Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsgatan 9D, Centrum, Västerås kommun
  • Lör 27 apr kl 10:50

Karlsgatan 9D

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 595 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 664 kr/mån
36 250 kr/m²

- Stilrent renoverad - Centralt läge - Välskött och stabil förening Varmt välkomna till detta utsökta boende om ca 44 välplanerade kvadratmeter. Här bor Ni i ett smakfullt och renoverat hem med låg avgift. Lägenheten karaktäriseras av vackert burspråk, snyggt och modernt kök, genomgående ekparkett, separat sovalkov/sovrum samt toppläge med närheten till citypulsen. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Helkaklat och fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Välskött förening med god ekonomi! Attraktivt belägen ett stenkast från centrum med gångavstånd till grönområden, livsmedelsaffärer, högskolan, allmänna kommunikationer samt Västerås citys stora utbud. ICA, Hotel plaza med restaurang och Sky bar kan nås via källarpassage. Kontakta gärna mäklaren för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Jakobsbergsplatsen 5A, Jakobsberg, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Jakobsbergsplatsen 5A

Lägenhet
Jakobsberg, Västerås kommun
3 195 000 kr
130 m²
5 rum
vån 3/4
5 840 kr/mån
24 577 kr/m²

- Etagelägenhet med två balkonger på attraktiv adress - Öppen spis med insatskamin - Hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp - Flertalet tillhörande faciliteter - Välskött förening med mycket låga avgifter & belåning Nu ges chansen att förvärva denna unika och generösa lägenhet om hela 130 kvadratmeter fördelat på två plan med två balkonger mot väster och söder samt en trapp mellan våningsplanen som naturligt skärmar av bostaden. Här bor Ni med luftiga och väldisponerade ytor som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt ett stort vindsförråd med ingång direkt från övre våningen plus en matkällare. Lägenheten karaktäriseras vidare av ett gediget parkettgolv som kombineras med funktionella tidlösa ytskikt. Här bor Ni med ett stort kök, ett luftigt vardagsrum med öppenspis/braskamin. Fyra generösa sovrum (möjlighet att enkelt öppna upp mellan vardagsrum/sovrum, se alternativ planlösning), två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar, samt en stor hall med bra förvaringsutrymmen och två balkonger. Parkering kan fås direkt. Belägen på attraktiv adress med närhet till allt Ni behöver. Solid förening med extremt låga avgifter och flertalet nödvändiga faciliteter. Ett tillfälle Ni inte vill missa. Här bor ni i lugna kvarter med härlig boendemiljö! Närhet till bland annat Djäkneberget, centrum med dess fulla utbud av butiker och restauranger. Ni bor dessutom nära ån och Rocklundaområdet med motionsspår och idrottsanläggningar. Vidare har Ni närhet till bra skolor, förskola, högskola, livsmedelsbutiker och handel. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 669 kr/mån
37 671 kr/m²

- Välplanerat boende - Generös inglasad balkong - Attraktiva Lillåudden - Välskött förening Varmt välkomna till denna fantastiska välplanerade trea om 73 kvadratmeter med fönster åt tre håll. Här bor du tryggt och säkert i en stabil förening med god ekonomi. Med Mälaren ett stenkast bort och gångavstånd till fina promenadstråk samt Västerås city med restauranger och butiker har ni en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en hall med gott om plats för förvaring som sedan leder vidare in mot den öppna planlösningen. Bostaden karaktäriseras av ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som lämnar gott om utrymme för sociala ytor. Utöver detta återfinns ett stort sovrum med platsbyggda garderober, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och tillhörande förvaring i högstandard. Samt återfinns även ett till sovrum med gott om plats och generöst ljusinsläpp från tre fönster. Attraktivt belägen på omåttligt populära Lillåudden med närhet till natur, grönområden och goda kommunikationer samt centralstationen. Med en kort promenad når man city med ett brett utbud av shopping, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Finlandsgatan 2, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Finlandsgatan 2

