Croisette Nyköping

Croisette Nyköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 2
Tessins väg 10, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 3

Tessins väg 10

Villa
Fågelbo, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 990 000 kr
118 + 6 m²
5 rum
211 m² tomt

Välkommen till detta ljust och luftiga stadsradhus i barnvänliga Fågelbo! Med modern utrustning och en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar är detta en perfekt plats att kalla hem. Med närhet till kommunikationer och centralt beläget har du allt du behöver inom räckhåll. Detta stilfulla stadsradhus sträcker sig över två plan och har en välkomnande entré som välkomnar dig in i det rymliga vardagsrummet. Det välutrustade köket gör matlagningen till en fröjd och det finns till och med ett sovrum på bottenvåningen för extra bekvämlighet. På övervåningen hittar du ytterligare två sovrum, ett allrum (som kan användas som ett extra sovrum) och ett modernt badrum. Uteplatsen är verkligen något extra med sin stora träveranda där du kan njuta av solen och umgås med familj och vänner. Och med det barnvänliga läget kan du vara lugn i vetskapen om att dina barn har gott om utrymme att leka och utforska. Dessutom ligger detta charmiga stadsradhus nära centrala Nyköping, vilket innebär att du har allt från affärer till shopping inom bekvämt avstånd. Bostaden är även förbesiktigad för din trygghet och säljaren erbjuder att teckna en doldafel-försäkring efter köpet. Med en yta på 118 kvadratmeter och en tomtarea på 211 kvadratmeter har du gott om utrymme att trivas på. Så varför vänta? Bostaden är förbesiktad och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring för köparens trygghet! Kom och upptäck allt detta fantastiska stadsradhus har att erbjuda - ditt drömhem väntar!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rynings väg 12, Malmbryggshagen, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00
Rynings väg 12, Malmbryggshagen, Nyköpings kommun, bild 2
Rynings väg 12, Malmbryggshagen, Nyköpings kommun, bild 3

Rynings väg 12

Villa
Malmbryggshagen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 450 000 kr
140 + 9 m²
5 rum
1 137 m² tomt

Välkommen till denna mycket tilltalande 1,5plans-villa i natursköna och barnvänliga Malmbryggshage. Denna bostad - uppförd år 2017 - har allt du önskar dig. Nedre plan har ett stort kök med vardagsrum i öppen planlösning med stora panoramafönster som ger ett generöst och behagligt ljusflöde. Dessutom finns ett sovrum samt badrum och tvättstuga. Övre plan har 2 sovrum, allrum (med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum) samt badrum och förråd. Det är genomgående ljusa behagliga färger och snygga trägolv. Den maskinella utrustningen är av hög standard med komplett utrustning från tyska Siemens och bostaden kännetecknas av materialval och utförande av hög kvalitet. Strålande vacker trädgård med en myckenhet av fruktträd/buskar! Kort promenadväg till grönskande och vackra Labro Ängar och Sjösaviken! Fin trädgård med strålande soligt läge mot söder. Stor altan med badtunna och plats för större grupp utemöbler. Dessutom finns det växthus för den som har gröna fingrar. Givetvis finns det solceller, batteripaket och laddstolpe! Dessutom är det förbesiktat för köparens trygghet. Anmäl dig gärna i förväg för att inte missa eventuella förvisningar!

  • Premium
Tingstadius väg 4b, Stigtomta, Nyköpings kommun

Tingstadius väg 4b

Villa
Stigtomta, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 190 000 kr
80 m²
3 rum
357 m² tomt

I Stigtomta, ca 15 km från Nyköping, byggs det inom kort 9 st moderna radhus i 1-plan med stora påverkningsmöjligheter på interiör. I Stigtomta har du naturen runt knuten samtidigt som det är med närhet till Centrala Nyköping och flygplats däremellan. I Stigtomta finns allt du kan tänkas behöva, mataffär, skola, förskola, bensinmack, vårdcentral, olika sportmöjligheter med mycket mer. Radhusen har fina materialval som standard, kakel och klinker i badrum, träparkett i övriga rum och målade väggar i mjuka hemtrevliga kulörer. Vill du uppdatera maskinparken till smarta vitvaror är det inga problem, solceller finns på radhuset från början för att sänka era energikostnader. Radhuset är på 80 kvm som standard om 3 rum och kök. Till radhuset finns möjlighet att bygga till en komplementbyggnad, vill ni ha övernattningsmöjligheter till gäster, en ateljé eller ett orangeri? Med utgång från vardagsrum finner ni en mysig liten tomt med altan, gräsmatta och häckar.

