Skånegårdar

Skånegårdar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun, bild 2
Falk On Hill, Malmövägen 234-12, Vinninge, Svedala kommun, bild 3

Falk On Hill, Malmövägen 234-12

Gård/Skog
Vinninge, Svedala kommun
Skånegårdar
Pris saknas
510 m²
30 ha tomt

Professionell travanläggning med 40 boxar, servicebyggnader, skrittmaskiner och 30 ha mark fördelat på hagmark, 450 m rakbana, travbana om 870 m med automatisk bevattning och dammar. Stort representativt bostadshus högt beläget huvudsakligen uppfört 1995 om ca 510 kvm i trevlig miljö med pool, orangeri och boulebana. Fastigheten erbjuder även trädgårdshus, gästlägenhet med garage, katthotell samt nyare maskinhall. Anläggningen är omgärdat av äldre fruktträd från tiden då fruktodling bedrevs på gården. Härtill finns två separata sidogårdar i anknytning till anläggningen. Falk On Hill är beläget direkt väster om Klågerup, ca 15 km söder om Lund och med bil tar du dig till Jägersro i Malmö på ca 15 minuter. Fastigheterna i tre delar kan förvärvas i sin helhet alternativt i delar. VÄNLIGEN LADDA NER PROPSKET VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Premium
Lunnarp 354, null, Lunds kommun
  • Fre 26 apr kl 15:00

Lunnarp 354

Villa
Lunds kommun
Skånegårdar
2 350 000 kr
95 + 54 m²
756 m² tomt

Välkommen till lugnet, ett charmigt gathus från sent 1800-tal i Lunnarp strax söder om Dalby på Romeleåsens sluttningar. Här erbjuds ett idylliskt boende om ca 95 kvm med underbar uppvuxen trädgård och en lantlig känsla med direkt närhet till stan. Lund, Malmö och Köpenhamns skylines i horisonten. Stora möjligheter till friluftsliv i närområdet med flertalet naturområden och Europas minsta nationalpark Dalby Söderskog. Ett litet men välplanerat hus fördelat på 3 rum och kök, skafferi, oinredd vind med utvecklingspotential till ytterligare sovrum/ateljé. Rymligt uthus med tvättstuga och förråd, carport, kattgård, uterum och trädäck i västerläge med milsvid utsikt. Tomt om 756 kvm med singlad uppfart med plats för 4 bilar, artrik uppväxt trädgård med hög biologisk mångfald, fågeldamm, flertal sittytor, grillplats och stor uteplats i anslutning till huset. Kommunalt vatten, enskilt avlopp. Fiber. Busshållplats ca 200 m från huset med daglig trafik till Dalby/Lund. Byn Lunnarp är en skyddad kulturmiljö med anor från 1300-talet och har i stort sett samma struktur sedan flera hundra år tillbaka. Namnet Lunnarp syftar troligen till “Torpet i Lunden” vilken uppstod invid källingabäcken strax norr om byn. Huset är troligen uppfört sent 1800-tal och när fastigheten avstyckades år 1900 omnämndes den som Lugnet No 1. Byggnaden är uppförd i lersten och tegel som vitputsats. Välkommen till Lugnet och Lunnarp! VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER DETALJERAD INFORMATION

  • Plus
Böketoftavägen 144, Södra Vram, Bjuvs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Böketoftavägen 144

