Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bryngelsrud 311, null, Karlstads kommun

Bryngelsrud 311

Gård/Skog
Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
4 750 000 kr
160 + 80 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård i Edsvalla, där drömmen om ett liv i harmoni med naturen blir verklighet. Med en tomt på 2,3 hektar tillsammans med eget stall och hästhagar finns här goda förutsättningar för att ha sina egna hästar hemma på gården. Här bor ni på landet men med endast 20 minuter bilfärd till Karlstad. Stallet är välutrustat med tre rymliga boxar och en uppvärmd sadelkammare, vilket gör skötseln av hästarna till en ren fröjd. En mindre paddock finns också tillgänglig för träning och lek. Dessutom erbjuds fina ridvägar runt området. I närheten finns även Trossnäs terrängbana. Den nybyggda villan var färdigställd 2022 och har en boyta om 160 kvadratmeter. Huset är en verklig pärla med högt i tak och en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet och hallen har tak öppet till nock, vilket ger en unik atmosfär. Det välutrustade köket från Marbodal kommer att glädja även den mest kräsna kocken. I övrigt finns även tre sovrum, stort badrum, separat duschrum med gäst wc samt rymlig tvättstuga med grovéntre. Uteplatsen, belägen i västerläge, bjuder på fantastisk kvällssol och en underbar utsikt över de egna ängarna. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner. Denna gård erbjuder också en trädgård med stor potential, på framsidan finns ett trädgårdsförråd. Fastigheten om 23.082kvm är i tre skiften. Majoriteten av ytan finns runt huvudbyggnaden i skifte 1. Skifte 2 & 3 är mindre avdelade markområden och finns specificerade under dokument eller bilder. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett liv på landet. Välkomna på visning!

Stationsgatan 9, Segmon, Grums kommun

Stationsgatan 9

Villa
Segmon, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
120 + 65 m²
4 rum
1 259 m² tomt

Varmt välkomna till Stationsgatan 9 och detta hemtrevliga 1,5-planshus i Segmon. Här möts ni av en rymlig trädgårdstomt om 1 259 kvadratmeter med en generös gräsmatta som ger möjlighet till ett flertal utomhusaktiviteter. Utöver detta finns fristående garage inklusive carport, gruslagd parkeringsplats och en sällskaplig altan mot baksidan! Villan ger ett gott intryck och har tagits väl om hand av nuvarande ägare, de senaste åren har uppdateringar så som nytt yttertak, nya ytskikt och delvis nya fönster gjorts. Här är det en yta om 120 kvadratmeter + 65 kvadratmeter biyta som fördelas på tre sovrum, nyligen renoverat kök och ett trivsamt vardagsrum med fönster i flera väderstreck! Välskött källare med gott om förvaring, tvättstuga och pannrum. Uppvärmningssystem i form av bergvärmepump av märket CTC. Fiber är installerat! Fastigheten är besiktigad och protokoll lämnas ut på visning!

Västra Gärdesgatan 18, Karlberg, Grums kommun

Västra Gärdesgatan 18

Villa
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
1 040 m² tomt

På Västra Gärdesgatan 18 i Grums finner vi en 2-familjsvilla med två separata lägenheter för uthyrning. I dagsläget står byggnaden tom vilket ger köparen större valmöjlighet för eventuell uthyrning eller eget boende. De två lägenheterna är båda på två rum och kök med eget duschrum. Från trapphuset når vi övervåningens balkong och framsidans altan. Lägenheten på bottenvåningen har tillgång till stor altan under tak. På tomten finns ett förråd som idag brukas av hyresvärden. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Grums. Nära till natur och fina promenader på de lantliga grusvägarna i närheten. Ni tar er enkelt till Grums centrum med de flesta bekvämligheter bara någon kilometer bort. Perfekt pendlingsavstånd till Karlstad med busshållplats i närheten och ca 20 minuter med bil. Hör av er till oss för med information eller för att boka er visning!

