Nya Kvadrat

Nya Kvadrat

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaptensgatan 28D, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 14:30
Kaptensgatan 28D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kaptensgatan 28D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kaptensgatan 28D

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 500 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
3 618 kr/mån
68 182 kr/m²

Varmt välkomna till ljuvliga Brf Kolumbus, som omges av prunkande grönska och ett underbart lugn. De sju grönskande innergårdarna utgör en lugn och skyddad oas sommartid. Utanför gårdarna finns ett sjudande småstadsliv med mataffärer, apotek, caféer, restauranger, förskolor och skolor inom nära räckhåll. Att bo i Kolumbus är att ta del av en hel livsstil baserad på gemenskap, trygghet och glädje. Lägenheten och hela fastigheten är varsamt renoverad och här uppstår det perfekta mötet mellan bevarade detaljer från förra sekelskiftet, tidsenliga renoveringar och modern funktion i kök och bad. Hela hemmet har en noggrann och väl utvald färgsättning som harmoniserar med varann och möts i en mycket tilltalande helhet. Genomgångsläget med fönster åt två håll ger ett behagligt ljusgenomsläpp i hemmet som även ligger i ett ostört gårdsläge. Två bevarade kakelugnar och brädgolven utgör ett smycke i sig. Här gifter sig nutid med dåtid i en smakfull balans. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
Gröna gatan 45, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 16:15
Gröna gatan 45, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna gatan 45, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna gatan 45

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 670 000 kr
82,7 m²
3 rum
vån 1/3
5 436 kr/mån
44 377 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyrenoverade och välplanerade genomgångstrea med inglasad balkong mot innergården. Lägenheten totalrenoverades så sent som under 2020. Hög standard och bekvämlighet återfinns därför i varje hörn av detta boende. Rymligt kök med luckor i massivt trä, bänkskiva av vattentålig komposit och vitvaror av högsta kvalitet. Tilltalande planlösning med stora sociala ytor, två lugnt belägna sovrum och badrum som nyligen renoverats i samband med föreningens stambyte. Väl tilltagen, inglasad balkong, med sol större delen av dagen. Här bosätter du dig i hjärtat av Majorna och bor med närhet till hav, motionsspår och fina grönområden. Servicebutik ligger runt hörnet och bussen går precis utanför dörren med täta förbindelser till stadskärnan och spårvagnen är ett par minuters promenad bort. Mataffär, pizzeria, bageri och skola når du inom några minuter. HSB Brf Blåsutgatan i Göteborg är en välskött och engagerad förening där ni bland annat tar del av gemensamhetslokaler i form av festlokal/aktivitetslokal, övernattningslägenheter, tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Välkommen till ett hem att trivas gott och länge i!

  • Premium
  • Balkong
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps röseväg 13, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps röseväg 13

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
3 641 kr/mån
36 944 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla tvåa på Glöstorps Röseväg 13! Här bor du i en mycket välplanerad tvåa om 54 kvm högt belägen på vån 6 med härlig utsikt åt flera håll. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, flexibla möbleringslösningar och ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Pricken över i är den inglasade balkongen i västerläge som ger härlig kvällssol och utsikt mot naturen. Ett stort badrum som är helkaklat i vitt med tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i ett extra förråd. Här bor man bekvämt i en fräsch lägenhet som är byggd 2012. Möjlighet till parkeringsplats och i området finns både naturen runt husknuten samt goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer som går såväl till City som till Hjalmar Brantingsplatsen och Volvo. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3B

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 275 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
4 210 kr/mån
33 955 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

  • Premium
  • Hiss
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Såggatan 50C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 950 000 kr
21 m²
1 rum
vån 4/4
1 300 kr/mån
92 857 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas du in till denna pärla till vindsetta! Mitt i Majorna, på Såggatan och i det vaniljgula huset på nummer 50, välkomnas ni till denna nybyggda vindslägenhet av högsta kvalitet! En genomgångsetta med fina umgängesytor och ett fint ljusinsläpp. Boarean är 21 kvm men bostaden upplevs betydligt större tack vare sin smarta planlösning som nyttjas exemplariskt. Genomgående fina materialval gör det här till ett fantastiskt hem att få flytta in i och bli den första som använder det! Från takfönstren har ni vidsträckt utsikt över Majornas takåsar! Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