Gård/Skog
Södra Vram, Bjuvs kommun
Skånegårdar
7 500 000 kr
140 m²
7,4 ha tomt

Trivsam och välanlagd hästgård med möjlighet för antingen generationsboende eller varför inte uthyrning? Bostad om ca 140 kvm med kakelugn, fiber och kommunalt vatten. Trädgård där du kan se solnedgången från en uteplats med jacuzzi och swimspa. Det stora ridhuset i trä med westerninspirerad Saloon, flera boxplatser och en stor parkering öppnar upp möjligheter för träningsverksamhet eller tävlingar. Totalt 10 boxar varav två ponnyboxar samt 3 dagboxar/gästboxar. 82 st solceller på ridhuset drar ner elkostnaderna avsevärt. Den fullt utrustade separata lägenheten gör att fastigheten passar utmärkt för generationsboende, alternativt en sidoinkomst i form av uthyrning. Åker – och betesmark om ca 6,06 ha inom jordklass 6. Skogsmark med lövträd, björkar, vitsippor och kantareller. Naturen erbjuder mycket vilt med bla rådjur och hjort. Marken har använts till hagar för häst och kor. Lösdriftshall i trä 5 x 10 m samt Kellfri lösdriftshall 6 x 6 m. Stor gårdsplan med hårdgjord parkering samt singlad gårdsplan. Mysig inhägnad trädgård med sparrisodling, hägg, syren, blodbok och en härlig utsikt över skog- och beteshagar. Stenlagd framsida vid entrén. Trevligt beläget sydost om Billesholm där det finns tågstation, Ica med postombud och skola. Mysigt beläget i omgivning av vacker natur med ridvägar i skog och mark rakt utanför dörren. Och med bara 15 minuters bilfärd till Söderåsens nationalpark och 20 minuter till havet har du närhet till flera olika naturupplevelser. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Ljungarum 1307, Sösdala, Hässleholms kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Ljungarum 1307

Gård/Skog
Sösdala, Hässleholms kommun
Skånegårdar
5 000 000 kr
144 m²
16 ha tomt

Häst-/smådjursgård med avskilt och tyst läge mitt i Skåne. Bostad i 1½ plan om ca 144 m² + källare. Fortlöpande renoverat, två braskaminer samt vedspis. Trevligt och ljust uterum. Tillhörande ekonomibyggnader innehållande bl.a. 9 hästboxar och lösdrift. Trevliga hagar i direkt anslutning. Ca 10 ha skog och 5 ha åker. ca 144 m² + källare. Fortlöpande renoverat, två braskaminer. Trevligt och ljust uterum. Tillhörande ekonomibyggnader innehållande bl.a. 9 hästboxar och lösdrift. Trevliga hagar i direkt anslutning. Ca 10 ha skog med ett virkesförråd om ca 1 850 m³sk och 5 ha åker. Jakträtt, viltslag av dovhjort, rådjur och vildsvin samt småvilt. Beläget 6 km öster om Sösdala och 18 km söder om Hässleholm, ca 20 minuter och 22 minuter till Höör. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Mala 5:15, Vankiva - Bjärnum, Hässleholms kommun

Mala 5:15

Gård/Skog
Vankiva - Bjärnum, Hässleholms kommun
Skånegårdar
7 000 000 kr
41 ha tomt

Mala 5:15 är en utomordentligt välskött och produktiv skogsfastighet, vilken kan förvärvas av juridisk person. Fastigheten som är byggnadsfri erbjuder en god arrondering, tillgänglighet via privat väg samt stor andel högproduktiv barrskog. Totalareal om knappt 42 ha varav ca 40,5 ha skogsmark med ett bedömt virkesförråd om ca 6 875 m³sk och en medelbonitet om 9,9 m³sk/ha/år. Medföljande jakträtt from 2025-07-01. Försäljningsobjektet är beläget mellan Vankiva och Bjärnum, ca 10 km norr om Hässleholm. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Björtveten, null, Bengtsfors kommun
Björtveten, null, Bengtsfors kommun, bild 2
Björtveten, null, Bengtsfors kommun, bild 3

Björtveten

Gård/Skog
Bengtsfors kommun
Skånegårdar
17 000 000 kr
244 ha tomt

Välskött och välarronderad skogsegendom i ostört läge. Fastighetens totala areal uppgår till 243,7 ha varav 223,7 ha utgörs av produktiv skogsmark med 23 947m³sk i enlighet med skogsbruksplan. Skogsmarken är barrdominerad med 80% av arealen med tall, gran och lärk och har en total årlig tillväxt om ca 1180 m³sk/år. Byggnadsfri fastighet med god tillgänglighet via samfälld skogsbilväg som sträcker sig rakt igenom hela fastigheten. I sjön Hivattnet finns möjlighet till båtplats och även fiske med fasta redskap. Jakträtt efter överenskommelse med säljaren. Belägen alldeles söder om Bäckefors samhälle. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Premium
Almdala, Elestorpsv 24-41, null, Sjöbo kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00

