Croisette Nybyggt

Croisette Nybyggt

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Murbruksgatan 15A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Murbruksgatan 15A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
3 695 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/7
6 280 kr/mån
41 517 kr/m²

På bästa läge i Limhamns Sjöstad finns denna ljusa och väldisponerade fyra med två balkonger. Materialvalen är noga utvalda och andas elegans. Lägenheten känns rymlig tack vare den generösa takhöjden. Här har man valt vackra, ljusa parkettgolv och man får även ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I lägenheten finner vi även tre sovrum samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. Här har man nära till vattnet och småbåtshamn samt mysiga kaféer och restauranger. I närheten finns även apotek, matbutik och skola, för att inte tala om närheten till Limhamns centrum med hela dess utbud. Avgiften är räntekompenserad fram till mars 2026..

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Vendelvägen Hus 2, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Mån 22 apr kl 15:00
Vendelvägen Hus 2, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vendelvägen Hus 2, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vendelvägen Hus 2

Radhus
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
4 795 000 kr
106 m²
4 rum
175 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i Staffanstorp! Flytta in i ett nyproducerat radhus och slipp byggkreditiv- betala endast 10% innan du flyttar in. Detta charmiga radhus erbjuder 106 kvadratmeter fördelade över två våningsplan, med en social nedervåning och en mer privat ovanvåning. Vid entrén möts du av en ljus hall som genast välkomnar dig till hemmets genomtänkta planlösning och generösa fönsterpartier. Klinkergolv i hallen leder dig in till det första av bostadens två badrum, helkaklat i vackra beige och vita toner med tvättmöjligheter. Det välplanerade köket från Ballingslöv är både elegant och praktisk med luckor i beige nyanser och rostfria vitvaror. Det angränsande vardagsrummet bjuder in med stora fönster och en utgång till den rymliga och privata uteplatsen och trädgården, perfekt för avkoppling och umgänge. Bortom trädgården finner du även ett praktiskt utvändigt förråd På övre våningen väntar bostadens tre sovrum och det andra badrummet. Det generösa master bedroomet erbjuder en separat klädkammare för extra bekvämlighet. De två mindre sovrummen kan användas som gästrum eller arbetsrum efter behov. Med närhet till både naturen och stadslivet erbjuder detta radhus en bekväm och harmonisk livsstil. Välkommen till ditt nya hem i Staffanstorp - här möts komfort och trivsel på varje kvadratmeter.

  • Premium
  • Nyproduktion
Brf Milstenen, null, Staffanstorps kommun
  • 7 lediga bostäder

Brf Milstenen

Radhus
Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
fr. 3 795 000 kr
110 m²
5 rum
5 993 kr/mån

I det populära Hjärup kommer man att uppföra Brf Milstenen, 8 moderna radhus designade för den medvetna familjen, här finns det en möjlighet att skapa ett harmoniskt hem i en välkomnande gemenskap, där familjer kan trivas och växa. Milstenen är perfekt placerat mitt i Hjärups småskaliga villakvarter, med bekväm närhet till skolor, förskolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Med bra kollektivtrafik till Malmö och Lund är Hjärup också ett idealiskt val för den som är miljömedveten. Pågatågen från Hjärup station har täta avgångar och tar dig till Lund C på 5 minuter och till Malmö C på 10 minuter. Med cykel tar du dig till centrala Lund på under 20 minuter. Perfekt för den som söker en lugn och trygg tillvaro på landsbygden samtidigt som de vill ha närhet till stadens bekvämligheter.

  • Nybyggnadsprojekt
Murbruksgatan 15A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Murbruksgatan 15A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
3 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/7
5 292 kr/mån
42 600 kr/m²

På bästa läge i Limhamns Sjöstad finns denna ljusa och väldisponerade trea med vacker utsikt ner mot vattnet. Materialvalen är noga utvalda och andas elegans. Lägenheten känns rymlig tack vare den generösa takhöjden. Här har man valt vackra, ljusa parkettgolv och man får även ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I lägenheten finner vi även även två utmärkta sovrum samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här har man nära till vattnet och småbåtshamn samt mysiga kaféer och restauranger. I närheten finns även apotek, matbutik och skola, för att inte tala om närheten till Limhamns centrum med hela dess utbud. Avgiften är räntekompenserad de första 24 månaderna från tillträdet i mars 2024.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun, bild 2
Gryningsvägen 35, null, Halmstads kommun, bild 3

Gryningsvägen 35

Radhus
Halmstads kommun
Croisette Nybyggt
4 295 000 kr
152 m²
6 rum
5 730 kr/mån
28 257 kr/m²

