BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 35B, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 35B

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 595 000 kr
105 m²
4 rum
vån 7/9
7 544 kr/mån
53 286 kr/m²

Moderna 105 kvadrat på sjunde våningen med havsutsikt från balkongen och milsvid strandpromenad som närmaste granne. Bli de första som flyttar in i den ljusa våningen näst upp i huset på Stora Varvsgatan 35B. Fyra rum och kök är stilrena och smakfulla. Öppen planlösning i genomgående läge har generösa fönster och dubbla balkonger vilket ger en sällsynt luftig och fri känsla. Vita väggar och en ljus köksinredning blir en fin bas tillsammans med genomgående parkettgolv. Därtill tre sovrum med förvaringsmöjligheter och från master bedroom nås våningens andra balkong. Hel kaklat badrum med dusch har tvättmaskin och torktumlare. Västra Hamnens vänliga kvarter har mycket att erbjuda, vardagen blir enkel med närhet till dagligvaruhandel, trendiga matställen, butiker, sportanläggningar och lekplatser. Naturområdet vid Ribersborg har vackra strövområden, badstrand och kallbadhus. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Salongsgatan 3D, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Idag kl 17:00
Salongsgatan 3D, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun, bild 2
Salongsgatan 3D, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun, bild 3

Salongsgatan 3D

Villa
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
10 795 000 kr
168 m²
6 rum
170 m² tomt

Arkitektritat radhus i två plan med takterrass och trädgård på Salongsgatan 3D har småbåtshamnen och det öppna havet alldeles intill. Här är familjevänligt och funktionellt på en extraordinär plats, välkommen till riktig vardagslyx! 168 karaktärsfulla kvadrat är disponerade på sex rum och kök. En praktisk familjebostad med sällskapsytor i två plan, fyra sovrum, tre badrum, varav ett med vackert badkar i ädelträ. Centralt beläget blir det ljuvliga köket med inredning från Kvänum ett naturligt nav i huset. Det öppna köket har vida fönster ut mot trädgården och uteplatsen, här skapas magi! Lindblomsgrön köksinredning tillsammans med ljus bänkskiva och varma toner på kakel är slående vackert. Genomgående i radhuset går golven i oljad ek som bildar en fin harmoni till vita väggar och vida fönsterpartier. På andra våning vilar tre sovrum, två badrum, varav master bedroom har badrum en-suite. Här finner vi även ett andra sällskapsrum och den härliga terrassen med eftermiddagssol och havsglimt. Kvarteren nära havet i Västra Hamnen är något alldeles extra året runt. Strandpromenaden tar dig från Scaniabadet till Ribersborgsstranden, längs vägen kan du slå dig ner på trendiga restauranger och uteserveringar. Under Bo 01 tog sig en unik stadsdel form och blev startskottet för utbyggnaden av Västra Hamnen, hus av varierande höjd och form omfamnas av gränder, små kanaler och havet som närmaste granne. Varmt välkomna till Salongsgatan 3D.

  • Premium
Östra Rönneholmsvägen 23, Stadsteatern - Malmö, Malmö kommun

Östra Rönneholmsvägen 23

Lägenhet
Stadsteatern - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 595 000 kr
110 m²
4.5 rum
vån 2/5
6 563 kr/mån
50 864 kr/m²

Den vackra tegelfasaden med hög port på Östra Rönneholmsvägen 23 välkomnar, en pampig trappuppgång skvallrar om vackert 30-tal. I 110 karaktärsfulla kvadrat ger det genomgående läget ett fantastiskt ljus, solen skiner in genom spröjsade fönsterpartier och landar på stavparketten. Fyra rum med en halva och balkong har en öppen planlösning, i rymliga sociala kvadrat ligger ett väl tilltaget kök åt ena hållet och en halva med plats för soffgrupp åt det andra. Vida fönsterpartier, generös takhöjd, skjutdörrar och gjutjärnselement, karaktären från byggåret 1934 finns fint bevarad. Ett rymligt kök har generös arbetsyta och intill dukas långbordet upp för fest, här får det stora sällskapet plats vid det härliga träbordet alldeles vid den breda fönsterväggen. Tre sovrum ligger in mot gården där två av dem har dubbeldörrar som leder ut till balkongen. Här bor ni i en liten förening med fin gemenskap och god ekonomi i personliga kvarter med trendiga restauranger, härliga småbutiker och charmiga antikvariat. Gågatan och citytunneln finns ett stenkast bort. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
N P Skölds väg 37, Toarp Ekobyn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

