Stjernfeldt Fastighetsbyrå

Stjernfeldt Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brunnströms väg 9B, null, Osby kommun

Brunnströms väg 9B

Lägenhet
Osby kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 495 000 kr
72,6 + 15 m²
3 rum
4 968 kr/mån
20 592 kr/m²

Nära Osbysjön ligger denna moderna bostadsrätt, nyproducerad 2019. Ett modernt och trivsamt boende på ett plan; 72,6 m2 fördelat på tre rum, varav två möjliga sovrum. Ett härligt uterum och trädäck med insynsskydd i söderläge. Interiören är ljus och tilltalande, välplanerat med öppen planlösning mellan kök, matsal och allrum. Helkaklat badrum som kombineras med tvättstuga. Genomgående ljusa väggar och en klassisk ekparkett som golvbeklädnad. Nibe frånluftsvärmepump kopplad till golvvärme och luftvärmepump är installerad för kyla ger en bra boendekomfort. Trädgård på både fram- och baksida att disponera och sköta. Utöver bostadsrätten ingår ett praktiskt förråd. Här bor du naturskönt nära Osbysjön med fina promenadstråk som går längs med sjön och in mot centrum. En kort promenad från bostadsrätten finner du Osby centrum för serviceutbud och goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Bokvägen 18, Älmhult, Älmhults kommun

Bokvägen 18

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 195 000 kr
162 + 39 m²
6 rum
1 667 m² tomt

Med högt läge och stor tomt. 20-talsvilla i modern stil, praktfullt belägen på Bokvägen. En stor kuperad trädgård, carport och förråd. Uteplats/altan i väster. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärme i kombination med eldstad. Ljust och hemtrevligt. Hela entréplan är perfekt inrett och anpassat för sociala tillställningar. Ett stort härlig kök med plats för stort matbord. Allrum/tv-rum i kombination med matsal. Övre plan erbjuder fyra möjliga sovrum samt en möblerbar hall. Två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Ett rymligt, modernt och välplanerat hem. Möckeln är ett populärt bostadsområde i Älmhult. Här bor du med närhet till både centrum och grönområde. Gångavstånd till förskola och sjön Möckeln. Kontakta mäklare för mer information och besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vaktvägen 3, null, Älmhults kommun

Vaktvägen 3

Övrigt
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 895 000 kr
2 009 m² tomt

Industrifastighet med bra läge i Älmhult. Fastigheten har en areal om 2009 m2 och är bebyggd med 1 plansbyggnad om 582 m2. Byggnaden är idag uppdelad i 2 uthyrningsdelar som innehåller verkstad och kontor. Fastigheten är fullt uthyrd. Fiber är indraget. Välkommen att boka tid för visning.

Konvaljvägen 18, Klöxhult, Älmhults kommun

Konvaljvägen 18

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
115 m²
4 rum
530 m² tomt

Modern enplansvilla med tilltalande arkitektur och vacker utsikt över en mindre damm. Villan ligger i ett lugnt och trivsamt område, bara en kort promenad till IKEA of Sweden och centrum. Huset har en öppen och väl genomtänkt planlösning med bra ljusinsläpp och stora fönsterpartier ut mot dammen. Modernt kök, helkaklat badrum, ett stort allrum och tre möjliga sovrum. Lättskött trädgård, där baksidan och terrass vetter mot sydväst. Solpaneler är installerade samt elbilsladdare. Robotgräsklippare ingår. I Klöxhult har du närhet till både grönområde, Skola F-9, barnomsorg och centrum.