24 månaders avgiftsfritt och räntegaranti i upp till 5 år! Välkommen till detta fantastiska radhus i tre plan som erbjuder en trivsam och praktisk boendemiljö. Med tre rymliga sovrum och 3 vardagsrum, där den öppna ytan på plan 3 är pricken över i, är detta hem perfekt för den moderna familjen. På bottenvåningen möts du av en inbjudande hall som leder till ett ljust och öppet vardagsrum. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Det välutrustade köket har moderna vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Den andra våningen erbjuder tre bekväma sovrum, vilket ger varje familjemedlem sin egen privata oas. Här finner vi även ett allrum för privat umgänge alternativt kontor eller extra sovrum. Höjdpunkten i detta radhus är det härliga öppna rummet på plan 3. Här kan du skapa din egen personliga lounge, arbetsplats eller lekplats för barnen. Väljer du ett gavelhus så ger det stora fönstret panoramautsikt över omgivningen och släpper in rikligt med naturligt ljus. Med två stilfulla badrum, ett med dusch och ett med badkar, behöver ingen trängas under morgonrusningen. Lägg därtill separat tvättrum så har vi ett komplett hus. Den privata uteplatsen och trädgården är perfekta för sommarkvällar och grillkvällar, härifrån har du access till de gemensamma ytorna för lek och umgänge. Med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation finns valet mellan stadskärna och kustnära lantliv. I Ranagård finns mycket att upptäcka som gör livet lite mer njutfullt. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ett modernt och bekvämt boende som kombinerar stil med funktion, och som erbjuder den perfekta platsen för att skapa varaktiga minnen. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt som detta radhus har att erbjuda! OMRÅDET I Brf Daggkåpan i Ranagård finns möjlighet till det bekymmersfria livet. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb. Här skapas ett ett trivsamt område där barn tassar över till grannkompisen via stenbelagda gångar, familjer träffas på det belysta trädäcket för gemensamma festligheter eller bara njuter i den egna trädgården omgiven av grönska med förråd i furu och sedumtak. I Brf Daggkåpan bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation. Golfa, bada, kitesurfa eller shoppa – dina favoritaktiviteter finns inom räckhåll. Halmstad centrum, med goda pendlarmöjligheter, når du med cykel på en kvart och Tylösand på bara några minuter. ERBJUDANDE För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuds ett bidrag för att garantera att ökade räntekostnader inte skall påverka månadsavgiften under föreningens första fem år. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Läs gärna mer om projektet på hemsidan: https://www.ekebladbostad.se/daggkapan/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tullstorpsvägen, Toftanäs, Malmö kommun
Tullstorpsvägen, Toftanäs, Malmö kommun, bild 2
Tullstorpsvägen, Toftanäs, Malmö kommun, bild 3

Tullstorpsvägen

Lägenhet
Toftanäs, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
4 695 000 kr
120 m²
4 rum
5 800 kr/mån
39 125 kr/m²

Vill du bo i ett klimatneutralt hus med öppna ytor och öppna landskap runt hörnet, då har du hittat rätt. I ett trevligt och nyproducerat kvarter presenterar vi med glädje detta radhus om 120 kvadratmeter. Alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda finner vi här, i utsökt samklang med gedigna material planerat in i minsta detalj. Planlösningen är genomtänkt och tilltalande där den rymliga hallen bjuder in oss. Dessutom erbjuds vi bland annat på oemotståndliga sällskapsytor på entréplan i form av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med flertalet generösa fönsterpartier med fönsterbräder i natursten samt med helglasad terrassdörr ut mot altan och trädgårdstäppa. På andra våningen finner vi hemmets privata sfär där tre sovrum finns placerade med anslutande klädkammare. Addera till detta två smakfullt inredda badrum samt separat klädvård i form av tvättmaskin och torktumlare på entréplan. Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generöst tilltagen altan med plats för loungemöblemanget. Även gräsytor med plats för lek och spring finns här att tillgå tryggt omgärdat av en häck. Ta några steg utanför den egna sfären och umgås med grannarna på de gemensamma ytorna.

  • Premium
  • Nyproduktion
Magistratsvägen 14E, null, Lunds kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Magistratsvägen 14E, null, Lunds kommun, bild 2
Magistratsvägen 14E, null, Lunds kommun, bild 3

Magistratsvägen 14E

Lägenhet
Lunds kommun
Croisette Nybyggt
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/6
3 931 kr/mån
52 159 kr/m²