  • Premium
Såggatan 50B, Majorna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 4 apr kl 17:00
Såggatan 50B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Såggatan 50B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Såggatan 50B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 550 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 043 kr/mån
77 273 kr/m²

Mitt i Majorna, på Såggatan och i det vaniljgula huset på nummer 50, välkomnas ni högst upp i huset till denna nybyggda vindslägenhet av högsta kvalitet! En genomgångslägenhet med fina umgängesytor, separat sovdel och ett otroligt ljusinsläpp. Boarean är 32 kvm men bostaden upplevs betydligt större tack vare sina cirka 45 kvadratmeter golvyta som nyttjas exemplariskt. Genomgående fina materialval gör det här till ett fantastiskt hem att få flytta in i och bli den första som använder det! Från takfönstren har ni vidsträckt utsikt över Majornas takåsar, Masthuggskyrkan och längre bort ser ni Karlatornet ta form! Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Ons 10 apr kl 16:30
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmannagatan 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/6
2 218 kr/mån
57 903 kr/m²

Söderläge och Rymlig 1.a med balkong Denna charmiga etta om 31 kvm erbjuder en solig söderbalkong och en välplanerad layout som gör det enkelt att inreda. Här finns gott om plats för soffa, säng och matplats utan att det känns trångt. I direkt anslutning till köket finns utrymme för ett matbord, och från balkongen kan du njuta av soliga stunder i söderläge. Sovalkoven är generöst och mäter hela 140 cm i djup, vilket ger en mysig separat sovdel från vardagsrummet. Badrummet är fullt utrustat med en dusch, tvättmaskin och torktumlare i en praktisk pelare. Föreningen har säkrat sina lån med räntesats på ca 2% i 3-5 år vilket innebär en trygg månadsavgift för dig! En uppdatering jämfört med tidigare etapper i området är att balkongerna här i Avant är större och sovalkoven är ännu mer rymligt. Sverigehusets Avant är ett projekt som stoltserar med genomgående hög kvalitet i varje detalj. Inredningen levereras av välrenommerade leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs, kända för sin pålitliga kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen ger dig nära till alla bekvämligheter, samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Göteborgs alla möjligheter. Trygghet i BRF! Föreningen har från första dagen tecknat en försäkring med sin bank som ger föreningen en fast ränta på sina lån i upp till 3-5 år. Detta innebär att månadsavgiften har kunnat hållas stabil även när räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör basen för månadsavgiften. Dessutom erbjuds möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Åsgatan 2, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 11:00
Åsgatan 2, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Åsgatan 2, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Åsgatan 2

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 800 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/6
4 887 kr/mån
60 000 kr/m²

