Areal | Norrbotten

Areal | Norrbotten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pirttiniemi, null, Pajala kommun

Pirttiniemi

Gård/Skog
Pajala kommun
5 250 000 kr
807 ha tomt

Större talldominerad skogsfastighet naturskönt belägen vid Pirttiniemi med del i sjön Vankajärvi där det även finns en fin tallås med fina stuglägen mot sjön. Fastigheten är väl samlad i två rejäla skiften med ett väl utbyggt vintervägssystem och erbjuder trevliga markområden med fina gallringsskogar och en del slutavverkningsbar skog. Skogsmarken uppgår till 283,4 ha och har ett virkesförråd om 20 917 m³sk. Fastigheten erbjuder även älgjakt i viltvårdsområde på 4 341 ha. Anbud kan lämnas på helheten eller delar av fastigheten.

Haraudden, null, Jokkmokks kommun

Haraudden

Gård/Skog
Jokkmokks kommun
3 000 000 kr
160 ha tomt

Med magnifik utsikt från Getberget och lång strand mot Vajkijaure ligger Haraudden väl samlad i två fina skiften. Skogsmarken uppgår till 131 ha med ett uppskattat virkesförråd om 10 641 m³sk där den största delen ligger i slutavverkningsbar skog. Fastigheten har genom sitt mantal del i Jokkmokks Allmänning vilket ger möjlighet till bidrag för skogsskötseln samt jakt på allmänningens marker. Haraudden erbjuder talldominerad skog och rekreation i enastående miljö endast ett stenkast från Jokkmokks centrum.

Ruokojärvi, null, Övertorneå kommun

Ruokojärvi

Gård/Skog
Övertorneå kommun
11 500 000 kr
567 ha tomt

Välkommen till Ruokojärvi - här får du inte bara virkesrik skog med bra tillväxt på stora arealer utan även en gård med strandkant och fina jaktmöjligheter både i jaktklubb och viltvårdsområde. Den produktiva skogsmarken uppgår till 334 ha och har ett virkesförråd om 42 828 m³sk där mycket stor del utav virkesförrådet ligger i slutavverkningsbara skogar. Marken är samlad i fina skiften där det är bra ordnat med vägar som underlättar för skogsbruket. Gårdscentrum med enklare boende vackert belägen vid sjön där den egna åkermarken omringar gården.

Bredseludden, null, Överkalix kommun

Bredseludden

Gård/Skog
Överkalix kommun
5 495 000 kr
236 ha tomt

Skog och laxfiske vid Kalixälven! Naturskönt belägen vid älven ligger denna väl samlade fastighet som erbjuder fina gallringsskogar på bördig mark. Skogsmarken uppgår till 169,8 ha och har ett virkesförråd om 22 440 m³sk där den största delen av virkesförrådet ligger i just gallringsskogar, men det finns även slutavverkningsbar skog. Bra ordnat med vägar vilket underlättar för skogsbruket. Med fastigheten följer laxfiske i erkänt goda fiskevatten och del i samfällt fiske som ger bra avkastning.

Töre, null, Kalix kommun

Töre

Gård/Skog
Kalix kommun
2 450 000 kr
94 ha tomt

Fint belägen skogsfastighet vid Töre och Töreälven. Fastigheten är väl samlad med två närliggande skiften och erbjuder trevliga markområden med fina gallringsskogar och en del slutavverkningsbar skog. Skogsmarken uppgår till 71,5 ha med ett virkesförråd om 7 380 m³sk. Bra ordnat med vägar och för en produktionsfastighet är läget vid E4 mellan Kalix och Luleå fördelaktigt. Fastigheten erbjuder även jakt i viltvårdsområde på 6 825 ha.

Vittjärv, null, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Vittjärv

Gård/Skog
Bodens kommun
4 500 000 kr
77 ha tomt

Gård vid Vittjärvsträsket! Fint belägen skogsgård ett stenkast från Boden med boende, virkesrik skog och strand mot Vittjärvsträsket. Gårdscentrum med bostadshus om 5 rum och kök, gästhus och garage i ett lugnt läge. På fastigheten finns 68,5 ha produktiv skogsmark och ett virkesförråd om 12 039 m³sk. Medelboniteten uppgår till 4,1 m³sk/ha. Marken är fördelad över två större skiften. Här finns möjlighet till en aktiv fritid med skogsbruk, jakt i viltvårdsområde eller hugga ved för eget bruk, allt i ett strandnära och stadsnära läge där expansiva Boden endast ligger ca 10 minuter bort. Denna fastighet kan förvärvas av juridisk person. Adressen är Leåkersvägen 1, 961 96 Boden.

Ersnäs, null, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Ersnäs

Gård/Skog
Luleå kommun
2 850 000 kr
72 ha tomt

Vid fjärden. Gård i fint läge vid Möröfjärden som erbjuder enkelt boende, skog med stor andel tall samt åkermark belägen i direkt anslutning till gårdscentrum. Bostadshuset och gårdens ekonomibyggnader skapar tillsammans med den egna åkermarken en fin gård för ett aktivt gårdsliv med möjlighet att hålla egna djur och odla. Här får du även 56,1 ha skogsmark med stor andel slutavverkningar samt älgjakt på 2 291 ha. Den största delen av marken är samlat i ett skifte från Svartberget i syd, över gården och vidare upp mot Möröfjärden. Adressen är Mörövägen 35, 975 92 Luleå.

Antnäs, null, Luleå kommun

Antnäs

Gård/Skog
Luleå kommun
3 350 000 kr
52 ha tomt

Skog och gård i Antnäs! I slutet av kvarteret finner ni denna trivsamma gård som erbjuder bra boende, skog och åkermark. Bostadshuset har fyra rum och kök och har låga driftskostnader tack vare den bergvärmeanläggning som värmer huset. Med åkermarken i direkt anslutning till gårdscentrum finns potential att hålla egna djur eller odla. Fastighetens skogsmark omfattar totalt 41,1 ha med ett virkesförråd om 3 287 m³sk. Här finns möjlighet till en aktiv fritid med skogsbruk, jakt i jaktlag eller hugga ved för eget bruk. I Antnäs finns affär, skola och fritidshem. Med fastighetens belägenhet nära E:4 kan man ta sig till Luleå på ca 20 min. Adressen är Norrbyvägen 32, 975 93 Luleå.

Visar alla 8