Bjurfors Ystad

Bjurfors Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagestadborgsvägen 243, Hagestad, Ystads kommun

Hagestadborgsvägen 243

Villa
Hagestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 995 000 kr
185 + 90 m²
9 rum
10 000 m² tomt

På naturskönt läge vid Österlens böljande landskap ligger denna fastighet idylliskt och nära naturreservat och attraktioner vid bland annat Backåkra naturreservat, Sandhammarens kritvita sandstrand och Kåseberga hamn. I omnejd finns flertalet gårdsbutiker, caféer, ateljéer och restauranger som är välbesökta och uppskattade året om men framförallt under sommarhalvåret. Även Hagestadborgsvägen 243 har tills nyligen varit ett uppskattat smultronställe i området med rökeri, butik och restaurangverksamhet där chark och andra delikatesser har kunnat inhandlas och avnjutas på plats eller hemma. I dagsläget är verksamhetsdelen inte längre uthyrd och står därför fri för nästa ägare att disponera enligt egna planer. Förutom kök, diskrum, rökeri och butiksdel består fastigheten även utav ett stort garage, traktorgarage, inomhuspool med spaavdelning och två lägenheter. Fastigheten innebär med andra ord helt fantastiska möjligheter för dig som både vill bo och/eller bedriva verksamhet. Det charmfulla bostadshuset med lägenhet på entréplan är fint inrett med ljusa ytskikt och rejäla sällskapsytor. Den prydande gjutjärnskaminen skänker god stämning om vinterhalvåret och står välplacerad i det stora vardagsrummet. Den större lägenheten är delvis inredd på entréplan och mestadels på det fd. loftet och går även att integrera med lägenheten på entréplan om så önskas. Lägenhetens sällskapsytor ligger på andra våningen med kök och sällskapsrum i öppen planlösning med vacker vy över det öppna landskapet. Från köket nås det vidbyggda uterummet och altanen som utökar sällskapsytorna från tidig vår till sen höst. När temperaturen faller är det mysigt att tända upp en brasa i den effektiva täljstenskaminen som står i vardagsrummet. Till lägenheten finns flertalet sovrum vilket för tankarna till bed and breakfast-verksamhet eller annan typ av rumsuthyrning. Den generösa spa och relaxavdelningen med inomhuspool, bastu, dusch, kök och uterum är den optimala samlingsplatsen för den stora familjen eller som ett komplement till hyresgästerna. Kanske kan denna fastighet även vara optimal för att öppna en yogastudio, kursgård, generationsboende eller något helt annat. Kom på visning och låt dig inspireras, hjärtligt välkomna!

Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun
  • Sön 31 mar kl 13:00
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 2
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 3

Peppingevägen 202

Villa
Peppinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 500 000 kr
140 m²
6 rum
1 631 m² tomt

Stig in i din drömbostad på Peppingevägen 202, ett charmigt hus som kombinerar historisk charm från 1800-talet med moderna tillägg från 2020. Denna vackra fastighet kommer att imponera på dig från första ögonblicket. Tillbyggnaden på detta hus är en imponerande och unik detalj. Det rymliga allrummet har öppet till nock, vilket ger en luftig och ljus atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en koppling till den underbara innergården. Altandörren öppnar upp för möjligheter till avkoppling och underbara utomhusstunder. Det ena badrummet på bottenvåningen är elegant designat med marockansk klinker på golvet och mässig detaljer, vilket ger en touch av lyx. Den vackra spiraltrappan i smide leder upp till övervåningen och är en fantastiskt vacker detalj som skapar en unik karaktär i rummet. Den vackra innergården med ölandssten är en perfekt plats att koppla av och njuta av fridfullhet. Här kan du sitta och njuta av trädgårdens skönhet och den lugna atmosfären. Köket är platsbyggt och har en vitoljad bänkskiva, vilket ger en känsla av elegans och modern stil. Det är den perfekta platsen för att skapa kulinariska mästerverk samtidigt som familj och vänner har plats att röra sig i närheten. På bottenvåningen finns även ännu ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga, vilket ger extra bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Två sovrum på entréplan ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att använda ett av rummen som ett hemmakontor eller hobbyrum. På övervåningen, med dess snedtak, finns ytterligare två sovrum och ett allrum. Härifrån kan du njuta av en fantastisk utsikt över de vackra Kåsaberga kullarna. Detta utrymme erbjuder flexibilitet och möjlighet till en mysig och privat tillflyktsort. På tomten finns ett praktiskt förråd för extra förvaring samt flera uteplatser där du kan njuta av trädgårdens skönhet och umgås med nära och kära. Trädgården har också äppelträd, päronträd, röda och svarta vinbär, rabarber, rosor, silverregn och syrener som skapar en färgstark och frodig atmosfär. Detta hus på Peppingevägen 202 erbjuder en perfekt kombination av charm, stil och funktionalitet. Här kan du skapa vackra minnen och njuta av en fantastisk livsstil omgiven av naturskönhet och lugn. Från detta hem bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som Kåsebergas hamn med dess utbud av restauranger och Ales stenar, rikskända Olof Viktors café, Pastafabriken i Ingelstorp samt inredningsbutiken Karl Fredrik på Eklaholm. Under sommaren öppnar ett bageri/café upp i Peppinge och erbjuder både frukostbullar och fikabröd. Med närhet till kustremsan erbjuds havet och vackra strandremsor både i öster och väster. Mindre matbutik finner du i Löderup och för större inköp når du Ystad på endast 20 minuter med bil.