  • Nyproduktion
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun, bild 2
Erlandssons väg 16B, Stenbro, Nyköpings kommun, bild 3

Erlandssons väg 16B

Radhus
Stenbro, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 200 000 kr
128 m²
5 rum
6 759 kr/mån
25 000 kr/m²

Just nu pågår en kampanj där du som köpare erhåller 1-års avgiftsfritt boende vid köp av detta av radhus i Brf Stenbro! Radhus i 2-plan i bostadsrättsform. Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en trevlig trälagd uteplats under tak. Hall med kappdel och härligt badrum. Övervåningen är mer privat med sina 3-4 sovrum, wc/dusch och allrum med utgång till balkong. Utomhusmiljön består av en grön yta med insynsskyddat läge med plank, buskage och förråd på både fram- och baksida av huset. Här kan man välja uteplats för såväl skugga och som sol. Huset har ett optimerat solläget, för bästa utnyttjande av dagsljus och för takets solceller. Solceller bidrar dessutom till att kostnaden för hushållets el minskar. Radhusen i området är uppdelade i fyra längor för att ge känslan av småskalighet och ökad trivsamhet. Vägarna genom kvarteret ger en luftighet och ökad trygghet samt trivsel i området. Det är 3 km till Nyköping centrum med fina promenad och cykelvägar. Närhet till naturreservat för avkopplande promenader eller härliga löprundor i skog och mark. Flera stora livsmedelsbutiker, apotek, butikskedjor, restauranger och gym inom gångavstånd.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Fotbollsvägen 16, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
Fotbollsvägen 16, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 16, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 16

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
4 627 kr/mån
25 726 kr/m²

GAVELLÄGENHET - HISS - BALKONG - FINA TILLVAL! En modern fräsch gavellägenhet med flera fina tillval på våning tre med hiss. Vill du bo med närheten till vattnet, kunna ta en promenad längs strandpromenaden och titta på båtarna i vacker miljö? Då är detta bostaden för dig. Lägenheten är ljus och luftig med en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök, då det är en gavellägenhet har den tre extra fönster, i kök, vardagsrum och förråd/klädkammaren vilket förstärker det ljusa intrycket. Allt är nytt från 2019 då bostaden flyttades in i för första gången, den håller en hög standard med de påkostade extra materialvalen och all maskinell utrustning från Bosch samt en mindre vinkyl. Den stora inglasade balkongen om 8 kvm vetter mot sydost och bjuder därmed in våren extra tidigt samt förlänger sommaren. Närheten till Stadsfjärden, Rosvalla och många fina promenadstråk skapar guldkant, att affären 24Sju och restaurang Vrå ligger ligger runt hörnet, förenklar och förgyller ytterligare denna bostads läge. Du välkomnas av en rymlig hall med förvaring och hatthylla, vardagsrummet till höger är ljust och rymligt med stora fönster och utgång till balkongen. Till vänster ligger köket med snickerier från Kungsäter kök och den roliga detaljen att man kan se fotbollsmatcher på Rosvalla genom köksfönstret. I det helkaklade badrummet finns även tvättstuga och gott om plats för förvaring. Sovrummet är stort, ljust och med garderober där man lagt till ett övre skåp för extra förvaring. Ett förråd finns i lägenheten som idag är inrett för förvaring och klädkammare. Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och längs gatan på Fotbollsvägen. I denna bostadsrättsförening har kodlås installerats till varje lägenhet för en utökad trygghetskänsla. På Brandholmen finns småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. Visning efter överenskommelse med mäklaren, varmt välkomna att boka tid för denna fina lägenhet i populära Brandholmen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jupitervägen 1, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Jupitervägen 1, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 2
Jupitervägen 1, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 3

Jupitervägen 1

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
595 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 460 kr/mån
15 256 kr/m²

Här är bostaden som är läckert renoverad högst upp i huset med låg avgift! Bostaden har genomgått en renovering med nya ytskick i hall, vardagsrum, klädkammare och kök. Hallen, med nya klinkers och en dubbel skjutdörrsgarderob med speglar, leder in i vardagsrummet - hjärtat av bostaden! Här är väggarna nymålade i lugn sober färg, golvet är nylagt och en ljusspotskena är installerad runt hela taket, med smart dimmerstyrning, vilket ger det perfekta ljuset för såväl arbete som mysbelysning. Kök och garderob har fått likadant golv som vardagsrummet och även här är väggarna nymålade. Alla skåpsluckor har målats i ny ljus färg och försetts med nya handtag, även bänkskivorna är nya. Köket är rymligt med plats för matplats och det har gott om förvaring samt en bänkdiskmaskin och helt nytt kylskåp från Gorenje. En riktig pärla i en mycket bra, stabil förening med låga avgifter. I samma trappuppgång finns de 2 tillhörande förråden och cykelrum. Genom dörren brevid når du föreningens tvättstugor. Varmt välkommen på visning! Wenche Östensen, Croisette

  • Premium
Skalbaggevägen 8, Bryngelstorp, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Skalbaggevägen 8, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 2
Skalbaggevägen 8, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 3