Almdala, Elestorpsv 24-41

Gård/Skog
Sjöbo kommun
Skånegårdar
5 300 000 kr
270 m²
1,9 ha tomt

Kringbyggd 1800-talsgård gård på ett naturskönt och smidigt läge. Bostad om ca 270 kvm med karaktär och stort trädäck med jacuzzi och vy över trädgård och hästhagar. Bostaden inrymmer bottenvåningen med två praktiska entréer, allrum (idag sovrum), kontor/sovrum, vardagsrum med utgång till uterum, matsal med kakelugn (i bruk), kök med matplats och kamin, dusch och toalett. Ovanvåning med hallrum, tre sovrum varav ett större med kupa mot trädgården, toalett och dusch. Luft-/vattenvärmepump, fiber, eget avlopp, kommunalt vatten samt egen vattenbrunn. Stall med 10 hästboxar, sadel- och foderkammare, spolspilta, seminstation, loge och ridhus (20x40m). Ca 1,9 ha fördelat på mysig trädgård, innergård med vårdträd och hagmark med nyare staket. Säljaren arrenderar idag ca 4 ha i anslutning till gården med eventuell möjlighet att överlåta på köparen. Privat, lättillgängligt och naturskönt beläget i kuperat landskap strax nordost om Övedskloster med närhet till Sjöbo, Lund, Flyinge och flertalet hästaktiviteter. LADDA NED PROSPEKTET VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR FÖRDJUPAD INFORMATION.

  • Plus
Hoghem 12, null, Tanums kommun
  • Imorgon kl 16:00

Hoghem 12

Gård/Skog
Tanums kommun
Skånegårdar
2 450 000 kr
112 m²
26 ha tomt

Där spår av människors arbete och strider för flera tusen år sedan ligger, finner man gården Hoghem som passar väl för mindre djurhållning i någon form tillsammans med skötsel av lättillgänglig o fin plantering- och ungskog som till största delen består av gran. Gården består av två skiften där det ena bara är en åker. Gårdens fantastiska läge ger möjlighet till att snabbt ta sig in till Tanumshede där skola F-9, förskola, vårdcentral, apotek, bank och affärer finns, men även snabb access till motorvägen som norrut tar dig till Oslo och söderut mot Göteborg möjliggör lättvindig pendling. När arbete på gården är färdigt för dagen kan man med en kort färd nå havet för exempelvis bad och båtturer. Byggnaderna består av lagård, äldre lada, nyare maskinhall och ett bostadshus som uppfördes redan på 1850-talet. Huset har en äldre och enklare standard och är i behov av genomgripande renovering. Viss renovering har gjorts med bland annat några fönsterbyte, nyare tak och avlopp från 2013. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Ugglarp Västergård 143, null, Falkenbergs kommun

Ugglarp Västergård 143

Gård/Skog
Falkenbergs kommun
Skånegårdar
13 000 000 kr
200 m²
18,8 ha tomt

På fantastiskt läge med ägor som sträcker sig ned till havet ligger Västergård, bostad med hänförande utsikt mot havet! Rationell ridanläggning med trevlig mangårdsbyggnad. Stall, ridbana ridhus och mark om närmare 19 ha, varav 13 ha beten med elstängsel och vattenlinjer, resterande del utgörs av trädvegetation. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Hylteberga 186, null, Skurups kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00

