Croisette Trelleborg

Croisette Trelleborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hedvägen 108C, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Idag kl 17:00

Hedvägen 108C

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 375 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 453 kr/mån
23 707 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare på Hedvägen 108C som förenar stil, funktionalitet och bekvämlighet på bästa sätt. Inredningen känns modern och stilfull där det är lätt att addera varma detaljer som gör att det känns trivsamt. Här löper vackert enhetligt golv genom rummen och med en ljus färgpalett på väggarna bjuds vi på ett hem som är enkelt att inreda och en rofylld känsla infinner sig. Vi bjuds på ett inbjudande kök med plats för matlagning och trevliga middagsbjudningar medan sovrummet får bli en fristad med lugn och komfort. Vardagsrummet är gemytligt och bjuder på kvadrat för såväl soffa med tillhörande tv-del som matbord och härifrån har vi access till den inglasade balkongen. Sammantaget är detta en mycket karaktärsfull och mysig bostad där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vipphögsvägen 5A, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Vipphögsvägen 5A

Lägenhet
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
4 895 000 kr
152 m²
5 rum
7 900 kr/mån
32 204 kr/m²

Stig in i detta charmiga radhus i hjärtat av Beddingestrand, där havets brus och de vidsträckta åkrarna blir din närmaste granne. Byggt med omsorg och kärlek år 2021, bjuder detta nybyggda hus på en fantastisk mix av modern elegans och rustik charm med noga utvalda material. Med en generös boyta på hela 152 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både familj och vänner att trivas och njuta av livet. Varje detalj är noga utvald och massvis av tillval har gjorts för att skapa den perfekta bostaden för dig. Gediget påkostat attefallshus, med många bekvämligheter såsom golv värme, IVT pump, klinker, Wi-Fi loft, sovrum, badrum, allrum/hobbyrum. Denna byggnad kan man med fördel använda för t,ex uthyrning Utanför huset sträcker sig en vidsträckt uppfart som rymmer upp till 8-9 bilar, vilket gör det till en perfekt plats för både festliga tillställningar och vardagliga äventyr. Här finns gott om plats att parkera och välkomna gäster med öppna armar. Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Formgatan 3, Limhamn, Malmö kommun

Formgatan 3

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Croisette Trelleborg
3 650 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
6 929 kr/mån
37 245 kr/m²

Låt dig kliva in i en värld av ljus och rymd i denna nyproducerade fyrarummare på Limhamn. Genomgående ljusa parkettgolv och väggar skapar en harmonisk atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum flödar naturligt med strålande fönsterpartier, som leder ut till en egen uteplats av vidsträckt kvadrat. Köket från Vedum är en sann höjdpunkt med sin stilfulla design, komplett med vita luckor och ljus bänkskiva i vit marmor. Integrerade vitvaror gör matlagningen till en lek. Den flexibla planlösningen erbjuder idag tre sovrum, varav mastersovrummet skämmer bort med ypperlig förvaring i en praktisk klädkammare. Slappna av och koppla av i det helkaklade badrummet som lockar med ett inbjudande badkar och som dessutom är bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett praktiskt gäst-WC för ökad bekvämlighet. Upplev det bästa av modern elegans och komfort i denna underbara bostad på Limhamn. Här väntar en lyxig livsstil med alla bekvämligheter du kan önska dig.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hantverkaregatan 9B, Centralt, Trelleborgs kommun
Hantverkaregatan 9B, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 9B, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 9B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
3 264 kr/mån
17 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta på Hantverkaregatan i centrala Trelleborg. Med sitt perfekta läge är detta det idealiska boendet för dig som vill ha närhet till allt. Du har kommunikationer runt hörnet och matbutiker inom bekvämt avstånd. Den här bostaden kombinerar det moderna med det gamla och ger dig en hemkänsla direkt när du kliver in genom dörren. Den väldisponerade ytan på 35 kvadratmeter ger dig gott om plats att inreda efter din egen stil. Belägen på andra våningen i en trevåningsfastighet erbjuder bostaden både bekvämlighet och lugn. Här kan du njuta av ett centralt läge samtidigt som du har en avskildhet som gör att du kan koppla av och känna dig hemma. Denna etta passar perfekt för förstagångsköpare eller för dig som söker en praktisk och lättskött bostad. Ta chansen att äga en del av Trelleborgs charm i denna moderna och samtidigt tidlösa bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun
Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Modeshögsvägen 97, Gislöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Modeshögsvägen 97

