HusmanHagberg Bohuslän

HusmanHagberg Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Vattersröd 4

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 695 000 kr
30 m²
2 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till Vattersröd 4 och detta fantastiska ogenerade läge med knappt en kilometer ner till salta bad i Åbyfjorden! Möjlighet till båtplats finns via Risdals Bryggförening, något som nuvarande ägare inte haft användning för. Nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar de senaste åren. Bland annat har ytdränering, tilläggsisolering av stugan samt utfyllnad och ny gräsmatta genomförts. Stugan har ett allrum med tak öppet till nock, ett nyrenoverat sovrum och ett klassiskt kök. Uterummet är inbyggt, detta gjordes under förra året i samband med ytdränering och grusläggning. Det har även installerats en förbränningstoalett. Den lilla gäststugan är isolerad och har genomgått en renovering med bland annat nytt golv, här finns även en våningssäng. Här bor du på kort avstånd till de fantastiska kustpärlorna såsom Örn, Bohus Malmön, Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand. Det är även cykelavstånd till Rödsgubben och för att förgylla sommarkänslan med färska jordgubbar samt Stenugnsbageriet. I närheten finns även Kustcharken som med sitt enastående utbud är ett ställe man inte vill missa, snart finns även en barbecue uteservering i anslutning till butiken! På fastigheten finns en grävd brunn som står för vattenförsörjningen sommartid. Till brunnen finns en elektrisk pumpautomat med trycktank som förser kök och tvättfat i uthus med vatten. Inför vintern töms systemet på vatten och pumpautomaten förvaras i den uppvärmda gäststugan. För mer information eller för att boka en förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel: 073 961 92 94.

  • Premium
Ytten Bäckelid 2, null, Strömstads kommun

Ytten Bäckelid 2

Tomt
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
995 000 kr
3 651 m² tomt

Med sitt natursköna läge och goda sol-förhållande är detta en perfekt plats för er som vill skapa något unikt. Den rymliga tomten med den bedårande sjöutsikten ger fina förutsätt medan man hör vindens sus i tallarna. Förhandsbesked behöver sökas på nytt innan man söker bygglov, vatten, avlopp och el får man själv som köpare ombesörja. Båtplats kan ordnas vid intresse.

Ytten Gåsebågen 2, Strömstad, Strömstads kommun

Ytten Gåsebågen 2

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
808 m² tomt

Fridfull sjö och naturnära tomt i Strömstad! Med magisk sjöutsikt över Färingen har denna fastighet potential att bli ditt nya drömboende. Åtskild från alla människor och trafik kan man koppla av här i ett stillsamt område med naturen som läte. Tillhörande fastigheten finns det servitut för båtplats men även den lockande badklippan fungerar utmärkt för sol och badintresset. Med utsikten över både insjön och skogen som omfamnar Färingen, känns det svårt att inte vilja vara här på sommartid. Fastigheten besitter 808 m² utan närliggande grannar vilket kommer skapa lugnet i din vardag. På fastigheten finns också mindre bostadsbyggnad i omfattande behov av renovering , perfekt för den händige! Till fastigheten finns el anslutet. Vatten och avlopp saknas men möjlighet till avlopp på servitut samt vatten på egna fastigheten. Strömstad når du med ca 10 minuters bilfärd, där kan du både kan upptäcka västkustkänslan men även stadens bekvämligheter. Den vackra norska staden Halden nås även den med inom rimlig tid. Som friluftsaktivitet ligger Färingestugan placerad på en ö mitt i sjön. Där finns åtkomst till både grillplats och övernattning om så önskas. För att ta sig till Färingeön så finns det en trevlig och smidig strandpromenad som sedan fortsätter över en gångbro, eller varför inte ta den egna båten? Varmt välkommen att boka tid för visning!

Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A05

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

  • Premium
  • Nyproduktion
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
  • Imorgon kl 11:00
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 2
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 3

Evensås 457

Villa
Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
13 995 000 kr
203 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva en exklusiv arkitektritad villa på Skaftö, belägen i det fina området Evensås i Fiskebäckskil. Området har nyligen byggts ut med flertalet påkostade hus och Evensås 457 är en av de främsta fastigheterna i området. Villan har en praktfull arkitektur som kopplas samman med den omgivande naturen och är byggd med massiva och enastående materialval. Fastigheten erbjuder en fantastisk havsutsikt mot väst och Gullmaren, samt en omgivning av bohuslänsk granit. Villan består av ett stort och ljust entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett rymligt sovrum med glasdörrar mot trädgården. Interiört är huset mycket fint och påkostat lika så exteriört; med platsgjutna bänkar och fönsterbrädor, integrerade vitvaror av hög kvalitet och platsbyggd förvaring. På övervåningen finns ett stort allrum, två sovrum, badrum och utgång till en stor balkong. Villan erbjuder även smarta lösningar som tvättnedkast, garderober för förvaring och walk-in-closet. Tomten är högt belägen med naturområden i flera riktningar, vilket ger en insynsskyddad och unik miljö för huset. På fastigheten finns även ett stort garage med inredd lägenhet ovanpå. Området erbjuder en naturskön miljö med närhet till havet och klipporna, samt närhet till Fiskebäckskil med sina restauranger och sommarliv. I närheten finns även Skaftö Golf, vandringsleder och badplatser. Lysekil nås lätt genom en kort promenad till färjeläget, därefter en båttur på ca 12 minuter. För intresse och privatvisning kontakta Robert Blom, 070 425 62 02, [email protected].

  • Premium
Kasebacken 2, null, Strömstads kommun

Kasebacken 2

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 295 000 kr
75 + 20 m²
4 rum
6 250 m² tomt

Stor fastighet med stora möjligheter! På Kasebacken 2 bor man på 75 m² + 20 kvm fördelade på 4 rum, varav två sovrum. En perfekt bostad för den lilla familjen för såväl fritids som permanentboende! Här finns en rejäl tomt om 6250 m²för dem med spring i benen eller odlingsdrömmar. Övriga byggnader består bl.a. förrådsbyggnad med vidbygd carport. På kort avstånd ligger Älgsjön som erbjuder badmöjlighet men också en vacker plats att finna lugnet. På ca 20 minuter når vi centrala Strömstad eller Norska gränsen. Byggnaden är besiktigad av Anticimex, ta gärna del av bifogat besiktningsprotokoll.

Poppelvägen 12, Munkedal, Munkedals kommun
  • Budgivning pågår

Poppelvägen 12

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
550 000 kr
101 + 44 m²
4 rum
1 023 m² tomt

Välkommen till Poppelvägen 12 på Stale i centrala Munkedal! Här bor du med närhet till bland annat skolor, livsmedelsbutiker, kommunikationer och allt som Munkedal har att erbjuda samt gångavstånd till Tempo och Pizzeria Stale! Fastigheten inrymmer bostadshuset i ett plan med källare kombinerat med garage (vikport). På tomten finns även en mindre friggebod i mindre bra skick. Huset har genomgått viss renovering 1990 samt 2008. Där bland annat omläggning av tak samt tillbyggnation av entrén har genomförts. Tidigare yttervägg är nuvarande innervägg mellan kök och den tillbyggda entrédelen. Dränering är gjord och där finns platon-matta längs husknuten, detta genomfördes ca 1990. Bostadsområdet är familjevänligt med gemensamma lekplatser och på kort promenadavstånd finns härliga promenadstråk. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda-fel försäkring i samband med överlåtelsen. Se besiktningsprotokoll under dokument för mer information om husets skick och dess behov av renovering.

Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun
Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun, bild 2
Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun, bild 3

Vrångebäck 415

Fritidshus
Brastad, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
12 995 000 kr
197 + 10 m²
5 rum
4 770 m² tomt

