ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:15
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 13

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 350 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 811 kr/mån
27 811 kr/m²

I populära BRF Skogsbrynet, högst upp på våning fyra utan insyn, ligger denna trea som tidigare varit en fyra. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt kök med matplats, badrum med dusch, en gästtoalett och ett vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten kan enkelt göras om till en fyra igen. Här bor man med närhet till natur, ICA skafferiet och även gångavstånd till Fontins motionscentral. Kungälvs centrum ligger med en kort promenad bort, här finns bland annat Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum som tar dig vidare till Göteborg och Stenungsund på 25-30 min. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Trädgårdsgatan 24, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Trädgårdsgatan 24, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 24, Centrala Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 24

Lägenhet
Centrala Kungälv, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 195 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 0/3
6 599 kr/mån
37 368 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad i populära Liljedal, där bekvämlighet och närhet till allt är nyckelorden. Belägen en halv trappa upp väntar denna välskötta och rymliga trea med en härlig inglasad balkong och en uteplats som vetter mot en lugn och trevlig innegård. Inuti bostaden möts du av enhetliga golv och en ljus och neutral färgsättning som skapar en harmonisk tillvaro. Det rymliga och funktionella köket är utrustat med allt du behöver så som diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl och frys. Här finns också två generösa rum som kan användas som såväl sovrum som hemmakontor samt ett helkaklat badrum med dusch och bekvämligheten av både tvättmaskin och torktumlare. Brf Liljedal är en populär förening som är belägen mitt i hjärtat av Kungälv vilket ger dig närhet till både stadens centrala delar och naturen omkring. Bara ett stenkast från bostaden hittar du Västra gatan, en trevlig gågata med ett utbud av butiker och restauranger att utforska. En kort promenad bort ligger också Kongahälla köpcenter, där du hittar allt du kan tänkas behöva. För den som pendlar till Göteborg är läget perfekt med expressbussar som går utanför bostaden som tar dig till Göteborg på cirka 25 minuter. Här är det enkelt att kombinera det lugna boendet med smidig och effektiv jobbpendling. Välkommen till ditt nya hem i trivsamma Liljedal. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:45
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun, bild 2
Rubinvägen 5, null, Kungälvs kommun, bild 3

Rubinvägen 5

Villa
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 695 000 kr
99 + 64 m²
4 rum
1 325 m² tomt

Här erbjuds en renoveringschans för ett fantastiskt hus i centrala Kode. Promenadavstånd till tåg, buss och skola. Mysigt hem i tre våningar. På entréplan samsas kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På övervåningen finns där två stora sovrum och en toalett. I källaren finns där en tvättstuga, två stora rum och en bergvärmepump. Intill huset står ett stort garage med flera maskiner för snickeri. Stor tomt med fantastiska ytor för fotbollsmatcher. Välkommen på visning!

  • Premium
Backamo 427, null, Uddevalla kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Backamo 427, null, Uddevalla kommun, bild 2
Backamo 427, null, Uddevalla kommun, bild 3

Backamo 427

Villa
Uddevalla kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 275 000 kr
168 m²
6 rum
1 994 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i vackra Backamo! På tomten finns inte bara ett utan två fina hus samt ett tvåbilsgarage och mysig tomt. Boningshuset är byggt år 2002 och är mycket väldisponerat, det passar utmärkt för den stora familjen. Fastigheten ligger cirka åtta minuter från Ljungskile och cirka tjugofem minuter från Stenungsund. Med endast ett fåtal hus runt omkring så är området mycket lugnt och harmoniskt. Ta chansen på denna fastighet utöver det vanliga och anmäl dig till visning. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

  • Premium
Rättarevägen 12, Tunge, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Rättarevägen 12, Tunge, Kungälvs kommun, bild 2
Rättarevägen 12, Tunge, Kungälvs kommun, bild 3

Rättarevägen 12

Radhus
Tunge, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
4 295 000 kr
105 + 119 m²
5 rum
560 m² tomt