Tomt
Gislöv, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 595 000 kr
1 762 m² tomt

Vill du bo med närhet till havet? Kunna ta långa promenader längs med strandkanten? Då är denna tomt optimal för just er! Beläget ett stenkast från havet med tillgång till härliga milslånga cykelvägar och mysiga restauranger längs kusten. Här har man möjligheten att få designa sitt drömhus. En stor tomt om 1762kvm ger en möjlighet att bygga allt från ett stort hus till en mindre sommarstuga. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter, busslinjen 190 kör mellan Trelleborg och Ystad med hållplats precis intill tomten. Här nås Trelleborg centrum på bara 15min, för att vidare ta sig med pågatågen till Malmö på 25min. Närhet till Sveriges sydligaste udde Smygehuk där fisken smakar som bäst eller vidare till populära Beddingestrand där golfbanan väntar. I Simremarken bor du med närhet till en rad bekvämligheter och sevärdheter! Välkomna att kontakta mig vid vidare frågor på 0709-233742 eller på [email protected]

  • Premium
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun, bild 2
Järabacksvägen 29, Gislövs Läge, Trelleborgs kommun, bild 3

Järabacksvägen 29

Villa
Gislövs Läge, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
7 650 000 kr
203 + 33 m²
7 rum
1 016 m² tomt

På guldkantat läge ett par stenkast från underbara strövområden längs strand och hav presenterar vi denna eleganta villadröm som kännetecknas av en smakfullt renoverad interiör och en härlig utemiljö. Planlösningen är utmärkt och bjuder bland annat på stora sociala ytor med både matrum och vidbyggt vardagsrum med utgång till uteplats respektive vackert växthus. Stilfullt och luftigt kök från 2019 samsas med två helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum, varav ett tillbyggt mastersovrum med öppet till nock och synliga takbjälkar. Här finns även suveräna förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier med utsikt mot havet. Addera därtill ett rejält allrum på det övre våningsplanet med strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Utomhus lockar gott om plats för allehanda aktiviteter, varierad grönska, jacuzzi och separat gästrum av god storlek. Här bor du i ett idylliskt villaområde med fin växtlighet och trivsam villaförening med egen brygga en kort promenad bort. Ljuvlig natur får man på köpet här i Gislövs Läge, som dessutom har både förskola och skola i närområdet såväl som utegym, multiarena och goda kommunikationer med buss. Varmt välkomna!

  • Premium
Gorms väg 26, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Gorms väg 26

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 395 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 531 kr/mån
20 558 kr/m²

På barnvänlig och populär gata finns detta trivsamma och väldisponerade bostadsrättsparhus där stil, komfort och praktiskt boende kombineras på bästa sätt. Bostaden är belägen på eftertraktad hörntomt och erbjuder en inbjudande planlösning med smakfull interiör och stora sociala ytor. Det stilrena köket är välplanerat och från det ljusa vardagsrummet når man det eleganta uterummet med glasväggar som släpper in naturligt ljus, detta blir en favoritplats för både vardagslivet och festliga tillfällen. Vidare finns tre utmärkta sovrum, dubbla badrumsmiljöer och tvättstuga med egen ingång. Läget är optimalt i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Trelleborgs centrum, förskola, skola, matbutiker och service samt bra pendlingsmöjligheter till Malmö. Ett bekvämt hem perfekt för barnfamiljen, varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Änghögsgatan 11A, Centralt, Trelleborgs kommun

Änghögsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
6 285 kr/mån
24 295 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på markplan med en härlig atmosfär och enastående bekvämlighet. Med tre rum erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Lägenheten har ett fantastiskt uterum i söderläge, vilket ger möjlighet till avkoppling och soliga stunder året runt. Uterummet är det perfekta stället att njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj för en trevlig middag. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med ett praktiskt förråd som ger plats för allt du behöver för att hålla ordning och reda. Här finns gott om utrymme för cyklar, verktyg och andra föremål som du vill ha nära till hands. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och funktionell bostad med en härlig utomhusmiljö att njuta av. Välkommen till ditt nya hem! Utmärkt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter med närhet till grönområden, skolor och goda kommunikationsmöjligheter. Här bor du med alla fördelar av att bo i hus men med bekvämligheterna av att bo i en bostadsrättsförening! Ett perfekt boende som erbjuder allt en familj kan tänkas önska!