Välkommen till Vrångebäck 415 och denna magnifika fastighet, en dröm för alla som älskar havet! Med integritet och med fantastiskt havsutsikt över fjorden, erbjuder verkligen det bästa av båda världar. En fridfull plats att koppla av på och en fantastisk utsikt att njuta av! Fastigheten om 4770 kvm inrymmer bostadshus, gäststuga med garage samt friliggande bastu. Bostadshuset som uppfördes 2002 består av 197 välplanerade kvadratmeter. Fem generösa rum samt ett rymligt och lättarbetat kök. Alla rum har designats för att maximera ljusinsläppet och ge möjlighet till att njuta av den fantastiska utsikten. Från den rejäla terrassen kan man njuta av solnedgångar och av havets brus. År 2022 installerades elbilsladdare samt solceller, vilket bidrar till lägre driftskostnader. Det finns hela tre balkonger på övre plan. Här kan man till exempel ta en kopp kaffe på morgonsolen eller en middag utomhus i kvällssolen. Gäststugan är rymlig och perfekt för vänner eller familjemedlemmar som vill komma och upptäcka den vackra miljön. Undangömd på berget finns en bastu. Även härifrån har man en spektakulär utsikt över fjorden genom den fina glasdörren. En perfekt plats att varva ner efter en lång dag. Denna fastighet passar er som älskar närheten till havet och söker en plats att slappna av på. Med sina generösa och ljusa rum, fantastiska havsutsikt, rymlig terrass och flera balkonger finns det något för alla! Varmt välkommen att kontakta oss idag och låt oss visa dig denna pärla vid havet! Fastigheten visas enbart med privat visning.

  • Premium
Bräcke 1, Sannäs/Mjölkeröd, Tanums kommun

Bräcke 1

Gård/Skog
Sannäs/Mjölkeröd, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
8 000 000 kr
97 + 71 m²
5 rum
16,3 ha tomt

Längst in på vägen med ogenerat läge finner vi denna trevliga hästgård med massor av möjligheter! Denna lantbruksenhet om 16,36 ha erbjuder allt vad man kan önska av livet på landet. För er med intresse av skog och jakt finns här ca 1 ha impediment & ca 8,8 ha produktiv skogsmark innehållande ca 2300 m³sk med tyngdpunkt vid trädslagsfördelning på tall. Skogsmarken i all ära men detta är framförallt en fantastisk hästanläggning! Här finns nybyggt stall med vattenburen golvvärme, innehållande 5 boxar, spolspilta, foderförvaring samt sadelkammare med gott om plats för matbord. Stallet är vidbyggt ekonomibyggnad vilken dessutom innehåller en rejäl verkstad med full takhöjd samt pelar-kran. På övre plan finns ett stort rum för kurser, konferenser eller övernattande gäster- här sätter bara fantasin stopp! Paddock med mått 40x20, rundcorall (15 m. dia.) samt betesmarken utgörs av 5,7 ha, stängslat och klart (nuvarande ägare har tidigare även arrenderat grannmarken). Bostadshuset är uppfört år 1848 och ligger vackert placerat i gårdscentrat. Här bor man på 97+71 m² fördelat på fyra sovrum, luftigt helkaklat badrum, vardagsrum, rejält kök med gott om bänk-yta och plats för matbord. Vidbyggt huset finns också altan i sydvästligt läge. Övriga byggnader på fastigheten är gäststuga och ett garage/lösdrift. På kort avstånd når man bl.a. Mjölkeröds golfklubb och Sannäs, men också såklart Grebbestad, Strömstad & Tanumshede. Här kan man alltså bo på landet, men ta cykeln till havet!

 Råghult tomt 5, null, Sotenäs kommun

Råghult tomt 5

Tomt
Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 100 000 kr
1 423 m² tomt

Naturskön fastighet om 1423 m² med gångavstånd till centrala Bovallstrand med lugnt läge finns nu tillgänglig för er som vill förverkliga era drömmar om att bygga nytt. Här finns chansen att bygga ditt dröm boende i naturskön miljö med endast två kilometer från hamnen i Bovallstrand, med skogen som närmsta granne. Här fångar du solen med lugnt läge mitt mellan kustpärlorna i Sotenäs med närhet till hav och natur. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning på tomten.

Ödby 29, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Ödby 29

Fritidshus
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
8 495 000 kr
162 m²
5 rum
1 312 m² tomt

