HusmanHagberg Falun

HusmanHagberg Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hyttgatan 48B, Centrum, Falu kommun

Hyttgatan 48B

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
1 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
5 280 kr/mån
26 613 kr/m²

CENTRAL TVÅ MED HISS, EN GARAGEPLATS OCH EN SOLIG BALKONG! Välkomna till denna renoverade, ljusa och trevliga bostad med ett stenkast från centrum. Hiss, garageplats och en solig balkong är några av fördelarna med detta boende. En välplanerad tvårummare på 62 kvm där allt är inkluderat i avgiften såsom värme, vatten, hushållsel, kabel-tv samt en garageplats. Det här är en stabil och välskött HSB-förening med bl a. gym, bastu och en övernattningslägenhet. När du kommer in i lägenheten möts du av den praktiska hallen och ett stort, ljust vardagsrum med ytor för filmkvällar. Härifrån kan du gå ut till balkongen där du kan ta en fika paus i solen. I lägenheten finns det också ett modernt lök med bra förvaring och stora arbetsytor, ett rymligt sovrum med garderober samt ett fräscht kaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Här känner man sig som hemma! Helt enkelt ett perfekt boende för dig som vill ha ett trevligt hem, renoverat och klart och med närhet till allt som Falu stad har att erbjuda. Som boende på Hyttgatan 48B är du endast ett stenkast från Faluns stadskärna där du finner butiker, restauranger och allt annat som staden har att erbjuda. Lika nära som till stadens mitt är det till Falu Gruva, grönområden och trevliga promenadstråk längs med Faluån som bjuder på vackra omgivningar. Snart tillträde kan ordnas. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dalagatan 18A, null, Rättviks kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Dalagatan 18A

Lägenhet
Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
645 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
1 692 kr/mån
23 036 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a i markplan med låg månadsavgift mitt i centrala Rättvik! Denna kvadratsmarta lägenhet om 28 kvm erbjuder moderna ytor, praktisk förvaring och en månadsavgift om endast 1692 kronor (inkl. uppvärmning, VA, tv och internet). Här kliver du in i en hemtrevlig och ljus lägenhet med enhetliga laminatgolv och harmoniska färgval som gör att du trivs redan vid första klivet in i bostaden. I lägenheten möts du av en hall, badrum, praktisk klädkammare, rymligt vardagsrum och med sovalkov och en större kokvrå. Här finns det möjlighet till flera yteffektiva lösningar då lägenheten har plats för både soffgrupp, matbord och säng. Köket är ljust och praktisk med bra förvaringsmöjligheter, och till lägenheten hör två förråd i källarplan. Ett perfekt hem för dig som söker ett första boende, för dig som studerar, för dig som pendlar eller helt enkelt för dig som önskar bo praktiskt med ett centralt läge och låg månadsavgift. Som boende på Dalagatan 18A bor du i en stabil förening som erbjuder ett tryggt hem i ett bostadsområde med härliga gårdsytor precis utanför dörren. Här bor du i hjärtat av Rättvik - endast ett stenkast från restauranger, caféer, biosalong, matbutiker, gym, skolor, affärer samt resecentrum. Rättvik är en levande bygd med vackra naturområden och beläget intill Siljan där du kan njuta av bad och båtar sommartid medan det finns skridsko- och sparkåkning vintertid. Under året präglas även Rättvik av de många arrangemang som anordnas t.ex. Rättviks marknad, Classic Car Week och alla konserter i Dalhalla. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Grytån 84, Grytån, Falu kommun

Grytån 84

Fritidshus
Grytån, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
1 095 000 kr
56 m²
3 rum
1 231 m² tomt