  • Plus
  • Uteplats
Tommarpsvägen 43, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 17:00

Tommarpsvägen 43

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
4 200 000 kr
243 + 30 m²
6 rum
523 m² tomt

Vid privatvisning hör av er till ansvarig mäklare på 0709-233742. Välkommen till detta extraordinära hem, där stadsbilden möter en lugn och avkopplande plats. På två våningar sträcker sig detta hus över en imponerande boyta på hela 243 kvadratmeter, fyllt med karaktär och charm.Klivin i detta hem och låt dig omslutas av dess varma atmosfär och generösa utrymmen. De öppna planlösningarna och de stora fönstren skapar en ljus och luftig känsla, medan de välkomnande rummen erbjuder gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen för livet. Exteriört väntar ett rymligt trädäck med spabad och ytor för umgänge och lek. Strax utanför tomten finner vi flaningen som man från ovanvåningen kan lägga ögonen på i timmar. Denna pärla är belägen i hjärtat av staden, där ljudet av stadens pulserande liv blandas med doften av närliggande grönområden. Medan butiker och caféer ligger inom bekvämt gångavstånd, bjuder de omgivande parkerna och naturområdena in till avkopplande promenader och fridfulla stunder. Upplev bekvämligheten med enastående kommunikationsmöjligheter, där närliggande busshållplatser och tågstationer ger enkel tillgång till resten av staden och dess omgivningar. Att pendla till jobbet blir en bris, samtidigt som utflykter och äventyr bara är en kort resa bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Norra vägen 6C & 6D, Ljunghusen, Vellinge kommun

Norra vägen 6C & 6D

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Croisette Trelleborg
7 995 000 kr
170 + 16 m²
6 rum
2 220 m² tomt

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare på 0709-233742 alt [email protected] Välkommen till Norra vägen 6C och 6D i Höllviken, en unik möjlighet att förvärva två lägenheter i en och samma fastighet. Dessa välbyggda bostäder erbjuder maximal komfort och utrymme, med varje lägenhet bestående av tre rum och kök samt tvättstuga. Dessutom finns ett praktiskt uteförråd på 7 kvm för förvaring av alla dina tillhörigheter. Huset, som är byggt år 1987, sträcker sig över en yta om totalt 170 kvm och är beläget på en generös tomt på hela 2220 kvm. Den stenlagda uteplatsen erbjuder en perfekt plats att njuta av solen och umgås med familj och vänner. Med sin betongbjälklag och trästomme med fasad tegel, erbjuder detta hus både hållbarhet och charm. Fönstren är av hög kvalitet med treglas, vilket ger en effektiv isolering. Ventilationen sköts av en frånluftsvärmepump med återvinning till tappvärmevatten, vilket ger en energieffektiv uppvärmning. Dessutom finns direktverkande el samt värmepump luft/luft för att hålla temperaturen behaglig året runt. Varje lägenhet har sin egen bilplats och ytterligare ett förråd om 7 kvm för extra förvaringsutrymme. Detta är en unik möjlighet att förvärva två lägenheter i ett och samma hus med fantastiska hyresintäkter. Missa inte chansen att bli ägare till detta attraktiva boende i Ljunghusen.

