Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brynjevägen 65, Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun

Brynjevägen 65

Villa
Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 975 000 kr
155 m²
6 rum
415 m² tomt

Välkommen till detta mycket trivsamma hem, löpande underhållet och fräscht uppdaterat under åren. Här bor du rymligt på 1 1/2 plan med insynskyddad lättskött trädgård intill grönområde. Huset har idag 4 sovrum, som kan utökas till 5. Det finns stora ytor för umgänge i rymligt vardagsrum med täljstenskamin, och genom de stora skjutdörrarna knyts inomhusytorna samman med utemiljön som erbjuder stor altan, pergola, poolområde och gräsmatta för lek och spel. På framsidan har du ännu en trivsam utemiljö och här finner vi även garaget! Vi ses på visning!

Frejas väg 20, Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun

Frejas väg 20

Villa
Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 950 000 kr
130 m²
5 rum
392 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa i ett plan med inredd vind. Här erbjuds bland annat tre sovrum samt kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Vidare finns nätt trädgård som angränsar till stort grönområde, uterum och trädäck med västerläge! Dessutom finns garage och bra förvaring i förrådet. Här bor du nära Lödde centrums utbud med mataffär, bibliotek och restauranger. Även skola och förskola finns på bekvämt avstånd. Utmärkt pendlingsläge till Helsingborg/Lund/Malmö.

Bofinkvägen 8, Löddeköpinge - Lyckorna, Kävlinge kommun

Bofinkvägen 8

Villa
Löddeköpinge - Lyckorna, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
6 500 000 kr
165 + 45 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna stora familjevilla med lugnt läge på populära Lyckorna! Här njuter ni i den insynsskyddade trädgården av både pool, SPA, uterum, uteplats och stora gräsytor för lek och spel, allt i perfekt västerläge. Längs tomtgränsen löper en böljande perennrabatt och i Attefallshuset finns det plats för gästerna. När vi går in möts vi av stort vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Här finns det gott om plats för umgänge! Köket är nytt -17. I vardagsrummet finns en braskamin för kalla höstkvällar. Huset har vidare ett sovrum, badrum och tvättstuga i entréplan. På ovanvåningen finns det idag tre bra sovrum och ett renoverat badrum -17. Ena sovrummet har fönsterkupa mot trädgården och detta rum kan göras om till ett stort allrum. Dessutom har man gott om förvaringsytor i flera klädkammare. Uppfarten har plats för flera bilar, framför det vidbyggda dubbelgaraget, som också rymmer gott om förvaringsmöjlighet och även har utgång från tvättstugan! En riktigt funktionell dröm för den stora barnfamiljen! På Lyckorna bor du dessutom med naturen inpå knuten, med massor av stigar och promenader i din direkta närhet. Med cykel eller till fots når du både hav och skog men också skola, förskola och all service i Löddeköpinge.

  • Uteplats
Frälsevägen 13, Ljungen, Kävlinge kommun

Frälsevägen 13

Villa
Ljungen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 950 000 kr
143 m²
7 rum
804 m² tomt

I lugnt område med närhet till härlig skog och vacker natur ligger denna villa med hela fem sovrum samt två vardagsrum och två badrum. Utemiljön bjuder på en stor trädgård, uterum och garage. Här bor ni med närhet till såväl förskolor som skolor och med bekvämt avstånd till god kommunikation med tåg och buss.

Karderskans gata 13, Furulund, Kävlinge kommun

Karderskans gata 13

Lägenhet
Furulund, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 100 000 kr
78 m²
2 rum
6 568 kr/mån
26 923 kr/m²