Radhus
Lillhamra, Västerås kommun
4 995 000 kr
111 m²
5 rum
296 m² tomt

- Sällan till salu! - Låga driftkostnader - Nära till skolor, förskolor och natur - Eftersökt adress och barnvänligt område - Friköpt hörntomt Varmt välkomna till Finlandsgatan 2 och till omåttligt populära Lillhamra! Nu erbjuds möjligheten att förvärva detta fantastiska kedjehus på attraktiv adress med friköpt hörntomt som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Lillhamra som område uppskattas av många som ett av Västerås mest populära områden med närhet till flertalet utav stadens mest eftertraktade dagis och skolor men även närheten till idrottsanläggningar och grönskande natur. Ett perfekt tillfälle för barnfamiljen att bara flytta in i ett hem där allting håller hög klass från start med ett kök från Vedum i sober kulör och rostfria vitvaror från Siemens. Här erbjuds plats för matbord och från köket nås en av bostadens tre uteplatser. Vidare på nedre plan återfinns det mysiga vardagsrummet med plats för soffa, matbord och annat möblemang med utgång till uteplats nummer två där många trevliga sommarkvällar med fördel kan spenderas med grill och umgänge. Avslutningsvis på nedre plan återfinns kontor/sovrum, helkaklat badrum med tvätt- och torktumlare samt förråd under trappen. En våning upp erbjuds tre rogivande sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum samt terrass perfekt att avnjuta solnedgången i! Nuvarande ägare har även låtit installerat en luftvärmepump för behaglig temperatur året om. Utanför erbjuds en mycket lättskött tomt med möjligheten att följa solens alla timmar i alla väderstreck med hela tre uteplatser. Goda parkeringsmöjligheter återfinns via uppfart samt carport med förrådsdel. Sammanfattningsvis ett spektakulärt kedjehus med friköpt och lättskött hörntomt, fjärrvärme, fiber och inbjudande planlösning. Här bor Ni lugnt och barnvänligt bland vindlande villavägar med utmärkta kommunikationer oavsett om du tar dig med bil eller kommunaltrafik. Närhet till skolor/förskolor och Hälla shoppingcenter når du till fots samt Mälaren finner du inom 1,5 km avstånd. Smidig access till E18 och cirka en timmes bilfärd når Ni Stockholm city! Slipp stora renoveringar och fastighetsskatt flera år framöver. Mycket attraktivt boende med eftersökt läge. Ett unikt tillfälle som inte bör missas! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och din anmälan för en privat visning! (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun, bild 2
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun, bild 3

Åmänningevägen 4

Villa
Hagaberg, Västerås kommun
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
508 m² tomt

- Friköpt parhus med carport - Genomgående fräscha ytskikt - Stort inglasad uterum och uteplats med markis - Attraktivt område Varmt välkommen till Åmänningevägen 4 och detta trevliga parhus om 114 kvm beläget på friköpt tomt med bra läge på området! Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor och rikligt med ljusinsläpp. På entréplan välkomnas du in i en rymlig hall med klinkergolv, helkaklat badrum med separat tvättavdelning utrustat med tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök med plats för matgrupp intill fönsterparti och ett rum som i dagsläget nyttjas som kontor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är öppet upp till nock i tak vilket ger ett härligt ljusflöde och rymd till rummet. Det finns möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett till sovrum vid behov. På baksidan finns ett mysigt och rymligt inglasat och isolerat uterum med infravärme som kan nyttjas året om för sociala tillställningar. Från uterummet nås ett utrymme som idag används som bar och förrådsutrymme. Intill uterummet finns en uteplats med trall under markis. På övreplan möts du av en balkong med plats för möblemang och utsikt över vardagsrummet. Här finns även två rymliga och rogivande sovrum med gott om plats för förvaring i garderober, ytterligare ett helkaklat badrum samt en rymlig klädkammare. Här bort du bekvämt med friköpt tomt, indragen fiber och fjärrvärme! Ett boende att trivas i en lång tid framöver där flertalet renoveringar är gjorda de senaste åren. Se fullständig lista under fliken renoveringar. Till bostaden hör en carport med elbilsladdare samt två förråd. Hagaberg är ett omtyckt villaområde i Västerås som erbjuder en naturskön miljö som både ligger nära naturen och city. Här finns bland annat Vedbobackens skidanläggning i närheten samt två stycken golfbanor på några kilometers avstånd. Bra kommunikationer där det är lätt att ta sig ut på både E18 och Norrleden. Området är barnvänligt med närhet till skolor och lekplatser. Ett mycket trivsamt område! Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vänortsgatan 5, Lillhamra, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Vänortsgatan 5, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Vänortsgatan 5, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Vänortsgatan 5

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
1 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1
3 819 kr/mån
26 484 kr/m²

- Smakfullt boende i gott skick - Generösa välplanerade ytor - Stor balkong med fri utsikt - Goda förvaringsmöjligheter - Omåttligt populära Lillhamra Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa om hela 64 välplanerade kvadratmeter! Bostaden karaktäriseras av genomgående parkettgolv, väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier, goda förvaringsmöjligheter samt en rymlig balkong. Fullutrustat, modernt och stilrent kök med gott om plats för matbord intill fönsterparti. Rogivande sovrum med gott om plats för förvaring och ett helkaklat badrum med full maskinell utrustning. Det återfinns även ett förråd i anslutning till hallen som bidrar till lägenhetens exemplariska förvaringsmöjligheter. Belägen på Lillhamra i trevliga kvarter med närhet till det mesta. Goda kommunikationer och omringad av grönområden samt villor/radhus. I närområdet finner ni även förskola och skola. Några minuter från bostaden återfinns motionsspår, trivsamma promenadstråk samt lekplatser. Enkel access till E18 och butiker/matbutiker på Hälla. Ett boende enkelt att trivas i - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 75A