Drömmer ni om ett nybyggt hus vid kusten, med gångavstånd till bad, möjlighet till båtplats om så önskas, och Hunnebostrands pittoreska samhälle? På Ödby 29 finns nu möjligheten att få flytta in i ett nybyggt hus. Under vintern 2022/2023 uppfördes här en lättskött, stilren, toppmodern byggnad i 1 ½-plan om hela 163 m², vilken lämpar sig väl för både permanent och fritidsboende. Här bor man i öppen och ljus planlösning, där nedre plan erbjuder bl.a. ett socialt utrymme i allrummet som är en förlängning av köket och matplatsen i burspråket. Utgångar till uteplatser i flera väderstreck. och den solrika tomten om 1312 m². På nedre plan finns också sovrum, rymligt helkaklat badrum samt tvättstuga och klädkammare. Övre plan inrymmer även ett härligt sällskapsrum, här finns en mysig och energieffektiv braskamin. Tre balkonger låter er fånga solen som ni önskar och ger en härlig överblick över omgivningarna. Byggnaden är utrustad med solpaneler, beräknad årsproduktion 11.000 kWh, vilket överstiger husets beräknade förbrukning. Huset är också förberett för elbilsladdare. Byggrätten för fastigheten är 200 m² varav 140 m² för bostadshus. I dagsläget är 100 m² utnyttjat. På ca 10 minuter har man promenerat till Ödby Ö, som ligger vid Sotekanalens inlopp med underbar utsikt över Ramsvik. Här badar man om så önskas och här finns möjlighet till egen båtplats för att själv kunna upptäcka den vackra arkipelagen. Från Ödby Ö når man centrala Hunnebostrand via gångbrygga efter promenad på ytterligare ca 10-15 minuter. Välkomna till denna fantastiska bostad, med naturen som närmsta granne och havet på kort avstånd!

  • Nyproduktion
Sälgslingan 25, Strömstad, Strömstads kommun

Sälgslingan 25

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 595 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
6 100 kr/mån
22 179 kr/m²

Varmt välkomna till detta modernt kedjehus i bostadsrättsform byggt 2021. Ni bjuds här en mycket trevlig boende i barnvänligt område. Med sin generösa yta och moderna planlösning passar denna bostad perfekt för den som vill ha gott om utrymme att trivas och leva i. Den naturnära omgivningen ger dig möjlighet att njut av lugnet och frisk luft samtidigt som stadens bekvämligheter ligger på bekvämt avstånd. Här kan du flytta in utan att behöva göra några större förändringar. Här finns allt du behöver för att skapa ett hem fyllt med stil och funktion. Den naturnära omgivningen ger dig möjlighet att njuta av lugnet och frisk luft samtidigt som stadens bekvämligheter ligger på bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en unik möjlighet att skapa ett bekvämt och modernt hem för den stora familjen. Kom och upptäck allt som Sälgslingan 25 har att erbjuda!

  • Balkong
  • Uteplats
Medvik 5, null, Strömstads kommun

Medvik 5

Fritidshus
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 395 000 kr
62 m²
2 rum
1 082 m² tomt

Med kursen mot Bågen och havets salta stänk, sandstränder och karga Bohus-klippor finner vi denna trevliga fastighet med möjlighet till både permanent och fritidsboende. Här bor man på på 62 kvm fördelat på två rum och kök med med öppen planlösning. Här är ytskikten ljusa och fräscha och skicket lämnar tid över för annat. Till exempel kan man njuta av den härliga tomten om 1082 kvm, med underlag för både odling och sommarlekar. På ca 1500 meter når ni småbåtshamn med sandstrand för de minsta. Vidare ut i naturen når vi Skälbågen med sin underbara natur. Centrala Strömstad når vi på cykel eller ett par minuter med bil. Varmt välkomna att besöka denna trevliga fastighet! Besiktningen sker första veckan efter påsk.

Åkervägen 1, Stockevik, Lysekils kommun
  • Budgivning pågår

Åkervägen 1

Tomt
Stockevik, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 200 000 kr
3 757 m² tomt

Välkomna till idylliska Stockevik och Åkervägen! Nu kommer äntligen en sällan skådad möjlighet att förvärva en byggklar tomt i en fantastisk skärgårdsmiljö med "badrocksavstånd" till havet. Tomtens storlek efter lantmäteriförrättning kommer att bli ca 2050 m2. Utgångspriset är 3 200 000kr inkl. VA–anslutning. Fastigheten ligger utanför detaljplanen vilket skapar goda möjligheter att själv utforma sitt hus efter önskemål. Marken är väl avschaktad, dränerad och förberedd för byggnation. Vilket medför att du som köpare får en enklare byggprocess och en mer lättöverskådlig kostnadskalkyl. Stockevik, med sin placering intill Gåsöfjorden har ett lugnare tempo sommartid än de pulserande grannsamhällena Grundsund och Fiskebäckskil vilka ni smidigt tar er till lätt via grusad cykelväg. Fastigheterna kommer även att ha förtur till båtplats i Stockeviks hamn ( vid mantalsskrivning på fastigheten, dvs helårsboende ) , hit går ni till fots på under 3 minuter. Bohusläns vackraste arkipelag når ni inom ett par minuter med båt. Den golfintresserade har även nära till Skaftö GK. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket medför valfrihet i fråga om byggnation, vill ni ha hjälp med kontakt till någon av de många etablerade husleverantörerna i vårt område för en offert, fråga oss gärna! För mer information och visning på plats kontakta ansvarig mäklare Robert Blom 070 425 62 02, [email protected] Välkommen med ert intresse!

Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun
  • Imorgon kl 13:15
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 2
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 3

Tjädervägen 13

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 695 000 kr
194 + 15 m²
7 rum
746 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt ståtlig villa i klassisk stil som måste upplevas på plats! Utanför bostadshuset finns en underbar trädgård och en härlig uteplats där familjen kan njuta av utomhusaktiviteter och sociala sammanhang. Detta är den perfekta platsen för sommarkvällar med hela familjen! Här finns även solceller med en beräknad produktion på 12 500 kWh/år. Bostadshuset om över 200 kvm erbjuder bland annat ett högkvalitativt Mobalpa kök, en härlig öppenspis med insats för uppvärmning och mysfaktor. Källaren är nyrenoverad år 2016 i modern stil och inrymmer bland annat ett stort badrum och bastu. Övre plan inrymmer fyra stora sovrum samt ett helkaklat ensuite-badrum med bubbelbadkar. Villans generösa utrymmen och välplanerade rum skapar ett hem designat för att passa hela familjen. Här finns även elbilsladdare med säkringsövervakning. På Tjädervägen bor du med gångavstånd till centrala Munkedal med bland annat förskolor, Munkedal tågstation samt livsmedelsbutiker och natursköna promenadstråk i ett familjevänligt område. Kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel för mer information.

  • Premium
Finnpå 4, null, Strömstads kommun

Finnpå 4

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 650 000 kr
104 + 13 m²
3 rum
1 410 m² tomt

I området kring Lommelands-Röd finns det mycket byggnads historia. Här på gårdarna, finns vackra hus, utsmyckade med snickarglädje och vackra proportioner. Fastigheten Finnpå 4 är inget undantag, här har nuvarande ägare lagt ner sin själ i att bygga vidare på traditionen och skapat något fantastiskt vackert! Bostadshuset är ursprungligen uppfört 1907 men har sedan 2009 genomgått en total genomgång. De gamla timmerväggarna får på sina håll titta fram och möta övriga material så som tegel, sten och bland annat ek. Här bor man på 104+13 kvm fördelat på tre rum (varav två sovrum), badrum toalett, rymlig hall samt ett stilrent kök från Ballingslöv från vilket man når uterummet och vidare trädgården. Runt stora delar av huset sträcker sig altanen från vilken man kan följa solen, glas-räcket ger oss fin kontakt med den lummiga grönskan och under altanen finns praktiskt förvaring, så finns även i de små uthusen. Garagebyggnaden erbjuder carport, isolerat motorcykel garage med gott om förvaring och toalett, här kan man med relativt enkla medel ställa om till gästrum om man så önskar. Fastigheten mäter 1410 kvm och erbjuder gott om utrymme för odling, lek och avkoppling. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka visning av denna välbyggda bostad, där inget lämnats åt slumpen!

Slottebacken 10, Hamburgsund, Tanums kommun

Slottebacken 10

Villa
Hamburgsund, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 450 000 kr
98 m²
4 rum
6 440 m² tomt