Nu finns äntligen en bostadsrätt i det populära området på Karderskans Gata 13 till försäljning. Denna charmiga bostadsrätt välkomnar dig till en ljus och rymlig atmosfär där generösa ljusinsläpp skapar en känsla av öppenhet och trivsel. Den inglasade balkongen är enastående och bjuder på en magnifik utsikt över Furulunds omgivningar och den vackra naturen. Här kan du koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du tar in den vackra omgivningen. Sovrummet är både bekvämt och elegant, med en imponerande walk-in-closet som ger gott om plats för förvaring och ordning. Utöver det kan utrymmet användas som ett extra rum efter behov, vilket ger flexibilitet och möjlighet att anpassa boendet efter dina önskemål. Det är verkligen en touch av lyx som förhöjer bostadens charm och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och social atmosfär där familj och vänner kan samlas och umgås. Det luftiga ljusa köket är en plats för matlagning och gemenskap, vilket möjliggör en smidig och funktionell livsstil. Badrummet är både bekvämt och stilrent, med kaklade väggar och klinkergolv. Bosch tvättmaskin och torktumlare. Beläget centralt i Furulund, med närhet till tågstationen och dess kommunikationsmöjligheter, samt den omgivande naturen med skogen som en av dess närmaste grannar, erbjuder denna bostadsrätt det bästa av både närhet till tågstation, E6, Kävlinge och magiska naturupplevelser. Det är verkligen en plats där du kan njuta av det bästa som Furulund har att erbjuda, med bekvämlighet och skönhet precis utanför din dörr.

  • Balkong
  • Hiss
Semestervägen 4, Sandskogen, Kävlinge kommun

Semestervägen 4

Villa
Sandskogen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 650 000 kr
73 m²
3 rum
1 538 m² tomt

På en fantastisk tomt ligger detta pittoreska hus. Här erbjuds flertalet uteplatser i olika väderstreck, gäststuga, stort uthus med både förråd och inrett rum, jordkällare samt carport. Här bor man i en lugn och rofylld atmosfär men bara några minuter bort från Center Syd handelsområde.

Brynjevägen 3, Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00

Brynjevägen 3

Villa
Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 900 000 kr
167 m²
7 rum
524 m² tomt

Vi har nöjet att presentera en modern och välplanerad 1 1/2 plansvilla i mycket fint. 167 kvm fördelade på stora sällskapsutrymmen, smakfullt kök, fem sovrum och två badrum. Stort uterum som används året runt och underbar välvårdad trädgård med odlingsland, flera uteplatser och stensatta partier. Carport & förråd. Huset är barnvänligt beläget på återvändsgränd och med promenadavstånd till förskola, skola och hela Center Syds utbud. Bra pendlingsläge till Lund, Malmö och Helsingborg. Välkommen att kontakta mäklare för mer information och för visning!

  • Plus
Visirvägen 4, Centrum, Kävlinge kommun

Visirvägen 4

Villa
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 200 000 kr
98 + 62 m²
5 rum
1 570 m² tomt

En äldre villa med mycket charm mellan väggarna. Entréplan erbjuder sociala ytor med både braskamin och kakelugn, nyrenoverat kök och badrum samt ett sovrum. På ovanvåningen har vi ytterligare ett sovrum, allrum och en stor klädkammare. Källaren har gott om extrautrymmen. Här finns bla bastu, tvättstuga och flertalet ytor för allehanda användningsområden. Stor trädgård i söderläge med flertalet sittplatser, friliggande uterum, förråd samt garage.

Ljunggatan 17, Ljungen, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Ljunggatan 17

Villa
Ljungen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 600 000 kr
83 + 80 m²
3 rum
2 160 m² tomt

På en fantastisk tomt som sträcker sig ner mot Kävlingeån ligger denna villa med källare. Här har du nu möjlighet att skapa ditt eget drömhus på bästa läget. Huset har idag på entréplan kök, badrum , vardagsrum och två sovrum. I källaren finns ytterligare rum och gillestuga samt tvättstuga och förråd. Lättskött tomt där det nere vid vattnet står ett båthus. Säljstart april

Edvin Anderssons väg 7C, Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Edvin Anderssons väg 7C

Lägenhet
Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 400 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1
6 833 kr/mån
35 979 kr/m²

Välkommen till denna sällsynt välskötta 4:a som erbjuder en social och öppen planlösning, härligt uterum om ca 20 kvm och välskött trädgård. Vidare finns, på entréplan, två sovrum och ett av de två helkaklade badrummen från-06. I källaren ryms bland annat ett allrum, mindre gästrum och klädkammare. Dessutom finns ett tillhörande förrådsutrymme om ca 25 kvm. I avgiften ingår värme, vatten, renhållning, garage, förråd, kabel-TV, bredband. På bekvämt promenadavstånd ligger Lödde Centrum med mataffär, restaurang, bibliotek och vårdcentral.

