HusmanHagberg Umeå

HusmanHagberg Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Parkvägen 34

Lägenhet
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 431 kr/mån
31 056 kr/m²

Äntligen har vi äran att presenterna en helt nyproducerad lägenhet á 90 kvadratmeter på Parkvägen 34 i Holmsund! Lägenheten står inflyttningsklar i mitten av april och det innebär också att skicket är helt oklanderligt- här är varje kvadratmeter genomtänkt och oanvänd! Rummen är väl fördelade där tre sovrum samt två badrum gör att den större familjen verkligen kan ta plats på denna populära och natursköna adress. Som den berömda pricken över i:et har man dessutom en helt otroligt balkong i söderläge- som dessutom är inglasad! Tack vare att lägenheten ligger både en bekväm trapp upp men också på gaveln, blir insynsfrågan en icke-fråga där man verkligen kan avnjuta solens varmaste timmar helt ostört. Detta, i kombination, med de stilfulla valen på väggar samt golv på själva balkongen samt sin generösa storlek, blir detta verkligen en oas att landa på. Inom föreningen finns det en övernattningslägenhet, vilket är perfekt för familjen som ibland behöver extra-utrymme kring högtider eller dylikt. Men det slutar inte där; här återfinns även en trivsam gemensamhetslokal för de boende att nyttja. Till varje lägenhet medföljer ett förråd på vinden. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kålhagsvägen 28C, Tomtebo, Umeå kommun

Kålhagsvägen 28C

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
34 259 kr/m²

Välkommen till Kålhagsvägen 28C och denna ljusa 2:a på naturnära och nyproducerade Tomtebo Gård! Lägenhetens ytskikt består av flertalet stilrena tillval som skapar en exklusiv och fräsch känsla som löper genom hela lägenheten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med 54 väldisponerade kvadratmetrar med social och öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Till detta ingår dessutom ett helkaklat badrum med bekvämligheter av egen tvättdel och golvvärme, ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt en generös balkong i söderläge läge som skänker utsikt över lummiga innergårdar och natur, utan någon som helst insyn! I I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV, telefoni och bredband. Här erbjuds parkeringsplats direkt vid inflyttning, i föreningens nybyggda garage! Förening erbjuder dessutom tillgång till gemensamt gårdshus, pergola och gemensam kanot. Som om detta inte var nog så är dessa nybyggda huskroppar Svanemärk vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. Som köpare har du även möjligheten att ansöka om grönt bolån! - Missa inte denna möjligheten! Här bor du i närheten av Nydalasjön och Grössjön som erbjuder fina motions- och rekreationsområden, restaurang finns ett stenkast bort och Stora Coop ytterligare en bit bort. Goda bussförbindelser och cykelvägar till Umeå Universitet, NUS och Umeå city. I september 2022 stod även ett nytt Nordic Wellness gym klart. Detta är ett boende utöver det vanliga och måste ses. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallparksvägen 15A, Grubbe, Umeå kommun

Tallparksvägen 15A

Lägenhet
Grubbe, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 495 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 462 kr/mån
20 340 kr/m²

På eftertraktad adress med kanonläge på Grubbe kommer nu denna härliga 3:A utan någon som helst insyn! Välkomna till Tallparksvägen 15A och denna väldisponerade bostad om 73,5 kvm. Nu har ni chansen att förvärva ett riktigt drömprojekt med stora möjligheter till att sätta Er egna prägel med guldkant. Lägenheten bjuder in till stora sociala ytor som genomsyras av ett gott ljusinsläpp, generösa förvaringsmöjligheter samt en stor och förträfflig inglasad balkong i sydvästligt läge mot den lugna och trevliga innergården. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget master-bedroom med egen klädkammare, ett trivsamt kök med matplats, stort och luftigt vardagsrum, duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett multifunktionellt extrarum som lämpar sig som kontor såväl som gästrum. Lägenheten återfinns i BRF Grubbehus nr 1 som är kända för sin goda ekonomi, låga belåningsgrad och väldigt tilltalade priser för p-platser. Här kan ni känna er trygga i en välskött föreningen med goda avgifter per kvm med ett utbud av vatten, värme, kabel-tv och internet och balkongtillägg som ingår i avgiften. På Tallparksvägen bor man i ett lugnt och omtyckt område med gång- och cykelavstånd till centrum. Här återfinns även goda kommunikationer till både universitet och NUS. Vidare har man närhet till såväl matbutiker, natur och trevliga promenadstråk, som flertalet restauranger för mysiga eftermiddagar. Varmt välkomna att boka in Er tid för visning!

