Serneke Bostad

Serneke Bostad

Mäklare

VéloCity 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • 6 lediga bostäder

VéloCity 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 1 295 000 kr
46-67 m²
2-3 rum
4 664 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Hemmaplan, Karlslund, Landskrona kommun
  • 29 lediga bostäder

Hemmaplan

Lägenhet
Karlslund, Landskrona kommun
Serneke Bostad
fr. 1 275 000 kr
45-92 m²
2-4 rum
2 747 kr/mån

.

  • Nybyggnadsprojekt
Kajkanten, null, Hudiksvalls kommun
  • 11 lediga bostäder

Kajkanten

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
fr. 1 095 000 kr
37-95 m²
1-4 rum
3 717 kr/mån

82 nya bostadsrätter med Hudiksvalls bästa kajläge. Med gemensam bastu, brygga och fixarrum hjälper Kajkanten dig att sätta guldkant på din vardag.

  • Nybyggnadsprojekt
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1401

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5
7 607 kr/mån
32 898 kr/m²

KÖP INNNAN 30 APRIL OCH TA DEL AV UNIK ÅTERKÖPSGARANTI - SERNEKE GARANTERAR DIG PENGARNA TILLBAKA. Denna gavellägenhet passar barnfamiljen eller dig som bara vill ha den där extra ytan när vänner och familj kommer på besök. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen, och ger gott om utrymme för smaskiga middagar eller barnkalas. Extra trevlig är ett kök i vinkel där du njuter av utsikten medan du tar hand om disken eller sköljer morötterna. Här finns det tre sovrum, ett så kallat "master bedroom" med en klädkammare. För dig som har många saker har alla saker sin plats i denna bostad tack vare all förvaring. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen på fritt läge i nordväst. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Extra skönt med en extra toalett. I sovrummet hänger du kläderna i klädkammare med skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1901, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1901

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
3 145 000 kr
86 m²
3 rum
vån 9
6 378 kr/mån
36 570 kr/m²

ERBJUDANDE 1 FEB-30 APRIL - ÅTERKÖPSGARANTI! Läget högt upp i huset kombinerat med stora fönsterpartier och balkong får ljuset att flöda in på ett helt suveränt sätt. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Det är möjligt att göra tillval i de bostäder som börjar med 3, fram till och med 15 september 2023. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26 lgh 2-1404, null, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Ekerödsgatan 26 lgh 2-1404

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
2 150 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5
6 137 kr/mån
32 090 kr/m²

KÖP INNNAN 30 APRIL OCH TA DEL AV UNIK ÅTERKÖPSGARANTI - SERNEKE GARANTERAR DIG PENGARNA TILLBAKA. Ta hissen upp till denna nyproducerade gavellägenhet i populära Mariastaden. Den rymliga balkongen ger dig möjlighet att flytta ut livet när våren och sommaren är här. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på mars 2024.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 321, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 321

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
4 133 kr/mån
45 341 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med balkong i söder med bra läge för dig som vill ha utkik över vad som händer på innergården och när bastun är ledig. Här har du också vidsträckt utsikt över Hudiksvallsfjärden. Bostadens kök är praktiskt placerat med plats för matbord och köksbänk i vinkel. Den utstickande bardisken kan fungera både som uppläggningsbänk och sittplats för en snabbfika. Till din hjälp har du ett vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho. I anslutning till hallen har den här trivsamma tvåan sitt badrum med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma. Här finns allt ett badrum kan tänkas behöva. Kombimaskin från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter morgonhumöret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och för den goda ordningens skull, en hel garderobsvägg och ett städskåp. Söderläge även här med fönster mot innergården och en glimt av fjärden. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 222, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 222

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 595 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2
7 171 kr/mån
37 842 kr/m²

Välkommen till en 4:a för familjen med två balkonger och en öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet vilket skapar en perfekt yta för middagar, syjuntor och barnkalas. Här kan du välja att inta frukost under morgonsol med utsikt mot hamnen för att sedan lapa sol på balkongen i söderläge — perfekt för soldyrkaren. Köket kommer från Marbodal och är välutrustat med vitvaror från Siemens. Inbyggnadsmicro, diskmaskin, fullstor kyl och frys, infälld induktionshäll med ugn, underlimmad diskho och bänkskiva i laminat. Här ska det vara roligt att laga mat och umgås och med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en bardel i köket skapas en perfekt yta för dans, bokklubb- och tv-spelskvällar. Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade väggar och i den här lägenheten har du också möjlighet att välja en industriglasvägg som kan skärma av bostadens sovrumsdel i söder från vardagsrum och kök. Här slipper du köa till toaletten för här finns nämligen två! Båda har grått klinkergolv med komfortvärme samt vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. I det stora badrummet finner du tvättmaskin och torktumlare från Siemens som gör det smidigt att tvätta och torka kläderna efter powerwalken eller skidturen på isen! Hörndusch med glasdörrar, dimbara spotlights, spegelskåp med belysning, handfat med kommod och handdukstork – allt som behövs i ett badrum! Med tre sovrum finns gott om plats för stora som små och det stora sovrummet har en klädkammare och utgång till balkongen i söderläget. För dig som inte behöver flera sovrum så kan du här inreda ett hobbyrum, musikrum eller hemmakontor. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 A Lgh 411, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 A Lgh 411