På den idylliska Slottebacken 10, strax utanför Hamburgsund, finner ni denna vackra villa om fyra rum och kök med en stor fastighet på hela 6 440 kvm, här finns eventuell möjlighet till att bilda ytterligare fastigheter. Denna lantliga pärla är perfekt för er som söker både åretruntboende och fritidsbostad. Med ett optimalt läge och ca 5 minuters promenad är man vid inloppet till Hamburgsund med båtliv och krabbfiske. På cykelavstånd eller kort bilresa når ni några av Bohusläns mest fantastiska platser. Utforska Valöns naturreservat med dess otroliga vandringsleder och njut av den unika miljön. Besök charmiga Heestrand, ta ett dopp på Rådalens vackra badplatser eller koppla av i det pittoreska Tegelstrand. För den som älskar golf finns det gott om golfbanor i närheten, bland annat i vackra Fjällbacka. I centrala Hamburgsund hittar ni allt ni behöver, från mataffär till fiskbutik och klädbutiker. Under vår- och sommarhalvåret blomstrar centrum med bland annat Pipers glassbar och den populära Hjalmars Bar & Brygga. Ni kan även ta färjan över till den vackra Hamburgö, ett omtyckt besöksmål. Bostadshuset har genomgått en noggrann besiktning av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda-felförsäkring vid överlåtelsen för er trygghet. Kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats på nära håll – boka er på visning redan idag!

Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun
Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Mardal Norgård 1, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Mardal Norgård 1

Gård/Skog
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
Pris saknas
133 + 80 m²
6 rum
23 ha tomt

Välkomna till Mardal och Nordgård 1och denna fastighet med hästanläggning i toppklass. Under årens lopp har nuvarande ägare lagt sin själ i att transformera den gamla bondgården till dess nuvarande form. Här finns Stall med 15 boxar och nyinstallerad solcellsanläggning, två lösdrifter varav en även innehåller ytterligare fem boxar, ridhus med 21x63 m, ridbana om 30x 67, terrängbana, trav och galopp-spår om 1450 m (varav ca 480 m rakbana) samt skrittmaskin. På fastigheten finns också ladugård, maskinhall med isolerad verkstad samt bostadshus, även här är standarden mycket god! De 23 hektaren fördelar sig på ca 3,1 ha väldränerad betesmark i anslutning till gårdscentrat, 8,6 ha åker samt ca 6,1 ha skogsmark vilken till stor del utgörs av ungskog och innehåller ca 900 m³sk. Nuvarande ägare har också arrenderat ca 6 ha betesmark av närmsta grannen. Sammantaget en mångfacetterad hästfastighet med en imponerande välskött byggnadsmassa, såväl på verksamhetsnivå som privatbostad. Bostadshuset är besiktigat av Anticimex och överlåtes med dolda-fel försäkring. Prisidé är 10 800 000 kr. Kontakta oss gärna vid frågor.

  • Premium
Höglundavägen 2, Dingle, Munkedals kommun

Höglundavägen 2

Villa
Dingle, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 690 000 kr
131 + 86 m²
4 rum
1 497 m² tomt

Uppe på höjden, med utsikt över slättlandskapet och de Bohuslänska bergen ut mot havet i väster ligger denna charmiga fastighet med bostadshus uppfört 1926. Från första början var detta SJ bostäder som beboddes av anställda vid järnvägen och bestod då av två lägenheter. 2021 köptes fastigheten av nuvarande ägare som bl.a. har renoverat insidan med bravur och återställt de två lägenheterna, med fokus på detaljer och hög nivå på finishen. Bostadshuset är uppfört i 1½-plan med källare om 131 + 86 m² och de två lägenheterna vardera om 2 rum och kök, inrymmer allrum, kök samt sovrum och nyrenoverade badrum. Källaren erbjuder gott om plats för vidare projekt om så önskas. De två lägenheterna är i dagsläget uthyrda. Se gärna bifogat besiktningsprotokoll ! Varmt välkomna på visning!

Hästeskede 1, Strömstad, Strömstads kommun

Hästeskede 1

Gård/Skog
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
5 195 000 kr
145 + 62 m²
8 rum
14 ha tomt

Med ett underbart läge ca 15 minuter från centrala Strömstad finns nu möjligheten att förverkliga drömmen att bo på hästgård på landet! Här finns 14, väl arronderade hektar fördelade på 8,1 ha åkermark, 1,7 ha betesmark, 1,4 ha skogsmark, ridbana om 20x40 m, dubbla lösdrifter, ladugård med rejält stall med 5 boxar för stor häst, fölbox. Isolerad sadelkammare med varmvatten, loge och ränne. Bostadshuset är uppfört 1942 och får genom sitt höga vägg-liv, både ett vackert utryck samt riktigt bra ytor på övre plan. Här bor man på 145+62 m² fördelade på 8 rum, varav 4-5 sovrum. Bostadshuset har de senaste åren genomgått en hel rad förbättringar i form av både tekniskt som estetisk uppdatering. Från den nyare altanen har man en underbar utsikt över landskapet och omgivningarna, här finner man lugnet, på kort avstånd från badsjö, underbara promenad och ridvägar. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A06