Polygongatan 5, null, Älmhults kommun

Polygongatan 5

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
4 485 000 kr
151 m²
6 rum
761 m² tomt

Polygongatan i Västra Bökhult, ett av Älmhults nyare bostadsområden. Nu ges chansen till denna perfekta familjevilla, byggd 2019. En tilltalande villa i New England stil. Ett ljust hem med öppen och luftig planlösning. Många fönster som skapar ett härligt ljus, precis så som ett nyare hus ska vara. Två helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum. En lättskött trädgård där baksidan vetter mot sydväst, ett stort trädäck som sträcker sig längs husets kortsida samt en större balkong som även den vetter mot sydväst. Carport och förråd. Energieffektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump kombinerat med solpaneler. Solpanelerna är kopplade till elbilsladdare. Perfekt för dig som vill leva kostnadseffektivt. Västra Bökhult är ett familjärt och lugnt område. Många barnfamiljer trivs här, gångavstånd till lekplatser, förskola och skola. En kort promenad från huset finns även natursköna promenadstråk, sjön Möckeln och restaurang. Älmhults centrum har ett bra serviceutbud samt kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Klöxhultsvägen 21, Gamla Klöxhult, Älmhults kommun

Klöxhultsvägen 21

Villa
Gamla Klöxhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 995 000 kr
264 + 200 m²
7 rum
1 850 m² tomt

Funktionalistiskt byggd villa från 1960-talets slut. Centralt belägen i gamla delen av Klöxhult. Huset är varsamt renoverat med en fantastisk potential. En fantastisk möjlighet att förvärva en fastighet utöver det vanliga. Generösa, välplanerade utrymmen och ett stort pool och relaxrum i källaren. Gångavstånd till centrum, med kommunikation, handel och service. Stor hörn- och sluttningstomt med ett flertal stenlagda uteplatser och fontän. Pergola och grillplats utanför köksdelen. Klöxhultsvägen är belägen nära centrum med serviceutbud och kommunikation. Inom gångavstånd finns barnomsorg, skola, IKEA of Sweden samt fina promenadstråk och grönområden.

Hedebyvägen 16, Glumslöv, Landskrona kommun

Hedebyvägen 16

Lägenhet
Glumslöv, Landskrona kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
5 484 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkomna till Hedebyvägen 16 i Glumslöv! Omgivet av vackert landskap, i det lilla samhället Glumslöv, strax utanför Landskrona hittar vi denna trivsamma bostadsrätten i markplan. Bostadsrätten som har en boarea om 80 m2 innehåller 3 rok. Vidbyggt garage och en trevlig trädgård med uteplats. Härifrån har man närhet till såväl affärer och serviceutbud som storslagen natur vid Öresundsbukten.

  • Uteplats
Hjortvägen 46, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 46

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
5 508 kr/mån
17 222 kr/m²

Trivsamma och familjära Norregård! Nu ges chansen till denna bostadsrätt i populära BRF Fäladen. Belägen på ett plan med stor disponibel trädgård. Perfekt för dig som är trädgårdsintresserad eller vill ha något lättskött att ta hand om. Bostadsrätten är ljus och hemtrevlig med ett större kök, ett rymligt badrum, två sovrum, badrum med badkar samt en separat tvättstuga. Utöver bostadsrätten ingår även ett separat förråd och carport. Uteplats på både fram- och baksida, stenbelagd uteplats på framsidan och trädäck på baksidan. Föreningen tillhandahåller ett gemensamt förråd där man kan låna trädgårdsredskap samt lekplats på området. Här bor du lugnt och barnvänligt. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp och renhållning. Gångavstånd till fina promenadstråk, barnomsorg och skola. Bra serviceutbud inne i Älmhults centrum samt Älmhults handelsplats. I Älmhult har du goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Oxtorgsgatan 10A, Centrum, Älmhults kommun

Oxtorgsgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 038 kr/mån
22 153 kr/m²

Kanske är det Älmhults mest centrala läge? En stor balkong med utsikt över Älmhults västra delar. På kvällen går solen ner över byn. Bostadsrätten är belägen i populära BRF Kronan. Här bor du både förmånligt och trivsamt. Bostadsrätten har genomgått större renoveringar det senaste året, nytt kök, nya ytskikt och ändrad planlösning. Allt är väldigt smakfullt med välvalda material och färgval. Man har jobbat fint med detaljer och husets äldre charm finns kvar, fast i modern stil. Bostadsrätten är på 72m2, fördelat på 3 rum och kök. Två möjliga sovrum i bra storlek. Ett nyrenoverat kök med mörk köksinredning, en rustik bänkskiva passar fint till. Välutrustat. Helkaklat badrum med dusch. Inbyggda garderober och förvaringsyta, ett smart sätt att vinna plats. Utöver bostadsrätten ingår två förråd. En lägenhet som passar perfekt för förstagångsköparen, pendlaren, eller bara för dig som önskar en trivsam tillvaro. Älmhults by har ett bra serviceutbud, både i centrum och på Älmhults Handelsplats. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Fina promenadstråk finner du i Haganäsparken en kort promenad bort. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
Kompassgatan 16A, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 16A