N P Skölds väg 37

Villa
Toarp Ekobyn, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 695 000 kr
140 m²
5.5 rum
317 m² tomt

Längs grusade bygator grönskar de pittoreska trädgårdarna här i Ekobyn, träden börjar slå ut sina blad, påskliljor och tulpaner lyser upp i rabatterna. Vita putsade tegelhus med röda detaljer utan biltrafik har öppna fält som omringar. Man fylls av en varm och avslappnande känsla när man går genom kvarteret. Huset på NP Skölds väg 37 har 140 hemtrevliga kvadrat disponerat på två plan och fyra sovrum. Ett burspråk med spröjsade fönster blir en fantastisk matplats, körsbärsträden blommar i ett rosa flor alldeles utanför. Vyn ner över den öppna trädgården med odlingslotter och hönshuset förgyller. Entréplanet erbjuder öppna sociala ytor, kök och två sovrum. Ett generöst kök har gröna släta luckor, bra arbetsytor och fin sittbänk. Från köket nås ett härligt uterum där vinrankan börjar vakna från vinterdvalan. En trappa upp vilar ytterligare två sovrum och sällskapsrum, med öppet i nock och takbjälkar skapas en fin atmosfär. De höga takfönstren ger ett fantastiskt ljus och vyn härifrån är slående! Charmiga trädgårdar, hustak på rad och i fjärran öppna åkrar. Trädgården utanför ligger i söderläge med fler härliga sittplatser att följa solens vandring fram till eftermiddagssolen. Här i Ekobyn finns gästrum, bastu, tvättstuga, odlingslotter och hönsgård. I samfälligheten finns också förskolan Ur & Skur med fokus på natur och friluftsliv. En fantastisk chans att få bo i denna barnvänliga, bilfria ekoby med lantliga vyer, härlig social samvaro och med närheten till Malmö. På gångavstånd finns tågförbindelse till Lund och Malmö. Välkomna till Toarps ekoby!

  • Plus
Bragegatan 2A, Dalaplan, Malmö kommun

Bragegatan 2A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 695 000 kr
60,1 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 101 kr/mån
28 203 kr/m²

En 10 minuters promenad ifrån lummiga Pildammsparken som strax exploderar i grönska och lika nära till Möllevångstorgets puls ligger Dalaplan. På Bragegatan 2 A väntar en klassisk 30-talsvåning som med ett sällsynt fint ljus och genomgående planlösning känns både fräsch och tilltalande mjuk. Två rum och en halva, totalt dryga 60 kvadrat. Vackert originalbrädgolv och parkett har väckts till liv i sällskapsrum och sovrum. Vackra dörrar med beslag och gjutjärnselement är attribut från byggnadsåret som ger tidsenlig atmosfär. Sällskapsrummet är riktigt härligt, det känns vårlikt och är generöst. Här ryms både stor soffgrupp, arbetsplats och i förlängningen i halvan det där stora matbordet som man önskar sig. Plats för många! Fint sovrum med balkong i väster. Köket är fräscht och ligger i anslutning till hallen. När vännerna på besök är många bjuds de upp till husets takterrass. Stadens utbud med restauranger, butiker, bussar och tåg är ett stenkast från porten. Varmt välkomna till fina, ljusa och luftiga kvadrat!