Konvaljstigen 5, Gamla Slottsbron, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Konvaljstigen 5

Villa
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 495 000 kr
113 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera Konvaljstigen 5 och denna hemtrevliga familjevilla, perfekt belägen på en lättskött trädgårdstomt om 1 107 kvadratmeter med ett mindre skogsområde i tomtgräns. Mot baksidan ges goda möjligheter till utomhusaktiviteter för vuxna som barn, i anslutning finner vi även det vidbyggda uterummet som förlänger sommarperioden! 1-plansvilla med garage som genomgott stora renoveringar senaste åren, här är det bara att flytta in! Med tre rymliga sovrum, hemtrevligt vardagsrum och kök som erbjuder en praktisk köksö finns gott om yta för umgänge. Bostaden har sedan förvärvet även uppdaterats med nya ytskikt och utbyggnation av uterum år 2020. Köket har ett gediget kökssystem från Ikea som installerats med eftertanke. Här erbjuds goda arbetsytor samt gott om förvaringsutrymme av bland annat underskåp i köksö. Från parkeringsplatsen finns grovingång till bostadens tvättstuga som har en ordentlig tvättbänk och tork -och tvättmaskin. Duschrum som renoverats 2019 av fackman med praktiska våtrumsmattor! Med god belägenhet på Gamla Slottsbron promenerar vi från huset ned till den populära badplatsen Trulsön som även har ett vackert promenadstråk längst Vänerns kant! Utöver detta färdas vi till Karlstad på endast 20 minuter via bil och till centrala Grums med en promenad om 15 minuter. Här erbjuds de flesta tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, apotek och vårdcentral. Varmt välkomna på visning!

Leonardsbergsgatan 23, Leonardsberg, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Leonardsbergsgatan 23

Villa
Leonardsberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
105 m²
4 rum
602 m² tomt

Välkomna till detta praktiska kedjehus i ett plan på Leonardsberg i Grums. Huset ligger på en återvändsgatan med gemensamt grönområde. Lugnt och fridfullt! Från huset tar ni er enkelt till Grums centrum för de flesta bekvämligheter. Med bil, buss eller tåg tar ni er till Karlstad, Göteborg eller Stockholm. Bra pendlingsavstånd till Karlstad med endast ca 20min i bil. Huset har i dagsläget två sovrum men med möjlighet för ett ytterligare. Köket har utgång till baksidans härliga trädgård i västerläge. Vardagsrum och matsal i fil med parkettgolv i Ek. WC/Dusch samt tvättstuga med groventré att tillgå från hallen. Uteplatser i form av trallgolv samt altan under tak i västerläge. Asfalterad uppfart samt carport med tillhörande förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul för dödsbos räkning.

Siriusgatan 7A, null, Säffle kommun

Siriusgatan 7A

Lägenhet
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
150 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 301 kr/mån
2 273 kr/m²

Rymlig tvårumslägenhet i markplan. Kök från byggåret med vita skåpluckor, rostfri diskbänk och gott om förvaring. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har ett rymligt sovrum med plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg .Hallen har slitstark plastmatta på golvet och gott om förvaringsutrymmen, här finns en praktisk garderob samt klädkammare. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Siriusgatan 7C, Centralt, Säffle kommun

Siriusgatan 7C

Lägenhet
Centralt, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
200 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 636 kr/mån
2 381 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och fräsch trerumslägenhet belägen på tredje våningen. Trevligt och välutrustat kök med ljusgrå luckor och gott om arbetsyta, beiget kakel och bänkskivor i laminat samt rostfritt stål. från köket når man den stora inglasade balkongen med utsikt över den fina gården. Ljust och rymligt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Bostaden har två rymliga sovrum med laminat varav ekparkettgolv och tapetserade väggar. Nyligen renoverat duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg . Hall med golv av laminat och nymålade väggar, här finns en praktisk garderob. Utöver det finns två ytterligare garderober intill sovrum samt inre hallen. Telias Lagom paket för tv och bredband 250/250 ingår i månadsavgiften.

Måsvägen 11, Värmlandsbro, Säffle kommun

Måsvägen 11

Villa
Värmlandsbro, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
139 m²
5 rum
360 m² tomt

Varmt välkomna till detta kedjehus i 1,5-plan beläget på lugnt område med gångavstånd till både skola, lekplats och busshållplats. Med bil från Värmlandsbro tar man sig till Karlstad på ca 30 minuter och till Säffle på ca 10 minuter. Huset har en tegel och träfasad samt garage med plats för 1 bil. Bostaden har en bra planlösning med fem rum varav tre sovrum där övervåning renoverats med nya ytskikt och omstrukturerad planlösning. Från nedervåningens vardagsrum tar ni er via altandörr till husets trädäck på baksidan. Luftvärmepump håller ned driftskostnaden. Välkommen på visning!

Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 2
Degerbyn Gärdeskullen 1, Degerbyn, Grums kommun, bild 3

Degerbyn Gärdeskullen 1

Gård/Skog
Degerbyn, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
2 700 000 kr
84 m²
4 rum
6 ha tomt

Välkommen till denna idylliska gårdsfastighet belägen i det poplära området Värmskog med adress Degerbyn Gärdeskullen. Här ges möjlighet att förvärva denna väl omhändertagna fastighet på cirka 6,7 hektar mark i tre skiften, perfekt för dig som söker en kombination av det lantliga boendet men med närhet till centralorten. Marken fördelas på 5 hektar produktiv skogsmark och cirka 1 hektar åker/inägomark. Jakträtt och fiskerätt finns samt båtplats i Degerbyviken. En nyligen upprättade skogsbruksplan finns tillgänglig och kan översändas vid intresseanmälan. Skogsmarken har en beräknad medelbonitet om 7-8 m3sk/ha. Fastigheten präglas av en prydligt skött gårdsplan med bostaden centralt placerad intill ett flertal komplementbyggnader. Här finns bland annat en välskött ladugård, ett fristående dubbelgarage, vedskjul och jordkällare. I tillägg finns gäststuga samt ett gavelrum intill enkelgaraget, båda med el-element och god isolering som ger goda övernattningsmöjligheter för gäster! Själva villan ger ett gott intryck och är utrustad med två härliga uteplatser i form av inglasat uterum och tralldäck intill farstukvisten. Väl inne i bostaden möts du av ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och en vacker vedspis med bakugn. Luckor från Härjedalskök och vitvaror från bland annat Electrolux. Vardagsrummet, med sin fina ekparkett bjuder på två eldstäder - en kakelugn samt en braskamin, vilket skapar ett sällskapligt utrymme. Murstock och eldstäder har genomgott provtryckning samt brandskyddskontroll under 2023, sotning sker årligen. Huset har under 1990-talet genomgott ett antal utbyggnationer, vilket har resulterat i ett tvätt -och duschutrymme samt ett rymligt sovrum. Från entréhallen nås övervåning som erbjuder ytterligare ett sovrum och extra sällskapsutrymme som med fördel kan göras om till ett tredje sovrum. Fastighetens VA-system består av en djupborrad vattenbrunn från 1990 samt 3-kammarbrunn med infiltration från 1988. För ytterligare information om utförda åtgärder hänvisas vi till fliken "Renoveringar" under byggnadsinformationen.

  • Premium
Norra Rolfserudsvägen 7, null, Säffle kommun
  • Budgivning pågår

Norra Rolfserudsvägen 7

Villa
Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
99 + 52 m²
3 rum
737 m² tomt

Varmt välkomna till Norra Rolfserudsvägen 7 och denna 1,5-plansvilla med källare. Fastigheten har en trädgårdstomt om 737 kvadratmeter som har fin altan mot baksidan, uterum med separat ingång samt ett gästhus. Gästhuset har en mindre hall, kök och ett sovrum. Villan består av tre rum och kök varav två sovrum på ovanvåningen. Köket har vita skåpluckor, bänkskiva i furu och utgång till baksidans altan. Här finns även trappa till källare. Intill entréhallen finns gästtoalett och trappa till ovanvåningen som rymmer två sovrum samt badrum. Praktisk källare med gott om förrådsutrymmen, tvättstuga och ett pannrum. Uppvärmning via kombipanna (el och veddrift). Varmt välkomna på visning!

Siriusgatan 13D, Höglunda, Säffle kommun

Siriusgatan 13D

Lägenhet
Höglunda, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 818 kr/mån
2 727 kr/m²

Tvårumslägenhet om 55 kvm boyta på andra våningen. Bostadsrätten har adress Siriusgatan 13D och erbjuder ett sovrum, välutrustad kokvrå, badrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostaden är del av föreningen Apollo i Säffle som har en god belägenhet med närhet till centrala Säffle, fina vandringsleder och köpcentrum. Varmt välkomna på visning!