Skalbaggevägen 8

Radhus
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 595 000 kr
118 m²
6 rum
220 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus beläget på Skalbaggevägen i det grönskande området Bryngelstorp i Nyköping. Med en yta på 118 kvadratmeter finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det första som möter dig när du kliver in är den ljusa och varma atmosfären. Flera fönster i två väderstreck släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket ger en känsla av rymd och välbefinnande. Bostaden är välskött med många snickeridetaljer bevarade. På nedre plan finns ett välkomnande entréhall, stort vardagsrum, kök samt wc och tvättstuga. Det finns fyra bra sovrum på övervåningen - varav det ena har utgång till balkong med morgonsol, samt ett badrum. Den mysiga tomten på 220 kvadratmeter erbjuder utrymme för lek och sociala aktiviteter för både stora och små. Utgång till allmänningen gör det ännu bättre för barn. Här kan barnen springa fritt och du kan njuta av trädgårdsarbete eller avkopplande stunder på altanen. Detta är det perfekta hemmet för den moderna familjen som önskar en trygg och lugn tillvaro i ett område med närhet till både stad och land - närhet till lokal affär och cyklar du några minuter till har du Stenkulla centrum! Välskött samfällighet med garage i länga. Dessutom är det en kort promenad till vackra friluftsområdet Labro Ängar. Missa inte chansen att bli ägare till detta trevliga radhus på Skalbaggevägen i Nyköping!

  • Premium
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun, bild 2
Jagbacken 4, Bergshammar, Nyköpings kommun, bild 3

Jagbacken 4

Villa
Bergshammar, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 800 000 kr
128 m²
5 rum
1 186 m² tomt

På fina och nybyggda området Jagbacken finns nu möjlighet att köpa ett nybyggt och mycket trevligt 1-planshus med såväl fint poolområde som ett uppvärmt och fristående garage. Stora fönsterpartier och ljusa färgval ger rymd och skön atmosfär. Planlösningen är bra och genomtänkt med en hall som har klädkammare och rymlig WC/dusch. Det finns också en separat groventré/tvättstuga. Det stora och härliga köket med sin generösa köksö är centrerat i huset i en öppen och ljus planlösning mot vardagsrummet och utgång till poolområdet och trädgården. Här finns idag även en egen svit där master bedroom har en privat WC/dusch samt en walk-in-closet. I andra delen av huset finns ytterligare 2 sovrum samt ett allrum som med fördel även kan göras om till ytterligare ett sovrum om så skulle önskas. Golvvärme installerat i hela huset. Tomten är trevlig och har ett fint läge intill öppen ängsmark. Här på den nyanlagda gräsmattan är det gott om plats för lek och poolen bjuder in till sköna bad och sommarhäng. Med den belysta gång- och cykelvägen precis intill Jagbacken tar man sig enkelt via Ekebybacken in till Bergshammar till en för- samt grundskola och i motsatt riktning österut når man Nyköpings centrum efter ca 4 km. Här finns fina promenadvägar och motionsslingor Ryssbergen och även i skogen precis ovan Jagbacken. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för detta fina hus på Jagbacken 4 och välkommen på visning!

  • Premium
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Riggargatan 2G, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Riggargatan 2G

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 295 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 2/4
7 862 kr/mån
18 163 kr/m²

Här bor du bekvämt med närheten till hav och natur. Här finns möjligheten att leva praktiskt nära Rosvalla och alla dess aktiviteter som erbjuds. Närhet gym och skola/förskola samt återvinningsstation. Vackra promenadvägar inom någon minuts gångavstånd och dessutom finns en obemannad affär med öppettider dygnet runt, rakt över gatan. I kvarteret finns dessutom en trevlig kvarterskrog! Vill du bo bekvämt med ett aktivt utbud i din närhet är detta det perfekta boendet för dig! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun, bild 2
Helgona Ekeby backe 1, null, Nyköpings kommun, bild 3

Helgona Ekeby backe 1

Tomt
Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
950 000 kr
2 686 m² tomt

Drömmer du om ett litet enkelt torp i en skogsglänta? Eller varför inte en tomt att bygga nytt på? Här finns förmånen av en redan uppvuxen trädgård med vackra fruktträd. Möjligheternas plats är här! Här finner du en himmelskt vacker liten glänta på en liten kulle med skogen i bakgrunden. Här bodde en gång en präst och enligt sägnen är platsen välsignad av honom. Vill man istället bygga ett helt nytt bostadshus är tomten rejäl och ligger utanför detaljplanerat område. Här finns en uppvuxen trädgård med vackra träd av hassel, plommonträd, äppelträd med 2 sorters äpplen och körsbärsträd. Här finns också bärbuskar som ger vinbär och hallon. Här växer även fläder och rabarber. Här bor du med närhet till vacker svampskog, har Sörmlandsleden inpå knuten och en mysig skogssjö för bad bara några kilometer bort. Torpet är litet och enkelt och har plats för en säng samt mindre möblemang. Den andra byggnaden har ett enkelt kök och en förrådsdel med förvaringsyta för trädgårdsmaskiner och trädgårdstillbehör. El finns indragen i bägge byggnaderna men vatten och avlopp saknas helt. Det finns även ett dass med separett. Bägge husen är i behov av omfattande renovering. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Allhelgonavägen 25, Centralt Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Allhelgonavägen 25

