Bjurfors Jönköping

Bjurfors Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Katthultsgatan 96B, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Katthultsgatan 96B

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 195 000 kr
106 m²
5 rum
5 976 kr/mån
30 142 kr/m²

Välkommen till Samset och Katthultsgatan 96B. Här möts det bästa av två världar när svensk radhuscharm kombineras med bekvämligheten hos en bostadsrätt. Utöver ett utsökt läge nära skola och natur erbjuds en toppmodern boendestandard för dig med höga krav på komfort. Dessutom halv månadsavgift de första 12 månaderna efter tillträdet. - Fast pris, ingen budgivning. - Inflyttning preliminärt Q3 2024. - Enbart 1 av 15 hus kvar. - Visningshus i Skövde, kontakta mäklaren för tidsbokning. Läs mer på vår projektsida på bjurfors.se https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 2
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 3

Korallvägen 7

Villa
Rosenlund, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
5 900 000 kr
167 m²
5 rum
287 m² tomt

Välkommen till denna moderna citybostad, som med sina tre våningaroch finurliga planering påminner om ett elegant townhouse i hjärtat av New York. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du sprida ut dig och uppleva livet på alla nivåer, skapa minnen och njuta av en okomplicerad och bekväm tillvaro. Denna bostad är perfekt för den växande familjen som behöver rymd och smarta lösningar. Här finner du en rymlig och praktisk layout med genomtänkta materialval och en underhållsfri exteriör. Oavsett om familjen växer eller minskar är detta det perfekta hemmet för att leva enkelt och smidigt. Redan vid entréplanet möts du av en fantastisk planlösning, där vardagslivet flödar fritt. Den öppna layouten rymmer både barnalek och matlagning och skapar en inbjudande atmosfär som får hela familjen att trivas. En trappa upp finner du de flesta sovrummen i huset, samt ett extra tv-rum där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid. På översta våningen väntar en egen gästavdelning eller kanske en tonårings oas i huset. Detta hörnhus är en av de mest attraktiva bostäderna i området och och tack vare hörnet en av de mer privata. Detta ger också en generös tomt där du kan njuta av att runda huset utvändigt istället för att behöva gå genom det. Trädgården är vänd mot söder med inslag av väster, vilket är ett bra läge ur solperspektiv. Trots sin relativt kompakta storlek är trädgården full av möjligheter, och du har full uppsikt över barnens lek på den gemensamma innergården. Denna arkitektritade bostad är en del av en välskött samfällighet och byggdes av NCC år 2005. Här möter spännande arkitektur funktion, och mitt i bostadsområdet finns generösa lekytor och grönområden som sköts om gemensamt. Rosenlund erbjuder närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av en lugn och fridfull miljö att bo och leva i. Skolor och förskolor finns inom promenadavstånd, precis som Huskvarna garden, Elmia och Rosenlundsbadet. Vill du kan du promenera ner till stranden iklädd morgonrock, eller njuta av lek i den vackra ekparken precis intill ditt hem. Att bosätta sig här innebär en lång lista av fördelar som förenklar ditt livspussel. Missa inte chansen att uppleva denna extraordinära bostad. Varmt välkomna att höra av er.

  • Premium
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Ekgatan 7A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Ekgatan 7A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 350 000 kr
25,7 m²
1 rum
vån 3/3
1 537 kr/mån
52 529 kr/m²

Bjurfors presenterar en rymlig bostad men i liten förpackning. Här bor man med förmånlig månadsavgift och hög trivselfaktor på lugnt men centralt läge. Ett billigt och bra boende med "allt" inom gångavstånd. Helt perfekt för studenten, förstagångsköparen eller övernattaren. Området omkring Torpa behöver ingen närmre presentation, utan ryktet har alltid talat väl om stadsdelen. Med promenadavstånd till city och naturskön miljö runt knuten kan man förstå varför. Denna adressen är dessutom lite speciell, här bor man på en undangömd och lugn gata men utan att göra avkall på några bekvämligheter. Kvarteren omkring erbjuder personliga butiker, restauranger, caféer och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. För den studerande har man en cykeltur på ca 6 min till högskolan. Allt paketerat i omtyckta Brf Malmen med välskött fastighet, gedigen renoveringshistorik och solid ekonomi med låga skulder. Här kan du tryggt ansluta till en förening med engagerad styrelse, sunda framtidsvisioner och trevliga grannar. Välkommen till Torpa och Ekgatan 7A, en klassisk stark adress med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

  • Premium
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
  • Imorgon
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 4

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/4
1 662 kr/mån
25 645 kr/m²