Välkommen till Rättarevägen 12 i Ytterby. Praktiskt och välplanerat radhus med gott om utrymme och bekvämligheter för hela familjen! Charmig bostad i två plan med ett vidbyggt garage. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med gäst-wc för extra bekvämlighet. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om plats för familjen eller gäster. Det stora vardagsrummet lockar med generösa fönsterpartier som öppnar upp mot baksidan, som ger rummet ett naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är i fint skick och har gott om förvaring och arbetsyta. I källaren finner du ett stort och välkomnande sällskapsrum, perfekt för familjens sammankomster eller avkoppling. Tvättstuga, bastu och en snickarbod för kreativa projekt samt ett kontor eller förråd för extra förvaringsutrymme. Varmt välkommen att kontakta Joakim Tevell eller Vilhelm Axelson för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Energieffektiv
Skålgropsgatan 4, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Idag kl 17:00
Skålgropsgatan 4, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Skålgropsgatan 4, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Skålgropsgatan 4

Radhus
Ytterby, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
4 350 000 kr
120 m²
5 rum
235 m² tomt

Välplanerad och trevligt parhus i barnvänligt område och fint grönområde på husets baksida. Perfekt för lek och kanske badminton eller liknande. En viss känsla av äldre charmig trästad eller "Barnen i Bullerbyn". Stort vardagsrum, trevligt fyrkantigt kök, 3 st sovrum, sep. TV-rum som kan bli det fjärde sovrummet. Skönt att parkera bilen vid huset i carporten. Förskola, skola och affärer finns i närheten. Även bra förbindelser till Göteborg med tåg eller buss. Närheten till havet och ett flertal golfbanor gör detta boende till mycket attraktivt.

  • Premium
Gunnarsberg 5B, null, Kungälvs kommun
  • Idag kl 18:00
Gunnarsberg 5B, null, Kungälvs kommun, bild 2
Gunnarsberg 5B, null, Kungälvs kommun, bild 3

Gunnarsberg 5B

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 650 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/6
2 629 kr/mån
48 529 kr/m²

På våning fem av sex hittar du denna mysiga etta med inglasad balkong. Nuvarande ägare har gjort flertalet smakfulla tillval vilket bidrar till den exklusiva känslan. Först kliver du in i en funktionell hall med gott om förvaring och därefter till det stora helkaklade badrummet med extra skåp, takdusch, tvättmaskin, wc och kommod. Vidare till köksdelen som är utrustad med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro. Sovalkoven är väl tilltagen. Mat och vardagsrumsdel är genialt anpassad så att allt ska få plats. Den inglasade balkongen är rejäl och här ute kan du enkelt ha soffgrupp och bord. Bostaden har låg avgift och ligger med bra pendligsavstånd till Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tungevägen 96, null, Kungälvs kommun
Tungevägen 96, null, Kungälvs kommun, bild 2
Tungevägen 96, null, Kungälvs kommun, bild 3

Tungevägen 96

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 795 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 2/2
5 817 kr/mån
22 664 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea i den populära föreningen Tunge Västra i Ytterby. Här har du nära till mataffär, skola och tågstation. Området är lugnt, omtyckt och mycket trevlig. Kungälv når du enkelt genom promenad, cykeltur eller en trevlig buss- eller bilresa. När du promenerat längst ut på loftgången kan du kliva in i lägenheten som har fönster i tre väderstreck. Det första du möts av är en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Till vänster har du det funktionella köket med plats för matbord modell större. Om du istället tar höger i hallen så finns där ett rymligt sovrum som senast har använts som tv-rum. Bredvid sovrummet hittar du badrummet med dusch, wc och handfat. Rakt in i lägenheten breder det väl tilltagna vardagsrummet ut sig och här finns det gott om yta för både matplats, soffgrupp och läshörna. Balkongen når man från vardagsrummet och här kan man njuta av sommarkvällar i västläge. Det stora sovrummet har fönster i norrläge på gaveln och gott om förvaring. Är du nyfiken på bostaden så är du varmt välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

  • Premium
Skogsvägen 40, Ingetorp, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Skogsvägen 40, Ingetorp, Kungälvs kommun, bild 2
Skogsvägen 40, Ingetorp, Kungälvs kommun, bild 3

