Listed

Listed

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 950 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

  • Plus
Ölmegatan 9C, Kvarnberget, Karlstads kommun

Ölmegatan 9C

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Listed
775 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 240 kr/mån
36 905 kr/m²

Perfekt tillfälle för dig som letar efter din första bostad eller som är student. Här erbjuds du chansen att förvärva denna ljus etta med härligt ljusinsläpp och vitmålade väggar och golv. Lägenhetens pentry i stilfull design erbjuder bra med förvaring och bänkyta. Från den välkomnande hallen når du ett fint renoverat badrum. En kvadratsmart etta med allt du behöver. Varmt välkommen till visning. Anmälan krävs via telefon eller mail.

Backa 35, Backa, Torsby kommun

Backa 35

Villa
Backa, Torsby kommun
Listed
195 000 kr
250 m²
11 rum
2 498 m² tomt

Denna rymliga fristående villa är idag uppdelad i tre bostäder, vilket möjliggör generationsboende eller extrainkomst via uthyrning! På entréplan finns första bostaden som består av tre rum och framtida kök. Via egen entré finns på samma plan en tidigare pigbostad bestående av två rum och framtida kök. En trappa upp finns tredje bostaden som består av sex rum och framtida kök. Källaren erbjuder flera bra förvaringsutrymmen samt möjlighet att installera en tvättstuga. På vinden är det delvis ståhöjd och för bra förvaring. Lada med höloft och garage med plats för både bil och traktor. Plan gräsmatta som bjuder in till socialt umgänge och barnens lek. Via en stig nås Klarälven. Naturskönt område med flera fina vandringsleder och möjlighet till ett aktivt friluftsliv. Med bilen är du i Branäs på endast 10 minuter. Välkommen att på plats se potentialen i denna villa!

  • Balkong
Källvägen 5, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Källvägen 5

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Listed
Pris saknas
180 m²
8 rum
986 m² tomt

Imponerande villa med plats för den större familjen. Här erbjuds hela sex st sovrum, flera sociala ytor i form av två vardagsrum, matsal, uterum samt altan. Öppen planlösning mellan ena vardagsrummet matsalen och köket skapar en härlig känsla av rymd och bjuder in till gemenskap. Härifrån nås det inglasade uterummet och sedan vidare ut den soliga altanen på baksidan som även sträcker sig längs husets långsida. Rymlig och möblerbar balkong som även den är i soligt västerläge. Husets moderna utformning och moderna inredning i samspel med låga driftkostnader tack vare bergvärmen tilltalar många. Likaså den sköna golvvärmen. I det inbyggda garaget ryms en bil innanför den elektriska porten. På uppfarten kan ytterligare två parkeras. Bo i ett välkomnande och omtyckt område med flera barnfamiljer och närhet till förskola och skola. Här är det promenadavstånd till centrum med dess utbud av service, samtidigt som naturen i närheten erbjuder trevliga strövområden och badplats. Själva tomten är plan och bjuder in till barnens lek samtidigt som du med gröna fingrar ges möjligheten att odla både blommor och ätbart. Då detta är en kommande annons kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för en förhandsvinsning. Välkommen till detta moderna kvalitetshus med hög standard för dig som vill ha det lilla extra!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 2
Kungsviken-Brattås 635A, Henån, Orust kommun, bild 3

Kungsviken-Brattås 635A

Villa
Henån, Orust kommun
Listed
6 200 000 kr
143 m²
6 rum
1 233 m² tomt

Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Möjlighet till båtplats nr 15 i marinan och betalas enligt årsavgift. Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, "Atmosfär 143" 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken. Säljaren har gjort en videovisning av tomten som finns tillgänglig på Youtube: https://youtu.be/1BUxnGiXkmo (Samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder)

  • Premium
  • Nyproduktion
Brattås 635, Henån, Orust kommun
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 2
Brattås 635, Henån, Orust kommun, bild 3

Brattås 635

Tomt
Henån, Orust kommun
Listed
2 300 000 kr
1 233 m² tomt

Lättbebyggd tomt om 1233 kvm med möjlighet till båtplats Nr.15 i Kungsvikens Marina. Med fritt och naturskönt läge på spännande tomt planeras nu en nyckelfärdig villa för året om boende eller semesterboende. Tomtens storlek och detaljplanen erbjuder möjligheter för både villa med pool, stor altan, attefallshus och garage om så önskas. Fastigheten ligger i en unik del av området som erbjuder närhet till skärgården och naturen. El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete. För ytterligare information samt offerter kring material, markarbete och energiberäkning mm - se separat leveransbeskrivning från olika husleverantörer som tillhandahålles i samband med visning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. - Nybyggda småhus har ingen fastighetsavgift under de första 15 åren. Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet. Enligt sägnen så skall Olav Tryggvason byggt sitt vikingaskepp, Ormen Långe, här i Kungsviken.

