BOSTHLM

BOSTHLM

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dannemoragatan 18, Vasastan, Stockholms kommun

Dannemoragatan 18

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 390 000 kr
37 m²
2 rum
1 936 kr/mån
91 622 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Vasastan, perfekt belägen mitt emellan stadens puls och grönskande oaser. Här bor du i en otroligt smakfullt renoverad mini-2:a med härligt ljusinsläpp, mysig balkong i eftertraktat sydvästläge, modernt och praktiskt kök, helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin och smarta förvaringslösningar i hallen. Föreningen har god ekonomi, äger marken och har låg belåningsgrad. Det här boendet erbjuder allt du behöver för att trivas. Väl innanför dörren möts du av den genomgående höga standarden och de stora fönsterpartierna som släpper in mycket ljus. Allrummet upplevs rymligt och har plats för både matplats och vardagsrum. Sovrummet har plats med en större säng som rymmer två personer. Badrummet är helkaklat utrustat med dusch. I hallen finns flera garderober för bra förvaring. Föreningen är välskött med god ekonomi, äger marken, har en låg belåningsgrad och inga större renoveringar inplanerade i närtid. Stambyte genomfördes bla 2004 och det finns även en hyresrätt kvar som en dold tillgång. Vidare har föreningen en fantastisk takterrass och en underbar innergård med uteplats och tak samt utmärkta grillmöjligheter under sommaren. Både takterrassen och uteplatsen kan bokas i förväg för privat bruk. I närområdet kring bostaden finns ett brett utbud av populära restauranger, mysiga caféer och populära barer att utforska. Livsmedelsbutiker, shoppingmöjligheter och olika servicealternativ ligger bara en kort promenad bort för bekvämlighetens skull. Dessutom finns flera utmärka kommunikationsmöjligheter inom räckhåll, inklusive tunnelbanestationen och pendeltåget vid Odenplan samt linje 2-bussen som stannar nära bostaden. Gröna och rogivande Hagaparken och Brunnsvikens glittrande vatten når du på kort promenadavstånd och erbjuder fridfulla promenadstråk och aktiviteter. För studenter är läget extra fördelaktigt med cykelavstånd till flera högskolor och universitet, inklusive Handelshögskolan, Kungliga Tekniska Högskolan, Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Sammantaget erbjuder området en balans mellan stadsliv och natur, med goda kommunikationsförbindelser och ett rikt utbud av bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

Marmorgatan 11 vån 2, Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Marmorgatan 11 vån 2

Lägenhet
Södermalm - Tanto, Stockholms kommun
BOSTHLM
4 495 000 kr
70 m²
3 rum
5 523 kr/mån
64 214 kr/m²

Denna välbevarade bostad lockar med en charmig atmosfär och en välkomnande planlösning som ger generöst med naturligt ljus. Med en balkong som vetter mot söder har du den perfekta platsen att njuta av grönskan som omger dig. I bostaden erbjuder rummen gott om utrymme och goda förvaringsmöjligheter som säkerställer din bekvämlighet. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med Söders puls runt hörnet. Precis intill finns populära Tantolunden med sina stora grönområden och charmiga kolonilotter. Det är också gångavstånd till Långholmen med klipp- och strandbad och det finns en fin strandpromenad längs Årstavikens vatten bort till Skanstull. All tänkbar service finns i området. Däribland flera stora mataffärer inom gångavstånd. Närhet till Götgatans hela affärsutbud samt Ringens Köpcentrum. Mycket goda kommunikationer i området med tunnelbanans gröna linje (Skanstull) och röda linje (Zinkensdamm), Södra Stations pendeltåg samt flera busslinjer bla. 55an och 3ans buss trafikerar i området. Föreningen är välorganiserad och välskött, vilket bidrar till en trygg och trivsam boendemiljö. Föreningen har 17 st hyresrätter. Dessa hyresrätter utgör en dold tillgång för föreningen och innebär en betydande potentiell intäktskälla. Dessa hyresrätter ger inte bara ekonomisk stabilitet utan öppnar också upp för långsiktig tillväxt och utveckling för föreningen och dess medlemmar. Varmt välkomna till denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av stadens mest attraktiva områden!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrvaktarkroken 64, Blåsut, Stockholms kommun

Fyrvaktarkroken 64

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
2 413 kr/mån
69 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a, högt upp i huset med balkong med eftertraktad kvällssol! (Lediga garageplatser finns i föreningen) I en stabil och ekonomiskt stark förening erbjuds nu en lägenhet med stilrena ytskikt i ljusa färger och parkett som är genomgående i hela bostaden. Stilrent kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till lägenhetens balkong som erbjuder alla dygnets soltimmar. Rymligt och insynsskyddat sovrum som vetter mot gården i ett lugnt och ostört läge. Badrummet har goda förvaringsmöjligheter och är utrustat med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lindhagensgatan 137, Kungsholmen, Stockholms kommun

Lindhagensgatan 137

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM
6 850 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
4 158 kr/mån
82 530 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 3:a på eftertraktad adress med närhet till förskolor, välsorterade matbutiker och Hornsberg Strands badmöjligheter. Bostaden är otroligt ljus med fönster i två väderstreck samt balkong i soligt läge. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, goda möbleringsmöjligheter i samtliga rum, bra förvaring via rymlig garderobsvägg. Lyxigt rymligt badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även separat WC. Här bor du längs västra Kungsholmens populära strandområde Hornsberg Strand. Lägenheten ligger endast ett stenkast från den vackra strandpromenaden intill Ulvsundasjöns glittrande vatten och med ett rikt utbud av restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsholms strand 163, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 163

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
BOSTHLM
4 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
3 200 kr/mån
97 059 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa som både är öppen och social. Här bor ni på eftertraktade Kungsholms Strand med vackra Karlbergssjön och båtliv direkt utanför porten och med en vy från vardagsrumsfönstret över till vackra Karlbergs slott. Här bord ni i en fastighet anno 1930 med originaldetaljer bevarade, så som den vackra fiskbensparketten, spröjsade fönster samt den generösa takhöjden. Lägenheten känns luftig och ljus då den har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck samt balkongen som vetter mot den lunga innergården. Här har ni vattnet precis utanför dörren och ett stenkast till pulsen vid Fridhemsplan.

  • Balkong
  • Hiss
Fyrspannsgatan 172, Hässelby Strand, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Fyrspannsgatan 172

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 850 000 kr
34 m²
2 rum
vån 14/17
2 466 kr/mån
54 412 kr/m²

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och optimalt planerad mini 2:a högt upp i huset, våning 14 med oslagbar utsikt i fritt läge i mysiga Hässelby Strand. Här bor du nära Mälarens glittrande vatten i ett modernt hus, nyproducerad 2016 med all tänkbara bekvämligheter. Butiker och T-bana Hässelby Strand runt hörnet. Väl i lägenheten finner du ett modernt och välplanerat boende med generösa ljusinsläpp, härliga sällskapsytor i öppen planlösning samt en rymlig balkong. I allrummet finns plats för både umgänge och matplats. Rogivande sovrum med garderob. Inredningsmöjligheterna gör det enkelt att sätta sin egen prägel på boendet. Toppfräscht och fullt utrustat kök med vitvaror av hög standard, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen blir ett extra utrymme under sommarhalvåret. Genomgående parkettgolv i samtliga rum samt klinkers i entré och våtutrymmen. Ett hem att trivas i! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6