Forslöf Fastighetsförmedling

Forslöf Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 2
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 3

Hedängsvägen 11

Fritidshus
Udden, Katrineholms kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
2 055 m² tomt

Här finns ett fritidshus med möjlighet till snabbt tillträde. Fastigheten har omsorgsfullt renoverats under senare år, med nytt kök, nya ljusa laminatgolv, delvis nya fönster och i övrigt uppfräschat till modern standard. Ett sovrum, helkaklat duschrum med klinkergolv, stor duschplats och tvättställ i kommod, plats finns för mindre tvättmaskin, Separat utrymme med förbränningstoalett och handfat. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan från vardagsrummet. Det finns ytterligare två byggnader på fastigheten, en gäststuga med egen altan och ett förråd. Nymålat 2023. Udden är ett trevligt sommarstugeområde uppbyggt under 1970-talet med gemensamma badplatser och småbåtshamn (kö till plats) vid Hjälmaren. Fritidshusområdet Udden ligger ungefär lika långt från Eskilstuna som Katrineholm och närmaste matvaruaffär finns i Alberga som ligger ca 7,5 km i riktning mot Eskilstuna. Läs mer på samfällighetens hemsida www.uddenängtorp.se

  • Premium
Egnells väg 7, Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Egnells väg 7, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 2
Egnells väg 7, Mälarbaden, Eskilstuna kommun, bild 3

Egnells väg 7

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
4 595 000 kr
121 m²
4 rum
945 m² tomt

Välkommen till Egnells väg 7 i vackra Mälarbaden. Här möts du av ett hus om ca 121 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Vardagsrum med access till ett härligt uterum där värmen kommer tidig vår och förlänger sommaren en bra bit in i hösten. Utanför uterummet på altanen finns ett trevligt spabad för skön avkoppling året runt. Stort kök med bra arbetsytor och en del där du kan ha barstolar för skönt häng samtidigt som maten förbereds, plats för stort matbord framför täljstenskaminen. Rymlig entréhall med nytt klinkergolv som övergår till nyslipat ekparkettgolv som finns i hela huset. Väggarna är bredspacklade och målade i mjuka sköna färger som ger en skön harmoni. Till höger vid entrén ligger masterbedroom med hel garderobsvägg bakom skjutdörrar och till vänster vid entrén ligger helkaklat badrum med klinkergolv och två sovrum. Lättskött och insynsskyddad tomt med dubbelgarage. Fiber finns installerat. Nyinstallerad frånluftsvärmepump med mekanisk frånluft för effektiv och energisnål uppvärmning. Energideklaration är gjord innan bytet. Det finns även en ny luft/luftvärmepump med ac installerad. I närområdet finns fina strövområden, utsiktsplatsen Bredablick där du ser ända till Västerås, butikerna på Wäsby med både inredning, ost och chark samt Bistro Wäsby. På golfklubben finns även där en restaurang, Brasseriet med härlig terrass och utsikt över Mälaren. Vid golfklubben kan du spela padel på Seaside padel. Torshälla centrum med matvaruaffärer, apotek och restauranger ligger ca 4-5 km från Mälarbaden och på endast ca 10 minuter når du E20 mot Stockholm och Örebro.

  • Premium
Vikstavägen 14B, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
Vikstavägen 14B, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Vikstavägen 14B, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Vikstavägen 14B

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
110 m²
4 rum
842 m² tomt

Välkommen till Vikstavägen 14B och detta välvårdade enplanshus om ca 110 kvm fördelat på 4 rum och kök på återvändsgata. Ljust och fräscht kök med utgång till altan och trädgårdssida i söderläge. Rymligt vardagsrum med burspråk. Tre bra sovrum. Det finns ett helkaklat badrum med både badkar och duschplats samt ett helkaklat badrum med duschplats. Ny el i hela huset 2013. Krypgrundsavfuktare är installerad. Garage och fiber finns. Möjlighet att hyra båtplats nere vid ån. Huset är besiktat inför försäljningen och protokollet finns under dokument. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen, 5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl a förskola, skola F-9, gym, pizzeria, fotbollsplaner, matvaruaffär, goda kommunikationer och fina strövområden.

