Hus & Hem på Södertörn

Hus & Hem på Södertörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Toppvägen 1, Torö, Nynäshamns kommun

Toppvägen 1

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
5 000 000 kr
112 m²
4 rum
2 637 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma och smakfullt renoverade hem - som är utöver det vanliga. Drömmen om ett 1-plans hus med ett fantastiskt allrum/kök med extra allt, glasdörrar i två väderstreck, ena ut till en mysig innergård med altaner i olika nivåer och platser för olika ändamål, de andra glasdörrarna leder till en altan som vetter mot gräsmattan och perfekt plats för morgonkaffet. Två söta stugor om ca 12 kvm vardera - ett gästhus/tonårsrum och ett kontor/jobba hemifrån hus. Spabad. Platsbyggd sittplats i vinkel som ger bästa solhänget i lä. Garage.

Segersängsvägen 104, Segersäng, Nynäshamns kommun

Segersängsvägen 104

Villa
Segersäng, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 695 000 kr
160 m²
5 rum
1 946 m² tomt

Charm, vackra nationalromantiska detaljer, eldstäder och kakelugnar, trägolv, högt i tak och mycket historia! Här ges möjligheten att förvärva ett av Ferdinand Bobergs vackra stationshus längs med Nynäsbanan, nämligen Segersängs stationshus. Huset har en distinkt nationalromantisk prägel i sin arkitektur med karaktäristiska drag såsom fjällpanel, fönster med spröjs och halvvalmat tegeltak. På tomten finns två mindre byggnader i samma arkitektoniska stil som idag används som kallförråd. Mysig uteplats där man kan sitta och avnjuta morgonkaffet eller ta en fika en varm sommardag. Interiört erbjuder detta hus stora öppna ytor med generös takhöjd och flertalet kakelugnar och spisar. Kök från 2018 med extra stor spis från Smeg. Rymligt vardagsrum med plats för sittgrupper och annan möblering. Genom en ovanligt bred dörröppning kommer du in i mellanrummet som sen leder dig vidare in i "väntrummet", som idag används som sovrum. På övervåningen finns 2 stora sovrum med varsin kakelugn, duschrum samt garderober. Utmärkta transportförbindelser, ett stenkast från pendeltåg och buss samt med närhet till motorväg 73. I området finns också Segersängs förskola. Vacker natur inpå knuten som inbjuder till svamp- och bärplockning och fina promenadstråk längs med Sörmlandsleden. Inom cykelavstånd finns sjön Muskan samt Körunda med golfklubb, hotell och restaurang. Övrigt om området: - Fotbollsplan med konstgräs - Skateramp - Idyllisk fårhage - Lekplats

Idunvägen 10, Centralt, Nynäshamns kommun

Idunvägen 10

Villa
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
96 + 44 m²
5 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna villa med fint kök, vardagsrum med kamin, 4 sovrum, två badrum, balkong i väster, mysigt uterum, garage/förråd, friggebod på berget med fin utsikt. Tegelfasad, bergvärme. Välkommen till ett bekvämt boende med gångavstånd till det mesta!

Torparegränd 4B, Estö, Nynäshamns kommun

Torparegränd 4B

Lägenhet
Estö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 200 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 233 kr/mån
25 882 kr/m²

På populära Estö ligger denna fina markplanslägenhet med stor altan om ca 30 kvm med härligt väster/solläge! Topp läge i lugnt område med gångavstånd till svalkande bad i Hamnvik, pendeltågstation samt busshållplats. Promenerar du längs med Hamnviksvägen når du även naturreservatet Lövhagen som erbjuder otroligt vackra naturupplevelser, massor av aktiviteter och ett mysigt café

  • Uteplats
Spantvägen 5, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Spantvägen 5

Lägenhet
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 895 000 kr
103 m²
4 rum
8 446 kr/mån
18 398 kr/m²

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med ett unikt läge på en av Sandhamns högst punkter. Smakfullt renoverat med sobra materialval – bara att flytta in direkt! Två fina uteplatser på fram- och baksida, samt ett mysigt uterum. Njut av den natursköna tomten och ett otroligt insynsskyddat läge på återvändsgata. Två stora förråd på framsidan. Egen garageplats i länga som ingår i avgiften. Mycket barnvänligt och trevligt område med fina renoverade lekplatser, närhet till buss och endast ett par minuter via en stig ner till salta hav och bad vid Strandvägen! Observera att föreningen i nuläget byter tak på hela längan, och uterummet saknar plasttak.

