Bjurfors Sundsvall

Bjurfors Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gäddviken 908, Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Gäddviken 908

Villa
Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 450 000 kr
120 + 42 m²
6 rum
1 884 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen i det populära och eftertraktade området Gäddviken! Denna charmiga bostad är perfekt placerad längst in på en återvändsgata, med lummigt och avskilt läge. Villan ligger omgiven av grönska och är fri från insyn. Här finns verkligen något för alla - en generös gräsmatta för lek och aktivitet, till ett inglasat uterum, trädäck med spabad samt vedeldad bastu. För den trädgårdsintresserade finns även ett växthus, frukträd och bärbuskar samt ett utekök för den som älskar att laga mat utomhus. Med fem rymliga sovrum, två badrum och ett kök med plats för matbord vid fönstret finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det ljusa och öppna vardagsrummet med utgång till det inglasade uterummet skapar en härlig atmosfär. På den välskötta tomten finner du även ett praktiskt garage och flera förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsutrustning. Detta idylliska läge erbjuder även närhet till småbåtshamnen, förskola och ett fantastiskt utbud av badstränder att utforska under sommarhalvåret. För naturälskare är närheten till Skeppshamn naturreservat en verklig bonus, med sina vackra promenad- och cykelvägar samt rika fågel- och växtliv. Miss inte chansen att bli ägare till denna pärla i Gäddviken - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Riddargatan 21B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 21B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
780 000 kr
44 m²
1 rum
vån -1/3
3 184 kr/mån
17 727 kr/m²

Välkommen till Riddargatan 21 B och denna trivsamma och rymliga etta! Bostaden ligger en halv trapp ned i markplan med härlig inglasad altan som blir ett extra rum halvårsvis här finns också en intilliggande uteplats. Genomgående ljus interiör med laminatgolv och ljusa väggar, fondvägg av liggande träpanel i köket vilket ger en varm och ombonad känsla. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter av stor skjutgarderob i hallen och inbyggda garderober med överskåp i allrummet. Köket är rymligt och stilrent med vita högblanka skåpluckor och diskmaskin finns vilket är väldigt praktiskt. Från köket når man den inglasade altanen och uteplatsen. Allrummet rymmer både soffa och sovalkov. Badrummet är stambytt och helkaklat med golvvärme. En halv trapp ner finns både källarförråd och tvättstuga vilket är väldigt smidigt och enkelt att nå. Här bor man rymligt med allt man kan önska sig i lugnt och populärt område med närhet till Haga, Norra berget och Skönsberg, som erbjuder fina strövområden. Kort promenad till matbutik, kvarterskrog, pizzeria, bageri, frisörsalong, vårdcentral och folktandvård. Flera förskolor och skolor finns inom räckhåll. Goda bussförbindelser som tar dig till Sundsvalls centrum, sjukhuset, Alnö och Birsta. Brf Selen är en välskött och populär förening med fina gemensamma uteplatser. Föreningen har stort garage samt gott om parkering och gästparkeringsplatser utomhus. Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Russvägen 28B ** Just nu - 24 månaders fri avgift **, Lillhällom, Sundsvalls kommun
Russvägen 28B ** Just nu - 24 månaders fri avgift **, Lillhällom, Sundsvalls kommun, bild 2
Russvägen 28B ** Just nu - 24 månaders fri avgift **, Lillhällom, Sundsvalls kommun, bild 3

Russvägen 28B ** Just nu - 24 månaders fri avgift **

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 350 000 kr
117 m²
5 rum
7 317 kr/mån
20 085 kr/m²