Litorinavägen 20G, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun

Litorinavägen 20G

Radhus
Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
95 m²
3 rum
306 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade 1-plans parhus med nytt kök, nya fönsterpartier, trevliga sociala ytor med braskamin och 2 sovrum. Fina ljusinsläpp från stora fönster och skjutparti med glas ut mot den insynsskyddade trädgården. Här har du flera uteplatser i olika nivåer, med fint söder/västerläge. Bekvämt och lättskött boende i lugn miljö med närhet till underbara strövområden på Järavallen, havet och framförallt Barsebäck Golfklubb! Förråd finns i anslutning till bostaden och parkeringsplats strax intill.

  • Uteplats
Örja byväg 17 och 17A, Örja, Landskrona kommun

Örja byväg 17 och 17A

Villa
Örja, Landskrona kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 750 000 kr
368 m²
15 rum
4 864 m² tomt

Välkommen till denna anpassningsbara och mångsidiga Skånelänga i byn Örja, en idyllisk by strax utanför Landskrona. Med närhet till staden Landskrona och omgiven av grönska erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för olika typer av verksamhet eller boende. Fastigheten sälj med Friskrivning Mångsidiga möjligheter: Denna fastighet är perfekt för den som söker möjligheter till verksamhet eller ett stort boende. Med tre separata lägenheter fördelade i en traditionell skånelänga och dessutom två Attefalls hus finns det gott om utrymme för uthyrning, generationsboende, hobbyverksamhet, företagande, eller varför inte en bed and breakfast- eller vandrarhemsverksamhet? Dessutom har säljaren tidigare undersökt möjligheten att stycka av tomter, vilket öppnar upp för ytterligare potential. Lägenheter och faciliteter: Varje lägenhet i skånelängan är utrustad med inredda uthyrningsrum, kök, sällskapsrum och badrum. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren och den vackra parkliknande trädgården. Det finns även förråd, garage och en gemensam parkeringsplats på fastigheten. Unik trädgårdsmiljö: Fastigheten omges av en charmig och välskött trädgård med vackra växter, buxbomhäckar och storvuxna träd. Här finns även möjligheter till fortsatt odling och trädgårdsarbete för den som önskar. Samanfattning: Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa en trivsam och mångsidig verksamhet eller ett generöst boende med närhet till Landskrona och dess omgivningar. Med sin flexibilitet och idylliska läge är detta en investering med stor potential. Örja by Örja är en charmig by som ligger strax utanför Landskrona och är omgiven av vacker natur och grönska. Bygden präglas av en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för dem som söker ett fridfullt liv på landsbygden. Natur och Landskap: I Örja kan invånarna njuta av den omgivande naturen med sina gröna ängar, böljande åkrar och vackra skogsområden. Det är en plats där man verkligen kan koppla av och njuta av det naturliga landskapet. Närhet till Landskrona: Trots sin avskilda belägenhet ligger Örja ändå nära staden Landskrona, vilket gör det enkelt för invånarna att dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Detta gör Örja till en idealisk plats för dem som vill kombinera det lugna livet på landsbygden med bekvämligheten och tillgängligheten till stadens faciliteter. Örja är helt enkelt en underbar plats att kalla hem för dem som söker lugn och ro i en vacker landsbygdsmiljö.

  • Uteplats
Brynjevägen 49, Löddeköpinge-Centrum, Kävlinge kommun

Brynjevägen 49

Villa
Löddeköpinge-Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 350 000 kr
165 m²
6 rum
403 m² tomt

Här finner vi en trevlig villa med hela fyra sovrum och två allrum. Modernt rymligt kök och helkaklat badrum. En mysig innergård i söderläge. Carport samt flera förråd. Här bor du med gångavstånd till såväl förskola och skola om Center Syd och Lödde Centrum.