ETT CHARMIGT FRITIDSHUS MED MÅNGA MÖJLIGHETER, BÅDE SOM ÅRET-RUNT-BOENDE OCH/ELLER ÅRET-RUNT-AKTIVITETER! Välkommen till denna gedigna timmerstuga i attraktiva Grytån, Enviken. Med en generös yta på 56 kvm, i ett plan, erbjuder detta fritidshus den perfekta kombinationen av komfort och trivsel. Ett fritidshus som fungerar året om eller ett permanentboende. Huset har en välplanerad planlösning som inkluderar två mysiga sovrum (går att göra om till tre rum), ett luftigt allrum och ett kök i en öppen planlösning. Och vad vore ett fritidshus utan en eldstad? Här kan du skapa mysiga stunder och njuta av den varma atmosfären under kyliga kvällar efter en skidtur på vintern eller ett kvällsdopp sommartid. Köket är utrustat med spis, kyl och frys i halvhöjd. Badrummet är komplett med dusch, toalett, och handfat och en tvättmaskin för att göra din vistelse ännu bättre. På gården kan du förvara era tillhörigheter smidigt i det två praktiska förråd som finns, vilket ger gott om plats för all fritidsutrustning som kan tänkas finnas. I anslutning till förrådet finns en gäststuga som erbjuder extra utrymme för vänner och familj att bo bekvämt. En lättskött naturskön tomt och med en gräsmatta för spring och lek finns. Det finns både lingon och blåbär att plocka direkt på tomten, eller varför inte fiska öring i Grytån alldeles i närheten. Stugan ligger med en kort promenad till sjön Balungen med tillgång till en fin sandstrand med bryggor och du får en egen båtplats. I området finner ni kanotleder och härliga vandringsleder om somrarna. Vintertid är det pimpling vid Balungen, skoteråkning på leden eller längdskidor i de fina skidspåren som gäller. Ett boende som fungerar året om och oavsett om du längtar efter avkoppling äventyr i naturen eller bara en plats att koppla av och återansluta med dina nära och kära, erbjuder detta fritidshus allt du behöver för att skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga din egen fristad i naturen – kontakta oss idag och anmäl intresse och upptäck allt detta underbara fritidshus har att erbjuda! Snart tillträde kan ordnas! Välkommen hem!

Överbackavägen 21, Danholn, Falu kommun

Överbackavägen 21

Villa
Danholn, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
3 495 000 kr
148 + 88 m²
6 rum
3 020 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla med pool i vackra Danholn! Med sina generösa 6 rum och kök på 148 + 88 kvm erbjuder denna villa en välplanerad layout gott om utrymme för hela familjen att trivas. Redan vid första anblicken kommer du att imponeras av den härliga hörntomten och den vackra utsikten över Backa våtmark ner till Hobbornsjön. Här kan du njuta av både lugnet och naturens skönhet samtidigt som du får ett välbehållet boende där du kan flytta in direkt. Ett hem för både stora som små! På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum som skapar både ljus och rymd i bostaden. Det rymliga vardagsrummet inbjuder till mysiga stunder tillsammans och har även en mysig kamin för extra komfort. Köket, som totalrenoverades 2017, är modernt och välutrustat med praktiska arbetsytor och en köksö. På entréplanet finns även tre generösa sovrum, ett helkaklat badrum, två wc och en tvättstuga för extra bekvämlighet. På övre plan finns ytterligare två sovrum samt en wc. Utomhus finns det gott om plats för lek och rekreation. Den stora tomten erbjuder både stora gräsytor och en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt. Här kan du njuta av den härliga poolen som installerades 2023 med magiskt utsikt. På tomten finns en stor uppfart, elbilsladdare och två garage, perfekt för bilentusiasten eller för verkstad och extra förvaring. Här finns även ett vinterbonat härbre som kan användas som gäststuga eller generationsboende. Utöver detta finns även en matkällare samt en vedbod. Som husägare i Danholn bor du med naturen intill husknuten samtidigt som du bor med närhet till både Sundborn och Falun som enkelt nås med bra kommunikationer och fina cykelvägar. In till Sundborn är det ca 4 km och här hittar du de flesta förnödenheter som livsmedelsaffär, bibliotek, pizzeria, café, badplats, kulturstråk, motionsspår (längdskidspår) och skola F-6. I Danholn finns bland annat förskola, skola F-4, lekplats och fotbollsplan samt närhet till naturreservatet Backa Våtmark och den populära discgolfbanan. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Danholn. Varmt välkomna att boka in er på visning redan idag!