Välkommen till Russvägen 28B. I området har ett helt nytt bostadsrättsområde växt fram. Beläget mitt emellan villaidyllernas områden Österro och Lillhällom. Här har nu både radhus och lägenheter uppförts som passar såväl er som vill lämna villan eller för er som vill lämna lägenheten och få en egen gräsplätt. Föreningen har även ett eget utegym. Området har direkt närhet till förskolor, skolor, och en mycket fin natur. Matvaruaffär och pizzeria finns med 10 minuters gångavstånd. På sommaren tar man promenadskorna eller cykeln till Hulitjärn och njuter av ett kvällsdopp de varma sommarkvällarna. Skogen och otroligt fina strövområden har du runt knuten. Stadsbussarna tar dig smidigt in till centrum på ca 15 minuter. Radhuset har fin och modern standard med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Hallen med slitstarkt klinkergolv med komfortvärme och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du också det stora helkaklade badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Köket har vita släta luckor och rostfria vitvaror. Hel kyl och hel frys. Från vardagsrummet där du har plats för både matgrupp och soffa når du den fina uteplatsen som ligger i trivsamt söderläge. Alla sociala ytor ligger på entréplanet och på övreplanet har du de 3 sovrummen, det minsta sovrummet kan användas till allt från klädkammare till arbetsrum. Här uppe finns också ett extra allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar, samt ett kaklat duschrum. Radhuset är inflyttningsklart och du bestämmer tillträde. Säljaren BoKlok erbjuder på just denna lägenhet 24 månaders fri avgift.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fuxvägen 46, Lillhällom, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 12:00

Fuxvägen 46

Villa
Lillhällom, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 650 000 kr
157 m²
7 rum
680 m² tomt

Här finns nu en trevlig villa på Fuxvägen 46. En trivsam och rymlig villa som har inredd övervåning. Entréplan rymmer stor hall med klinkergolv och golvvärme. Badrum i äldre utförande med badkar. Tvättstuga med utgång till trädgården. Idag finns det totalt fem sovrum men med möjlighet till ett sjätte om man önskar det. Köket är ljust med högblanka och vita skåpluckor. Trevlig öppen planlösning med kök och stort vardagsrum som ligger knuten till varandra. Det finns pelletskamin som bidrar till skön värme och mysfaktor. Från vardagsrummet når man altanen på baksidan. Spiraltrapp från vardagsrummet tar er upp till övre plan och här finns tre sovrum och helkaklat badrum med golvvärme samt med tvättmaskin och torktumlare, renoverat år 2018. Här bor man i ett barntätt område med naturen runt knuten. I området finns både fotbollsplan, hockeyrink och fin lekplats. Nära till både förskolor och skolor. Fiber finns indraget. Välkommen att anmäla Er till visning!

  • Plus
Vävstuguvägen 4, Klockarberget, Sundsvalls kommun

Vävstuguvägen 4

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 495 000 kr
129 m²
5 rum
261 m² tomt

Välkommen till Vävstuguvägen 4 Här finns nu ett bekvämt boende till salu. Tomten angränsar mot en allmänning och ligger på en återvändsgata. Perfekt för barnfamiljen. Radhuset har ett socialt entréplan där kök och vardagsrum samt utgång till en av radhusets totalt 3 uteplatser finns. På ovanvåningen finns de 4 sovrummen tillsammans med ett helkaklat badrum. Härifrån når man både baksidan som har gräsmatta och fina lekmöjligheter samt balkongen som har fin utsikt över klockarberget. Radhuset har ett perfekt läge med närhet till förskola, skola, mataffär, ishall, gym, slalombacke och restauranger såsom Bröderna Bommen. Förbindelserna till och från Sundsvall är bra. I närområdet finns också möjlighet till avkoppling vid Bergafjärden camping och bad samt populära restauranger längs kusten såsom Skatan och Löran. För golfentusiasten ligger Öjestrand golfklubb och Skottsunds golfklubb endast en kort bilresa bort. Välkommen att boka er för visning!