  • Premium
Stridsbergsgatan 4, Torshälla, Eskilstuna kommun

Stridsbergsgatan 4

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
3 970 000 kr
89 + 112 m²
4 rum
556 m² tomt

Välkommen till Stridsbergsgatan 4 och denna helrenoverade enplansvilla med källare. Entréplan rymmer tre sovrum och vardagsrum med öppen planlösning till kök med härlig köksö som har en induktionshäll med integrerad fläkt. Vardagsrummet har en öppen spis (eldningsförbud pga ej använd på senare år) och utgång till altan under tak finns vid köket. I källaren finns ett allrum, helkaklat badrum med bastu, sovrum, tvättstuga, diverse förråd och utgång till garaget. Ny el i källaren 2020. Två luftvärmepumpar med ac 2020. Ny fjärrvärmeväxlare december 2022. Samtliga golvbrunnar (förutom i tvättstugan) är bytta 2020. Här erbjuds helt enkelt ett mycket trevligt och välplanerat hem med bra planlösning. Fastigheten är besiktad och protokollet finns under fliken dokument, likaså är en radonmätning utförd 2024 med medelvärde 120-140 bq/kbm. En liten lättskött trädgårdstomt som angränsar till allmänning förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i trivsamma Torshälla är perfekt. Fastigheten ligger centralt med endast ett par minuters promenad till matvaruaffärer, restauranger, vårdcentral m.m. Flertalet förskolor och grundskolor finns också på promenadavstånd. Goda kommunikationer in till Eskilstuna.

Werrestorpsgatan 4I, Västermalm, Eskilstuna kommun

Werrestorpsgatan 4I

Radhus
Västermalm, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 795 kr/mån
21 758 kr/m²

Välkommen till Werrestorpsgatan 4I och en lägenhet i 2 plan om ca 82 kvm fördelat på 4 rum och kök. På entréplan finns kök med plats för mindre matbord, wc och vardagsrum med utgång till altan. På övre plan finns 3 bra sovrum och badrum med duschplats. P-plats ingår i avgiften. Hela lägenheten är omsorgsfullt renoverad. Närhet till Kronskogens strövområde och cykelavstånd in till Eskilstuna centrum. Matvaruaffär i närheten och både skolor och förskolor finns i närområdet. Stambyte är utfört under 2023 med helkaklat badrum på övre plan och ny toalett på entréplan samt nya radiatorer.

  • Plus
  • Uteplats
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Gökvägen

Tomt
Odlaren, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
973 m² tomt

Välkommen till Odlaren och denna avstyckade och byggklara tomt om ca 973 kvm. I samarbete med AChoice stenhus och Johnson & Son har du nu möjlighet att välja ur deras breda sortiment av byggnader. AChoice gör det tryggt för dig med ett fast pris innan bygget startar, inga extra avgifter och oväntade kostnader. Tomten samt kostnader för anslutning av VA, el och fiber köps separat och huset på entreprenad. Den generösa tomtytan ger dig gott om utrymme att skapa det perfekta hemmet. AChoice gör det hållbart. Ett hus byggt av sten ger dig en behaglig inomhuskomfort året om. Du får ett miljövänligt hus med minimalt underhåll som skänker dig både välmående och mer tid över till det som du tycker är roligt. Med sin robusta konstruktion är huset motståndskraftigt mot väder och vind och står stadigt i generationer. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med bästa läge mot äng och skog. Fastigheten är avstyckad från Odlaren 1:93. Anslutningsavgift för VA, el och fiber tillkommer och ligger enligt uträkning på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida på för VA 182 367 kr, el 50 000 kr och fiber 24 900 kr. Mer information om AChoice finner du på https://achoice.se/

  • Premium
Kriebsensgatan 14A, Centrum, Eskilstuna kommun

Kriebsensgatan 14A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 515 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till Kriebsensgatan 14A och denna rymliga lägenhet om 62 kvm fördelat på två rum och kök. Hall med goda avhängningsmöjligheter och direkt vid hallen finns köket som har gott om plats för matbord. Vidare in i lägenheten finns ett helkaklat badrum med klinkergolv, nytt 2022, sovrum med garderober och längst in finns vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord om man så önskar. Förening med god ekonomi och har under de 6 senaste åren haft en avgiftsfri månad. Här bor du mitt i centrala Eskilstuna med närhet till allt samtidigt som bostaden ligger tryggt och lugnt på låst grönskande innergård med bänkar och lekplats. Endast ett par minuters promenad ner till Mälardalens Universitet. Fiber via Stadsnätet.