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 328 kr/mån
39 262 kr/m²

- Balkong mot innergård med fantastisk utsikt - Attraktivt belägen i Vasastaden - Topprenoverad - Låg avgift - Hiss Nu finns chansen att förvärva denna förtjusande tvåa om 61 kvm med fantastiskt ljusinsläpp via två väderstreck och mysig balkong mot den lummiga innergården. Den optimalt planerade bostaden bjuder på fina trägolv, ljusa ytskikt, modernt och fullutrustat kök med plats för matbord och utgång till den mysiga balkongen. Vidare återfinns väl tilltaget vardagsrum med vackra detaljer och stora fönster som bringar ett fantastiskt ljusflöde. Intilliggande återfinns det rogivande sovrummet med förvaring via garderobsvägg, här finner ni också har ett modernt helkaklat badrum med vägghängd wc, kommod och dusch med duschväggar. Här bor du bekvämt med hiss och ypperligt med förvaringsmöjligheter via garderober och förråd i källaren. Belägen i familjär och ordningsam förening med god ekonomi. En kort promenad bort når du både livsmedelsaffärer, centralstation, rogivande promenadstråk och Västerås citys omfattande utbud. Bo i Västerås hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Flodinsgatan 6

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
5 132 kr/mån
36 848 kr/m²

- Toppskick - Eftersökt adress - Garanterad parkeringsplats - Direkt närhet till City & Universitet Hjärtligt välkomna att förälskas i denna toppfräscha lägenhet. Redan i hallen anas en medvetenhet utöver det vanliga. Grått klinkerbelagt golv vilket mynnar ut till parkett och ljusa ytskikt som är genomgående för bostaden. Smakfullt och topprenoverat kök med full maskinell utrustning, mycket gott om förvaring bakom vita underskåp, i öppen planlösning finner ni rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för soffa med tillhörande bord och multimediamöbler. Ljuvligt fönsterparti samt högt i tak bidrar till trevligt ljusflöde i rummet, här återfinnes även utgången mot bostadens härliga balkong i soligt läge och utsikt över Blåsbos takåsar. Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna som bryts av mot grått klinkergolv. Mysigt sovrum med härligt ljusflöde från stort fönster samt förvaring via garderob, ytterligare förvaring finns via källarförråd. Välskött förening med solid ekonomi, stora renoveringar redan utförda. Blåsbo är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i vackert villakvarter, de charmiga promenadstråken längs Svartån och cirka 5 minuter till Djäkneberget. Här bor du med behändigt gångavstånd till närbutik och kommunikationer och ett par minuter på cykel till city, centralstation och Mälardalens Universitet & Widenska idrottsgymnasium. Ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 3C, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 3C

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/6
4 669 kr/mån
39 658 kr/m²

- Genomgående fina ytskikt - Belägen på populära Lillåudden - Välskött förening - Utsikt mot vattnet Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet om 73 kvadratmeter belägen på populära Lillåudden. Här möts du av genomgående ljusa ytskikt och vacker utsikt mot vattnet. Högt belägen i huset med balkong mot innergården och utsikt över vattnet. Här bor du med närhet till både city och vackra promenadstråk vid Mälaren. Här välkomnas du av en hall med gott om förvaring genom inbyggda garderober. Hallen leder sedan vidare in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som möjliggör för sociala tillställningar. Här finns även gott om plats för förvaring bakom vita köksluckor. Vidare in i master bedroom möts ni av den genomgående ljusa ekparketten och ljusa väggar samt gott om förvaring i form av en inbyggd garderob bakom spegelsjutdörrar. Det andra rummet möjliggör för ett extra sovrum och ett mindre kontor. Slutligen finner ni även ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten är belägen på populära Lillåudden med närhet till allt du behöver. Med gång avstånd till city, restauranger och vackra promenad stråk runt Mälaren är detta ett område att trivas i. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21A, Västermalm, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21A

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
3 995 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/4
7 494 kr/mån
33 856 kr/m²