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4
4 133 kr/mån
45 341 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med balkong i söder med bra läge för dig som vill ha utkik över vad som händer på gården och när bastun är ledig. Med den grönskande innergården i förgrunden kan du här blicka ut över Hudiksvallsfjärden. En öppen planlösning förenar köket med vardagsrummet och skapar en perfekt yta för diskodans och middagsbjudningar. Det ska vara roligt att laga mat vilket såklart blir enklare i ett välutrustat kök. Här finns rostfria vitvaror från Siemens, underlimmad diskho, diskmaskin, kombinerad kyl/frys, infälld induktionshäll, inbyggnads ugn samt micro och belysning under väggskåp. Bostaden har ett badrum med grått klinkergolv med komfortvärme som håller fossingarna varma och ett vitt kakel på väggarna. Här finns allt ett badrum kan tänkas behöva. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens och badrumsinredning med handdukstork från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter morgonhumöret. Här finns genomgående mattlackad ekparkett och ett sovrum med garderober som gör att du lätt kan organisera kläderna. Söderläge även här med fönster mot innergården och en glimt av fjärden. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 A Lgh 312, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 A Lgh 312

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3
6 155 kr/mån
37 115 kr/m²

För dig som uppskattar en stor balkong med kvällssolsläge och plats för balkongodling så är denna trea på 78 m² passande. Den här hörnlägenheten har en rymlig kvadratisk planlösning som passar de flesta! Klädkammare, köksö, två utgångar till balkongen och många fönster som skapar ett fint ljusinsläpp! Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar bidrar till en grundinredning i balans och i den här bostaden finns också möjlighet att välja till en glasvägg för att skapa en industriell känsla med skarpare linjer mellan hall, kök och vardagsrum. Inget slår hemmamiddagar med vänner och familj och ett välutrustat kök tycker vi är extra viktigt. Köket kommer från Marbodal med vit inredning och rostfria vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnadsugn samt micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin, underlimmad diskho och bänkskiva i laminat. Badrummet har grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Vitt kakel på väggarna, duschhörna med glasdörrar och dimbara spotlights i tak för bästa bekvämlighet. Inredningen kommer från Svedbergs och här finns egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bostaden har två sovrum varav det större har garderob med skjutdörrar och utgång till balkong. Det andra sovrummet är inte sämre för här finns en anslutande klädkammare som du passerar genom innan du tar er vidare in till sovrumsdelen. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Magasinsgatan 31 A Lgh 512, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 A Lgh 512

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5
6 155 kr/mån
39 679 kr/m²

För dig som uppskattar en stor balkong med kvällssolsläge och plats för balkongodling så är denna trea på 78 m² passande. Den här hörnlägenheten har en rymlig kvadratisk planlösning som passar de flesta! Klädkammare, köksö, två utgångar till balkongen och många fönster som skapar ett fint ljusinsläpp! Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar bidrar till en grundinredning i balans och i den här bostaden finns också möjlighet att välja till en glasvägg för att skapa en industriell känsla med skarpare linjer mellan hall, kök och vardagsrum. Inget slår hemmamiddagar med vänner och familj och ett välutrustat kök tycker vi är extra viktigt. Köket kommer från Marbodal med vit inredning och rostfria vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnadsugn samt micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin, underlimmad diskho och bänkskiva i laminat. Badrummet har grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Vitt kakel på väggarna, duschhörna med glasdörrar och dimbara spotlights i tak för bästa bekvämlighet. Inredningen kommer från Svedbergs och här finns egen tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bostaden har två sovrum varav det större har garderob med skjutdörrar och utgång till balkong. Det andra sovrummet är inte sämre för här finns en anslutande klädkammare som du passerar genom innan du tar er vidare in till sovrumsdelen. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1106, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1106

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 245 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 127 kr/mån
25 938 kr/m²