Bostaden är väl i ordning och letar du efter en bostad som är billig att bo i, ha nära till allt du behöver, då är detta ett utmärkt alternativ. Även för dig som pendlar eller vill testa vingarna är så kan det vara värt att ge Fastigheten har ett fritt läge med mycket luft runtomkring och medlemmarna i föreningen förfogar över en stor & gemensam trädgård. En fullträff under sommarhalvåret då grillen mer än gärna åker fram när vädret tillåter. Huskvarna city är inte långt bort och dessutom är kommunikationerna härifrån helt optimala. En bit upp i backen tar tåget dig åt två håll, in till stan eller till Nässjö och vill man ta bussen så är det lika nära. Nästan mitt i Huskvarna fast på höjden är luften bäst och vyerna längre, lugnt och skönt med naturen och Huskvarnas stadspark tätt inpå.

  • Premium
  • Balkong
Mogölsgatan 3, Vaggeryd, Vaggeryds kommun

Mogölsgatan 3

Villa
Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Bjurfors Jönköping
2 195 000 kr
90 + 113 m²
4 rum
1 228 m² tomt

Varmt välkomna till Mogölsgatan 3. En ytterst välskött och dessutom välplanerad villa med sin tomt fördelaktigt vänd mot naturen och grönskan. Här bor du så nära sjön att du praktiskt taget kan ta på dig badrocken och slänga handduken över axeln för att promenera ner till badplatsen för ett morgondopp. Huset har varit i samma ägo sen dag ett och som tidigare beskrivits är det synnerligen välvårdat. Det har en fin planlösning men såväl sociala ytor som sovrum på det övre planet och gillestuga, tvättstuga och stuvutrymme en trappa ner. Det är ett hus som passar perfekt för er som vill bilda familj och bygga gemensamt bo, för er som vill ha en stor trädgård att botanisera i och även för er som vill bo centralt men natur och sjönära. Huset är centralt placerat i Vaggeryd men på ett lugnt och barnvänligt område. På promenadavstånd finns allt man kan önska sig för att livet ska vara bekvämt såsom skolor, förskolor och matbutiker. Vill man gå på upptäcksfärd eller utflykt rekommenderas ovan nämnda sjö eller naturen som finns precis runt knuten. Varmt välkomna på ett besök! Hör av dig redan nu.

  • Plus
Västra Holmgatan 24D, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 17:30
Västra Holmgatan 24D, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Västra Holmgatan 24D, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Västra Holmgatan 24D

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
Pris saknas
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 973 kr/mån

Stig in i Västra Holmgatan 24D och upptäck en tvåa som bryter normen. Med sina 57 kvm bjuder denna lägenhet på en förtrollande utsikt över både Munksjön och staden som förhöjer varje ögonblick av vardagen. Det är inte bara ett privilegium att bo här; det är en upplevelse. Placerad på ett A-läge, är denna bostad fylld med ljus, lugn och komfort. Här kan du dra dig tillbaka till den nästan 10 kvm stora balkongen och låta blicken vandra över det glittrande vattnet. När du kliver över tröskeln in genom den generösa hallen möts du av smarta förvaringslösningar och ett rymligt helkaklat badrum med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Köket är en plats för kreativitet och gemenskap, där ljusa toner och trestavigt parkettgolv ger en känsla av hemtrevnad. De breda fönstren sträcker sig genom rummet och skapar en panoramavy som följer dig genom vardagen. Sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring, med en optimal planlösning som gör att utrymmet känns ännu större än dess kvadratmeter antyder. Denna moderna pärla i Kålgården, en del av Brf Munksjöterrassen, är ett utmärkt val för den som söker det bästa av både stadsliv och avskildhet. Kontakta ansvarig mäklare för att ta reda på mer om denna unika bostad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnebergsvägen 43B, Bymarken, Jönköpings kommun
Björnebergsvägen 43B, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Björnebergsvägen 43B, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Björnebergsvägen 43B

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
5 995 000 kr
168 + 60 m²
8 rum
663 m² tomt

Huset har ett bekvämt läge på Bymarken, en fin trädgård och framför allt en vacker utsikt att vila ögonen på. Planlösningen på huset är okomplicerad och det rymmer utan problem en stor familj men det finns även goda förutsättningar att hyra ut en del av huset och därmed dryga ut sin kassa med en extra slant, mycket är nämligen förberett. Förutom utsikt har huset egenskaper som stora sällskapsytor, både uppe och nere, tre sovrum på entréplanet och gott om stuvutrymme. Ett extra plus är att garaget är vidbyggt med huset och nås från källarplanet. Lite moderniseringsbehov finns men även förutsättningar för att skapa sig sitt alldeles egna drömhem. Bymarken är ett av Jönköpings mest attraktiva områden att bosätta sig på och det är lätt att först varför. Dels det uppenbara, utsikten och det centrala läget. Dels närheten till såväl förskolor som skolor. Det finns fotbollsklubb och paddelbanor, bekväm kollektivtrafik och närhet till natur. I närheten finns även pulkabacke och skolskogen, en perfekt platser för barnen att skapa sig sina egna äventyr.