- Genomgående smakfullt renoverad - Stor uteplats och dubbla balkonger - Öppen spis - Attraktivt läge med närheten till allt Hjärtligt välkommen till denna spatiösa 4:a om hela 118 kvm. Lägenheten karaktäriseras av en härlig rymd med fantastisk ljusflöde som strömmar in från tre väderstreck. Den genuina 40-talscharmen sätter prägel på boendet med hjälp av originalattribut som den fungerade öppna spisen, fina fönsternischer och en vacker fiskbensparkett som kombineras med påkostat kök och badrum i toppskick. Här möts du av luftigt vardagsrum med ett enastående burspråk som avgränsas mot ytterligare ett rum via gedigna skjutdörrar. Stort kök som öppnats upp och numera erbjuder en luftig planlösning där blicken direkt dras till den tilltalande estetiken, den stora sociala köksön och all riklig förvaring. Avskilt i lägenheten finner du två sovrum varav det ena nyttjas som master bedroom och det andra som en generös walk in closet, men kan givetvis återställas till ett sovrum. Badrummet har renoverats med smakfulla materialval och fokus på förvaring, tvättmaskinen har fått flytta ut till det rymliga köket. I entrén nås även en gäst-wc. Sist men inte minst erbjuds här en härlig uteplats mot innergården i bästa solläge som med fördel nyttjas som ett extra rum under sommarmånaderna. Förening med välskötta fastigheter, goda hyresintäkter och ett trevligt grannskap. Attraktivt belägen mitt i stadens puls med absolut närhet till livsmedelsaffärer, allmänna kommunikationer samt Västerås citys stora utbud. Flertalet förskolor, grundskolor samt gymnasium är beläget inom behändigt avstånd och till tågcentralen tar du dig på 5 minuters promenad. Missa inte denna chansen för dig som söker ett centralt boende med alla rätt! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Karlsgatan 9D, Centrum, Västerås kommun
  • Borttagen före visning
Karlsgatan 9D, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Karlsgatan 9D, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Karlsgatan 9D

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/5
2 422 kr/mån
29 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kartbladsvägen 4, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kartbladsvägen 4

Villa
Skälby, Västerås kommun
5 695 000 kr
180 m²
6 rum
1 025 m² tomt

- Nybyggt 2016 med perfekt planlösning - Smakfulla materialval och väldisponerat - Stor friköpt tomt med oändliga möjligheter - Dubbelgarage och stenlagd uppfart - Populära & barnvänliga Skälby Varmt välkomna till Kartbladsvägen 4 och denna ytterst trevliga villa om 180 kvadratmeter. Nu ges möjligheten att förvärva detta smakfulla boende med välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Söker du ett charmigt hus med attraktivt läge och möjligheten att bara flytta in så har du hittat rätt. På omåttligt populära och barnvänliga Skälby finner Ni detta trevliga boende med många fina attribut uppfört 2016. Med sitt nybyggnadsår är materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Stor tomt med oändliga möjligheter och skyddad baksida med gott om sol. Härlig utemiljö i form av gedigen altan med utgång från vardagsrummet. Gediget dubbelgarage med plats för två bilar och ytterligare plats för fler via stenlagd uppfart samt gott om förvaringsmöjligheter via förrådsdel med ingång från baksidan. Perfekt hus för barnfamiljen med fyra sovrum, flertalet umgängesytor samt två stora badrum, det ena helkaklat och utrustat med både dusch och badkar. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt överskåp med gott om förvaringsmöjligheter. Stort kök med stora ytor och köksö perfekt för de sociala tillställningarna. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form rostfria vitvaror, genomgående vattenburen golvvärme, fiber, mekanisk frånluft med återvinning samt genomtänkt planlösning. Uppvärmning via fjärrvärme. Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till allt du önskar! Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen att besöka ditt framtida drömboende! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn för mer information och privat visning. (070-579 90 91 / [email protected]) Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Gamla Köpingsvägen 32, null, Kungsörs kommun
  • Borttagen före visning
Gamla Köpingsvägen 32, null, Kungsörs kommun, bild 2
Gamla Köpingsvägen 32, null, Kungsörs kommun, bild 3

Gamla Köpingsvägen 32

Villa
Kungsörs kommun
1 895 000 kr
107 m²
4 rum
1 302 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Håkantorpsgatan 92, Skälby, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Håkantorpsgatan 92, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Håkantorpsgatan 92, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Håkantorpsgatan 92

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 895 000 kr
132 m²
5 rum
192 m² tomt