  • Balkong
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Kockumsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/5
5 764 kr/mån
52 882 kr/m²

Kockumsgatan som ligger precis bakom Davidshallstorg bjuder på en lång rad av pastellfärgade fasader. Klassiskt trettiotal med relativt enkel arkitektur, få utsmyckningar men alldeles underbara - man blir glad av den här gatan. Högt upp i huset på fjärde våningen öppnar vi dörren till 85 härliga, ljusfyllda kvadrat som ger tre rum och kök. Just belägenheten i huset ger fina fördelar ljusmässigt, en tilltalande planlösning ger också extra bonus. De sociala ytorna är perfekta och generösa med sällskapsrum, matplats och kök i vinkel med halvöppen planlösning. Generösa fönsterpartier ger ordentligt med ljus, vita väggar och klassisk parkett är bra grund. Davidshalls takåsar skymtar utanför fönstrena. Två sovrum varav ett är rejält och ger plats för både säng och arbetsplats. In mot den fina innergården vilar ett andra sovrum. Nedanför ramar de putsade fasaderna in en härlig innergård med fina sittplatser. Snart står grönskan frisk och frodig, och krukorna med vårblommor står i fager blomning. Davidshall - i väntan på våren. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/7
4 104 kr/mån
36 273 kr/m²

Västra Hamnens lugna kvarter lockar med fin strandpromenad kantad av restauranger, glassbarer och soldäck vid havets friska vågor. På Einar Hansens Esplanad 3 väntar moderna 55 kvadrat disponerade på två rum och kök med egen uteplats. Sällskapsytan är rymlig med fönsterpartier på rad. Ljuset strålar in i det öppna rummet som har integrerat kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Ett generöst kök längs hela väggen ger bra plats för förvaring och arbetsyta. En blågrön ton på luckor och öppna hyllor passar fint ihop med grå bänkskiva. Takhöjden är generös och tillsammans med trägolv och vita väggar känns lägenheten luftig. Ett större sovrum har praktiska garderober och härifrån når du lägenhetens uteplats. Rymligt badrum går i ljusa material och har både tvättmaskin och torktumlare. Du bor i kvarteret Sjösättningen som är ett trevligt område där förskola, äldreboende och butikslokaler samsas med trevliga lägenhetshus. Masttorget ligger i kvarteret, här finns stormarknad, restauranger och fik. Tänk att bo med närheten till city, men i lugna kvarter med havet och Ribbans sanddyner några minuters promenad bort.

  • Uteplats
  • Hiss
Eslövsgatan 7C, Västra Sorgenfri/S:t Knut, Malmö kommun

Eslövsgatan 7C

Lägenhet
Västra Sorgenfri/S:t Knut, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 995 000 kr
50 m²
vån 1/4
4 014 kr/mån
39 900 kr/m²

Den gröna smidesgrinden står öppen och välkomnar in till en grönskande innergård på Eslövsgatan 7C. En halvtrappa upp möts vi av en unik charm. Dova färger och gedigna golv ramas in av vacker funkis i original. Här förgyller spegeldörrar, generös takhöjd, original kök och stavparkett. De matta väggarna förhöjer känslan och ljuset är något alldeles extra i den genomgående tvåan på 50 kvadrat. Grönskan utanför omfamnar kvadraten och nedanför köksfönstret väntar odlingslådorna med favoritfröer som börjat gro och sträcker sig upp mot solen. Ett vitt kök i original har bänkskiva i metall och solgula väggar, beslagen har bytts ut till originalutförande. Intill köket vilar ett blekrosa sovrum med fönster ut mot det gröna, så härligt att vakna och öppna fönstret ut mot denna lummiga plats! Väggfärger från Byggfabriken i hela våningen ger väggarna en sammetslen lyster och färgtonerna är vackert samstämda. Till hösten renoveras badrum och förses med tidsenligt svartvitt rutigt golv, badrumsskåp och detaljer från Byggfabriken samt regndusch. Varmt välkommen till ett hem i pasteller, allt i ljuv harmoni med en grönskande plats utanför fönstren!