  • Premium
Toarp 2402, Toarp, Tomelilla kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Toarp 2402, Toarp, Tomelilla kommun, bild 2
Toarp 2402, Toarp, Tomelilla kommun, bild 3

Toarp 2402

Villa
Toarp, Tomelilla kommun
Bjurfors Ystad
4 250 000 kr
190 + 100 m²
6 rum
5 764 m² tomt

Välkommen till Toarp 2402, en fastighet som utstrålar en tidlös charm och elegans. Denna gedigna 30-tals villa kommer definitivt att få ditt hjärta att slå snabbare. Med en pampig entré och en vacker, symmetrisk trappa som leder upp till övervåningen är detta hem fullt av karaktär och stil. En av de mest imponerande egenskaperna hos denna fastighet är den totala renoveringen som genomförts i hela bostaden och nyligen installerades även solceller. Inget har lämnats åt slumpen, och nu kan du njuta av moderna bekvämligheter och lyxiga detaljer i varje hörn. Det rymliga köket är utrustat med en praktisk köksö och en elegant vinkyl, perfekt för att förbereda och njuta av kulinariska mästerverk. Från köket har du direkt utgång till ett underbart uterum som stod klart förra året och ett trädäck med ett avkopplande spa-bad, där du kan koppla av och njuta av naturen omkring dig. På entréplanet finner du ett charmigt allrum i fil med en mysig kamin, perfekt för familjemys under kalla vinterkvällar. Det helkaklade badrummet på entréplanet är utrustat med ett lyxigt badkar, där du kan unna dig ett avkopplande bad efter en lång dag. Dessutom finns det ett sovrum på samma plan, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet. Övervåningen erbjuder ännu mer utrymme att utforska och njuta av. Här hittar du ett luftigt allrum med öppet till nock och synliga bjälkar, vilket ger rummet en unik atmosfär och karaktär. Huvudsovrummet är rymligt och har också öppen till nock och synliga bjälkar, vilket ger en känsla av rymd. På andra sidan övervåningen finns ett barnrum samt ett lyxigt badrum med hotellkänsla med dubbla duschar, här kan du unna dig en daglig spa-upplevelse utan att lämna ditt eget hem. Denna fastighet har också fantastiska utomhusfaciliteter. Det 80 kvadratmeter stora garaget har en gjuten platta och ger gott om utrymme för fordon och förvaring. Egen luftvärmepump och nytt tak på denna del under 2021-2022. Stall som går att inreda, vilket gör det till en perfekt plats för djurälskare eller för dem som söker en möjlighet till verksamhet eller någon annan hobby som kräver plats. Dessutom finns en loge med en hög port, som kan användas för att köra in större maskiner eller vinterförvaring för husvagn och/eller husbil. Det fridfulla läget längs en grusväg ger en känsla av ro och avskildhet. Här kan du njuta av lugnet och lantlivet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Örmölla 1838, Skivarp, Skurups kommun
  • Sön 31 mar kl 15:30
Örmölla 1838, Skivarp, Skurups kommun, bild 2
Örmölla 1838, Skivarp, Skurups kommun, bild 3

Örmölla 1838

Villa
Skivarp, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
7 950 000 kr
377 + 4 m²
11 rum
1,2 ha tomt

I den sydskånska myllan, längst en knastrande grusväg, ligger denna helt unika fastighet. Omgiven av sädesfält och en böljande tomt som vetter mot en skogsunge i väster där även en porlande å slingrar förbi är läget idylliskt. Gården som härstammar från sent 1800-tal har sedan 2004 byggts om och renoverats till två bostäder utöver det ordinära. Vid första anblick från vägen ger gården ett väldigt försynt intryck men övergår sedan i ren magi. Här finns gott om utrymme för vänner och familj, hobbys och verksamheter. Ytorna och det utmärkta läget inspirerar till att uppfylla olika drömmar så som att t.ex driva en kursgård, ateljé, rekreationscenter eller finna din alldeles egna oas på landet! BONINGSHUSET om 7 rok och 270 kvm : Det gamla stallet i vinkel utgör idag en spektakulär bostad med generösa ytor som imponerar! Layouten känns spännande med smarta och eleganta lösningar runt varje hörn. Här och var öppnar bjälklaget upp sig vilket skapar en härlig rymd och dynamik till bostaden. Sköna betonggolv varvas med trägolv som tas vid av vitputsade väggar på entréplan- materialval som är klassiska och håller fint över tid. Charmfulla inslag så som vackra fönsterpartier, framtagna bjälkar och gjutna sittbänkar bringar karaktär och tillför det där lilla extra. I kök och vardagsrum kan en stämningsfull brasa tändas upp och om sommarhalvåret öppnas en spröjsad pardörr i köket upp mot den vidbyggda stenterrassen. Uteplatsen fullkomligt badar i eftermiddags- och kvällssol och inbjuder till härliga middagar med vänner och familj. När skymningen faller färgas himlen alldeles rosa bakom trädtopparna och terrassens natursten känns fortfarande varma av solens strålar. Köket med svart interiör och brandgult kakel bryter kaxigt av mot de ljusa ytskikten på ett uppfriskande sätt. Den utbyggda bardelen uppmuntrar till social matlagning och såväl gasspisen som stenskivan i svart granit uppskattas av den som älskar att laga mat. Låt oss nu prata om badrummet, som egentligen inte är ett badrum utan ett alldeles eget spa! Det otroliga badrummet med ytskikt av carrarramarmor och bandlagt kakel, blandare i mässing och ljusinsläpp från två väderstreck har verkligen en wow-faktor! Förutom dusch, badkar, duohandfat och toalett finns här också en rymlig "Hamam" där välgörande ångbad kan avnjutas under välvt tak. Gästhuset om 4-5 rok och 107 kvm: Det ursprungliga bostadshuset benämns idag som gästhus men fungerar även utmärkt som bostad året runt och möjliggör generationsboende, olika typer av verksamheter eller uthyrning. Skånelängan är liksom bostadshuset renoverad med gedigna materialval men här lite mer varsamt och enkelt. Den pittoreska atmosfären känns ombonad och den lågmälda delen av huset går över till öppet upp i nock i vardagsrummet. Om vintern sprakar en mysig eld i den öppna spisen och om sommaren förlängs sällskapsytorna med den vidbyggda stenterrassen i väster som ligger avgränsad utan insyn från boningshuset. Huset rymmer hela fyra sovrum inkluderat sovloftet och utrymmet som idag nyttjas som klädkammare. Den kringbyggda och mysiga innergården ramas in av huskropparna, en vitputsad mur och en äldre trälada. På tomten kan bär, frukt och grönt så som plockas in vid säsong. Via grusvägen söderut nås Abbekås och Mossbystrand med dess utbud av golf, spa, restauranger och badplatser vid havet enkelt via cykel. Några minuters körväg nordväst nås istället Skivarp med den välsorterade Ica butiken "Tores Allköp", skola m.m.