Dådran Källhagen 16, null, Rättviks kommun

Dådran Källhagen 16

Tomt
Rättviks kommun
HusmanHagberg Falun
325 000 kr
830 m² tomt

Unikt tillfälle! Vi är stolta över att kunna erbjuda er en extraordinär tomt med en idyllisk stugbåt som kommer att föra er till en magisk och avkopplande värld. Välkomna till ert privata paradis i vackra Dådran! Tomten som är omgiven av vacker natur erbjuder enastående möjligheter för er att förverkliga era drömmar. Detta är inte bara en fristad från vardagens stress utan erbjuder även en mängd möjligheter för äventyr och rekreation. Oavsett om ni är passionerade fiskare, vattensportentusiaster eller bara älskar att vara nära naturen, kommer ni att finna allt ni behöver här. Kura ihop med en bok i hängmattan, ät en god middag på det generösa trädäcket eller ta en promenad genom Dårans historia. Stugbåten har den perfekta kombinationen av färgglad elegans och rustik charm. Med ett välplanerat sovutrymme, förenklat kök och med plats för umgänge tas det tillvara på varje tum av utrymme. Eftersom det här är en unik möjlighet, bör ni inte tveka för länge. Ta chansen att förvärva detta extraordinära smultronställe – ett ställe ni aldrig vill lämna! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Alice Gren 070-797 76 62

Fridhemsvägen 26, Övre Norslund, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30

Fridhemsvägen 26

Radhus
Övre Norslund, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
3 695 000 kr
136 + 26 m²
5 rum
412 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska kedjehus i suterräng beläget i familjevänligt område! Letar ni ett boende som är perfekt för både den lilla och stora familjen så har ni hittat rätt. Här bor ni i populära Övre Norslund i en välskött bostad om 5 rum och kök fördelat på 136+26 kvm vilket ger härliga ytor för umgänge såväl inomhus som utomhus. Tomten erbjuder en rymlig altan i bästa solläge samt en barnvänlig tomt med lekställning och plats för barnspring. Trädgården är grönskar fint om sommarhalvåret och här finns gott om plats för trädgårdspyssel och odling.. Huset är väl omhändertaget och redo att flytta in i. Här känner du dig som hemma så fort du kliver in! Huset har en genomtänkt planlösning med enhetliga golv och stora, ljusa fönster i hela bostaden. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord för såväl familj som gäster att umgås vid. Från vardagsrummet når du det härliga uterummet som förlänger somrarna och har plats för loungegrupp och matplats. Köket har gott om förvaring och arbetsyta samt utrymme för en fullstor matgrupp som ger plats för hela familjen att umgås vid. Vidare så har huset tre rymliga sovrum, badrum, wc, två tvättstugor, bra förvaringsutrymme i både förråd, garderober och klädkammare samt en fantastisk, fullt utrustad gästlägenhet som kan hyras ut eller nyttjas som generationsboende. Garage finns med plats för en bil samt en stor uppfart med laddbox. I Övre Norslund bor ni i ett populärt och lugnt bostadsområde, perfekt för barnfamiljer. Här har ni allt som ni kan tänkas behöva för att underlätta vardagen inom gångavstånd, så som förskola, skola, livsmedelsaffär, pizzeria, fotbollsplan/skridskoplan, vårdcentral m.m. VIll ni in till Falu centrum är det lättillgängligt endast 3 km bort vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och praktiska kommunikationsmöjligheter från både Knutpunkten och Falu Centralstation. Besiktning kommer att vara utförd till visning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Dora Lindgrens väg 34, Lilla Källviken, Falu kommun
Dora Lindgrens väg 34, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 2
Dora Lindgrens väg 34, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 3