  • Uteplats
Torsgatan 22, Centralt, Nynäshamns kommun

Torsgatan 22

Villa
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
200 + 130 m²
8 rum
876 m² tomt

Mitt i vår vackra stadskärna inbäddat i grönskan finner Ni denna stora familjevilla i tre plan, med gångavstånd till centrum och allt Ni kan tänkas behöva. Fin grönskande trädgård och skjutpartier mot poolrummet i suterrängplan, här med en stor inbyggd pool (stort renoveringsbehov, ej i bruk) samt grovingång från tomten. Underbara sällskapsytor, generösa förvaringsmöjligheter och möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Badrum både på entréplan och i suterrängplan, och högst upp i huset finner Ni den perfekta tonårsdelen med eget sovrum, toalett och ett helt magiskt allrum med snedtak, gedigen eldstad och utgång till balkong. Stenlagd uteplats på entréplan med tak. Separat uteplats med trädäck. Växthus. Garage med vidbyggd carport och förråd, samt grusad parkering för ytterligare två bilar. Installerat bergvärmepump 2004. Målning och byte av utvändig träpanel 2022. Fiber indraget.

  • Energieffektiv
Fagerlundsvägen 19, Grödby, Nynäshamns kommun

Fagerlundsvägen 19

Villa
Grödby, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 395 000 kr
123 + 63 m²
6 rum
2 818 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plans villa som är utöver det vanliga. Praktiskt planlösning med generösa sällskapsytor som bjuder in till många och långa middagar. Påkostat fint renoverat kök inkl maskinpark 2018. Vardagsrum med plats för stor matgrupp och sittgrupp och fin öppenspis med insats samt utgång till altanen om 108 kvm med skönt spabad i soligt söderläge. Gästtoalett. 4 stycken sovrum och badrum samlade i andra delen av huset. Från köket finns utgång till tvättstuga med tm & tt från 2018, garage och ett separat rum perfekt som hemmakontoret eller gästrum kanske tonårsrum med separat utgång. Gäststuga med altan. Växthus 2020. Lekstuga. Suverän uppvuxen trädgård, infart med elstyrda smidesgrindar, stor parkering, plan gräsmatta perfekt för lek och odling, fin stensättning/mur mot del av tomten som består av berg. Gångavstånd till busshpl.

Gumuddsvägen 24, Sorunda-Svalsta, Nynäshamns kommun

Gumuddsvägen 24

Villa
Sorunda-Svalsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
12 500 000 kr
319 + 202 m²
9 rum
5 890 m² tomt

Belägen i en skyddad vik vid vackra Himmerfjärden finner Ni denna harmoniska plats som speglar det bästa av skärgårdslivet. Högt som lågt på denna fastighet erbjuds Ni en panoramavy över hav och härlig natur. Utöver huvudbyggnaden med poolhus och dubbelgarage finner Ni bl.a. en sjöstuga, egen brygga, havsnära bastu samt ett sagolikt härbre. En fantastisk möjlighet att förvärva en bostad i idyllisk miljö med närhet till livets nödvändigheter, eller kanske ett lyxigt fritidsboende att nyttja året runt. Renoveringsbehov finns. Drönarfilm: https://youtu.be/6T6mRe-ainM Just nu förbereds bostaden för försäljning, välkommen att anmäla ditt intresse för mer information inför säljstart!

Bredlötsvägen 41, Torö, Nynäshamns kommun

Bredlötsvägen 41

Fritidshus
Torö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 450 000 kr
70 m²
3 rum
2 156 m² tomt

Drömmer du om ett fritidshus i Stockholms södra skärgård med högt läge och fantastisk havsutsikt, egen brygga och sol hela dagen kan det här vara något för dig! Huset har löpande renoverats och har en bra standard, fantastiskt vardagsrum/kök med stora fönster och magnifik utsikt över den vackra skärgården. Det finns två sovrum, separat duschutrymme samt separat TC (förbränningstoalett). Tvättmaskin i förrådet utanför. På fastigheten finns även två gästhus för långväga gäster. Förrådsbyggnad finns vid vägen där man ställer bilen. Fiber finns. Egen brygga finns nedanför fastigheten. Övrigt om området: I Gabrielstorp finns en lanthandel samt bensinmack. På sommaren är Tottnäs Rökeri öppet och säljer rökt fisk och andra delikatesser. Besök gärna Torö Svinhus som är en gårdsbutik med försäljning av keramik, återbruk, hembakat och finkaffe. Ta en tur till Stenstrand, surfarnas mecka, eller ta färjan till Landsort (Öja) en underbar ö att besöka året runt. Här finns det öppna havet, härliga klippor runt hela ön, den pittoreska byn med den karaktäristiska fyren. Med bil tar du dig till Stockholm under 1 h och till Nynäshamn ca 15 min. Det finns även Bussförbindelser.

