MOHV Norrtälje

MOHV Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjötullstorget 12, 2 tr, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 10:30
Sjötullstorget 12, 2 tr, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun, bild 2
Sjötullstorget 12, 2 tr, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun, bild 3

Sjötullstorget 12, 2 tr

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 800 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/5
5 515 kr/mån
47 500 kr/m²

Välkommen in i detta snygga hus med både tegel och puts som varje vinter lyses upp av de vackra ljusslingorna på balkongerna. Trivsam planlösning med två sovrum och ett stort vardagsrum och kök med vindskyddad balkong och viss utsikt mot den prisbelönta hamnpromenaden. Här bor du extra förmånligt med både värme och vatten inkluderat i avgiften. Efter att Brf installerat solceller ger det en extra bra ekonomisk fördel till de boende. En välskött bostad med fin planlösning och balkong med utsikt mot vatten. I Brf Hamnhus 1 finns denna trivsamma lägenhet endast två trappor upp som även nås via hissen. Här bor du förträffligt med närhet till den prisbelönta promenadstråket med restauranger och natur men även utan förpliktelser gentemot föreningens skötsel. Förråd och garage finns i huset. Juridisk person kan medges efter säskild prövning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Stora Brogatan 12B

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 225 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 187 kr/mån
44 949 kr/m²

Denna unika pärla om 49,5 kvm ligger på andra våningen i huset, mitt i centrala Norrtälje. Eftersom huset har hiss passar lägenheten de flesta. I synnerhet ni som drömmer om en modern bostad i klassiskt renoverad stil som matchar byggnadsåret. Brf Norrgården är mycket populär, båda tack vare den goda stämningen som råder här men såklart även eftersom ekonomi är god. Ytan på bostaden är ytterst smart fördelad så att alla rum är av god storlek samtidigt som det finns gott om förvaring i garderober och två klädkammare. Ljusinsläpp från både norr och söder samt minimal insyn. Lägenheten är en etta som byggts om till en tvåa för att få en separat sovdel. Lägenheten är inte bara otroligt fin och fräsch utan ligger även praktiskt till. Matbutik, apotek, kafé och biograf på samma gata är inte helt fel. För att inte tala om restauranger och gym. Är det så att du pendlar till jobbet så ligger busstationen bara någon minut bort. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 2
Åkeröstigen 5, Rådmansö, Norrtälje kommun, bild 3

Åkeröstigen 5

Tomt
Rådmansö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
895 000 kr
1 000 m² tomt

Plan tomt där el finns och kommunalt VA via samfällighet. Fiber framdraget till tomtgränsen. På gångavstånd (ca 800 m) finns en trivsam badplats vid Åkeröfjärden. Byggrätt enligt detaljplanen: 140 kvm för huvudbyggnad och 60 kvm för komplementsbyggnad. (Se under dokument) Fastigheten är ansluten till kommunalt VA via samfällighet och ligger inom utbyggnadsområde för kommunalt VA i Åkerö: Kommunalt VA i Åkerö - Norrtälje Vatten och Avfall (nvaa.se) Se under länkar. För ytterligare frågor gällande kommunalt VA kontakta Norrtälje Vatten och Avfall. Välkommen att åka ut och kika på tomten och att sedan anmäla intresse.

  • Premium
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 14:50
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Södra Bruksvägen 14

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 300 000 kr
40 m²
3 rum
1 818 m² tomt

Skärgårdsbåten lägger till nere vid ångbåtsbryggan, det är snart sommar och gästerna på ingång. Själv befinner du dig i det röda magasinets loft, bäddande de sista sängarna, med god överblick via de stora fönstren när båten anländer. Barnen leker ute på tomten och hittar kanske ett eller annat blåbär. Servitut på båtplats i viken nedanför. Med badrocksavstånd till hav och brygga finns detta urgulliga och välplanerade fritidshus nu till försäljning. Ett drömmigt rött hus med vita knutar, två altaner och en kamin samt isolerat för åretruntvistelse. På endast 40 kvm ryms vardagsrum och kök i öppen planlösning samt ett rymligt sovrum och ett badrum med tvättmaskin. Japp, eget vintersäkrat vatten och även trekammarbrunn gör att du lätt kan ta vara på åres alla dagar. Dessutom har du ett loft där barnen kan husera. Ingång sker via altan med morgonsol och eftermiddagsfikat intas gärna under taket på den västra altanen. På tomten finns även en inredd friggebod med sängplats. En magasinsbyggnad, uppförd 2011, för dig som gillar att pyssla. Ovanpå ett undantag med högt till tak, plats för överliggande gäster eller dig då du vill koppla av en stund. En magisk utsikt från de stora fönstren som vetter ut mot havet.

