Oscars Fastighetsmäkleri

Oscars Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegnérgatan 55B, 5 tr, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 18 apr kl 17:30
Tegnérgatan 55B, 5 tr, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Tegnérgatan 55B, 5 tr, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Tegnérgatan 55B, 5 tr

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 5/6
3 312 kr/mån
117 857 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade sekelskiftestvåa med högt fritt läge i vacker fastighet i en trevlig och välskött förening. Socialt allrum med både sällskapsdel samt matplats i öppen planlösning med köket. Stilrent och fullt utrustat kök med bra arbetsytor och förvaring. Generöst sovrum med gott om garderober samt plats för dubbelsäng. Nyrenoverat badrum med smakfullt stenkakel i varma toner, golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Sammantaget en optimalt planerad lägenhet med utsökt läge med närhet till allt staden kan erbjuda. Flertalet mataffärer finns i närheten att välja mellan och ett par minuters promenad till närmaste tunnelbana. Föreningen är mycket välskött och består till stor del av mindre lägenheter vilket är ett trevligt inslag och bidrar till bra grannsämja. Föreningens innergård med grill och utemöbler är välbesökt sommartid. Balkong i anslutning till lägenheten finns dessutom att nyttja. Välkommen till Tegnérgatan 55.

  • Premium
  • Hiss
Odengatan 2, 1,5 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Odengatan 2, 1,5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
12 900 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1,5
5 365 kr/mån
120 561 kr/m²

Enastående vacker och ljus lägenhet på attraktiv adress. Välskött, lågt belånad förening. Balkong. Välkommen till denna ytterst välplanerade och genomgående lägenhet med flödande ljus från två vädersträck. Ett elegant boende med bevarade detaljer så som stuckaturer, takrosetter, djupa fönsternischer och det klassiska serveringsskåpet. Sällsynt generös takhöjd och genomgående vackra trägolv. Optimalt planerad med kök och storslaget sällskapsrum i öppen planlösning.Tre sovrum med platsbyggda garderober och gott om förvaring. Rogivande Master Bedroom med access till solig balkong mot lugn innergård. Spatiöst, exklusivt badrum med dusch, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme och infällda spotlights. Entré med god plats för avhängning och ett bord/skänk. Pampig fastighet med närhet till bra kommunikationer, restauranger och butiker. Utsikt över charmiga Lärkstaden med populära Valhallabageriet snett över gatan. En lägenhet som måste upplevas. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsallén 7, 5 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Erik Dahlbergsallén 7, 5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Erik Dahlbergsallén 7, 5 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Erik Dahlbergsallén 7, 5 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
5 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 5/6
1 766 kr/mån
131 585 kr/m²

Högt belägen i vacker och välskött fastighet anno 1913 invid Karlaplan finns denna underbara tvåa med social planlösning med öppet kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp via stora spröjsade fönster. Kök med full maskinell utrustning och bra arbetsytor samt extra förvaring i anslutande skafferi. Generöst tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring via både garderober samt klädkammare. Välkomnande hall med avhängning via garderob och ingång till mindre badrum med dusch. Sammanfattningsvis är detta en underbar lägenhet på bästa läge, näst högst upp i fastigheten med utsökt läge och närhet till all service samt kommunikationer man kan önska.

  • Premium
  • Hiss
Danderydsgatan 27, 2tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45

Danderydsgatan 27, 2tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
8 150 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/6
4 639 kr/mån
111 644 kr/m²

Exklusivt boende med servicekoncept - optimalt planerad - balkong i sydväst - garage. Med ett ytterst attraktivt läge på Östermalm återfinns denna optimalt disponerade lägenhet. Välkommen till ett exklusivt boende med unikt servicekoncept och garage i fastigheten. Här får du tillgång till 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Anna. Här erbjuds mycket goda möjligheter för distansarbete samt dagstidningar och kaffebar. Anna ser till att du trivs och erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering, hämtning och lämning av kemtvätt. Boende kan via Anna också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc. Läs mer på https://brfsadesarlan6.se/pluskonceptet%202.html Den genomgående lägenheten är anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med härligt ljusinsläpp från två vädersträck som skapar en social och trevlig atmosfär. Spatiöst sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Designföretaget HTH står för den eleganta köksinredningen och Siemens för all maskinell utrustning. Rymlig matplats med utrymme för upp till 10 personer. Ljust och rogivande master bedroom med access till solig balkong i sydväst. Flera inbyggda garderober ger gott om förvaring. Det intilliggande sovrummet har även det utgång till den möblerbara balkongen. Genomgående vacker enstavig ekparkett från Kährs. Rymligt helkaklat badrum med dusch, klinkers, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. All badrumsinredning från Aspen. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Garage med mycket låg avgift ( 1704 kr - 1917 kr/månad ) och källarförråd nås direkt från hissen. I det härliga kvarteret finns flera restauranger bland annat den välkända krogen Ärla. Här erbjuds ett boende utan att behöva använda trappor. Storstadens puls med Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan inom några minuters promenad. Mycket goda kommunikationer. En lägenhet som måste upplevas. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grevgatan 42, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Grevgatan 42