Hermods väg 18, Ösmo, Nynäshamns kommun

Hermods väg 18

Villa
Ösmo, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 285 000 kr
149 + 17 m²
5 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med dubbla luftvärmepumpar, öppen spis, ombyggt och renoverat kök, öppen planlösning, två toaletter, nya fönster, altan i väster, delvis ny el, fiber, garage med förråd. Bekvämt läge med promenadavstånd till busshpl, tåg, centrum, affärer, restauranger, förskola/skola, simhall, idrottshall och vackra strövområden.

Klintemo 3, Torö, Nynäshamns kommun

Klintemo 3

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
85 m²
3 rum
2 929 m² tomt

Vill du att din nya adress blir Klintemo 3 kan det bli verklighet nu. Högt, ljus beläget på bergsplatå med vacker utsikt över havsvik -Norrskogsfjärden och nära till del i sjöbodslänga och båtplats. Flera byggnader ger många möjligheter, huvudbyggnaden är till stor del renoverad under senare år, bla kök och badrum, mysig öppenspis med insats, utsikt mot havet från flera fönster. Hus nr 2 har allrum, kök, wc/dusch och sovloft. Hus 3, gäststuga/friggebod. Växthus. Vacker om givning och havsluften är stärkande!

Grevgatan 16, Trehörningen, Nynäshamns kommun
  • Budgivning pågår

Grevgatan 16

Villa
Trehörningen, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
5 775 000 kr
101 + 72 m²
4 rum
981 m² tomt

Mycket fin, smakfullt renoverad villa på Trehörningen med havsglimt och endast ett stenkast från båtplatsen. Hög mysfaktor, fina detaljer såsom vackra spröjsade fönster, entré via pardörrar, fantastiskt och påkostat kök med vedspis, dubbla hoar, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp via burspråk och en fin kamin som värmer gott, badkar på tassar. Inredningsbar vind. Stor källare som är delvis ombyggd och renoverad 2020-2023. Balkong mot havet. Utsikt från flera av rummen mot hamnen, kyrkan och båtplatsen Stor altan med kvällssol. Uppvuxen trädgård med buskar, perenner, rabarber och lite vilda smultron och hallon, vacker gedigen stentrappa. Parkering med 4 st p-platser. Välkommen att trivas!

Fredsgatan 15, Centralt, Nynäshamns kommun

Fredsgatan 15

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
7 146 kr/mån
28 125 kr/m²

Med hiss tar du dig bekvämt upp till denna centralt belägna genomgångslägenhet om 80kvm. Lägenheten erbjuder en öppen och smart planlösning fördelat på tre rum och kök varav de två sovrummen är smart placerade i varsin ende av lägenheten, badrum samt klädkammare. Fönster finner Ni i två väderstreck samt en gedigen balkong i nordväst. Lägenheten lämpar sig väl för dig som önskar bo centralt och bekvämt, värnar om fritid och önskar en fin och lättskött lägenhet. På innergården finner ni en vacker miljö och välskött trädgård, här sitter man ner i lugn och ro och finner god gemenskap tillsammans med andra föreningsmedlemmar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information. Kortfakta: + Föreningen har målat och förbättrat samtliga trappuppgångar för en ljus och hemtrevlig känsla. + Separat förråd tillhörande lägenheten finns på innergården. + Bredband 100/10 hastighet, TV-basutbud via ComHem samt uppvärmning och VA ingår i avgiften. + Kyl och frys nyinstallerad år 2016. + Diskmaskin nyinstallerad år 2016. + Tvättmaskin och torktumlare från föreningens byggår 2004. + Separat kö till p-plats med motorvärme som kan hyras för ca 350kr per månad. + 24h, 2h samt 30min-parkeringsplatser finns i direkt närområde. + Centralt läge i direkt anslutning till affärscentrum med bl.a. bibliotek, biograf och vårdcentral. Varför inte skämma bort Er själva med ett frasigt nybakat bröd till frukosten från Müllers konditori som ligger runt hörnet. + Hiss finns. + Ramp till entré/port finns via innergården. + Färdmedel med snabbuss alternativt pendeltåg till Stockholm finner du nere vid hamnen med Ca 5 min promenad. Motorväg från Nynäshamn till Södra Stockholm. Vid hamnen finner du också ett flertal restauranger och båttrafik som tar dig till Gotland eller dagsturer till närliggande öar inom vår svenska skärgård. I fiskehamnen ligger Nordens största pir, Ca 400 meter med en populär så kallad havstrappa. Promenera eller cykla utmed Strandvägen längs klipporna utmed havet och avsluta gärna med en fika lövhagen.