  • Premium
Vädergränd 10, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Sön 31 mar kl 12:45
Vädergränd 10, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Vädergränd 10, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Vädergränd 10

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 995 000 kr
62 m²
3 rum
118 m² tomt

Vid en charmfull gränd med pastellfärgade gathus och korsvirkesfasader ligger detta ljusgula hus på ett attraktivt läge. Huset som har anor från tidigt 1800-tal har varsamt renoverats för att bibehålla den äldre charmen i putsade väggar och korsvirke. Grunden är gjuten med komfortabel golvvärme och takhöjden är tillfredsställande. Materialvalen är gedigna, smakfulla och håller stilen över tid. Vardagsrum och kök ligger i fil med dagsljus som flödar från väster och öster. Helglasad pardörr i köket integrerar utemiljön året om och på sommaren förlängs sällskapsytorna med den plattbelagda uteplatsen intill. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och ovanvåningen nås via en smäcker trappa i köket. På ovanvåningen nås ett mysigt allrum och rymligt sovrum med god garderobsförvaring. I gårdshuset finns ett fräscht gästrum inrett och förrådsutrymme samt källare med plats för trädgårdsredskap och annat. Detta är ett hem som lovar en bekväm tillvaro med behändiga ytor och gångavstånd till bland annat caféer, restauranger, butiker och tågstationen som tar dig smidigt vidare ut i världen via Kastrup i Köpenhamn. För dig som söker en permanentbostad, fritidshus eller ett hus för uthyrning, hjärtligt välkommen!

  • Premium
Fridhemsgatan 36B, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Lör 23 mar kl 11:00

Fridhemsgatan 36B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 680 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/5
5 219 kr/mån
29 778 kr/m²

Boende med ett centralt läge, belägen i ett område med stora framtidsplaner. Nya bostäder har redan poppat upp. Även näringsliv, barnomsorg med mera har och kommer att etablera sig. Strax söder om detta är den nya arenan och badhuset. Biblioteket ligger nära liksom stadens gymnasieskola. En kort promenad härifrån ligger Ystads båda stora torg, Österports Torg och Stortorget. Gågatan länkar samman dessa båda torg. Gågatan erbjuder det mesta, både sällanköps-, och dagligvaror. Allra närmast Fridhemsgatan ligger Willys, mataffären med ett stort utbud. Välkommen till Fridhemsgatan 36B - en ny, fräsch och tilltalande bostad som erbjuder allt du behöver. På andra våningen leder ytterdörren in till en hall med parkettgolv, bra förvaring. Gästtoalett med klinkergolv, kakel på väggar. Sovrum med parkettgolv, fönster i norr. Allrum med parkettgolv, fönster i norr. Utgång till inglasad balkong i norr, fri utsikt mot grönska. Kök med köksinredning i grått, köksö och öppen planlösning med allrum. Sovrum med parkettgolv, fönster i norr. Klädkammare. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadens förråd finns på samma våningsplan som lägenheten, dirketacess via trapphus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Glemmingevägen 17, Glemmingebro, Ystads kommun
  • Lör 30 mar kl 12:30

Glemmingevägen 17

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 975 000 kr
122 + 60 m²
8 rum
840 m² tomt

Ute på de skånska slätterna, mitt på Österlen ligger Glemmingebro, orten som har både lanthandel, busskommunikation, blomsterhandel med mera. Ett rogivande område där landsvägar, grusvägar raps- och sädesfält blandas i en skön symbios. Den idylliska klangen som Österlen har, blir bekräftad här. Välkommen till Glemmingevägen 17 - ett vackert hus där historien känns spännande och attributen som styrker detta är många. Det tidigare parhuset har både varit slakteri och blomsteraffär. Klinker och kakel från slakteriet är kvar. Detta tillsammans med generös takhöjd och takrosor ger köparna chansen att skapa unikitet. Sedan 2012 har delar av bottenvåningen tjänat som galleri för ägarens egna skulpturer och konstverk. På trädgårdssidan av huset kommer du via uterummet in i vardagsentrén och möts av en hall med och bröstpanel på väggarna. Äldre badrum med klinkergolv, kakel på väggar, inmurat badkar. Intill hallen finns ett gavelrum med ett charmigt, gammalt klinkergolv från slakteritiden. Karakteristisk dörr med järnbeslag in till det gamla kylrummet. Rummet övergår i ett tvådelat rum med stort fönsterparti plus två glasdörrar mot gatan, perfekt för ateljé, butiksyta eller bara som ett ljust, härligt allrum. Ytterligare ett allrum med dubbla spegeldörrar, högt i tak och stuckatur. Ytterligare dubbla spegeldörrar tar dig till en hall med separat ingång från gatan med trappan upp till andra våningen. På entréplanets trädgårdssida har du ett allrum/genomgångsrum samt ett stort matrum intill köket. Köket med inredning från 2010 erbjuder en matplats, gott om förvaring samt ett köksfönster mot fruktträden i trädgården. Dörr vidare till förvaring och genomgång till trappan till ovanvåning. Den svängda trätrappan leder upp till en hall med ett gediget brädgolv. Sovrum med brädgolv och utsikt över byn. Ytterligare ett sovrum med parkettgolv, homeja mot trädgården. Härligt allrum med stor kupa. Stort badrum (renoverat cirka 2010) med klinkergolv, kakel på väggar, dusch, homeja mot trädgård, bastu samt tvättmaskin. Stort härligt gavelsovrum med fönster på gavel. Källare under liten del av huset. Insynsskyddad trädgård med många fina träd, buskar och andra växter. Översyn gjord av trädgårdsmästare årligen. Separat byggnad, perfekt som garage, förråd, ateljé med mera. Garageportar med glasparti bakom. Sammanfattningsvis är denna fastighet ett hus som måste ses. Läget ger möjlighet för många att skapa sin egen framtida livsstil. Det rika kulturlivet som trakten erbjuder är fascinerande. Landmärken som Ales Stenar, Stens huvud, Kiviks musteri med mera är inte långt härifrån. Tosterups slott ligger bara några kilometer bort - ett slott som är känt för både TV-programmet Kockarnas kamp och för sina äppeldrycker. Vägen är inte lång till varken Ystad eller Simrishamn. Från Ystad tar du lätt tåget vidare till både Malmö, Lund och Köpenhamn.