  • Balkong
Solvändan 2B, Sandbacka, Umeå kommun

Solvändan 2B

Lägenhet
Sandbacka, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/3
2 062 kr/mån
58 125 kr/m²

Söker du en central 1:a med låg avgift? Då ska du se hit! Nu kommer möjligheten att förvärva denna trevliga 1-rummare högst upp i huset med fin vy ut mot Sandaparken! Här blir du boende i en modern lägenhet som disponeras av ett allrum med ljusa och fina ytskikt med dess ekparkett på golvet och vita väggar. Öppen och social planlösning mot köket som har vita skåpluckor och vitt kakel. Utrustat med kokplatta, ugn och kyl/frys. Utöver detta har lägenheten ett fräscht helkaklad duschrum med härlig golvvärme. Försett med kommod, spegelskåp samt duschväggar i glas. Trevlig förening med hela 85 stycken lägenheter och en låg avgift som inkluderar värme, vatten, TV och internet. Perfekt för studenten eller den som söker en övernattningslägenhet. På trevliga Solvändan bor du med centralt läge med gång- och cykelavstånd till matbutik, gym och centrum. Cykelavstånd och goda kommunikationer ges till NUS och Universitetet. Omgivningen erbjuder trevliga grönområden och rekreationsstråk via Haga- och Sandaparken, i20 och Gammliaskogen. Varmt välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida!

Kragvägen 59, Röbäck, Umeå kommun

Kragvägen 59

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 785 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 892 kr/mån
22 037 kr/m²

Nu kommer äntligen möjligheten att förvärva en renoverad 3:a med härligt västerläge på Röbäck! Här bjuds ni in till en välplanerad 3:a med rymliga och lättmöblerade rum, två balkonger att avnjuta sommarmånaderna på samt bra förvaringsutrymmen via både klädkammare samt förråd i gårdshuset. Lägenheten erbjuder utöver detta ett praktiskt kök i vinkel som ger god arbets- och förvaringsyta. Vita ramlucka med slät spegel, vitt kakel samt en bänkskiva med generösa arbetsytor. Fräscht badrum med golv- och väggmatta och badkar. Stor förening med trevliga gemensamhetsutrymmen så som bland annat gym, tvättstuga, bastu och övernattningslokal. På Kragvägen blir du boende endast ett stenkast från COOP, F9-skola samt fina naturområden. God kommunikation med buss till Umeå centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sandåkersgatan 11B, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 11B

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 595 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/8
2 507 kr/mån
41 429 kr/m²

Välkommen till denna sällansålda och trevliga lägenhet på populära Sandåkersgatan 11B. En perfekt planerad lägenhet med fina ytor för ett bekvämt boende. Bostaden upplevs som ljus och trevlig tack vare den öppna planlösningen, de ljusa ytskikten samt de stora fönsterpartierna som släpper in generöst med solljus. Köket är stilrent utformad med modern inredning och i det helkaklade badrummet finns både en tvättmaskin och torktumlare. En stor och härlig inglasat uterum i bästa solläge ger ett extra rum som förlänger vår och höst! Bra avgift där värme, internet (500/500) och fiber-TV ingår. På Sandåkern bor ni med bekvämt promenadavstånd till centrum med allt dess utbud och flera grönområden att koppla av på. Bra bussförbindelser till bl.a universitet och sjukhus och närheten till skolor gör denna lägenhet passande för de flesta. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tväråmark 63, Tväråmark, Umeå kommun

Tväråmark 63

Villa
Tväråmark, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 875 000 kr
82 + 4 m²
3 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Tväråmark – en trevlig by som ligger ca 5 km från Sävar och 17 km från Umeå. Huset ligger på en höjd med vacker utsikt och har sol på entrésidan fram till sena kvällen. Planlösningen erbjuder stort kök, vardagsrum med burspråk, två sovrum och wc/dusch. Till vänster om huset finns ett fristående garage med plats för en bil och en förrådsdel som är isolerad och uppvärmd. På huset baksida finns en större altan som fångar solen hela dagen. Närmaste serviceort är Sävar med stor ICA-affär, F-9 skola, simhall, idrottsföreningen Sävar IK, bensinstation, restauranger, blomsteraffär mm. Barnen har skolskjuts till Sävar. Välkommen att boka in er på visning!