  • Balkong
  • Hiss
Angelvägen 22, Ösmo, Nynäshamns kommun

Angelvägen 22

Radhus
Ösmo, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 750 000 kr
108 + 19 m²
5 rum
274 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus i två plan, till- och ombyggt 1993, med ett ogenerat läge längst in på gatan. Här med sällskapsytorna samlade på ett och samma plan. Vidbyggt garage, parkering och förråd med sep. ingång. Fiber installerat. Entréplan med kök och matplats, stort vardagsrum med utgång till en generöst tilltagen balkong med markis och kvällssol. Badrum, sovrum, genomgångsrum/kontor, hall med förvaring och utgång till stenläggning med uterum på framsidan i söder. Suterrängplan bjuder på två sovrum, varav ena med en separat del för förvaring, sovplats eller kontor. Badrum med plats för den som vill göra en bastu, stor klädkammare och utgång till en trädäckad uteplats och den grönskande trädgården på baksidan - vilken även nås via tomten på utsidan tackvare att huset bara sitter ihop med en granne. Bekvämt nära centrum med gångvägar till förskola, skola (F-9), mataffär restauranger, apotek och simhall. Nära buss och tåg, samt vackra strövområden och badsjö vid Muskan.

Vaktbergsvägen 15B, Kullsta, Nynäshamns kommun

Vaktbergsvägen 15B

Lägenhet
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 961 kr/mån
20 850 kr/m²

Ljus och fin 3:a belägen högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Stor inglasad balkong i västerläge med vikbara glaspartier, spotlights i taket, matta, rullgardiner och eluttag för ev. infravärme. Fint kök från 2016 med matplats och stambytt badrum. Mycket välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt. En inre rep.fond på 4.371kr för den som vill sätta sin egen prägel. Bra läge mot föreningens nyrenoverade innergård med lek- och grillplats. Bekvämt med gångavstånd till affärer, restauranger, förskola, buss och tåg.

  • Balkong
Brunnsgatan 32, Kullsta, Nynäshamns kommun

Brunnsgatan 32

Radhus
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 295 000 kr
103 m²
5 rum
146 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma, rymliga radhus på populära Brunnsgatan, 6 r.o.k. varav 5 sovrum, samt ett extra rum perfekt som tex hemmakontor. Inredd vind med stort takfönster. Två härliga uteplatser varav ena i soligt västerläge med lyxigt spabad. Fint område, bra läge, ett optimalt boende för barnfamiljen helt enkelt, fantastiskt område där barn kan leka fritt och tryggt i denna idylliska miljö. Två lekplatser och flera småvägar som gjorda för att lära sig att cykla. Vintertid finns i närheten en mindre pulkabacke. Garage i länga samt flertalet fria parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till pendel, buss, förskolor, skola, livsmedelsbutiker och restauranger. Välkommen till ett bra, barnvänligt och bekvämt boende..

Järnvägsgatan 24B, Centralt, Nynäshamns kommun

Järnvägsgatan 24B

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 443 kr/mån
27 982 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna otroligt charmiga och fina 2:a, belägen i populär förening med gångavstånd till tåg, buss, mataffär och restauranger. Ta en promenad ner till hamnen och njut av mjukglass, eller ta med dig handduken till Strandvägens salta hav! Bostaden är smakfullt renoverad och ombyggd med ett sobert kök från 2023. Nytt golv i hall och kök samma år, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Gott om förvaring med flertalet garderober både i hall och vardagsrum, här med generösa utrymmen för både soffa och matsalsbord. Utgång till balkong i söder, med sned utsikt mot svandamsparken och sol stor del av dagen.

