ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryrsboholmvägen 7, null, Lilla Edets kommun
Ryrsboholmvägen 7, null, Lilla Edets kommun, bild 2
Ryrsboholmvägen 7, null, Lilla Edets kommun, bild 3

Ryrsboholmvägen 7

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
4 080 000 kr
146 m²
6 rum
936 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla i nära nyskick och med mycket bra planlösning. Villan rymmer hela fyra sovrum, stort kök och vardagsrum, två badrum och ett extra allrum för barnen. Här finns också en stor och bred uppfart med plats för två bilar samt ett garage med värme via luft/luftvärmepump och en praktisk arbetsbänk med förvaring. Tomten är plan och i bra storlek med en liten lekstuga och en stor altan med eftermiddags- och kvällssol. Villan ligger i ett populärt bostadsområde i Göta med närhet både till skola och förskola samt till naturen och bad i Ryrsjön.

  • Premium
  • Energieffektiv
Bigården 114, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Bigården 114

Lägenhet
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
1 475 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
6 783 kr/mån
14 975 kr/m²

Välkommen till Bigården 114 - en bostadsrätt om ca 100 kvm fördelat på två plan med älvutsikt i bästa västerläge. Tillhörande bostadsrätten finns ett inglasat uterum, egen trädgård och ett fristående förråd. En perfekt kombination av bostadsrätt med villakänsla! Bigården är ett omtyckt bostadsrättsområde med gångavstånd till barnomsorg, skola, badsjö och natur samt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Lödöse Station/Lilla Edet centrum.

Kullåsgatan 1B, Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun

Kullåsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Lilla Edet, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
560 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
2 263 kr/mån
24 348 kr/m²

Varmt välkomna till det perfekta boendet för dig som söker en 1:a med närhet till centrum. Här finner vi en 1:a på första våningsplan med inglasad balkong i centrala Lilla Edet! Gång- och cykelavstånd till centrum, barnomsorg, skola samt all den närservice man kan tänkas behöva till vardags samt buss-kommunikationer som enkelt tar dig till Göteborg och Trollhättan.

Ryk 107, Ström, Lilla Edets kommun

Ryk 107

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 495 000 kr
119 + 114 m²
7 rum
1 370 m² tomt

På Ryk 107 kan vi nu erbjuda denna rejäla familjevilla med gott om sovrum och extra utrymmen i källaren. Här får den stora familjen plats! Med lantliga omgivningar och stor och härlig trädgård kan man här njuta av lugnet samtidigt som Lilla Edet centrum med all dess samhällsservice endast är en cykeltur bort. Badsjöar, svampskog och härliga promenadvägar finns också inom gång-cykelavstånd. Detta boende är för dig som vill bo med naturen nära men som ändå tar dig till både Kungälv, Trollhättan och Ljungskile på ca 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Magnusgatan 7, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Magnusgatan 7

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
3 800 000 kr
174 + 111 m²
8 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa med centralt läge i populära Lödöse! Här är mycket gjort såsom nyare tak, fönster, värmesystem och solpaneler som installerades 2023. Invändigt är villan i mycket gott skick med bland annat nyare kök och helkaklade badrum. Härliga sociala ytor med stort vardagsrum med värmande kamin och utbyggnad med allrum och plats för större matbord. Föräldrasovrum en suite med eget badrum. Källare med egen lägenhet - perfekt för tonåringen eller extern uthyrning. Mycket trivsam utemiljö med stor altan och rejäl trädgård. Stenlagda uppfarter med plats för flertal bilar. Givetvis finns laddbox installerad. På gång och cykelavstånd nås barnomsorg, skola, affär och Lödöse C där tåget tar dig snabbt till både Göteborg och Trollhättan. Ladda gärna ner besiktningsprotokoll och energideklaration längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Glässnäs 203, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun

Glässnäs 203

Villa
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
3 495 000 kr
213 + 79 m²
7 rum
4 764 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med härligt stora rum och utsikt över Göta Älv. Huset har en boarea på hela 213 kvm och erbjuder bland annat fem sovrum, två badrum, en matsal med öppen spis, stor tvättstuga samt ytterligare flera utrymmen för hobbyverksamhet och förvaring i källaren. Rummen i sällskapsdelarna på entréplan är stora med härlig rymd tack vare både ytan och de stora fönstren som vetter ner mot dalen och älven. På övre plan ligger fyra av bostadens sovrum samlade och från föräldrasovrummet nås också en balkong. Stor tomt om dryga 4 700 kvm, dubbelgarage och altan med kvällssol. Detta är en bostad som måste upplevas på plats så välkommen på visning!