Ta chansen och bli första ägare av denna inflyttningsklara nyproducerade lägenhet och bo utan avgift de första 24 månaderna om du tecknar dig innan 30 april 2024! Här erbjuds två rum och kök i öppen och välplanerad planlösning, perfekt för den studerande eller den som helt enkelt söker ett bekymmersfritt boende. Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp med både fönster och generös balkong i söder, dessutom med ett lugnt läge in mot den gröna innergården. Här är varje kvadratmeter optimerad och det erbjuds genomgående stilrena materialval. Om du köper ett hem i STUDIO115 innan den 30 april 2024 bor du utan månadsavgift de första 24 månaderna, vilket ger dig en unik möjlighet att t.ex. få ett försprång på amorteringen eller helt enkelt fokusera på annat som betyder något för dig. Området ligger på smidigt avstånd till stadens utvecklingscentrum, studierna på LTH och jobbet på Ideon Science Park, MAX IV och Medicon Village som är världsledande inom Life Science. Du bor dessutom bara 11 minuter med bussen in till centrala Lund och 30 minuter till Malmö Centrum. En kort promenad från porten finns större matbutiker, restauranger, gym, löparslingor samt Delphinenbadet med många träningsmöjligheter både utomhus och inomhus. Cykelpool, bilpool, solceller, mätbar energi och sopnedkast i olika fraktioner ger dig möjlighet att minska dina egna klimatavtryck. Sammanfattningsvis, denna nyproducerade lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern design, praktisk funktionalitet och bra läge. Missa inte chansen att kalla detta hem! Kontakta oss för mer information och visning redan idag.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gulklintsgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun
Gulklintsgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Gulklintsgatan 19, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Gulklintsgatan 19

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
5 947 kr/mån
36 318 kr/m²

I Brf Vildrosen erbjuder OBOS ett årsavgiftsbidrag till föreningen som fördelas under en 3 års period. Det innebär en trygg avgift för er som köpare under de tre första åren, till och med 2026! Välkommen till ditt drömhem i charmiga Tygelsjö! Ett splitternytt parhus står nu redo att välkomna dig! Detta kvadratsmarta boende är lagom stort samt fyllt med bekvämligheter som kommer göra din vardag enklare. I Brf Vildrosen finner du ett hus av hög kvalitet i 2 plan om 110 kvm. Här får du njuta av stora umgängesytor på bottenplan, med kök och vardagsrum i öppet samband, och utgång till trädgården! Tre rymliga sovrum, dubbla badrum, separat klädkammare och egen carport är bara några av kvalitéerna i detta inbjudande hem . Boendet är inte bara praktiskt utan också inbjudande – tänk dig att avnjuta ditt morgonkaffe på balkongen på övervåningen eller att arrangera trevliga middagar på altanen i västerläge. Det bästa med att bo i Brf Vildrosen är möjligheten att omfamna det ljuva livet på landet utan att ge avkall på bekvämligheter. Här får du uppleva huslivets fördelar – grillkvällar och trädgårdspyssel – i en mer behändig skala. Samtidigt slipper du bekymra dig om klassiska villaproblem, då detta hus kräver minimalt med underhåll. Tygelsjö är mer än bara en plats – det är en levande skånsk by med en genuin atmosfär. Med cykelavstånd till havet kan du njuta av naturen, samtidigt som du har tillgång till all service du behöver – frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Dessutom har du Malmö och Köpenhamn inom räckhåll, med en bussresa på endast 10 minuter till Hyllie eller en kort bilfärd till Öresundsbron. Ge dig själv ett nytt hem och en fantastisk livsstil i Brf Vildrosen – där charm möter bekvämlighet, och där varje dag blir en glädjefylld upplevelse! Kontakta oss gärna för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gulkullagatan 16, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 16

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Nybyggt
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 104 kr/mån
24 306 kr/m²

PRISSÄNKT MED 400 000 KR! Bli den första att flytta in i denna attraktiva trea. På nya Drottninghög med närhet till park, affärer och kommunikation säljer nu BoKlok en av sina populära treor. Detta mycket stilfulla boende är fördelat på tre rum och kök om 72 välplanerade kvadrat. Här finner vi interiör som tilltalar och imponerar med genomgående elegant trägolv tillsammans med ytskikt i tidlöst vitt. Detta tillsammans med ett kvalitativt kök i vitt och grått, fullt utrustat med de senaste av vitvaror. Lägg där till ett badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Ett ljust och rymligt vardagsrum bjuder in till umgänge med vänner och familj, härifrån når vi den ljuvliga balkongen i västerläge. Hemmet erbjuder dessutom två sovrum med plats för flertalet möbleringsalternativ. Varmt välkomna! Bilderna är från BoKloks visningslägenhet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Balders väg 5, Skummeslövsstrand, Laholms kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00
Balders väg 5, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 2
Balders väg 5, Skummeslövsstrand, Laholms kommun, bild 3

Balders väg 5

Villa
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
Croisette Nybyggt
4 795 000 kr
110 m²
3 rum
273 m² tomt