  • Premium
Scheelegatan 13A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun

Scheelegatan 13A

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
3 292 kr/mån
36 250 kr/m²

Välkommen till Scheelegatan 13A! Oavsett om det är dags att skaffa sig sitt första egna boende, eller om det är studier som stundar så är det här en lägenhet som med all sannolikhet kommer bocka av det mesta på din kravlista. Den är luftig, charmant och lättmöblerad. För att vara en enrummare är dessutom kvadraten väl tilltagna och köket är rätt mycket större än ett genomsnittligt lägenhetskök. Under de senaste åren har lägenheten genomgått en rad förbättringar och renoveringar, varför bostaden håller en genomgående god standard med stilrena material- och färgval. Här finns förvisso utrymme för personliga anpassningar, men för den som vill så går det att flytta rakt in utan att behöva ombesörja kostsamma renoveringar. Läget är förstklassigt intill kvarterets huvudgata, Klostergatan, med "allt" utanför dörren. Området omkring Söder behöver ingen närmre presentation, utan här finns goda möjligheter för den som tycker om att unna sig. Kvarteret erbjuder personliga butiker, restauranger, cafér och matbutiker. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. Att bo på söder är lite som att bo i "en stad i staden". Välkommen till Scheelegatan 13A, här presenteras en bostad med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping.

  • Plus
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Sjömansgatan 43

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
6 100 000 kr
150 + 54 m²
5 rum
632 m² tomt

I etthundrafemton år har huset stått stadigt en bit upp på berget. Tänk vad det har fått vara med om och uppleva. I blickfånget nedanför har stan vuxit upp och förändrats och Vätterns ångbåtar bytts ut mot fritidsskepp i diverse olika skepnader. De en gång så små och bräckliga fruktträden på framsidan har blivit stora och bjuder numer allt som oftast på höstliga sötsaker. Mycket har hänt under tidens gång men den vackra och beroendeframkallande utsikten över stad och sjö den har varit sig lik, under alla år. Ja, den har till och med förbättrats då en tidigare ägare av huset kom på den briljanta idén att utnyttja berget bakom huset till fullo. Det var då trappan och utsiktsposten kom till, obruten utsikt från norr till söder och den givna platsen att följa nyårsraketernas framfart uppe i skyn. Huset har under åren byggts om, byggts ut och renoverats. Dock utan att det förlorat sin ursprungliga charm och själ. Entréplanet består lite slarvigt beskrivet av ett enda stort rum innehållande matsal, kök och vardagsrum. Det är här man umgås, samtalar, bjuder in och lever. Det är härifrån man når ut till de olika uteplatserna och trädäcket utanför. En våning upp blir det genast lite mer privat, vilket är skönt. Fyra sovrum ligger utspridda runt en stor och ljus hall. I anslutning finns också en toalett. Med berget som närmsta granne i väster och den fria utsikten i öster blir atmosfären lugn, rogivande och som gjord för att sova med fönstret lite på glänt. Något man gärna gör här. Sjömansgatan är en liten och ibland lite bortglömd tvärgata på Bymarken. En gata utan speciellt mycket trafik förutom de som bor här. På promenadavstånd finns såväl skolor, förskolor och matbutiker. Strax söderut ligger stadsparken och nere vid Vättern, gömda sandstränder och glimrande skatter. Ett stadshem men ändå alltid med naturen närvarande. Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Mer info, bilder och protokoll kommer inom kort.

  • Premium
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöåkravägen 44A

Lägenhet
Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 875 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
5 070 kr/mån
18 204 kr/m²

Varmt välkomna till Bankeryd, Sjöåkra och den här fina fyrarummaren som nu blir till salu. Lägenheten är belägen på våning två av tre och mäter hela 103 kvadratmeter. Här samspelar fyra stora rum, varav tre sovrum med två badrum och ett rejält kök med matplats. Från såväl ett av sovrummen som vardagsrummet nås lägenhetens stora och inglasade balkong. Lägenheten är genomgående välvårdad och dess planlösning ger rum för en familj av modell större. Just fyrarummarna här på Sjöåkra är attraktiva då det inte finns speciellt många och de relativt sällan når ut på marknaden. Som medlem i synnerligen välskötta Brf Sjöåkra får man tillgång till flera gemensamma byggnader och lokaler. På gården finns en nyrenoverad tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare och I området finns en föreningslokal för medlemmar att nyttja. Det finns även såväl cykelrum som gästrum att tillgå. Inga åtaganden, skötsel är bortlejt. Bankeryd är strösslat med en rad olika utflyktsorter och friluftsanläggningar tätt inpå vartannat. Bland annat fotbollsanläggningar, idrottsplatser, Attarpsbadet, Oset och mycket annat. På kort promenadavstånd finns en av Bankeryds vackraste stränder, ett populärt utflyktsmål för såväl gammal och ung där man gärna spenderar varma sommardagar eller tar ett uppfriskande kvällsdopp efter en stressig arbetsdag. Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Fler bilder och info kommer dock visar vi gärna lägenheten redan nu.