  • Plus
  • Hiss
Sveavägen 28A, Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun

Sveavägen 28A

Lägenhet
Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
104 m²
4.5 rum
vån 1/2
4 695 kr/mån
24 952 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 28A och denna underbara lägenhet om ca 104 kvm fördelat på 4,5 rum och kök. Hela lägenheten är smakfullt renoverad under senare år. Det är från början 2 lägenheter som är ihopslagna, vilket betyder dubbla ingångar och gott om förvaring. Hela 6 st förråd hör till lägenheten. Högt till tak, ljus färgsättning samt vackra trägolv/parkettgolv i alla rum. Gemensamma ytor i källare såsom tvättstuga m.m. Gemensam uteplats. Köparen har tillgång till en kostnadsfri parkeringsplats på innergården. Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, Eskilstuna centrum, Mälarsjukhuset och härliga Djurgården med fina promenadstråk. Vid Sveaplan finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstation och Universitet. Fiber finns i fastigheten.

  • Plus
  • Uteplats
Rönnbärsvägen 22, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 22

Tomt
Mälby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
1 200 m² tomt

Välkommen till Mälby och Rönnbärsvägen. Här finner du en blivande tomt om ca 1200 kvm med underbar utsikt över Mälaren. Tomten är under avstyckning och strandskyddsdispens är inskickad. Kommunalt VA via grannfastigheten kostar ca 50 000 kr. Möjlighet till båtplats. Endast fem minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns längs hela Mälbyvägen. Kontakta mäklaren för mer information!

Lillängsvägen 7, Ekeby, Eskilstuna kommun

Lillängsvägen 7

Radhus
Ekeby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
712 m² tomt

Välkommen till Lillängsvägen 7 och denna trevliga 1½-plansvilla med hel källare som erbjuder en optimal planlösning. Huset är på ca 125 + 90 kvm. Friliggande garage med enklare förråd bredvid. Entréplan disponerar kök, stort vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp, tv-rum/sovrum samt badrum. En trappa upp finner vi tre sovrum, ett förråd (som kan göras om till ytterligare sovrum) samt ett badrum. I den inredda källaren finns en gillestuga och ett stort sovrum samt hobbyrum med förråd och matkällare samt stor tvättstuga där även bergvärmepumpen står. Vid entrén finns ett inglasat uterum och på husets framsida finns en uteplats. Husets entréplan och övervåning är renoverade under 2022 av Citygalleria. Barnvänligt och lugnt läge i omtyckta Ekeby. Lättskött, friköpt trädgårdstomt. Fiber finns.

Näktergalsvägen 59, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Näktergalsvägen 59

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
113 m²
5 rum
867 m² tomt

Välkommen till Näktergalsvägen 59 och en villa om ca 113 kvm fördelat på 5 rum och kök. Vid köket finns en mycket väl tilltagen matdel/allrum. Badrummet renoverades 2015 via fackman med kakel och klinker. Gästtoalett med vägghängd wc. Nytt tak 2015. Stort trädäck för sköna sommardagar och mysiga grillkvällar. Vidbyggt garage med förråd. Fiber finns installerat. Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen, 5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl a förskola, skola F-9, gym, pizzeria, fotbollsplaner, matvaruaffär, goda kommunikationer och fina strövområden.

Silvervägen 67C, Stenby, Eskilstuna kommun

Silvervägen 67C

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/2
3 052 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till Silvervägen 67C. Uteplats med liten trädgård i bästa solläge. En exklusiv lägenhet med påkostade materialval och vattenburen golvvärme i båda planen. Helkaklat badrum. Bostaden består av 3 rum och kök varav 2 sovrum, bägge sovrummen finns på övervåningen. Förråd i separat byggnad. Modernt kök med bänkskiva i tålig komposit i varmgrå kulör och rostfria vitvaror. Badrummet ligger på entréplan och består av duschplats, tvättställ, belyst spegel, wc, dessutom tvättmaskin placerade under arbetsbänken. Många snygga detaljer såsom fönsterbänkar i sten, takfönster i hallen på övervåningen mm. Fiber finns. En parkeringsplats följer lägenheten. En perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett nyproducerat radhus beläget i ett mycket populärt område. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Busshållplats precis utanför området.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Spovvägen 8, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 8

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 567 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villavagnar på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Elegant, smakfullt och välbyggt i både exteriör och interiör. Snyggt, bekvämt och ombonat men med tid och pengar över till det viktiga i livet. Finns i storlekarna 42 kvm respektive 50 kvm. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Spovvägen 11, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 11

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 821 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villa Rullebo på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Visar alla 14