Kommendörsgatan 5A, Rörsjöstaden -  Malmö, Malmö kommun
  • Idag kl 17:00

Kommendörsgatan 5A

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
4 595 000 kr
88 m²
3.5 rum
vån 4/4
6 077 kr/mån
52 216 kr/m²

Promenaden längs Kungsgatans allé är ljuvlig, nu är våren här och trädens knoppar slår ut och de utbredda trädkronorna skapar återigen ett fantastiskt ljusspel på den grusade gången. Vi viker av till en lugn tvärgata, Kommendörsgatan, fyra trappor upp vilar en förnäm våning på tre rum och kök med välbevarad elegans och fin planlösning. Rum i fil med dubbeldörrar, snirkliga stuckaturer och höga fönster präglar de 88 kvadraten. Hjärtat i våningen är det spatiösa köket med omringande ljusinsläpp och generösa ytor. En stålgrå ton på köksinredningen tillsammans med ljus bänkskiva och fiskbensparkett andas stil och stämmer fint in i våningens sekelskiftescharm. En förnäm balkong in mot den härliga innergården är en fröjd. Bra plats för förvaring i halvan och intill ligger ett av våningens två färgsprakande sovrum. Läget här är perfekt! På Kommendörsgatan bor du mitt i stan men på en vilsam plats. Varmt välkomna till fina kvarter med trendiga fik, gröna promenadstråk och gågatan endast några minuter bort.

  • Plus
  • Balkong
Nicoloviusgatan 5B, Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Nicoloviusgatan 5B

Lägenhet
Ribersborg - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 995 000 kr
76 m²
2 rum
vån 9/10
4 076 kr/mån
52 566 kr/m²

Det är en sagolik havsutsikt från nionde våningen på Nicoloviusgatan 5B. Vi blickar ut över Ribersborgsstranden, kring de tre dammarna i Öresundsparken finns härliga promenadstråk och öppet hav med vågornas brus i direkt anslutning. Här väntar två rum och kök där byggåret 1959 gör sin påmint. Generösa fönster, originalparkett och enkel, funktionell arkitektur. Sällskapsrummet är generöst och ansluter till den väl tilltagna balkongen som löper längs med kökets fönster. Härifrån är utsikten fri och vacker, om kvällen ser man ljusen tändas i husen längs strandpromenaden i Västra Hamnen, ett efter ett, som ett pärlband. Mitt i våningen ligger köket med halvöppen planlösning till sällskapsrummet. Intill vilar ett rymligt sovrum, med samma makalösa utsikt. Hallen har vackert stengolv samt platsbyggd förvaring, båda i originalutförande. Omgivningarna förutom park och hav bjuder på mysiga restauranger i vart och vartannat hörn. Här på Ribersborg bor du i fina kvarter och trygga omgivningar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Salongsgatan 56F, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Salongsgatan 56F

Villa
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
11 200 000 kr
155 m²
5 rum
142 m² tomt

Nära saltstänkta promenadstråk nere vid havet i Västra Hamnen ligger de arkitektritade packhusen på rad. 155 kvadrat disponerade på tre våningar med hissnande vyer, höga fönsterpartier, genomtänkta materialval och en insynsskyddad trädgård som är vacker året om. Med inspiration från Hansastäderna är de populära packhusen på Salongsgatan en spännande vy i kvarteret - huset var ett av de första som stod klart till öppningen av BO-01 utställningen. Huset stoltserar med öppet upp i nock över matplatsen, vackert polerade betonggolv och ångbastu. Sällskapsytan präglas av den vackra trädgården med ljuvlig uteplats, öppna upp från sällskapsrummet och tassa ut på trädäcket. Tänk att få möta våren och sommaren här i den charmiga trädgården där klätterrosor, magnolian och fruktträden börjar spira. Matplatsen är imponerande med fantastisk takhöjd och ansluter till köket. Överallt överraskar spännande detaljer som kvadratiska öppningar i väggar, skjutdörrar med inslag av masurbjörk och en utvändig vinsch upp till översta våningen. Trappan som leder upp har trappsteg av bok och en gedigen stålkonstruktion som återfinns i flera detaljer i huset. På våning två finns två generösa sovrum, det ena med balkong. Går vi ytterligare en trappa upp möter vi en fantastisk vy mot havet, här finns ett underbart sällskapsrum med sovrum intill. Kvarteren mellan Strandpromenaden och Turning torso är unika, husen omringas av vattenblänk, planteringar och fina stenläggningar. Sommartid fylls gågatan ut mot havet av uteserveringar och några minuter bort ligger Scaniabadet med härligt bad från bryggor. Varmt välkomna till Salongsgatan 56F!