Villa
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
7 850 000 kr
240 + 40 m²
7 rum
1 249 m² tomt

Westerbergska villan är en unik och exklusiv villa i Nyköping som är ritad av Hans Westerberg. Villan ligger i ett lugnt och naturskönt område nära centrum. Villan har en boyta på hela 240 kvm och en tomt på dryga 1 200 kvm. Villan är byggd i etage och i den övre delen finns tre sovrum, ett badrum samt gästtoalett och en tvättstuga. Innanför den pampiga entrén finns en marmorbelagd mindre hall med en större inre hall/kapprum med vacker ekparkett. Hallen har gott om förvaring och tidstypiska jalusidörrar. Vidare i huset några trappsteg ner finns en fantastiskt vackert mindre sällskapsrum med stora fönster med vertikala spröjs i körsbärsträ och fönsterbänkar i marmor. Det stora fönsterpartiet ger ett vackert ljusinsläpp och en trevlig vy ut mot trädgården. Detta är ett tidstypiskt så kallat "indoor-outdoor-room" där man ville sammanbinda husets insida med naturen utanför. Vidare finns husets rymliga kök gott om arbetsytor och skåp och detaljer som klassisk Joseph Frank-tapet. Huset har även en separat ingång på östra sidan som leder in till såväl serveringsgång som källare. Matsalen är ljus och rymlig och sammanflätas med husets stora vardagsrum. I vardagsrummet kan du njuta framför en brasa i den öppna spisen. Vardagsrummet har även en utgång till en generös balkong med plats för såväl matbord som sittgrupp. Villan har också en härlig prunkande trädgård med uteplatser i flera nivåer. På husets nedre plan finns gillestuga/hobbyrum och ytterligare en toalett med dusch, gästrum, kontor samt en separat relaxdel med dusch och bastu. På nedre plan finns även förråd och matkällare och pannrum. Från gillestugan finns även utgång till ett stort inglasat uterum som ger en lång säsong för användning. Uterummet har utgång till plattläggning och en stor lind ger både skugga och ett fantastiskt grönskande hav att vila ögonen på. I Westerbergska villan har man använt tidstypiska kvalitetsmaterial och har en elegant och stilren design. Man har också inrett huset med flera klassiska tapeter från bland annat Joseph Frank. Villan har också många smarta och moderna funktioner som solpaneler, golvvärme, larm och fiber. Villan är ett drömhem för den som söker tidstypisk lyx, komfort och en villa utöver det vanliga. På fastigheten finns även en carport för två bilar med en förrådsdel. På fastighetens nedre sida har man även gjort iordning en parkeringsplats/avställningsplats om 4 x 8 m. Observera att fastigheten även har adressen Rosenhällsvägen 14b. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Välkomna!

  • Premium
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Järnvägsgatan 46A, Centralt Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Järnvägsgatan 46A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
895 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 623 kr/mån
19 670 kr/m²

Ljus och trivsam etta med stort och ljust kök med plats för matbord. Dessutom har man öppnat upp mellan hall och vardagsrum som ger bostaden en härlig rymd och luftig känsla. Bostaden är belägen högst upp i huset och har balkong där utsikten är standens vackra stationshus. Här kan man njuta av liv och rörelse samtidigt som bostaden upplevs tyst och lugn. Köket har ljusa luckor med spegel samt ekbänkar som ger ett mjukt intryck. Kakel i svart som ger en subtil känsla. Gott om förvaring i köksskåp väl plats för matbord. Här finns spishäll, kyl/frys, ugn. Löpande genom bostaden har man de senaste åren lagt in ekparkett. Bostadens badrum har ljus matta samt wc, handfat med spegelskåp. I hallen finns garderober för förvaring. Tillbostaden hör dessutom två stycken rymliga förråd. I källarplanet finns tvättstuga och cykelförråd. Här bor du perfekt om du pendlar, eller om du kanske bara önskar en fräsch bostad centralt och väl placerad för att kunna resa med såväl buss, tåg och flygbuss. I föreningen finns ett fåtal parkeringar, separat kö till dessa. Kommunen har även gatuparkering i området där du kan lösa månadsbiljett för ca 300 kr/mån. Varmt välkommen till denna trivsamma etta i en förening med mycket god ekonomi!