  • Plus
Bygdegårdsvägen 79, Bussjö, Ystads kommun

Bygdegårdsvägen 79

Villa
Bussjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 900 000 kr
202 m²
7 rum
1 782 m² tomt

Strax norr om Ystad ligger Bromma, ett omväxlande och småkuperat landskap med vackra sädesfält i dess olika färger. I Bromma ligger bostäderna glest men ändå med en liten känsla av samhörighet. Avståndet till Ystad är inte långt. Ystad är den medeltida, mysiga staden med ett rikt restaurang- och kulturliv. Tågen tar dig härifrån till Simrishamn i öster och till Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Bygdegårdsvägen ringlar sig genom den vackra landsbygden. På norra sidan om vägen dyker ett ståtligt och iögonfallande hus upp, välkommen till Bygdegårdsvägen 79. Huset är perfekt beläget på tomten och bredvid finns en grönyta på cirka 800 kvm som ger nästa ägare stor möjlighet för kreativitet. På uppfarten finns gott om plats för bilarna. Verandan i söder ger hela huset en extra charm. Trädgården ger en frihetskänsla med sin blandning av gräs, plattsättningar, grillplats med mera. Växthuset väster om huset ger kreativitet till dig med gröna fingrar. På husets baksida leder ytterdörren in i huset. Redan vid entrén öppnar huset upp sig och omfamnar dig med en känsla av pampighet och noggrannhet. Takhöjden på cirka 2,70 meter ger en extra touch. Köket på vänster sida är en dröm för ”kocken”. Fabrikatet på inredningen är Smedstorpskök och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. De generösa arbetsytorna, moderna köket och stenbänkskivorna ger den kompletta känslan. Arbetsytan vid fönstret mot öster är den perfekta platsen för den som vill ha utsikt när man lagar mat. Kylrummet är pricken över i:et, nytt aggregat 2023. Innanför köket finns en väl tilltagen groventré med klinkergolv, torrförråd, utgång till husets östra gavel. Tvättstuga med tvättpelare, stora arbetsytor med inredning i vitt, bastu och dusch. Sällskapsytan på husets södra sida är i det närmaste magisk. En stor ”sal” med fiskbensparkett, kakelugn och vidunderlig utsikt mot Ystad. I förlängningen av detta rum öppnar en ny umgåsyta upp sig. Även här finns en kakelugn och det moderna klinkergolv blir en trevlig kontrast mot fiskbensparketten - gammalt och nytt förenas. Från detta rum når du den charmiga verandan med ett komplett ljusinsläpp. Dessutom kan du avnjuta en ovärderlig utsikt över det skånska landskapet. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch. Sovrum med parkettgolv. Sonos högtalarsystem är installerat på nedanvåningen och även på innergården. Den vitmålade trappan tar dig från allrummet upp till ovanvåningen. Här möts du av ett allrum med öppet upp i nock, kupa i söder. Utsikten från kupan är som en tavla innehållande vidder, utsikt och havslinjen. Gavelsovrum med öppet upp i nock. Fönstret i öster erbjuder faktiskt utsikt mot 11 kyrkor. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, holmeja. Gästrum med laminatgolv, fönster i väster. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster. Välkommen till ett fantastiskt hus som måste ses. Förutom en härlig atmosfär och bra materialval så är huset praktiskt med mycket förvaring, garderober och klädkammare.

Stora västergatan 30, Centrala Ystad, Ystads kommun

Stora västergatan 30

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 850 000 kr
108 m²
2.5 rum
vån 3/3
6 436 kr/mån
26 389 kr/m²

Längst upp i huset på Stora Västergatan 30 finner du denna unika vindslägenheter i etage. Denna lägenhet är en etagevåning om ca 108 kvm med högkvalitativa materialval med inspiration från Skandinavisk design och naturmaterial. Här möts både ljusa och mörka träslag i rofylld samklang med de vitmålade väggarna och takbjälkarna. En del av bostaden har öppet upp mot nock och är fördelad på två etage, samtliga ytor med välvalda ytskikt. Bostaden räknas idag som en 2,5 rumslägenhet då det finns möjlighet att inreda ett separat rum på vindsplanet, som idag bara är öppet. På entréplan finns två förråd till förvaring och ett väl tilltaget badrum. Materialvalen i badrummet går, likt övriga ytskikt i bostaden, i ljus ton med vit marmor som bas. Några rustikare inslag återfinns däremot i köket som inretts med vita snickerier och massiv skiva i Mahogny som ger behaglig och smakfull kontrast. Här bor du mitt i stan med närhet till allt som Ystads stadskärna har att erbjuda med restauranger, caféer, butiker och teatern. På bara en kort promenad når du stationen med både buss och tågförbindelser. Välkommen att charmas av denna trivsamma bostad!

Klungegårdsvägen 45-0, Köpingebro, Ystads kommun

Klungegårdsvägen 45-0

Villa
Köpingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 895 000 kr
96 m²
4 rum
6 022 m² tomt

Välkommen till Klungegårdsvägen 45-0, där drömmar om lantlig idyll och modern komfort möts! Denna fantastiska bostad, uppförd år 2020, erbjuder en enastående livsstil med åkrar som grannar och en fritt liggande placering som ger en känsla av frihet och utrymme. Ett unikt hus, utformat på ett plan, välkomnar dig med en ljus och luftig planlösning med öppet mellan kök och allrum, perfekt för familjemiddagar och underbara stunder med nära och kära. De stora fönsterpartierna skänker ett otroligt ljusinsläpp och ger dig fri utsikt. Med tre bra sovrum finns gott om plats för både familj och gäster. Det finns en röd tråd genom hela bostaden med brädgolv och väggar som består av 92 mm tjocka timmerstockar av senvuxen nordisk granpanel som tillsammans ger en ombonad känsla och ett trevligt helhetsintryck. Med öppet upp till nock skapar det en känsla av rymd och golvvärme i hela bostaden som ger en skön uppvärmning. Badrummet är elegant helkaklat med dusch och snygga mässigdetaljer. Stig ut på den härliga verandan och njut av de vidsträckta vyerna över fälten, perfekt för lugna morgonstunder eller avkopplande kvällar. Med en generös tomt om hela 6022 kvm finns det gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att utforska och skapa en drömlik utomhusmiljö. Här finns enorm potential och möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa en plats att kalla hemma. Denna pärla av en bostad har ett fantastiskt läge, med närhet till Köpingebro där du hittar bekvämligheter såsom tågkommunikationer, affär och skola. Med cykelavstånd till stranden och havet kan du njuta av naturens skönhet och friska luft när som helst på året. Missa inte chansen att uppleva allt som Klungegårdsvägen 45-0 har att erbjuda. Välkommen att uppleva friheten!