Kemigränd 34, Ålidhem, Umeå kommun

Kemigränd 34

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 395 000 kr
46 m²
1 rum
2 975 kr/mån
30 326 kr/m²

En otroligt fiffigt planerad enrummare med kök! Lägenheterna här på Kemigränd är anpassningsbara som få tack vare sina generösa storlekar. Den här lägenheten har fått en sovalkov med skjutdörrar och garderober som lätt rymmer ett boende för två personer. Fin standard i lägenheten med ljusa väggar, vackra golv och ett helkaklat badrum. Inom ett par hundra meter finns Ålidhems centrum med matbutiker, apotek, restauranger mm. Gångavstånd även till sjukhus och universitet. Fantastiskt välskött och stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

Mariehemsvägen 33B, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 33B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
6 126 kr/mån
15 235 kr/m²

Välkommen till Mariehemsvägen 33B och denna välplanerade trea á 85 kvadratmeter! Lägenheten har originalplanlösningen kvar- vilket är sällan skådat och här finns därför även möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden ännu kvar! Balkongen är helt klart något utöver det vanliga- där solen kan avnjutas under eftermiddagen! Låt oss säga att detta blir som ett extrarum att verkligen landa på efter en lång arbetsdag. Lägenheten erbjuder god förvaring i form av både klädkammare samt flertalet garderober och med lägenheten medföljer även ett separat förråd. Då lägenheten är sparsmakat renoverad så synes många originaldetaljer här- vad sägs om vackra fönsterbrädor i sten, välvd ingång till allrummet samt bröstpanel i hall. Stora fönsterpartier skänker bostaden vackert ljus! Här bosätter du dig i en 60-tals förening där många stora renoveringar är gjorda. Just nu håller föreningen på med en omfattande renoveringar av fasaderna, där området kommer upplevas som helt nytt när denna åtgärd är klar! Besparingen, utifrån ett energiperspektiv samt den energieffektivisering, man tänkt göra är enorm och detta kommer göra att föreningen som redan nu är en populär sådan i Umeå, kommer stå sig många år framöver! Du har även flertalet faciliteter som bland annat bastu, hobbyrum, övernattningsrum, samlingslokal och tvättstugor. Denna trevliga förening har närhet till förskolor, skolor, Mariehemscentrum med all tänkbar närservice och fin natur med promenadstråk och badmöjligheter vid Nydalasjön samt härliga skogspromenader på Gammlia. Cykelavstånd till sjukhus och universitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Aftonvägen 10, Ersmark, Umeå kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Aftonvägen 10

Villa
Ersmark, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 495 000 kr
153 m²
7 rum
1 489 m² tomt

Välkomna till detta trevliga Götenehus i 1 1/2 plan med en härlig trädgårdstomt och som även är beläget på en lugn återvändsgata. På fastigheten finns ett orangeri/uterum och ett varmt dubbelgarage med bakomliggande förråd. Bostaden är yteffektiv med stora sällskapsutrymmen på entréplanet. Här ligger kök och vardagsrum, hall, badrum, förvaring och separat tvättstuga. Vardagsrummet kan delas av med ett extra rum om så önskas. Det övre planet har 4 sovrum/arbetsrum, ett gemensamt allrum, klädkammare och badrum. Den effektiva planlösningen ger utmärkta förutsättningar för en stor familjs vardagsliv. Hela huset har genomgående fräscha ytskikt, genomgående golv och fina ljusinsläpp från fönsterpartier med vackra fönsterbrädor i öländsk kalksten. Uppvuxen trädgård som innefattar bla. vindruvor, minikiwi, bärbuskar och fina ytor för lek och spring för de yngre. Härligt uterum i bästa läge där vår och höstmånader kan förlängas, intill huset finns en stenlagd altan med pergola i sydvästligt läge. Garaget har vatten och avlopp samt golvvärme och är ca 80kvm i byggarea. Det inrymmer två bilar och utrymme för hobby och verkstad. Gjuten uppfart med plats för flera bilar. Till garaget finns ett varmförråd och ytterligare förvaring i skyddad friggebod. Utanför friggeboden finns även en grusad innergård med plats för släpvagn och/eller köksträdgård. Här bor ni i attraktiva Ersmark som erbjuder närhet till Umeå centrum med bra bussförbindelser, fina strövområden och promenadvägar samt gång- och cykelavstånd till förskola och 1-5 skola samt en aktiv idrottsförening. På ca 8 minuter tar ni er till Ersbodas handelsområde med all nödvändig service. Här finns alla förutsättningar för att trivas, välkomna!