  • Premium
Kvarnåsvägen 2+4, Alkvettern, Storfors kommun

Kvarnåsvägen 2+4

Villa
Alkvettern, Storfors kommun
Listed
595 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
2 901 m² tomt

Med bra läge i området och insynsskyddad baksida mot gärdet är nu inte mindre än två fastigheter till salu. Här erbjuds en rymlig fristående villa med garage och förråd samt den angränsande och obebyggda grannfastigheten. I detta lugna och trevliga bostadsområde bor flera barnfamiljer. Här finns närhet till naturen med fina strövområden och närhet sjön Alkvettern med dess populära badplats och goda fiskevatten samt småbåtsplatser. Här finns även den aktiva fotbollsklubben, Alkvetterns Herrgård samt skola F-6 och förskola. Samtidigt är det endast en kvart med bilen in till Karlskoga. Villan är i ett plan med källare och innefattar totalt hela 250 m², vilket ökar förutsättningarna för att detta är ett hus som familjen inte kommer att växa ur. Invändigt erbjuds generösa sällskapsytor i både vardagsrum och gillestuga. I källaren finns dessutom en relaxavdelning med infra-bastu. Utvändigt avnjuts solens värmande strålar gärna på altanen som nås från det välutrustade köket. Då detta är en kommande annonsering kommer mer information inkomma löpande. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Hönacka Mästerbacken 5, Hönacka, Arvika kommun

Hönacka Mästerbacken 5

Villa
Hönacka, Arvika kommun
Listed
995 000 kr
135 + 123 m²
5 rum
1 881 m² tomt

Letar du efter ett rymligt hus för familjen med en generös tomt med bra lekytor för barnen? Då har du hittat rätt! Detta hus erbjuder hela fyra sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett renoverat kök samt två toaletter. Här finns flera trevliga sociala ytor både inomhus och ute på altanen. Naturen smyger sig inpå knuten och bidrar till en härligt fridfull känsla. På tomten finns ett stort fristående garage med goda utrymmen och i utbyggnaden på huset finns ytterligare ett garage. Huset har dessutom bra förvaringsutrymmen. Bo med närheten till naturen och den vacka Glaskogens naturreservat med sina fina vandringsleder och övernattningsställen, samtidigt som det är gångavstånd till Glava där mataffär och skola finns. Här finns även möjlighet att bada och fiska i sjön. In till Arvika är det ca 3,5 mil. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

  • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Övre Mattestorp 51, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Övre Mattestorp 51

Villa
Branäs, Torsby kommun
Listed
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
725 m² tomt

Välkommen till Övre Mattestorp 51 i Branäs och detta moderna friliggande hus med fantastiskt läge nära Branäs skidbackar. Denna smakfullt inredda villa stod färdig i december 2023 och inger en varm fjällstugekänsla. Här bor du i ett fantastiskt läge nära backen och med en vacker utsikt. Bostaden erbjuder välplanerade 98 kvm med genomgående vattenburen golvvärme. Här finns tre sovrum av bra storlek och två stilfullt inredda badrum, varav ett med bastu. Det finns två allrum med stora sociala ytor för umgänge efter en dag i backen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Möllevångsvägen 10 B, Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Möllevångsvägen 10 B

Lägenhet
Möllevången/Sofiaparken, Lunds kommun
Listed
1 650 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
2 732 kr/mån
44 595 kr/m²

Hissen leder upp till tredje våningen där denna nyligen renoverade enrummare ligger. Lägenheten bjuder på nymålade väggar i vitt, nylagd ekparkett och generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Rummet erbjuder plats för säng i sovalkoven, soffa, soffbord och matbord. Badrummet är helkaklat och renoverat av föreningen i samband med stambyte. Gott om förvaring i hall och klädkammare. Här är det bara att flytta in och trivas! Här erbjuds ett boende med låg månadskostnad i en bra förening. Stora grönområden omger fastigheten samt lekplatser, fotbollsplan och tennisbana. Stambyte är utfört och föreningen har både bergvärme och egen solcellsanläggning. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadstråk, lekplatser och vackra natursköna grönområden inpå knuten. Här har du även närhet till såväl Kemicentrum som Skånes universitetssjukhus samt all tänkbar service. I närliggande Sankt Hans Backar finns populära motionsspår. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Riksbyggevägen 8A, Aggerud, Karlskoga kommun