Dora Lindgrens väg 34

Villa
Lilla Källviken, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
7 995 000 kr
230 + 30 m²
6 rum
994 m² tomt

Varmt välkommen till Dora Lindgrens väg 34, en stor familjevilla med byggår 2017 som erbjuder sociala ytor, smakfulla materialval och ett rymligt garage med plats för upp till fyra bilar. Ett boende i toppklass! Här finner ni ett Myresjöhus som med sina 230 + 30 kvm och högt i tak erbjuder både rymd och en genomtänkt planlösning med plats för familj och gäster att trivas på. Redan vid första klivet in i bostaden möts ni av öppna ytor, stora fönster och en familjär känsla som gör det enkelt för stora som små att känna sig hemma direkt. På entréplan hittar du ett stort, ljust vardagsrum i öppen planlösning med matplats och kök med enhetligt parkettgolv vilket bidrar till att skapa en stilfull atmosfär och en trivsam övergång mellan rummen. Här finns också en kamin som värmer skönt om vintrarna och ger en ökad mysfaktor i hemmet samt att hela entréplan har vattenburen golvvärme. Det rymliga HTH-köket har plats för hela familjens bullbak och tacokvällar med sina praktiska arbetsytor, bra förvaring och smarta platser för umgänge som den inbyggda sittbänken eller den stora köksön intill matplatsen. Entréplan erbjuder även ett allrum/sovrum, stilrent badrum samt en tvättstuga med groventré. En våning upp möts du av ett härligt allrum med utgång till en solig balkongen där du kan njuta av soltimmarna från morgon till kväll. Här finns även 3 rymliga sovrum samt ett lyxigt badrum med dubbeldusch och bubbelbadkar. Men det är inte bara huset som har fantastiska ytor att erbjuda. På tomten finns ett stort, isolerat garage om 75 kvm med plats för fyra bilar, elbilsladdare (22kW), förrådsdel, vattenburen golvvärme, el, golvbrunn med oljeavskiljare, varm- och kallvatten samt avlopp indraget. Utanför garagets portar finns ytterligare plats för upp till 6 bilar att parkera, perfekt för när ni inväntar gäster till barnkalaset eller middagsbjudningen. Tomten har även härliga gräsytor som passar perfekt för barnlek samt en stor altan som sträcker sig längs husets baksida. Här finns ett mysigt spabad och plats för både solstolar, loungegrupp, matplats och utekök - allt du behöver helt enkelt! Lilla Källviken började etableras 2016 och har sedan dess vuxit för varje år. Många barnfamiljer har flyttat hit och området är idag ett av Faluns mest populära bostadsområden. Här återfinns två förskolor inpå knuten samt trygg gång-/cykelväg till närliggande för- och grundskolor. I närområdet finns det aktiviteter för alla åldrar med trevliga skogsområden med elljusspår, Källviksbacken med härlig skid-/snowboardåkning, sjön Runn med aktiviteter året runt eller golfbanan i Samuelsdal. I närheten hittar du Tallenområdet med bl.a. matvarubutik, padelhall, gym, bygghandel och systembolaget medan i Främby hittar du istället gym, velodrom, klätterhall, dansstudio och Falu Vildvattenpark. Ca 4,5km från Lilla Källviken ligger Falu Centrum som erbjuder dig pulsen av en stadskärna med shopping, restauranger, caféer, uteliv m.m. Till Falu Centrum tar man sig enkelt med en kort biltur, fina cykelvägar eller promenadstråk. Besiktning kommer vara utförd till visning och dolda fel-försäkring tecknas av säljare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kärrgatan 4, Hofors, Hofors kommun

