MOHV Jönköping

MOHV Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 41

Lägenhet
Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 640 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/5
2 857 kr/mån
48 235 kr/m²

Centralt belägen finner ni denna modernt utrustade etta med stor söderbalkong. Här erbjuds 34 kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkalat badrum utrustat med kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds såväl inne i lägenheten som via tillhörande lägenhetsförråd som nås smidigt via hiss i samma byggnad. Brf Studio 50 godkänner enligt stadgarna andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare efter särskild prövning. I månadsavgiften ingår bredband från Tele 100/100 Mbit/s. Föreningen har gemensamt avtal för varmvatten och elförbrukning som mäts individuellt individuell och sedan läggs på i avin för månadsavgiften. På gården finns p-platser (separat kö) Här bor du i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. Maten handlar du bekvämt på närliggande Coop (öppet 06-23) eller ICA. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Med andra ord är detta ett optimalt läge för studenten, förstagångsköparen eller veckopendlaren. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högalundsvägen 8E, Tenhult, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högalundsvägen 8E

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 995 000 kr
118 m²
6 rum
283 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt kedjehus i Tenhult! Söker ni en bostad med egen trädgård men är osäker på om ni har lust med allt skötsel som en friköpt villa kräver? Då är det här lösningen för er! Detta underbara kedjehus erbjuder en perfekt kombination av charm och bekvämligheter. Bostaden är modernt renoverad med detaljer som en snygg platsbyggd bokhylla i vardagsrummet samt ribbpanel i sovrummet för en extra karaktär. Enhetliga färgval och parkettgolv på hela nedervåningen. Köket är modernt och stilrent med mörka inslag. Fördelar med bostaden är att det finns ett härligt uterum för avkoppling och socialt umgänge. Från uterummet når du direkt trädäcket på baksidan. Bakom carporten har man byggt ut så det idag finns två extra sovrum. Dessa utrymmen kan nyttjas efter behov och önskemål som tex kontor och förråd. Beläget i ett barnvänligt område och nära till skolan, är detta en idealisk plats för familjer. Tenhult ligger ca 20 minuters bilväg från Jönköping city. Här bor du med närhet till det mesta. I Tenhults kärna finns ett utbud av mat i form av hamburgare och pizza. Du har både ICA och Coop-butik när det kommer till livsmedelbutik. Här finns också flertalet förskolor, en grundskola och Tenhults Naturbruksgymnasium. Några minuter från centrum ligger Tenhultssjön med badstrand och brygga. Önskar du åka kommunalt så finns det god kommunikation både genom buss och tåg. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Vitsippegatan 19, Habo, Habo kommun

Vitsippegatan 19

Lägenhet
Habo, Habo kommun
MOHV Jönköping
1 125 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/6
3 122 kr/mån
34 091 kr/m²

Passa på att förvärva en mysig och central enrummare som ligger inbäddad i Vitsippsparken. Här bor man lugnt och skönt med fin utsikt mot naturen och med gångavstånd till det mesta. En promenad på ca 15 minuter leder in till stadskärnan med matbutik, restauranger, gym, butiker och stationen där flera bussar samt tåg avgår. Tar du motsatta hållet nås det nya området Kärnekulla som även de har restauranger, matbutik och gym. Bostaden är välplanerad och har en ljus enhetligt känsla rakt igenom. Vitmålade väggar och ekparkett med golvvärme som både är skönt och bekvämt då man slipper damma element. Praktisk hall med förvaring och plats för avhängning. Rymligt badrum med tvättavdelning. L-kök som ger gott om förvaring och bra med arbetsytor och avslutas med plats för mindre matgrupp. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett ger flexibilitet i möbleringen och där alkoven i början gör sovplatsen avskild. Bostaden avslutar med en stor härlig balkong med utsikt mot grönskande natur. Förråd finns smidigt på entréplan. Föreningen erbjuder sina medlemmar en fin närmiljö med grönskande rabatter och genomtänkt gårdsyta. Gemensamt finns en övernattningslägenhet i entréplan samt en gemensamhetslokal inkl. en bastu och en anslutande stor takterrass högst upp! För bilen finns p-plats och carport med möjlighet till laddning på båda alternativen. Hyr man carport ingår även ett förråd framför.