  • Premium
  • Balkong
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun, bild 2
Båtsmansvägen 7, Lappetorp, Nyköpings kommun, bild 3

Båtsmansvägen 7

Villa
Lappetorp, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
6 250 000 kr
156 m²
6 rum
1 836 m² tomt

Du välkomnas in i den luftiga hallen med praktisk förvaring. I anslutning till hallen finns groventré/tvättstuga. Vidare nås du av bostadens välplanerade kök och matsalsdel med mycket rymd. Vardagsrummet flätas samman med matsalsdel och här finns även bostadens braskamin att värma sig framför under kalla vinterkvällar. Bostadens master bedroom är stort och luftigt och har en praktisk walk-in-closet och ligger intill bostadens stora badrum. I anslutning till bostadens vardagsrum finns ytterligare ett allrum som i dagsläget används som ett bibliotek. Här finns också tre sovrum samt ytterligare ett badrum med alla bekvämligheter.

  • Premium
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 2
Blåsarevägen 30, Krikonbacken, Nyköpings kommun, bild 3

Blåsarevägen 30

Lägenhet
Krikonbacken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 480 000 kr
154 m²
7 rum
vån 1/1
7 995 kr/mån
16 104 kr/m²

Ett fantastiskt erbjudande med bra läge på fin hörntomt. Bostaden inrymmer idag 7 rum och ett trivsamt och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Allt fördelade på 3 våningsplan med optimal planlösning för hela familjen. Denna bostad är belägen i början av området och har ett bra läge med mycket lite insyn och en härlig grön trädgård på baksidan. Här finns fina materialval och stora härliga panoramafönster som bjuder in såväl ljuset och naturen till ditt hem. Detta är en elegant bostad där man inte lämnat något åt slumpen, funktionellt, harmoniskt och stilsäkert. Bostaden har 4-5 sovrum, 2 badrum samt härliga sociala ytor på nedre plan med det integrerade köket med köksö som lockar till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen mellan matsal, kök och vardagsrum släpper in ljuset från 2 håll och härifrån tar du dig ut på altanen för en avkopplande stund i grönskan och altanen för trevliga grillkvällar. Här på altanen finns det gott om plats för soliga stunder, grillkvällar och skön loungedel. Hela kvarteret andas barnvänligt, stora ytor för lek och återvändsgator med närhet till Sörmlandsleden och lekplats. Huset har golvvärme på alla plan, förråd såväl inne i huset som ett externt samt en stor asfalterad uppfart. Här är det nära till välsorterad mataffär, konditori, fotbollsplan, förskola och skola. Bra kommunikationer till central Nyköping. Varmt välkommen på visning av Blåsareägen 30! Vänligen, Anna Göthéus & Wenche Östensen Croisette Real Estate Partner

  • Premium
  • Uteplats
Ängstugevägen 27, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Ängstugevägen 27, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Ängstugevägen 27, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Ängstugevägen 27

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 750 kr/mån
12 931 kr/m²

Mysig och charmig bostadsrätt högst upp i huset i bra förening. Från den trevliga balkongen med högt och fint sydvästläge kan du njuta av kvällssolen och den vackra utsikten. Lägenheten är välplanerad och har ett fint ljusinsläpp från stora fönster i sydläge. Bostadens har en bra planlösning där vardagsrum, sovrum, kök och badrum fördelar sig från den rymliga hallen. Visst renoveringsbehov ger dig möjlighet att skapa det hem du drömt om och sätta din personliga touch. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som boende. Här har flera renoveringar genomförts, inklusive stambyte, fönsterbyte och säkerhetsdörrar. Till bostaden hör matkällarförråd och lägenhetsförråd, samt en gemensam tvättstuga i angränsande hus. Bostaden är belägen i ett naturnära område med närhet till kommunikationer och sportcentret Rosvalla, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Här finns en barnvänlig omgivning med lekplatser, boulebana och grönområden inom räckhåll. Restaurang Umgås, pizzeria och närbutiken Humlan ligger alla ett stenkast bort. Vill du ta dig in till centrum finns goda kommunikationer med busshållsplats alldeles utanför huset. Nyköping erbjuder en härlig livsstil med närhet till både stad och natur. Här finns möjlighet till aktiviteter som promenader längs vackra stadsfjärden, cykelturer i det gröna eller utflykter med båt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fina ljusa bostad. Kontakta oss för mer information eller för att boka en privat visning. Välkommen till Ängstugevägen! - Wenche Östensen, Croisette

  • Premium
  • Balkong
Sparrisgången 36, Arnö, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Sparrisgången 36, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Sparrisgången 36, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Sparrisgången 36

