Öfverholms i Sigtuna AB

Öfverholms i Sigtuna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olov Hartmans väg 82, Aludden, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Olov Hartmans väg 82

Lägenhet
Aludden, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
3 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
5 664 kr/mån
46 453 kr/m²

Bästa tänkbara läge vid vattnet och Sigtunas strandpromenad i en mycket stabil förening. Lägenheten är i markplan med egen uteplats i sydväst och kvällssol. Två till tre sovrum (ett används idag som matsal). Föreningen har gemensamma bokningsbara lokaler med festvåning, övernattningslägenhet, bastu, gym och tvättstuga.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Enbacksvägen 5, Pilsbo, Sigtuna kommun
  • Sön 21 apr kl 14:15

Enbacksvägen 5

Villa
Pilsbo, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
5 995 000 kr
120 m²
4 rum
594 m² tomt

Välkommen till denna soliga enplansvilla med fantastiskt ljusinsläpp och privat atmosfär! Tre rymliga sovrum och ett öppet vardagsrum erbjuder bekvämt boende, kompletterat med ett badrum, gäst-WC och generöst med förvaringsutrymme. Uterummet, försedd med värmepump, lockar till användning året runt. Med stora fönster och en mysig braskamin skapas en varm atmosfär året om. Beläget i det fridfulla området Pilsbo i Sigtuna, nära till skolor, grönområden och lekplatser, erbjuder denna plats den perfekta familjeidyllen. Med nära till Mälaren och utmärkta kommunikationer till både Stockholm och Uppsala inom bekvämt avstånd passar detta hem de flesta.

  • Plus
Falkvägen 8, Brännbo, Sigtuna kommun

Falkvägen 8

Lägenhet
Brännbo, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
3 295 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1,5/3
6 413 kr/mån
30 794 kr/m²

Denna bostadsrätt är belägen i en stabil förening och erbjuder en bekväm och funktionell planlösning. Med en total yta på 107 kvadratmeter, är denna bostad idealisk för familjer eller de som uppskattar extra utrymme. Lägenheten har bevarat sin tidstypiska karaktär och har en trevlig planlösning med potential för förändring. Trots behovet av viss renovering har lägenheten en grundläggande charm som med omsorg och kreativitet kan förvandlas till ditt drömboende. En ljus och öppen planlösning som integrerar vardagsrummet med matsalen och köket. Köket behöver kanske moderniseras men välutrustat med all nödvändig utrustning för bekväm matlagning. Den angränsande matsalen erbjuder gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar. Bostaden har totalt fem rum, varav tre är rymliga sovrum. Dessa sovrum erbjuder privatliv och komfort för familjens medlemmar eller gäster. Dessutom finns ett badrum samt en separat gäst-WC för ökad bekvämlighet. En av höjdpunkterna med denna bostadsrätt är balkongen, perfekt för att njuta av frisk luft och trevlig utsikt. Denna bostadsrätt ligger en trappa upp, vilket ger en bekväm tillgång utan att vara alltför högt belägen. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och goda grannrelationer. Även om bostaden kan ha visst renoveringsbehov, erbjuder den en fantastisk potential att skapa ditt drömhem. Med sina rymliga kvadratmeter och bekväma läge är detta en bostadsrätt som erbjuder både komfort och möjligheter till personlig prägel. Här bor du i ett område med goda kommunikationer med bussen precis utanför. En kort promenadsträcka bort finner du allt från matbutiker till grönskande promenadstråk.

  • Balkong
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 2
Kvarnvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun, bild 3

Kvarnvägen 3

Villa
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
8 995 000 kr
146 + 68 m²
6 rum
726 m² tomt

Denna 60-talsvilla i vinkel med souterrainvåning är ett mycket väl omhändertaget hus med många stora fördelar. Med sitt centrala läge i den lilla staden är huset omgivet av historia med utsikt mot S:t Olofs ruin och Mariakyrkan samtidigt som det är en lugn gata utan någon genomfartstrafik. Tomten ligger perfekt med sol från 8 på morgonen till 20 på kvällen med stora uteplatser och pooldäck som badar i sol. Närheten till stadens utbud av restauranger och fritidsaktiviteter gör din vardag enkel och trevlig. Njut av det bästa Sigtuna har att erbjuda! Entréplanet har kök, matsal och vardagsrum i fil. Två sovrum och badrum. Souterrainplanet har nytt stort spa med bastu, dusch och badkar, handfat och WC samt tvättmaskin och torktumlare. Två stora sovrum även på detta plan. Vardagsrum och master bedroom har eldstäder. Matkällare. Altan med morgonsol med utgång från matsalen. Välplanerad och vacker trädgård.

  • Premium
Häggebyholmsvägen 5, Häggeby, Håbo kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Häggebyholmsvägen 5

Villa
Häggeby, Håbo kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
4 995 000 kr
136 m²
4 rum
1 173 m² tomt

En bedårande lantlig miljö med en förtrollande utsikt över utsträckta åkrar och det skimrande vattnet i Mälaren. Här finner vi en charmig enplansvilla från Anebyhus, uppförd år 2004 och sedan dess omhändertagen med omsorg. Huset erbjuder bekvämligheter som vattenburen golvvärme, och under vintermånaderna sprider en härlig braskamin en varm och inbjudande atmosfär. Trädgården är skärmad från nyfikna blickar. En privat och fridfull plats att koppla av på. Den vedeldade badtunnan är en härlig detalj likaså det varmbonade gästhuset (ca 15 m² byggt 2021) i övre delen av trädgården.

  • Plus
Gamla landsvägen 27, Södertil, Sigtuna kommun

Gamla landsvägen 27

Villa
Södertil, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
7 300 000 kr
180 + 65 m²
8 rum
1 155 m² tomt

Mycket rymlig souterrainvilla i populära Södertil med möjlighet att bo billigt. Nedre planet har en lägenhet på två rum, kök, badrum och hall med egen ingång. Övre planet består av vardagsrum, kök, fyra sovrum, hall och badrum med bastu. Nästan alla fönster är utbytta till 3-glas och maskinparken är uppgraderad. Balkong på framsidan med morgonsol och baksidan har en stor terrass under tak med öppen spis. Högst upp på slänten finns ett trädäck med utespa och loungedel. Här kan man njuta av den härliga kvällssolen. Det finns fungerande eldstäder i både gillestuga och vardagsrum. Garage, verkstad och gott om förrådsutrymmen. Inredningsbar vind.

Skattsökargränd 2C, Sigtuna stadsängar, Sigtuna kommun

Skattsökargränd 2C

Lägenhet
Sigtuna stadsängar, Sigtuna kommun
Öfverholms i Sigtuna AB
2 795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 167 kr/mån
36 065 kr/m²

Välkommen till Skattsökargränd 2C! En nyproduktion i det ständigt expanderande Sigtuna Stadsängar. Lägenheten är en trevligt disponerad 3:a på tredje våningen med två sovrum, vardagsrum, separat kök och entréhall med garderober. Från köket når man balkongen i västerläge med kvällssol. Bra kommunikationer och nära till naturområden samt Sigtuna stad med sin tusenåriga historia. På grund av höjda räntor inför HSB 20% avgiftsrabatt i två år från och med 2023-10-01! (ej inräknat i annonserad månadsavgift)

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7