Sulkyvägen 8, Österro, Sundsvalls kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Sulkyvägen 8, Österro, Sundsvalls kommun, bild 2
Sulkyvägen 8, Österro, Sundsvalls kommun, bild 3

Sulkyvägen 8

Villa
Österro, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 495 000 kr
120 m²
5 rum
311 m² tomt

Välkommen till Sulkyvägen 8 Här finns nu en mycket trevlig 1½-plans villa till salu. Invändigt finns det möjlighet för upp till 4 sovrum. De senare åren har många kostsamma renoveringar utförts. Bl.a har köket totalrenoverats och det finns inte bara ett utan två stycken totalrenoverade badrum med dusch, ett på vardera våningsplan. Tvättstugan har delvis renoverats. Från vardagsrummet når man det mycket trevliga och inglasade uterummet. Här sitter man från tidig vår till sen höst. Härifrån når man vidare till en takad altan och vidare till ett öppet trädäck. Alla fönster är utbytta och i höstas byttes även vindskivorna ut. Intill entrén finns också en uteplats så här kan man njuta av utelivet dygnets alla timmar. Gatan är en mycket lugn återvändsgata. Här bor Ni med närhet till förskolor, skolor, och en fin natur. På sommaren tar man promenadskorna eller cykeln till Hulitjärn och njuter av ett kvällsdopp de varma sommarkvällarna. Skogen och otroligt fina strövområden har du runt knuten. Stadsbussarna tar dig smidigt in till centrum på ca 15 minuter. Här finns också en carport och ett varmbonat förråd. Välkommen att boka er för visning

  • Premium
Kungsvägen 3, Haga, Sundsvalls kommun

Kungsvägen 3

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 289 kr/mån
24 324 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa som ger direkt en känsla av trivsel så fort man kliver innanför tröskeln. Öppet in mot bostadens hjärta det vill säga köket, som är renoverat med vita skåpluckor och full maskinpark med fullstor kyl och frys, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin. Stort vardagsrum som rymmer både soffa och matbord. Utgång till den inglasade balkongen som erbjuder fin utsikt över stan. Balkongen blir halvårsvis en förlängning utav vardagsrummet som man kan njuta av halvårsvis. Rymligt sovrum. Hallen har garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Badrum med tvättmaskin vilket är väldigt praktiskt. Genomgående fina materialval och välskött bostad där det bara är att flytta in och trivas! I månadsavgiften ingår bredband, bostadsrättstillägg och föreningen har sk. gemensamhetsel vilket innebär att man endast betalar för den el man förbrukar som lägenhetsinnehavare. Vindsförråd och matkällare finns. Här bor man på attraktiva Haga med högt och fint läge. Kort promenad till Centrala Sundsvall. Fina grönytor och strövområden finns i området. Goda busskommunikationer. Välkommen att anmäla Er till visning och upplev denna trevliga bostad på plats!

Solbergsvägen 47, Njurunda, Sundsvalls kommun

Solbergsvägen 47

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 850 000 kr
145 + 30 m²
6 rum
2 435 m² tomt

Välkommen till Solbergsvägen 47. Här finns nu en mycket hemtrevlig villa med ett fantastiskt läge på landet. Dock endast 1 minut med bil till E4 så du tar dig snabbt till Sundsvall eller söderut. Huset har genomgått flera större renoveringar under de senaste åren och idag är det bara att flytta in och göra det till sitt eget. På entréplanet idag finns ett Sovrum/kontor och ett vardagsrum samt bra med ytor för förvaring och en tvättstuga. På det övre planet har vi kök och matrum i öppen fin planlösning. Stora fönster och flertalet altandörrar gör att det är ett fantastiskt ljusinsläpp. Från det renoverade köket når man det ena trädäcket som är öppet och i direkt anslutning till gräsmattan och från matrummet når man den nybyggda och delvis takade altanen som har vidunderlig utsikt över de gröna ängarna. Här bor man på en gata med grannar, men det är verkligen en känsla av att vara på landet. På tomten finns dessutom ett garage, ett växthus, en hundgård och en lekstuga. Fiber finns indraget. Varmt välkomna att boka er för visning.

Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Ljuslinsvägen 6

Villa
Bydalen, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 500 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till Bydalen och Ljuslinsvägen 6 Här har vi en välskött villa med stort fristående garage i tvåplan i ett lugnt och trevligt område. Invändigt rymmer bostaden stort kök med gott om plats för matbord vid fönster, vardagsrum med öppen spis, matrum, 2 st sovrum och badrum. Övervåningen rymmer allrum med öppen spis och kattvindar till förvaring, 2 st sovrum och toalett. Källarvåningen imponerar med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en praktisk matkällare och en tvättstuga för familjens behov. Här finns även en toalett, ett pannrum och ett stort garage, perfekt för både bilen och diverse hobbyprojekt. Bydalen är ett idylliskt område där du och din familj får privilegiet att bo i en lugn och barnvänlig miljö. Naturen finns runt knuten med upplysta motionsspår och flera lekplatser för barnen att utforska. För de små erbjuds närhet till förskolor och Bosvedjansskolan för årskurs 1-6. Praktiska bekvämligheter som matbutiker och apotek finns också inom räckhåll Här finns massor av möjligheter och det är ett riktigt drömläge för barnfamiljen! Välkommen att göra Ljuslinsvägen 6 till ert nya hem!

  • Premium
Centralgatan 25, null, Ånge kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 2
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 3

Centralgatan 25

Villa
Ånge kommun
Bjurfors Sundsvall
1 095 000 kr
125 + 53 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Välkommen till Centralgatan 25 och denna 1-plansvilla med souterräng. Detta hus rymmer den större familjen och har 5 rum varav 4 tilltalande sovrum. Arbetsvänlig kök med plats för matbord intill fönster. Helkaklat badrum med golvvärme. Vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong med fin utsikt över Ånge. Inglasad altan samt takad altan. I soutterängplan finns också gott om förvaring, tvättstuga med dusch och toalettrum. Bostaden har två garage varav i det ena finns bergvärmepumpen samt att du tar dig till detta garage från souterrängplan. Här bor du med ett mycket bra läge i Ånge med närhet till bl.a. grundskola, gymnasium, vårdcentral, matvarubutik och centralstation.

  • Premium
  • Energieffektiv
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Januarivägen 2B, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Januarivägen 2B

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
675 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 452 kr/mån
8 766 kr/m²

Välkommen till Januarivägen 2B, en ljus och fin trea som är bekvämt belägen på första våningen. Detta hem har en mycket trivsam planlösning med ett fint och naturligt ljusinsläpp från två väderstreck som ger en härlig känsla av rymd. Här är genomgående ljusa ytskikt och lika golv i alla rum förutom i det ena sovrummet där det är heltäckningsmatta. När du kliver in i detta hem möts du av en rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ. Hallen är möblerbar och här finns möjlighet att tex ha ett hemmakontor eller ställa in garderober för ytterligare förvaring. Bostaden har ett stilrent renoverat kök från 2022. I köket finns goda ytor för matlagning och gott om plats för förvaring. Vardagsrummet är av bra storlek med plats för både soffmöbel och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du balkongen. Vidare finns två sovrum med plats för dubbelsäng. I badrummet finns tvättmaskin vilket gör boendet mycket praktiskt. Tillhörande bostaden finns ett källarförråd och en matkällare. Låg månadsavgift om 4.452 kr/mån där värme, vatten, tv, internet, ip-telefoni, bostadsrättstilläggsförsäkring och sopsortering ingår. Januarivägen 2B har ett strategiskt läge med närhet till Birsta, Sundsvall och Timrå. Detta ger dig tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter via lokaltrafiken, vilket gör det enkelt att ta sig från punkt A till B. Tillträde kan ske från december 2023. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 16:30
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Neptunigatan 11A, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Neptunigatan 11A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 152 kr/mån
23 110 kr/m²