Välkommen till din framtida oas, där vardagslivet smälter samman med kustnära äventyr. Detta enplanshus om 110 kvm som står färdigt för dig sommaren 2025, idylliskt beläget i närheten av det glittrande havet och det pulserande Båstad, bjuder in till en livsstil av bekvämlighet och skönhet. Stig in i den välkomnande entrén med praktisk klinker på golvet, några steg fram öppnar kök och vardagsrum upp. Köket från Ballingslöv genomsyras av lugn och elegans. De släta luckorna i ostronbeige nyans harmonierar smidigt med den grå bänkskivan i laminat, skapande en modern och tidlös atmosfär. Varenda detalj är noggrant planerad för att ge maximal funktionalitet och stil. Stora ytor inbjuder till umgänge med vänner och familj, öppna upp mot uteplatsen och gör ute till inne. Vardagsrummet i vinkel erbjuder generösa ytor, välj till en kamin för att förhöja myskänslan en mörk vinterdag. Ditt nya hem erbjuder två bra sovrum, komplett med smart förvaring för att hålla ditt utrymme organiserat och fridfullt. Dessutom presenteras du möjligheten att välja till ett tredje rum efter ditt eget behov - vare sig det är som kontor eller gästrum. För att komplettera denna drömbostad finns ett bekvämt helkalklat badrum med klädvård och dusch samt ett gäst-WC, vilket gör livet både enkelt och bekvämt för dina gäster. Det finns möjlighet att sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem där det blir din smak och stil som kommer att lysa igenom. Uteplatsen i väster välkomnar dig till avkoppling och samvaro, med ett charmigt trädäck och grästäppa, här kan du njuta av långa sommarkvällar i en atmosfär av total ro och avkoppling. En promenad ner till havet inbjuder till ett kvällsdopp. Denna pärla av hem erbjuder även praktiskt med två parkeringsplatser precis framför huset, vilket gör vardagen både enkel och smidig.

  • Premium
  • Nyproduktion
Kärravägen 77E, null, Varbergs kommun
Kärravägen 77E, null, Varbergs kommun, bild 2
Kärravägen 77E, null, Varbergs kommun, bild 3

Kärravägen 77E

Lägenhet
Varbergs kommun
Croisette Nybyggt
3 400 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/3
3 432 kr/mån
54 839 kr/m²

Välkommen till detta drömhem bara ett stenkast från havet! På entréplan finner vi denna ytterst välplanerade lägenhet om 62 kvm som öppnar upp för en livsstil där komfort och elegans möts på varje kvadratmeter. Den generösa och ljusa hallen välkomnar dig med praktisk förvaring i garderober, redan här möts vi av den tidstypiska charmen av spröjsade fönster. Vidare in i bostaden möts vi av den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Det beigea öket, signerat Marbodal, tillsammans med matchande kompositskiva och integrerade vitvaror smälter fint in och ger en touch av lyx. Det rymliga sovrummet ger än mer förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg, detta kompletteras perfekt med ett mindre rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum eller gästrum, valet är ditt! Här finns utrymme för kreativitet eller för att ta emot övernattande gäster på ett bekvämt sätt. De harmoniska beige tonerna i det helkaklade badrummet skapar en rogivande atmosfär och varje detalj är noggrant utvald för att skapa en enhetlig och stilfull helhet. Charmiga spröjsade fönster och vitlaserat enstavsparkett adderar en touch av klass och skapar en tidlös elegans i varje rum. Denna lägenhet är mer än bara ett hem; det är en livsstil där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att ge dig den ultimata boendeupplevelsen. Välkommen till ditt nya paradis! Bilderna är renderingar och variationer finns, prata med mäklaren för att få mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
Kusthusen i Skummeslöv, null, Laholms kommun
  • 3 lediga bostäder

Kusthusen i Skummeslöv

Villa
Laholms kommun
Croisette Nybyggt
fr. 4 795 000 kr
110 m²
3 rum
370 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Skummeslöv, där en unik möjlighet väntar på dig att äga ett vackert hus nära havet. Husen ligger inom promenadavstånd från den rogivande skogen och havet. Skummeslöv erbjuder en unik möjlighet att bo i harmoni med omgivande natur. Närheten till stationen förenklar vardagen, dessutom är cykelavståndet till både Båstad och Mellbystrand ett extra plus, vilket ger dig enkel tillgång till lokala bekvämligheter och ännu fler underbara stränder Dessa äganderätter erbjuder en perfekt kombination av modern elegans, närhet till naturen och bekvämlighet. Husen är designade för maximal komfort med en smart 1-planslösning. Den soliga västerläget erbjuder garanterar att du kan njuta av solnedgångar och varma kvällar på din egen uteplats. Trädgården är lättskött, vilket ger dig mer tid att koppla av det soliga västerläge och njuta av din omgivning. Plats för två bilar på din egen uppfart, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet Den moderna interiören där vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen planlösning möjliggör umgänge med med familj och vänner, öppna upp till uteplatsen och gör ute till inne, en härlig plats för samkväm. Två sovrum, med möjlighet att välja till ett tredje öppnar upp för flexibilitet. Det rymliga badrummet och den praktiska gästtoaletten är ytterligare bekvämligheter som förhöjer din livsstil. Detta är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Skapa ditt egna paradis vid havet i Skummeslöv. Kontakta oss nu för att säkra din plats i detta fina bostadsprojekt!