Radhus
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 775 000 kr
120 m²
5 rum
5 740 kr/mån
23 125 kr/m²

Stor bostadsrätt i populära Västa Bökhult. Nybyggnadsår 2019, vem vill inte bo ljust, modernt och med öppen planlösning? Här erbjuds ett välplanerat och ljust hem! Kök i öppen planlösning med matsal och allrum fyra sovrum och två badrum i bra storlek. Disponibel trädgård på både fram och baksida, separat förråd i trädgården. Bostadsrätten är på 120 m2, genomgående ljus inrett samt ett passande ekparkett golv. I BRF kompassen bor du trivsamt och tryggt, en månadsavgift på 5740 kr. I västra Bökhult bor du lugnt och när naturen, en kort promenad från bostadsrätten når du sjön Möckeln. Fina promenadstråk och sjöstugans restaurang. I området finns även barnomsorg och skola, en kort promenad till ett flertal lekplatser. I Älmhults Centrum och Älmhults Habdelsplats hittar du ett gott serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Pilgatan 7, null, Älmhults kommun

Pilgatan 7

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 695 000 kr
104 + 129 m²
7 rum
698 m² tomt

Väldisponerad villa med hemtrevlig känsla! Lättskött trädgård, belägen på hörntomt. En kort promenad in till Älmhults centrum. Här finns färg och inslag som är tidstypiska från 70-talet. Välj att återskapa husets originalkaraktär alternativt något att modernisera. Här finns ett stort kök, tre rymliga sällskapsrum, tre sovrum samt två badrum. Goda förvaringsutrymmen. Uteplats i väster och österläge. Inglasad altan samt trädäck. En kort promenad från huset når du Älmhults centrum för serviceutbud samt goda kommunikationsmöjligheter. Öster om fastigheten finns fina promenadstråk i Haganässparken. I nästa kvarter bakom huset finns en trevlig secondhandbutik. Kontakta mäklare för ytterligare information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Målarevägen 13, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 13

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 544 kr/mån
18 672 kr/m²

Bostadsrätt med utsikt! I ett av Älmhults nyare bostadsområden ligger BRF Hagabostrand. Här bor du i nyproducerade bostadsrätter, ljust och modernt. Området erbjuder ett gott serviceutbud och en naturskön miljö. Nu ges möjlighet till en bostadsrätt med hörnläge och utsikt mot dammen. En stor inglasad balkong finns också. Njut av utsikten och solnedgången, läge mot väster. Planlösningen är öppen med fönster i olika väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Ett välutrustat kök, ett stort allrum kombinerad matsal, helkaklat badrum. Ljust sovrum och en praktisk klädkammare. Loftgången vid entrén är bred. Här finns plats för en andra uteplats. Till bostadsrätten ingår ett rymligt förråd. I Hagabo bor du nära Älmhults handelsplats som har ett gott och växande serviceutbud såsom matvarubutik och Ikea varuhus m.m. Barnomsorg och skola, Haganässkolan samt Internationella skolan finns nära. Fina promenadstråk i Haganässparken. En kort promenad från Hagabo når du även Älmhults centrum för ytterligare serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Norra Gamla vägen 19, Sånnaböke, Älmhults kommun
  • Budgivning pågår

Norra Gamla vägen 19

Villa
Sånnaböke, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
4 875 000 kr
210 m²
7 rum
1 235 m² tomt

Välkomna till Norra Gamla Vägen 19! Rymlig villa byggd 2012, med fint läge och lantlig omgivning. Huset har en spännande planlösning inspirerat av förra sekelskiftet, med harmoniserande färg och materialval, stora spröjsade fönster med mycket ljusinsläpp och en härlig rymd. Trädgård med odlingsmöjligheter och ett stort fristående garage med verkstadsdel. Härifrån har man närhet både till sjön Möckeln med en fin badstrand och till centrum med affärsutbud, kommunikation och skola.