Riksbyggevägen 8A

Lägenhet
Aggerud, Karlskoga kommun
Listed
129 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
3 587 kr/mån
2 932 kr/m²

Rymlig tvåa med fint ljusinsläpp från flera stora fönster. Här finns möjligheten för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor i vardagsrummet och även i köket kan vänner och gäster slå sig ner medan du lagar mat. Sovrummet har bra förvaring i en garderobsvägg, och det finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd som är beläget i källaren. Bo i en stabil förening med låg månadsavgift. Detta är ett populärt område i Karlskoga där mataffärer, skolor och annan service finns inom räckhåll. Med bra busskommunikationer nås centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad med lätthet. Näset i Karlskoga är en plats som uppskattas av många. Här finns både fina promenadstråk och härliga badplatser. Varmt välkommen på visning! Anmälan krävs via Mail eller webben.

Tallvägen 8, Hammarö, Hammarö kommun

Tallvägen 8

Lägenhet
Hammarö, Hammarö kommun
Listed
395 000 kr
26 m²
1 rum
vån 5/11
2 091 kr/mån
15 192 kr/m²

På Tallvägen 8 hittar du denna praktiskt planerade etta med sovalkov. Det renoverade köket bjuder in till roligare matlagning och i det rymliga vardagsrummet finns trevliga sällskapsytor du gärna umgås med vännerna. Detta är en ljus lägenhet med stora fönster som vetter mot sjön. Bo i en stabil Riksbyggen-förening med låg månadsavgift. Perfekt för studenten. Här har du närhet till bra kollektivtrafik som tar dig till Karlstad centrum och Bergviks köpcentrum. Här finns allt man kan tänkas behöva till vardags. Skoghall centrum är inom gångavstånd och alldeles i närheten finns Hammaröns vackra natur samt Lillängshamnen. Inom kort kommer även Nordic Wellness öppna här. Välkommen på visning!

  • Hiss
Hjällbogärdet 52, Angered, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:45

Hjällbogärdet 52

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Listed
950 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 657 kr/mån
22 093 kr/m²

Välkommen till Hjällbogärdet 52 och denna ljusa lägenheten med genomgående vita väggar. Här erbjuds du stora fönsterpartier med burspråk som ger denna bostad generöst med ljusinsläpp och utsikt in mot innergården. Livsmedelsbutik och pizzeria i finns bostadsområdet. Lärjeåns naturreservat med sina vackra promenadvägar och naturupplevelse ligger alldeles intill. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Långgatan 104 A-D, null, Karlstads kommun

Långgatan 104 A-D

Radhus
Karlstads kommun
Listed
1 100 000 kr
102 + 10 m²
4 rum
257 m² tomt

Varmt välkommen till dessa stilrena parhus på Långgatan, belägen i Vålberg med närhet till skogsområde och skola. Stora delar av husen är invändigt renoverat med ljusa och stilrena ytskikt! Stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Från vardagsrummet nås den stora altanen i ett soligt läge samt bostadens trädgård. Två badrum, tre sovrum och en stor tvättstuga, förråd samt parkering. Möjlighet finns att dra in fiber. I dagsläget finns det en intäkt på 8500kr i kallhyra per enhet och ger en total intäkt per månad på 34 000kr. Det finns möjlighet att köpa alla eller separat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun

Buskuddsvägen 46

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
Pris saknas
225 + 144 m²
7 rum
2 620 m² tomt

I optimalt solläge (sydväst) och med härligt ljus på stora uteplatser samt med kvällssol ligger denna välbyggda villa, ritad av Pål Ross, med strålande sjöutsikt, invid en udde och återvändsgata. Huset är väldigt genomtänkt och gediget, bl.a. med mycket platsbyggda lösningar och olika takhöjder. Läcker design med högt i tak, stora glaspartier mot vattnet, golvvärme i hela huset på alla tre plan samt eldstad. Garage med elport, vinkällare och förvaring. Pool, spa-bad, högt till tak, kameraövervakning, sonos, smidesstaket, smidesgrind. Helikopterplatta cirka 100 kvm. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt två andra förskolor, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
Söderhamnen 8, 2 tr, Vaxholm, Vaxholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Söderhamnen 8, 2 tr