  • Balkong
Nynäsvägen 18A, Centralt, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 18A

Radhus
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 675 000 kr
140 + 25 m²
6 rum
104 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus i tre plan. Här bor du i barnvänligt område där den stora altanen vätter mot den gemensamma innergården. Den generösa altanen erbjuder mycket yta för både mat- och lounggrupp. Här kan du njuta av lång frukost i solen. Grillen placeras smidigt bredvid det praktiska uteköket som erbjuder god förvaring och sommarvatten. På de tre rymliga balkongerna kan du sedan njuta av solen från mitt på dagen fram till sent på kvällen. Det ombyggda köket som renoverades 2022 inkl ny maskinpark har lantliga inslag och mycket finess. Hallen har platsbyggd förvaring för ytterkläder och skor. Vardagsrum med utgång till balkong. Gästtoalett. Övreplan har tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Stort ombyggt och renoverat badrum med både bubbelbad och dusch, ny kommod 2023. Sutterängplanet rymmer två stora sovrum, det ena med utgång till balkong, det andra med platsbyggd förvaring och garderobsvägg. Stor praktiskt tvättstuga. Luftvärmepump och varmvattenberedare från 2023. Bekvämt boende med generösa ytor, plats för många och hemma kontoret. Närhet till förskola, skola, kulturskolan, affärer, restauranger, direktbuss och pendel.

Sigyns väg 12A, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Sigyns väg 12A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 250 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 485 kr/mån
25 281 kr/m²

Sällan till salu ! Tänk er en varm skön sommardag på den inglasade balkongen, få följa årstidernas skiftningar från första parkett, uppleva norrsken, se havsörnen flyga över havet, njuta av afternoon tea med den vackraste av solnedgångar, eller laga mat i goda vänners lag i det stor fina lyxiga köket, ett hemmakontor i något av sovrummen, rymligt badrum med klinker, kakel, dusch och tvättmaskin, separat gästtoalett så klart ! Det kan nu bli verklighet. Denna lägenhet har nog allt man kan önska sig. Här är lätt att trivas, lätt att samla nära och kära men svårt att gå hemifrån. Populärt område, nära badplats och promenadstråk.

  • Plus
  • Balkong
Bryggargatan 9B, Centralt, Nynäshamns kommun

Bryggargatan 9B

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 995 000 kr
73 m²
4 rum
vån 3/5
5 461 kr/mån
41 027 kr/m²

Med utsikt mot havshorisonten från varje fönster bor Ni här med en härlig öppen planlösning och balkong högt belägen i sydost. Gavellägenhet i hus byggt 2022 med smakfulla materialval och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, helt klart en bostad med genomgående hög klass och sober stil. Fint kök och helkaklat badrum med egen kombi TM/TT. Gott om förvaringsmöjligheter samt stort vindsförråd. Gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva, såsom mataffär, restauranger, skola och kommunikationer. Ta en promenad ner till hamnen och njut av en mjukglass på havstrappan, eller de glittrande vågorna och salta baden vid Strandvägen. Långgrund sandstrand vid Nickstabadet.

  • Balkong
  • Hiss
Videgatan 22, Estö, Nynäshamns kommun
  • Budgivning pågår

Videgatan 22

Villa
Estö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 195 000 kr
157 + 87 m²
10 rum
677 m² tomt

Varmt välkomna till denna populära och lugna återvändsgata med närhet till salta bad och vackra naturstigar. Ta handduken under armen och promenera knappa 5 minuter ner till havsbrynet och njut av glittrande vågor och fågelkvitter. Denna välplanerade 3-plansvilla i suterräng passar perfekt för den stora familjen, eller för den som vill kunna hyra ut en del med egen ingång i suterrängplan, egen WC, dusch, tvättstuga, eldstad och utgång till stenlagd uteplats. Fiber installerat. Garage i länga via samfälligheten. Fin entré med liten trädäckad uteplats i söderläge. Större trädäckad balkong som vetter i ett perfekt västerläge med access både från vardagsrum och kök samt trapp ner till tomten. Stort vardagsrum i vinkel med matsalsdel och ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Rymligt kök renoverat 2010, här med mycket generösa arbets- och förvaringsytor, samt plats för ett stort matbord. Det finns två eldstäder i huset som förhöjer mysfaktorn både i vardagsrummet och nere i sällskapsrummet på suterrängplan, där den sistnämnda f.n. är avställd. Kaklat badrum på övre plan med WC, dusch och badkar. Kaklad dusch och bastu vid tvättstugan i suterräng, samt två separata gästtoaletter vilket innebär att ni har en WC på vardera plan. Stort renoveringsbehov finns.

