ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sannum Töresgård 380, Sannum, Ale kommun
  • Sön 7 apr kl 12:45
Sannum Töresgård 380, Sannum, Ale kommun, bild 2
Sannum Töresgård 380, Sannum, Ale kommun, bild 3

Sannum Töresgård 380

Villa
Sannum, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 980 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med perfekt lantligt läge strax utanför Alafors. Villan har genomgående behov av renovering/uppfräschning och passar dig som vill sätta egen prägel på boendet. Trivsam utemiljö med på stor tomt. Fristående garagebyggnad. Huset säljs av dödsbo och med friskrivningsklausul. Föreläggande om att byta avloppsanläggning finns. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll, energideklaration samt radonmätning längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

  • Premium
Klockarevägen 15, Nödinge, Ale kommun

Klockarevägen 15

Villa
Nödinge, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 890 000 kr
111 + 111 m²
5 rum
981 m² tomt

Välkommen till denna mycket väldisponerade villa i centrala Nödinge! Huset är är i gott skick men har genomgående äldre standard och passar perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på boendet. Hel källare stort allrum/gillestuga och massor av plats för både förvaring och hobby. På gångavstånd nås förskola, skolor, Ale torg med all dess service och pendetåget som tar dig snabbt och enkelt till Göteborg. Huset säljs av dödsbo och med friskrivingsklausul. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration som pdf längst ner i annonsen. Välkommen med din intresseanmälan!

Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun
  • Lör 13 apr kl 12:30
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 2
Tuvtåtelvägen 16, Alvhem, Ale kommun, bild 3

Tuvtåtelvägen 16

Villa
Alvhem, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 600 000 kr
107 m²
4 rum
522 m² tomt

Välkommen till Tuvtåtelvägen 16. Här erbjuds ett litet men samtidigt otroligt välplanerat enplanshus med tre sovrum och smarta förvaringsutrymmen. Fastigheten är beläget alldeles intill Ale golfbana och här bor du i ett nyskapat villaområde. Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med uppskattad groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas. Dessa är också lämpligt placerade intill två av sovrummen. Villa Eva från Älvsbyhus är ett hus som det är enkelt att trivas i med en effektiv planlösning och enkelt underhåll. Huset är nyligen slutbesiktigat och redo för inflyttning. Se mer under bifogade dokument samt: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

  • Premium
  • Nyproduktion
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun, bild 2
Skönningared 334, Skönningared, Ale kommun, bild 3

Skönningared 334

Villa
Skönningared, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
4 900 000 kr
194 m²
6 rum
2 281 m² tomt

Nu erbjuder vi denna vackra villan som har ett naturskönt läge i omtyckta Skönningared! Denna villa är en dröm för dig som söker rymlighet, kvalitet och komfort i ett lugnt och vackert område. Här får man ett modernt och stilrent hus med en boyta på totalt 194 kvadratmeter samt en tomt på 2 281 kvadratmeter. Utomhus finns det en stor altan och en vacker trädgård som är perfekt för att koppla av i efter en lång dag. Här kan du njuta av naturen och umgås med familj och vänner under varma sommarkvällar. Entréplan med en ljus och öppen planlösning med gott av ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. De stora sociala ytorna på bottenvåningen gör det enkelt att bjuda in till fest och samtidigt ge en avkopplande atmosfär. Ett extra plus för den mysiga braskaminen. Förutom kök och vardagsrum finns här även sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en praktisk tvättstuga med groventré. På ovanvåningen hittar du två rymliga sovrum. Här finns även ett allrum som kan användas som tv-rum för barnen. De stora fönstren ger en underbar utsikt över det omgivande landskapet och ger en skön känsla av harmoni. I allrummet har man högt i tak, ända upp till nock. Detta ger rummet en härlig rymd. Ovanför allrummet finns ett loft som skulle kunna användas som ett extra sovrum. Loftet är inte helt färdigställt och samma gäller för ett blivande sovrum samt badrum. Här är det upp till dig som köpare att sätta din prägel! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Energieffektiv
Göteborgsvägen 97D, null, Ale kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00

Göteborgsvägen 97D

Lägenhet
Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 550 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 2
3 932 kr/mån
25 452 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet med två rum och kök, med alla bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Bra och trevlig planlösning med rymlig klädkammare och stort sovrum där man utan problem får plats med garderober. Helt nyrenoverat kök från 2023 med gott om plats för matgrupp. Från köket har du även utgång till den franska balkongen. Promenadavstånd till Surte centrum och Surte station som med täta avgångar tar er till och från Göteborg på 12 minuter. 
 Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Plus
Granhäcksvägen 1C, Surte, Ale kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Granhäcksvägen 1C, Surte, Ale kommun, bild 2
Granhäcksvägen 1C, Surte, Ale kommun, bild 3