I hjärtat av det populära Södermalm i Sundsvall har du nu chansen att förvärva denna magnifika gavellägenhet om tre rum och kök högst upp i byggnaden med stor inglasad balkong. Här bor du i ett av Sundsvalls mest eftertraktade områden, och denna lägenhet har genomgått stilfulla renoveringar med noggrant utvalda material och tidlösa färgscheman. Köket är modernt och utrustat med generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Dessutom har du från matplatsen direkt tillgång till den fantastiska inglasade balkongen, där du får en vidsträckt utsikt över Sundsvall centrum och hamninloppet denna balkongen är perfekt för loungemöbler. Det rymliga vardagsrummet har stora fönster i två väderstreck som släpper in en naturlig ljusflöde och rymmer både matbord och soffgrupp. Den stora fördelen med gavelläge, från vardagsrummet får du en fin utsikt mot Sundsvall centrum. De generösa sovrummen erbjuder gott om plats och möjligheter till extra förvaring. Badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Läget är oslagbart med närhet till naturen, förskolor, skolor, mataffärer och enkel tillgång till kollektivtrafik. Samtidigt är det bara en kort promenad till Sundsvalls stadskärna, där du kan njuta av ett brett utbud av restauranger och butiker. Denna lägenhet är något som måste upplevas på plats för att förstå dess fulla potential. Här är det bara att packa upp och flytta in! Tveka inte att boka en visning redan idag, välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Vikingavägen 25, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 25

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
595 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 381 kr/mån
15 256 kr/m²

Välkommen till Granlo och Vikingavägen 25. Här finns nu en jättefin etta med riktigt kök, full maskinpark och ett stort allrum med separat sovrumsdel och en stor garderob. Hela lägenheten är ljus och fräsch och i badrummet finns en egen tvättmaskin. En mycket stor inglasad balkong gör att man större delen av året får ett extra rum att vistas i. Läget är ostört så här kan man sola eller dricka sitt kaffe i fred. I föreningen finns även en gemensam uteplats med grill. I Granlo har du närhet till naturen, fina strövområden, affär, minigolf med café, vårdcentral och fina förskolor och skolor. Via den fina gång/cykelvägen tar du dig med lätthet in till Sundsvalls centrum, förbi Mittuniversitetet Brf Vikingen är en stabil förening med gott rykte och välskött ekonomi. Tillhörande lägenheten finns en reparationsfond om 7 574kr. Den här lägenheten bör ses på plats. Missa inte att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mellanvägen 5, Bredsand, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellanvägen 5

Villa
Bredsand, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 195 000 kr
121 + 75 m²
4 rum
1 524 m² tomt

Här finns nu en 1 1/2-plans villa med källare i lugnt område. Villan rymmer hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Köket ligger i anslutning till det rymliga vardagsrummet som har utgång till altan med tak. I vardagsrummet finns öppen spis med insats som ger både mys och värme. Helkaklat badrum med golvvärme som uppfördes år 2007 och här finns både bubbelbadkar och dusch. På övre plan finns 2 sovrum med kattvind som ger goda förvaringsmöjligheter. Påbörjad renovering av toalettrum som ej är slutförd utan lämnas till att färdigställas av nästa ägare av huset. Huset är dränerat med platonmatta år 2007. 3-glasfönster år 2006. Källare med pelletsanläggning för billig drift. Fiber är indraget. Uppvuxen trädgårdstomt om 1524 kvm med bra solläge. Härlig badstrand med 3 minuters promenadavstånd från villan. Närhet till förskola, skola samt matvarubutik. Välkommen att anmäla Er till visning!

Raholmsvägen 58, Alnö, Sundsvalls kommun

Raholmsvägen 58

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 570 000 kr
182 + 79 m²
6 rum
2 059 m² tomt

Välkommen till Raholmsvägen 58 Här finns nu en rymlig och mycket trivsamt renoverad villa till salu. Villan ligger efter Raholmsvägens nedre sida vilket innebär att man har en mycket fin havsutsikt och bara några meter ner till den fina strandpromenaden. Härifrån in till Alnö centrum är det endast 2km. Här har under de senaste åren flertalet renoveringar utförts och det är idag bara att flytta in och börja njuta av sitt egna hus. På entréplanet möts vi av ett stort och rymligt kök. Härifrån når man via dubbeldörrar i glas den stora fina altanen med utsikt över havet. Här finns också ett stort vardagsrum där både soffa och matgrupp ryms. På entréplanet finns även 1 rymligt sovrum och ett äldre duschrum. En trappa upp har vi idag 3-4 st sovrum. Härifrån når man också den övre delen av altanen och här kan man njuta av otroligt fina solnedgångar. Det finns gott om förvaring i form av klädkammare och skrubbar. Här finns också ett äldre badrum med badkar. Källaren är dränerad men inte renoverad invändigt. Här finns jättefina ytor i form av tvättstuga, pannrum, förråd och garage. På Alnö-Fröst/Strand bor du belägen med närhet till allt du kan tänkas behöva. I alnö Centrum finns en fin ICA-affär, vårdcentral, folktandvård, gym, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och busscentrum. Från Alnö centrum åker du med linje 1 till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Här finns de finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning samt eljusspår som kan användas vintertid till längdskidorna. Med gångavstånd från huset finns småbåtshamn, badstrand och strandpromenad. En bit bort finns också fina skärgårdsrestauranger i form av Carlsvikspiren och Wirriga bakverk samt restaurang Vindhem och dess småbåtshamn.

