MOHV Bromma

MOHV Bromma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stopvägen 45, vån 3/3, Åkeslund, Stockholms kommun
Stopvägen 45, vån 3/3, Åkeslund, Stockholms kommun, bild 2
Stopvägen 45, vån 3/3, Åkeslund, Stockholms kommun, bild 3

Stopvägen 45, vån 3/3

Lägenhet
Åkeslund, Stockholms kommun
MOHV Bromma
2 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
4 062 kr/mån
50 957 kr/m²

- RING FÖR VISNING! - Utmärkt tvårummare med högt och fritt läge - Rymligt kök med matplats - Ljus och fin lägenhet med härligt ljusinsläpp - Nymålade väggar och snickerier - Populär planlösning - Mysigt läge invid grönska och nära kommunikationer Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära Stopvägen! Här har vi ett trivsamt boende i högt läge med grönskande natur precis utanför fönstret. En tilltalande och charmig 40-tals lägenhet som bjuder på ett rymligt och praktiskt kök med fint ljusinsläpp samt ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stambytt badrum med ljusinsläpp från fönster. Lägenheten är belägen i populära Abrahamsberg, med få minuters promenad till Abrahamsbergs lilla centrum med bl.a. ICA-mataffär, småbutiker, stort gym, caféer, pizzeria, sushi och T-bana som snabbt och smidigt tar er till city via Alvik på ca 18 minuter. Kort promenadavstånd till Brommaplan och ett stort utbud av matbutiker, systembolag, apotek samt mataffärer mm. Några minuter från lägenheten finns Lillsjöns grönområde med härlig natur och avkopplande motionsslingor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Löfströms allé 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma
4 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/10
3 813 kr/mån
69 048 kr/m²

- Nyproduktion - Genomgående planlösning - Balkong i söderläge - Påkostat kök från Vedum - Stort badrum med TM & TT - I hjärtat av Sundbyberg - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren. Bli den första att flytta in i denna väldisponerade 2: a i populära Fabriksparken i hjärtat av Sundbyberg. Här finner ni denna nyproducerade 2: a. Bostaden bjuder på genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Modernt och påkostat kök från Vedum med luckor i sandbeige kulör samt vitvaror från Electrolux. Rymligt sovrum, stort vardagsrum med flertalet fönsterpartier samt badrum med TM & TT, vilket underlättar vardagen. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och svarta detaljer på handtag och beslag. Fabriksparken är en helt ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det nya området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 nya bostäder. Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter. Här har ni närhet till kommunikationer, service och flertalet restauranger. En kort promenad bort finner ni vackra Marabouparken. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Löfströms allé 4D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma
5 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/8
4 668 kr/mån
75 886 kr/m²

- Nyproduktion i populära Fabriksparken - Exklusiva material - Två balkonger - Exemplarisk genomgående planlösning - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren Varmt välkommen till Löfströms Allé och denna stilfulla nyproduktion om 79 kvadratmeter. Mitt i Sundbyberg växer projektet Fabriksparken fram som denna bostad utgör en del av. Fabriksparkens ändamål är att skapa en ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med en blandning av högkvalitativa bostäder, härliga restauranger, lokala butiker samt skola och kontorsverksamhet. Det nya området utgöras av tre kvarter med sammanlagt 450 nya bostäder. I denna trea fördelad på 79 kvadratmeter finner du ett stort sällskapligt vardagsrum i anslutning till det trivsamma köket, ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare, två välplanerade sovrum samt två rymliga balkonger en som vetter mot innergård samt en ut mot Allén. Bostaden är välutrustad maskinellt i både kök och badrum med integrerade vitvaror från Electrolux. Materialvalen och färgerna går i smakfulla jordnära toner i kombination med grå kalksten på fönsterbrädor, grå granitkeramik i badrum och bänkskiva i kök av kvartskomposit. Utförandet på denna bostad är med en bas av ljumma beige/gråa toner på väggar samt kök och kromade detaljer på handtag och beslag. Detaljerade beskrivningar finner du under det specificerade beskrivningarna för rummen. Är du intresserad eller nyfiken på att veta mer om denna bostad?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lovisa Ek på 076 - 176 2021!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3