Hotellgatan 41B, Orrby, Grums kommun

Hotellgatan 41B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
185 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 573 kr/mån
4 868 kr/m²

Välkomna till Hotellgatan 41b och denna lite större enrumslägenhet med ett centralt läge! Lägenheten har en boyta om 38 kvm och ligger på tredje våningen. I lägenheten finns entréhall med två garderober och ett allrum med sovalkov. Här finns en fransk balkong som vetter i öst för goda vädringsmöjligheter samt plats för säng och soffgrupp. Mindre kök med laminatgolv och slitstark diskbänk i rostfritt. Duschrum i direkt anslutning till entréhallen med våtrumsmattor på golv och väggar. Perfekt boende för den som vill ha låga boendekostnader. Månadsavgift om endast 2 339 kr/ månad där Telia lagom TV-paket ingår. Med ett centralt och trivsamt läge i Grums nås de flesta bekvämligheter med en kort promenad. I anslutning finns busshållplats, matbutik, idrottsanläggning och vandringsled vilken leder till den natursköna badplatsen Lassehall. Varmt välkomna på visning!

Malsjö kvarn 21, Malsjö, Grums kommun

Malsjö kvarn 21

Fritidshus
Malsjö, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 150 000 kr
41 + 8 m²
2 rum
1 600 m² tomt

1-plans fritidshus som har två rum och kök samt wc/dusch. Gäststugan har plats för flera bäddar. Här finns härliga uteplatser så som inglasat uterum, altan under tak samt egen brygga. Även fiskerätt i Långsjön för de som gillar fiske! Tar sig till stugan gör man enklast med båt, som också ingår i köpet. Alternativt promenadstig. Fastigheten har egen sandstrand för härliga bad i sommarvärmen. Inget avlopp, gråvatten till stenkista. Enskilt sommarvatten delas med grannen. Förbränningstoalett samt duschkabin finns i duschrummet. Storstugan har vardagsrum med öppen spis. De flesta inventarier ingår. I närheten finns den fina badplatsen Hasseldalen, här finns lekplats, grillplats kiosk samt hopptorn på flytbrygga. Med bil tar ni er enkelt till Grums tätort och Karlstad där alla bekvämligheter finns att tillgå. Välkommen på visning!

  • Plus
Ringvägen 15C, Orrby, Grums kommun

Ringvägen 15C

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
175 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 602 kr/mån
3 646 kr/m²

Varmt välkomna till Ringvägen 15c och denna tvårumslägenhet på andra våningen med balkong som vetter i öst! Här möts du av en välskött innergård med stora grönytor och lekplats för härliga dagar i solen. Lägenheten har en bostadsyta om 48 kvm med kök, sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och sittgrupp. Praktisk entréhall med klädkammare och duschrum som rotrenoverats under 2014-2015. Föreningen har under senare år bytt alla fönster och renoverat balkongerna till ett mycket gott skick. I månadsavgiften ingår el, värme, vatten, parkering, bredband och tv. I närområdet finner du de flesta tänkbara bekvämligheter så som matbutik, vårdcentral, skola och en fin idrottsanläggning med utomhusgym och motionsspår. På gångavstånd finner du även den populära badplatsen Lassehall för härliga dagar i solen. Välkomna på visning!

  • Balkong
Portila Sandsborg 3, null, Grums kommun

Portila Sandsborg 3

Villa
Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 350 000 kr
70 + 13 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna charmiga fastighet med ett lantligt läge med närhet till E:45. På adress Portila Sandsborg 3 finner ni en mindre enplansvilla om 70 kvadratmeter boyta som erbjuder en generös tomt som sträcker sig över 1,7 hektar och erbjuder jakträtt. Här kan du spendera dina dagar med att utforska naturen eller bara njuta av dess lugn och stillhet. I anslutning till villan finner du även fina komplementbyggnader, såsom ett garage med gjuten platta, en gäststuga och ett förråd med ett rymligt loft. Dessutom finns ett mindre hönshus. Villan har en röd träfasad, praktiskt plåttak och en altan under tak i anslutning till entréhallen. Bostaden disponeras som följande, två sovrum, rymligt kök och vardagsrum. Entréhallen har målade väggar, slitstark laminatgolv och god anslutning till de resterande rummen. Från hallen återfinns köket direkt till vänster som har mörkgrå skåpluckor, gott om arbetsytor samt en slitstark rostfri diskbänk. Kombinerat duschrum/tvättstuga med ingång från hallen. Här finns god potential till ett större boende tack vare vindens goda takhöjd. Bergvärmepump sköter uppvärmningen! Varmt välkomna!