  • Plus
Kullagergatan 11, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Kullagergatan 11

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
650 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 207 kr/mån
14 607 kr/m²

Välkomna till Kullagergatan 11. I lugnt och fint område finns nu denna rymliga och ljusa etta till salu. Bostaden är lämplig både som första boende, övernattningslägenhet eller för dig som vill bo billigt. Lägenheten har fullstort kök med matplats intill fönstret för ca 4 personer. Otroligt fin utsikt har man härfrån. Vardagsrummet har plats för både soffa och dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med golvvärme samt har en egen tvättmaskin. Hallen har gott om förvaring bakom skjutdörrar samt en klädkammare, smakfullt inredd som en walk in closet. I månadsavgiften ingår kabel-tv, bredband 100 Mbit/s samt bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensamhetsel, allt för att hålla kostnaderna för hushållsel så låga som möjligt för medlemmarna. Området är lugnt och just nu lummigt och grönt av växtligheter. På baksidan finns gemensam uteplats med grill. Här bor man nära stadskärnan men ändå med naturen runt hörnet. Till Mittuniversitetet promenerar man på ca 15 minuter och in till stadskärnan på ca 30 minuter. Det finns gott om cykelvägar samt fina bussförbindelser. Till Sidsjöns fina rekreationsområde promenerar du på ca 15 min. Här finns sommartid fina badplatser, fiske samt promenad- och joggingspår. På vintern finns både längdskidspår, slalombacke samt pimpelfiske. Året om finns fina platser för picknick och grillning. En mycket fin och trivsam lägenhet som bör ses på plats. Varmt välkommen att boka dig för visning.

  • Uteplats
Fredsgatan 33, Södermalm, Sundsvalls kommun

Fredsgatan 33

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 127 kr/mån
13 378 kr/m²

Välkommen till Fredsgatan 33 Här finns nu en charmig och kvadratsmart etta till salu. En trevlig och välplanerad vindslägenhet i charmigt bostadsrättshus. Lägenheten har fin utsikt från köksfönstret över havet och Sundsvallsbron. Stort allrum som rymmer både soffa och säng. Öppen planlösning med helt nyrenoverat kök. Badrummet är rymligt och har egen tvättmaskin. En perfekt första lägenhet, eller för dig som söker en mindre lägenhet med centralt läge som på bara några minuter tar dig ned till Sundsvalls centrum som erbjuder både shopping, restaurangbesök och högskola/gymnasieskolor. Närhet till Södra berget, slalombacke, cykling och trevliga strövområden. Goda bussförbindelser till Sundsvalls centrum med busshållplats på nära avstånd. Välkommen att anmäla dig på visning.