  • Premium
Götgatan 3, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Götgatan 3

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 650 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 217 kr/mån
31 073 kr/m²

Denna tvåa om ca 53 kvm ligger i ett hus som faktiskt har hiss, vilket är både bekvämt och tryggt! Lägenheten är fördelad på hall, rymligt badrum och vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med utgång till den stora, inglasade balkongen. Denna är vänd mot sydväst. Sovrummet har tre garderober och plats för dubbelsäng. Brf Tornfalken är en trivsam förening med tvättstuga och förråd. Parkering finns på gården och huset ligger på fint promenadavstånd till gågatorna nere på stan likväl som till grönområden och fina promenadvägar i Vigelsjö, vid sjön Lommaren. Här bor du alltså nära till det mesta, men samtidigt i ett lugnt och skyddat läge. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Ångbåtsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 800 000 kr
49 m²
2 rum
vån 10/15
3 746 kr/mån
57 143 kr/m²

Att bo med denna utsikt är som att ständigt ha en tavla att titta på! Dagtid såväl som kvällstid är vyn hänförande...Denna tvåa om 49 kvm är dessutom ytterst välskött och dess kvadratmetrar är planerade på bästa sätt! Bara att flytta in och njuta av allt som bostaden och föreningen har att erbjuda. Brf Soltornet är en välskött förening med extra allt; båtpool, bilpool, cykelpool samt en mysig och välrenommerad restaurang i bottenplan. Här behöver du inte ens sätta på dig jackan utan kan rakt från hissen till ditt bord eller baren. I lägenheten ser ni vattnet så snart ni kliver över tröskeln och den utsikten finns i alla rum i bostaden. Tänk att vakna och se hamnbassängen och Societetsparken från sängen utan att behöva stiga upp... Det är väl livskvalitet om något? I hallen finns gott om förvaring i garderober och access till badrummet som är av god storlek och rymmer även tvättpelare. Helkaklat i moderna material så klart. Vidare in i lägenheten kommer ni till det stora rummet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till balkongen och härliga fönster mot utsikten. Kök från HTH med vitvaror av hög kvalitet samt god plats för matbord, soffgrupp och mer. I sovrummet finns garderobslösningen som är signifikant för Soltornet, plats för dubbelsäng och härligt utsikt. Detta är en bostad för er som önskar lite mer och tycker om att omge er av fina materialval och hög standard. Att bo med denna utsikt är som att ständigt ha en tavla att titta på!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun, bild 2
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun, bild 3

Söderhusvägen 17D

Tomt
Singö Söderby, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
900 000 kr
1 534 m² tomt

Denna råa tomt om 1534 kvm ligger med bara någon minut från havet och Singöfjärden, på Singös sydvästra del. Tomten ligger i ett öppet läge där ni har mer fritt läge mot norr samt havet mot sydost. Från Singöbron är det bara några minuter med bil och till Singö-affären (livsmedelsbutik) ca 1 km. Närmaste busshållsplats finner ni vid Singö kyrka, ca 1 km från tomten. Möjlighet till bad och båt finns vid stranden och tomten har fritt läge mot norr med böljande äng. Framtida hus kan placeras så att sjöglimt kan uppnås. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. För frågor kring bygglov samt planer för området samt omkringliggande fastigheter hänvisar vi till Norrtälje kommun. Välkomna att åka förbi och titta samt ta kontakt med ansvarig mäklare vid frågor och funderingar!