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
44 m²
2 rum
2 448 kr/mån
112 500 kr/m²

Med ett ytterst attraktivt läge på Östermalm och i eftersökta kvarter återfinns denna väldisponerade lägenhet med fritt läge samt stor balkong med förmiddagssol. Synnerligen ljus och välplanerad i gott skick i modern fastighet. Välkomnande hall med plats för avhängning, här finns även flera inbyggda garderober. Generöst ljust sällskapsrum med burspråk och stora fönsterpartier, här finns plats för såväl soffgrupp som trevlig matplats för ca 4-6 personer. Välutrustat kök med bra skåpinredning, diskmaskin, kyl/frys, spisfläkt samt spis med glaskeramikhäll Trevligt sovrum mot gården med utgång till stor balkong med härlig förmiddagssol. Helkaklat, renoverat badrum med dusch, WC, handfat infälld i kommod samt tvättpelare. Mycket solid förening. Föreningen har en trevlig gård med grillmöjligheter. Lägenheten disponerar ett källarförråd Genomgående parkettgolv. På ett par minuters promenad nås Kungliga Djurgården, Karlaplan och Östermalmstorg I kvarteren finns många populära restauranger och butiker inom promenadavstånd.

  • Plus
Krokvägen 13, Storängen, Nacka kommun
Krokvägen 13, Storängen, Nacka kommun, bild 2
Krokvägen 13, Storängen, Nacka kommun, bild 3

Krokvägen 13

Villa
Storängen, Nacka kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
19 000 000 kr
282 + 107 m²
11 rum
2 177 m² tomt

Välkommen till Villa Hesselman – en nationalromantisk idyll belägen i kulturhistoriskt intressanta och eftertraktade Storängen. Med traditionell charm och klassisk elegans och med den generösa och lummiga trädgårdstomten kan denna vackra villa ge även den kräsne köparen ett ändamålsenligt och behagligt boende. Arkitekt Albin Brag ritade villan som uppfördes 1906 och sedan köptes 1907 av civilingenjör Jonas Hesselman, känd för att bland annat ha uppfunnit den reversibla dieselmotorn. Villan kallas därför Villa Hesselman. Tomten som sluttar mot söder hade från början karaktär av naturtomt men anlades 1940 med terrasser, murar och trappor efter ritningar av trädgårdsarkitekten Ulla Bodorff. Villan ligger högt och fritt med utsikt över området. Den rymmer två våningsplan samt delvis inredd vind och stor källare. Villan är välskött och underhållen men i behov av genomgående uppdatering och renovering. Entréplanet består till stora delar av de sociala ytorna med vardagsrum, matsal, bibliotek och hall förutom kök, serveringsrum med skafferi, syrum och jungfrukammare. Här återfinns en rad vackra originaldetaljer som helspröjsade fönster, ståtlig Rörstrandskakelugn, parkettgolv och i entrén golv av kolmårdsmarmor. Den lummiga trädgården gör sig påmind genom de stora fönsterpartierna och med utgång till verandan kommer man lätt ut till terrassen med fontän. Via trappan med blyinfattat fönster når vi det övre planet med sina fyra generösa sovrum, varav det större sovrummet har kakelugn, inredd klädkammare och privat balkong. Här finns badrum och access till vindsplanet. Vinden har ett inrett gästrum med tillhörande wc och tvättrum. Stora delar av vinden används som förråd. Källarplanet med sina tjocka stenväggar och rejäla ytor inrymmer bland annat tvättstuga, dusch, WC, förvaring och teknikrum men även en enklare vinkällare och trädgårdsförråd. Även här finns utgång till trädgården. I ett hörn av trädgården ligger en liten idyllisk stuga från 1920-talet. Den flyttades hit ca 1980 från Vårby. Här har den använts som lekstuga och senare som förråd. Villa Hesselman välkomnar oss med sin unika atmosfär, sin hemtrevnad och sin charm, samtidigt som huset manar till en viss vördnad genom sin nästan hundratjugoåriga historia. Ljuset flödar genom de stora fönstren och skapar harmoni i varje rum. Den lättskötta trädgården erbjuder både avskildhet och möjligheter till utomhusliv. Den rymliga terrassen är idealisk för sommarens grillkvällar och familjemiddagar. Här finns naturligtvis goda möjligheter till lek och trädgårdsarbete, vilket gör villan perfekt för barnfamiljen såväl som för den som söker en oas att komma hem till efter arbetet. Storängen började bebyggas 1904 och anses som landets bäst bevarade villaområde från denna tid då nationalromantiken blomstrade. Läget är lugnt med fina promenadvägar och badsjöar på nära håll förutom tillgång till stora naturområden. Här finns utmärkta skolor och förskolor. Butiker, restauranger och all tänkbar service är lätt tillgänglig genom närheten till Forum och Nacka centrum. Med goda kommunikationer tar du dig snabbt in till Stockholm city för arbete eller nöje. Den blivande tunnelbanan kommer ytterligare att underlätta resandet. Dessutom ligger skärgården lockande nära med möjligheter till båtliv och salta bad. För bokning av visning den 14 april kontakta Ted Bauer, 0733-281414 eller [email protected]