Hylteberga 186

Gård/Skog
Skurups kommun
Skånegårdar
8 100 000 kr
185 m²
3,2 ha tomt

Mycket välskött och gedigen gård belägen bland kuperade fält. Gården har idag en etablerad bed and breakfast verksamhet från 2008 som erbjuder 4 rum, allrum och relaxavdelning. Trevligt representativt boende från 1890-talet om ca 185 kvm fördelat på 5 rum och kök och punschveranda. Ekonomibyggnader i u-formation med planterad innergård. Totalt areal om ca 31 686 kvm dvs 3,1686 ha. Arealen är fördelad på singlad parkering och gårdsplan, trädgård och åkermark om ca 3 ha (uppmätt areal). Åkermarken är upplåten enligt muntligt avtal och kan brukas i egen regi efter muntlig överenskommelse. Arealen kan med fördel användas till odling, verksamhet eller mindre djurhållning för den som önskar. Uppväxt och mysig trädgård där skapandet har varit i fokus för att skapa olika rum för en trivsam miljö. Stora delar av tomten är inramad med häck och uppväxt med flertalet solitära buskar. Även träd och kvittenpäron, fikon, pryder den genuina trädgården. Rosenbädd. Köksträdgård där det erbjuds sparris (fr 2010), svarta vinbär, röda vinbär, hallon, svartaronia, potatis, jordgubbar, smultron etc. Växthus för avkoppling bland blommor och grönsaker vilken kantas av pilehäck i sydost. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Jordvärme. Solceller. Gården är en avknoppning från Svaneholm belägen mellan Skurup och Rydsgård. Med närheten till Svaneholms Slott, golfklubbar, turridning, fiske och möjligheterna till vandring finns det alltid något att erbjuda utifrån Hylteberga Gård. Ca avstånd: Skurup 5 km, Skivarp 10 km, Ystad 20 km och Malmö 40 km. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR DETALJERAD INFORMATION!

  • Plus
Torsvik Östraby 2762, Torrlösa, Svalövs kommun

Torsvik Östraby 2762

Gård/Skog
Torrlösa, Svalövs kommun
Skånegårdar
3 850 000 kr
220 m²
8 rum
2 ha tomt

Välskött och trevlig gård öster om Svalöv. Väl omhändertagen bostad från 1981 om ca 220 kvm med en trivsam och praktisk planlösning. Bottenvåning med två entréer varav en stor praktisk groventré, vardagsrum med öppen planlösning mot matsal, kök med matplats och utgång till stenlagd uteplats i söder, kontor/sovrum, toalett och dusch, tvättstuga, toalett, dusch samt ett stort uppvärmt hobbyrum. Ovanvåningen har ett rymligt allrum med stor kupa mot söder. Fyra sovrum med garderober. Toalett och dusch. Jordvärme, fiber, kommunalt VA samt två egna vattenbrunnar. U-formation i tegel och korsvirke med f.d. stall, carport, tvätthall, verkstad. Logbyggnad om ca 340 kvm med logdel om ca 200 kvm och magasin i tre plan. Trefasuttag i ekonomibyggnaderna. Mysig söderträdgård med uteplats, fruktträd och häckar, gårdsplan med magnifikt vårdträd och åker i direkt anslutning till ekonomibyggnaderna. Totalt 2,0087 ha. En gård med många möjligheter på ett fritt läge i vackert åkerlandskap direkt öster om Torrlösa med buss 243 mellan Svalöv och Röstånga strax intill fastigheten och ca 3 km till Pågatågsstationen i Svalöv. Ca-avstånd; 18 km Eslöv, 20 km Landskrona, 30 km Lund och 45 km Malmö. LADDA NED PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR FÖRDJUPAD INFORMATION OM FASTIGHETEN!