Skogsvägen 40

Villa
Ingetorp, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
4 975 000 kr
171 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till denna fastighet vid populära Ingetorpssjön. Här erbjuds en fastighet med två villor varav den ena mindre villan på ca 72 kvm är perfekt för uthyrning. Huvudvillan består av två våningar. På första plan finns tre sovrum, tvättstuga och renoverat badrum. Övervåningen erbjuder vardagsrum, ett sovrum, renoverat badrum och kök med öppen planlösning mot matsaldel, där också utgång till ett stort uterum finns. Den generösa tomten på hela 14 708 kvm ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och utomhusaktiviteter. På tomten finner du även en rymlig carport med plats för två bilar eller husbil, och på baksidan av huset hittar du en stor insynsskyddad träaltan - den perfekta platsen att njuta av sommarens sol och lugna kvällar. Här bor man med skogen som närmsta granne och gångavstånd till fantastiska badsjön Ingetorpssjön. Kode ligger en kort biltur bort. Här finns skola, förskola och en mataffär. I Kode ligger också tågstationen som tar dig vidare in till Göteborg eller Stenungsund, perfekt för jobbpendling! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Claes Tevell för mer information om försäljningen.

  • Premium
Kung Borres väg 37, Säve, Göteborgs kommun
Kung Borres väg 37, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Kung Borres väg 37, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Kung Borres väg 37

Villa
Säve, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 500 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
1 750 m² tomt

Äldre, charmig och välskött villa med bra och högt läge. Lite för sig själv. Möjlighet att även köpa granntomten om så önskas. Huset har kök och 3 rum på entrévåningen och 3 sovrum samt WC med dusch på övervåningen. Tvätt, förråd mm i källaren.

  • Premium
Ringvältvägen 68 A, null, Kungälvs kommun

Ringvältvägen 68 A

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 845 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
5 634 kr/mån
35 123 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga 3 rok som med enkelhet kan göras om till 4 rok för den som behöver ett extra rum. Här finner vi väl tilltagna ytor och väggarna har hemtrevliga toner genomgående. Tack vare en noggrant planerad planlösning har vi ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden och dessutom har vi ett av områdets absolut bästa läge med ett högt och fritt läge! För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Kongahällagatan 46B, Komarken, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 46B

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 450 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/5
4 917 kr/mån
21 324 kr/m²

Välplanerad och rymlig genomgångslägenhet. Stor solig balkong i väster. Genomgående parkett och tvättmaskin i badrummet är utöver det vanliga. Köket är också ombyggt till det trevligare. Flera skjutdörrsgarderober i hallen, mycket praktiskt.

  • Hiss
Bremnäs 290, null, Kungälvs kommun
  • Sön 31 mar kl 13:00
Bremnäs 290, null, Kungälvs kommun, bild 2
Bremnäs 290, null, Kungälvs kommun, bild 3

Bremnäs 290

Villa
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
5 995 000 kr
151 + 42 m²
6 rum
863 m² tomt

Välkomna till magiska Bremnäs 290, en väl tilltagen 1,5-plans villa med källare som erbjuder en perfekt blandning av komfort, stil och naturskön omgivning! Ni välkomnas in i en ljus öppen hall som sammanstrålar ett flertal av entréplanets rum. Till vänster finner vi gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder för hela familjen och därefter når vi den praktiskt och rymliga tvättstugan, magi för barnfamiljerna! Vidare i hemmet når vi det ljuvliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger en magisk utsikt över åkrar och ängar. Här finner vi gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som så önskar. Som pricken över i:et så finner vi en härlig braskamin som är både praktiskt kalla vinterdagar samt höjer mys-faktorn! Dessutom når vi även det generösa uterummet, här njuter ni av den tidiga vårsolen samt myser ihop er tidiga höstdagar. Vidare in i hemmet når vi hemmets hjärta: köket! Här finns allt en mästerkock kan önska sig för att verkligen briljera! Här har vi även en egen utgång till altanen som används flitigt under sommarhalvåret! För långväga gäster har vi även ett gästrum på entréplan men kan också med fördel användas som kontor för den som önskar. På övre plan finner vi 3 rymliga sovrum med gott om plats för allt som hushållet kan tänkas ha. Här finner vi även ett nyrenoverat och påkostat badrum! Utomhus finner vi en ljuvlig altan där hela sommaren spenderas i solen med gott om plats för alla nära och kära. Bakom huset har vi skogen som närmsta granne, perfekt för harmoni och lugn i vardagen. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Lycke med närhet till golfbanan för den golf-fantasten, ett flertal småbåtshamnar och badställen att njuta av under sommarhalvåret. Dessutom har vi även närhet till både Tofta stall och även Tofta Retreat för livsnjutaren och till sist Tofta Herrgård som erbjuder både boende och god mat! Kontakta oss för att boka din visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