ERBJUDANDE 1 FEB-30 APRIL - ÅTERKÖPSGARANTI! På första våningen kan du flytta in i den här tvåan på 48 kvm med en L-formad uteplats mot innergården där du sitter gott med en kopp kaffe på morgonen, eller något som bubblar på kvällen. Det är en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för mästerkocken, med andra ord. Köket kommer från Marbodal och grundutförandet är vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett stående vitt matt kakel, storlek 25 x 50 cm och under väggskåpen finns dimbara LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad diskmaskin). Här finns även en integrerad fläktkåpa från Pandora. Badrummet är klassiskt och tidlöst med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp (med eluttag) och LED-belysning från Svedbergs. Elansluten handdukstork och rundade duschväggar i klarglas, allt från Svedbergs. I taket sitter det infällda spotlights med dimmer. Badrummet är även utrustat med kombinationstvättmaskin från Siemens med ovanliggande bänkskiva i vit laminat. Ovan bänkskivan sitter vita väggskåp. I hallen hänger du av dig jackan och ställer premiärskorna i en skjutdörrsgarderob som ger ett cleant intryck. Här finns även ett städskåp där du enkelt gömmer dammsugaren. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv och ca 2,5m i takhöjd. Väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. På våning 11 har du tillgång till en riktig succé. Nämligen en gemensam takterrass där du nästan har 360 graders utsikt över hela landskrona. Föreningen har och en grön innergård med cykelställ, utegym och lekplats. För dig som bor i Teaterterrassen finns även ett garage med såväl cykel- som bilpool. Cykelrum finns i garaget.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Regeringsgatan 9 lgh 5-1202, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 9 lgh 5-1202

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
4 257 kr/mån
33 900 kr/m²

Applåd för fönster i två väderstreck! Är du typen som bara inte orkar bädda sängen när det kommer gäster? Då behöver du ju ha en planlösning där sovrummet ligger avskilt, häng upp ett rött draperi i dörrhålet så har du fixat en schysst entré! Applåd för det! Denna tvåa har även fönster i två väderstreck vilket gör att du kan spana åt två håll. Och såklart en generös balkong som bjuder både på morgonsol och en skön utsikt över livet på gatan nedanför. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 Lgh 1-1305

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4
5 154 kr/mån
31 981 kr/m²

KÖP INNNAN 30 APRIL OCH TA DEL AV UNIK ÅTERKÖPSGARANTI - SERNEKE GARANTERAR DIG PENGARNA TILLBAKA. Välkommen till ditt drömhem på våning 4! Denna fantastiska tvåa på hörnläge är en verklig pärla. Här kan du vakna upp och fundera på vart cykeln ska föra dig just idag. Med en öppen och ljus planlösning får du gott om plats att utforma ditt eget paradis. Och när du vill utforska staden är du bara några trampsteg från allt som den har att erbjuda. Lämna vardagen bakom dig och flytta in på våning 4! Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot den väl tilltagna balkongen mot innergården. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan tvätt och tork har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en skjutdörrsgarderob med vita skjutdörrar. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i slutet på februari 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 28 - lgh 1-1003

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Serneke Bostad
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1
4 664 kr/mån
28 152 kr/m²

KÖP INNNAN 30 APRIL OCH TA DEL AV UNIK ÅTERKÖPSGARANTI - SERNEKE GARANTERAR DIG PENGARNA TILLBAKA. Sen-på-morgon-nära Maria Station och tåget! Tvåa på markplan med balkong i sydvästläge. Här finns ett rejält sovrum med kombinerad klädkammare och förråd, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det välplanerade vita köket kommer från Marbodal. Laminatbänkskiva i grå kulör och stilrena beslag. Stora fönster ut mot balkongen, ger ett härligt ljus! Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Kombimaskin under praktisk arbetsbänk underlättar och ger dig en smidigare vardag. Ovan kombimaskinen har du bra med förvaring i ett väggskåp. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod och sepgel med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv, handdukstork med värme och spotlights i tak. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. I sovrummet hänger du kläderna i en rymlig klädkammare som också är lägenhetens förråd. Väggarna i lägenheten är målade i vitt och på golvet ligger en stilren ekparkett. Förrådet har du lägenheten. Mataffär, sushi, pizzeria och två olika gymkedjor har du i närheten. Lägenheten har närhet till tåg- och bussförbindelser till centrum och naturen. Hoppa på tåget och nästa station är Helsingborg C. Där går du snabbt vidare till universitetet. Eller varför inte slå dig ner på någon av stans alla uteserveringar när det är säsong för det? Förutom att du bor några minuter från tåg och buss så har föreningen har cykel- och bilpool men även garage- och parkeringsplatser. Självklart är en del av dessa laddplatser för elbilar. Teckna upplåtelse idag. Inflyttning i mitten på februari 2024.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Karlatornet LGH 6707, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6707