Nya vägen 16, Liljedal, Grums kommun

Nya vägen 16

Villa
Liljedal, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 370 000 kr
79 m²
3 rum
1 295 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga enplansvilla belägen i populära Liljedal med adress Nya vägen 16. Här bor du med närhet till Vänern och vackra skogsområden, vilket ger goda möjligheter att njuta av naturen året runt. Denna fastighet har två fina uteplatser, en på östra sidan för härliga morgonstunder samt i väst där kvällssol kan avnjutas! Bostad som lämpar sig både som permanent -eller fritidsboende med en boyta om 79 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Här finns uppfart med plats för ett flertal bilar samt ett vidbyggt garage som ger dig gott om utrymme för förvaring av bil och annat. Köket är nyrenoverat från 2019 med moderna vitvaror och stilrena skåpluckor. Dräneringen och delar av elsystemet har också renoverats 2019. Vardagsrummet erbjuder en mysig braskamin och utgång till baksidan, vilket skapar en härlig atmosfär vinter som sommartid! På fastigheten finns även en vinterbonad gäststuga med elektricitet, som ger möjlighet till övernattning för gäster alternativt som extra yta för hobby eller arbete! Varmt välkomna på visning!

Gullbrandsmyren, Flokerud, Grums kommun

Gullbrandsmyren

Gård/Skog
Flokerud, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
545 000 kr
6 ha tomt

Norra Flokerud 1:37 är en skogsfastighet med fokus på jakt och tillväxt. Fastighetens skog är avverkad ca 2016 och nyligen under 2021. Fastigheten rymmer ca 6ha skogsmark och återplantering efter den senast avverkade skogen gjordes under våren 2021. En stor fördel är fastighetens del i Flokeruds jaktlag vilket ger ägaren möjlighet att gemensamt jaga vildsvin, kronhjort och älg på ett 1285ha stort område. 1st jakträtt för ägaren och dess närmsta anhöriga samt 1 st köttlott. På egen mark får vildsvin och småvilt jagas i egen regi. Skogsbruksplan finns ej, bonitet på närliggande skogsmark är ca 5-7 m3sk/ha.

  • Plus
Gamla vägen 90B, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 90B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
185 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/4
2 315 kr/mån
5 139 kr/m²

Ljus och fräsch 1-rumslägenhet på Gamla Vägen i Grums. Föreningen HSB Brf Orrkullen i Grums är populär och har god ekonomi. I källaren finns cykelförråd, förråd och tvättstuga. Låg månadsavgift om 2315kr i månaden. Tv ingår i avgiften. Under 2023 har golv, väggar och kök renoverats och är hittills oanvänt. Badrummet är helkaklat sedan föreningens stambyte 2005. Centralt läge med närhet till matbutik, busshållplats, motionsspår och mycket mer! Välkommen på visning!

  • Balkong
Sveagatan 120, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 120

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 600 000 kr
138 + 65 m²
5 rum
840 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla i centrala Grums med fristående garage och fjärrvärme som uppvärmningssystem. Fastigheten har en tomtarea om 840 kvadratmeter som rymmer fristående garage, stora gräsytor och en altan med utgång från vardagsrummet. Här finns alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd, från bostaden når du matbutik, apotek, biograf och skola från låg -till högstadienivå! Familjeanpassad bostad som erbjuder fyra sovrum, helkaklat duschrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från hallen nås övervåningen som rymmer villans sovrum och en helkaklad toalett. Källare med tvättstuga och två stora förråd. Varmt välkomna på visning!

Gamla vägen 92B, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 92B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
155 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 200 kr/mån
5 254 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna hemtrevliga enrumslägenhet om 29,50 kvm boyta i den populära föreningen Orrkullen! Lägenheten har en praktisk entréhall med goda förvaringsmöjligheter och direkt anslutning till det helkaklade duschrummet som genomgott stambytte av bostadsrättsföreningen.. Här finner vi bland annat en duschhörna och en tvättmaskin. Kök med moderna skåpluckor, bänkskiva i trä och vitt kakel ovan arbetsytorna. Kombinerat sov -och vardagsrum med fin ekparkett. Bostadsrätten på Gamla vägen 92b ligger på ett centralt läge med närhet till matbutik, busshållplats och motionsspår. Vidare når du den populära badplatsen Lassehall med endast en kort promenad! Månadsavgift om 2 200 kr. Välkomna på visning!