  • Premium
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun, bild 2
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun, bild 3

Brandvaktsvägen 49

Villa
Björnö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
7 600 000 kr
162 + 35 m²
6 rum
911 m² tomt

Välkommen in till denna herrgårdsliknande gula villa om 6 rum och kök anno 2017. Redan i entrén ser du rakt igenom huset och möts av en härlig öppen yta för kök och vardagsrum. Husets matplats är utformad som ett burspråk med klassiskt spröjsade fönster i tre väderstreck, dubbla altandörrar ut mot en stor trädäckad altan med plats för nära och kära att inta en middag både inomhus som ute på den stora altanen. Bostaden ligger på en höjd med fri sikt och kvällssol på baksidan med terrassliknande tomt där en rund pool finns en nivåskillnad ner från altanen. Förutom praktiska guldkorn som tvättstuga med groventré i anslutning till köket och WC med dusch finns även ett av husets sovrum på entréplan – kanske blir det ditt gästrum, eller varför inte ditt hemmakontor? På övervåningen möts du först av ett ljust och härligt allrum med utgång till husets härliga balkong, även här får du uppleva både kvällsol och stjärnhimmel. Här uppe finns även tre fina sovrum och en walk-in-closet, ett generöst tilltaget badrum med dubbla handfat, fristående badkar och helkaklade väggar. Centraldammsugare finns så klart inkopplat i huset liksom fiberanslutning som IP Only förser området med. Välkommen att höra av dig för mera information. Fri från fastighetsavgift tom 2032.

  • Premium
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun, bild 2
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun, bild 3

Syningekurvan 4, A och B

Tomt
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 200 000 kr
3 288 m² tomt

Har du drömmen om att skapa ditt egna hem, precis såsom du vill ha det. Att finna en bra tomt i närområdet till Norrtälje anses vara ganska svårt så ta en titt på dessa möjliga tomter som är under avstyckning och förväntas vara färdiga någon gång runt v 19. Tomt B är på hela 3 288 kvm och här ges möjlighet att upprätta ett tvåplanshus eller vad du själv vill ha eftersom det är utom planlagt område. Att det finns kommunalt vatten och avlopp i området kan förenkla det hela. Alternativt är att borra egen brunn och anlägga reningsverk så äger du frågan. Tomt A har en yta på 1 652 kvm och även här kan man med fördel bygga i två plan samt garage. Denna har ett pris på 900 000 kr. Etablerat område med fina villatomter i anslutning. Granne med stall och hage. Endast 1 km ut till Finstavägen där buss finns. Välkommen att titta förbi för att börja planera ditt nya boende. Skyltar finns vid grusad plätt där Du kan ställa bilen.

  • Premium
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Ängsgatan 7

Villa
Kvisthamra, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
7 195 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
810 m² tomt

Oj vad stort var första tanken som slog mig då jag kom in i denna renoverade villa på 114 kvm och 6 rum och kök. Här är allt fixat och det är således bara att flytta in. I vardagsrummet finns en installerad braskamin och på det nya plåttaket sitter solpaneler som ger extra hjälp till uppvärmningen. All el är omdragen, elcentralen är uppgraderad och samtliga ytskikt renoverade. Fiber finns så klart indraget i bostaden och köket är renoverat och känns fräscht med plats för det mesta och även ett större matbord. Fönstrena är också utbytta till 3-glas och vetter mot trädgården där det finns odlingsmöjligheter. En superb planlösning med fyra rejäla sovrum där varje rum har sin egna klädförvaring. Likaså finns väldigt god förvaring i extra klädkammare samt ett helt källarplan med både hobbyrum, gillestuga, tvättstuga och bastu samt dusch. Huset har relinade rör och avloppsledningar. Källarplanet når du även utifrån vilket gör det möjligt att fixa för uthyrningsdel. Så till trädgården, fina möjligheter att odla och umgås då det finns gräsytor, planteringar och flera uteplatser som gör att du kan fånga solen. Fristående garage som ramar in och ger ett visst insynsskydd, jodå laddstople finns för den elektriska bilen. En murad spis intill uteplatsen gör det möjligt för kocken att glänsa. På kvällen lyser skidbacken upp fint och vill du så är det bara att ta några svängar innan läggdags. Vilken ynnest att få bo så här nära och i ett sådant praktiskt och välbyggt hus.