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

  • Premium
  • Nyproduktion
Beatebergsvägen 9A, Skee, Strömstads kommun

Beatebergsvägen 9A

Radhus
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 395 000 kr
86 + 76 m²
5 rum
588 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta mycket trevliga kedjehus med en fint upparbetad trädgårdstomt med pergola på Beatebergsvägen 9A i Skee, strax utanför centrala Strömstad. Huset om 1½-plan med källare har väl disponerade ytor för hela familjen och utgör 86+76 kvm (boa+ bia) att nyttja fördelat på kök, tre sovrum, rymligt allrum med matplats och kamin, två badrum, varav det ena med bastu, hobbyrum, tvättstuga samt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående god standard med en hel del förbättringar genom åren, både utvändigt och invändigt! Den prunkande tomten är upparbetad, här bjuds ni både altan, gräsmatta, stenläggningar och en mysig pergola, perfekt för lediga stunder! På den insynsskyddade baksidan njuter ni av avkoppling i eftermiddagssolen. Här finns utrymme för den odlingsintresserade att låta fantasin flöda, samt för barnens lek och aktivitet. Parkeringsmöjlighet på tomten samt garage och parkering på samfälligheten vid huset. Här bor ni i populärt, barnvänligt område med närhet till barnomsorg i åldrarna förskoleklass till åk 6, ishall och fotbollsplan. Fiber finns installerat! Bostadshuset är besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel försäkring inför överlåtelsen. Se besiktningsprotokoll under dokument. Varmt välkomna att boka Er visning!

Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 13D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
4 109 kr/mån
21 486 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera denna fina etta med fransk balkong på Slotteberget i centrala Strömstad med bedårande utsikt över Strömsvattnet från både köket och vardagsrummet! Lägenheten har genomgående ljusa och trevliga ytskikt med nyare kök i modernt utförande samt badrum från stambytet 2011. Här bor ni mitt i stan med närhet till det mesta! På kort avstånd når du centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även härliga promenadstråk längs havet, naturen och Strömsån. Varmt välkomna att boka er på visning!

Tallåsvägen 2A, Tanumshede, Tanums kommun

Tallåsvägen 2A

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 495 000 kr
150 + 110 m²
10 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till Tallåsvägen 2 till denna familjevänliga villa med uterum och garage i Tanumshede. En plats som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Fastigheten är 1063 kvm och på denna finns ett bostadshus om 150kvm som har varsamt renoverats under senare år. Här ges möjlighet till uthyrning med två separata lägenheter för den som önskar, som ger både flexibilitet och ekonomisk fördel. En välskött trädgård som erbjuder både grönska och privatliv, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Centralt belägen med bekvämt avstånd till skola (F-9), köpcentrum, matbutiker, apotek, vårdcentral samt flera restauranger. Fiber finns! Bostadshuset har genomgått en noggrann besiktning av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda-felförsäkring vid överlåtelsen för er trygghet. Kontakta mäklaren för att ta del av protokollet. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats på nära håll – boka er på visning redan idag!

Norra Kyrkogatan 15E, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15E

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
3 445 kr/mån
23 966 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga och citynära etta med praktisk planerad layout på Slotteberget! Lägenheten är belägen på våning ett av tre och här har nuvarande ägare tagit vara på varje kvadrat och byggt en sovalkov i allrummet vilket gör att ni här får separata rumsdelar. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och garderob bakom skjutdörrar. Köket är ljust och fint, utrustat med allt man behöver samt ljusinsläpp och härlig vy mot Strömsån. Sällskapsrummet ger plats för soffgrupp och den mysiga, avskilda sovalkoven, garderobsutrymmen som kan användas som kontor samt ett helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Här bor ni i ett lättskött, prisvärt boende med granne till allt man kan önska! På bara några minuters promenad når ni centrum med allmän service, restauranger och butiker. I närheten finns även utegym och Strömstad bjuder på härliga promenadstråk längs havet och i natur. Varmt välkommen att boka visning på Er framtida bostad!

Visar 1 - 25 av 57