Hantverkaregatan 4, Slottsbron, Grums kommun

Hantverkaregatan 4

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
144 + 79 m²
4 rum
1 252 m² tomt

Varmt välkomna till Hantverkaregatan 4 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med fin uteplats! Villan har en boyta om 144 kvm + 79 kvm biyta som fördelas på fyra rum och kök samt källare. Entré sker via den inglasade farstukvisten som byggdes till under 2014. Entréhallen har trappa till övervåningen direkt till vänster och en god planlösning som tar dig vidare till kök, vardagsrum, matsal och duschrum. Köket har vita skåpluckor, gott om överskåp och slitstark diskbänk i rostfritt stål. Vitt kakel som stänkskydd. I direkt anslutning finns vardagsrum och matsal som har ytskikt i form av laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för soffgrupp samt matsalsbord. Via altandörr från vardagsrummet når du baksidans uterum som uppdaterats med luft-/luftvärmepump, 2-glasfönster och isolerat golvbjälklag under 2016. Övervåningen har en mindre hall, tre sovrum och en enklare toalett. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

Hult Lilltomta, Värmlandsnäs, Säffle kommun

Hult Lilltomta

Villa
Värmlandsnäs, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 695 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
3 978 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda ett välskött 1-planshus i vackra Värmlandsnäs! Ett ypperligt tillfälle för er som söker er från tätorten för ett mer lugnt och harmoniskt boende, med vackra vyer över åkermark och skog ges möjlighet till avkoppling från den insynsskyddade tomten. Med dubbla infarter möts du av fastighetens gårdsplan som ansluter till farstukvist och groventré. Mot baksidan finns en sällskaplig altan i direkt anslutning till uterummet, här kan kvällens sista timmar avnjutas i gott sällskap. 3 km från fastigheten finns Gaperhult som har gästhamn och badplats för härliga sommardagar samt Ekenäs camping som erbjuder restaurang och badplats! Villan, som är uppförd 1977 har välplanerade ytor där kök, vardagsrum, hygienrum och sovrummen nås på ett naturligt sätt. Från entréhallen tar du dig ner till källarens gillestuga som har gediget klinkergolv och en värmande kamin. Utöver detta finns duschrum med golvvärme, dusch och badkar. Praktiska ytor som kan formas för just ditt behov, från gillestugan finns hobbyrum som ansluter till teknik- och pannrum. Villan har ett energieffektivt värmesystem via Nibe bergvärmepump från 2020. Kombipanna och ackumulatortankar finns. Fiber är installerat! Huset är besiktigat innan visning!

  • Plus
Pråmgränd 6, Gamla Slottsbron, Grums kommun

Pråmgränd 6

Radhus
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
93 + 12 m²
4 rum
392 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga parhus med vacker sjöutsikt, närhet till båthamn och badplats! Fastigheten har en sluttande trädgårdstomt om 392 kvm. Utöver detta finns en asfalterad uppfart, carport och en sällskaplig altan mot framsidan. Uppförd 2022. Vidare finns uterum i anslutning till altanen. Huset, som är uppfört 1978 har en boarea om 93 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök varav tre är sovrum. På entréplan nås köket direkt till vänster om hallen, här finns gott om arbetsytor och plats för matsalsbord. Utöver detta finns två sovrum varav ett har utgång till baksidans balkong som vetter i söder med rogivande utsikt över Vänern. Med nedgång via hallens trappa når du nedervåningen som har ett sällskapligt vardagsrum med utgång till baksidan, ett sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns en användbar garderob som kan göras om till walk-in closet. Luft-/luft värmepump från Samsung i trapphuset som installerats 2022. Fiber är installerat! På Pråmgränd är det lätt att trivas, med en kort promenad nås den populära badpatsen Trulsön som har vacker vandringsled längst Vänern, båthamn och gångavstånd till för -och lågstadieskola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Orrbygatan 15A-B, Orrby, Grums kommun

Orrbygatan 15A-B

Radhus
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
2 185 000 kr
210 m²
8 rum
1 261 m² tomt

Parhus på Orrbygatan i Grums med två fina lägenheter till uthyrning. Bra läge nära centrum, grönområden, kommunikationer och matbutiker. Huset är byggt 1991 och de två lägenheterna har likvärdigt skick förutom nytt kök och badrumsinredning i 15A. Fjärrvärme installerades 2008. Ytskikt har renoverats löpande vid behov. Varje lägenhet har sin egen uteplats på husets baksida och egen entré. Lägenheterna hyrs ut med kallhyror har eget elavtal. Idag har fastighet en total intäkt om 132.000kr i kallhyra per år. Lägenheterna är på 105 kvm vardera och har fyra rum varav tre sovrum. På tomten finns även ett förråd om 20-30 kvm. Kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

Visar alla 24