  • Premium
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 80

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 000 000 kr
150 m²
5 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa om 150 kvm med pool och insynsskyddat läge! Huset ligger på en högt belägen hörntomt med skogen som granne och återvändsgata, så perfekt för barnlek och att tryggt lära sig cykla. Här har man investerat i en cirkulär pool (5mx*1,5 m) som är snyggt placerad i ett altandäck som ansluter till huskroppens sydvästra sida. Vid entrén till huset finns en uteplats med markiser där man med fördel placerar bord och stolar för middag. Poolens teknik är placerad i den lilla källare som finns under huset och nås via trapp utifrån. Självklart finns ett garage på tomten, även om det inte används till att parkera bilen i då halva delen är inredd som gästrum och halva delen som en snickarverkstad/förvaring Huset har två ingångar, en huvudingång och en via tvättstugan. Vi tar huvudingången och kommer in i en hall där man får direktkontakt med de sociala ytorna kök och vardagsrum. Ett stort och familjärt kök med köksö och stort utrymme för matsalsbord gör att man här vill spendera många timmar. I vardagsrummet sitter man gärna och njuter av den kamin som installerats, eller varför inte sätta sig i uterummet. Det finns tre lika stora sovrum i fil, alla med fönster mot baksidan samt master bedroom, intill vardagsrummet. Detta rum har badrum samt tvättstugan intill och även groventrén. Alltså går det att göra denna del av bostaden till tonårsdel/svärmorsdel. I Fågelsången har ni nära till matbutik, flera förskolor/skolor F-9 samt elljusspår och lekplatser. Mycket barn i området samt lugnt och tryggt. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse. Självklart ordnar vi privata visningar vid efterfrågan! Huset är besiktigat och protokoll finns på visning samt vid efterfrågan till ansvarig mäklare.

  • Premium
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Idag kl 12:00
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Bergsgatan 4

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 975 000 kr
93,9 m²
3 rum
vån 3/3
6 290 kr/mån
52 982 kr/m²

Visst gillar man dessa unika lägenheter och när de äntligen blir till salu? Nu finns möjligheten att lägga beslag på just denna välskötta bostad om ca 94 kvm med takhöjd mellan 2,5-3,7 m och en härlig utsikt över Norrtälje hamn. Förutom dessa fördelar finns hiss i huset, garageplats med elbilsladdare som ingår i månadshyran samt att bo i en mycket lågt belånad förening. I källaren finns sopsorteringsrum samt lägenhetsförråd om ca 4 kvm. Dessutom har själva lägenheten en vindstrappa upp från hallen med ett stort extrarum som kan användas som förråd, kontor, gästrum eller kanske ateljé? Huset stod klart 2006 och fick då det vackra namnet Bergssmycket, vilket är väldigt lämpligt då denna moderna, men ändå klassiska byggnad är placerad längs med Bergsgatsbacken. Detta gör ju såklart att läget är ytterst centralt och ni har gångavstånd överallt. Bostaden är fördelad på hall med förråd/klädkammare, två sovrum varav ett större samt med utgång till balkong i sydostläge. Här finns platsbyggda garderober samt god plats för dubbelsäng. Kök och vardagsrum är planerat i en delvis öppen planlösning med rejäl köksdel, separat matdel framme vid utgången till huvudbalkongen. Från denna, som ligger i nordostläge, har ni som sagt en utsikt som är lika unik som själva lägenheten. Ut över societetsparken, hamnen och ända bort mot inloppet. Lite extra vintertid såklart. Utsikten kvällstid är inte heller att förakta, när blicken kan vandra ut över stadens ljus och de pampiga tornet lyser upp. Då går vi in i lägenheten igen... Den öppna ytan har förstås en fin vardagsrumsdel också och den fina takhöjden ger en häftig känsla. Badrummet är helkaklat och har förutom dusch, wc, handfat och spegelskåp, även tvättmaskin och torktumlare. Detta är alltså den perfekta bostaden för er som uppskattar stadens puls, att kunna ta hissen ända ner i garaget och starta er varma bil. Det finns en plats per lägenhet och laddbox till varje plats. Praktiskt och lyxigt! Att bo så här och samtidigt känna tryggheten av att bo i en stabil förening med låg belåning är inte helt lätt att få tag i. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rederigatan 1, 2036, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Rederigatan 1, 2036

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 040 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/5
5 073 kr/mån
34 943 kr/m²