  • Premium
  • Balkong
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vevslupsgränd 1

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 400 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 6/13
5 508 kr/mån
45 033 kr/m²

Första parkett! Den här trerummaren utmed strandlinjen är något alldeles extra. Den ligger i främre delen av byggnaderna, en bra bit upp och längst fram. Här njuter ni av evig sjöutsikt och till strandkanten som snart kommer att förädlas med bryggor, stråk och en flytande ö är det cirka tjugo meter. Ta hissen upp från garaget och plötsligt står du på tröskeln till ditt sköna hem. Valen du står mellan är att dra på dig träningskläderna för att ta hissen ned till entréplan, styra stegen till gymmet, jogga rundan runt (hela) Munksjön, gå till välsorterade Hemköp för att komplettera med ingredienser eller lyxa till fredagseftermiddagen med en afterwork på någon av de närliggande uteställena. Att bo i Munksjöstaden inkluderar en rad bekvämligheter du snabbt kommer göra bekväm med. Annars vet vi med säkerhet att tiden spenderas väl i våningen här på Vevslupsgränd 1.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Norgårdsgatan 4A

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 250 000 kr
112 m²
3 rum
vån 3/3
8 485 kr/mån
29 018 kr/m²

Norgårdsgatan är en liten och halvt undangömd gata mitt på Torpa. Gatan leder ner mot Friaredalen och lägenheten ligger längst upp och längst fram mot dalen nedanför, på första parkett på riktigt. Bostadens alla härliga attribut gör den sannolikt helt unik, definitivt väcker den känslor och begär. Den är fördelad på två plan som binds samman av en spiraltrappa. Entréplanet består av sovrum, kök som är sömlöst planerat mot vardagsrummet samt ett badrum med egen klädvård. En trappa upp finns ett stort allrum att nyttja helt efter eget önskemål, kanske vardagsrum eller ett lyxigt sovrum. Bostadens gobite, terrassen nås från allrummet uppe och är en historia för sig. Stort till ytan, helt insynsskyddad och i höjd med trädkronorna utanför. Den är dessutom vänd åt väster så dagens soltimmar är många. En molnfri natt rekommenderas alla nattugglor ut på terrassen då stjärnhimlen härifrån är magisk. Lägenheten är i ett mycket bra skick, rakt igenom, så det är bara att flytta in, packa upp och fortsätta med livet precis på samma ställe som du tidigare var. Ingen tråkig och tidskrävande renovering här inte! Här bor man verkligen lite för sig själv fast man är mitt i stan. Man ser upp till Stadsparken några gator ovanför, Friaredalen ligger för ens fötter och vänder man blicken åt motsatt håll når man stans mest centrala delar på några minuters promenad. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 124B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 758 kr/mån
38 372 kr/m²

Här pratar vi maximerad planlösning och naturligt ljusflöde i kubik. Den här enrummarn är av den större modellen, är ytterst välplanerad och den känns rymligare än sina nedskrivna kvadratmeter. Mycket av den äldre charmen har bevarats men också kompletterats med nytt. Förutom lägenhetens utmärkta placering i huset, så kommer du även uppskatta de extra kvadratmetrarna i både kök och vardagsrum. Ska du studera eller för första gången testa vingarna på egen hand är det här en bostad att titta lite närmare på. Här behöver du bara packa upp och flytta in, allt som krävs. Liljeholmen är ett centralt bostadsområde varifrån man har promenad- och cykelavstånd till det mesta Jönköping har att erbjuda. En självklar pärla att göra spontanutflykter till är vätterstranden men även Liljeholmsparken är en trevlig plats att strosa runt i. Här på Liljeholmen finns det mesta för att livet ska vara enkelt. Matbutik, restauranger och bussförbindelser såväl till som från stan. För dig som är student kan det vara bra att veta att det tar mellan tio-femton minuter att cykla till högskolan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Konstapelgatan 142, Barnarp, Jönköpings kommun