  • Balkong
  • Hiss
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun
  • Tis 23 apr
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Höstljungstigen 4

Lägenhet
Barnarp, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 900 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
3 769 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till Höstljungstigen 4! Hissen tar dig till våning 3 där bostaden är belägen. Genom entrén möts du av en välkomnande hall med goda förvarings möjligheter tack vare den inbyggda garderoben med skjutdörrar direkt till vänster. Längre in i hallen finner du en väl tilltagen klädkammare som skapar förutsättningar för ordning och reda i hemmet. Här har du ett hem som är mycket välskött och redo för att bara kunna flytta in. Fördelar med bostaden är att den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Vilket inte bara är bekvämt utan sparar mycket tid i vardagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en luftig känsla. Här kan du möblera med såväl matplats som soffgrupp. Från dessa sällskapsytor tar du dig till den inglasade balkongen på 12 kvm som blir som ett extra rum. Här finns det gott om yta för möblemang och alla möjligheter för att skapa en njutfull plats. Brf Kronheden är en modern förening och har ett bostadshus som är byggt för framtiden, miljön och ekonomin. Lågenergihus med mycket låg energiförbrukning via bergvärme med FTX ventilation tar hand om värmeöverskottet och återanvänder. På taken utnyttjas också solens enorma kraft där solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. En välarbetad ekonomisk plan lade grunden till en god ekonomi redan från start. Utanför huset finns både lekplats och grillplats. I närområdet finns fina motionsspår, natur och god kommunikation. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Starrgatan 3

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
1 410 kr/mån
49 821 kr/m²

Välkommen till Starrgatan 3! Nu erbjuds en bostad som lämpar sig utmärkt för både förstagångsboende, studenter och veckopendlare. Bostaden är belägen på Liljeholmen, ett stenkast från parken och ett par minuter ifrån vätterstranden. På andra plan möts du av en välplanerad hall och 28 kvadratmeter som är renoverat i en enhetlig stil. Här har du ett genomtänkt hem som erbjuder ett ordentligt kök med bekvämligheter så som diskmaskin. Sovalkoven är inramad med platsbyggd förvaring. Och all yta däremellan ger dig möjlighet att möblera och skapa ett hem enligt dina önskemål. Föreningen erbjuder dig en avgift på otroliga 1343 kr i månaden, vilket gör att du har pengar över till annat. Förutom låg avgift får du en trygghet tack vare föreningens goda ekonomi och låga belåningsgrad. Med god likviditet och årliga avsättningar för underhåll finns här marginaler. Med detta boende på Liljeholmen har du grönytor precis intill vid Liljeholmsparken och även utmed Vättern. Soliga dagar blir stranden den självklara samlingsplatsen som nås på några minuter. Centrala Jönköping och Högskolan nås genom en kortare promenad eller cykeltur. För längre resor eller lata dagar går bussen med täta avgångar från närliggande station.

  • Premium
Sturegatan 54, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun

Sturegatan 54

Lägenhet
Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 615 kr/mån
20 278 kr/m²

Missa inte chansen att bo i denna tvåa med sydlig balkong i Huskvarna! Bostaden är belägen på våning två, in genom entrén möts du av en välkomnande hall. Här har du ett hem som erbjuder ett mysigt kök där du har plats för att placera ett matbord intill det charmiga burspråket. Lägenheten erbjuder även ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Det generösa vardagsrummet ger gott om plats för både matplats och sittgrupp. Här kan du skapa din egen oas för både avkoppling och sociala sammanhang. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens balkong som ligger i ett solsäkert söderläge. En plats för avkoppling eller att odla dina favorit växter. Sammanfattningsvis är det en mycket trivsam bostad med stor potential. BRF Plåtslagaren 2 är en väl etablerade förening från 1956. Föreningen erbjuder dig som medlem en stabil ekonomi med en låg belåningsgrad på under 3000kr/kvm. Förutom föreningens ekonomiska trygghet kan du nyttja gemensamma utrymmen som tvättstuga och en grönskande trädgård under sommar halvåret. I byggnaden finns 10st lägenheter där alla bostadsinnehavare hjälps åt för att upprätthålla en trivsam boendemiljö. I avgiften på 2615kr till föreningen ingår vatten, värme och bostadsrättstillägg (försäkring). Västerliden i Huskvarna erbjuder en idealisk kombination av närhet till bekvämligheter och natursköna omgivningar, med smidig åtkomst till både tågstation och Jönköping city. Med närhet till tågstationen har du tillgång till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till Jönköping city och andra destinationer. I närområdet finns allt du behöver för vardagen. Runt hörnet har du konditori, pizzeria och en minilivs/kiosk.