Vad värdesätter du högst i ditt nya boende? Kan det vara att få lyxa tíll det med en kvällsmiddag från kvarterskrogen eller kanske att ta en löprunda genom stan och ut på Borgmästarholmen? Eller, är det en snygg lägenhet att möblera upp och njuta av? Här kan du faktiskt få allt och lite till. Ett tillfälle att få flytta in i en trea med hela tre meter i takhöjd och massiv ekparkett som får svärmor att tappa andan. Bilen har en egen plats i garaget och givetvis går den att ladda med el. Flera positiva nyheter är att bankerna kan erbjuda gröna bolån då föreningen har så fina värden och känner du att du vill kika, ja då ska du verkligen ta chansen att boka in dig på visning. Här erbjuds en rymlig trea om 87 kvadratmeter med generösa sällskapsytor. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning och skjutbara fönsterpartier ut till balkong. Lägenheten har genomgående hög standard och ger en gedigen känsla av hög kvalitet. Påkostade materialval som parkettgolv, helkaklat duschrum och kök från Marbodal med bänkskiva i granit. Takhöjden och det härliga ljusinsläppet genom stora fönster bidrar även de till en lyxig känsla. Ni har två sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Intill hallen finns en klädkammare alternativt förråd om cirka 4 kvadratmeter. På utsidan av huset finns bred balkong, cirka cm 70 djup och mot innergården har entrébalkong med egen uteplats. Alla lägenhetsköpare i Spannmålet erbjuds hyra parkeringplats med laddstolpe för elbil samt extra förråd. Anmäl intresse via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare direkt på telefon eller mail.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Lilla Brogatan 1

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
6 495 000 kr
169 m²
7 rum
vån 2/2
16 063 kr/mån
38 432 kr/m²

Välkommen att bekanta dig med denna unika och arkitetritade bostad på hela 169 kvm fördelat på 7 rum och kök. Här bor du mycket centralt i Norrtälje stad med en trivsam miljö på taket och från uteplatserna kan du fånga solen liksom den vackra kvällsvyn som speglar sig i fasaderna. Uteplatserna ja, det finns en från varje rum och sinnesstämmning, bara att välja vart du vill spendera tiden. Högt till tak och spektakulära vinklar i bostaden ger en häftig känsla och ett boende utöver det vanliga. En kamin är väl placerad och syns från vardagsrum och matplatsen. Här är det även öppet upp till taknock vilket ger en otrolig rymd och frihetskänsla att allt är möjligt. Båda badrummen på varsitt plan är i mycket gott skick. En separat hiss tar dig direkt ner till garaget där det finns plats för din ögonsten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bivägen 2, Enviken, Norrtälje kommun

Bivägen 2

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 495 000 kr
76 + 10 m²
3 rum
1 573 m² tomt

***** BESIKTIGAT & DOLDAFEL-FÖRSÄKRAT ***** Fritidshus med kommunalt VA i det populära området Enviken i Bergshamra söder om Norrtälje. Under 2011 genomgick bostaden en omfattande renovering genom nya innerväggar och innertak med ny och bättre isolering samt att parkettgolv lades. Bostaden är vidare underhållen genom åren med bl a nytt Decra-tak som är ett tak av en sorts metall som är täckt av ett speciellt isoleringsmaterial och är lättskött samt helt "tyst" vid regn. Vidare så har elen dragits om och under år 2015 anslöts fastigheten även till kommunalt VA. Ett extra plus med just denna fritidsbostad är att den har två toaletter - ett duschrum med wc samt en extra toalett med handfat därtill. Bostaden är uppdelad i två olika delar med separata entréer- en sovdel med två sovrum samt separat wc, och den andra delen beståendes av kök, matsal och vardagsrum. Rymlig öppen planlösning skapar en inbjudande atmosfär där vardagsrum, matplats och kök smälter samman. Vidare finns här en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt garderober, duschrum med wc och tvättmaskin, en bastu, ett mycket rymligt kök då man har valt att ta ner en tidigare sovalkov för att öppna upp mer mellan kök och vardagsrum. Centralt i huset finns en täljstenskamin som värmer gott, och från vardagsrummet kommer du ut till en veranda med plats för utemöbler. Båda delarna har egen wc samt varsin täljstenskamin. I trädgården finns ett växthus för den som vill odla sina egna grönsaker, och likaså ett förråd i anslutning till byggnaden där du kan förvara trädgårdsmaskiner m.m. Enviken ligger i vackra Roslagen bara ett par mil söder om Norrtälje. Föreningen består av 468 fastigheter med en blandning av permanent- och fritidsboende. För att området ska underhållas och skötas om så har föreningen en medarbetare anställd på heltid. När du köper en fastighet i Envikens samfällighet så blir du samtidigt delägare i 137 ha skogs- och ängsmarker, ett poolområde med gemensamhetslokaler, tennisbana, fotbollsplan, löpspår, strandbad och en lekplats. Sammanfattningsvis erbjuder detta fritidshus i Enviken den perfekta kombinationen av avkoppling och närhet till naturen och vackra promenadstråk längs Bergshamraviken och Envikens båtklubb. I Envikens samfällighet finns dessutom både ett poolområde samt tennisbana vilken du bokar via föreningens hemsida. Ägarna av idag vittnar om en fenomenalt fin grannsämja med hjälpsamhet och omtänksamhet, och just det här huset har uppgraderats med ett Decratak under 2011 med hela 30 års garanti (läs mer om Decratak under dokument), omdragning av el samt installation av en luftvärmepump. Generös byggrätt i detaljplanen och som nyligen har utökats till hela 200 kvm. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll kommer att finnas på visningen. Säljarna har även investerat i en doldafel-försäkring för att du som köpare ska kunna känna dig trygg i tio år. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun
Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun, bild 2
Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun, bild 3