- Välplanerad bostad fördelat på två plan - Badrum med bastu, gäst-WC & tvättstuga - Lättskött trädgård - Närhet till skolor, förskolor och lekplats Nu ges möjligheten att förvärva detta lättskötta radhus om132 kvadratmeter på Håkantorpsgatan 92! Här bor ni bekvämt med med sällskapsytorna på nedre plan och sovrummen på övre plan. Bostaden karaktäriseras av härliga sociala ytor, generöst vardagsrum med utgång stor altan i anslutning vilket förlänger de sociala ytorna under årets varmare årstider. Vidare på entréplan erbjuds ett tidlöst kök med plats för matbord intill generöst fönsterparti, gäst-WC, tvättstuga samt en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. På övre plan återfinns fyra rymliga sovrum varav ena har utgång till balkong i soligt läge, rymlig klädkammare/förråd samt badrum med bastu. Här kan ni följa solens alla timmar från bostadens uteplatsen på framsidan, till eftermiddagssolen på tomten. Garage i länga samt en fri parkeringsplats finns. Kort sagt är detta ett boende med stora sällskapsytor, mysig tomt, rikligt med förvaringsmöjligheter och härliga ljusinsläpp från två väderstreck. Lugnt belägen på ett barnvänligt område med närhet till skolor. Ett stenkast från Erikslunds shoppingcenter, mataffärer, skolor samt förskolor. Utmärkta bussförbindelser med täta turer. Det här radhuset vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun, bild 2
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun, bild 3

Lundagatan 6

Villa
Aroslund, Västerås kommun
4 695 000 kr
125 + 31 m²
7 rum
388 m² tomt

- Fantastiskt boende på attraktiv adress - Närhet till allt som önskas! - Friköpt hörntomt - FÖRBESIKTIGAD! TILLFÄLLE!! - Nu finns chansen att förvärva detta fantastiska hem som år 1911 stod Mölntorp men monterades ned och fraktades sedan med häst och vagn till Lundagatan 6 i Västerås. En fantastisk villa fördelat i två plan med eget garage och källardel. Här bor du centralt i en egen skyddad oas med attraktiv hörntomt på en av Västerås mest attraktiva adresser. Redan vid första anblicken slås du av de generösa rymderna och de vackra detaljerna som ger huset sin karaktär. Här möts ni av öppen spis och spröjsade fönster som ger en tidlös känsla av äldre bevarad charm. Boendet karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp, stora ytor och en alldeles ljuvlig insynsskyddad uteplats. På entréplanet möts ni av hallen med gott om plats för förvaring, denna leder er sedan vidare till umgängesdelen, ett gediget och fullutrustat kök med rymlig köksö som avgränsar matsalen, med egen utgång till tomten. Intilliggande återfinns vardagsrum samt master-bedroom med eget badrum och gömd trapp direkt ner till källaren. På övervåningen möts ni av en övre hall med förvaring via garderober samt utgång till magisk balkong med utsikt över takåsarna. Även här finner ni fullutrustat kök samt två rogivande sovrum, allrum samt badrum med tvättmaskin. Källaren har gott om utrymme för förvaring men även tvättstuga och wc. Vinden är oinredd med enorma möjligheter. På den insynsskyddade uteplatsen återfinns plats för både vänner och familj att umgås, med en stenlagd utedel samt inglasat uterum. Intilliggande uppfarten finns förråd och garagedel. Tidigare har villan innehaft fyra bostadsdelar vilket på senare år gjorts om till två. Bo på en av våningarna och hyr ut den andra, eller utnyttja hela bostaden för den stora familjen! Aroslund är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i vackert villakvarter med närhet till Rocklunda, Blåsbo samt Västerås city och dess rikliga utbud, de charmiga promenadstråken längs Svartån och cirka 7 minuter till Djäkneberget. Här bor du med behändigt gångavstånd till närbutik och kommunikationer samt ett par minuter på cykel till city, centralstation och Mälardalens Universitet. Vill du bo i lugna kvarter med lättskött hus och trevligt grannskap och närhet till allt du önskar har du hittat hem. OBS! Bokad visning, boka in er på en angiven visningtid. Kontakta ansvarig mäklare Adam Sörensen idag för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Stora gatan 1D, Östermalm, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Stora gatan 1D, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 1D, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 1D

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
3 295 000 kr
95 m²
3.5 rum
vån 3/6
6 425 kr/mån
34 684 kr/m²