Med ett perfekt läge vid Stigbergstorget finns detta familjevänliga hem! Balkong mot grönska. Här bidrar tystnaden och den lugna atmosfären i området till den stora trivselfaktorn samtidigt som stadskärnan enkelt nås genom kollektivtrafiken strax utanför, eller via några minuters promenad. Ett ytterst kvalitativt boende i omtyckt och välskött bostadsrättsförening. Husen uppfördes 1997 och har hög komfort med både hiss och garage med laddningsmöjlighet. Kök och badrum präglas av stilrena materialval och planlösningen är ytterst yteffektiv och anpassad för en modern livsstil för en familj eller ett par som vill ha stora, öppna ytor. Hela hemmet genomgick en renovering 2021/2022. Då bland annat golven slipades, köket renoverades och bättre förvaring skapades. Tack vare husets läge uppe på Stigberget, och att detta hem ligger med fönster i två väderstreck, får ljuset gott om spelrum genom hela bostaden. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en härligt luftig disposition med fri utsikt mot både balkong och den grönskande gården, vilka skapar goda förutsättningar för sociala tillställningar. Vidare erbjuds två bra sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter. Rymlig klädkammare inrymmer det mesta. Omtyckt förening med god ekonomi och kvalitativa attribut så som mysig och välskött innergård, gästlägenhet och garageplatsmöjlighet med elbils-laddning. Varmt välkomna till Åsgatan 2!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 425 000 kr
50 m²
2 rum
3 737 kr/mån
48 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade två om 50 kvm med inglasad balkong om ca 15 kvm! Här erbjuds stora umgängesytor och ett mycket generöst sovrum. Helkaklat badrum i stilfullt utförande innehållande handfat i kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring i överskåp. Tillval i form av golvvärme. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till sociala tillställningar. Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng samt arbetsplats för den som önskar. Gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober med skutdörrar. Nuvarande ägare har ej tillträtt lägenheten och därav kommer visningar endast hålls digitalt. För att få se bilder på liknande lägenheter, kontakta mäklaren. Tillträde kan ske omgående. Läs gärna mer om projektet: https://nyproduktion.balder.se/projekt/bjorkbacken/

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 16:30
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3B

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 470 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 781 kr/mån
40 833 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad - möjlighet till avskärmad alkov med plats för dubbelsäng. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. I hallen slås du av det fina ljusinsläppet som de stora fönstren skänker och klinkern i hallen gör det enkelt att hålla rent. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in och du kan enkelt öppna upp balkongen för att förlägga rymden av bostaden. Sovalkoven blir nästan som ett extra rum och är rymlig och flexibel nog för två. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Bli först i denna Inflyttningsklara och nyproducerade bostad. Boka visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 095 000 kr
103 m²
4 rum
vån 5/5
5 538 kr/mån
39 757 kr/m²

Inflyttning från februari 2024. - Två balkonger, klädkammare, bad och gäst wc. Boka visning idag! Unik i sitt slag, högst upp i huset och den största bostaden i föreningen. Här erbjuds en unik bostad om hela 103 kvadratmeter med inte mindre än två gårdsvända balkonger från kök och vardagsrum. De sällskapliga ytorna är utöver det vanliga med gott om plats för både större soffgrupp och matsalsbord. Varma dagar står dörrarna till de två balkongerna gärna vidöppna och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Möblerbara och utmärkta för avkopplande stunder. Bostaden erbjuder tre sovrum. Ett stort och två lite mindre. Förvaringsmöjligheter finns det gott om. En inredningsbar klädkammare och inte mindre än fyra skjutdörrsgarderober, placerade i olika rum. Badrummet är klassiskt inrett med både tvätt och torkmaskin, goda arbetsytor och bra förvaring. Gäst-wc är placerat på andra sidan av lägenheten och underlättar i vardagen. Den här bostaden är unik med en spännande planlösning och ett utmärk komplement till villalivet. Välkommen att charmeras! Move in February 2024 Two balconies, walk-in closet, bathroom, and guest toilet. Book a viewing today! Welcome to discover this inviting four-room apartment with windows and balconies on two sides. The kitchen and dining area provide ample space to enjoy cooking and hosting larger dinner parties. The living room is bright and airy with a large window and a door leading out to the spacious balcony. you also find 3 spacious bedrooms. Contact the real-estate agent for more information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 16:30
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3B, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3B

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 345 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 781 kr/mån
37 361 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad - möjlighet till avskärmad alkov med plats för dubbelsäng. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. I hallen slås du av det fina ljusinsläppet som de stora fönstren skänker och klinkern i hallen gör det enkelt att hålla rent. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in och du kan enkelt öppna upp balkongen för att förlägga rymden av bostaden. Sovalkoven blir nästan som ett extra rum och är rymlig och flexibel nog för två. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Bli först i denna Inflyttningsklara och nyproducerade bostad. Boka visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 16:45
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 805 000 kr
43 m²
2 rum
vån 6/8
3 511 kr/mån
65 233 kr/m²