Stockholmsvägen 25

Lägenhet
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 775 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 194 kr/mån
28 400 kr/m²

Snygg bostad på nästan 63 kvadratmeter högst upp i huset. Vardagsrum med fiskbensparkett och målade väggar. Taket i trä är vitmålat och med fin list runtomkring samt infällda spotlights. Fönster och fransk balkong i nordvästläge. Stor hall med häftigt klinker på golv som inte lämnar någon oberörd. Här finns även riktigt bra förvaring bakom skjutdörrar men även en stor fördel då vindsförrådet ligger på samma plan. Trivsamt kök där inredning består av högblanka vita skåp samt oljad bänkskiva som bryter av. Naturlig matplats för 2 personer framför fönstret. Sovrummet har öppningsbart takfönster och plats för dubbelsäng. Väggarna är inmålade i en härligt grön kulör som skapar harmoni och ett lugn. Badrum med dusch handfat och toalett samt förberett för tvättmaskin. I huset finns även tvättstuga med torkrum samt en massa utrymmen för flera förråd, cykelrum mm.

  • Premium
Brännäsgatan 4B, 1002, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun

Brännäsgatan 4B, 1002

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 990 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 073 kr/mån
34 368 kr/m²

Har du någonsin funderat på varför Du inte slog till på en bostad i hamnen medan de bästa lägena fortfarande fanns kvar? Nåväl, än är det inte försent för nu har du chansen att flytta in i en riktigt läcker bostad om tre rum och kök. En alldeles egen uteplats, tillräckligt stor med fin stensättning gör att du får känslan av ett radhus mitt i stan. En mycket välkomnade känsla infinner sig då dörren öppnas. Ett exklusivt boende med vacker parkett, en slående takhöjd på 3 m och öppningsbara skjutfönster i västerläge med vy mot ån och inloppet. Tittar du lite närmare på tex badrum så lär du överraskas positivt. Samtliga rör är dolda, vi har en behaglig färg på granitkeramiken i beige. Takdusch samt övrig inredning går i modernt svart med lådkommod i ek. Du har en egen tvättmaskin och torktumlare från MIELE. Exklusivt kök från Marbodal med vitvaror från AEG. Detta hus har energiklass B vilket har många fördelar, inte minst då man pratar med banker. Fjärrvärme finns och är kopplat till vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Solceller ska upp på taket där för övrigt en takterrass för medlemmarna ska färdigställas. Ett av få hus i hamnen som har direkt access ner till husets två garageplan. Har du en eldriven bil så finns det förberett med elstolpar. Tyckte du att denna bostad låter intressant så hör av dig så visar jag dig. Vill du ha ett annat läge i huset så kan du ringa så berättar jag mer. Tillträde kan ske snarast.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Carlströmsgatan 8, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Carlströmsgatan 8

Villa
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 995 000 kr
106 + 60 m²
5 rum
541 m² tomt

