ERA Fyris Bostad

ERA Fyris Bostad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bredmansgatan 4C, Luthagen, Uppsala kommun

Bredmansgatan 4C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
2 195 000 kr
42,2 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 449 kr/mån
52 014 kr/m²

Varmt välkommen till en perfekt kvadratsmart 40-talsbostad för dig som samtidigt vill ha öppna sociala ytor men även komforten i att ha ett stort luftigt sovrum med en intilliggande klädkammare. Bostaden är en 1,5:a men har en funktion som en 2:a med en rymlig balkong i ett eftertraktat söderläge. Bostaden präglas av genomgående hög standard med renoverat kök och ett tilltalande helkaklat badrum. Här bor du i hjärtat av Luthagen i en välmående förening där de större renoveringarna redan är utförda. Bostadsrättsföreningen Svalan är en mycket välskött förening med en låg belåningsgrad om endast 2500 kr. Med gångavstånd till universitetsfaciliteter och stadens nationsliv såväl som livsmedelsbutiker och restauranglivet, är detta ett boende som passar såväl den studerande som det unga paret. Bostaden erbjuder även en låg avgift. Välkommen hem!

Öster-Edinge 216, Öster-Edinge, Uppsala kommun

Öster-Edinge 216

Villa
Öster-Edinge, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
2 750 000 kr
82 + 82 m²
4 rum
4 922 m² tomt

Ett boende för er som drömmer om livet på landet. Här finns alla möjligheter för er som vill njuta av en härlig miljö med bärbuskar, fruktträd, trädgårdsland, grillplats uppe på höjden och ha djurhållning. För den som gillar att ha extra utrymmen så finns en stor lada i två våningar där det idag finns hönshus, hundgård och bra med förvaringsmöjligheter på övervåningen. Dessutom finns ett isolerat gästhus där större barn kan husera eller nyttjas som övernattningsrum när vänner och släkt är på besök. Innan ni kommer in i huset så går ni via det inglasade uterummet som förlänger säsongen vår/höst. Invändigt är den gamla charmen bevarad i köket, i vardagsrummet kan man njuta av en brasa från täljstenskaminen, praktiskt utrustat badrum, det finns tre utmärkta sovrum och behöver man inte alla så lämpar dom sig väl till bibliotek eller kontor. I källaren hittar ni tvättstugan, matkällare, snickarrum med arbetsbänk, förrådsutrymmen samt garaget med plats för 1 bil. Letar ni efter ett hem med rogivande omgivningar men även vill ha nära till bra kommunikationer så är detta något för er. På bekvämt avstånd har ni två stycken busshållplatser för linje 805. För den som pendlar med bil så finns det bra vägar in till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Det är ungefär lika långt till Almunge och Alunda där det finns service, skola och annat som behövs. Under sommaren kan ni ta cykeln för att komma till Testenbadet. Varmt välkomna att uppleva bostaden på plats.

Vitmossvägen 122, Lindbacken, Uppsala kommun

Vitmossvägen 122

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
ERA Fyris Bostad
3 950 000 kr
125 m²
6 rum
300 m² tomt

I familjeidyllen Lindbacken finns det nu möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade radhusen i Brf Pärla! Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens. Privat baksida där ni kan njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare. Sen finns även den södra parken med utegym, lekplats och belyst pulkabacke på vintern. För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5. Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad matbutik och en nyligen uppförd handelsby som kommer innehålla vårdcentral, apotek, gym och restaurang. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns Gränby köpstad ca 5 km bort. För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Resecentrum inne i Uppsala och för den bilburne nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Grånby köpstad och Uppsala stadskärna via välskött och belyst cykelväg. Observera att dom invändiga bilderna är från ett annat radhus i samma förening.

Visar alla 3