  • Plus
Bösta 70, Bösta, Umeå kommun
  • Imorgon kl 14:00

Bösta 70

Villa
Bösta, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
3 895 000 kr
179 m²
7 rum
4 701 m² tomt

Välkommen till vackra Bösta och detta gedigna hus på hela 179 kvm! Huset har väldigt låga driftskostnader i och med sin effektiva jordvärmeanläggning. Detta hus passar utmärkt till den stora familjen med sina härliga ytor och fem sovrum samt en tomt på 4 701 kvm. Huset håller hög standard med vattenburen golvvärme på hela entréplan, genomgående parkettgolv, helkaklade badrum, härligt arbetskök, kamin och stor altan med bästa solläge. Detta är ett Myresjöhus, modell Lindgården. Bösta är en lantlig och vacker ort söder om Yttersjö, cirka 18 km sydväst om centrala Umeå. Närmaste större by är Yttersjö är beläget ca 16 km sydväst om Umeå och ligger vid Yttersjöns södra sida. Lantlig och idyllisk by som också ses som en förort med stadsnära läge till Umeå. Området kring Yttersjön erbjuder en naturskön omgivning och friluftsliv. Runt sjön finns flertalet badplatser och sjön erbjuder fiskemöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Symfonivägen 9B, Umedalen, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Symfonivägen 9B

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 895 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/5
3 587 kr/mån
31 583 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Hissjövägen 24, Haga, Umeå kommun

Hissjövägen 24

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 895 000 kr
52,7 m²
3 rum
vån 1/3
3 659 kr/mån
35 958 kr/m²

Gavel-trea med inglasad balkong och låg avgift! Nu kommer chansen att förvärva en trevligt planerad lägenhet i en mycket stabil förening på nedre Haga med låg avgift där allt ingår! Här får du ett stilrent kök med vita skåpluckor samt beigt kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Köket ligger med öppen och social anslutning mot vardagsrummet som har god yta för både soffa och matplats. I anslutning till vardagsrummet nås lägenhetens inglasad balkong med västläge som sätter guldkant på tillvaron. Utöver detta finner ni i lägenheten två sovrum med utrymme för säng samt tillhörande möblemang. Bostaden upplevs som ljus och rymlig mestadels pga den öppna planlösningen och gavel-läget mot syd som skapar fina ljusinsläpp från fönsterpartierna. I brf Kruthornet blir du boende i en stor och stabil förening med välskött ekonomi. Hissjövägens läge ger dig trevliga promenad och rekreationsstråk via både I20-området, Gammlia-skogen, Haga- samt Sandaparken. En kort promenad bort nås även COOP, gym samt restauranger. Promenad- och cykelavstånd till Umeå centrum och resecentrum. NUS samt universitetet nås på smidigt cykelavstånd. God kommunikation via buss till Umeås olika stadsdelar. Har lägenheten fångat ditt intresse? Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hermelinvägen 151, Mariedal, Umeå kommun
  • Imorgon kl 13:00

Hermelinvägen 151

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 095 000 kr
76 m²
3 rum
4 134 kr/mån
27 566 kr/m²