  • Balkong
Oxelgatan 21, Ekhagen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Oxelgatan 21

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 675 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
4 674 kr/mån
20 427 kr/m²

Nu erbjuds en trea med inglasad balkong på Oxelgatan 21! Hissen tar dig längst upp i byggnaden till våning sju. In i lägenheten möts du av en välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Bostaden erbjuder två sovrum med plats för en säng och tillhörande möblemang. Med en bra planlösning och genomgående gott skick har du möjlighet att här skapa ett trivsamt hem. Fördelar med bostaden är den inglasade balkongen i västerläge samt ett badrum som är uppdelad i två delar. Det är både praktiskt och underlättar i vardagen. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både matsalsbord och soffgrupp om så önskas. Från bostadens sällskapsrum får du även en glimt av vättern. Brf Hästskon är en väl omhändertagen förening som erbjuder medlemmarna mer än bara ett boende. Med en mycket god ekonomi och en belåningsgrad på otroliga 821 kr/kvm kan du känna dig trygg i ditt val av bostadsrättsförening. Gemensamt finns en samlingslokal, övernattningslägenhet, flera tvättstugor, biltvätthall, trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter för de flesta fordon. I månadsavgiften på 4674 ingår värme, vatten , kabel-TV samt internet 1000/1000 Mbit/s . Individuell mätning av elen som går via föreningen. Här bor man lugnt och skönt med gångavstånd till det mesta. Granne med Bondberget som erbjuder härlig natur, vackra naturspår,och en grönskande dal med lekplatser. Det finns även tillgång till goda bussförbindelser samt Ekhagens centrum med närlivs, matbutik, bageri och pizzeria. Utvidgar man promenaden lite så när man strax ASECS shoppingcenter eller Vättern och dess stränder längst med. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Balkong
  • Hiss
Strågatan 13, Gräshagen, Jönköpings kommun

Strågatan 13

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 9/9
3 363 kr/mån
26 000 kr/m²

Toppentvåa som är belägen högst upp i huset, sydvästlig inglasad balkong, utsikt mot naturen och ingår i en mycket välvårdad förening som har en god kassa, gott kassaflöde och knappt belånad. Trevlig planlösning med en möblerbar och välkomnande hall som bjuder in till de sociala ytorna och leder dig vidare bort till den privata delen. Köket har nyligen uppdaterats och erbjuder gott om förvaring, arbetsytor samt fin utsikt. Lättmöblerat vardagsrum som ger plats åt både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Härifrån nås även den inglasade balkongen som är belägen mot sydväst och har utsikt ut mot grönskande natur. Tilltaget sovrum med gott om förvaring som även det har utsikt mot naturen och ingen insyn. Badrummet är enhetligt helkaklat och utrusat med bubbelbadkar och tvättmaskin. Gott om förvaring i sovrum, klädkammare i hallen samt förråd på vinden och i källaren. Brf Fornkullen en mycket välvårdad förening med välunderhållna fastigheter och en mycket god ekonomi med en god kassa och bra kassaflöde. I avgiften ingår förutom värme och vatten även internet 100 Mbit/s och grundutbud av tv-kanaler. Flertalet av de stora renoveringarna är gjorda och man jobbar aktivt med en långsiktig underhållsplan. Gemensamt i föreningen finns tvättstugor, cykelrum samt fina grönområden mellan huskropparna. Gräshagen är ett lugnt område precis utanför Jönköping city som nås på 10 minuter med cykel. Här finns en ICA-butik och pizzeria. Bussen avgår med täta avgångar från närliggande hållplats och tar dig in till centrala Jönköping på bara några få minuter. Har du bil så tar du dig även snabbt ut på riksväg 40. Granne med naturen som erbjuder fina motionsspår. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kortebovägen 9B, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 9B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 100 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 255 kr/mån
26 250 kr/m²

