Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Filipstad

Fastighetsbyrån Filipstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövängsvägen 12, Filipstad, Filipstads kommun

Lövängsvägen 12

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
395 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
455 m² tomt

Charmigt nätt hus om tre rum och kök fördelade på 72 kvadrat med hel källare som erbjuder möjligheter till hobbyrum samt garage. Här finns det hemtrevliga köket med bra ytor för matlagning samt gemenskap kring köksbordet, vardagsrummet är stilfullt och luftigt med gott om plats för familj och vänner och härifrån nås även altanen med eftermiddags och kvällssol, perfekt när grilltider nalkas! På den nätta tomten finns både fruktträd, buskar samt plats för odlingslådor. Området runt bostaden är lugnt och familjevänligt, med gångavstånd till förskola. Filipstad erbjuder en härlig natur med närhet till friluftsliv, för den sportintresserade finns Kalhyttans Sport och Fritidsarena, vårt vackra sjösystem erbjuder fina möjligheter till fiske, bad och båtliv. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Polhemsgatan 5C, Filipstad, Filipstads kommun

Polhemsgatan 5C

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 695 000 kr
120 + 120 m²
5 rum
818 m² tomt

Välkommen till denna energisnåla och välskötta villa, välplanerad som gör att den passar perfekt för den aktiva familjen. Med sina 120 kvadratmeter fördelade på 5 rum samt helt inredd källarvåning finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet. Här finns bergvärme tillsammans med miljövänlig solcellsanläggning, dessutom finns två varmgarage som även nås inifrån huset. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar en härlig atmosfär under kalla kvällar, härifrån nås även den inglasade altanen där ni kan njuta av ljumma sommarkvällar med utsikt över trädgården. Området runt bostaden är lugnt och familjevänligt, med gångavstånd till Åsenskolan och till centrum, perfekt för barnfamiljer och de som söker en fridfull tillvaro. Filipstad erbjuder en härlig natur med närhet till friluftsliv, för den sportintresserade finns Kalhyttans Sport och Fritidsarena, vårt vackra sjösystem erbjuder fina möjligheter till fiske, bad och båtliv. Välkomna till Polhemsgatan 5 C.

  • Uteplats
Dalkarlssjön 24, null, Filipstads kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Dalkarlssjön 24

Fritidshus
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
695 000 kr
63 m²
2 rum
3 261 m² tomt

Med ett rofyllt läge med naturen in på knuten och ca 150 meter till Dalkarlssjön finns här en egen liten oas bestående av en röd liten stuga med vita knutar samt en fint designad gäststuga, båda byggda & kvalitativt renoverade med finess och charm. I den röda stugan finns det stilfulla köket med generösa ytor och fin utsikt från köksbordet, i direkt anslutning finns allrummet där de stora fönstren ger ett härligt ljus och den generösa soffgruppen inbjuder till trevlig samvaro i goda vänners lag. Sovrummet är mysigt och behagligt och inbjuder till rofylld vila och här kan man vakna till fåglarnas sång. Gäststugan passar när vänner eller yngre generationer kommer på besök, här erbjuds ett unikt mysigt boende med smakfull inredning. På den 3261 kvadratmeter stora tomten finns möjligheter till sol hela dagen och frukost, lunch och middag kan intas ute på någon av uteplatserna med fin utsikt över nejden. Här finns det fina möjligheter till strövtåg i vacker natur, cykelturer längs stigar och såklart utomordentliga bad och fiskemöjligheter med närheten till Dalkarlssjön som nås på några minuters promenad. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skarphyttevägen 15, Nykroppa, Filipstads kommun

Skarphyttevägen 15

Villa
Nykroppa, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
685 000 kr
147 + 85 m²
5 rum
1 916 m² tomt

Trävilla med lantlig charm vackert belägen på stor tomt i närheten av Herrhultskanalen. Ljust och luftigt är ett signum för huset om fem rum och kök fördelade på 147 kvadrats boyta. Här möts vi av vackra trägolv, spegeldörrar och det hemtrevliga köket som inrymmer både kökssoffa och skafferi, vardagsrummets smycke är braskaminen och såklart även det intilliggande stora uterummet för härliga kvällsmiddagar eller skön avkoppling i loungesoffan redan nu, när vi nås av vårsolens värmande strålar. Huset välkomnar familjen med öppen famn med sina tre sovrum, två toaletter, rejäla förvaringsutrymmen och en källare med tvättstuga och hobbyrum. Här är fiber indraget och värmekällan är bergvärme tillsammans med den härliga braskaminen. Det återstår lite arbete med brädfodring av fasaden, så det är bara för den händiga att ta över, gräsmattan är fin och välskött och varsågod att luta er tillbaka i solstolen och låt robotklipparen göra jobbet, den ingår! På promenadavstånd nås elljusbana samt fina stigar för vandring eller mountainbike och efter avslutad tur är det toppen att ta ett svalkande bad i kanalen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Spångbergsvägen 32 B, null, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 32 B

Lägenhet
Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
150 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
4 954 kr/mån
1 724 kr/m²

Gemytlig och trivsam lägenhet om tre rum och kök fördelat på 87 kvadrat belägen på våningsplan 2. Här finns det stilfulla och hemtrevliga köket, ett vardagsrum där stora fönster ger behagligt ljus och härifrån nås den rymliga balkongen med eftermiddags och kvällssol. Sovrummen är mysiga med har goda förvaringsmöjligheter och här finns två badrum som skapar harmoni för alla familjemedlemmar. Lägenheten ingår i Bostadsrättsföreningen Bergslaget en solid och välskött förening med promenadavstånd till skolor, ishall samt vår nya simhall som snart invigs. Gemensam tvättstuga och rymligt förråd finns i källaren. Möjligheter till bilplats enligt separat kösystem. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Spelmansvägen 3 E, Filipstad, Filipstads kommun