  • Nybyggnadsprojekt
Beddinge Beach Strandbyn - Strandkvarteret, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Beddinge Beach Strandbyn - Strandkvarteret, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Beddinge Beach Strandbyn - Strandkvarteret, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Beddinge Beach Strandbyn - Strandkvarteret

Lägenhet
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Croisette Nybyggt
3 505 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 353 kr/mån
41 726 kr/m²

TA CHANSEN OCH FLYTTA IN I ERT NYA SEMESTERBOENDE REDAN NU OCH NJUT AV SOMMAREN I BEDDINGESTRAND! Upplev det bästa av båda världar med ett oslagbart läge med närhet till havet, naturen samt golfbanan som närmsta granne. Här får du ett modernt och bekvämt boende som är ritat med inspiration av den kringliggande naturen. Beddinge Beach Strandbyn är omsorgsfullt planerat för att erbjuda en harmonisk livsstil där du kan njuta av både lugnet mellan hemmets egna väggar och serviceutbudet i den klassiska Rotundan. I Rotundan kommer erbjudas lounge, bastu, festlokal, övernattningsrum, träningsmöjligheter och inte minst utomhuspool med solbäddar. Välkommen till ditt nya drömhem fördelat över två våningsplan. Bli den första att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med modern design, generösa fönsterpartier och öppen planlösning. Här får ni en social planlösning där köket är hjärtat i hemmet. Den generösa köksön ger gott om arbetsyta och förvaring och skapar samtidigt en naturlig samlingsplats för familj och vänner. På första våningen finner ni utöver kök och vardagsrum även bostadens första sovrum med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Här finns även bostadens badrum med både tvättmaskin och torktumlare och under trappan har ni praktisk inbyggt förråd. En trappa upp ligger bostadens andra sovrum i mycket generös storlek och generösa fönster. Här har ni utgång till bostadens terrass om hela 34 (!) kvm. Projektet erbjuder tre olika kvarter och en variation av bostäder i olika storlekar och planlösningar för att kunna passa allas behov, oavsett om man söker sitt nya åretruntboende eller semesterbostad. Första etappen, Strandkvarteret, är nu färdigställd och i midsommar står nästa etapp färdigt, Änghusen. Här finns endast ett fåtal bostäder kvar för dig som vill njuta av sommaren i Beddingestrand redan i år, bostäder om 55 till 94 välplanerade kvadratmeter med fokus på generösa utemiljöer med egen uteplats, balkong eller terrass. Här finner du ett boende utöver det vanliga med takhöjd upp till 5 meter, generösa fönsterpartier och väl tilltagna terrasser. Kontakta oss redan idag för att boka visning! Läs mer om projektet på: https://weconstruction.se/bostader/beddinge-beach/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
Gulkullagatan 18, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 18

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Nybyggt
1 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 295 kr/mån
21 818 kr/m²

prissänkt med 300 000 KR, NYTT PRIS 1 200 000 KR! På populära Drottninghög, i närheten av parken, kan du nu bli den första att flytta in i denna välplanerade tvåa. Detta välplanerade boendet är fördelat på två rum och kök om 55 kvadrat. Här finner vi modern interiör som tilltalar, med genomgående elegant trägolv tillsammans med ytskikt i tidlöst vitt. Tillsammans med ett kvalitativt kök i vitt och grått som är fullt utrustat med de senaste av vitvaror så bjuds du in till en lägenhet där det är lätt att trivas! . Lägg där till ett rymligt badrum i stilrent utförande med tvättfaciliteter, så finner du en komplett lägenhet med allt du behöver. Ett ljust och rymligt vardagsrum bjuder in till umgänge med vänner och familj, öppna upp dörrarna mot balkong och njut ljumma sommarkvällar. Hemmet erbjuder dessutom ett väl tilltaget sovrum, med plats för dubbelsängen, samt stilrena garderober. Varmt välkomna! Bilderna är från BoKloks visningslägenhet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Vipeholms allé 42, Vipeholmsparken, Lunds kommun

Vipeholms allé 42

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Croisette Nybyggt
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
3 521 kr/mån
43 900 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömboende i Vipeholmsparken! Bli den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet på tredje våningen som erbjuder det bästa av både komfort och modern design. Ni välkomnas in i hallen där skjutdörrsgarderoben ger gott om förvaringsutrymme. Vi hallen når ni det helkaklade badrummet med kommod, dusch med glasväggar och kombitvättmaskin med bänkskiva och förvaring i överskåp. Vidare in i bostaden når ni sovrummet, här finns plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Med en öppen planlösning blir vardagsrummet och köket en naturlig samlingsplats för underhållning och avkoppling. Det moderna köket i vinkel är utformat med vita luckor och en elegant grå bänkskiva i stilren design. Den öppna planlösningen ger en naturlig plats för matbord mellan kök och vardagsrum. Via vardagsrummet kan du stiga ut på din egna balkong i söderläge om hela 11 kvm och med utsikt över den gemensanna gården. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och varma sommarkvällar. Denna lägenhet är en perfekt kombination av praktiskt boende och stilfull design, och är redo att välkomna dig till ett nytt bekvämt boende i Vipeholmsparken. Kontakta oss idag för att boka din visning! Bilderna är från en visningslägenhet!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Nässelvägen 4B, Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun

Nässelvägen 4B

Lägenhet
Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
Croisette Nybyggt
3 145 000 kr
126 m²
5 rum
6 995 kr/mån
24 960 kr/m²

Vill ni bo mitt bland ståtlig tallskog med närhet till sjöar, golfklubb, naturreservat samt ridanläggningar? Samtidigt som boendet erbjuder möjlighet till självförsörjning av driftskostnader med en solcellsanläggning inkluderad i varje hem! Välkommen till ditt nya kvarter mitt i naturen. Här finner ni parhus i 2-plan om 126 kvm boarea fördelat på två plan som erbjuder badrum på både plan 1 och 2, separat tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. 3 befintliga sovrum med möjlighet upp till hela 4 sovrum för den stora familjen. Bostaden inkluderar en solcellsanläggning samt förråd och uppställningsplats för 2 bilar. Det finns även möjlighet att välja till en carport som då byggs ihop med förrådet. Givetvis blir huset utrustat med fiberuppkoppling och möjligheten ges att både ha billaddare samt braskamin.Busshållplats återfinns ca 200 m från bostaden samt nyanlagd cykelväg. Veberöd, Blentarp samt Sjöbo ligger samtliga inom nära räckhåll och erbjuder förskolor, grundskolor,gymnasieskola, matbutiker, apotek, systembolag samt restauranger och fik. Lund når ni påca 25 min och Malmö på ca 35 min.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Nässelvägen 3B, Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun

Nässelvägen 3B

Lägenhet
Hemmestorps Fure, Sjöbo kommun
Croisette Nybyggt
2 495 000 kr
98 m²
4 rum
5 495 kr/mån
25 459 kr/m²

Vill ni bo mitt bland ståtlig tallskog med närhet till sjöar, golfklubb, naturreservat samt ridanläggningar? Samtidigt som boendet erbjuder möjlighet till självförsörjning av driftskostnader med en solcellsanläggning inkluderad i varje hem! Välkommen till ditt nya kvarter mitt i naturen. Här finner ni parhus i 1,5 plan om 98 kvm boarea fördelat kök och vardagsrum i öppen planlösning, kombinerat badrum och tvättstuga samt gäst-wc. Bostaden erbjuder möjlighet till tre sovrum, ett på bottenplan och två på ovanvåningen. Bostaden inkluderar en solcellsanläggning samt förråd och uppställningsplats för 2 bilar. Det finns även möjlighet att välja till en carport som då byggs ihop med förrådet. Givetvis blir huset utrustat med fiberuppkoppling och möjligheten ges att både ha billaddare samt braskamin. Busshållplats återfinns ca 200 m från bostaden samt nyanlagd cykelväg. Veberöd, Blentarp samt Sjöbo ligger samtliga inom nära räckhåll och erbjuder förskolor, grundskolor, gymnasieskola, matbutiker, apotek, systembolag samt restauranger och fik. Lund når ni på ca 25 min och Malmö på ca 35 min. Läs gärna mer på https://www.skanskafastigheter.se/pagende

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Tegelhusen i Staffanstorp, null, Staffanstorps kommun
  • 3 lediga bostäder

Tegelhusen i Staffanstorp

Radhus
Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
fr. 4 795 000 kr
106 m²
4 rum
246 m² tomt

Välkommen till Tegelhusen i Staffanstorp, där den perfekta balansen mellan villa- och radhusliv möts. Nu har du chansen att säkra ditt nybyggda drömboende i Vikhem där du dessutom slipper byggkreditiv och betalar endast 10% av köpeskillingen under byggtiden! Är du bland de första att boka ditt hus får du dessutom solceller utan extra kostnad! Här planeras för totalt 21 hus där du njuta av den idylliska känslan av att bo i en villa samtidigt som du, i ditt nyproducerade hem, slipper bekymra dig över underhåll under många år framöver. Med sina gröna och inbjudande ytor är Vikhem det ultimata valet för dig som uppskattar solens strålar och vill ge dina barn en trygg och lekfull miljö att växa upp i. I Vikhem kan du promenera längs motionsspåret, njuta av en kopp kaffe på det mysiga torget eller låta barnen leka fritt i parken. Med flertalet skolor, förskolor, grönområden och lekplatser är Staffanstorp en som gjort för familjer som vill komma utanför staden men samtidigt kunna nyttja fördelarna med närheten till både Malmö och Lund. I ditt nybyggda hus bor du med låga driftskostnader och möjligheten att ansöka om ett grönt bolån. Dessutom är samtliga hus förberedda för enkel installation av solceller, och parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpar för din bekvämlighet. Välkommen att träffa oss för att prata mer om projektet! Vi finns på vårt kontor på Storgatan 1C på måndag mellan 15-17 eller enligt överenskommelse!