Konstapelgatan 142

Radhus
Barnarp, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 650 000 kr
82,5 m²
3 rum
5 356 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till Barnarp och Konstapelgatan 142. Här möts det bästa av två världar när svensk radhuscharm möter bostadsrätt. Radhuset är beläget på eftertraktat gavelläge in mot gården och bort från gatan. Här finner vi 3 rum och kök fördelat på ett plan med stenlagda uteplatser samt gräsytor på både fram- och baksida. Detta är ett boende för dig som söker ett komfortabelt husliv och värdesätter bekvämligheten av bostadsrättsformen i kombination med friheten av att bo i hus med uteplats och trädgård. Utöver den attraktiva boendeformen så är ett annat mervärde att p-plats och garage ingår i månadsavgiften. Aldrig mer behöver du oroa dig för att hitta parkeringsplats när du kommer hem. Dessutom finns här ett rikt utbud av närservice och goda förbindelser, vilket också det underlättar vardagslogistiken. Med fina grönområden, lekplatser, förskola och skola i närheten och med goda förbindelser till det mesta, är detta en optimal plats för dem allra flesta. Men det som verkligen gör Konstapelgatan 142 speciellt är grannskapet. Här möts du av en härlig atmosfär av trevliga och lugna grannar. Här finns en harmoni och trygghet som uppskattas av gammal som ung.

  • Uteplats
Ekgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun
Ekgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Ekgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Ekgatan 3

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
Pris saknas
24,8 m²
1 rum
vån 3/3
1 757 kr/mån

Härifrån har man gångavstånd till det mesta, det finns en drös av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker och charmiga promenadstråk. För den som lever studentlivet eller jobbar i city men ändå vill bo tryggt är denna lägenhet perfekt belägen; Jönköping University och citypulsen ligger endast några minuter bort. En sådan här pärla i den eftertraktade stadsdelen Torpa behåller sin attraktion oavsett ekonomiska svängningar. Detta speglar sig i Brf Malmen's låga månadsavgifter som legat långt under genomsnittet sedan länge. Till lägenheten finns två förråd, ett på vinden och ett på källarplan. I byggnadens källare finns också ett gym, pingisrum, bastu och en ordentlig tvättstuga. Dessutom är det inte alltför svårt att säkra en egen parkeringsplats om så önskas. När du kliver in genom entrén möts du av varma mahognytoner som harmoniserar med ljusa kontraster och skapar en trivsam, jordnära men ändå modern atmosfär. I hallen finner du praktiska utrymmen för klädavhängning samt en elegant garderob som har gott om plats för dina festkläder. Lägenheten är funktionell med många anpassningsmöjligheter tack vare kvadratsmart planlösning. Möjligheten att kombinera en egen matplats, vardagsrum och sovområde kompromissar inte känslan av frihet och hemtrevnad, en perfekt balans som få ettor i denna storlek har. Köket har genomgått en stilfull renovering och utmärks av vackra midnattsblå köksluckor, en spis med glaskeramikhäll, diskmaskin och en kombinerad kyl och frys. Med fönster precis bakom infrias ljus och öppen utsikt. Här ska det bjudas på! Badrummet är helkaklat med fräsch interiör och erbjuder gott med förvaringsutrymme i form av en kommod och hyllor. Golvvärme finns också i badrummet som man kan njuta av under kalla vinterdagar. Är du ute efter ett prisvärt boende i en trygg förening med låg skuldsättning så är denna välplanerade lägenheten för dig. Kontakta mäklaren för en privatvisning eller mer information.

  • Premium
Gläntan, null, Jönköpings kommun
  • 6 lediga bostäder

Gläntan

Villa
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
fr. 4 320 000 kr
113-123 m²
4,5-5 rum
302 m² tomt