  • Plus
Brobygatan 2B, Nobeltorget, Malmö kommun

Brobygatan 2B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 295 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1
3 241 kr/mån
31 585 kr/m²

Anno 1937 med original kök, mjuka väggfärger, fint ljus och en atmosfär som känns. 41 genomgående kvadrat är disponerade på 1,5 rum och kök, har ljusa brädgolv och utsikt ut mot en bedårande innergård. En härlig funkis charm finns även i det generösa sällskapsrummet som präglas av ett stort fönsterparti, vacker stuckatur och det gedigna brädgolvet. Intill vilar halvan som blir en fin sovalkov med badrum nära. Originalköket finns välbevarat och har tidsenliga knoppar, rostfri bänkskiva och det klassiska svartvit rutiga golvet. Snart plockas cafébord och stolar fram längs husfasaden för att fånga de första värmande solstrålarna. Ett kvarter bort ligger livliga och älskade Folkets Park, runt hörnet lekplatsen på Göingeplan och restaurang Lyran når du på någon minut. Välkommen till ett hem med fin karaktär, lekfullhet och en hemtrevlig ton.

Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
  • Idag kl 18:10

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 895 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/7
3 225 kr/mån
54 143 kr/m²

Moderna och minimalistiska 35 kvadrat med en öppen planlösning bidrar till en mycket luftig och ljus känsla, den härliga balkongen mot gården förlänger sällskapsytan. Köket har släta vita luckor, grå bänkskiva, generösa arbetsytor och genom samtliga rum löper en vit laserad ekparkett. Bakom en vägg med ljusinsläpp finns den rymliga sovalkoven. I lägenheten finns även bra och rymlig förvaring bakom skjutdörrspartier, tvättmaskin och torktumlare i stilrent badrum med dusch. Sjuvåningshuset på Einar Hansens Esplanad 34 har en industriell betonggrå fasad med runda ljusinsläpp och partier av olivgrön klinkers. I föreningen finns grön innergård med fina sittplatser och träningsmöjligheter, garage och en övernattningslägenhet. I kvarteret Parken står hållbarhet i fokus - solceller skapar energi på taken och här finns bilpool eller cykelpool med lådcyklar att tillgå. Med några minuters promenad ner till havet och en kort cykeltur till City är läget perfekt. Bussförbindelser finns utanför porten och Västra hamnen erbjuder trevliga restauranger, caféer, bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, apotek och bibliotek och så förstås närheten till ett dopp i Öresund!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillaforsvägen 351, Degeberga, Kristianstads kommun

Lillaforsvägen 351

Fritidshus
Degeberga, Kristianstads kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 195 000 kr
160 + 15 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Dimman ligger tät längs slingriga vägar genom bokskogen, trädens knoppar väntar på att få breda ut sina ljusgröna blad. Väl framme på Lillaforsvägen 351 öppnar landskapet upp sig. På öppna fält står ett falurött hus med gula fönster i en grön miljö med uppväxta träd och fina Syrén buskage. Innanför den gula dörren möts vi av spatiösa rum med generös takhöjd allt inbäddat i karaktärsfull charm, ett ljuvligt konstnärshem, skapad av den tidigare ägaren, konstnären Curt Bjernevi. Gråmålat plankgolv bildar en fin bas till råa brädväggar, öppet kök med en köksö i furu, kamin och konst längs hela väggarna. Sommarhusets 160 kvadrat är disponerade på ett och ett halvt plan med fem rum varav tre sovrum. Ett öppet sällskapsrum har integrerat kök med öppna hyllplan, ett ledigt uttryck i en kaxig miljö. Dörren mot baksidan öppnas mot öppna vyer och fri sikt över åkrarna. Intill sällskapsrummet ligger ateljén, ett ljust rum med rymd, takfönster och plankgolv. Våningsplanet har därtill två sovrum, duschrum och toalett, en trappa upp finns rymligt sovrum med de öppna vidderna utanför fönstren. Förutom den härliga trädgården med terrass på baksidan finns uterum, snickarbod, vedbod och trädgårdsskjul. Nedanför kullarna ligger Degeberga med naturskön omnejd. Strövområdet vid Forsakar vattenfall är något alldeles extra och kör du vidare 10 minuter möter du havet och den milsvida sandstranden vid Maglehem. Här kan du ta del av östra Skånes rika kultur och Kristianstad är endast 15 minuters bilfärd bort. Varmt välkomna till ett charmigt fritidshus i fantastiska miljöer!