- Varsamt renoverad 3,5:a med unik charm - Generös takhöjd och stora fönsterpartier - Ypperligt läge med utmärkta pendlingsmöjligheter Välkommen till denna underbara 3,5:a mitt i stadskärnan som erbjuder karaktär och personlighet i en modern tappning. Belägen i en historisk byggnad har denna lägenhet en unik charm som är svår att hitta någon annanstans. De 95 kvadratmeterna som erbjuds har varsamt renoverats med ett ovanligt gott öga för att plocka fram det bästa i bostaden. Här möts du av en perfekt avvägd planlösning där vardagsrum och kök socialiserar på en generös yta som binder ihop lägenhetens samtliga rum. De vitpigmenterade ekgolven kontrasterar effektfullt mot det svarta köket och den livfulla graniten blir pricken över i:et. Ett av de kanske mest attraktiva dragen i lägenheten är de stora, spröjsade fönstren som ger ett otroligt ljusinsläpp. De synliga takbjälkarna och den generösa takhöjden på ca 3 meter genomsyrar hela boendet med en unik rymd och atmosfär. På balkongen njuter man av morgonkoppen i skyddat söderläge. Läget är också en stor fördel, med citys utbud precis utanför dörren(hiss finns i fastigheten) och bara en kort promenad från tågstationen så är detta det utmärkta boendet för resenären. Här har du tillgång till allt som staden har att erbjuda, från shopping och nöjen till kulturella aktiviteter och restauranger. Sammanfattningsvis ger denna lägenhet en unik möjlighet att bo mitt i stadskärnan, med goda pendlingsmöjligheter, i en lägenhet som osar harmoni och hemtrevnad. Boka in dig på visning för att uppleva denna fantastiska lägenhet samt upptäcka all dess charm och skönhet på plats. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagelsberga 9, null, Köpings kommun
  • Sön 21 apr kl 17:00

Hagelsberga 9

Fritidshus
Köpings kommun
750 000 kr
45 + 10 m²
2 rum
1 728 m² tomt

- Lantligt och grönskade läge - Stor naturtomt med många möjligheter - Insynsskyddat och privat läge Tillfälle! Nu finns möjlighet att förvärva denna mysiga fastighet med härlig grönskande tomt med lantligt läge! Här möts du av välplanerade ytor, charmigt kök med plats för matbord intill fönster, sovrum, allrum med öppenspis och utgång till inglasat uterum. Vidare på tomten finner Ni ytterligare ett hus med vardagsrum, uterum, mindre köksdel samt sovloft en trappa upp. Generös tomt med plats att odla och skogen som närmsta granne. Nuvarande ägare har fått rivningslov på det stora huset samt bygglov att bygga ett enplanshus om 129 kvm på den platsen det större huset står idag. Vatten och avlopp saknas men förberett för att borra vatten och ett godkännande gällande avlopp finns från kommunen. Naturskön och lugn omgivning med närhet till Köpings golfklubb. Hit tar du dig på ca 5-10 min med bil från Köping och ca 35 minuter från Erikslund köpcentrum i Västerås. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 2
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 3

Nyckelbergsvägen 63B

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
1 095 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 177 kr/mån
13 602 kr/m²

- Fin skick med inglasad balkong - Populärt område - Välskött förening Välkomna till denna fantastiska lägenhet om 80,5 välplanerade kvadratmeter som är i fint skick och belägen på första våningen. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, generöst kök med gott om plats för stort matbord samt ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasade balkongen. Här återfinns även tre rogivande sovrum, badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin, gäst-WC och en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme. Planlösningen är väl genomtänkt och det finns gott om naturligt ljus från två väderstreck. Det här är verkligen en lägenhet som har mycket att erbjuda! Bo i ett populärt område med närhet till grönområden, livsmedelsaffär och centrum inom gångavstånd. Missa inte chansen till detta mycket trevliga boende. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Markörgatan 6C, Haga, Västerås kommun

Markörgatan 6C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 777 kr/mån
22 137 kr/m²

- Högst upp i hus med hiss - Genomgående fräscha ytskikt - Fönster i tre väderstreck - Välskött och stabil förening Varmt välkommen till denna fina och välplanerade tvåa om 58,5 kvm på Markörgatan 6C! Här finner du ett praktiskt kök med full maskinell utrustning och plats för bord intill trevliga fönsterpartier, badrum med kaklade väggar (förberett för tvättmaskin), ett rogivande sovrum med rymligt klädkammare. Stort vardagsrum med gott om plats för möblemang och utgång till den mysiga balkongen i högt läge. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt och har rikligt med ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. En riktig pärla för dig som vill trivas en lång tid framöver. Flexibelt tillträde. Här det bara att flytta in och trivas! Belägen i en välskött och stabil förening med goda parkeringsmöjligheter. Föreningen har bland annat bastu, gym, fyra tvättstugor, föreningslokal och hobbyrum. Attraktivt belägen på populära Haga med ca 10 min cykelavstånd till Västerås city samt Mälardalens högskola. Här bor ni även med närhet till grönområden, livsmedelsaffär och allmänna kommunikationer inom gångavstånd. Perfekt för dig som vill bo i ett grönskande område men ändå ha närhet till stadens fulla utbud. Kontakta gärna fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Agnegatan 5, Aroslund, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Agnegatan 5, Aroslund, Västerås kommun, bild 2
Agnegatan 5, Aroslund, Västerås kommun, bild 3