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
6 995 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 57
3 804 kr/mån
141 313 kr/m²

Utsikt över staden | Stora fönsterpartier | Walk-in-Closet Unik lägenhet i härligt söderläge med två rum och kök och walk-in closet. Bostaden är belägen på våning 57 i Twisten Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Karlatornet LGH 5806, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 5806

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
9 530 000 kr
90,5 m²
3 rum
vån 48
5 711 kr/mån
105 304 kr/m²

Utsikt över staden | Stora fönsterpartier | Walk-in-Closet Unik lägenhet i härligt sydöst läge med tre rum och walk-in closet. Bostaden är belägen på våning 48 i Twisten. Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet LGH 5808, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 5808

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
10 000 000 kr
98 m²
3 rum
vån 48
6 059 kr/mån
102 041 kr/m²

Utsikt över hamninloppet | Stora fönsterpartier | Walk-in-Closet Unik lägenhet i härligt sydvästläge med tre rum, walk-in closet och balkong. Bostaden är belägen på våning 48 i Twisten med en magisk utsikt utöver hamninloppet. Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet LGH 6704, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6704

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
9 600 000 kr
108,5 m²
4 rum
vån 57
6 544 kr/mån
88 479 kr/m²

| Köksö | Walk-in closet| Balkong | Välkommen till en rymlig hörnlägenhet om fyra rum och kök med balkong och vacker vy mot staden och Göta Älv-bron. Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet LGH 6703, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6703

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
7 850 000 kr
84 m²
3 rum
vån 57
5 409 kr/mån
93 452 kr/m²

| Utsikt över Ramberget | Walk-in closet | Stor Balkong | Unik, rymlig lägenhet i norrläge med 3 rum och kök, stor och rymlig balkong och vacker vy över ramberget. Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Regeringsgatan 3 lgh 4-1204, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 3 lgh 4-1204

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 150 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3
3 294 kr/mån
33 824 kr/m²

Är du king eller queen. Eller queer? Spelar ingen roll, här är en lägenhet för dig. Kombinerat vardagsrum, kök och sovrum - en klassisk etta helt enkelt. Du kanske gör som resten av Sverige och inreder kombinerar klädkammare och arbetsrum? Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 47 lgh 3-1302, Landskrona City, Landskrona kommun

Östergatan 47 lgh 3-1302

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 445 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
6 084 kr/mån
30 185 kr/m²

ERBJUDANDE 1 FEB-30 APRIL - ÅTERKÖPSGARANTI! Här kan utelivet ta plats på den stora balkongen. Bostaden har ett trevligt gavelläge och är gäst-wc ett krav så behöver du inte längre kompromissa. Inredning Standardinredningen i Teaterterrassen är framtagen av våra inredare och passar de flesta smaker och stilar. Köket är vitt och kommer från Marbodal. Bänkskivan är en grå laminatbänkskiva med en dubbelho. Diskmaskinen är inbyggd och har samma vita lucka som köket. Stänkskyddet är vita, matta plattor. Blandaren är en klassisk blandare från Mora. Under bänkskåpet finns spotlights och vita hörnboxar. Vitvarorna kommer från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro i väggskåp, rostfri kyl och frys (eller kyl/frys). Ett snyggt kök helt enkelt! Badrummet håller samma höga nivå. Tvättställ och kommod samt spegelskåp från Svedbergs. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är helkaklade med blankt vitt kakel. Rundade duschväggar från Svedbergs och blandare samt duschblandare från Mora. Badrummen har spotlights i taket och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (eller kombimaskin) kommer från Siemens, dessa placeras sida vid sida men en vit bänkskiva, ovanför finns bra förvaring i väggskåp med vita luckor från Svedbergs. Finns gäst-wc har dessa samma grå klinker på golvet. Väggarna är vitmålade. Tvättställ med kommod från Svedbergs samt spegel på väggen. I taket finns spotlights. På golven ligger en ekparkett och skjutdörrar, garderober, lister och innerdörrar är vita. I hallen hänger en hatthylla från Essem. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage på markplan, under den upphöjda innergården. Här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Innergård Innergården ligger en trappa upp från gatuplan. Här finns ett litet utegym, lekutrustning, träd och buskar. En liten oas mitt i city. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt dina maskeradkläder om andan faller på. Gemensam takterrass Ta hissen upp till våning 11 och njut av panoramautsikten från föreningens gemensamma takterrass.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen lgh 1706, null, Landskrona kommun