  • Plus
Högalidsvägen 53D, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Högalidsvägen 53D

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
5 955 kr/mån
25 694 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet på 4 våning med hiss välkomnar dig med en rymlig hall, komplett med praktiskt klinkergolv och gott om förvaringsutrymme i form av fem garderober. Köket är en sann dröm för den som älskar att laga mat, med generöst med skåputrymme bakom de eleganta vita skåpsluckorna, kompletterat med en elegant grå bänkskiva. Här finns gott om plats för en trevlig matplats för upp till sex personer, och den fullhöjda kyl och frysen i rostfritt gör det bekvämt att förvara alla dina färska varor. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong att njuta av i söderläge! Badrummet är stilrent helkaklat med grå klinker och vitt kakel, komplett med all den komfort du behöver inklusive tvättmaskin, torktumlare och en bekväm duschhörna. Sovrummen är harmoniska med parkettgolv och det ena sovrummet har även en praktisk garderob samt förråd/klädkammare. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Gränstorpsgatan 2A, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Gränstorpsgatan 2A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
7 144 kr/mån
27 000 kr/m²

Med glädje presenterar jag nu denna fina bostad som bjuder på en ombonad känsla i lyxig inramning. Här möts vi av stilrena materialval där genomgående samma golv samspelar fint med ljusa väggar vilket ger en fin bas att bygga vidare på utifrån vad som passar just er. Kök och vardagsrum hänger ihop som en smakfull enhet där funktionen är central och de stora fönsterpartierna skänker rikligt av det efterlängtade solljuset. Här finns två sovrum samt ett helkaklat badrum som är försett med samtliga bekvämligheter som förväntas i ett modernt hem. Highlightsen måste ändå vara de två uteplatserna placerade i motsatt väderstreck så vi kan följa solens strålar under dagen. Vid entrén möts vi av stenbelagd uteplats som ger möjlighet att skapa er egen personliga utomhusoas och den rymliga baksidan med trätrall omfamnas av vackra gröna häckar. Här kan ni njuta av utomhusmiddagar, grillkvällar och skapa minnen med nära och kära. På Gränstorpsgatan 2A bor man med känslan av det idylliska lantlivet, men med bara några minuter från centrum. Brf Trädgårdsstaden bjuder på gröna innergårdar med umgängesvänliga platser. Ett lugnt område med hög livskvalité. Detta är helt enkelt ett inspirerande boende där både skiss och verklighet överträffar idén av hur boendet kommer upplevas och där drömmen om ett trivsamt hem blir verklighet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Liljeborgsgatan 22A, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Liljeborgsgatan 22A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
720 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 539 kr/mån
17 561 kr/m²

* Prissänkt * Centralt i Trelleborg på ypperligt läge finns denna charmiga bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet sam en underbar inglasad balkong. Lägenheten är en omgjord etta där matplatsen praktiskt reglats upp med väggar och skapat en sovalkov. Planlösningen är välplanerad och erbjuder härligt vardagsrum med strålande ljusinsläpp från stort fönster och hemtrevligt inrett kök med utgång till balkongen. Lägg därtill helkaklat badrum i sobra färger med dusch och en rymlig, välkomnande hall. Bostaden är belägen i centrala Trelleborg med närhet till shopping, restauranger, kollektivtrafik och andra bekvämligheter, vilket gör din vardag smidig och enkel. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kättingvägen 5, Dalköpinge, Trelleborgs kommun

Kättingvägen 5

Villa
Dalköpinge, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
5 695 000 kr
158 + 37,5 m²
4 rum
775 m² tomt

Detta stenhus på 158 kvm i Dalköpinge utanför Trelleborg är en dröm för den som söker en harmonisk livsstil nära havet. Med sitt enplanslayout och höga takhöjd erbjuder det generösa utrymmen och en känsla av rymd. Stora öppningsbara glaspartier fyller hemmet med naturligt ljus och ger en oavbruten utsikt över den omgivande naturen. Den öppna planlösningen skapar en välkomnande atmosfär som inbjuder till samvaro och gemenskap. Uteplatsen i väster, med en gjuten isolerad platta, är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med vänner och familj. Garaget nås från huvudbyggnad som från uppfarten. Friggebod med plats för trädgårdsredskapen och sprinklers i trädgården saknar man inget. Här går du behagligt runt på golvvärme i samtliga rum samt njuter av den öppna spisen från Rais. Med närhet till både havet och skolan är detta huset en idealisk plats för en aktiv och bekväm livsstil. Ljuvlig natur får man på köpet här i Gislövs Läge, som dessutom har både förskola och skola i närområdet såväl som utegym, multiarena och goda kommunikationer med buss. Varmt välkomna!