Välkommen till Gläntan! På kanske den bästa tomten på Samset, med avskilt och naturnära läge, presenterar vi projektet Gläntan. Här erbjuds helt nyproducerade hus till priset av vad ett begagnat hus på Samset kostar. Götenehus levererar hög standard, genomtänkt och modern planlösning samt möjligheten att göra många och fina tillval för att få just ditt hus som du vill ha det. Radhusen är tilltänkt att byggas i tre etapper för att komma till byggstart så snart som möjligt, och i första etappen släpps sex friköpta radhus (9-14) i två olika storlekar (113 kvm och 123 kvm boyta). Tillträde preliminärt Q2 2025. Eftersom man äger sitt hus behöver man inte beakta månadsavgifter eller föreningsekonomi. Man betalar helt enkelt bara för sin egen drift. Det finns en lång rad andra fördelar med att just köpa ett nyproducerat hus. Förutom att det blir underhållsfritt i många år framåt, och att det följer med byggarantier, så blir lagfartskostnaden lägre (beräknas på tomtpriset) och man slipper betala fastighetsskatt i hela 15 år. Relevanta länkar: - Digital broschyr med information, planlösningar, beskrivningar och tillvalsmöjligheter. www.e-magin.se/paper/nm6fmqt0/paper/1 - Inredningsval för de olika husen. https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/351?link_id=01833019-1be1-4ee4-800d-1c2363562176 - Nyfiken på hur det kan se ut i Entréhuset? Tryck på länken och gå en rundvandring i huset från ett liknande projekt. www.studiosuperb.net/unitsappv2/gs6sk0ma/tour/tour02?link_id=1a602986-6353-4619-911d-fd750562ced9 - Läs mer och gör en intresseanmälan hos Götenehus för ytterligare information. Se länk: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/glantan/ - Överskådlig bostadsväljare och solstudie presenteras längre ner på hemsidan. Har du frågor eller är intresserad? Välkommen att kontakta oss på telefon, sms eller e-post. Nathan Efram Fastighetsmäklare 0723-27 11 00 [email protected] www.bjurfors.se/nathanefram Dennis Berg Fastighetsmäklare 0723-08 34 00 [email protected] www.bjurfors.se/dennisberg   Flyttar du från ägt boende? För dig som köper hus på Samset finns möjlighet att bli helkund och nyttja våra tjänster vad gäller din befintliga bostad. Att bli helkund hos Bjurfors innebär en rad fördelar. Kontakta Dennis eller Nathan för ytterligare information kring helkundserbjudandet.

  • Nybyggnadsprojekt
Oskarshallsgatan 3, Skeppsbron, Jönköpings kommun

Oskarshallsgatan 3

Lägenhet
Skeppsbron, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
3 908 kr/mån
39 923 kr/m²

Välkommen till Oskarshallsgatan 3! En bostad som hälsar dig välkommen till en intelligent och genomtänkt planlösning som lyser upp varje rum med ljus och skapar en trivsam atmosfär. Lägenheten är välunderhållen, vilket innebär att du kan flytta in utan krav på renoveringar. Med sina sextiofem kvadratmeter erbjuder bostaden en öppen planlösning som omfattar två rum och ett kök. Funktion och stil sammanfogas på ett imponerande sätt, och ingen kompromiss har gjorts när det kommer till kvalitet. Här ges utrymme för din egen personliga stil och inredning att ta form och uttrycka sig. Det är en plats där du kan skapa din egen oas, i en bekväm och välbevarad miljö. Skeppsbron är en naturlig förlängning av det populära Munksjöstaden, där nya bostadskvarter växer fram i en sjö- och stadsmiljö. Du bor nära stadens pulserande hjärta med ett överflöd av aktiviteter, underhållning och service. Samtidigt kan du njuta av den avslappnade närheten till sjön. Centrum är lättillgängligt endast en kort promenad eller cykeltur bort. Närmaste granne rymmer en nyligen öppnad Lidl-butik. Dessutom har Friskis & Svettis valt att etablera sig här. För bilägare finns utmärkta parkeringsmöjligheter i det närliggande garaget tvärs över gatan. Dessa nyskapande kvarter på Skeppsbron erbjuder inte bara moderna bostäder utan en hel livsstil där stadsliv och natur smälter samman harmoniskt. Ett perfekt val för dig som söker det bästa av båda världar - bekvämligheten från stadslivet och lugnet från vattnet.

  • Balkong
  • Hiss
Drivhusvägen 7, Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun

Drivhusvägen 7

Lägenhet
Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 401 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen upp, högst upp på Höjden ovanför Huskvarna möter Stensholm med dess vackra natur och lantliga läge. Stora fält, bergknallar och röda lador är inte långt bort. Huset är utrustat med loftgångar och alla bostäder har egen entré. Detta tillsammans med den höga utrustningsgraden och den inglasade balkongen ger en härlig frihetskänsla. Stort badrum med egen tvättavdelning, fullt utrustat kök och såväl stora sovrum som vardagsrum. Allt planerat för ett så enkelt och praktiskt liv som möjligt. Täta bussförbindelser gör resandet flexibelt och vill ni cykla så rekommenderas ett försiktigt trampande neråt och kanske lite hjälp av en elmotor när ni är på er väg hemåt igen. Föreningen är välskött, här finns gemensam uteplats, grill och plats för bilen som ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vaggerydsgatan 25