  • Plus
Lerbäcks väg 2, Habo Ljung, Lomma kommun

Lerbäcks väg 2

Villa
Habo Ljung, Lomma kommun
Skånegårdar
8 900 000 kr
185 m²
7 rum
836 m² tomt

Villa med drömläge nära hav och strand mellan Bjärred och Lomma i Habo Ljung. Med havet som utsikt erbjuder denna fastighet bostad från slutet 1800-talet om ca 185 kvm ett bra och härligt boende. Ett stilrent, välplanerat och smart hem med ljusa ytskikt och trägolv i original. Tomt om 836 kvm fördelad på singlad uppfart samt trädgård. Gräsmatta i västerläge med plats för framtida uteplats, lekområde, plantering eller vad drömmarna vill uppnå. Tomten är inhägnad med staket. Kommunalt vatten och avlopp. Vattenburet system med värmepump från 2021. Fiber. Bostad Ca 8 x 14,5 = 116 kvm byggnadsarea. Uppmätt boarea om ca 185 kvm. Uppfört slutet 1800-talet i tegel under tak av tegel. Målad fasad. Kopplade träfönster i 2-glas med spröjs. Mestadels av elen utbytt omkring 2017. Villan har genomgående trevliga vitlaserade trägolv och ljusa ytskikt vilken ger en trevlig hemmamiljö. Charmiga detaljer så som spegeldörrar, lister i allmoge, fönsterbrädor i sten etc. Öppen spis på ovanvåningen är EJ sotad senaste åren och säljaren kan därför inte garantera dess skick och bruk. Ventilation – självdrag. Grund: Torpargrund, inspektionslucka finns ej. Delar av fasad och fönster är i behov av renovering. Bottenvåning: Groventré med tvättstuga (TT Siemens och TM Electrolux), värmepumpen och varmvattenberedare. Golv med plastmatta. Rymligt inbjudande kök med vitvaror från Siemens och Bosch med matplats. Ljus och trevlig matsal med dubbel glasdörr intill vardagsrum i hela gaveln mot sydväst. Huvudentré med träpanel helkaklat badrum från 2018 med wc, dusch och handdukstork golvvärme (elburen). Trappa upp till ovanvåningen. Ovanvåning: Hall med plats för allrum samt myshörna med öppen spis (EJ i bruk). Rymligt sovrum mot sydväst med panoramafönster. Två sovrum mot nordost. Äldre badrum med plastmatta, dusch, och badkar. Hela ovanvåningen har trevliga trägolv i original och ljusa färger. Förråd:Mindre förråd i trä för enklare förvaring. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT FÖR MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA. VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN DIREKT FÖR YTTERLIGRE INFORMATION.

  • Plus
Rammen 2275, Rammen, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Rammen 2275

Gård/Skog
Rammen, Hässleholms kommun
Skånegårdar
3 100 000 kr
84 m²
23,9 ha tomt

Längs med en slingrande grusväg, högt upp på Nävlingeåsen, ligger Rammen och denna natursköna skog- och lantbruksfastighet. Gården som är tyst belägen har unika marker vilka påminner om vår gamla bondekultur. Fastigheten består av två delar vilka förvärvas som en helhet. Gårdscentrum med mangårdsbyggnad, stall/loge samt garage och förråd som varit i släkten sedan 1800-talet. Renoveringsbehov föreligger. Den totala arealen, ca 23 ha, fördelar sig på ca 4 ha åkermark, 2,7 ha övrig mark samt 16,8 ha skogsmark med ett bedömt virkesförråd om ca 4 340 m³sk. Medföljande jakträtt med jaktmöjlighet på älg, hjort, vildsvin och rådjur. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Plus
Barkåkravägen 223, Barkåkra, Ängelholms kommun

Barkåkravägen 223

Gård/Skog
Barkåkra, Ängelholms kommun
Skånegårdar
45 000 000 kr
130 ha tomt

Mycket god arrondering med två skiften om vardera 116,27 ha och 13,80 ha. Huvudsakligen jordklass 8 med mindre remsa i söder jordklass 6. Ca 40 ha i södra delen av området är lättare mark på vilken det tidigare odlats potatis. Bevattningsdamm utgrävd 1973 om ca 3 500m3, delvis nergrävda stamledningar. På fastigheten finns tre byggnader. Maskinhall med planlager, Maskinförråd och potatislager vilket en gång i tiden tjänats som kostall samt magasin med ursprung från 1804. Beläget vid Barkåkra mellan Vejbystrand och Ängelholm. Bud tillsammans med bankreferens skall vara Skånegårdar, [email protected] tillhanda senast kl. 12,00, den 20 maj 2024. Fastigheten kan köpas i sin helhet alternativt i delar. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