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 702 kr/mån
16 928 kr/m²

Välkommen till en fantastisk och väldisponerad 3:a på Arnö! Denna ljusa och rymliga gavellägenhet är verkligen något utöver det vanliga, Med stora fönster från tre olika håll får du ett härligt ljusinsläpp som skapar en luftig och trevlig miljö, balkong i solläge samt en stor altan på markplan, perfekt för avkopplande stunder och soliga eftermiddagar. Kök och vardagsrum har en rymlig öppen planlösning vilket välkomnar för mysiga stunder med familj och vänner, här får många plats. De två sovrummen går i harmoniska färger och har gott om plats för förvaring. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt. Inne i bostaden finns ett rymligt förråd som enligt säljaren "rymmer hela livet", utöver det ingår även ett förråd på gården. I föreningen finns tvättstuga, redskapsbod, cykelrum och en föreningslokal för möten/fester. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att leva bekymmersfritt. Läget är naturnära, något som ger dig möjlighet att njuta av vacker natur med härliga promenadstråk i området. Bad vid Strandstuguviken och Örstigsnäs, bär- och svampplockning, från Sparrisgången är allt detta nära. För barnfamiljer är detta verkligen ett drömboende. Här finns två lekplatser strax utanför dörren, vilket ger barnen möjlighet till rolig och säker lek. Dessutom finns det närhet till förskola, skola och affär, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Områdets karaktär bjuder in för spontana möten på gården med grannar och lekkamrater till barnen. Med närhet till kommunikationer blir det enkelt att ta sig in till stan eller utforska omgivningarna. Cykelbana finns från Arnö till centrum. Sammanfattningsvis kan vi säga att detta är en lägenhet som har allt - storlek, planlösning, modern utrustning, läge, en fantastisk balkong och altan. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Arnö! Varmt välkommen på visning! / Wenche Östensen, Croisette

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ahlbergers väg 6, Högbrunn, Nyköpings kommun

Ahlbergers väg 6

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/6
3 756 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna snygga tvårummare högst upp i huset. Här får du en utsikt utöver det vanliga - vy över vackra solnedgångar utlovas! Dessutom finns hiss i huset och en inglasad balkong, även den i väst. Bostaden har en rymligt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Köket är nyligen ombyggt och väggen mellan kök och vardagsrummet har tagits bort. Rummet ger generöst ljusinsläpp med fönster mot två väderstreck samt utgång till den inglasade balkongen. Sovrummet är målat i vitt och är rymligt och man har bevarat en vacker glasdörr i melerat glas. Helkaklat badrum i mörkgrått/vitt med dusch handfat, wc, samt spegelskåp. Rymlig hall med rymlig tillhörande klädkammare/garderob. I huset finns hiss! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tellusvägen 10, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Tellusvägen 10, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 2
Tellusvägen 10, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 3

Tellusvägen 10

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
675 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 611 kr/mån
15 517 kr/m²

1,5:a med litet sovrum, vardagsrum, kök, badrum och hall - låg avgift - stabil förening! Här erbjuds en generös boyta med en separerad sovdel där du kan stänga dörren om dig. Bostaden ligger på andra våningen, bort från gatuljuden för en ostörd sömn. Interiören är nyligen uppdaterad med fräscha ytskikt och nyslipad fiskbensparkett, vilket ger en modern och inbjudande känsla. Köket, med gott om förvaring, har även plats för matbord. Lägenheten är optimalt planerad så att det på 43,5 kvm ryms väldigt mycket. Välkomnande hall med garderob, badrum med tvättmaskin, sovrumsdel med plats för förvaring, vardagsrum med separat förråd/klädkammare samt det stora köket. Snart kommer våren och då kan du använda den gemensamma uteplatsen och njuta fikat i solen! Att lägenheten finns i en bra stabil förening och har en låg avgift är extra plus. Här kan du hitta din egen lilla vrå att trivas i. Såväl vardagsrum, kök och sovrum har fönster mot sydväst för härligt ljusinsläpp. Badrummet är ljust, fräscht och trevligt inrett med allt du behöver för att starta och avsluta din dag på bästa sätt, det är stambytt och helkaklat 2007, där finns även tättmaskin. Bostaden är ombonad, trivsam och välkomnande! Denna bostad i Stenkulla är perfekt som första bostad, eller för dig som vill bo mysigt med låg avgift i en mycket stabil förening. Den fungerar även utmärkt som övernattningslya. I området finns mataffär, café, gym, restauranger, vårdcentral med apotek samt förskolor och skolor. Rosvalla arenor på promenadavstånd och motionsspåret i Ekensberg som bjuder på härlig natur. Fri parkering på gatan, bra bussförbindelser samt fina cykelvägar till centrum. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till E4:an för vidare färd norr- och söderut. Hjärtligt välkomna på visning, eller hör av dig för en bokad visning övrig tid! / W

  • Premium
Ämtnäs Marsviken 1, lgh 3-1001, Marsviken, Nyköpings kommun

Ämtnäs Marsviken 1, lgh 3-1001

Lägenhet
Marsviken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 700 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
5 100 kr/mån
37 500 kr/m²