Sparvgatan 10, null, Osby kommun

Sparvgatan 10

Villa
Osby kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
150 + 43 m²
4 rum
1 010 m² tomt

I de centrala delarna av Osby ligger den här trevliga villan byggd 1933. Huset har genomgått flera större renoveringar och ger ett fräscht intryck. Ny tilläggsisolering och fasad, allrummet har en utbyggd del med stora fönsterpartier och hela huset harmoniserar med färg och materialval. Härifrån har man gångavstånd in till Osby centrum med affärer, skolor, tåg och bussförbindelse. Ett flertal mysiga restauranger och en biograf/kulturhall. Närhet till Osbysjön med badplats och ett flertal natursköna strövområden.

Bokvägen 22, null, Älmhults kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Bokvägen 22

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 895 000 kr
147 m²
5 rum
709 m² tomt

Den perfekta familjevillan finns nu till salu, Bokvägen 22, Älmhult. Stilrent, modernt och hemtrevligt inrett. Stort kök i öppen planlösning med allrum. Större renoveringar och ombyggnader har utförts 2018-2023. Två sällskapsrum i bra storlek, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum och en separat tvättstuga kombinerad groventré. Genomgående ljusa och välvalda material- och färgval. Trädgården är delvis kuperad, vilket skapar en trevlig uppdelning av trädgården på baksidan. Öppen gräsyta, stensättningar och grövre singel. Lyxig lekstuga med högt läge. Trädäck mot öst och söder. Garage. Möckeln är ett lugnt och familjärt område, gångavstånd till fina grönområden och sjön Möckeln. Gångavstånd till barnomsorg och centrum för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Plåtslagargränd 5B, null, Älmhults kommun

Plåtslagargränd 5B

Radhus
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 750 000 kr
96,2 m²
4 rum
5 595 kr/mån
18 191 kr/m²

Hemtrevlig och modern bostadsrätt i familjära Hagabo. En bostadsrätt med trevligt läge, där framsidan vetter mot grönområde. Disponibel utomhusyta på både fram- och baksida. Stort trädäck. Bostadsrätten är i två plan fördelad på 96,2 m2, fyra rum varav tre möjliga sovrum. Här erbjuds ett stilrent kök, matsal, allrum, tre sovrum och två badrum varav ett är kombinerad tvättstuga. Planlösningen är välplanerad och ger mycket ljus. Köket är smart placerat och avgränsat men ger ändå en känsla av öppen planlösning in mot matsal och allrum. Ta chansen att förvärva detta hemtrevliga och lättskötta boende med en kort promenad från serviceutbud. I månadsavgiften på 5 433 kr ingår vatten/avlopp och renhållning. I Hagabo bor du trivsamt och nära till Älmhults handelsplats, Internationella skolan och grönområden. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Ugglestigen 6, Klöxhult, Älmhults kommun

Ugglestigen 6

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
86 + 108 m²
7 rum
995 m² tomt

Familjära, lugna och natursköna Klöxhult. Här ges chansen till en hemtrevlig villa med bra läge. Ett perfekt boende för dig som letar efter en väldisponerad villa. För barnfamiljen, alternativt för er som letar efter ett lagom stort hus. Trädgården är fint uppdelad i gräsmatta och blomsterland. Tomten gränsar till grönområde. Inglasad uteplats/altan som vetter mot väster. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum, två rejäla allrum och ett rymligt kök. WC och badrum. Separat tvättstuga och ett stort hobbyrum/lekrum. Garage. Området Klöxhult ligger nära naturen. Här finner du fina promenad- och löpspår. Varför inte prova utegymmet. Ta cykeln eller en promenad till centrum. Älmhult har ett bra service- och kommunikationsutbud. I Klöxhult finns både förskola och skola Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Målarevägen 27D, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 27D

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 700 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 855 kr/mån
23 611 kr/m²