Övravägen 5, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Övravägen 5

Villa
Hjärtum, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 395 000 kr
154 m²
6 rum
687 m² tomt

Välkommen till denna fina och bra planerade familjevilla i lantligt belägna och omtyckta Hjärtum. Här erbjuds hela fyra sovrum och stora ytor sociala ytor för umgänge. Den mysiga trädgården på baksidan är fri från insyn och här växer fruktträd, buskar och blommor. På husets baksida finns både en altan och ett uterum och på framsidan finns en farstukvist under tak. På fastigheten finns också garage samt uppfart med plats för två bilar. Bostaden ligger i natursköna omgivningar i Hjärtum ca 18 km söder om Trollhättan och 6 km norr om Lilla Edet - ett perfekt läge för den som vill bo nära naturen med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen på visning!

Högstorpsvägen 13, null, Lilla Edets kommun

Högstorpsvägen 13

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 180 000 kr
108 + 29 m²
9 rum
930 m² tomt

Välkommen till rejäla och välplanerade villa strax utanför centrala Edet. Här finns många rum och plats för både förvaring och hobby. Villan har ett nyare badrum, nyare tak från samt ommålad fasad men har i övrigt behov av renovering/uppfräschning. Trivsam utemiljö med stor gräsmatta och både altan och balkong. Välkommen på visning!

Björkvägen 10, Lödöse, Lilla Edets kommun

Björkvägen 10

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 680 000 kr
114 + 48 m²
2 552 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i centrala Lödöse! Bostaden är i gott skick men lämnar också stort utrymme för egen prägel. Hela fyra stycken sovrum och källare med gott om plats för både förvaring och hobby. Mycket trivsam utemiljö på stor tomt. Fristående garagebyggnad med förrådsdel. På gång- och cykelavstånd nås skola, barnomsorg, mataffär samt Lödöse station där tåget tar dig snabbt och bekvämt till både Göteborg och Trollhättan!

Bryggumsgatan 42, null, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Bryggumsgatan 42

Radhus
Trollhättans kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 350 000 kr
92 m²
4 rum
197 m² tomt

Välkommen till detta friköpta radhus i Sandhem som är beläget i ett attraktivt och barnvänligt område. Detta boende är nyrenoverat så det är bara att flytta in! Nytt badrum 2023 nya parkettgolv och nya ytskikt. Den öppna planlösningen bjuder in till en plats där familj och vänner kan umgås. Från vardagsrummet nås även det inglasade uterummet. På baksidan kan man nyttja sin lättskötta trädgård och på framsidan finner du ett rymligt förråd. Här bor du i närheten till mataffär, vårdcentral, skola och förskola samt idrottsanläggningar vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Här ifrån tar mig sig väldigt smidigt vidare intill centrum och resecentrum med gång och cykelavstånd eller genom goda kollektivförbindelser. Varmt välkomna på visning !

Vitklövervägen 7, null, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Vitklövervägen 7

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
2 600 000 kr
176 + 39 m²
7 rum
794 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Berg Östra i Lilla Edet! Här erbjuds ett boende som genomgått löpande renoveringar genom åren alltefter behov. Med fem sovrum och gott om sällskapsytor är detta boende perfekt för den stora familjen. Garage i anslutning till huset. På gång- och cykelavstånd nås centrum, förskolor, skolor och kommunikationer till både Trollhättan och Göteborg. Välkommen på visning!

Bigården 168, Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Bigården 168

Lägenhet
Göta och Ryrsjön, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
850 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 762 kr/mån
13 821 kr/m²

Välkomna en trappa upp till denna tvåa med ytskikt i gott skick och mycket bra gavelläge i området! Bostaden är renoverad med allt från nya golv och målade väggar i ljusa kulörer, nytt kök (2016) och nytt badrum (2016) och är därmed i gott skick. Fransk balkong i vardagsrummet och en rymlig balkong från köket. Balkongen har ett fantastiskt läge med vy mot skogen som gör läget extra trivsamt och lugnt. Även sovrum och vardagsrum ligger med fönster mot naturen vilket ger både insynsskydd från grannar och en mysig känsla till rummen. Göta är naturnära och fridfullt med både skog och sjön runt hörnet. Gångavstånd till förskola och skola (F-6), ridskola samt idrottsplan. Gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till Lilla Edet centrum samt till Lödöse Station där man enkelt och smidigt hoppar på tåget till Göteborg/Trollhättan. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Flustervägen 11, null, Lilla Edets kommun

Flustervägen 11

Villa
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
3 300 000 kr
139 + 52 m²
6 rum
962 m² tomt