  • Premium
Rönnvägen 8, Diseröd, Kungälvs kommun

Rönnvägen 8

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 995 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
803 m² tomt

Nu är möjligheternas hus i barnvänliga Diseröd till salu! Beläget på mysig återvändsgata och endast ett stenkast ifrån skola, förskola, mataffär och busstation är detta ett alldeles ypperligt läge. I Diseröd bygger man nu också en ny skolbyggnad samt en nu idrottshall, den lilla orten är alltså inne i en spännande och expansiv fas. Huset har tre sovrum i den norra änden på entréplanet och här finner du också husets badrum. På detta plan finns också ett väl tilltaget vardagsrum samt ett mycket stort kök. I anslutning till vardagsrummet finns den härliga altanen. I källaren hittas förrådsutrymmen, ett extra sovrum, pannrum, verkstad, tvättstuga med torkrum. Härnere finns också en äldre bastu, dusch och gästtoalett. Ett vidbyggt garage finns också. Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan svensson för mer information.

Västerhöjdsvägen 4, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 4

Villa
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
5 295 000 kr
125 + 15 m²
5 rum
446 m² tomt

Byggt med noggrant övervägda detaljer och högkvalitativa material erbjuder detta hus en tidlös estetik och en bekväm livsstil. Entréplan erbjuder ett härligt kök med gott om plats för mästerkocken att briljera, rymligt vardagsrum med plats för både matsalmöbel och soffgrupp för den som så önskar. Groventré med kombinerad tvättstuga, perfekt för småbarnsfamiljen och ett ljuvligt ljusinsläpp som finns i hela bostaden. Vi finner vi dessutom 4 sovrum , 2 badrum och ett magiskt uterum där alla sena sommarkvällar tillbringas! Trädgården är ett härligt paradis, perfekt för avkoppling och underhållning. Den generösa uteplatsen är idealisk för sommarkvällar och trädgården erbjuder tillräckligt med plats för lek och grönska. Varmt välkommen att visa ert intresse!

Brynjegatan 20, null, Kungälvs kommun

Brynjegatan 20

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 275 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 667 kr/mån
26 453 kr/m²

Välkommen till Brynjegatan 20 i Kungälv och denna underbara lägenhet som har allt du kan önska dig och lite till. Med fyra rum och kök, ett modernt badrum med tvättmaskin och en härlig inglasad balkong är detta verkligen en bostad som imponerar på alla sätt och vis. Denna bostad totalrenoverades för bara ett par år sedan, vilket innebär att du får njuta av det bästa som modern design och komfort har att erbjuda. Det innebär även minimalt underhåll de kommande åren, så du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem. Den stora och ljusa öppna planlösningen ger en luftig känsla som genomsyrar hela lägenheten. Här bor du nära Kungälvs centrum, vilket innebär att du har en mängd butiker, restauranger och kaféer inom bekvämt gångavstånd. Pendlingen blir också smidig med närheten till kollektivtrafik och vägnät. Är du intresserad? Anmäl dig till visningen. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun
Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Hägnan 150

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
7 250 000 kr
170 m²
6 rum
3 686 m² tomt

Här får man två hus med fridfullt läge, en villa på ca 170 kvm, samt en två-familjshus vid sidan om. 3 rok samt 1 rok. Hyr ut bägge lägenheterna eller har långväga gäster eller kanske ett eget företag. Detta en möjlighet som inte kommer tillbaka. Allt är i mycket gott skick. Bostäderna har egna avskilda altaner mm. Finns även ett bra garage samt flera redskapsförråd samt ett stor isolerat vidbyggt förråd/snickarverkstad. Gång- och cykelavstånd till den fina badsjön Romesjön.