Stora Nygatan 30, City, Malmö kommun

Stora Nygatan 30

Lägenhet
City, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
5 995 000 kr
127 m²
3 rum
vån 2/2
7 089 kr/mån
47 205 kr/m²

Vi gläntar på smidesgrinden till det vackert putsade huset anno 1929 på Stora nygatan 30. På innergården, omringad av den vackra fasaden står ståtliga uppvuxna träd, på pergolan häver sig ett maffigt blåregn upp mot blek vårhimmel, intill står ett stort fikonträd - vilken plats! Om en kort tid står allt detta i en praktfull grönska, och platsen blir än mer magisk. På andra våningen bjuder vi in till en unik , luftig och mycket smakfull våning omringad av ett fantastisk ljus från två väderstreck. En fin arkitektonisk kontrast har skapats, den öppna våningens moderna uttryck möter det anrika huset från tjugotalet - harmoniska 127 kvadrat disponerade på fyra rum. Omfångsrikt sällskapsrum med integrerat kök och de vackraste materialval. Marmor till dimgrön köksinredning är tidlöst och sätter en fin ton. De generösa sociala ytorna omfamnas av det vackra ljuset och det ljusa trägolvet löper genom både kök och sällskapsrum som också bjuder på fem stora fönsterpartier, alla på rad. Två sovrum är vända mot innergården och det bjuds två badrum med sparsmakad elegans. Kvarterspuben nedanför är en favorit i huset, Peas and Honey nås rakt över gatan. Runt hörnet ligger en glittrande kanal med vårlökar längs med kanten. På ett par minuters promenad nås Gustav Adolfs torg och gågatan. Ett boende som med sin förnäma adress, utsökta arkitektur och generösa ljusinsläpp ger härliga vibbar och en omedelbar känsla av harmoni! Välkomna!

  • Plus
Löjtnantsgatan 12, Rörsjöstaden -  Malmö, Malmö kommun

Löjtnantsgatan 12

Lägenhet
Rörsjöstaden - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
2 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 619 kr/mån
49 891 kr/m²

Löjtnantsgatan ger en aning känsla av Paris med sina gamla fasader från 1900-talets början, Kungsallén med sina höga träd som snart igen spirar i intensiv grönska. Kungsallén runt hörnet ger scilla-blommande ytor och ljuvliga promenadstråk - snart! Huset på nummer 12 är uppfört 1900-1902. Här ligger den smartaste planerade tvåan vi sett på länge. Höga fönster och generöst med ljus, ett härligt sällskapsrum med integrerat kök, och intill ett stort sovrum. Här ryms allt man behöver på 46 kvadrat. De höga taken och ekgolv överallt ger en bra grund till det moderna köket i svart med bänkskiva i komposit. Badrummet håller samma höga standard. Snyggt, smart och väl sammanhållet! Det är en fin känsla inom oss när vi lämnar det vackra huset, och utanför är kvarteren och promenadstråken in till stan både fina och härliga. Rörsjöstaden är älskat, väl beläget och bjuder på en arkitektur som man älskar. Varmt välkomna!