24 månaders avgiftsfritt erbjudande! Nu ges en unik möjlighet att förvärva en prisvärd, nybyggd tvårumslägenhet mitt i centrala Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Denna sprillans nya bostad är utformad med modern livsstil i åtanke och kommer att tilltala den unga generationen. Med en imponerande takhöjd på 2,7 meter och en hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma. Boendet erbjuder vackert parkettgolv, ett stilrent kök från Marbodal, toppmoderna Electrolux vitvaror, ett badrum som är helkaklat med takdusch och smakfulla spotlights samt en rymlig balkong. Karlastaden har utvecklats till en ung och pulserande stadsdel där Göteborg möter framtidens livsstil. Här finner du allt du behöver: ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, hotell, arbetsplatser, butiker och skolor. Om du är en entusiast av mat och kulinariska upplevelser kommer du att älska att italienska restaurangen Cira snart öppnar på markplan i samma byggnad, tillsammans med gymkedjan STC som erbjuder träning i en toppmodern anläggning. Vi förstår att ekonomisk trygghet är av yttersta vikt när du väljer ditt nya hem. Därför har Tosito, projektets skapare, infört en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5% under de tre första åren efter inflyttning. Dessutom erbjuds du en 5-årig garanti på utfört arbete, möjlighet till flexibelt tillträde och stöd för dubbla boendekostnader. Tosito åtar sig också att köpa eventuella osålda bostäder för att säkerställa föreningens ekonomiska stabilitet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i en relation eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande citykärna, vilket ger dig nära till allt du behöver. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de populära bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bratteråsgatan 30B - Lgh 2103, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Bratteråsgatan 30B - Lgh 2103, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 30B - Lgh 2103, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 30B - Lgh 2103

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
5 495 000 kr
87 m²
4 rum
vån 11/13
5 953 kr/mån
63 161 kr/m²

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna splitternya fyra i JMs nya hus Guldkornet på Eriksberg. Smart planlösning med öppna sociala ytor, inglasad balkong. badrum plus gästtoalett och gavelläge med fönster i tre väderstreck. Dessutom är du garanterad en garageplats med laddstation. Du stiger in i bostaden via den solida säkerhetsdörren och möts av en generös hall. Här finns förvaring för hela familjen i en stor skjutdörrsgarderob längs ena sidan. På golvet ligger en härligt vitlaserad ekparkett som är genomgående för hela bostaden. Från hallen nås bostadens större sovrum, detta ligger bekvämt i norrläge och har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringen sker enkelt i den inbyggda skjutdörrsgarderoben med smidigt Elfa system på insidan som enkelt anpassas utifrån era behov. Vidare ut i hallen hittar vi bostadens badrum. Badrummet är komplett med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den behagliga känslan som badrummet erbjuder. Vidare finns dusch med vikbara glasväggar, kommod, spegel och toalett. Belysning finns både i spegeln samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Vidare i bostaden finner vi det generösa sällskapsytorna i form av kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning tillsammans med den inglasade balkongen. Köket går i harmonisk beige ton och kommer från välrenommerade Marbodal. Kyl och frys är integrerade, likt diskmaskinen, som bidrar till att behålla harmonin i rummet. Bostadens sällskapsytor är verkligen härliga och kommer att fungera utmärkt till både fest och vardag. Från sällskapsytorna nås även bostadens inglasade balkong. Här kan du njuta av kvällssolen i ett insynsskyddat läge och beundra den fina utsikten. Bortanför vardagsrummet hittar man sedan bostadens två sista dörrar som leder oss in till de två mindre sovrummen, det ena är på åtta kvadratmeter och det andra är på tio kvadratmeter. Det större av dessa två har en väl tilltagen skjutdörrsgarderob längs ena väggen och det mindre har ett luftigt gavelläge med fönster åt både söder och väster. Båda dessa rummen bjuder också på härlig utsikt över älven. Som boende på Eriksberg har du allt du kan tänkas behöva i nära anslutning. Runt omkring finns livsmedelsbutik, restauranger, caféer, frisersalonger, skola, förskola och Närhälsan. En bit bort finner du köpcentrum med stormarknad, bank, systembolag och detaljhandel. Tar du dig till Backaplan finns det ytterligare över 120 butiker. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1102, Öjersjö, Partille kommun