Nu har du chansen att titta in på visning av denna läckra bostad. Färgsättning som slår det mesta med det vågade köket som garanterat blir en snackis. Här får du en smakfullt renoverad villa i tre plan med mycket förvaringsutymme i källarplan och potentiell utveckling av relaxavdelning. Välplanerad villa i 1 1/2-plan och källare på mycket central adress med närhet till både citykärna, sjukhus, kommunikation och natur. Huset ligger på en avskild väg med minimal trafikering. Entréplan med hall, vardagsrum/sovrum och totalrenoverat kök samt två sovrum och en gästtoalett. Vitmålad trapp upp till övervåning med snedtak där du möts av ett allrum/sovrum med utgång till balkong i västerläge och en väldisponerad klädgarderob samt ett sovrum med fönster i österläge. Husets källare nås via trapp inifrån men också via dörr från utsidan. Här finns oinredd gillestuga, bra med förvaring, renoverat badrum med dusch och toalett samt separat tvättstuga. Dränerat runt huset och utgrävt i ett av rummen samt isolerad och gjuten platta gör att man kommer kunna inreda källaren till ett relax/allrum framöver. Runt entré har du chans att utforma en ny altan och trapp med lätt access ner till den grönskande trädgården som omgärdas av häck mot granne. Ute finns plats för bil med elbilsladdare. Dränering runt husets framsida är klart, nu är det bara för dig att färdigställa entré och plattsättning precis som du vill ha det. Ny fasadbelysning runt hela huset som styrs med Plejd.

Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun
Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun, bild 2
Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun, bild 3

Brandvaktsvägen 90

Villa
Björnö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
6 800 000 kr
196 m²
7 rum
721 m² tomt

På höjden, med fin utsikt ut över resten av området och med ett insynsskyddat läge ligger denna rejäla villa om 196 kvm i två plan. Entréplan med sociala ytor, master bedroom och utgång till den generösa altanen i söderläge. Hit hittar solen från morgon till kväll. Altanen har sittplatser i alla lägen, pergola som även skyddar mot sol samt spa-bad. Altanen omgärdas av vitmålat staket med infällda spotlights. Överlag är huset välutrustat med belysning både på fasad, altan och i stenläggning och murar. Övre plan består av tre rymliga sovrum och ett fjärde som är något mindre, badrum med dusch, två förråd/klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Här kan ni låta barnen få sitt alldeles eget plan i huset... Huset stod klart 2018 och har sedan dess vårdats, älskats och utvecklats. Den tid och energi, för att inte tala om pengar som lagts ner på tomten med murar, nivåer, parkeringsplats och stenläggning är svårt att få till hur gärna man än vill. Passa på när någon som kan gjort allt jobb, så kan ni sätta er på altanen och njuta av ett glas rosé efter jobbet istället! På uppfarten finns ett förråd, perfekt för däck och annat nödvändigt. På husets baksida finns gräsyta perfekt för fotbollsmål och studsmatta. Här står ett mindre förråd för trädgårdsredskap och här kommer man ut från groventré/tvättstuga när man tex ska hänga tvätt, lotsa in barn i geggiga galonbyxor eller kanske människans bästa vän som fått sig en långpromenad i höstrusk. Så tillbaka till uppfarten...Plats för tre bilar på den stenlagda ytan och med en snygg trappa som i några steg tar er upp till huset och altanen. I det ytterst populära och trivsamma området Björnö bor ni lugnt och praktiskt med barn i alla åldrar och lite trafik. Här kan barnen lära sig cykla, ni kan ta en promenad bort till lekparken eller bara hänga på tomten. Förskola finns intill området och busshållplats lika så. Norrtäljes stadskärna ligger inom promenadavstånd den också, liksom matbutik och diversehandel, badhus, sporthall och träningsanläggning. Välkomna på visning och upplev drömhuset!

  • Premium
Lundmansgatan 13A, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 13A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 495 000 kr
95,2 m²
4 rum
vån 3/3
4 388 kr/mån
26 208 kr/m²

Välkommen till en mysig och välplanerad fyra på Grossgärdet, området som har allt! Nära till stadskärnan, grönområden, matbutiker och kommunikationer. Ett lugnt och populärt område! Nu finns en fyra till salu om ca 95 kvm, med tre rejäla sovrum och balkong åt söder. I vardagsrummet finner ni ett vackert parkettgolv i original samt den öppna spisen som både fungerar och värmer gott. Är det inte precis en sådan man längtar efter just nu? Nyrenoverat kök med gott om förvaring och fina arbetsytor. Lägenheten har utsikt över villaområdet på Grossgärdet och har minimal insyn. De sociala ytorna är goda, men inte onödigt stora, vilket ger utrymme för både förvaring i garderober och i klädkammare. Fräscht duschrum med vägghängd toalett. Tvättstuga finns i samma port, så det behövs ingen tvättmaskin i lägenheten. Detta är en riktig pärla som ger en skön känsla direkt när man kliver över tröskeln och risken finns att man aldrig vill gå härifrån! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Två Kyrkors väg 86 C-E, null, Norrtälje kommun