Liljeborgsgatan 22B, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:50

Liljeborgsgatan 22B

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 150 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 357 kr/mån
21 101 kr/m²

På utmärkt läge i trivsamma Trelleborg finner man denna oerhört väldisponerade och smakfullt renoverade lägenhet. Bostaden är belägen på tredje våningen och erbjuder genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp från två håll. Renovering har skett löpande, det stilsäkra köket renoverades 2018 och det helkaklade badrummet med dusch renoverades 2020. Vidare finns ljust och luftigt vardagsrum med vacker parkett och access till den underbara inglasade balkongen. Ett mycket trevligt boende på bra läge med närhet till service, affärer och bra bussförbindelser. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Krooks byaväg 18F, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Krooks byaväg 18F

Radhus
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 395 000 kr
97 m²
5 rum
vån 1/1
5 201 kr/mån
35 000 kr/m²

Där nyproducerade och välskötta kvarter möter villakvarter och öppna vidder presenterar vi med glädje detta fantastiska brf-parhus på 97 kvadratmeter. Uppfört 2020 finns här alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda, i utsökt samklang med gedigna färg- och materialval planerade in i minsta detalj samt med närhet till svalkande havsbad. Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med generösa fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Dessa ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot det helt magiska trädäcket, signerat lyxig Jacuzzi och bar och dessutom med plats för loungemöblemanget. Denna fantastiskt ljusa bostad förser oss med tre-fyra sovrum, med flertal möbleringsalternativ att erbjuda samt ypperlig förvaring i garderober och klädkammare. Smakfullt inrett gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare är ytterligare bonus! Här bor du naturnära i lugn bymiljö på pendlingsvänligt läge till hela Öresundsregionen. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Valldammsgatan 6, Centralt, Trelleborgs kommun

Valldammsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/4
4 642 kr/mån
17 836 kr/m²

Välkommen till denna unika möjlighet att omvandla denna lokal till din framtida bostadsrätt! Belägen på markplan mitt i Trelleborgs centrum erbjuder denna 67 kvm stora lokal en fantastisk grund för att skapa ditt drömhem. Med en imponerande takhöjd skapas en luftig atmosfär som ger utrymme för dina visioner och idéer att blomstra. Två uteplatser ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa en trivsam miljö för avkoppling och sociala samvaron. Denna lokal är ett renoveringsobjekt som ger dig möjlighet att skapa en bostadsrätt som är unik för dig och dina behov. Den centrala placeringen gör det enkelt att ta del av stadens puls och närheten till kollektivtrafik gör pendling till jobbet eller utflykter runt staden bekvämt och enkelt. Detta är en sällsynt möjlighet att skapa ditt egen hem på en eftertraktad plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hansagatan 4, Centralt, Trelleborgs kommun

Hansagatan 4

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 253 kr/mån
17 456 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning på 0709-233742 Välkommen till denna charmiga tvåa, där ljuset flödar genom de generösa fönsterytorna och skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med en yta på 57 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet den perfekta balansen mellan bekvämlighet och funktion. Det öppna vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och social samvaro, med gott om plats för soffgrupper och matplats. Köket erbjuder gott om förvaring, nymålade luckor samt fina vitvaror. I hallen ligger ett marmorgolv som ger en känsla av lyx. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng samt förvaring, här nås även balkongen. Belägen i hjärtat av staden är denna bostad idealiskt placerad för den som vill ha nära till allt. Med bekväm närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som den har att erbjuda. Detta är en bostad som omfamnar dig med sin ljusa och inbjudande atmosfär samtidigt som den erbjuder en praktisk och funktionell planlösning. Ta chansen att kalla denna pärla för ditt hem och kontakta oss för att boka en visning redan idag.