Moderna och trivsamma, natursköna Hagabo! Bostadsrätt på första våningen med trädäck och mindre disponibel trädgård. Utsikt mot damm. Lägenheten är på tre rum och kök, varav två sovrum. Kök, matplats och allrum i öppen planlösning, stort badrum och kombinerad tvättstuga. Genomgående ljusa och tilltalande ytskikt. Ekparkett. Utöver bostadsrätten ingår ett separat förråd samt uppmärkt parkeringsplats. Föreningen tillhandahåller möjlighet till elbilsladdare. I bostadsrättsföreningen BRF Boklok Haga bor man lugnt, bekvämt och har nära till Älmhults handelsplats för serviceutbud och IKEA varuhuset. En kort promenad från Hagabo når man även Haganäsparken för fina promenadstråk samt Älmhults centrum för ytterligare serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Horshultsvägen 21, Virestad, Älmhults kommun

Horshultsvägen 21

Lägenhet
Virestad, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
470 000 kr
66,2 m²
2 rum
2 512 kr/mån
7 100 kr/m²

Trivsamma Virestad, här bor du lugnt och har nära till naturen. Bostadsrätten är modernt och hemtrevligt inredd. Tilltalande färgsatt med ljusa färger. Här erbjuds 66,5 m² fördelat på ett stort och rymligt kök. Ett praktiskt badrum med kombinerad tvättstuga. Ett ljust allrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Sovrum med walk in closet. Större trädäck och en rejäl disponibel trädgård, ingärdad. Låg månadsavgift på 2 512 kr/mån. Passar perfekt för dig som letar efter ett enkelt men trivsamt boende. I Virestad bor du naturskönt med gångavstånd till busshållsplats, Langes klädbutik samt Virestads friskola. Cykelavstånd till badplats vid Virestadssjön. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Hjortvägen 40, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 40

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
5 508 kr/mån
19 691 kr/m²

Hemtrevliga, gemytliga och naturnära Norregård! Ta chansen att förvärva denna trivsamma bostadsrätt på ett plan. Tre rum och kök, fördelat på 81 m2. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Bostadsrätten har genomgått större renoveringar åren 2018-2023 såsom kök, badrum och ytskikt. Disponibel trädgård på både fram- och baksida. Trädgårdens baksida gränsar till grönområde och är även delvis insynsskyddad. Utöver bostadsrätten finns även carport och ett förråd. Föreningen tillhandahåller även ett gemensamt förråd med gemensamma trädgårdsredskap. Ett barnvänligt område, ett stenkast från lekplats. Gångavstånd till barnomsorg. Du har även närhet till Älmhults centrum för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Fina promenadstråk ner till sjön Möckeln för badplats och restaurang. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Vintervägen 20, null, Älmhults kommun

Vintervägen 20

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
124 + 80 m²
5 rum
897 m² tomt

Centralt beläget på Vintervägen, ett familjärt område med en kort promenad in till centrum. Husets trädgård och baksida gränsar till grönområde. Fastigheten har genomgått större renoveringar och ombyggnader de senaste åren såsom tak, planlösning, kök, badrum och mycket mer. Renoveringarna är smakfullt och modernt utförda. Interiören är ljus och öppen med fokus på ljusa och naturnära färgsättningar. Här ges ett härligt nyrenoverat kök i öppen planlösning med matsal och allrum. En inbyggd kamin pryder sin plats. Kaminen är inbyggd i väggen, vilket gör att den inte stjäl någon golvyta. Fyra möjliga sovrum. Två helkaklade badrum i ljus färgsättning. En rymlig källare under hela huset. Här finns tvättstuga, förråd och plats för ytterligare sällskapsrum, alternativt ett hobbyrum. Trädgården är i bra storlek och lättskött. Ett stort trädäck sträcker sig längs husets långsida. Garage med elektrisk garageport. Ett perfekt hus för barnfamiljen. I slutet av gatan finns Gemöskolan, skola och barnomsorg och en kort promenad från huset finns även Linneskolan, Älmhults högstadieskola. Matvarubutik och tåg- och busstation. Kontakta mäklare för ytterligare information och besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Vinbärsvägen 9, Paradiset, Älmhults kommun