Flytta in i vår, betala i december! Hotellet Marsviken genomgår en enastående förvandling till exklusiva Bostadsrätter med Herrgårdskänsla och hög livskvalité. Här bor du havsnära mellan Nyköping och Oxelösund med lyxiga förmåner för vardag, fritid och fest. Du förenar ett idylliskt havsläge i lugn och ro samtidigt som du blir bortskämd med strandbastu, pool, gym och padelbana. Här finns känslan av rekreation och återhämtning vilket ger dig energi för vardagen. Arbetar du hemma? Inga problem, här finns även co-workingplatser. Du bor lantligt men med närhet till bland annat stad, flygplats, golf och skidåkning.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Ämtnäs Marsviken 1, lgh 2-1201, Marsviken, Nyköpings kommun

Ämtnäs Marsviken 1, lgh 2-1201

Lägenhet
Marsviken, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
3 850 000 kr
103 m²
3 rum
vån 3/3
7 296 kr/mån
37 379 kr/m²

Flytta in i vår, betala i december! Hotellet Marsviken genomgår en enastående förvandling till exklusiva Bostadsrätter med Herrgårdskänsla och hög livskvalité. Här bor du havsnära mellan Nyköping och Oxelösund med lyxiga förmåner för vardag, fritid och fest. Du förenar ett idylliskt havsläge i lugn och ro samtidigt som du blir bortskämd med strandbastu, pool, gym och padelbana. Här finns känslan av rekreation och återhämtning vilket ger dig energi för vardagen. Arbetar du hemma? Inga problem, här finns även co-workingplatser. Du bor lantligt men med närhet till bland annat stad, flygplats, golf och skidåkning.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun, bild 2
Utterspåret 8, Kisäng, Nyköpings kommun, bild 3

Utterspåret 8

Villa
Kisäng, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
2 395 000 kr
79 m²
5 rum
2 148 m² tomt

Här finns ett ypperligt tillfälle att förvärva en året runt bostad eller fritidshus som är helt nyrenoverat. Här har man renoverat såväl kök som badrum och samtliga ytskikt. Huset är dessutom nyligen dränerat. Se gärna byggnadsbeskrivningens för mer information om nyligen gjorda renoveringar. I vackra och natursköna Kisäng finns denna mysiga bostad som är perfekt för dig som önskar bo naturnära med ändå med bekvämligheter som Ica-butik, bensinmack samt pizzeria några minuter bort. Bostadshuset har omfattande renoverats och byggts om för att passa som permanentbostad. Till boytan finns förutom övervåningens inräknade antal kvadratmeter en ungefär en lika stor nedervåning som ligger i suterräng och därför inte räknas in som boyta. På bostadens övervåning finns ett nytt mörkt kök med praktisk köksö och man har placerat diskho under ett fönster med en vacker utsikt mot ett skogsparti. Matplatsen som ligger i anslutning till köket öppna ytor ger gott om plats att umgås på. Här har man också öppnat upp trapphuset vilket ger bostaden en öppen och luftig känsla. På övervåningen finns även en praktisk klädkammare/garderob samt en toalett. Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck och erbjuder en vacker öppen spis i murat tegel. Här finns även utgång till en stor altan i söderläge. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum/kontor. På bostadshusets nedervåning finns ett allrum med utgång till bostadshusets baksida med en nyinstallerad kamin som ger värme under kalla årstider/dagar. På nedervåningen finns även ett helt nyrenoverat och rymligt badrum med badkar samt dusch och en separat tvättstuga. Här finns dessutom två sovrum varav det större med en rymlig walk in closet. På nedervåningen finns även ett förråd och ytterligare en klädkammare/förvaringsutrymme. Tomten är placerad med framsida mot söder har en generös altan med utgång från såväl huvudentré som från vardagsrummet. På tomten finns även ett förråd/byggnad avskild i två delar där man eventuellt kan inreda den ena delen som gäststuga, här finns el förberett i väggar, men ännu ej inkopplad. Tomten har en grusad uppfart och är plan framtill med hus i suterräng som sedan planar ut för att sedan mynna ut i ett skogsparti. I området Kisäng har man föregående år renoverat områdets lekplats som gemensamt sköts av en samfällighet. Här ligger även löpspåret bokstavligen in på knuten och Kisängsbadet är bara ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bastenshällsvägen 23, Arnö, Nyköpings kommun
Bastenshällsvägen 23, Arnö, Nyköpings kommun, bild 2
Bastenshällsvägen 23, Arnö, Nyköpings kommun, bild 3

Bastenshällsvägen 23

Radhus
Arnö, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
5 950 000 kr
101 + 20 m²
4 rum
465 m² tomt