  • Nybyggnadsprojekt
Östra Sjukhusgatan, Kirseberg, Malmö kommun
Östra Sjukhusgatan, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Östra Sjukhusgatan, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Östra Sjukhusgatan

Radhus
Kirseberg, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
5 350 000 kr
115 m²
4 rum
120 m² tomt

Ett av våra fina radhus är nu prissänkt till 5 350 000 kr. Flytta in bomedelbart eller när det passar dig! Hitta ditt nya hem i Sege Park där du bor med den grönskande parken som uteplats. Här bygger Derome kvarteret Parkstråket som består av 18 radhus. Det ljusa huset om 115 kvm har stora ytor för familjehänget, barnkalaset och kompis-AW:n. Arkitekterna bakom Parkstråket har haft en särskild tanke när de designat planlösningen: att ta tillvara på ljuset. Redan vid entrén ser ett glastak till att både skydda mot regnet och släppa fram dagsljuset, och genom glasöppningen i ytterdörren flödar solstrålarna in i hallen. På entréplanet öppnar fönsterpartier för solljus och utsikt mot baksidan. Här finns köket och vardagsrummet som husets hjärta, med plats för umgänge. Det moderna vinkelköket ger ett privat hörn i den annars öppna planlösningen och matplatsens fönster vetter mot trädgården och uteplatsen med kvällsol. På entréplanet finns också WC med dusch och separat tvättmaskin och torktumlare. På husets övervåning möts du av en öppen yta, där en fransk balkong och ett högt sittande fönster välkomnar dagsljuset i rummet. Här finns möjlighet att möblera för en mindre arbetsplats eller för barnens skolarbete. På ovanvåningen ligger sovrummen samlade, ett större och två något mindre. Det finns en gemensam klädkammare och garderober i varje sovrum, med plats för säsongskläder och familjens sportutrustning. Till huset ingår en parkering med elbilsladdning, förråd och solceller på taket. Här bor du i en unik parkmiljö i ett spännande område. Från Sege Park tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till Malmö centrum. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet. Besök gärna https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/parkstraket för mer info. Länk till broschyr: https://issuu.com/deromegruppen/docs/210915_bofakta_parkstr_ket_8db93708626144?fr=sODQ0MzQxODIxNTY

  • Premium
  • Nyproduktion
Beddinge Beach Strandbyn - Ängshusen, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Beddinge Beach Strandbyn - Ängshusen, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Beddinge Beach Strandbyn - Ängshusen, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Beddinge Beach Strandbyn - Ängshusen

Lägenhet
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Croisette Nybyggt
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 247 kr/mån
43 545 kr/m²

TA CHANSEN OCH FLYTTA IN I ERT NYA SEMESTERBOENDE REDAN TILL MIDSOMMAR OCH NJUT AV SOMMAREN I BEDDINGESTRAND! Upplev det bästa av båda världar med ett oslagbart läge med närhet till havet, naturen samt golfbanan som närmsta granne. Här får du ett modernt och bekvämt boende som är ritat med inspiration av den kringliggande naturen. Beddinge Beach Strandbyn är omsorgsfullt planerat för att erbjuda en harmonisk livsstil där du kan njuta av både lugnet mellan hemmets egna väggar och serviceutbudet i den klassiska Rotundan. I Rotundan kommer erbjudas lounge, bastu, festlokal, övernattningsrum, träningsmöjligheter och inte minst utomhuspool med solbäddar. Välkommen till denna unika bostad med en atmosfär och takhöjd som få andra bostäder kan erbjuda! Här erbjuds generösa 5 meter (!) i takhöjd i kök och vardagsrum vilket skapar en rymd som är svårslagen. När du välkomnas in i bostaden fångas du direkt av bostadens generösa fönsterpartier och ljusinsläpp. I hallen har ni förvaring i form av garderob och ni når även bostadens badrum. Vidare in i bostaden finner ni kök från Marbodal i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Under trappan finner ni praktiskt inbyggt förråd. Från vardagsrummet når ni den plattsatta uteplatsen om hela 20 kvm. En trappa upp på entrésolplanet finner ni bostadens sovrum. Projektet erbjuder tre olika kvarter och en variation av bostäder i olika storlekar och planlösningar för att kunna passa allas behov, oavsett om man söker sitt nya åretruntboende eller semesterbostad. Första etappen, Strandkvarteret, är nu färdigställd och i midsommar står nästa etapp färdigt, Änghusen. Här finns endast ett fåtal bostäder kvar för dig som vill njuta av sommaren i Beddingestrand redan i år, bostäder om 55 till 94 välplanerade kvadratmeter med fokus på generösa utemiljöer med egen uteplats, balkong eller terrass. Här finner du ett boende utöver det vanliga med takhöjd upp till 5 meter, generösa fönsterpartier och väl tilltagna terrasser. Kontakta oss redan idag för att boka visning! Läs mer om projektet på: https://weconstruction.se/bostader/beddinge-beach/