  • Plus
  • Balkong
Beddinge strandväg 123, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Beddinge strandväg 123

Lägenhet
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 275 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 365 kr/mån
41 364 kr/m²

Kontakta mäklare vid privatvisning! Upplev det bästa av båda världar med ett oslagbart läge med närhet till havet, naturen samt golfbanan som närmsta granne. Här får du ett modernt och bekvämt boende som är ritat med inspiration av den kringliggande naturen. Beddinge Strandbyn är omsorgsfullt planerat för att erbjuda en harmonisk livsstil där du kan njuta av både lugnet mellan hemmets egna väggar och serviceutbudet i den klassiska Rotundan. I Rotundan kommer erbjudas lounge, bastu, festlokal, övernattningsrum, träningsmöjligheter och inte minst utomhuspool med solbäddar. Med en yta på 55 kvadratmeter fördelat på två plan erbjuder denna bostad ett bekvämt boende för en eller två personer. Du kan också njuta av lugna stunder på balkongerna, där du kan koppla av och låta dina sinnen bli uppfyllda av den friska havsluften. Denna bostad får även fritt hyras ut i andrahand utan föreningens godkännande, vad mer kan önskas? Välkommen till detta ljusta och fräscha hem som ger dig möjlighet att bo i harmoni med naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Upplev en modern livsstil vid kusten och skapa dina egna minnen här i Beddingestrand.

  • Plus
  • Balkong
Östra Förstadsgatan 141, Östra Stranden, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 141

Villa
Östra Stranden, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
3 995 000 kr
137 + 20 m²
6 rum
294 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i en trygg återvändsgränd. Med natursköna omgivningar och närhet till havet erbjuder detta hem en perfekt kombination av lugn och närhet till naturen. Det barnvänliga läget gör det till en idealisk plats för familjer att trivas i. Den moderna utrustningen i detta charmiga gatuhus gör vardagen bekväm och funktionell. Här finner du två braskaminer som både ger god värme och sätter guldkant på vardagen. Dessutom, med solceller installerade 2023, kan du vara stolt över att göra ditt bidrag till en hållbar framtid. Med en carport för din bil kan du enkelt ta dig runt och utforska den omgivande staden Trelleborg. Närliggande kommunikationer gör pendlingen smidig för både jobb och fritidsaktiviteter. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsutrymmen och ett praktiskt förråd för att hålla ditt hem organiserat och snyggt. Med en total yta på 137 kvadratmeter och en tomtarea på 294 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Kom och upplev denna moderna villa som har allt du behöver för att skapa ett bekvämt och harmoniskt boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Östra Stranden.

  • Plus
Hallasvängen 17A, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hallasvängen 17A

Lägenhet
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
1 995 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 853 kr/mån
24 036 kr/m²

Välkommen ut till populära Hallasvängen! Här bor du bekvämt på andra våningen där bostaden fördelas på ett större sovrum samt två mindre. Bostadens sociala utrymme finner vi i vardagsrummet, med plats för en stor soffgrupp samt möblemang. Den inglasade balkongen ger känslan av ett extra vardagsrumrum som går att använda året om. Här ute finns det plats för soffgrupp och matbord! Rymlig hall med gedigna förvaringsmöjligheter. Området erbjuder direkt närhet till både mataffärer, busskommunikation och mysiga grönområden runt Flaningen. Denna smarta och unika lägenhet får ni inte missa, vi ses på visning!

  • Balkong
Hedvägen 139, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hedvägen 139

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Croisette Trelleborg
2 495 000 kr
101 + 29 m²
6 rum
707 m² tomt

NYTT PRIS! Välkomna till västra delen av Trelleborg! Här bor man med närhet till centrum men med en smak av det lugna bostadsområdet. Huset är byggt 1922 och ligger på ypperligt hörnläge med en gedigen trädgård. Här är möjligheterna stora, här kan man bevara dem originella attributen så som kakelugnen samt den generösa takhöjden! Generös tomt på gavel ger bästa läget på gatan, här kan man forma utemiljön på ett flertal sätt. Ett utmärkt tillfälle att få skapa sitt eget drömhem på trevligt läge nära grönområden, närlivs och havet på kort avstånd. Varmt välkomna!

Visar alla 22