  • Plus
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Hårdvallsgatan 24

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
350 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1
2 531 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till Hårdvallsgatan 24. Här erbjuds en mysig etta endast en halv trapp upp i huset. Detta är den perfekta lägenheten för dig som ska studera på Mittuniversitetet, för dig som söker ditt första egna boende eller behöver en övernattningslägenhet. Denna bostad har ett allrum med en praktisk sovalkov. I allrummet finns också plats för soffgrupp och matbord. Intill allrummet ligger en behändig kokvrå med ett mindre fönster som ger extra ljusinsläpp. I anslutning till hallen finns ett badrum. I hallen finns garderober samt att bostaden har ytterligare förvaringsmöjligheter i både vindsförråd och matkällare. Brf Bingen är en mycket omtyckt och välskött förening om kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, föreningslokal, cykelförråd och grillplats. Tvättstugan ligger bekvämt i samma port i källaren. Här bor du med promenadavstånd till Mittuniversitetet och centrala Sundsvall. Området är lugnt och har närhet till elljusspår samt promenadavstånd till Sidsjöns friluftsområde. Både Ica Kvantum och Coop finns i närheten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium
Riksgatan 7, Sörberge, Timrå kommun
Riksgatan 7, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Riksgatan 7, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Riksgatan 7

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 379 kr/mån
11 121 kr/m²

Välkommen till Riksgatan 7. Här finns nu en mycket fin två rummare till salu. Lägenheten har renoverade och ljusa ytskikt. Köket är uppfräschat för ett par år sedan. Bra med förvaring och rymmer en matplats för ca 4 personer. Sovrummet är rymligt och har mycket gott om garderober. Både vanliga och en fristående med skjutdörrar. Helkaklat badrum med dusch. Från vardagsrummet når man den mycket trivsamma och inglasade balkongen som ligger fint mot föreningens grönskande innergård. Lägenheten ligger fint placerat i Sörberge centrum med närhet till affär, pizzeria mm. På ca 1 minut är man ute på E4 som lättsamt tar dig mot Sundsvall eller Härnösand. En lägenhet man inte vill missa att se. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Fjäl 313, Stavreviken, Timrå kommun

Fjäl 313

Villa
Stavreviken, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
3 200 000 kr
132 + 97 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa som funnits länge inom familjens ägo. Här bor man med underbart läge intill älven. En villa med många möjligheter då det tidigare bedrivits bageri i husets källarplan. I villan möts du av en välkomnande hall med ryggåstak som byggdes ut år 2020 med klinkergolv och golvvärme, här finns bra förvaring med skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och renoverades år 2021 och är lyxigt utrustad med dubbeldusch. Rymligt kök med ljusa skåpluckor och trevligt ljusinsläpp av flera fönster. Vardagsrummet rymmer både soffa och matbord och här når man balkongen som vetter mot älven. Två sovrum finns på entréplan. I källarplan finns gillestuga som tidigare använts som sovrum, rum med vatten och avlopp, tvättstuga, förråd, toalettrum och f.d. bageri med egen ingång. Bergvärme och solpaneler för varmvattnet finns som bidrar till låga driftkostnader. Huset har energiklass A som är bästa klassificeringen. Fiber finns indraget. Huset är delvis dränerat år 2014 med isodrän. Här bor man med soligt läge hela dagen och naturskön omgivning med älven utanför. I Bergeforsen finner du allt du behöver med förskola, skola och matvarubutik inom bekvämt avstånd. Bra placering med närhet till Midlanda flygplats. Välkommen att anmäla Er till visning!

Fäbodvägen 11, Klockarberget, Sundsvalls kommun

Fäbodvägen 11

Radhus
Klockarberget, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 775 000 kr
115 + 14 m²
5 rum
379 m² tomt

Välkommen till Fäbodvägen 11. Detta radhus erbjuder ett trivsamt och lättskött boende. När du kliver in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det luftiga vardagsrummet leder ut till ett inglasat uterum. Köket är nyligen renoverat i moderna färger och är fullt utrustat. Dessutom finns en tvättstuga, en gäst-WC och en klädkammare på detta plan. En halv trappa upp når du den soliga baksidan av huset. Här finns en delvis takad altan och ett öppet soldäck, samt en trevlig trädgård med välskötta planteringar. På övre planet finns för närvarande tre sovrum och ett allrum, men det finns möjlighet att enkelt omvandla till fyra rymliga sovrum. Du hittar även ett badrum och en balkong på detta plan. Denna bostad har ett idealiskt läge med närhet till förskola, skola, mataffär, ishall, gym, slalombacke och restauranger såsom Bröderna Bommen. Förbindelserna till och från Sundsvall är bra. Radhuset är beläget på en återvändsgata i ett barnvänligt område. Ett perfekt boende för barnfamiljen. I närområdet finns också möjlighet till avkoppling vid Bergafjärden camping och bad samt populära restauranger längs kusten såsom Skatan och Löran. För golfentusiasten ligger Öjestrand golfklubb och Skottsunds golfklubb endast en kort bilresa bort. Välkommen att boka er för visning!

