Areal | Göteborg

Areal | Göteborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skåregärde, null, Mölndals kommun

Skåregärde

Gård/Skog
Mölndals kommun
Areal | Göteborg
16 000 000 kr
91 ha tomt

Skog och jakt nära Göteborg! Genom Areal i Göteborg ges möjligheten att förvärva denna natursköna, rejäla och rationella skogsegendom belägen öster om Mölndal strax söder om Göteborg. Egendomen omfattar totalt ca 91 ha varav ca 83 ha produktiv skogsmark. Virkesförrådet uppgår till ca 22 500 m³sk och har en bra trädslagsfördelning mellan tall, gran och björk. Skogen är genomgående välskött och har bra tillgänglighet via skogsbilvägar. Förutom skogsbruk bjuder fastigheten även på goda möjligheter till rekreation och aktivt friluftsliv, såsom jakt och svamp- och bärplockning i vackra skogsmiljöer. Till fastigheten ingår vatten i Östersjön och Ostjärn. Fastigheten är obebyggd.

Björröd, null, Härryda kommun

Björröd

Övrigt
Härryda kommun
Areal | Göteborg
7 000 000 kr
5 000 m² tomt

Avstyckat gårdscentrum med stort bostadshus, ladugård och maskinhall. Fastigheten ligger strax söder om Landvetter inom detaljplanelagt område för industriändamål. Här finns möjlighet till exploatering/utveckling i ett bra läge eller för boende och egen verksamhet i befintliga byggnader.

Anneberg, null, Varbergs kommun

Anneberg

Gård/Skog
Varbergs kommun
Areal | Göteborg
9 900 000 kr
2 ha tomt

Gård med växthusanläggning. Vid Varbergs Norra infart ligger Ingemar Johanssons trädgårdsodling som är en välskött växthusanläggning med året runt produktion på drygt 3 350 kvm med bra transport- och utvecklingsmöjligheter. Anläggningen är ursprungligen uppförd på lantgård med de första växthusen i slutet av 80-talet. Därefter utökades verksamheten med nya växthus i slutet av 90-talet och början av 2000. Alla växthusen är sammanbyggda med central arbetshall, lagerlokal, personalutrymmen med omklädningsrum, lunch/fikarum med pentry samt kontor och ett stort garage. Fastigheten bjuder på ett trivsamt lantlig boende med bara fem minuter till Varberg.

Vallda, null, Kungsbacka kommun

Vallda

Gård/Skog
Kungsbacka kommun
Areal | Göteborg
5 000 000 kr
7 ha tomt

Blivande hästgård i Vallda! Genom Areal i Göteborg ges möjligheten att förvärva en obebyggd blivande hästgård i vackert och bra läge mellan Vallda och Lerkil. Här finns möjlighet att skapa ett härligt liv på landet. Det finns ett beviljat förhandsbesked om bygglov för en mindre hästgård med bostadshus, stall och komplementbyggnad/garage. De omgivande markerna är på ca 7 hektar med betesmark och skogbevuxen mark. Det finns möjlighet att ansluta till kommunalt VA via gemensamhetsanläggning.

Åsbräcka skogen, null, Lilla Edets kommun

Åsbräcka skogen

Gård/Skog
Lilla Edets kommun
Areal | Göteborg
8 000 000 kr
52 ha tomt

Virkesrik och välskött. Genom Areal i Göteborg utbjudes nu en skogsegendom i Götaälvdalen. Fastigheten omfattar ca 50 hektar skogsmark och har ett skogsbilvägnät som gör att brukande och skötsel blir effektivt. Fastigheten är belägen på den östra sidan av Göta Älv.

Visar alla 5