Banvaktsgränd 2, Hedvigsdal, Ystads kommun

Banvaktsgränd 2

Villa
Hedvigsdal, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
202 + 38 m²
1 260 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt sekelskifteshus i charmiga Hedvigsdal utanför Löderup! Här finns ett gediget i tegelhus med 2 till 3 sovrum och 2 badrum. Den stora tillbyggda ateljén med vackert ljusinsläpp från takfönstren är perfekt för konstutställningar eller för de som vill driva en verksamhet hemifrån. På entréplan hittar du ett sovrum, matrum, vardagsrum, badrum, kök, kontor och ateljé. På ovanvåningen finns ett till sovrum. Atmosfären i huset är harmonisk och bevarade originalattribut så som brädgolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer charmerar. Den härliga, insynsskyddade tomten är perfekt för avkoppling och har en underbar uteplats i söder med en mängd olika växter. Här kan du njuta av din egen lilla oas! Från Hedvigsdal har du nära till mycket! Närmsta skola och livsmedelsbutik finns i Löderup och i omnejd hittar du flertalet smultronställen så som Karl Fredrik på Eklaholm, Reunion Home, Olof Victors Café och Kåsebergas Hamn med dess utbud av rökerier, restauranger och caféer. Slående natur med fantastiska strövområden finner du i Hagestadborgs Naturreservat och Sandhammaren med mjuk och kritvit sandstrand. För dig som söker din alldeles egna oas och idyll på Österlen med potential för både bostad och verksamhet! Välkomna.

Soltergatan 1E, Västervång, Ystads kommun

Soltergatan 1E

Lägenhet
Västervång, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2
3 574 kr/mån
17 109 kr/m²

I det karaktäristiska stjärnhuset finns nu denna trivsamma lägenhet till salu. Hissen tar dig smidigt upp till lägenheten som är belägen på andra våningen, till källaren där bland annat tvättstugan finns och förrådsutrymmet på vinden. Då samtliga rum vetter mot lugna Soltergatan och lågbebyggt villaområde är inomhusmiljön lugn och harmonisk. Klassiskt och franskinspirerat klinkersgolv ligger enhetligt i hall och kök och den vinklade väggen vid köksbordet tillför en spännande dynamik. Vardagsrummet med fönster mot både öster och norr möbleras enkelt med både soffgrupp och matrumsmöblemang. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vetter mot nordost vilket innebär skön morgonsol och behagligt klimat under resten av dagen även under varma sommardagar. Den rymliga sovrummet är inrett med fondtapet som fångar upp den gröna kulören som återfinns i övriga rum och den tillhörande klädkammaren i sovrummet är här integrerad vilket bringar en luftig känsla och mer plats för möblering. God garderobsförvaring finns i fristående garderober samt i klädkammaren som nås från hallen. Badrummet med ljusinsläpp är helkaklat och inrett i sandfärgade kulörer vilket känns varmt och tidlöst. Här finns dessutom plats för en tvättmaskin vilket underlättar i vardagen. Från Soltergatan 1E har du nära till mycket så som till exempel Coop, delikatessbutiken "& Kött" och "Katjas Café och Bistro". Dessutom nås stadsbussen endast "runt hörnet". För dig som söker ett bekvämt boende med massor av charm, hjärtligt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Vollsjö Ängaväg 145

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad
1 895 000 kr
114 m²
6 rum
670 m² tomt

Välkommen till Vollsjö Ängaväg 145 – en idyllisk villa som erbjuder det bästa av boende i en fridfull och naturskön miljö. Denna charmiga bostad om 122 kvadratmeter strålar av hemtrevlighet och har allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem. Den generösa boytan omfattar 6 rum, varav 4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över det omgivande landskapet. Trädgården är en riktig pärla – inhägnad och i perfekt söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och varma kvällar med familj och vänner. Omgiven av ett öppet landskap och åkermark får du här en känsla av lugn och frihet. Den natursköna omgivningen inbjuder till promenader och utflykter, perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen. Villans läge på Vollsjö Ängaväg 145 är optimalt för den som värdesätter lugn och ro samtidigt som bekvämligheter finns inom räckhåll. Här finns närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter, samtidigt som du kan dra nytta av det lantliga livet och den friska luften. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren om du har några frågor!

  • Premium
Mariagatan 7B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Mariagatan 7B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 594 kr/mån
21 583 kr/m²

Denna fina tvårums lägenhet på Mariagatan är perfekt för den som söker ett bekvämt boende nära city. Ljus och luftig med en härlig balkong i söderläge, erbjuder denna lägenhet en oas av lugn mitt i stadspulsen. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering år 2015 och badrummet är i toppskick med helkaklade ytor, golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga hallen leder in till ett mysigt sovrum lugnt åt norr. Köket är fullutrustat med moderna bekvämligheter såsom induktionshäll, diskmaskin, ugn och kyl/frys. Med närheten till centrum och dess utbud av shopping, restauranger och nöjen, är detta en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och nära allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Kommissarie Wallanders gata!