Äppelbacken 3, Centrum, Kävlinge kommun

Äppelbacken 3

Radhus
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 800 000 kr
79 m²
3 rum
5 292 kr/mån
35 443 kr/m²

En ljus och luftig bostad med två bra sovrum, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med hemtrevlig täljstenskamin. Kök med utgång till uteplats i sydöst. Här bor du centralt och bra med gångavstånd till såväl butiker och service som till promenadstråk längs Löddeå.

Skepparevägen 13, Barsebäckshamn, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Skepparevägen 13

Villa
Barsebäckshamn, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
10 900 000 kr
175 + 68 m²
9 rum
827 m² tomt

På Skepparevägen i attraktiva Barsebäcks hamn finner vi denna sällsynt charmiga drömbostad! Här harmonierar den vackra fiskelängan från slutet av 1800-talet, fint med den arkitektoniskt tilltalande utbyggnaden från 2002. Bostaden erbjuder sällskapsrum i fil med kakelugn, synliga takbjälkar och fönster med utblick över hamnen och sundet. Vidare finns stora biytor som idag används som garage och verkstad. Dessa har, liksom byggnaden från -02 vattenburen golvvärme. Där till en ljuvlig innergård med sittplatser, stenläggningar, perennrabatter och växthus. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Svalörtvägen 16, Hofterup, Kävlinge kommun

Svalörtvägen 16

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 495 000 kr
217 m²
7 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till denna nyrenoverade villa med plats för hela stora familjen, belägen i lugnt naturskönt område, med cykelavstånd till förskola och skola. Huset har både nytt tak och solceller! Här finns fem bra sovrum och stora sällskapsytor i två plan. Det stilrena öppna köket från Ballingslöv har utsikt över trädgårdens västersida. Från allrummet på ovanvåningen har man fantastisk utsikt över det skånska landskapet. Huset har både kakelugn, braskamin, två nyrenoverade helkaklade badrum samt renoverad tvättstuga/groventré. Invid huset finns dubbelgarage och förråd. I närområdet finns mysiga Barsebäckshamn, Barsebäcks golfbana samt Center Syd. Dessutom bra pendlingsavstånd till närliggande städer.

Konduktörsgatan 2, Centrum, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Konduktörsgatan 2

Lägenhet
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 850 000 kr
117 m²
5 rum
6 500 kr/mån
24 359 kr/m²

Är du på jakt efter ett bekymmersfritt och modernt boende på centralt läge i nya Stationsstaden har du nu chansen. En ljus och trevlig bostad med fyra bra sovrum, vardagsrum samt två helkaklade badrum. Balkong och en mindre trädgård med trädäck och förråd. Bara några stenkast från tågstation och centrum med butiker och service och även en nybyggd simhall med gym.

  • Energieffektiv
Prästvägen 28, Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun

Prästvägen 28

Lägenhet
Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 595 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/4
9 276 kr/mån
32 387 kr/m²

Högst upp i huset, med milsvid utsikt, finner vi denna mycket trevligt disponerade våning. Här erbjuds stora sällskapsutrymmen, två väl tilltagna sovrum, två helkaklade badrum och kök. Vidare finns inte mindre än två stora balkonger varav en är delvis inglasad. Här njuter du av sol i stort sett hela dagen. Då bostaden var tänkt som en 4:a men byggdes som en 3:a känns den extra rymlig och luftig. Då detta är ett 55+ boende behöver minst en av köparna fyllt 55 år. Ett sällsynt tillfälle att komma på visning i en av Löddeköpinges trevligaste våning på utmärkt läge!

  • Balkong
  • Hiss
Ålstorps byväg 55-20, Dösjebro, Kävlinge kommun

Ålstorps byväg 55-20

Villa
Dösjebro, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 150 000 kr
54 m²
9 390 m² tomt

Ta chansen och skapa DIN drömbostad på lantligt läge, men ändå nära all service i Kävlinge kommun! Stort fastighet om 9.390 kvm, med utvecklingspotential för framtiden. Kanske drömmer du om ett boende på landet med plats för djur eller odling, då är detta tillfället för dig. Kör förbi och ta en titt när det passar dig, hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Visar alla 19