Munkebäcksvägen 90, null, Landskrona kommun

Munkebäcksvägen 90

Gård/Skog
Landskrona kommun
Skånegårdar
8 500 000 kr
158 m²
2,8 ha tomt

Välskött gård med möjligheter till egen verksamhet, hästhållning och smidigt boende nära service, skola och städer. Enplanshus från 2004 om ca 158 kvm med bra planlösning och lättskött trädgård. Vattenburen värme via frånluftsvärmepump från 2022 och kommunalt VA. Trevlig gårdsbild med stall, verkstad och loge i u-formation. Stallet rymmer sex murade boxar samt foder- och sadelkammare. Uppvärmd verkstad med kontor om ca 250 kvm. Loge med gjutet golv. Ca 3 ha med natursköna hagar med inslag av björk, paddock, prydlig gårdsplan, trädgård med häckar, fruktträd och flera uteplatser. Privat och fint beläget med gräns mot Braån och vy mot damm. Beläget söder om Asmundtorp, ca 3 km från Häljarps station, ca 4 km öster om E6/E20 och Landskrona. Asmundtorp, endast ca 1 km norr om gården, erbjuder affär, skola F-9, barnomsorg, buss 240 Landskrona-Svalöv och Häljarp erbjuder affär, skola 4-9,barnomsrog, tågstation. Närhet till flertalet ridklubbar, fotbollsföreningar och golfbanor. LADDA NER PROSPEKT MED MER INFORMATION VIA MÄKLARENS HEMSIDA!

  • Plus
Östra Kulhult, null, Osby kommun

Östra Kulhult

Gård/Skog
Osby kommun
Skånegårdar
4 800 000 kr
34,5 ha tomt

Välarronderad tillväxtfastighet om ca 34,5 ha, belägen i ett produktivt barrskogsbälte mellan Osby och Glimåkra. Bedömt virkesförråd om ca 4 300 m³sk. Medelbonitet om 9,1 m³sk/ha/år. God tillgänglighet genom mindre grusvägar. Fri från byggnader. Jaktmöjlighet på älg, vildsvin samt rådjur. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Björkhult 2160, Immeln, Osby kommun
Björkhult 2160, Immeln, Osby kommun, bild 2
Björkhult 2160, Immeln, Osby kommun, bild 3

Björkhult 2160

Gård/Skog
Immeln, Osby kommun
Skånegårdar
11 000 000 kr
200 + 294 m²
13,3 ha tomt

Utmed Immelns västra strand, med en hänförande utsikt över sjön och dess omgivande natur, ligger denna enastående gård. Egendomen som ligger vid vägs ände har ett unikt läge och ger dess ägare en privat och ostörd idyll som är fri från vardagens brus. När Ni passerat igenom tillhörande skogsmark når Ni ett välskött gårdscentrum med mangårdsbyggnad, gäststuga, en fantastisk lada för fest och kontor samt flera garage och förrådsutrymmen. Solcellsanläggning om totalt 38 kW. Ett gediget arbete har lagts på att restaurera och utveckla gårdens samtliga byggnader. Bostadshuset som totalrenoverades 2000 har moderniserats men fått behålla sin nordskånska karaktär och omfattar ca 200 kvm boarea i 1,5-plan. Flera av rummen har en vacker utsikt över sjön och omkringliggande natur. Med stor omsorg har ägaren förädlat gårdens tidigare stallbyggnad till en idag fullständigt unik ”lada” om ca 240 kvm som inrymmer ett enastående festsal men även kontor, gästrum och rum för vinlagring. Vid sjökanten finns en rejäl brygga för både båt, bad och middagar. Till fastigheten följer naturligtvis jakt- och fiskerätt. Tillhörande egendom består utav ca 12 ha skogsmark med ett virkesförråd om ca 1 000 m³sk samt en rejäl tomt med potential för en helikopterplatta. Möjlighet finns att förvärva ytterligare 41 ha skogsmark i direkt anslutning till övrig areal. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION.

