Bosatt Fastighetsförmedling

Bosatt Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nybohovsgränd 24, Liljeholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Nybohovsgränd 24, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 2
Nybohovsgränd 24, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 3

Nybohovsgränd 24

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Bosatt Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
87 m²
4.5 rum
vån 1/4
3 853 kr/mån
67 241 kr/m²

Fantastisk lägenhet som genomgått en fullständig ombyggnation och design av arkitekt. Ingenting har lämnats åt slumpen! Genomgående specialbyggt och exklusiva materialval ger känsla av finaste hotellsvit. Planlösningen består av välkomnade entréhall, kök med matplats, 3 sovrum med platsbyggd förvaring och sängmöbler samt ett extra rum som kan användas som ett sobert arbetsrum eller gästrum. Självklart är badrummet också exklusivt med bl.a dusch, vägghängd wc, handfat med kommod samt tvättpelare. Balkong. Vardagsrummet har milsvid utsikt mot Stockholms innerstad. Några minuters gångväg till Liljeholmens Galleria med sitt stora serviceutbud samt T-bana. Lägenhet för den som uppskattar internationell design och ett centralt läge precis utanför tullarna. Bra förening med låg månadsavgift.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ellen Keys gata 64, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Ellen Keys gata 64, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Ellen Keys gata 64, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Ellen Keys gata 64

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Bosatt Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/6
4 348 kr/mån
48 092 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna lägenhet med inglasad balkong. Här bor ni i centrala Fruängen men har ändå lugnet av en angränsande allmänning och återvändsgata. Entréhall: Välkomnande hall med avhängningsytor samt garderob och städskåp. Klädkammare/förråd: I anslutning till hallen når man klädkammaren med garderobsförvaring. Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier mot allmänning. Från rummet har man access till köket och sovrummet. Kök: Rymligt och modernt kök med matplats för upp till sex personer. Släta skåpsluckor/lådfronter i vitt. Svart kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys, diskmaskin, köksspis med keramikhäll samt köksfläkt. Från köket når man den generösa balkongen som är inglasad, vilket förlänger säsongen. Sovrum: Rymligt rum som ger gott om plats för dubbelsäng m.m. Garderobsförvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. Badrum: Helkaklat badrum i vitt kakel. Ljusgrått klinkergolv, duschhörna bakom glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare, handfat, wc, badrumsskåp samt infällda spotlights i tak. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. På ett par minuters promenad är ni Fruängen Centrum med dess tilltagna serviceutbud av livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, restauranger m.m. Förutom servicealternativen i centrumet så är Fruängen också en knytpunkt för resande med tunnelbanans röda linje mot Stockholm C på ca 20 minuter och bussar mot både Älvsjö, Skärholmen och Huddinge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Årstaskogs Väg 9A, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Årstaskogs Väg 9A, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Årstaskogs Väg 9A, Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Årstaskogs Väg 9A

Lägenhet
Liljeholmen/Årstaberg, Stockholms kommun
Bosatt Fastighetsförmedling
5 275 000 kr
73 m²
3 rum
vån 12/16
4 548 kr/mån
72 260 kr/m²

På våning 12 ligger denna moderna och mycket trevliga lägenhet i fastighet från 2021. Stor balkong på cirka 19 kvm i vinkel som ger en fantastisk utsikt i tre väderstreck. Välplanerat med rymligt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot det sobra köket som också har en praktisk köksö med förvaring. Från vardagsrummet har man självklart också magisk utsikt samt utgång till balkongen som löper utmed en stor del av lägenheten. Ett generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöblering. Här finns garderobsförvaring samt ytterligare en utgång till balkongen. Vidare finns ett perfekt barnrum med plats för enkelsäng, skrivbord m.m. Stilrent badrum med dusch bakom glasdörrar, wc, handfat på kommod samt både tvättmaskin och torktumlare. Entréhall med goda avhängningsytor samt inre hall med garderobsförvaring bakom skjutdörrar. Den stora balkongen har öppningsbar inglasning vilket förlänger säsongen att njuta av den. Trivsamt boende med kort gångavstånd till populära Liljeholmskajen med restauranger och stort serviceutbud. Direkt närhet med 4 min promenad till kommunikationer som buss, pendeltåg (6 min till centralen) och tvärbana. På några minuter tar du dig på cykel till Södermalm via Årstabron. Precis bredvid fastigheten ligger Sjöviksskolan (F-9). Det finns även flera förskolor inom 300 meter. Föreningen äger marken och har fördelaktigt bundna lån på längre tid. I garaget under huset finns f.n lediga p-platser och gott om cykelparkering.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3