Här i Göta finner ni denna stora villa med en trevlig planlösning och ett härligt läge högt upp på en återvändsgata. Bostaden inrymmer entréplan med utöver den rymliga hallen, ett stort socialt allrum, toalett, duschrum med bastu, tvättstuga, gästrum, pannrum och garage. På övreplan finner du vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp, tre sovrum, badrum samt kök och matplats. Här finns flera uteplatser och med gott om plats för både matgrupp och loungemöbler och som erbjuder en fantastisk vy. Göta erbjuder mycket för hela familjen. Ryrsjön med badplats, vandringsleder, kanotpaddling och fiske ligger inom gångavstånd och Lilla Edet centrum med dess samhällsservice ligger en cykeltur bort. Området erbjuder även en nybyggd förskola och grundskola F-6, bra kommunikationer mot både Göteborg och Trollhättan. Här har vi vackra grönområden, fotbollsplan, ridklubb, brukshundsklubb och elljusspår. Här får du ett inbjudande och hemtrevligt boende som med sina generösa ytor skapar förutsättningar för ett härligt socialt umgänge. Varmt Välkomna på visning !

Hovslagaregatan 50, null, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 50

Lägenhet
Trollhättans kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
380 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3
4 894 kr/mån
5 672 kr/m²

Välkommen till Hovslagaregatan 50 i Trollhättan! Här presenterar vi denna två rum och kök med en yta på 67 kvadratmeter. Här bor du högst upp i huset med en balkong där kan du njuta av ditt morgonkaffe. På Hovslagaregatan bor du med 3 km till Högskolan Väst och gångavstånd mataffärer samt till busshållplats som tar Trollhättan centrum enkelt och smidigt. Föreningen tillhandahåller grillplatser på innergårdarna som kan nyttjas av de boende under sommar dagarna.

Biodlarvägen 9, Göta, Lilla Edets kommun

Biodlarvägen 9

Lägenhet
Göta, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
1 800 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 811 kr/mån
21 176 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda en rymlig fyrarumslägenhet med balkong på Biodlarvägen 9, belägen i närheten av Ryrsjön. Denna lägenhet är perfekt för dem som söker en bekväm och naturnära boendemiljö. Denna välplanerade och ljusa fyrarumslägenhet erbjuder generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet har du också tillgång till den trevliga balkongen, där du kan njuta av frisk luft och den vackra omgivningen. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för matlagningsbehov. Här finns även plats för en matplats där du kan avnjuta måltider tillsammans med familj och vänner. De övriga rummen i lägenheten kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum efter behov. Biodlarvägen ligger i ett lugnt och naturskönt område nära Ryrsjön. Här har du närhet till vacker natur, grönområden och promenadstråk. På Göta finns förskola och skola (ÅK F-6) samt busshållplats som tar dig till Lödöse och Lilla Edet centrum. Från Lödöse kan man ta tåget till både Göteborg och Trollhättan på mindre än 30 minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information om bostaden!

  • Balkong
null, null, Lilla Edets kommun

Tomt
Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
500 000 kr
1 993 m² tomt

Drömmer du om att bo lantligt och vill bestämma planlösning och materialval helt efter dina önskemål och behov? Bygga ett nytt hus kan vara den bästa lösningen för dig. Denna tomten erbjuder lantligt och härligt läge i Nygård. Här bor du med naturen utanför dörren och kan njuta av skogspromenader samtidigt som du når Lödöse med mataffär, skola och närmaste tågstation knappa 10 min bort. Förskola finns i närområdet. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnation av enbostadshus om 100kvm enplanshus. I området finns både permanentboende och fritidshus. El finns vid tomtgräns. Varmt välkommen med din intresseanmälan till mäklare Almedin Besic.

null, Nygård, Lilla Edets kommun

Tomt
Nygård, Lilla Edets kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
550 000 kr

Vill du bo lantligt med naturskön omgivning? Här erbjuds du möjligheten till en tomt i Nygård med godkänt förhandsbesked på ett enbostadshus. Den är inte avstyckad ännu och därför har du chans att påverka utformningen en aning. Den kommer att bli ca 2 400 kvm (40 m * 60 m). Den gula markeringen på kartan är en ungefärlig markering av hur tomten är tänkt att se ut. Fördelar såsom fiber finns tillgängligt nära, nergrävd i grusvägen. El finns vid tomtgränsen. Vägförening kommer att sköta vägen fram till tomten med snöröjning och liknande. Kontakta mäklare Pernilla Andersson för mer information om förhandsbesked och liknande. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 17