  • Premium
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Mån 25 mar kl 18:20
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tungevägen 45, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tungevägen 45

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 475 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 2/2
4 940 kr/mån
22 798 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till en av dom populära bostadsrätterna i välskötta Brf Tunge Västra! Denna mysiga tvårummare med balkong letar efter en ny ägare. Här får du ett mycket funktionellt kök, stort vardagsrum och ett väl tilltaget sovrum med utgång till balkongen. Badrummet är generöst och bredvid finns en stor klädkammare. Till lägenheten tillhör ett större och ett mindre förråd. På Tungevägen bor du i ett lugnt och tryggt område nära pendeltåg, mataffär och fin natur. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson vid frågor.

  • Premium
Hermansby 180, null, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 11:00
Hermansby 180, null, Kungälvs kommun, bild 2
Hermansby 180, null, Kungälvs kommun, bild 3

Hermansby 180

Villa
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
4 995 000 kr
120 + 120 m²
7 rum
5 393 m² tomt

Välkommen till Hermansby 180! Här har du närhet till hav och natur samtidigt som du omfamnas av ett fritt och öppet landskap med en makalös utsikt över de gröna ängarna. Det stora och rymliga huset bjuder in till ett bekvämt boende och är i bra men äldre skick. Med en något äldre inredningsstil får du en unik charm och karaktär som ger en hemtrevlig atmosfär. Garage finns också i huset samt gott om parkeringsutrymme på gårdsplanen. Beläget endast några kilometer från Kärna centrum vilket innebär att du har nära till alla vardagstjänster. Här finns mataffär, bensinstation och en pizzeria och thairestaurang. Dessutom erbjuder Kärna centrum utmärkta bussförbindelser som tar dig snabbt och smidigt in till Kungälv. För de dagar då du söker äventyr och rekreation finns Tofta inom bekvämt bilavstånd. Här möts du av Tofta herrgård med sin charmiga historia, en välskött golfbana för golfentusiaster och ett stall med vackra islandshästar för de som älskar hästridning. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Västra gatan 63A, Centralt, Kungälvs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Västra gatan 63A, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Västra gatan 63A, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Västra gatan 63A

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
3 770 kr/mån
49 936 kr/m²

Denna bostadsrättslägenhet på Västra gatan i Brf Sextiotrean utgör en sällsynt möjlighet att förvärva något utöver det vanliga. Belägen en trappa upp finner du denna genomgående lägenheten som har utformats med smakfulla materialval och genomtänkta detaljer. Här finner ni en bostad med genomtänkt planlösning. Fint kök med gott om arbetsytor och förvaring, ett rymligt sovrum, matsalsrum som kan användas som sovrum och vardagsrum med plats för soffgrupp. Helkaklat badrum med dusch och en separat gästtoalett. Stor inglasad balkong med ett härligt läge i sydväst blir ett naturligt extra rum och en förlängning av sommaren. Dessutom har man möjlighet att hyra en egen parkering på innegården som är perfekt för den bekväma vardagen! Precis utanför dörren öppnar sig Västra gatan, en charmig gågata med flertalet butiker och restauranger. Expressbussar som tar dig till Göteborg på cirka 25 minuter stannar ett stenkast från bostaden. En kort promenad bort ligger Kongahälla köpcenter, vilket gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Denna lägenhet erbjuder inte bara ett hem utan en komplett livsstil med närhet till bekvämligheter och en dynamisk omgivning. Ta chansen att göra denna unika bostad till ditt eget och upplev det bekväma boendet som väntar! Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
Södra Vårvindsgatan 14, Lundby, Göteborgs kommun

Södra Vårvindsgatan 14

Övrigt
Lundby, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
9 900 000 kr
500,7 m² tomt

Välhållen och välskött fastighet med bra läge. Idag är fördelningen två affärslokaler som är uthyrd till en el-firma (börsnoterat). Mellanvåningen består av en lägenhet och två uthyrningsrum, men man har hyrt ut rum styckvis till studenter. Vindsvåningen består av en tvårumslägenhet . Hyresintäkt per år beräknas till 642 348 kr/år. Till detta kommer en stor del av driftkostnaderna som hyresgästerna står själva för. Bolagsaffär.