Jörgensgatan 1, Centrala Ystad, Ystads kommun
Jörgensgatan 1, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Jörgensgatan 1, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Jörgensgatan 1

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
4 346 kr/mån
33 267 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad på Jörgensgatan 1 i centrala Ystad. Här bor du på hela 75 kvm fördelat på 3 rum och kök i öppen planlösning. Bostaden är totalrenoverad där varje detalj är genomtänkt och smakfull. När vi tar steget in genom ytterdörren möts vi av en trivsam bostad som andas lyx och elegans med öppen planlösning som fördelar kök och vardagsrum på ett perfekt sätt. Här bjuds det på sociala tillställningar och härligt umgänge med familj och vänner. Det stilfulla och praktiska köket med tillhörande köksö är både rymligt och stort med goda arbetsytor samt utrustat med allt ett modernt kök behöver med vitvaror från 2022. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp och annan typ av möblering om så önskas. Det större sovrummet har ett naturligt ljusinsläpp och ger en känsla för härlig avkoppling med plats till större säng, annan möblering och har en tillhörande walk in closet. Det mindre sovrummet har ett härligt naturligt ljusinsläpp med god plats för större säng och annan typ av möblering och används idag som ett barnrum men fungerar likväl som kontor eller vad som önskas. Det renoverade badrummet är otroligt smakfullt med modern tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2022) samt kommod, wc, golvvärme och spegelskåp. I anslutning till vardagsrummet nås det generösa uteplatsen där många soltimmar kan spenderas och avnjutas med nära och kära! Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för frågor och eventuell förhandsvisning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Västra sjörupsvägen, null, Ystads kommun

Västra sjörupsvägen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Ystad
595 000 kr
1 042 m² tomt

Sjörup är en havsnära by längs sydkusten. Dess höga läge är fantastiskt. Här passar de två musikklassikerna ”Ta mig till havet” och ”Jag vill bo i öppna landskap” perfekt. Endast några kilometer bort i öster finns den medeltida staden Ystad. Vägen dit, längs havet, är magisk. Här kan du följa årstidernas skiftningar med allt ifrån stormiga och höga vågor till spegelblanka sommarmornar. Välkommen till Västra Sjörupsvägen. I början av 2000-talet styckades tomten av och 2015 fick man ett förhandsbesked för byggande av en villa (se bifogat dokument). Åren har gått och nu är det dags för den nya köparen att göra en bygglovsansökan för att skapa sitt nya drömhem.

Pilgrimsgatan 5B, Backa, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pilgrimsgatan 5B

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
4 348 kr/mån
13 193 kr/m²

Solbacken i Ystad är ett trevligt och högt beläget område i Ystad. Här finns det en perfekt blandning av villa- och bostadsrättskvarter. De gröna ytorna i området är många, perfekt för både hundägaren och motionären. Vägen är inte lång till Ystads allra centralaste gator. På promenadavstånd når du både handelsgatorna och Ystads tågstation. Norr om Solbacken ligger ICA Kvantum, en av Ystads välsorterade livsmedelsaffärer. Välkommen till Pilgrimsgatan 5B, en väldisponerad bostadsrätt med stor potential. Entré och hall med plastmatta på golv, garderober. Allrum med originalparkettgolv, fönster i nordost, utgång till rymlig, inglasad balkong. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i nordost, garderober. Badrum med plastmatta på väggar och golv, tvättmaskin och badkar. Stort kök med matplats vid fönster mot sydväst, äldre köksinredning. Ytterligare ett sovrum med plastmatta på golv, fönster med fri utsikt i väster.

  • Plus
  • Balkong
Idrottsstigen 8, Sandskogen, Ystads kommun

Idrottsstigen 8

Villa
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 850 000 kr
90 m²
5 rum

Mitt i naturen - Bland fågelkvitter och havsbrus ligger en av Ystads stora stoltheter - Ystad Sandskog. Skogen är till huvudsak en tallskog som planterades som sandskädda på 1800-talet. J J Wendt anses vara skogens initiativtagare. På 1870-talet sägs första ansökan om byggnation kommit och idag finns det över 500 permanent- och fritidsboenden i området. Sandskogen sträcker sig från Ystad tätort i väster till Nybroåns utmynning i öster. Stigarna ringlar sig i skogen och den vackra strandpromenaden och sandstranden är välbesökt för både turismen och lokalbefolkningen. Restauranglivet här är rikt med allt från fika till ”fine dining”. Välkommen till Idrottsstigen 8, den pampiga villan som erbjuder något utöver det vanliga. En naturlig trädgårdsyta välkomnar dig till den vackra och ”gulliga” villan. Den ståtliga verandan i söder förstärker pampigheten ytterligare. Verandan erbjuder utsirlade trädetaljer och en stor portion charm. Offert, material och bygglov finns för att bygga in denna. Den glasade ytterdörren tar dig in i ett modernt och tilltalande allrum med ett slipat och oljat parkettgolv. Innanför allrummet på vänster sida finns det moderna köket med en köksinredning i vitt från 2023. Utgång till altan med trädäck. Sovrum med parkettgolv, ny radiator. I den andra delen av huset finns ett allrum med nylagt parkettgolv, ett härligt ljusinsläpp från öster och söder, uppgång till ovanvåningen, luft/luft installerad 2023. Badrum med klinkergolv, elburen golvvärme, kakel på väggar, spotlights i tak, dusch. Basturum, används idag som förråd, inget aggregat. Den renoverade trappan leder upp till ovanvåningen bestående av en hall med nytt parkettgolv. Sovrum med nytt parkettgolv, fönster i söder. Ytterligare ett sovrum med parkett, fönster i väster. Förrådsbyggnad med nytt papptak. Trädäck mellan hus och förråd. Källare under kök. El mestadels ny i bostad. Laddstolpe finns.

Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 759-13

Villa
Löderup, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 495 000 kr
160 m²
6 rum
918 m² tomt

Här på denna idylliska plats, avskilt längst ut på en liten väg, möts du av en unik möjlighet. Detta nybyggda 160 kvm stora Götenehus, Villa Strandhem, är det sista huset på raden och bjuder in till en enastående livsstil. På entréplanet öppnar sig ett ljust och socialt utrymme, där en inbjudande kamin skapar en varm atmosfär. Ett sovrum, ett stilrent badrum med dusch och ett separat tvättutrymme förhöjer bekvämligheten. Pardörrarna i allrummet förenar sömlöst inomhus och utomhus, och fyller hemmet med ljus och en vacker utsikt. Övervåningen utgör den privata sfären med tre sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, samt ett charmigt allrum i kupan. Ett av sovrummen öppnar upp till en generös walk-in closet. Stora fönster genomgående på båda planen ger hemmet en ljus och varm atmosfär, kompletterat med vattenburen golvvärme. Trädgården erbjuder en sommaroas med en nergrävd pool och ett praktiskt förråd på 30 kvm. En vacker mur skapar en vindskyddad uteplats i solen, och det gamla stallfönstret ger dig en pittoresk vy över de omgivande skånska fälten. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en sömlös övergång till det goda livet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Löderups service och en snabb bilresa till både Ystad och Simrishamn. Missa inte chansen att flytta in och uppleva lyxen av detta omsorgsfullt utformade hem. Under dokument finns ritningar och sammanfattning över materialval.