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 547 kr/mån
34 085 kr/m²

Den här lägenheten är anpassad för dig som vill ha maximal bekvämlighet. Invändigt är den här lägenheten en fröjd för ögat. Såväl kök som badrum och ytskikt är i absolut nyskick, som det mesta i lägenheten. Här finns bland annat en gästwc, badrum med ordentlig tvättsektion och flera rejäla rum. Ett extra stort plus är den stora västliga uteplatsen som pekar mot den stillsamma och inhägnade innergården, en dröm för den som lämnar huset och inte vill låsa in sig på en balkong, förmodligen den lugnaste uteplatsen i Munksjöstaden. På det strosar man invändigt runt på knappt nittio kvadratmeter, utmärkt i storlek, oavsett om man vill lämna sitt hus för ett enklare boende eller uppgradera storleken på sin lägenhet. Bostaden är praktiskt utformad för att flera ska kunna leva tillsammans men ändå få vara i fred när behovet finns. Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym, vårdcentral, apotek och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Och nu kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför och käka vedugnspizza runt hörnet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Torpagatan 5, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj
Östra Torpagatan 5, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Torpagatan 5, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Torpagatan 5

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 500 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/8
4 322 kr/mån
35 211 kr/m²

Kontakta mäklaren om en förhandsvisning önskas. Du tar enkelt hissen upp från garaget och plötsligt står du på tröskeln till ditt fina hem. Att bo så här nytt och med detta läget har sina fördelar. Bostaden blir ljusare, tystare och friare. Såväl kök som badrum och ytskikt är i absolut nyskick, som det mesta i lägenheten. Det här är en bostad för dig som vill ägna tiden åt inredning istället för renovering. Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Ett angenämt bekymmer du garanterat vänjer dig vid. Promenaden runt Munksjön kan snabbt bli till en vana och närheten till Stadsparken är också en given attraktion för stora och små med barnasinnet kvar. Kontakta mäklaren om privatvisning önskas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sotargatan 1, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj
Sotargatan 1, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Sotargatan 1, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Sotargatan 1

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/4
5 360 kr/mån
40 556 kr/m²

Här samspelar sällskapsytorna med två sovrum, två badrum, en ordentlig inglasad balkong samt en fenomenal uteplats i väst som siktar mot den skyddade innergården. Bostaden är långt ifrån standard och försedd med tillval såväl i köket som badrummen. Känslan av lyx och bekvämlighet är påtaglig. Och det bästa av allt, planlösningen tillhör de få som har helöppen lösning mellan kök och vardagsrum. Att flytta till Kålgården innebär sann bekvämlighet med stans utbud "runt hörnet". Vart man än vänder sig så är stan alltid nära till hands men stänger man dörren om sig så känns den ändå rätt långt borta. Här finns något för alla. Barnfamiljer hamnar gärna i områdets stora lekplats medan motionären springer eller promenerar runt någon eller båda stans två centrala sjöar. Området har ett eget och mycket populärt bageri samt förskola för de små. Önskar du en privatvisning utöver de aviserade, kontakta mäklaren för att boka tid.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lövhagen 4, Kortebo, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lövhagen 4

Villa
Kortebo, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
5 495 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
2 762 m² tomt

Kontrasternas hus, helt klart. Så nära stan men ändå så avskilt och naturnära. Ett drömhem för dig som vill leva stadsliv men utan att bo mitt i ett bostadsområde, här har du chansen. Att det inom en snar framtid kommer såväl skola som förskola och mataffär i närområdet kommer göra livet här mer praktiskt men utan att för den saken nagga för mycket på känslan av att bo på en stor tomt lite för sig själv. Avståndet till skolan är så pass stort och i mellan kommer det både lekplats och grönområde. Dessutom täcker skolan av mot Kortebovägen och bensinstationen nedanför. Tomten är nästan 2800 kvm stor och stäcker sig långt ut på alla sidor om huset. Det finns stora grönytor som gjorda för barnens lekar, det finns plats att odla för er med gröna fingrar och det finns mysiga små platser att slå sig ner intill när man bara vill ha lite lugn och ro. På tomten finns ett över hundra år gammalt gårdshus och en nyare byggnad som idag används som gäststuga. Båda byggnaderna är spännande ut den aspekten att de går att förändra, förädla och anpassa efter just era drömmar och behov. Kanske ett gästhus, en bastu och till det ett spabad? Huset är mysigt, välskött och klokt planerat. Det är försett med bergvärme, ett stort vinterbonat och inglasat rum samt flera bra sovrum på det övre planet och ett på entréplanet. I källaren finns det ett inbyggt garage som även kan ha andra användningsområden efter behov och det finns förvaringsplats och stuvutrymme lite här och var. Mycket i huset är utbytt och renoverat men utan att för den delen förstöra 50-tals stilen och känslan som huset bygger på. Detaljer som plankgolv, öppen spis, vacker fiskbensparkett och originaldörrar finns kvar och påminner om vilken tidsålder husets byggdes i. Det i kombination med det som har renoverats och förbättrats skapar en härlig miljö att leva och bo i.