Vinbärsvägen 9

Lägenhet
Paradiset, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
106 + 15 m²
4 rum
7 895 kr/mån
23 538 kr/m²

Modern och tilltalande bostadsrätt med familjärt och lugnt läge. Belägen på återvändsgata med grönområde, på baksidan trädgård. Boendet är öppet, modernt och med en fantastisk takhöjd. Kök, matsal och allrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier från golv till tak skapar ett härligt ljusinsläpp. Glaspartierna är skjutbara och leder in till ett uterum/inglasad altan och terass som vetter mot väster. Ett härligt ställe att avnjuta kvällssolen. Vidare i bostadsrätten finner vi tre sovrum i bra storlek. Ett helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter samt en gäst WC. Genomgående ljusfärgsättning, vattenburen golvvärme samt ekparkett som golvbeklädnad. Disponibel trädgård på både fram- och baksida. Insynsskyddad. Utöver bostadsrätten finns ett rymligt förråd samt en carport. Ett perfekt boende för dig som letar efter en rymlig och modern bostadsrätt i populärt område. I BRF Paradisparken bor du tryggt och bekvämt. I månadsavgiften på 7 895 kr ingår vatten/avlopp och renhållning. Paradiset är ett av Älmhults nyare bostadsområden. Här bor du nära naturen, fina promenadstråk och sjön Möckeln. En kort promenad ifrån bostadsrätten finns även barnomsorg och lekplatser. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Gärdesgatan 18 A lgh 1102, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 18 A lgh 1102

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
750 000 kr
52 m²
2 rum
3 339 kr/mån
14 423 kr/m²

Bostadsrätt i populära Elmiers, här bor du lugnt och trivsamt med förmånlig avgift. En låg månadsavgift på 3339kr i månaden, inkluderat, värme, el, vatten/avlopp, renhållning och kabel-tv. Ett perfekt boende för dig som vill bo både bra och billigt. Bostadsrätten har en trevlig och väldisponerad planlösning. Ett modernt kök och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Ett ljus sovrum i bra storlek. Allrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Utgång till balkong i sydväst. Utöver bostadsrätten ingår två egna separata förråd. Samt tillgång till den gemensamma tvättstugan. En kort promenad från bostadsrätten når du centrum för bra kommunikationsmöjligheter och serviceutbud. Du har även nära till fina grönområden i Haganäsparken. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
Lindhult Borön 3, Lindhult, Älmhults kommun

Lindhult Borön 3

Villa
Lindhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
5 250 000 kr
160 m²
5 rum
2 824 m² tomt

På en stor tomt med lantlig omgivning ligger den här nybyggda och påkostade 1-plansvillan. Prydlig trädgård med häck och staket, gränsande till skog på baksidan, perfekt för lekande barn. Från Lindhult Borön är det ca: 10 minuters bilväg in till Älmhult, ett perfekt ställe om man vill ha ett modernt boende på landet men ändå ha närhet till mataffärer och annat serviceutbud.

  • Plus
Eriksgatan 21 C, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
5 247 kr/mån
13 900 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna hemtrevliga bostadsrätt med centralt läge på Eriksgatan. Ljust och modernt inredd med en känsla för detaljer. Bostadsrätten är belägen på andra våningen, hiss finns. Stor inglasad balkong som vetter mot väster. Här kan du koppla av mot solnedgången. Lägenheten är väldisponerad med ett sovrum i bra storlek. Därtill finns även ett kök med plats för matbord samt ett stort allrum med ett härligt ljusinsläpp. Allrummet är fint inrett med parkettgolv och en ljus och rustik fondvägg i trä. Badrum med stor spegel och handfat. Klassiskt färgsatt. Utöver bostadsrätten ingår två egna förråd samt en gemensam tvättstuga som är nyrenoverad. Med ett centralt läge bor du nära restauranger, tåg och busstation. Nära ligger även Kontoret IKEA of Sweden, IKEA museum samt annat serviceutbud som Älmhult erbjuder. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 45