  • Premium
Egnahemsvägen 77, null, Helsingborgs kommun

Egnahemsvägen 77

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Skånegårdar
11 250 000 kr
190 m²
7,4 ha tomt

Välskött trädgårdsmästeri med drygt 10 000 kvm växthus, ebb- och flodbord, rännbord eller mobilbord i samtliga hus, belysning, energi- och mörkläggningsväv etc. Ny pelletspanna för uppvärmning. StyMark om ca 5,5 ha för möjlighet till utveckling eller frilandsodling. Välhållen bostad om ca 190 kvm med pool och uterum i två vädersträck. Verksamheten är specialiserad på pelargoner, penséer, potatis för groning, jordgubbar, julstjärnor och bollkryss. Klimatstyrning via Hortimaxdator. Uppvärmning primärt via pelletspanna med helautomatisk styrning från 2022, 400 kW. Returvattentensystem om över 500 m³. För ytterligare information vänligen ladda ned prospekt.

  • Plus
Gamla vägen 1, null, Sjöbo kommun

Gamla vägen 1

Villa
Sjöbo kommun
Skånegårdar
6 900 000 kr
330 m²
2 954 m² tomt

Fyrlängad gård med historia från mitten av 1800-talet. Inredd yta om ca 685 kvm belägen mitt i Blentarp med en privat innergård om ca 170 kvm, större delen stensatt uteplats med spabad. Goda parkeringsmöjligheter gör fastigheten lämplig för uthyrning, egenföretagare, generationsboende eller dylikt. Fastigheten består för närvarande av två bostadslägenheter om ca 240 kvm resp. 90 kvm, verksamhetslokal om ca 160 kvm och lager om ca 95 kvm varav kontor ca 40 kvm, förråd 100 kvm samt oinredd vind. Bostadsdelen har förutom innergården en stor stensatt altan och växthus i öster. Visning enligt överenskommelse med mäklaren. Ladda ned prospektet på mäklarens hemsida eller ring för mer information.

Lottentorp, Slottsvägen 96-72, Sövde, Sjöbo kommun

Lottentorp, Slottsvägen 96-72

Gård/Skog
Sövde, Sjöbo kommun
Skånegårdar
15 200 000 kr
370 m²
19,4 ha tomt

Lottentorp Gård är en professionell och välplanerad hästanläggning söder om Sjöbo strax norr om Sövdeborg. Total areal om 19 ha fördelade på beteshagar, rundbana och rakbana. Bostad om ca 370 kvm med rymlig uppväxt trädgård inramad med häck. Bostaden uppförd omkring 1850 - talet inrymmer tre lägenheter om ca 220 kvm, 85 kvm och 60 kvm. Den södra lägenheten är smakfullt renoverad i omgångar. Mellersta och södra lägenheten har mer moderniseringsbehov. Eget VA, jordvärme, fiber. Anläggningen har totalt 54 boxar fördelade på tre stall. Spolspilta, sadel- och foderkammare, pentry. Ridhus och ridbana. Rundbana om 1000 m och rakbana om 600 m. Gården erbjuder goda flöden och bra möjligheter för den hästintresserade. Fritt beläget i hästpopulärt område mellan Sjöbo och Sövdeborg med närhet till ridterräng och härliga naturvärden. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA ELLER KONTAKTA MÄKLAREN!!