Hossabergsvägen 30, 1102

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
2 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
4 462 kr/mån
44 365 kr/m²

En tvåa för dig som är kräsen! Generös bostad med stort sovrum, badrum med golvvärme och spotlights, kök från Vedum med köksö, vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong om hela 9,9 kvm. Du välkomnas av en rymlig entré med spotlights och vackert klinkergolv som ger ett exklusivt intryck. Badrummet imponerar med sin generösa storlek och stilrena design, helkaklat med vitt kakel och gråa klinkerplattor. Här är bekvämligheten i fokus med spotlights och golvvärme som standard, samt tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk. I det ljusa och luftiga sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och ett hemmakontor. De fyra rymliga garderoberna ger dig gott om förvaringsmöjligheter och håller ordning och reda i ditt vardagsliv. I hjärtat av bostaden möts du av ett stilrent kök från Vedum, placerat i en vinkel med en naturlig avgränsning genom en elegant köksö som skapar en perfekt delning mellan kök och vardagsrum. Här njuter du av generösa ljusinsläpp från altandörren och de två golvnära fönstren som ger rummet en öppen och ljus atmosfär. Utanför vardagsrummet väntar en stor balkong om hela 9,9 kvadratmeter där du kan njuta av utomhuslivet och vacker utsikt över det fina området. Välkommen till en tvåa utan kompromisser, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en harmonisk och bekväm livsmiljö. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 16:45
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
4 104 kr/mån
59 167 kr/m²

24 månader avgiftsfritt! Vi har nu en fantastisk möjlighet att erbjuda dig en prisvärd tvårumslägenhet mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Detta är din chans att bli stolt ägare till en helt nybyggd bostad som imponerar med sin överkomliga elegans. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och en genomgående hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma här. Denna bostad har ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat och utrustat med takdusch och snygga spotlights. Steg ut på den rymliga balkongen och upplev känslan av att vara den allra första som präglar denna fantastiska bostad med din personliga touch. Karlastaden har utvecklats till en pulserande oas där Göteborg möter framtiden. Här kan du förvänta dig en mångfald av restauranger, mysiga caféer, hotell, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. För matälskaren finns populära Ciro, en italiensk restaurang på markplan, där du kan hämta din napolitanska pizza och njuta av den vid bryggan vid Lindholmspiren, bara en kort promenad bort. Dessutom kommer ett toppmodernt gym från STC att öppna i huset under hösten 2023. Vi förstår vikten av ekonomisk trygghet när du väljer ditt nya hem. Tosito, projektets skapare, har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under hela tre år framåt. Som köpare har du även förmånliga garantier, inklusive 5 års garanti på utfört arbete, flexibla tillträdesalternativ och stöd för dubbla boendekostnader. Dessutom är Tosito beredda att köpa eventuellt osålda bostäder, vilket ger extra trygghet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det är en stadsdel som passar alla åldrar och livsstilar, vare sig du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Lev ditt liv enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte – detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 3E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 865 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1
4 164 kr/mån
57 300 kr/m²

Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med bra planlösning och fina färg- samt materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med Walk in Closet. Pricken över i:et är den inglasade balkongen som sommartid fungerar som ett extra rum. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Extra förråd i källaren. Här bor du i ett lugnt och trevligt område men samtidigt med närhet till stadens puls. Runt husknuten finner du all service du kan tänkas behöva i from av matbutiker, gym systembolag med mera. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad och strövområden samt badplatser (Härlanda Tjärn och Delsjön). Om du vill ta dig till city så tar det ca 10 min med hållplats nära med flera spårvagns- och busslinjer. En lägenhet som fungerar lika bra för såväl en som för två personer! Observera att två av bilderna i annonsen är stylade digitalt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1103, Öjersjö, Partille kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Hossabergsvägen 30, 1103, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1103, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1103

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
4 465 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 800 kr/mån
46 510 kr/m²

Gavelfyra med två toaletter, rejäl balkong i fritt läge, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom avgiftsfritt under 2024-2025! Med gott om plats för hela familjen kan vi nu erbjuda denna lyxiga fyrarummare på lugnt och insynsskyddat läge i Öjersjö. Väl utvalda materialval utsmyckar denna gemytliga fyra i ett perfekt gavelläge. Här har inget lämnats åt slupen och bostaden håller genomgående hög kvalité. Vad sägs om stora fönsterpartier i tre väderstreck, golvvärme i badrum, spotlights i hall/badrum och kök, rejäla sovrum, kök från Vedum med rostfria vitvaror och stor balkong! Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1101

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
3 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 808 kr/mån
43 841 kr/m²

Gaveltrea med rejäl balkong, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom bor du avgiftsfritt under 2024-2025! Välkommen in i denna gemytliga trea som erbjuder det lilla extra! Sovrummen är rejäla med plats för garderober och skrivbord. Läget på husets gavel med rikligt av fönster ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående högkvalitativa material såsom klinker i hall, spotlights i hall/kök/badrum, golvvärme i det vackra badrummet, kök från Vedum och fönster i vardagsrummet som sträcker sig hela vägen ner till golvet. Att bostaden dessutom har en balkong om 9,9 kvm och stort externt förråd gör ditt liv extra enkelt att leva. Bostadsutvecklaren Studor har inte lämnat något åt slumpen utan satt din bekvämlighet i centrum när de utvecklat vackra Brf Trollsländan. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Virvelvindsgatan 8, Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Virvelvindsgatan 8, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 8, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 8

Lägenhet
Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 595 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 8/11
2 880 kr/mån
44 930 kr/m²

Mysig lägenhet på centrala Hisingen! Varmt välkommen till denna trevliga 1,5-rums lägenhet om 35 kvm på centrala Hisingen. Här finner vi en mycket smart planerad lägenhet högt upp i huset med separat sovalkov som inrymmer en större säng. Mycket fint renoverat kök, fiskbensparkett i original samt balkong mot grönska med fri utsikt. Till lägenheten hör ett separat vindsförråd. Centralt läge på Hisingen med allt du kan tänka dig runt hörnet så som matbutiker, restauranger samt goda kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karl johansgatan 164C, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 1 apr kl 17:00
Karl johansgatan 164C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Karl johansgatan 164C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Karl johansgatan 164C

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 250 000 kr
45,9 m²
2 rum
vån 4/4
2 951 kr/mån
49 020 kr/m²

I ett av Sandarnas smäckra funkishus hittar man den här charmiga tvåa. Hemmet förgylls av bevarade funkisattribut och tillsammans med den generösa takhöjden och ljusinsläppet från två väderstreck upplevs bostaden betydligt större än sina kvadratmeter. I det sociala vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och ett större matsalsbord. Från vardagsrummet nås den ljuvliga balkongen som ligger i ett härligt söderläge med utsikt över Älvsborgsbron. Köket har bevarad 40-tals charm med god förvaring. Plats för ett mindre matbord finns framme vid fönstret där ni blickar ut över vacker grönska. Det rofyllda sovrummet kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och avlastningsmöbel. Badrum med badkar! Sandarna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns levande Mariaplans myllrande folkliv. Röda Sten och Slottsskogen ligger på bekvämt promenadavstånd, och det stora utbudet av lokala handlare gör behovet av innerstaden ytterst litet. För den som ändå vill ta sig dit finns spårvagnarna alldeles i närheten. Spårvagnshållplatsen Sandarna leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Vid busshållsplatsen Orustgatan går bussar till Frölunda Torg, Gråberget och in till stan. Hållplatsen Kungsten ligger på några minuters promenadavstånd, där går bussen till bl a Volvo. Välkomna till ett ljuvligt hem i en underbar stadsdel!