Mossvägen 6, null, Sundsvalls kommun
Mossvägen 6, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Mossvägen 6, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Mossvägen 6

Villa
Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
695 000 kr
125 m²
4 rum
811 m² tomt

Välkommen till Mossvägen 6 och denna trevliga tvåplans-villa på barnvänlig adress. Huset har ett ljust och rymligt kök med plats för större matbord. Från vardagsrummet har man utgång till inglasat uterum som halvårsvis blir ett extra rum att njuta av. Här finns totalt tre sovrum och ett större badrum med dusch på entréplan och ett mindre toalettrum på övre plan. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Perfekt boende för er som vill renovera efter eget tycke och smak och ha närhet till allt som Stöde erbjuder. Här bor man centralt i Stöde med kort promenad till förskola, Stöde Ip, matbutik mm. Fristående enkelgarage finns på tomten. Välkommen att anmäla Erat intresse!

  • Premium
Bovägen 10G, Timrå, Timrå kommun

Bovägen 10G

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
775 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 137 kr/mån
10 065 kr/m²

Välkommen till Tallbacken och Bovägen 10G i centrala Timrå. Här har vi en komplett lägenhet med trevlig planlösning och med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Tillträde kan ske relativt omgående för den som önskar. Lägenheten har ett rymligt renoverat kök, 2 st sovrum med garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i härligt sydväst läge. Här har vi en lägenhet där du bara kan flytta in och njuta. Brf Tallbacken är välskött förening med trevlig innergård som har stora gräsytor, lekplats samt gemensamma uteplatser med trädgårdsmöbler och grill. I Timrå centrum bor du med närhet till allt, 2 mataffärer, systembolaget, vårdcentral och de restauranger som Timrå centrum har att erbjuda. Med en kort promenad kommer du till både busshållplatser och tågstation. Varmt välkommen att anmäla Er till visning!

  • Balkong
Bågevägen 49B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bågevägen 49B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 49B, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 49B

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 130 kr/mån
10 241 kr/m²

Välkomna till Bågevägen 49 B! Här finns en fin bostad i trevligt område. Bostaden ligger på våning 2 och har 4 halvtrappor. Lägenheten ligger i början av området och har busshållplats precis utanför samt kort promenadavstånd till City Gross. Köket har köksluckor i björk. Kök, hall och vardagsrum har parkettgolv. Sovrummen är rymliga och ligger ostört i varsin ände av bostaden. Duschrummet har kakel/klinker. Den gemensamma tvättstugan ligger i samma port som lägenheten. Inglasad balkong med skjutbara glaspartier. I månadsavgiften ingår kabel-tv, fiber 250/100 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. I Bosvedjan bor man i lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, fina promenadstråk och elljusspår. I området finns förskolor och grundskola upp till årskurs 6. I Centrumhuset finns blomsterbutik, bowlinghall, frisör och pizzeria. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Birsta och till centrala Sundsvall. Brf Bosvedjan är en välskött förening som kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma lokaler så som gym, festlokal, övernattningslägenhet, bastu/relax, kolonilotter mm. Välkomna att boka er för visning

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stenvägen 11, Sörberge, Timrå kommun

Stenvägen 11

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
895 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 650 kr/mån
10 229 kr/m²

Välkommen till Stenvägen 11 i Sörberge. Plötsligt händer det. En 4:a är till salu mitt i Sörberge Centrum. Här är det bara att flytta in. Lägenheten är ljust renoverad och har en mycket smakfull och trivsam planlösning. Balkong mot den lugna och fina innergården. Inom ett stenkast finns matvaruaffär, hamburgeria mm. Varmt välkommen att boka in er för visning.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 59