Granhäcksvägen 1C

Lägenhet
Surte, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 743 kr/mån
24 538 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 3:a i en av Surtes mest populära bostadsrättsföreningar! Bostaden är otroligt smakfullt renoverad och här är det bara att flytta rakt in och börja njuta av ett vackert och bekymmersfritt hem. Lägenheten är helt fri från insyn med härlig utsikt från fönstren som vetter mot naturen på ena sidan och ner mot Göta Älv på andra sidan. På gångavstånd ligger Surte centrum och pendeltåget som tar dig in till Göteborg på under 15 minuter men också till Surtesjön med en av kommunens populäraste badplatser och flertalet vandringsstigar. Till bostaden hör både ett vinds- och ett källarförråd och parkeringsplatser finns att hyra (separat kö). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Färdsle Åbäck 250, Skepplanda, Ale kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00

Färdsle Åbäck 250

Gård/Skog
Skepplanda, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 780 000 kr
69 + 78 m²
5 rum
5,8 ha tomt

Välkommen till denna gård strax utanför Skepplanda om nästan 6 hektar med massor av lantlig charm och med stor utvecklingspotential. Samlad gårdsbild med lada och förrådsbyggnad i anslutning till betesskifte. På kort bilavstånd nås både Skepplanda och Älvängen med all dess service. En kort promenad bort finns välkända Café Torpet med restaurang, café och gårdsbutik där det på sommaren ofta anordnas spelningar. Fastigheten består av tre skiften - markerade med blått på bifogad pdf "översikt skiften Färdsle" Bostadsbyggnad i gott skick med bland annat nyare kök och genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Trivsam planlösning och mycket ljusinsläpp. Ladan är ca 270 kvm enl taxering och innehåller djurstalldel, loge och ränne. Äldre gjuten gödselplatta finns i anslutning till ladan. Plåttak och bräd/betonggolv. Förrådsbyggnad med plåttak och jordgolv. Uthus nedanför bostadsbyggnad med eternittak och jordgolv. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll samt energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Rörtången 107, Rörtången, Kungälvs kommun

Rörtången 107

Villa
Rörtången, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
4 480 000 kr
40 + 20 m²
1 rum
775 m² tomt

Välkommen till detta hus med högt och fritt läge i sommaridyllen Rörtången. Huset färdigställdes 2016 och håller hög klass och kvalité med bland annat helkaklat badrum, snyggt kök och en värmande braskamin. Perfekt för både som fritids- och permanentboende. Härligt ljusinsläpp från de helglasade fönsterpartierna mot altanen. Förberett för pool där grunden gjutits. Plats för två bilar på asfalterad uppfart. Välkommen på visning!

Kärra 242, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Kärra 242

Gård/Skog
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
3 690 000 kr
3,8 ha tomt

Välkommen till denna gård om nästan 4 ha strax utanför Lödöse där allt för den hästintresserade finns! Bostadshus i gott skick där mycket är gjort på senare år såsom tak, dränering och ommålning. Bra planlösning med fyra sovrum och trivsamma ytor för samvaro. Härlig utemiljö med uppvuxen och stor trädgård med äppelträd och vinranka. Ekonomibyggnad med dubbelgarage. Här finns goda möjligheter till både hobby och förvaring. Stor paddock om ca 24*44 m som anlades 2021 med belysning och el. Två stycken uteboxar samt vindskydd. Hagar för bete och ytterligare en mindre paddock. Friggebod med el indraget - perfekt som gästhus. Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket fin hästgård strax utanför Lödöse med enskilt och ostört läge men med direkt närhet till E45 eller buss som tar dig snabbt till pendeltåg mot Göteborg och Trollhättan. Välkommen på visning!

TOKATORP 1:26, Skepplanda, Ale kommun

TOKATORP 1:26

Tomt
Skepplanda, Ale kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale
1 980 000 kr
2,8 ha tomt

Nu kan vi erbjuda detta markområde om ca 2,7 hektar till försäljning. Fastigheten ligger i ett naturskönt område med en blandning av äldre gårdar och nyare villor. Perfekt för dig som vill bygga dig en liten hobbygård eller bara bo med lite extra mark. Lägesmässigt ligger fastigheten fint för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå ha närheten till centrum, skolor och tågpendeln. Både Skepplanda samt Älvängen ligger nära till hands. Se bifogat förhandsbesked längst ner i annons. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare!

Visar alla 10