  • Plus
Marklunda, null, Osby kommun

Marklunda

Gård/Skog
Osby kommun
Skånegårdar
8 500 000 kr
65 ha tomt

Välskött och barrdominerad skogsfastighet om ca 65 ha vilken kan förvärvas av juridisk person. Lättillgängligt belägen strax öst om Osby samhälle. Fastigheten som är byggnadsfri erbjuder en god arrondering, ett bra vägnät, samt högproduktiv granskog i åldern 0 – 60 år. Av den totala arealen utgör 58,6 ha skogsmark, 4,8 ha inägomark samt 1,6 ha övrig mark. Bedömt virkesförråd om ca 8 750 m³sk och en medelbonitet om 8,7 m³sk/ha/år. Medföljande jakträtt from 2025-07-01. Marklunda är beläget utmed väg 23 precis utanför Osby samhälle. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Lyngby 153, null, Lunds kommun

Lyngby 153

Gård/Skog
Lunds kommun
Skånegårdar
19 000 000 kr
285 m²
24,2 ha tomt

Mycket trevlig och välskött hästgård belägen i härlig natur med kuperade fält strax utanför Genarp i den kulturmärkta byn Lyngby. Charmig och gedigen mangårdsbyggnad uppdelad på två bostäder om 125 kvm respektive 160 kvm med trevlig trädgård och trädäck. Gästhus om ca 50 kvm med egen uteplats. Lindallé leder upp till gården med gedigna ekonomibyggnader. Stall med 22 hästboxar fördelat på två avdelningar. Erforderligt bygglov för lägenhet finns. Ridhus med förråd. Ridbana med måtten 30 x 60 m. Åkermark om ca 21,95 ha inom jordklass 7 och 8. Fördelat på tre skiften i nära anslutning till gården. Fördelat på hagar/betesmark, vall. Ca 10,47 ha är idag utarrenderat enl. muntligt avtal. Vattenkoppar installerat i vinter- och sommarhagar, samt stora vattenkoppar med flödesmätare i sommarhagarna installerat 2022. Jordvärme & solceller. Fiber. VÄNLIGEN LADDA NER PROSPEKT, VIA MÄKLARENS HEMSIDA, FÖR MER INFORMATION ELLER KONTAKTA MÄKLAREN.

  • Plus
Iris och Gurlis väg, null, Tomelilla kommun

Iris och Gurlis väg

Gård/Skog
Tomelilla kommun
Skånegårdar
6 000 000 kr
51 ha tomt

Skog och jakt. 51 ha varav 50 ha skog, 6 447 m³sk . Byggnadsfri. Belägen alldeles söder om Brösarp. Jakt på bl.a. kronhjort, vildsvin, dovhjort och rådjur. Befintliga jakttorn ingår. Del av fastigheten ingår i Verkeåns naturreservat. LADDA NER PROSPEKT VIA MÄKLARENS HEMSIDA FÖR MER INFORMATION

  • Plus
Bengtsboda, null, Olofströms kommun

Bengtsboda

Gård/Skog
Olofströms kommun
Skånegårdar
23 000 000 kr
239 ha tomt

Skogsfastighet om 239 ha utan byggnader i nordvästra Blekinge. Huvudsakligen tall och gran. Jakt fr.o.m. 2025-07-01. Ny skogsbruksplan upprättad februari 2024 med ett virkesförråd om 19 056 m3sk och tillväxt på 1032 m3 sk per år. LADDA NER PROSPEKT FÖR YTTERLIGAR INFORMATION

  • Plus
Hästhult 5238A, null, Hässleholms kommun

Hästhult 5238A

Villa
Hässleholms kommun
Skånegårdar
2 500 000 kr
196 m²
1 910 m² tomt

Välisolerat lösvirkeshus byggt 2008 med öppna ljusa ytor, kök/allrum, fyra sovrum toalett på båda plan, golvvärme, boarea om totalt 196 m² i 1½ plan. Gästhus/annex med storstuga, kök och toalett. Lättillgängligt 7,5 km väster om Vittsjö och 20 km till Örkelljunga. Varmt välkomna på visning . LADDA NER PROSPEKT FÖR MER DETALJERAD INFORMATION!

Visar 1 - 25 av 38