Varmt välkomna till Hermelinvägen 151 och denna trivsamma bostad om tre rum och kök med balkong. Bostaden har egen ingång och är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Precis utanför entrén finns en liten uteplats med kvällssol. Lägenheten är ljus och genomtänkt med bra planlösning och förvaring. Lägenheten disponeras om 76 kvm och består av hall på markplan med klädavhängning, ett ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, duschrum med egen tvättdel samt två luftiga sovrum. Lägenheten har i övrigt trevliga ljusinsläpp och rymlig balkong. Eget förråd på gaveln av huslängan. Mycket stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår såsom värme, vatten, el, kabel-tv och 1000 Mbit/s internet. I föreningen finns fina tvättstugor och en välutrustad, stor samlingslokal att nyttja. Här finns också en komplett övernattningslägenhet med 4 bäddar att boka till långväga gäster. Vill man aktivera sig finns här aktivitetsrum, boulebana, snickarbod och bastu. Boendemiljön är familjär och bekväm. Tar du en tur i kvarteret slås du av hur välskötta de gemensamma ytorna är och hur väl allt är uppmärkt. Flertalet lekparker inom gångavstånd. I närområdet ligger Mariehemsängarna och Gammliaskogen med härliga grönområden, promenadstråk och motionsmöjligheter. För er sportintresserade erbjuder Mariehemsängarna flera populära aktiviteter av bland annat frisbee-golf, skidspår samt att Bräntberget erbjuder skidbacke under vinterhalvåret. Här bor du också med närhet till handelsområdet Stora Birk och all önskvärd närservice samt med goda förbindelser till Umeå centrum. Förskola finns i området och grundskola inom promenadavstånd på säkra gångvägar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Pilgatan 3J, Öst På Stan, Umeå kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Pilgatan 3J

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 995 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1/2
6 941 kr/mån
30 561 kr/m²

Sekelskifteslägenhet Öst på stan! Nu kommer möjligheten att förvärva en av de få sekelskifteslägenheterna i Umeå. Lägenheten har en öppen spis, stora vackra fönster och högt till tak. En vacker lägenhet som har ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Omtyckt område med närhet till det mesta, universitet, designhögskola, sjukhus, strandpromenaden och centrala stan. Lägenheten är belägen i ett vackert sekelskifteshus med generösa takhöjder, eldstäder och mycket känsla. Lägenheten håller hög standard med vackra trägolv, gediget kök, stort och nyrenoverat duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Både hall och duschrummet har vattenburen golvvärme vilket ger en bättre komfort och lägre månadskostnad i jämförelse med el golvvärme. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Assistentvägen 31, Ålidhem, Umeå kommun

Assistentvägen 31

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 795 000 kr
109 m²
4 rum
4 501 kr/mån
25 642 kr/m²

Varmt välkommen till detta charmiga bostadsrättsparhus på Ålidhem som erbjuder ett trivsamt läge och närhet till en mångfald av bekvämligheter. Med en optimal planlösning på 109 kvadratmeter har denna lägenhet skapats för att främja en öppen och harmonisk atmosfär som inbjuder till en härlig samvaro. Den generösa öppna planlösningen välkomnar ljus och skapar en luftig känsla i hela bostaden. Här erbjuds uteplats på såväl fram- som baksida där pricken över i:et är den väl tilltagna altanen mot den lugna innergården. Praktisk planlösning med kök i vinkel, tre sovrum varav det större med en angränsande klädkammare samt två helkaklade duschrum. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme vilket skapar en härlig boendekomfort. Till bostaden hör ett rymligt förråd och möjligheten att hyra en carportplats, vilket underlättar vardagen ytterligare. Dessutom har du direkt närhet till matbutiker, restauranger, universitet och sjukhus, vilket gör vardagen smidig och bekväm. För den naturintresserade är Umeälven, IKSU och Nydala friluftsområde bara en kort avstånd bort, vilket ger möjlighet till både avkoppling och aktiviteter i vacker omgivning. Det här är verkligen en bostad som erbjuder en harmonisk och praktisk livsstil i en attraktiv del av Ålidhem. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skyttelvägen 36, Röbäck, Umeå kommun

Skyttelvägen 36

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 850 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 068 kr/mån
23 871 kr/m²

Vi önskar er äntligen välkommen till en mycket påkostad och renoverad trea på natursköna Röbäck! Under 2019 genomfördes en omfattande renovering av lägenheten som innebar ett total nytt utseende för Skyttelvägen 36- och det gjordes sannerligen med bravur! Här samspelar smakfulla materialval, vackra golv, genomtänkt belysning, trivsamma färgval samt luftiga kvadratmeter med varandra! Här behövs faktiskt inget göras då allt är genomgånget- kök, badrum samt ytskikt! Detta är en lägenhet att uppleva på plats för att göra den rättvisa. Natursköna Röbäck erbjuder dig riktig "på landet-känsla" och trots att avståndet till stan inte är längre än 10 minuter kan du här, verkligen, känna lugnet! Runt knuten finner du skogspartier och med cykeln tar du dig enkelt till Stöcksjöbadet. Brf Röbäckshus nr 3 är en trygg och solid förening förvaltad av Riksbyggen, där du som bostadsrättsinnehavare får tillgång till både tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal samt ett gym. Utöver detta har du ett stort förråd med egen låsbar dörr samt matkällare att nyttja. Låter detta som ditt nya hem? Det är klart det gör! Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Vretgatan 13, Haga, Umeå kommun
  • Imorgon kl 12:30