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Studio Hamptons, null, Varbergs kommun
  • 5 lediga bostäder

Studio Hamptons

Lägenhet
Varbergs kommun
Croisette Nybyggt
fr. 3 400 000 kr
62-92 m²
2-3 rum
3 432 kr/mån

Välkommen till detta exklusiva boendet i Kärradal, Varberg – där historisk charm möter modern elegans vid havet! Ett unikt projekt som väntar på dig, bara några minuters promenad från stranden. I den idylliska och charmiga byggnaden kommer sex unika lägenheter att skapas, var och en med sin egen karaktär och atmosfär. Här bevaras den autentiska charmen från det förflutna samtidigt som det införlivas toppmodern standard, vilket skapar en perfekt balans mellan historia och nutid. På den omslutande gården möts vi av flera gemensamma sittplatser och ytor med bland annat spabad! Storlekarna på bostäderna varierar från 62 till 92 kvadratmeter, där vissa ligger i etage, välj din favorit och spendera nästa sommar här! Sammanfattningsvis erbjuder detta projekt en unik möjlighet att äga ett hem vid Varbergs vackra kust, där gammal charm möter modern komfort. Låt dig förföras av strandens närhet och den unika atmosfären i Kärradal. Missa inte chansen att göra detta till din alldeles egna oas vid havet. Enkelt och bekvämt med allt runt hörnet, nästan som på hotell! Kontakta oss nu för mer information och för att säkra din plats i detta exklusiva bostadsprojekt!

  • Nybyggnadsprojekt
Svarte, Svarte, Ystads kommun

Svarte

Radhus
Svarte, Ystads kommun
Croisette Nybyggt
2 595 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån
21 992 kr/m²

Räntegaranti för oförändrad månadsavgift. Vi ger en räntegaranti upp till tre år på föreningens lån. Omgiven av böljande fält, vidsträckta ängar, skogsdungar och bara 500 meter från en lång perfekt badstrand. I västra delen av Svarte har vi uppfört Brf Svarte Sjöspejare - ett område som är något utöver det vanliga. Längs med en slingrande gata har vi placerat våra hus. Radhus eller parhus? Här finns något för alla som vill njuta av sin vardag och sin fritid. Och du har gångavstånd till tågstationen. På bara 6 minuter är du i Ystad och till Malmö tar det 45 minuter! Inflyttningsklara.

  • Nyproduktion
Blomstergården 37D, Hjärup, Staffanstorps kommun

Blomstergården 37D

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
Croisette Nybyggt
3 795 000 kr
110 m²
5 rum
5 993 kr/mån
34 500 kr/m²

I det populära Hjärup uppförs Brf Milstenen, 8 moderna radhus designade för den medvetna familjen, här finns det en möjlighet att skapa ett harmoniskt hem i en välkomnande gemenskap, där familjen kan trivas och växa. Milstenen är perfekt placerat mitt i Hjärups småskaliga villakvarter, med bekväm närhet till skolor, förskolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Med bra kollektivtrafik till Malmö och Lund är Hjärup också ett idealiskt val för den som är miljömedveten. Pågatågen från Hjärup station har täta avgångar och tar dig till Lund C på 5 minuter och till Malmö C på 10 minuter. Med cykel tar du dig till centrala Lund på under 20 minuter. Perfekt för den som söker en lugn och trygg tillvaro på landsbygden samtidigt som de vill ha närhet till stadens bekvämligheter.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Styrbordsgatan 5, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Styrbordsgatan 5

Radhus
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Nybyggt
4 494 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/2
7 409 kr/mån
42 800 kr/m²

Gathuset är inrett med eleganta, nordiska material i de olika rummen som alla har högt i tak. Vackra, ljusa trägolv som får extra uppmärksamhet i ljuset från de stora fönsterpartierna, och optimala rumsindelningar som skapar många inrednings möjligheter. Besök gärna projektets hemsidan för mer info: https://karnaphuset.se/

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Bo bra nära till allt!, Kävlinge, Kävlinge kommun

Bo bra nära till allt!

Radhus
Kävlinge, Kävlinge kommun
Croisette Nybyggt
2 995 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån
25 381 kr/m²

I Stationsstadens västra del, längs med Signalgatan, har vi byggt fjorton radhus. Det här är ett läge för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt, trivsamt och bilfritt område med mycket gröna ytor. Husen är av typen Kvadraten - 118 kvm där du har tre eller sovrum plus allrum på ovanvåningen. På baksidan har alla hus terrass och förråd. På framsidan finns både gräs och stenlagd yta. Bor du i Brf Längtan har du nära till P-hus och endast ett par minuter till tåg- och busstationen där du snabbt tar dig in till Lund, Malmö och Helsingborg. Helt idealiskt för dig som vill bo barnvänligt och ha ett praktiskt vardagsliv.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 36