Två Kyrkors väg 86 C-E

Tomt
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
495 000 kr
2 400 m² tomt

Nu finns ytterligare tre villatomter om 2300 kvm resp 2400 kvm att förverkliga din husdröm på! Var först att välja den tomt som passar dig bäst. Statlig väg hela vägen fram till tomterna och här går även skolbussen till bl a Svanberga skola som är en mycket populär F9-skola i kommunen. I närheten finns även Drottningdals skola som är en mycket populär F6-skola. Förhandsbesked finns för uppförande av villa . Här kan du bygga i stort sett det hus och garage ni vill då fastigheterna ligger utanför detaljplanerat område. Se under bilder och EXEMPEL på hur man skulle kunna bygga, men det är givetvis valfritt för den som köper tomten. Tomterna är belägna ca 7 km norr om Norrtälje och är avskogade och i stort sett plana och således lättbyggda. Här bor man nära naturen i fin lantlig miljö. Tomterna är inte bundna till någon husleverantör utan man kan fritt välja att bygga med vem man vill. Likaså är skogen på andra sidan vägen (mittemot dessa tomter) avskogad vilket skänker fint ljus samt magiska solnedgångar att njuta av varje kväll. Tomterna säljs i befintligt skick och lantmäteriförrättning begärs vid försäljning och bekostas av säljaren. Tillträde sker så snart lantmäteriförrättningen har vunnit laga kraft. Utöver tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter avseende el, VA (minireningsverk) och fiber. Prisexempel: ca 200 000 kr. Avlopp - Ej anlagt. Vatten - Ej anlagt El - finns vid tomten men ej anslutet. Fiber - ej anslutet, men går att ansluta inom områdets knutpunkt. Upplev alla fördelar med nyproduktion med alla garantier och dessutom slipper du fastighetsskatt i 15 år från det att huset har byggts upp. Varmt välkommen att åka ut redan nu och kika på tomterna och de vackra omgivningarna! (MOHV-skyltar visar dig vägen fram)

Rederigatan 1A, 1018, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun

Rederigatan 1A, 1018

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 073 kr/mån
41 322 kr/m²

Har du någonsin funderat på varför Du inte slog till på en bostad i hamnen medan de bästa lägena fortfarande fanns kvar? Nåväl, än är det inte försent för nu har du chansen att flytta in i en riktigt läcker bostad om tre rum och kök. En alldeles egen uteplats, tillräckligt stor i västerläge med fin stensättning gör att du får känslan av ett radhus mitt i stan. En mycket välkomnade känsla infinner sig då dörren öppnas. Ett exklusivt boende med vacker parkett, en slående takhöjd på 3 m och öppningsbara skjutfönster i österläge med vy mot ån och inloppet. Tittar du lite närmare på tex badrum så lär du överraskas positivt. Samtliga rör är dolda, vi har en behaglig färg på granitkeramiken i beige. Takdusch samt övrig inredning går i modernt svart med lådkommod i ek. Du har en egen tvättmaskin och torktumlare från MIELE. Exklusivt kök från Marbodal med vitvaror från AEG. Detta hus har energiklass B vilket har många fördelar, inte minst då man pratar med banker. Fjärrvärme finns och är kopplat till vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Solceller ska upp på taket där för övrigt en takterrass för medlemmarna ska färdigställas. Ett av få hus i hamnen som har direkt access ner till husets två garageplan. Har du en eldriven bil så finns det förberett med elstolpar. Tyckte du att denna bostad låter intressant så hör av dig så visar jag dig. Vill du ha ett annat läge i huset så kan du ringa så berättar jag mer. Tillträde kan ske snarast.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Havslänken, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Havslänken

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 695 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/4
6 589 kr/mån
49 956 kr/m²

Läs mer om projektet på https://wastbyggvarahem.se/vara-hem/tjarleken/ I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 [email protected] för att boka en egen tid. Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hamnpromenaden 13, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Hamnpromenaden 13

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 995 000 kr
114 m²
4 rum
vån 4/5
6 589 kr/mån
52 588 kr/m²

Läs mer om projektet på https://wastbyggvarahem.se/vara-hem/tjarleken/ I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 [email protected] för att boka en egen tid. Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hamnvägen, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Hamnvägen

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 095 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/5
5 514 kr/mån
44 032 kr/m²

Läs mer om projektet på / I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 [email protected] för att boka en egen tid. Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30