Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsögatan 133, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Åsögatan 133, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
6 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
4 517 kr/mån
95 515 kr/m²

Åsögatan 133 är en vacker sekelskifteslägenhet som besitter en väldisponerad planlösning med spatiösa sällskapsytor, underbart ljusinsläpp från flertal fönster i fil, tyst gårdsläge med grönskande utsikt och balkong i västerläge. Byggnadsåret 1908 karaktäriserar bostaden med väl tilltagen takhöjd, bevarade snickerier, vitlaserat furugolv och stora fönsterpartier med speglade nischer. Genomgående renoverad i tidsenligt utförande med sobra färgsättningar, utmärkt förvaring och full maskinell utrustning. Belägen i SoFos omtyckta kvarter med ofantligt utbud av restauranger, fik och butiker. Ett fartfyllt kvarter du aldrig kommer att vilja lämna.

  • Balkong
  • Hiss
Dalagatan 36, Vasastan, Stockholms kommun

Dalagatan 36

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
61 m²
3 rum
1 200 kr/mån
114 672 kr/m²

Dalagatan 36 är beläget på Vasastans främsta adress med grönskande Vasaparken och omtyckta restauranger direkt utanför porten. Bostaden besitter en perfekt planlösning med öppna sällskapsytor, utgång till grönskande innergård och två väldisponerade sovrum. Genomgående renoverad i förstklassigt utförande med varje kvadratmeter i åtanke för att uppfylla både det exteriöra och funktionella. Byggnadsåret 1885 karaktäriserar bostaden med väl tilltagen takhöjd, ljust trägolv, vackra pardörrar och stora fönsterpartier med djupa nischer. Tillhörande en välskött bostadsförening med låg skuldsättning och låga månadsavgifter. Ett fulländat hem som hela familjen kommer att älska. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

  • Hiss
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ljustergränd 5, 6tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ljustergränd 5, 6tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
6 500 000 kr
69 m²
2 rum
vån 6
3 983 kr/mån
94 203 kr/m²

Högt upp i huset med väl tilltagen balkong i söderläge och fri vy över vattnet i Hammarby Sjö. Välkommen till denna välplanerade och insynsskyddade tvåa i gavelläge vilket bidrar till ett härligt ljusflöde och en luftig känsla. Genomgående skeppsgolv, ljusa ytskikt och gott om förvaringsmöjligheter. Möjlig trea. Belägen i lugnt område vid vattnet och närhet till både grönområden, restaurang Thaiboat och Trädgården. Stabil förening med stora dolda tillgångar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 2
Torbjörn Klockares Gata 3, Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 3

Torbjörn Klockares Gata 3

Lägenhet
Vasastan / Röda Bergen, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
5 890 000 kr
62 m²
2 rum
3 417 kr/mån
95 000 kr/m²

Socialt disponerad tjugotalstvåa med tre fönster i fil mot lummig innergård. Välkommen till denna välplanerade lägenhet med genomgående plankgolv, öppen planlösning, stora sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Byggåret karaktäriserar bostaden med väl tilltagen takhöjd, speglade fönsternischer, stuckatur, spröjsade fönsterpartier, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och vackra pardörrar. Belägen i attraktiva och charmiga kvarter kring Solvändan och Röda Bergen. Förening med låg belåning som äger marken. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Observatoriegatan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Observatoriegatan 10

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
17 500 000 kr
137 m²
4 rum
5 542 kr/mån
127 737 kr/m²

Ljus sekelskifteslägenhet med exceptionell standard invid Odenplan. Välkommen till detta sociala drömhem där sekelskiftets charm blandats funktionen av nyproduktion. Här finner ni en social lägenhet med optimal planlösning, kök och vardagsrum i fil, tre sovrum och två badrum allt paketerat i en armada av smakfulla exklusiva materielval. Gipsstuckatur, bröstpanel, vardagsrum i burspråk med kakelugn och balkong, chevronparkett, pardörrar, spa-badrum med såväl bastu, dusch som badkar i Carraramarmor. Lägenheten är utrustad med ljudisolerade glas i samtliga fönster. Mycket stabil förening med goda lokalintäkter. Styrelsen har lagt förslag på ändrade andelstal vilket för denna lägenhet skulle ge en avgift om 5 542kr/mån. Nuvarande avgift 6 601kr/mån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Mickelsgatan 101, Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Mickelsgatan 101

Villa
Mälarhöjden / Hägersten, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
15 000 000 kr
240 + 124 m²
8 rum
980 m² tomt

En av Mälarhöjdens största privatbostäder där du kan förverkliga drömmen om ett rymlig villa, parhus där du bor spatiöst med goda hyresintäkter eller ett generationsboende. Möjligheterna är oändliga och dina behov avgör vad du ser. Välkommen till denna rymliga villa på väl tilltagen hörntomt där byggnaden har rivits ut på ett gediget sätt och är redo att börja byggas. Detta är perfekt för den som söker utrymme och komfort i ett etablerat och populärt område. Här finns möjlighet att skapa ett hem som inte bara imponerar med sin storlek, utan även med genomtänkt funktionalitet. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet i Mälarhöjden. Detta är en investering i framtidens boende. Byggnaden är idag utriven och det står köparen fritt att själv bekosta och bygga som det passar.

  • Premium
Åsögatan 120, Södermalm / Sofo, Stockholms kommun

Åsögatan 120

Lägenhet
Södermalm / Sofo, Stockholms kommun
Nestor Fastighetsmäkleri
7 495 000 kr
80 m²
3 rum
1 815 kr/mån
93 688 kr/m²

Genomgående bostad på lugn återvändsgata mitt i Sofo! Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet i populära och välskötta Brf Höken. Här bor du in en stabil förening med låg avgift, goda lokalintäkter, garage och gym i huset samt en av Södermalms största innergårdar. Lägenheten har under 2020 renoverats med smakfulla materialval och ett helt nytt kök från Ballingslöv. Den soliga balkongen i söderläge mot föreningens grönskande innergård fungerar som ett extra rum under sommarhalvåret och rymmer både möblemang och växtlighet. Bevarade tidstypiska detaljer så som stora fönsterpartier, fönsterbänkar i sten och holländsk parkett gör att byggårets charm här kombineras med moderna lösningar i en perfekt symbios. Helkaklat badrum med tvättmaskin samt gott om förvaring i såväl klädkammare som garderober. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7