På Kortebovägen 9B erbjuds nu en fyrarummare smidigt belägen på första våningen. Bostaden är belägen på gaveln och har därför fönster i tre väderstreck, vilket bidrar till att ge bostaden ett härligt ljusflöde. Planlösningen rymmer hela tre möjliga sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt rejäl hall och passage med gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och klädkammare. Strax utanför bostaden finns en stenlagd uteplats i västerläge som kan nyttjas varma sommardagar eller när det är dags att bjuda hem vännerna på grillparty. Som nämnt är föreningen mycket välskött och kan därför erbjuda sina medlemmar ett tryggt och ekonomiskt stabilt boende i fina fastigheter. Tack vare föreningens goda ekonomi bor ni här med en månadsavgift på endast 4255 kr (ink. värme, vatten, bredband & TV), vilket gör att det kommer finnas pengar över till annat. När det kommer långväga gäster på besök finns ett övernattningsrum att hyra för endast 100 kr/natt och dessutom finns en samlingslokal at låna vid behov. På Bymarken bor man med närhet till det mesta och det direkta närområdet erbjuder många bekvämligheter: på konditori Wallentins kan ni köpa nybakade frallor till frukost, Cirkle K har minilivs med det mesta ni behöver, Bymarkens pizzeria ordnar middagen när ni inte orkar stå vid spisen och på sommarhalvåret når ni badstrand vid Vättern på endast ett par minuter. Jönköpings absoluta stadskärna nås smidigt via cykeltur på endast 5-10 minuter och för dagar då benen är trötta tar ni med fördel bussen från närliggande hållplats. Även till Jönköpings resecentrum, varifrån flera bussar och tåg avgår, är det också smidigt gång/cykelavstånd. Sammanfattningsvis en riktigt bra bostad med närhet till allt och med en svårslaget låg månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Strandängsgatan 11B, Kortebo - Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 11B

Lägenhet
Kortebo - Strandängen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
4 166 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Brf Sjöviken på Strandängen! Dröm dig bort till en härlig semestervecka utomlands på ett lyxigt resort nära vattnet och såklart med pool! Självklart bokar du en lägenhet så du får alla bekvämligheter och kan styra din dag fullt ut. I detta fallet valdes en på markplan med både uteplats, några meter från poolen för att ha nära till ett dopp, samt en balkong med söderläge med utsikt mot naturområde med lugn och ro. Vid poolhuset med den uppvärmda inomhuspoolen finns även en bastu, gemensamhetslokal, övernattningsrum och självklart ett rymligt soldäck. Lyxen slutar inte här för tar du hissen hela vägen upp så nås en härlig takterrass med storslagen utsikt åt alla håll. Tänk att få avsluta en underbar dag här uppe och verkligen ta vara på sommardagens allra sista soltimmar som övergår till en fantastisk kväll. Även närområdet bjuder på vackra vyer och energiboostar. Bara några meter bort ligger Vättern med sitt egna skådespel, härlig strandpromenad för promenad och löpning samt grönområden med stor ekskog med utegym. Nu kan du sluta drömma - här erbjuds just nu detta! Underbar nyproducerad tvårummare med både uteplats och balkong. Från markplan med den egna uteplatsen på ca 16 kvm når du din egna entré. Här finns gott om yta för att kunna placera en sittgrupp och njuta av både vädret och en trevlig måltid. Väl inne finns gott om plats för avhängning och förvaring. Det tilltagna sovrummet ligger direkt till vänster följt av badrummet med tvättavdelning. Längst fram öppnar bostaden upp sig där kök och vardagsrum integrerar med varandra för att sen avslutas med en rymlig balkong med utsikt mot Ekskog och Vättern. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Stilrent badrum i vitt och grått. Fullutrustat vitt kök från HTH med rosfria vitvaror. Garage finns i källaren för den som har bil. Strandängen växer just nu med en vision om en hållbar och modern stadsdel. En plats för förskolor, skolor, torghandel, idrottsplats, bageri, restauranger och butiker. Följ med på resan för en ny växande stadsdel. Här är det lätt att leva och lätt att ta sig vidare med buss, cykel eller bil. Föreningen är ansluten till Wetternet. MAYBE IT'S TIME TO MOHV?

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 10