Kärrgatan 4

Villa
Hofors, Hofors kommun
HusmanHagberg Falun
670 000 kr
95 + 57 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus som bara väntar på att få lite kärlek! Villan är belägen i familjekärt område och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ert drömhem med er personliga touch. Här har både entréplan samt övre plan fått nya fräscha ytskit om golv, väggar och delvis tak. Det nylagda golvet i ljus laminat är genomgående båda våningsplanen, ni finner nytapetserade väggar samt vitmålat tak vilket inger en känsla av enhetlig trivsel. På entréplan finner ni wc med kakel och klinker i original, ett generöst vardagsrum, ett stort och praktiskt kök med matplats samt ett inglasat uterum med mysfaktor. Källaren är i behov av renovering och har fantastisk potential! Här har ni möjligheten att förverkliga era drömmar och skapa er helt egna oas. Med ett kreativt öga och renovering kan ni omvandla denna källare till en spektakulär plats som kommer att imponera på alla som kliver ner för trappan. Badrum, bastu, tvättstuga, avkopplande hemmabio, ett praktiskt hemmakontor eller kanske en elegant gästsvit - valet är ert! Fastigheten har en trädgård som erbjuder en fridfull och privat utomhusmiljö. Här kan du skapa din egen oas för avkoppling, med utrymme för trädgårdsprojekt, blomstrande växter och möjligheter till utomhusaktiviteter. Låt din fantasi flöda och skapa en trädgård där du kan njuta av sommardagar och skapa minnen med familj och vänner. Här finns idag bärbuskar, äppelträd och rabarber. Visst, det kan finnas några områden i huset som behöver lite kärlek och renovering, men det är just det som gör detta till ett spännande projekt. Med rätt insatser och kreativitet kan ni skapa en plats som speglar er personliga stil och smak. Möjligheterna är oändliga. För den som prioriterar närhet till förskolan är denna villa perfekt belägen. Ni behöver inte längre stressa med morgonrusningen eller transportera ert/era barn långt bort. Istället kan ni njuta av bekvämligheten att ha förskolan inom gångavstånd, vilket sparar tid och ger er en mer avkopplad start på dagen. Inom ett par minuters avstånd med cykel eller bil finner ni livsmedelsbutiker, pizzerior, caféer, badplatser med mycket mera. Här är din chans att förvandla ett hus med potential till ett fantastiskt hem som du kommer att älska i många år framöver. Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning - Alice Gren 070-797 76 62

  • Plus
Industrigatan 29, Hagalund, Borlänge kommun

Industrigatan 29

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
HusmanHagberg Falun
895 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 170 kr/mån
22 099 kr/m²

CENTRAL CiTYLÄGENHET! Nu har vi en trevlig välplanerad 1:a på ca 40 kvm i centrala Borlänge med ett attraktivt läge och promenadavstånd till allt!. Lägenheten har en mysig och trevlig planlösning och här finns det bra med förvaring. Badrummet är totalrenoverades 2017 och köket har 2021 fått ny spis, kyl och frys . Vardagsrummet är generöst och har plats för både bra förvaring, "soffhäng", matplats och en arbetsplats. Sovrummet/sovalkoven rymmer en större säng. Ett boende med en låg avgift i en välskött HSB- förening som också ger dig tillgång till ett gym, en bastu samt en övernattningslägenhet för dina långväga gäster. Ett perfekt läge med fina gröna omgivningar men ändå centralt. Ditt första boende, ett studentboende eller en övernattningslägenhet med promenadavstånd till allt! Här nås skolor, restaurangerna, kommunikationer, kulturevenemang, Högskolan Dalarna, Borlänge centrum och köpcentret Kupolen med lätthet. Snart tillträde kan ordnas! Välkommen hem!

  • Plus
TOMT MED POSITIVT FÖRHANDSBESKED FÖR BYGGNATION AV EN VILLA I VACKRA SUNDBORN!, Sundborn, Falu kommun

TOMT MED POSITIVT FÖRHANDSBESKED FÖR BYGGNATION AV EN VILLA I VACKRA SUNDBORN!