  • Plus
Narvavägen 73, Vätterslund, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00

Narvavägen 73

Lägenhet
Vätterslund, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
795 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
2 303 kr/mån
39 750 kr/m²

Ska du flytta från hemorten för studier, söker du ett mindre boende eller letar du efter ditt första egna hem. Bostaden är tilltalande med ett synnerligen välvårdat yttre och en planlösning där varje kvadratmeter är utnyttjad till det bästa. Cyklar du så trampar du enkelt och snabbt in till stan på några minuter. Uppförsbacken på hemvägen gör att det kan ta några minuter extra men det är lätt värt det när du väl är framme. För här bor du nära city men med ett lugn som är svårt att få i city. Ett stenkast från lägenheten finns bekvämligheter som en populär livsmedelsbutik och busshållplats. Välkommen till Narvavägen 73.

  • Plus
Sannelundsgatan 28, Skänkeberg, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Sannelundsgatan 28, Skänkeberg, Jönköpings kommun, bild 2
Sannelundsgatan 28, Skänkeberg, Jönköpings kommun, bild 3

Sannelundsgatan 28

Radhus
Skänkeberg, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 500 000 kr
120 m²
5 rum
264 m² tomt

En gata där det varit väldigt få försäljningar. Få försäljningar brukar betyda att de som bor i husen trivs och bor länge, något som är lätt att förstå. Sannelundsgatan är en lugn återvändsgata som ansluter till grönska. Det är promenadavstånd till såväl skolor, förskolor, parkmiljö och affärer. Dessutom erbjuder de flesta husen utsikt över såväl stad som sjö. Hus nummer 28, som vi fått förtroende att förmedla, är ett hörnhus längst in vid vändplatsen. Det gränsar mot grönområdet utanför och dess södervända trädgård är helt insynsskyddad. På entréplanet finns två sovrum, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett kök. Här finns även ett kallförråd som vetter mot trädgårdssidan. Ett förråd som flera som bor här gjort om till groventré. En trappa upp finns vardagsrum nummer två, en toalett och ytterligare ett sovrum. Dessutom bjud här på en strålande fin utsikt över Vättern, bara det värt en hel del. Huset har redan idag en fin planlösning men det som är så spännande är att den går att förädla till något ännu bättre. Exempelvis kan här byggas groventré. Man kan slå ihop tvättstuga och badrum och bygga ut köket mot matplatsen. Det finns mycket att hitta på för att modernisera, förändra och förbättra. Grunden är bra, läget är super och området lugnt och trivsamt. Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Fler bilderm protokoll och information kommer inom kort. Är du nyfiken? Hör av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Snabbvingevägen 8, Huskvarna - Öxnehaga, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Snabbvingevägen 8

Villa
Huskvarna - Öxnehaga, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 200 000 kr
167 + 82 m²
6 rum
990 m² tomt

Välkommen till Snabbvingevägen 8 i Huskvarna. Huset är stort, överraskande stort. Det sträcker sig en bit över 240 kvadratmeter och dessutom är det ovanligt väl planerat. Husets kvadratmeter är fördelade på tre våningar och bjuder in till en spännande möjlighet att prägla och skapa ditt alldeles egna drömboende. Huset är i förhållandevis orört och i originalskick men välskött, men i gengäld blir man med hus i ett otroligt populärt område som dessutom är barnvänligt till tusen. På entréplanet möts du av generösa sociala ytor och bland annat ett ljust vardagsrum som sömlöst övergår till ett rymligt kök, perfekt för sammankomster och gemenskap. Här finns även ett fräscht helkaklat badrum och kök med nära utgång till trädgård. Här kan uteplats eller uterum skapas med härlig soligt läge. Det övre planet är mer av en privat oas redo att formas efter din personliga stil. Här finns tre sovrum som du har friheten att designa och ge en unik prägel. Praktiskt, barnvänligt och välplanerat i en naturnära miljö och med sagolikt vacker utsikt över Vättern och dess omgivningar från både balkong och vardagsrum. Det här är ett hem fyllt med utrymme för hela familjen, såväl inne som ute. Trivseln och tryggheten kan man nästan ta på med lekplatser och naturen så nära inpå, där barnen leker obekymrat och skyddat, precis som det ska vara i ett villaområde. Läget är synnerligen bekvämt oavsett ålder på dig och dina nära och kära då det är promenadavstånd till det mesta man kan önska. Förskolor och skola i närområdet och centrala Huskvarna bara ett stenkast bort. Praktiskt var ordet!

Visar 1 - 25 av 51