Bastenshällsvägen 23 är verkligen något extra - fantastiskt fint boende med en storslagen utsikt över Stadsfjärden och Nyköping i fonden! En mycket imponerande och kvadratsmart planlösning i 2-plan som får ljus och rymd genom sina stora fönsterpartier, rymliga takhöjd och med sitt öppna och fina läge. Bostaden byggdes under 2021 och är mycket sobert inredd med genomtänkta ändringar i ursprungsplanen samt med fina och påkostade materialval rakt igenom, vilket ger en härlig harmoni. Köket är vackert färgsatt med en bra disposition samt att det har utgång till den mysiga altanen och köksträdgården i söder med sina fina detaljer. Vardagsrummet är mycket trivsamt med plats för såväl en trevlig middagsbjudning som skönt ett soffhäng. Här finns även utgången till det stora altandäcket via de dubbla altandörrarna som vätter ut mot trädgården och Stadsfjärden. Denna rymliga altan har flera öppna rum i sig för såväl loungedel, rymlig matplats, Spa-bad och sollägen - något för alla tillfällen! På entréplanet finns även ett rymligt och fint badrum med tvätt. Bostadens övervåningen är inredd med masterbedroom som har gott om förvaring samt ytterligare ett sovrum och badrum. Det härliga allrummet, i övervåningens mitt, har en utgång till den stora fina balkongen med storslagen utsikt över båtarna i farleden - en underbar plats att avrunda dagen på. Trädgården med sitt gavelläge är väl genomtänkt och fint planerad. Här finns många vackra detaljer, trevlig stensättning, fina planteringar och flertalet härliga uteplatser att välja på för såväl sol som skugga. Till bostaden finns även en carport samt en redskapsbod på tomten. Läget är toppen med närhet till vackra promenadvägar längs vattnet och Sörmlandsleden, närhet till förskola och skola samt cykelavstånd till Nyköpings centrum. Varmt välkommen att kontakta oss för visning av Bastenshällsvägen 23!

  • Premium
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 2
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun, bild 3

Brandkärrsvägen 146

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
555 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
3 137 kr/mån
8 672 kr/m²

Två rum och kök med stort möblerbart kök och trivsamt vardagsrum. Endast en trappa upp finns denna fina bostad. Vill man, kan man givetvis nyttja föreningens hiss. Du kommer in i hallen som ansluter direkt till det rymliga och nyligen uppfräschade köket med vita luckor och svart/grå/vit mosaik. Här finns gott om plats för ett köksbord för fyra personer. Vardagsrummet är mysigt med ljusa väggar, fondtapet och ekparkett. Bostadens sovrum är ljust och har gott om förvaring samt har plats för en dubbelsäng om man önskar. Badrum med ljus plastmatta och våtrumstapet samt badkar. Till bostaden finns förråd som är öppet någon dag per vecka. Till avgiften tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 180 kr. I avgiften ingår basutbudet av TV-kanaler och en parkering ingår i avgiften. Föreningen har även ett gemensamt elavtal med individuell mätning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fotbollsvägen 10, Brandholmen, Nyköpings kommun
Fotbollsvägen 10, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 10, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 10

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 374 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska vindsvåning med en trevlig balkong och hiss, perfekt belägen nära Stadsfjärden! Här kan du njuta av en modern och välplanerad bostad med generös takhöjd, takkupor och vacker utsikt över takåsarna. På Brandholmen finns denna charmiga lägenhet med tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd, samtidigt som det stora fönsterpartiet ger ett härlig varmt ljusinsläpp. Balkongen i sydvästläge är den perfekta platsen för att koppla av och njuta av solen under många timmar. Köket är modernt utrustat med rostfria vitvaror och gott om förvaring och bänkytor för den som älskar matlagning. Bostaden erbjuder även två välplanerade sovrum och ett badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns det ett förråd för extra förvaring. Brandholmen är ett naturnära område med närhet till havet och vackra vandringsleder. Här bor du även nära kommunikationer och har möjlighet till båtplats vid Stadsfjärden. Förskola, grundskola och Nyköpings Arena finns också inom bekvämt gångavstånd. Utanför husbyggnaden ligger en liten lekplats nära till hands. Varmt välkommen på visning av denna moderna och välplanerade våning med fantastisk utsikt över takåsarna! / Wenche Östensen på Croisette

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Skeppsbyggargränd 1, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Skeppsbyggargränd 1

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
Croisette Nyköping
4 395 000 kr
149 m²
5 rum
7 427 kr/mån
29 497 kr/m²

På populära Skeppsbyggargränd finns nu ett fint gavelradhus i 3-plan med fantastisk takterrass och med soligt läge! Ett mycket fint och trevligt bostadsrättsradhus från 2018, precis intill Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Planlösningen är genomtänkt med umgängesdel på entréplan med stort och fint kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett härligt uterum i direkt anslutning från vardagsrummet samt på detta plan finns också en dusch/wc och tvättstuga. På mellanplan ligger de tre sovrummen, dusch/wc och bastu. Högst upp i bostaden finns ett fantastiskt allrum, som också med fördel kan inredas till masterbedroom om så skulle önskas. Här finns även även en toalett, klädkammare och utgång till den generösa takterrassen. En carport med laddare för elbil samt ett vidbyggt förråd finns på tomten som har uteplats och odlingsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 87