  • Premium
Brantebacksvägen 11, Sövestad, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Brantebacksvägen 11

Lägenhet
Sövestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 195 000 kr
90,7 m²
4 rum
vån 1/1
5 481 kr/mån
13 175 kr/m²

Välkommen till Brantebacksvägen 11 i Sövestad – en pärla i bostadsrättsform på hörnläge och alla bekvämligheter du kan önska dig! Denna trivsamma bostad erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil där komfort möter praktiskt boende på ett plan. Med tre välplanerade sovrum, en rymlig klädkammare och ett ljust vardagsrum som leder ut till ett underbart trädäck, är detta verkligen en plats där livet kan avnjutas till fullo. Köket är stilrent med vita skåpluckor och en mörkgrå bänskiva som är förlängd och ger bra med plats för matlagning. Matbordet för hela familjen får också enkelt plats här. Badrummet är helkaklat med dusch och praktiska bekvämligheter som både tvättmaskin och torktumlare. Med solceller på taket blir inte bara din boendekostnad miljövänligare, utan du kan också njuta av lägre elkostnader. Dessutom finns en billuppställningsplats för fyra bilar och ett förråd på tomten, vilket ger extra utrymme för förvaring. I Sövestad bor du i en idyllisk och familjär bymiljö med närhet till förskola och skola upp till 6:e klass. Här erbjuds goda busskommunikationer mellan Sjöbo och Ystad och för dig som är hurtig finns cykelväg som går hela vägen in till Ystad. Sövestad har en aktiv fotbollsförening och om sommaren kan goda hallon plockas hos Sövestad hallon. Med en automatbutik i byn blir vardagen ännu smidigare. Tveka inte att ta steget och uppleva det bästa av boende i Brantebacksvägen 11! Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Del av Östra Balkåkravägen 23-0, Bjäresjö, Ystads kommun
  • Idag kl 17:00
Del av Östra Balkåkravägen 23-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 2
Del av Östra Balkåkravägen 23-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 3

Del av Östra Balkåkravägen 23-0

Villa
Bjäresjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda sexkantiga boende som inspirerats av brygghusens charm. En sällsynt pärla med ett vasstak som smälter samman med omgivningens skönhet. Beläget högt uppe med en förtrollande utsikt över hav och vidsträckta åkrar, bjuder detta hem in till en idyllisk tillvaro. Med en genomtänkt design och ljusa väggar välkomnas du in i en atmosfär av ljus och rymd. Betonggolven och de vackra takbjälkarna ger en elegant kontrast till det charmiga och unika sexkantiga formatet. Materialvalen är av högsta kvalitet, vilket framhäver husets gedigna karaktär. Det generösa trädäcket i söderläge blir en naturlig förlängning av ditt hem, där du kan njuta av solen och den magnifika utsikten. Med dubbeldörrar från både köket och vardagsrummet blir övergången till utomhuslivet smidig och inbjudande. Denna hemtrevliga tillflyktsort ligger strax norr om Ystad, med närhet till det bedårande Österlen. Med dess perfekta läge passar detta unika sexkantiga hus utmärkt som fritidsboende, men också som permanentboende för den som söker en avkopplande och bekväm livsstil. Slutligen, om du söker en unik bostad som förenar stil, natur och bekvämlighet, är detta sexkantiga hus ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hyacintvägen 2, Skateholm, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hyacintvägen 2

Villa
Skateholm, Trelleborgs kommun
Bjurfors Ystad
3 695 000 kr
92 m²
4 rum
673 m² tomt

Mitt emellan Ystad och Trelleborg ligger Skateholm. Det havsnära läget gör området attraktivt och hela kustremsan är magisk. Skateholm och Beddingestrand är ett naturskönt område som uppmuntrar till långa och härliga promenader. Det kustnära läget erbjuder dessutom bad, hav och livskvalitet. I området finns camping, tennisbanor, närlivs, golfbana med mera. Välkommen till Hyacintvägen 2, hörntomten med det välskötta och arkitektritade huset som vårdats av samma ägare sedan 2008. Entrén leder in till en entré med klinkergolv som går vidare i en hall med furugolv. Sovrum med vitlaserat furugolv, fönster i norr, garderober. Ytterligare ett sovrum med vitlaserat furugolv, fönster i norr och garderober. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, vägghägnd toalettstol, duschhörna. Tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin, båda 2021. Bastu med ett charmigt runt fönster som sätter extra karaktär. Sovrum med vitlacerat furugolv. Den centrala platsen i huset är den suveräna sällskapsytan. I det stora och härliga allrummet flödar ljuset in från öster, söder och väster. Den generösa takhöjden upp i nock lyfter rummet ytterligare. Tre separata utgångar tar dig ut till olika uteplatser med trädäck, både med och utan tak. En av utgångarna är ett skjutparti - denna öppenhet förenar utomhus och inomhus sommartid. I öppen planlösning med allrummet finns köket. Köksinredning i vitt och vitrin, bänkskivor i valnöt. Häll 2023, ugn 2007, kyl/frys 2007 och diskmaskin 2007. Välsplacerad i den sociala ytan finns en kamin som förstärker myskänslan ännu en nivå. Det finns tre utomhusförråd, ett isolerat, ett vedförråd och ett för förvaring. Den välorganiserade trädgården har upp till fem givna uteplatser. Sommartid är det en härlig blandning av trädäck, prunkande blomsterlådor, gräsmatta med mera. Endast cirka 500 meter från huset når du hav och bad.

