BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rödabergsgatan 12, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Rödabergsgatan 12

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
4 250 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/5
2 834 kr/mån
103 659 kr/m²

Nu saluförs en strålande ljus och välplanerad tvårummare med idylliskt läge invid Solvändan i pittoreska Röda bergen i Vasastan. Lägenheten kommer med en genomgående planlösning med kök och vardagsrum i en öppen social lösning. Stort spröjsat fönster med utsikt mot parken och vacker fiskbensparkett. Köket ligger i vinkel med arbetsbänkar i klassisk vit marmor med ett elegant röktonat glas som stänkskydd. Både över-/och underskåp med vita släta fronter. Maskinell utrustning genom kyl/frys, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt och diskmaskin. Utrymme att möblera med ett ordentligt middagsbord, soffa, soffbord och TV-möbel. Mot gården ligger ett mycket rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring genom genomgarderob och utrymme för arbetsplats. Vackra furutiljor på golv. Entré till lägenheten genom hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor samt ingång till ett mycket stilrent, helkaklat badrum med marmorgolv i hexagonmönster. Dusch, WC, handfat, spegel, handdukstork, golvvärme och infälld belysning i tak. Intill badrummet finns en garderob som är inredd som tvättstuga med tvättmaskin, kaklat golv och golvbrunn. En halv trappa ner och upp från lägenheten finns vädringsbalkonger som går att nyttja för de boende i fastigheten. Här bor ni ett underbart område där bebyggelsen till största delen är uppförd i vacker tjugotalsklassicism. Det geografiska läget är utmärkt med direkt närhet till såväl Sankt Eriksplan breda butiks- och kommunikationsutbud som till nybyggda Torsplan. Äkta förening med god ekonomi som äger marken och en lågt belånad fastighet. Lägenhetsinnehavaren disponerar både ett källare- och vindsförråd.

  • Plus
Rådmansgatan 75, 6 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Rådmansgatan 75, 6 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
5 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
4 957 kr/mån
106 250 kr/m²

Högst upp i fastigheten med hörnläge och underbar utsikt över himmel, takåsar och vackra sekelskiftesfasader saluförs nu denna välplanerade och mycket ljusa 2,5a. Utmärkt planlösning med öppet kök och sällskapsdel i centrum. Tack vare stora fönster i två vädersträck får lägenheten ett stort naturligt ljus och här finns också en fransk balkong med pardörrar. Snyggt kök med köksö och arbetsbänkar i sten. Mycket god förvaring genom både över- och underskåp samt skafferi med utdragbara lådor. Maskinell utrustning genom kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn. Utrymme för stort middagsbord samt sällskapsdel med naturlig plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. Nyrenoverat och stambytt badrum i exklusivt utförande med dolda rördragningar, infällda och belysta nischer, golvvärme, tvättmaskin, vägghängd WC, badrumsskåp och handdukstork. Mycket elegant sovrum där väggar och garderober kommer i en sober mörkblå kulör. Utrymme för dubbelsäng och nattduksbord på var sida sängen och suverän klädförvaring genom garderober och hyllor. Innanför köket ligger ett arbetsrum med utrymme för skrivbord. Här bor ni högst upp i fastigheten med minimal insyn på mycket eftersök adress i Vasastan invid Tegnérlunden. Garage i fastigheten med kort kö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tideliusgatan 57, Södermalm, Stockholms kommun

Tideliusgatan 57

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
6 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2
2 968 kr/mån
99 923 kr/m²

I skuldfri BRF saluförs nu en mycket välplanerad bostad med genomgående planlösning och inglasad balkong. Genomgående bra skick med renoverade ytskikt, badrum, kök och ny el. Garage i fastigheten. Bostaden disponeras med ett rymligt kök med utrymme för middagsbord. God förvaring i både lådor och skåp och bra arbetsytor på dubbla arbetsbänkar i trä. Kaklade väggar i halvförband med kontrasterande fog på väggarna. Maskinell utrustning genom kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Intill köket ligger vardagsrummet med gott om utrymme för sittgrupp och TV. Här finns även en öppen yta som idag används som kontor. Denna yta skulle enkelt kunna delas av och användas som exempelvis barnkammare (se alternativ planskiss för inspiration). Från vardagsrummet nås även den lilla men funktionella och mysiga balkongen, som också är inglasad, som vetter mot väster med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt sovrum mot gården med utrymme för dubbelsäng och rymliga garderober för klädförvaring. Stilrent och helkaklat badrum där inredningen går i svart och vitt. Dusch, WC, linneskåp, arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med kommod och badrumsskåp med spegelfront. Entré till bostaden till elegant hall med garderob och utrymme för klädförvaring. Fint geografiskt läge i lugna bostadskvarter med direkt närhet till hela Södermalms breda utbud. Med ett par minuters promenad når ni såväl bussar som tunnelbanan och pendeltåg. Även direkt närhet till Årstavikens vatten.

Staveströmsvägen 76, Ljusterö, Österåkers kommun

Staveströmsvägen 76

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
4 500 000 kr
59 m²
3 rum
4 333 m² tomt

Med ett bedårande läge, i mysiga Staveström på Ljusterö finns nu chansen att förvärva detta välskötta fritidshus på stor tomt om hela 4333 kvadratmeter ca 250 meter från havet. Huset är omsorgsfullt utformat och erbjuder en fantastisk funktionell planlösning med ett rymligt sovrum, badrum, generöst vardagsrum, matplats och ett smart arbetskök. Den tillbyggda altanen i sydväst, i direkt anslutning till vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats för hela familjen och vänner där ni kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Har ni gäster eller är fler i familjen finns det ett gästhus med utrymme för dubbelsäng samt loft. I friggeboden står idag två våningssängar. Den stora tomten ger möjlighet till trädgårdsodling eller andra kreativa projekt. När den nybyggda vedbastun sprakar och sprider sin värme går du bara 250 meter ner till föreningens egen sandstrand och tar dagens första dopp för att sedan njuta av ett härligt bastubad i bastun på tomten. Med möjlighet (separat kö) till egen båtplats har du friheten att utforska skärgården på vattnet närhelst du önskar. En unik möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av Stockholms skärgårdsliv. Fastigheten säljs med möbler. Vänligen kontakta fastighetsmäklare för att boka en visning.

  • Plus
  • Uteplats
Vikingagatan 24, Vasastan, Stockholms kommun

Vikingagatan 24

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
28,2 m²
1 rum
vån 0,5/5
1 112 kr/mån
120 390 kr/m²

På mycket attraktiv adress i Birkastan saluförs nu denna rofyllda sekelskifteslägenhet med stort sittbart kök. Lägenheten som är en hörnlägenhet med fönster i två väderstreck vetter mot föreningens välskötta och inbjudande innergård. Välkomnande hall med säkerhetsdörr och avhängningsmöjligheter öppnar upp mot lägenheten på ett inbjudande vis. Fint rum med plats åt både säng, soffgrupp och förvaringsmöbel. Luftigt kök med plats för ordentligt matbord. Köket är utrustat med alla maskinella bekvämligheter och erbjuder väl tilltagna arbetsytor samt gott om förvaring. Luftigt och helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Varmt välkomna till den välplanerade otroligt fina lägenhet med direkt access till att Birkastan har att erbjuda. Flexibelt tillträde möjligt. Möjlig tvåa - Se alternativ planskiss för inspiration (Större förändringar i bostadsrätten skall godkännas av styrelsen).

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 5