  • Premium
Lästmakargatan 18, City/Norrmalm, Stockholms kommun

Lästmakargatan 18

Lägenhet
City/Norrmalm, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/10
3 154 kr/mån
124 911 kr/m²

I ett högt och fritt läge, endast ett stenkast från Stureplan på lugn gata med bästa City läge saluförs denna högkvalitativa bostad om 56 kvadratmeter i en ÄKTA FÖRENING som för denna lägenhet GODKÄNNER JURIDISK PERSON och godkänner FRI ANDRAHANDSUTHYRNING. Lägenheten är ljus och öppen och består av ett rymligt vardagsrum med integrerat kök och matplats. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och diskmaskin. Generöst sovrum med bra förvaring via hel garderobsvägg. Stilrent helklaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Välkomnande hall med riklig avhängning via stor skjutdörrsgarderob. Här är din chans att äga en modern och ”färdig att flytta in i lägenhet”. Denna optimala tvåa erbjuder ett högkvalitativt boende med alla bekvämligheter inom räckhåll för den som söker en central och attraktiv plats är Östermalm/City ett utmärkt val. I detta livliga och trendiga område kommer du att trivas, med utmärkta kommunikationer, trevliga promenadvägar samt ett brett utbud av restauranger, caféer och barer inom räckhåll.

Segelbåtsvägen 14, Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Segelbåtsvägen 14

Lägenhet
Stora Essingen, Stockholms kommun
Oscars Fastighetsmäkleri
4 275 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/6
4 732 kr/mån
73 077 kr/m²

Pittoreska Stora Essingen presenterar, på lugn återvändsgata i byggnad med sjöutsikt mot Mälaren 58,5 kvalitativa kvadratmeter. Bostaden i hörnläge tilldelas generösa ljusinsläpp genom flertalet fönsterpartier. Genomtänkt planlösning med goda förvaringsmöjligheter, öppen lösning mellan kök och vardagsrum samt inglasad balkong vänd väst. Här kombineras stilrena materialval, smarta lösningar och vackra detaljer allt i harmoni. Denna bostad är för dig som önskar en behaglig tillvaro. Lägenheterna på Segelbåtsvägen 10 och 12 består av vanliga bostadsrätter medan Segelbåtsvägen 14 är 50+ boende. Se paragraf 2 i föreningens stadgar. Cityläge kombinerat med skärgårdskänsla. Optimal kommunikation, Närhet finns till Essinge båtsällskap, pendelbåt på sommaren, spårvagn och flertalet bryggor att bada vid. Välskött förening – till medlemmarnas förfogande finns bland annat en övernattningslägenhet och gästlokal samt garage med mera. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8