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Listed
7 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
4 072 kr/mån
77 621 kr/m²

Både funktionell, uppdelad och social lägenhet med öppen planlösning som passar för både stora och små tillställningar, två balkonger och öppen spis. Från den spatiösa sällskapsdelen ser man vattnet överallt och stor matplats i anslutning till köket. Välskött förening med bra ekonomi i renoverad (fönster, balkongdörrar, tak, fasad samt balkonger) fastighet. Promenadavstånd, cirka 100 meter till kommunikation via båt och busspendel till Stockholm. Med en kort promenad är du i parkområde eller skog och bad. Toppläge centralt med närhet till caféer, restauranger, bageri in på knuten samt vy mot havet med vidsträckt vattenspegel öst-syd samt båtarna i hamnen.

  • Plus
  • Balkong
Stora Benhamra 44, Brottby, Vallentuna kommun

Stora Benhamra 44

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Listed
5 950 000 kr
156 m²
6 rum
2 375 m² tomt

Skyddad och lantlig miljö karaktäriserar detta hus rofulla omgivningar, trädgårdstomt, stall, två gästhus samt ytterligare bodar. Genomgående väldigt hemtrevligt, smakfullt och prydligt. Genomgående rustika furugolv och flera eldstäder. Förberett och godkänt för att ha hästar.

Hägerneholmsvägen 7 B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Listed
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 247 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till en smart utformad lägenhet med platsbyggt kök, stort badrum med tvättmaskin, bra med garderober samt platsbyggt sov loft med plats för soffgrupp och tv-möbel under. I hallen och badrum finns klinkergolv, i övrigt parkettgolv. Välkommen på visning.

Dalstigen 21, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 21

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 950 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
2 251 m² tomt

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken. Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax. Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd. Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats. Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg. GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst. FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod. TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning.

Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 2
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 3

Gamla Trostavägen 111

Tomt
Trosta, Sigtuna kommun
Listed
10 000 000 kr
4,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva och utveckla denna spännande fastighet med flertal möjligheter. Med sitt läge och storlek uppfyller fastigheten flertal utvecklingsparametrar. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

  • Premium
Timrarövägen 6, Timrarö, Österåkers kommun

Timrarövägen 6

Tomt
Timrarö, Österåkers kommun
Listed
1 495 000 kr
3 269 m² tomt

Många drömmer om att bygga ett nytt, alldeles eget hus, nu ges chansen, dessutom med ett strandnära läge, på en plan och väldigt jämn tomt. Generös detaljplan som medger byggnation med nästintill fri byggrätt på denna tomt. Två byggnader får vara 200 kvm per plan och två våningar, max höjd är 6,5 meter. Ytterligare en komplements byggnad får vara 100 kvm per plan och två våningar. Totalt byggrätt är alltså totalt 1000 kvm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Hjärtumsvägen 6 B, Hjärtum, Lilla Edets kommun

Hjärtumsvägen 6 B

Tomt
Hjärtum, Lilla Edets kommun
Listed
4 000 000 kr
1 111 m² tomt

Drömmer ni om att bygga ert eget hem i en lugn och familjär miljö? Nu har ni chansen att förverkliga er dröm på Hjärtumsvägen 6 B i Lilla Edet. Här finns möjlighet att köpa tomten projekterat med nyckelfärdigt hus. STC-hus står för leverans av nyckelfärdigt hus med standardutrustning. Huset är en enplans-villa på 108 kvm med carport. Som köpare har ni möjlighet att göra ändringar på insidan så som antal rum och placering men inga ändringar av utsidan då det finns ett beviljat bygglov. Se bifogade dokument. Beläget i ett lugnt och familjärt område erbjuder Hjärtumsvägen 6 B den perfekta platsen för er att skapa ert drömhem. Med närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter är detta ett idealiskt läge familjer och naturälskare. Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare Victoria Lundgren för mer information om projektet. Missa inte chansen att äga din egen plats att kalla hem på Hjärtumsvägen 6 B i Lilla Edet. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ditt drömhem!

  • Uteplats

Visar alla 24