  • Premium
  • Balkong
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 16:30

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/7
5 901 kr/mån
52 031 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina fyra med gavelläge högt belägen på sjätte våningen! Här bor du med milsvid utsikt i en ljus lägenhet med fönster åt två väderstreck. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna ytor och flexibla möbleringslösningar. Balkong i vinkel som är delvis är inglasad. Härifrån har man milsvid utsikt och kan njuta av solen från morgon till kväll. Tre bra sovrum varav ett Master Bedroom innehållande garderober med skjutdörrar, ett stort badrum med tvättavdelning samt ett mindre gäst-wc. Ytterligare ett badrum/gästtoalett. Allt i ett mycket fräscht utförande med stilrena färg- samt materialval. Här bor man i ett växande område med både naturen runt husknuten samt med Centrala Göteborg på cirka 10 minuters bilavstånd. Observera att de möblerade bilderna är stylade digitalt. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kommendörsgatan 5

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 850 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 3/5
4 727 kr/mån
66 379 kr/m²

Genomgående hög kvalité, noga utvalda material och smarta lösningar. I denna väldisponerade bostad har man tagit vara på all yta för att skapa de bästa förutsättningarna för ett hem att trivas i. Härligt genomgångsläge med en generös loggia som erbjuder både milsvid utsikt över Majornas takåsar och utsikt över hamnen, älven och Eriksberg. Vidare finns två sovrum, goda förvaringsutrymmen och ett fullutrustat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Här bor du i en ytterst levande och sprudlande stadsdel. Med ett stort utbud av caféer, restauranger och mysiga butiker. Goda kommunikationer till både city och Göteborgs Skärgård samt härliga promenader i grönskande Slottsskogen eller Röda sten. Dock Disctrict 4 uppfördes i fem våningar med armerad betongstomme som kläs med utfackningsväggar och klimatskyddas med stålplåt för att stå emot de salta vindarna från väster. Stålplåt är ett beständigt material som talar för låga driftskostnader över tid. Svärtan i stålplåten står i omedelbar kontrast till de ljusa fasaderna som möter upp i väster och söder, vilket skapar en dynamik och variation som förstärker de olika uttrycken. Det rundade hörnet i gatuplanet med sitt överhäng, sneglar tydligt på funktionalismen och fungerar som en naturlig förlängning av det intilliggande landshövdingehusets skiljelinje mellan trä och sten. För att förstärka och rama in den ruffa warehousekänslan fick fasaden svarta, höga industrispröjsade fönster, som förutom att ge karaktär, ger de maximalt med ljusinsläpp.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karl johansgatan 61, Majorna, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Karl johansgatan 61, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Karl johansgatan 61, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Karl johansgatan 61

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/6
5 327 kr/mån
49 353 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 26

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/8
3 464 kr/mån
73 529 kr/m²

Välkommen till en tvåa som har allt man kan tänkas behöva och lite till! Med en kombination av smakfullhet, bekvämlighet och en spektakulär utsikt, blir resultatet en plats där du verkligen kan njuta och andas ut. Stig in på våning 6 av 8 och upptäck en värld av elegans och funktionalitet. Med en generös social yta för kök och vardagsrum får du utrymme nog för att skapa din egen personliga fristad. I det rofyllda sovrummet sover du gott om natten och en rymlig klädkammare tar hand om klädvård och annan förvaring. I det stilfulla och rymliga badrummet erbjuds både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Ute på balkongen njuter ni av förmiddagens ljuva strålar och blickar samtidigt utöver enastående vyer! I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en digital visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30