Kung Oskars väg 1, Centrum - Lund, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Kung Oskars väg 1

Lägenhet
Centrum - Lund, Lunds kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
8 795 000 kr
226 m²
6 rum
vån 5/6
11 271 kr/mån
38 916 kr/m²

Magnifik hörnvåning anno 1934 med fantastisk utsikt över hustaken i Lunds anrika gatstenskvarter. När funkis möter glimtar av sekelskifte skapas något unikt i voluminösa 226 kvadrat. Sex rum och kök har breda fönsterpartier i tre väderstreck, balkonger i två, genomgående fiskbensparkett och spännande originaldetaljer finns bevarade. Ett extraordinärt sällskapsrum med brett burspråk, marmorpelare och eldstad blir ett öppet nav i våningen. Här har dukats långbord vid festliga tillfällen och platsen är lika tilltalande på tu man hand under det välvda taket framför den öppna spisen. Matrum och bibliotek har vida fönsterpartier och angenäma skjutdörrar i original. Intill vilar våningens kök där originalköket varsamt har renoverats, nya underskåp och köksö har byggts till i fin 30-tals anda med tidsenliga beslag. Tre rymliga sovrum har originalgarderober med vackra spegeldörrar. Förutom badrum och extra toalett har ett av sovrummen ett eget lavabo. Det anrika huset på Kung Oskars väg andas något alldeles extra, med enastående historier om ett händelserikt sekel som passerat, husets karaktär har en spännande mix som präglar våningen. Utanför den svartbetsade porten väntar en kulturell stad med charmiga smågator, trendiga restauranger och unika parker. Varmt välkomna till Kung Oskars väg 1 i Lund!

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 3, Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 3

Lägenhet
Västra Hamnen - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 824 kr/mån
51 286 kr/m²

I Västra Hamnens moderna och öppna kvarter finner vi Einar Hansens Esplanad nummer 3. Stilrena 35 kvadrat har en generös takhöjd på 3,2 meter och känslan är rymlig och skön. Ett ljust trägolv sammanbinder våningen och skapar en varm och hemtrevlig bas. Vita väggar till vitt kök med ljus bänkskiva ger ett ljust och fräscht intryck. Den öppna planlösningen ger möjlighet till både matbord och soffgrupp. I en rymlig sovalkov finns plats för dubbelsäng och förvaring. Det ljusa badrummet har generös dusch och kombimaskin. Den moderna innergården lockar med planteringar runt fina sittplatser. I föreningen finns bilpool och vill man resa kommunalt stannar bussen alldeles intill, på några minuter tar du dig in till Centralen. Västra hamnen erbjuder både trevliga restauranger, caféer, bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker och så förstås närheten till ett dopp i Öresund!

  • Hiss
Kalkstensvägen 4, Limhamn - Malmö, Malmö kommun

Kalkstensvägen 4

Lägenhet
Limhamn - Malmö, Malmö kommun
BO-LAGET FASTIGHETSFÖRMEDLING
3 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 521 kr/mån
49 931 kr/m²

Vid randen av det gamla kalkbrottet i Limhamn finner vi ett modernt boende med påkostade materialval. Öppen planlösning i 72 kvadrat har integrerat kök och uteplatser som förlänger. Klassisk ekparkett ger en fin grund som tillsammans med ljusa väggar förstärker den moderna känslan i tre rum och kök. Sällskapsytan är ljus och härifrån nås uteplatser med både en inglasad del och altan. Minimalistiskt, vitt kök med grepplister och ljus bänkskiva är tidlöst. Generös plats för förvaring och arbetsyta gör köket praktiskt och bekvämt. Två rymliga sovrum samt en större hall har förvaring. Victoria Parks livsstils boende ligger alldeles intill, här har ni möjlighet att teckna medlemskap och då ta del av biograf, spaanläggning med inomhus- och utomhuspool, tennisbana, restaurang, vinkällare och en mindre golfbana. Läget är naturnära med enkel kommunikation in till Hyllie, Limhamn stadskärna och centrala Malmö. Varmt välkomna till ert nya boende!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 19