Spelmansvägen 3 E

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
650 000 kr
128 m²
4 rum
208 m² tomt

Ljust, trevligt och rymligt radhus på fyra rum och kök fördelat på 128 kvadrat. Här finns det hemtrevliga köket med gott om plats för gemensam matlagning samt mysiga middagar. Vardagsrummet har en härligt rymd och här är plats för både vänner och familj att mysa i soffan, på övervåningen finns det fräscha badrummet och det större sovrummet har direkt utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Trädgården är nätt och lättskött så det finns tid att njuta på altanen. Här är nära till skolor och inom promenadavstånd finns även ishall, sporthall och den nya simhallen, så bilen kan stå i det tillhörande garaget. -Välkomna till Spelmansvägen 3 E !

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bronellsgatan 3 E, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bronellsgatan 3 E

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
50 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 869 kr/mån
1 250 kr/m²

Ljus, trevlig etta med kokvrå på 40 kvadrat centralt belägen på andra våningen med adress Bronellsgatan 3 E. Här inryms sovalkov med mindre fönster, ett fint allrum med vacker parkett samt en välplanerad köksdel och badrum. Den har det som önskas för det nätta boendet med andra ord. Lägenheten är en del i den trygga och välskötta bostadsrättföreningen Taltrasten. Här är närhet till både Spångbergsgymnasiet och anrika Bergsskolan. Via en kort promenad når man Filipstads centrumkärna med dess utbud och vackra miljö kring Skillerälven. Välkomna på visning!

Lundagårdsvägen 17, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundagårdsvägen 17

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 950 000 kr
175 + 89 m²
8 rum
1 732 m² tomt

Med nästan magiskt hänförande flöde av ljus och med utsikt mot sjön Daglösen finns här denna stilfulla villa om åtta rum och kök fördelat på 175 plus 89 kvadrat belägen på ett lugnt och barnvänligt område. Här finns generösa och luftiga ytor med gott om plats för social samvaro passande den stora familjen eller sällskapet, såklart även möjlighet till att hitta sin egna plats för vila eller återhämtning såväl inne som ute. Köket är rymligt och inbjuder till gemenskap kring matlagning och måltider, vardagsrummet är husets pärla och här sitter man gärna i favoritfåtöljen och njuter av omgivningen utanför. Den variationsrika tomten erbjuder en härlig trädgård med möjligheter till odlingar, en gräsmatta för aktiviteter, en lekstuga för kommande generationer samt en uteplats för härliga sommardagar och kvällar. Alldeles i närheten finns grönytor passande för aktiva ungdomar och på en korts promenad nås områdets badplats,likaså den egna båtplatsen som man har möjlighet att överta. Den vackra strandpromenaden ger möjlighet att nå Filipstads centrum på 10 minuter likaså nås skolor, sporthall och under 2024 även vår nya simhall. Bergvärme är installerad och här finns garage och parkeringsplats för flera bilar. -Välkomna till Lundagårdsvägen 17-

  • Plus
  • Uteplats
Vasagatan 20, Filipstad, Filipstads kommun

Vasagatan 20

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
1 495 000 kr
147 + 140 m²
1 197 m² tomt

Flerbostadshus med möjligheter! Här finns två redan uthyrda lägenheter, en fyrarumslägenhet samt en trerumslägenhet, båda med balkonger samt trädgård med gräsmatta och plats för blomster. Den tredje lägenheten på 104 kvadrat, fördelat på 5 rum med enklare kök, är nu redo för förvandling till en lägenhet eller såklart att fortsatt användas som kontor och personalutrymme. Gemensamma ytor i källaren med tvättstuga och förråd och det rymliga garaget passar för fordon eller som lagerlokal. Fjärrvärme är ansluten till fastigheten. Välkomna till flerbostadshuset med nya möjligheter centralt beläget i Filipstad.

  • Plus
Ringvägen 3B, Filipstad, Filipstads kommun

Ringvägen 3B

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
895 000 kr
134 + 20 m²
3 rum
868 m² tomt

Här bor ni centralt i en charmfull villa med högt i tak och genomgående trägolv. Lummig insynsskyddad trädgård med syrenhäck runt om, syrenberså och fruktträd. På gården finns enkelgarage med gjuten betongplatta och en lillstuga/förråd. Bergvärmepump ger låg driftkostnad.

  • Plus
Lasarettsgatan 15F, Filipstad, Filipstads kommun

Lasarettsgatan 15F

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad
450 000 kr
84 + 19 m²
3 rum
159 m² tomt

Charmigt och prisvärt radhus som är redo för snabb inflyttning. Här får du ett trivsamt boende med närhet till naturen. Morgonkaffet intas på den nätta uteplatsen med solen som sällskap, den inglasade altanen erbjuder både eftermiddag och kvällssol. Köket är hemtrevligt och tillsammans med det luftiga vardagsrummet på övre plan skapar det gemensamma ytor för trevlig samvaro med familj och vänner. Allrum/sovrum på nedre plan med utgång till den inglasade altanen, är rymligt och kan göras om till två mindre rum för att få ytterligare ett sovrum om det behövs. Här är nära till naturen med idylliska sjölägen runt om, exempelvis Abborrtjärn med fina badmöjligheter och strövområden. Inom gångavstånd finns även förskola, vårdcentral och centrum. Garaget finns i separat byggnad. -Välkomna på visning.

  • Uteplats

Visar alla 11