Tomt
Sundborn, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
695 000 kr
2 745 m² tomt

BYGG DITT NYA DRÖMBOENDE I SUNDBORN! Nu har vi två stora tomter till salu med bra läge. Varför köpa ett begagnat hus och renovera om man kan bygga nytt för nästan samma pris och dessutom få låga driftkostnader?! Dessa byggbara tomter har ett lantligt läge men ändå centralt i byn. Tomterna ligger vid en lugn och fridfull barnvänlig återvändsgata längst upp på Knektbacken med vy över skog och ängar, men har också promenad- och cykelavstånd till det mesta. Här bor ni i Sundborn med närhet till allt som erbjuds såsom livsmedelsaffär, bibliotek, pizzeria, café, badplats, kulturstråk, motionsspår och skola som har förskoleklass t o m årskurs 6. Till Falun tar det ca 15 minuter med bil och det finns bra bussförbindelser. Sundborn erbjuder även många fina grönområden och aktiviteter året om. Bl a har du skidspår alldeles i närheten och det är promenad eller cykelavstånd till sjön Toftan. Ny förskola och skola håller på att byggas till barnen och beräknas bli klar 2025. Priset för tomten är 695 000 kr. Skulle ni vilja bygga ett hus från Fiskarhedenvillan på fyra rum och kök så finns det flera alternativ. "Sparven" kostar 3 970 000 kr, ca 93 kvm. Priset är då inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Väljer man "Ljungeld", ca 121 kvm, är priset 4 435 000 kr inklusive tomt, el, fiber, vatten och avlopp. Välkommen hem!

Hälsinggårdsvägen 35D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 35D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
HusmanHagberg Falun
2 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
5 740 kr/mån
27 000 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till ditt nya insynsskyddade drömhem! Denna nyproducerade gavelfyra med föreningens absolut bästa läge, är en bostad utöver det vanliga. Här möts modern design och smakfulla materialval för att skapa en harmonisk och stilren miljö. Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök ger en social och ljus atmosfär, perfekt för middagar och umgänge med familj och vänner. De stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över området och trädtopparna samt släpper in mycket naturligt ljus, vilket bidrar till en öppen och inbjudande känsla. Två av de tre kvadratsmarta rummen har platsbyggda garderober och gemensamt har de en generös klädkammare. De högkvalitativa vitvarorna och badrumsmöblerna gör att du kan njuta av lyx och komfort i vardagen. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område, med naturen och elljusspåret runt hörnet och närhet till sjön Runn. Här har du allt du behöver på bekvämt avstånd. Inom bara ett par minuters promenad når du förskolan, Hälsinggårdsskolan F-9 och Haraldsbogymnasiet, även tandläkare, vårdcentral, matbutiker och träningsanläggningen Actic Korsnäs finns i närheten. För att välkomna dig till din nya bostad bjuder Actic Korsnäs dig på 3 månaders fri träning. Läs mer om deras utbud på www.actic.se/korsnas. Men låt dig inte stanna här, känslan får du på plats! Boka dig på visning idag och låt oss visa dig allt denna fantastiska bostad har att erbjuda! VÄLKOMMEN HEM TILL DITT NYA PARADIS - EN PLATS ATT KOPPLA AV, TRIVAS OCH KALLA FÖR DITT EGET.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bygg ditt fritidshus i fjällen!, Särna, Älvdalens kommun

Bygg ditt fritidshus i fjällen!

Tomt
Särna, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Falun
425 000 kr
1 172 m² tomt

Drömmer du om ett fritidsboende i fjällen?!? Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Den växande anläggningen Gördalen Backcountry har ett motell med servering och bar samt camping. Motellet har tolv rum och i dagsläget finns det 20 campingplatser. Läs mer på: Facebook Gördalen Backcountry, https://www.instagram.com/gordalenbackcountry/ Välkommen hem!

Visar alla 12