Vretgatan 13

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 909 kr/mån
27 778 kr/m²

Vamt välkommen till denna charmiga tvåa på det eftertraktade området Haga, en fridfull och trevlig del nära centrum. Lägenheten, belägen högst upp i huset, bjuder på en trivsam planlösning och sträcker sig över 63 kvm. Det trivsamma köket är försedd med en charmerande takkupa, och det rymliga vardagsrummet präglas av enstavig ekparkett. Från vardagsrummet nås en härlig balkong i öster, ett härligt komplement till det redan natursköna området. Sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme, och badrummet är smakfullt kaklat med klinkergolv med egen tvättdel. Dessutom finns en praktisk walk-in closet för extra bekvämlighet. Förmånlig avgift som inkluderar alla bekvämligheter. Detta hem är perfekt för dig som söker en centralt belägen tvåa i en härlig kombination av charm, funktionalitet och närhet till natur, stadens puls, NUS och Umeå universitet. Utöver detta ingår hela två förråd, ett på vinden samt ett i källaren. Inom föreningen finns flertalet trevliga utrymmen att nyttja för de boende. Här finns bastu med tillhörande gillestuga, tvättstugor, cykelförråd, snickeri samt en övernattningslägenhet. Brf Vildmannen är en stabil förening där ekonomi är god och styrelsen är engagerade och lätt att kommunicera med.

  • Plus
  • Balkong
Ånäset 210, Vindel-Ånäset, Vindelns kommun

Ånäset 210

Gård/Skog
Vindel-Ånäset, Vindelns kommun
HusmanHagberg Umeå
1 500 000 kr
148 + 145 m²
6 rum
4 ha tomt

Välkommen till Vindel-Ånäset och ett mycket välskött hus med ladugård och åkermark på ca 4 ha ned mot sjön där det är fritt fiske. Huset flyttades 1956-58 och totalrenoverades 1996 med en utbyggnad (vardagsrum och sovrum). Huset har ett högt läge med vacker utsökt mot sjön. Ladugården är i bra skick och har en yta på ca 220 kvm och en lada/garage på ca 100 (golvyta) i 2 våningar just nedanför huset samt ytterligare två lador. Huset har låga driftskostnader med bergvärme (250 m djup) samt vedeldning med ack.tankar. Internet/fiber är indraget i huset , men abonnemanget är vilande (Tavelsjö ByaNät). Huset har en öppen och trevlig planlösning med stort kök och vardagsrum med braskamin, 3-5 sovrum, stort vidbyggt varmgarage samt ett förråd med garageport med plats för skoter och trädgårdsredskap. Vattenburen golvvärme i kök, vardagsrum, sovrum 1, hall, groventré, garage och det lilla garaget. Gångavstånd till badplats med omklädningsrum & grillplats och vindskydd & brygga. Vindel-Ånäset ligger cirka 2,5 mil från Vindeln och ca 6 mil från Umeå. Det bor ca 120 personer i byn. Vindel-Ånäset är en aktiv by med runt 14 barnomsorgsplatser, skidspår, badplats, bya- och bagarstugan, lekpark. Byn har dessutom en gemensam bagarstuga /samlingsplats /plats för barnomsorg där fester & sommarkafé är en naturlig del i denna aktiva by. Välkommen att boka in er på visning!