Agnegatan 5

Lägenhet
Aroslund, Västerås kommun
3 195 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
4 772 kr/mån
31 019 kr/m²

- Generösa ytor - Öppen spis - Låg avgift & förening med god ekonomi - Fri utsikt mot grönska, Svartån och Trumslagarbacken - Attraktivt beläget Varmt välkomna till detta trivsamma boende om hela 103 välplanerade kvadratmeter intill attraktiva Blåsbo och Aroslund. Bostaden karaktäriseras av generösa ytor, matsal i fil mot vardagrum och en vacker öppenspis. Med utsikt över Svartån och Trumslagarbacken ligger denna lägenhet högt beläget i skyddat läge. Här möts du av genomgående parkettbelagt golv samt ljusa färger och gott om ljusinsläpp genom flertalet fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum tillåter stora sociala tillställningar. Här finns gott om plats att njuta både framför öppna spisen och av utsikten i vardagsrummet, härifrån når du även balkongen med fri utsikt över takåsarna. Sovrummen rymmer gott om förvaring och plats för både säng och tillhörande möblemang. I master-bedroom återfinns även inbyggd garderob som möjliggör gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter och låg belåningsgrad. Här garanteras även minst en p-plats per bostadsrättsinnehavare. Dessutom finns även en mysig innergård där man rustat upp uteplatsen med utemöbler och stort parasoll för trevliga stunder på sommarhalvåret oavsett väderförhållanden! Perfekt för tillställningar som studentfirande eller bjuda över vänner för att nyttja boulebanan på innergården. Beläget på populära Aroslund, ett stenkast från Blåsbos vackra villakvarter och de charmiga promenadstråken längs Svartån. Rocklundas motion- och skidspår finns ett stenkast bort. Här bor du med behändigt gångavstånd till närbutik och kommunikationer. Samt att du även når city på ca 5-10 min med cykel, centralstation och Mälardalens högskola. Varmt välkommen på visning - Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Ägirgatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Ägirgatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3
4 457 kr/mån
38 016 kr/m²

- Ett boende för dig med högt ställda krav - Öppen och social planlösning - Smakfulla materialval - Stor inglasad balkong Tillfälle! Nu ges chansen att förvärva en fantastisk tvåa om 63 kvm belägen på Ägirgatan 6. Boendet karaktäriseras av ett härligt ljusflöde, häftig design och generösa ytor. En stilsäker och välplanerad bostad bestående av kök av exklusiva materialval med bänkskiva av marmor och full maskinell utrustning med vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Utöver detta erbjuds ett rogivande sovrum i väl tilltagen storlek med exemplariska förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och platsbyggd bokhylla i sober kulör samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det geografiska läget präglar bostaden med närheten till naturen och den inglasade balkongen som till fördel kan nyttjas både de varmaste sommardagarna och de kyliga höstdagarna. Detta är verkligen bostaden för dig som söker någonting utöver det vanliga! Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykeln når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens högskola. Kontakta gärna ansvarig mäklare Måns Thörn för mer information. (070-579 90 91 / [email protected])

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun
  • Tor 25 apr kl 18:45
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun, bild 2
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun, bild 3

Jutbodavägen 21

Villa
Tuna, Hallstahammars kommun
2 595 000 kr
136 + 50 m²
8 rum
1 147 m² tomt

- FÖRBESIKTIGAD - Friliggande garage och stor uppfart - Inglasat uterum med trädäck och spabad TILLFÄLLE! Varmt välkommen till härliga Jutbodavägen 21. Nu har ni möjlighet att förvärva detta fina hus med plats för den stora familjen och magisk trädgård i populära och barnvänliga Tuna. Denna villa har en totalyta om 186 kvm som är fördelat på åtta rum och kök med två badrum, ett på vardera plan. Entréplan välkomnar er med stor hall med gott om avhängningsmöjligheter. Vidare möts ni av ett stilrent och fräscht kök med fullstor kyl och frys samt förvaring bakom ljusa skåpsluckor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Här finner ni även utgång till det inglasade uterummet som i sin tur löper vidare till trädäcket med spabad som löper längs knuten av huset, här får både vänner och familj får plats med insynsskyddat läge och stor gräsmatta som stolt sträcker sig runt hela huset. Generöst vardagsrum med intilliggande matsalsdel/alt sovrum med egen utgång till takad veranda. Ytterligare ett sovrum samt badrum med badkar och separat tättstuga med groventré, perfekt för barnfamiljen. En trappa upp finner ni hela fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter via garderober varav två av dessa öppnar upp till takad altan med förvaring via kattvindar. Generöst allrum samt ett badrum med dusch, wc och bastu. Stor trädgård med härligt trädäck och baksida med insynsskyddad läge. Flertalet parkeringsmöjligheter via asfalterad uppfart samt garage. Villan är förbesiktigad! Beläget i lugnt och familjevänligt område med närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönytor och allmänna kommunikationer samt ett stort utbud av mataffärer och restauranger. En kort bilfärd bort återfinnes Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader.