Lövlundsvägen 25C, Centralt, Nynäshamns kommun

Lövlundsvägen 25C

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 100 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
4 302 kr/mån
29 333 kr/m²

Topprenoverad 1:a med eftertraktat läge högst upp i huset i Nynäshamns äldsta förening från 1937, HSB Brf Framåt. Toppmodernt kök från 2023/2024 med smakfulla materialval, fönster mot den lummiga innergården och plats för ett ordentligt matbord. Stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum/sovrum som med fördel rymmer både dubbelsäng, soffa och mediacenter. Genomgående nya golv och ytskikt, utöver klinkergolvet i hallen och badrummet med plastmatta och kaklade väggar samt WC/dusch där föreningen utförde stambytet under 90-talet. Nära gångavstånd till allt Ni kan tänkas behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, buss och tåg.

  • Balkong
Malmvägen 11, null, Nynäshamns kommun

Malmvägen 11

Villa
Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 595 000 kr
139 + 30 m²
6 rum
2 063 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade och trivsamma villa. Härligt kök med både köksö och gott om plast för matbord. Rymligt vardagsrum med fönster mot den vackra skogsgläntan på baksidan och en värmande braskamin, här kan Ni med fördel duka långbord och samla vänner och familj. Två badrum med WC/dusch, varav ena är från 2009 och även med stort hörnbadkar. Fiber installerat. Visst renoveringsbehov finns. Altan med plats för stora grillfester, delvis under tak i ett fantastiskt solläge i väster. Stor grusad uppfart, carport och vidbyggt förråd som 2012 blev isolerat och kaklat för bageri (maskiner ingår ej). Underbar tomt med generös plats för lek och odling. Delar av tomten är inhägnad med staket och framsidan väl ordnad med mur, stenlagd uteplats med morgonsol och vacker stentrappa som leder Er upp till entrén. Lantligt belägen, endast några minuters promenad till busshållsplats och ca 10 min till pendeln, nära till härlig badsjö vid Grindsjön.

Sjöbergsvägen 14, null, Nynäshamns kommun
Sjöbergsvägen 14, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Sjöbergsvägen 14, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Sjöbergsvägen 14

Villa
Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 750 000 kr
94,9 m²
3 rum
1 967 m² tomt

Nybyggd villa med inredningsbar vind och ett fantastiskt naturnära läge. Bo lantligt i ett lugn och barnvänlig miljö, endast ett stenkast från två små gårdsbutiker som bl.a. säljer ägg och honung. Stor trädäckad altan runt halva huset som följer solen från öst till väst och bjuder på en vacker vy ut mot åker och skog. Nybyggt garage med en stor elektrisk port, plats för två bilar och en separat förrådsdel med ingång både via garaget och från tomten. Stor grusad uppfart med plats för fler bilar. Mycket välplanerat entréplan med stor hall, fint kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, samt två sovrum, badrum och tvättstuga. Övervåningen kan med fördel inredas på olika vis där du som köpare har möjligheten att själv uppfylla dina önskemål (se bifogat förslag på planlösning bland dokumenten i annonsen). Hus och garage är endast grundmålat. Gångavstånd till buss som har vidare anslutning till Segersäng tågstation. Nära påfart till motorväg 73.

  • Premium
Bogvägen 10, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Bogvägen 10

Lägenhet
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 875 000 kr
103 m²
4 rum
8 446 kr/mån
18 204 kr/m²

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med optimalt gavelläge och fina uteplatser från 2019. Eget garage i länga som ingår i avgiften. Generöst tilltaget vardagsrum med utgång till baksidan som ligger i ett perfekt västerläge med stor trädäckad altan i vinkel, delvis insynsskydd med högt staket/plank och ett löst bubbelbad som eventuellt kan ingå i köpet efter överenskommelse med köpare. Välkomnande entré med altan, stenläggning och fina blomlådor med staket. Fint kök med matplats från 2021/2022, tre stora sovrum och två badrum, varav ena med kakel och klinkers. Tvättstuga och bra förvaring med förråd och garderober. Mycket barnvänligt och lugnt område. Fin lekplats, nära buss och endast ett par minuter till natur och salta hav! Föreningen har nyligen bytt tak och målat om fasaden.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29