  • Energieffektiv
Ostvägen 71B, Östra Ersboda, Umeå kommun
  • Imorgon kl 14:00

Ostvägen 71B

Lägenhet
Östra Ersboda, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 195 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 308 kr/mån
14 142 kr/m²

Här ges möjlighet att förvärva en rymlig trea på Ostvägen, belägen högst upp i huset med en inglasad balkong som bjuder på ett soligt västerläge. Denna bostad sträcker sig över 84 kvadratmeter och erbjuder generösa sociala ytor. Det välkomnande vardagsrummet, köket och matplatsen passar utmärkt för större sällskap och familjemiddagar. Bostaden inkluderar även två rymliga sovrum, ett praktiskt duschrum som är förberett för tvättmaskin samt en rymlig hall med tillhörande klädkammare för extra förvaringsmöjligheter. En hiss finns tillgänglig i trapphuset för enkel åtkomst till lägenheten. För extra bekvämlighet är tvättstugan placerad på samma våningsplan och ett rymligt lägenhetsförråd finns i källaren. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och sätta din personliga prägel på denna bostad. Möjligheterna är oändliga! Denna bostad är en del av en välmående förening där värme, vatten, tv och höghastighetsinternet (1000Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett brett utbud av gemensamma faciliteter, inklusive gästrum, fritidslokaler med bastu, relax och gym, festlokal, bordtennisrum samt snickarbod för alla dina hobbybehov. Området är idealiskt beläget med närhet till Ersboda handelsområde, där ett fantastiskt utbud av matbutiker, affärer och restauranger finns tillgängligt. Dessutom erbjuder området utmärkta bussförbindelser till både universitetet och centrum. För den naturintresserade finns vackra naturområden som Ersbodaängarna, äventyrslekpark och eljusspår inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kronovägen 3, Teg, Umeå kommun

Kronovägen 3

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 050 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 132 kr/mån
31 538 kr/m²

Varmt välkommen till Kronovägen 3 och denna fantastiskt fina lägenhet som håller genomgående hög standard samt har balkong i bästa väst-läge! Här erbjuds ni en lägenhet med öppen planlösning, en trevlig färgsättning och fina ljusinsläpp vilket skapar en härlig atmosfär med en känsla av rymd. Upplev köks-drömmen med köksö och komplett maskinpark bestående av integrerad diskmaskin, inbyggd micro, fullstor kyl och frys samt varmluftsugn och häll. Helkaklat duschrum försett med härlig golvvärme och kombinerad tvättmaskin att sköta vardagstvätten i. Gemensam tvättstuga finns även att nyttja som medlem i huset intill. På Kronovägen bor ni med gång- och cykelavstånd till ICA, Coop, Umeå centrum samt når härliga promenad- och motionsspår längs med älven och skogsområdena som ligger intill Winpos Arena. Goda bussförbindelser till Umeå universitet och NUS samt närhet till IKEA och Avion shoppingcenter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Fiskestigen 11, Holmsund, Umeå kommun
Fiskestigen 11, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Fiskestigen 11, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Fiskestigen 11

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 595 000 kr
129 + 35 m²
4 rum
544 m² tomt

Välkomna till Fiskestigen 11. Ett trevligt kedjehus för den stora eller mindre familjen. Kedjehuset är beläget på gaveln mot en grönyta. Vid entrén ligger en härlig trädäckad altan och när du kommer in i huset disponeras de 129 kvm i 1 1/2 plan genom entréplanet med hall med förvaring, helkaklat badrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, grovéntre och bastu. På övre plan finns tre sovrum, förvaringsutrymmen och toalett. Till huset får ni även ta del av en trevlig trädgådstomt med ett trevligt skogsparti intill och som tack vare sitt gavelläge erbjuder en härlig plats att umgås på. På tomten kan ni njuta av dygnets alla soltimmar med uteplats och uterum som är placerade med dag och kvällssol för härliga sommarkvällar med vänner. Till fastigheten finns ett varmgarage och en uppfart med plats för flera fordon. Området är lugnt och familjärt med en kort promenad till Ljumvikens havsbad, Patholmsvikens båtklubb med möjlighet till båtplats, minigolf, strövområden, cykelavstånd till golfbana, elljusspår, pulkbacke, flera förskolor och skola för alla åldrar såsom Förskolan Hörnan, Skärgårdsskolan F-3, Storsjöskolan 4-9 och Aquaarena, Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall. Här bor ni nära hav, skog och natur men med endast 20 minuters bilfärd till Umeå!