Idrottsvägen lgh 1706

Lägenhet
Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 795 000 kr
92 m²
4 rum
vån 8
6 801 kr/mån
30 380 kr/m²

Välplanerad fyra högst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge! Stig in i hallen, alla skor och jackor är dolt förvarade i skjutdörrsgarderoben. Från hallen når du lägenhetens gäst-wc och förråd. Spana in stå-balkongen i det mindre sovrummet, perfekt för vädring. Köket i vinkel är kombinerat med vardagsrummet i en öppen planlösning. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl och frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin). Hel kyl och frys ger bra med plats om du är en sådan som gillar att storhandla för att alltid är beredd på en spontanmiddag. Diskmaskinen gör livet smidigare men skulle du behöva handdiska en kastrull så gör du det samtidigt som du spanar ut genom fönstret ovanför diskbänken. Fönster i två väderstreck gör rummet ljust. Från Kök/Vardagsrum når du balkongen i väster. Rummet har ytterligare en balkong, modell mindre. Den kallar vi för stå-balkong (tillräckligt stor för att man ska kunna stå där. Perfekt för vädring) I master bedroom hittar du en klädkammare med skjutdörrar. Perfekt för lite extra förvaring. Här finns också två mindre sovrum, behöver du inte använda dem som sovrum kan de kanske passa som bibliotek och gästrum. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. Badrummet är stort med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk underlättar vardagen och skapar en smidigare vardag. Här kan du göra roligare saker än att passa tvättider. Snyggt inrett med dusch, vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Extra bekvämt får du det med komfortvärme i golv och handdukshängare med värme. Inredningsval När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen lgh 1702, null, Landskrona kommun

Idrottsvägen lgh 1702

Lägenhet
Landskrona kommun
Serneke Bostad
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 8
5 464 kr/mån
34 214 kr/m²

Härlig trea på 70 kvadratmeter, högst upp i huset. Här kan du skryta med att du har läktarläge! Är du den ordningsamma typen? Då kommer du gilla skjutdörrsgarderoben. Den gömmer undan alla dina skor och jackor. I det kombinerade köket och vardagsrummet får du både plats med en svängom under matlagningen och kan möblera för en tv-spelskväll. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin). Fönster i två väderstreck gör rummet ljust. Från Kök/Vardagsrum når balkongen i öster. I master bedroom hittar man lägenhetens förråd som också är inredd som klädkammare. Kanske dags att sälja frimärkssamlingen och istället ha en riktigt lyxig walk-in-closet? Här finner du även lägenhetens andra balkong. Modell mindre, som vi kallar stå-balkong (tillräckligt stor så man kan gå ut och ställa sig där. Kanske för att vädra täcket eller bara andras morgonluft. Lägenheten har också ett mindre rum som kan fungera som hemmakontor eller kanske rum för gäster? Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. Inredningsval När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak. Är detta ditt nya hemmaplan?

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsvägen lgh 1004, null, Landskrona kommun

Idrottsvägen lgh 1004

Lägenhet
Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
5 464 kr/mån
28 500 kr/m²

En trea för dig som behöver rejält med svängom både inne och ute. Uteplatsen sträcker sig runt huset och du har altandörrar på två håll. Det kallar vi dubbel lyx! Sparka av fortbolsskorna i en hall med bra förvaring som rymmer både hockeyklubbor och skor. I det kombinerade köket och vardagsrummet får du både plats med en svängom i under matlagningen och kan duka långbord för att bjuda hela fotbollslaget på pizza. Köket kommer från Marbodal med vita släta luckor med rostfria handtag. Bänkskiva av grå laminat med underlimmad diskho. Ovan arbetsytan sitter ett liggande vitt matt kakel, storlek 10x30 cm och under väggskåpen finns LED spotlights. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda (kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin). Fönster i två väderstreck gör rummet ljust. Från kök/vardagsrum når uteplatsen från hela två altandörrar. I master bedroom hittar man lägenhetens förråd som också är inredd som klädkammare. Kanske dags att sälja golfklubborna som aldrig används och istället ha en riktigt lyxig walk-in-closet? Lägenheten har också ett mindre rum som kan fungera som hemmakontor eller kanske rum för gäster? Lägenheten har ett genomgående parkettgolv, väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten. Inredningsval När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns visat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats, det är först till kvarn på parkeringsplatserna men det finns även gott om platser att ställa bilen på i området. Eller så tar du helt enkelt cykeln till tåget - bara några minuter bort. På gården finns cykelställ under tak. Är detta ditt nya hemmaplan?

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 42