Tungevägen 91, null, Kungälvs kommun

Tungevägen 91

Lägenhet
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 250 000 kr
50,1 m²
1 rum
vån 2/2
3 926 kr/mån
24 950 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder det bästa av två världar. En fridfull atmosfär och närhet till stadslivets puls. Med ett bekvämt promenadavstånd till tågstationen är pendlingen till Göteborg enkel och smidig, perfekt för dig som önskar stadens alla möjligheter utan att behöva bo mitt i stressen. Läget erbjuder också närhet till den populära och välsorterade butiken City Gross, där du kan handla bekvämt och effektivt för din vardag. Denna ljusa och luftiga bostad på femtio kvadratmeter erbjuder optimalt utnyttjande av ytan. Hallen är generöst tilltagen och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning. Vardagsrummet, sovalkoven och hallen har nyligen genomgått en stilren renovering, med enhetligt golv och vitmålade väggar som skapar en harmonisk och modern atmosfär. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster. Varmt välkommen att anmäla dig till visning för att upptäcka möjligheterna som denna underbara bostad har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information om bostaden.

Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun
Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Östra Romelanda 260

Gård/Skog
Romelanda, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 675 000 kr
120 + 12 m²
5 rum

Längst in där grusvägen tar slut ligger den charmiga äldre gård med behov av renovering. Öppen mark med utsiktsläge och med närhet till Diseröd. I huvudsak öppen mark (åker) om 5 ha. Äldre ladugård om ca 170 kvm. Något för den händige.

  • Premium
Återvändsgatan 7, Marstrand, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår

Återvändsgatan 7

Lägenhet
Marstrand, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
7 595 000 kr
94 m²
5 rum
vån 2/2
8 000 kr/mån
80 798 kr/m²

Välkommen till Återvändsgatan 7 och denna fantastiska lägenhet på fastighetens övre plan. Här får ni möjligheten att disponera hela våningen i denna 1800-talsbyggnad. Med enastående läge på Marstrandsön, med kajen på lagom avstånd, ligger villan bland lugna gränder. Sätt på dig badtofflorna och badrocken så är du vid närmsta badstege på mindre än 3 minuter! Bostaden ligger en trappa upp i huset och har två väl tilltagna sovrum, samt två mindre rum där det idag står varsin våningsäng. Från det stora sovrummet har man en balkong med trivsam utsikt och bra solläge. Badrum med klinker och golvvärme, dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Luftigt kök med god förvaring och arbetsyta. Fönster i två väderstreck och utsikt mot gästhamnen. Med fönstret på glänt kan man höra suset och aktiviteten från hamnen. Vardagsrummet är rymligt och gott om ljusinsläpp, här står även en kakelugn som förstärker charmen i bostaden. Genomgående plankgolv och charmiga tidstypiska detaljer i bostaden. Fastigheten har genomgått många renoveringar där bland annat en bergvärmepanna har installerats. Fasaden är genomgången och i gott skick. Privat trädgård på baksidan som delas med övriga boende. Bostadsrätten säljs men möjlighet finns att köpa ytterligare en 1:a på markplan samt möjligheten att förvärva hela fastigheten inklusive ytterligare två 2:or. Den ena 2:an delar trapphus vilket skulle kunna skapa en större lägenheten i två plan och ha två lägenheter för uthyrning eller gäster. Välkommen på visning!

Selma Lagerlöfs gata 10, 44249 Kungälv, Kungälv, Kungälvs kommun

Selma Lagerlöfs gata 10, 44249 Kungälv

Lägenhet
Kungälv, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 250 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/5
5 359 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkomna hem! Här njuter ni av bekvämt boende i en omtyckt och stabil förening och blir samtidigt bortskämda med att ha kort promenadavstånd till allt som centrum har att erbjuda. Bara ett stenkast bort från lägenheten har Kungälvs nya stadskärna vuxit fram. Kongahälla Center med allt från gym, vårdcentral, matbutik, restauranger och caféer. Intill detta ligger även Kungälvs resecentrum med bra kommunikationer så som direktbussar både till Göteborg och Stenungsund, perfekt för dig som pendlar!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 40