  • Premium
Kungsgatan 63D, Centrum, Umeå kommun

Kungsgatan 63D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
4 195 000 kr
70,5 m²
2.5 rum
vån 7/7
4 043 kr/mån
59 504 kr/m²

Med ett centralt och privat läge finner vi denna smakfullt inredda etagetvåa på våning 7+8 med dubbla badrum och balkong i sydostlig läge med vy över föreningens innergård samt stadskyrkan och Umeälv. En bostad med genomgående ljusa och fräscha ytskikt och högklassiga materialval så som terrazzomarmor, integrerade MILE vitvaror, tvåstavig askparkett kombinerat med ett sovrum på övervåningen, dubbla badrum med dusch och golvvärme. Bostaden är belägen på Kungsgatan 63D i centrala Umeå och byggdes 2018/2019, med ett högt och exklusivt läge ovanpå Utopiagallerian. Trots sitt centrala läge så finns ett lugn och en tystnad som förvånar många som kommer på besök för första gången. Hiss från gallerian samt garaget finns till föreningens våningsplan. Föreningen har även en stort SPA och relaxutrymme med bubbelpool och bastu samt en terrass som förgyller sommarkvällarna med extra utrymme utomhus. Välkomna att boka er tid för visning via vår hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
Segelgatan 13, Teg, Umeå kommun
  • Budgivning pågår
Segelgatan 13, Teg, Umeå kommun, bild 2
Segelgatan 13, Teg, Umeå kommun, bild 3

Segelgatan 13

Villa
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
5 495 000 kr
202 + 101 m²
8 rum
1 050 m² tomt

Välkomna till denna unika möjlighet att förvärva denna stora tvåplansvilla med källare och vindsvåning på en populär och eftertraktad adress mellan brorna på teg. Huset disponeras idag genom två lägenheter med liknande layout, en källarvåning och en vindsvåning. Villan är perfekt såväl för er som vill bo billigt och önskar hyra ut eller för den stora familjen som vill ta vara på det vackra huset och göra om det till ett enfamiljshus samt för dig som har företagsverksamhet och vill ha hemmakontoret nära till hands. Under de flesta mattor i huset ligger med stor sannolikhet vackra parkett och plankgolv i de två lägenheterna. Högt i tak ger en rejäl rymd och trevnadskänsla samt ljusinsläpp från fönsterpartier i olika väderstreck i alla rum. Detta är huset för den som önskar sätta sin egen prägel på sin bostad och få den precis som önskat. Kallgarage och förråd samt uppfart med plats för flera fordon. Här på teg bor du nära allt som kan tänkas behövas för att underlätta vardagslivet. En kort promenad tar dig till centrum och stadskärnan med all dess utbud av restauranger, affärer och närservice. På tegsidan finns tegscentrum med Coop, apotek, fik m.m samt en bit bort ligger Ica Superteg. I närheten finns också förskolor, skolor och bra bussförbindelser för den som vill ta bussen till Umeås olika stadsdelar. Du bor också nära bölesholmarna och de vackra promenadstråken längst älven och badplats med sandstrand.

  • Premium
Korpralsvägen 22, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 22

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 598 kr/mån
30 818 kr/m²

Varmt välkomna till Korpralsvägen 22 och denna moderna och öppet planerade tvåa på omtyckta Teg! Nu öppnas dörren till denna charmerande bostad med ett högklassigt inre bestående av ljusa ytskikt, gott om fönster och ett ljuvligt tak med flera dimbara spotlights. Bostaden disponeras om 55 kvm med avskilt boningsplan från entrén som nås från trappan med sin rustika tegelvägg som sätter ribban för denna bostad. Här erbjuds ett stort och välutrustat kök i vinkel, stora sociala ytor av matplats och allrum, ett helkaklat badrum med klinker, golvvärme och tvättmaskin, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt en balkong i söderläge. Den öppna planlösning som tillsammans med många fönster i flera väderstreck, ger denna bostad ett fantastiskt ljusinsläpp gör få besvikna - detta får ni inte missa! BRF Mungon 13 är en äldre och stabil förening med goda månadsavgifter. Föreningen förvaltas av HSB Norr som ger en trygg känsla till skötsel och administration. Här kan ni känna er trygga i en förening som prioriterar sina medlemmar intresse, och vid inflyttning erbjuds man omgående parkeringsplats. Föreningen har dessutom en gemensam tvättstuga för alla medlemmar - Tillfälle! På Teg bor du med all den önskvärda servicen- här finns både matvaruhandel, gym, skolor samt härliga promenadstråk där naturen frodas. Även goda kommunikationer finns från Teg- busslinje nummer 2 går nämligen direkt till centrum, Avion, universitetet och NUS.

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 52