  • Premium
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 2
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 3

Fågelvägen 15

Villa
Lövboås, Hallstahammars kommun
2 695 000 kr
102 + 102 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla med källare på Fågelvägen 15 i Hallstahammar med en totalyta om 204 kvm. Denna underbara bostad erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, stil och bekvämlighet som gör den till ett drömhem för den stora familjen. Entréplan erbjuder imponerande vardagsrum med en vacker kamin och en anslutande matsalsdel i öppen planlösning mot vardagsrummet, här finner du även en utgång till villans härliga altan, som delvis är takad, detta blir den perfekta platsen att njuta av sommaren tillsammans med familj och vänner, med gott om utrymme för avkoppling och sociala sammankomster. Vidare på entréplan finner du tre bekväma sovrum samt ett tidlöst och fullutrustat kök med gott om plats för matbord intill fönsterparti. Här finns även ett badrum med tvättställ, badkar och wc samt generöst med förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. Källaren är gedigen och erbjuder flertalet förråd, ytterligare två sovrum samt garage där nedfarten behöver återställas för att nyttjas med bil samt en praktisk tvättstuga och gäst-wc. VILLAN ÄR FÖRBESIKTIGAD! Tomten är grönskande och vacker i insynsskyddat läge vilket ger en lugn och rofylld atmosfär. Gott om parkeringsplatser genom grusad uppfart. Låga driftkostnader med fjärrvärme och kamin, fiber finns indraget i huset. Belägen i lugnt och familjevänligt område med en kort promenad till lekpark, skolor och förskolor, grönytor och utegym med motionsspår och slalombacke samt ett stort utbud av mataffärer. En kort bilfärd bort återfinnes Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Sevallagatan 1A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
3 307 kr/mån
21 405 kr/m²

- Balkong i högt och fritt läge - Genomgående fräscha ytskikt - Bredband ingår i avgiften - Välskött och stabil förening med låga avgifter Varmt välkommen till denna fräscha och välplanerade tvåa om 60,5 kvm på Sevallagatan 1A. Här finner du ett snyggt och modernt kök med full maskinell utrustning som har plats för matbord intill fönsterparti, badrum med kaklade väggar, ett rogivande sovrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med högt läge och utsikt över den lummiga innergården. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter via flera garderober och i tillhörande förråd. Bostaden håller genomgående fint skick så här är det bara att flytta in och trivas! Attraktivt belägen på populära Skiljebo med direkt närhet till Skiljebo centrum som innehar livsmedelsaffär, restaurang och butiker. BRF Skogslyckan är en mycket välskött förening med god ekonomi och underhåll. Tv och bredband ingår i avgiften och parkering finns! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 18:30
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Neptungatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2
3 986 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till denna pärla på Neptungatan 6, idylliskt belägen på eftertraktade Notudden! På den andra våningen finner du denna fantastiska tvåa, perfekt bostad för den kräsne som söker både funktion och stil. Med en optimal planlösning och smarta lösningar är detta hemmet där komfort och bekvämlighet möter modern design. Redan i hallen möts du av smart förvaring bakom garderobsvägg som säkerställer att varje kvadratmeter är väl utnyttjad. Det stora helkaklade badrummet erbjuder dusch med duschväggar, stilfull kommod och en smidigt placerad tvättmaskin under arbetsbänken – här är varje detalj genomtänkt för att göra din vardag enklare. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med välkomnande yta där det finns gott om utrymme för vardagsrumsmöbler och matbord intill fönsterparti i det fullutrustade köket med modern och stilren design, här leder en glasad dörr ut till den magiska balkongen som bjuder på soliga stunder och en förtrollande sjöglimt. Det är den perfekta platsen för avkoppling, umgänge eller en stunds ensamhet med en bok och en kopp kaffe. Generöst sovrum med klädkammare som även erbjuder plats för mindre kontorsdel. Fastigheten stod klar för inflytt april 2020 och håller således toppskick. Är du ute efter faciliteter utöver det vanliga så har du hittat rätt. Denna moderna förening erbjuder nämligen bl.a. en egen bilpool i varmgaraget under huset. Via hissen ner till källaren finner du ett välutrustat gym med relaxavdelning och via den trevliga innergården når du föreningens gårdhus med övernattningslägenhet samt en festlokal som kan hyras av medlemmarna. Till lägenheten hör ett källarförråd. Missa inte chansen till detta drömboende! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 69