Stora Köpinge byväg 170, Stora Köpinge, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Stora Köpinge byväg 170

Villa
Stora Köpinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 895 000 kr
134 + 82 m²
5 rum
1 160 m² tomt

Välkommen till Stora Köpinge byväg 170 – ett hem som inte bara är en villa, utan en levande historia av charm och karaktär. Denna 30-tals villa har genomgått en omsorgsfull renovering som bevarar husets autentiska själ samtidigt som den lägger till en modern touch. Stig in i detta hem och låt dig omfamnas av dess unika atmosfär. Här möts du av härliga tapeter som sätter färg på väggarna och vackra brädgolv som berättar historier från svunna tider. Det nyrenoverade köket är en hyllning till både stil och funktionalitet, med grå skåpluckor och en ljus bänkskiva som bjuder in till trevliga middagar. Med gott om skåp och arbetsytor är detta kök en dröm för alla som älskar att laga mat. Köket blir enkelt hemmets hjärta och självklara samlingsplats. Avkoppling väntar runt varje hörn med två allrum i fil, varav ett pryds av en värmande kamin som skapar en inbjudande atmosfär under mysiga kvällar. Entréplanet erbjuder även ett stilfullt badrum med microcement på både väggar och golv, vilket ger en modern touch till den klassiska designen. På övervåningen fortsätter charmen med vackra brädgolv, två mysiga sovrum, ett genomgångsrum och en praktisk toalett. Från det ena sovrummet kan du njuta av vidsträckt utsikt över de omgivande fälten och solnedgångar, vilket ger en känsla av lugn och frihet. Utomhusytor är generösa och inbjudande med ett rymligt trädäck som sträcker sig längs ena långsidan och runt på kortsidan av huset. Här finns gott om plats för stora middagar eller avslappnade stunder i loungen. Med en rymlig trädgårdstomt ges här gott om utrymme för både odling och lek. Slutligen erbjuder detta hem en praktisk grusbelagd biluppställningsplats med plats för 3-4 bilar, vilket gör det idealiskt för familjer eller den som värdesätter bekvämlighet. För dig med elbil finns en laddbox installerad. Kom och upplev denna charmiga villa som väntar på att bli ditt nya hem.

Kyrkogårdsgatan 25B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 232 kr/mån
18 091 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a med en ljus och genomgående planlösning. Du kommer direkt att bli imponerad av den fantastiska utsikten över staden och den vackra norra promenaden. Funkishuset är tidstypisk 1940-tal och stolt Q-märkt av Ystads Kommun. När du kliver in i lägenheten kommer du genast att uppskatta den orörda original parketten i vardagsrummet och hallen. Det ger verkligen en genuin och tidlös känsla till hemmet. Hela lägenheten känns rymlig och luftig tack vare den höga takhöjden och ljuset från de stora fönstren. Även om det är stora fönster som skänker lägenheten ljus, har man ingen insyn från grannhusen. Sovrummet, som vetter mot den grönskande innergården, kommer att ge dig en fridfull nattsömn och när sommaren närmar sig kommer du att omfamnas av doften av rosor som blomstrar vackert i grannens trädgård. Med sitt vackra trägolv ger sovrummet en varm och inbjudande känsla. Köket, från 2006, har moderniserats med nyare vitvaror, men för de som önskar återställa den charmfulla 40-tals retro stilen finns det möjlighet att återuppliva det gamla original köket. Det finns delar av köket kvar som bevarats på vinden, bland annat den fina kryddhyllan med glaslådor. Badrummet är också original med den vackra gråmelerade 40-tals klinkern på golvet. En tidlös design som fortfarande är lika vacker och trendig idag. Balkongen är perfekt belägen mot norra promenaden och erbjuder en imponerande utsikt över staden. Det är här du kan avnjuta ditt morgonkaffe medan du njuter av den magnifika utsikten. Detta är en bostad som verkligen har det där lilla extra att erbjuda. Med sitt ljusa och genomgående läge, fina utsikt över staden och norra promenaden, original detaljer som den vackra parketten och trägolvet kommer du att känna dig som hemma från första stund. Vänta inte med att upptäcka denna pärla, kontakta oss redan idag för att boka dig på visning!

  • Balkong
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun
  • Sön 31 mar kl 14:00
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 2
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 3

Herrestadsgatan 1

Villa
Surbrunnen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 995 000 kr
163 + 100 m²
7 rum
1 138 m² tomt

Den välbevarade villan från 1897 med skiffertak, fönsterinfattningar i mönstrat tegel och utskurna takfotssnickerier ligger ståtligt på en hörntomt i centrala Ystad.. Vid den stenlagda gångstigen som leder till entrén stoltserar krikonträd samt formklippt buxbom och idegran. Den stenlagda uteplatsen med skyddande paviljong i den östra delen av tomten omfamnas av lummig grönska vilket skapar ett mysigt "rum" i trädgården. Eftermiddagssolen fångas på en vidbyggd och murad altan vid husets västra gavel som nås från både trädgård och bostaden. På den generösa uppställningsplatsen ryms hela fyra bilar och längst Herrestadsgatan finns gott om plats för besökare. Väl inne i bostaden möts vi av väl tilltagna sällskapsrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj. Generös takhöjd och ljus färgskala skapar en harmonisk atmosfär och bevarade originalattribut så som spegeldörrar och prydande stuckatur bringar karaktär. Handblåsta fönsterglas tillåter dagsljuset att flöda och välbevarad fiskbensmönstrad parkett ligger vackert i flera av rummen. Såväl badrum som kök är tidlöst inredda och samspelar fint med husets uttryck. Förutom generösa sällskapsrum rymmer även entréplan två sovrum med god garderobsförvaring. Ovanvåningen är inredd med ett allrum och två rymliga sovrum, framtagna bjälkar och robusta tegelväggar bringar karaktär och till ett av sovrummen finns ett eget badrum och klädkammare i anslutning. Den ljusa och varma källaren är integrerad med bostaden via ett öppet trapphus. Denna extra yta bringar verkligen ett mervärde med sovrum för gäster, tonåringen, förvaring eller verksamheter. Utöver Ystads arkitektoniska pärlor som teatern, saluhallen och tingshuset ritade den danske arkitekten Peter Boisen endast ett fåtal villor. En av dessa är Villa Holm, vars namn gavs av fru skeppsvarvsdirektör Holm. Under åren har dessutom en olympisk guldmedaljör i segling och ett flertal trädgårdsmästare levt och verkat i huset. Många minns säkert också butiken Tygtokig som huserade i källaren under tiotalet år. Nu finns det möjlighet för dig att skapa nya minnen i Villa Holm, hjärtligt välkomna!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 41