Bostada Lidköping

Bostada Lidköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Götgatan 37C, Centrum, Lidköpings kommun
  • Imorgon kl 16:30

Götgatan 37C

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 724 kr/mån
12 752 kr/m²

Välkomna till denna stilfulla och centrala 2:a om 54,5 kvm mitt i hjärtat av Lidköping, endast ett stenkast från torget. Bostaden befinner sig på tredje våningen utan direkt insyn. Här finns idag ett stort vardagsrum med plats för både tv-möblemang och matplats, ett rymligt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring, ett charmigt kök och ett helkaklat duschrum, renoverat 2019, förberett för tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så hör både vindsförråd och källarförråd till bostaden. I källaren finns även tvättstuga och möteslokal. Bara en halv trappa ner i trappuppgången finns en gemensam balkong med fin utsikt mot föreningens innergård. Här bor man mitt i pulsen och har gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning!

  • Plus
Lidåkersgatan 1D, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Lidåkersgatan 1D

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 920 kr/mån
13 358 kr/m²

Välkomna till denna stilfullt renoverade 2:a, med gavelläge, om hela 67 kvm med balkong i lugna och populära Lidåker! Bostaden ligger bekvämt på markplan, genomgående, med fönster åt tre håll. Sedan våren 2022 har i stort sett hela bostaden omsorgsfullt renoverats för att skapa en modern och hemtrevlig känsla, helt perfekt för den som vill slippa allt som har med renovering att göra. Här möts man av en välkomnande och möblerbar hall med gott om förvaringsmöjligheter i stor hörngarderob, stilrent kök med modern maskinell utrustning samt gott om förvaring och matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt västerläge, harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

  • Balkong
Härenegatan 6D, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Mån 25 mar kl 16:30

Härenegatan 6D

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
550 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 222 kr/mån
8 209 kr/m²

Välkomna till Härenegatan 6D och denna trevliga och väl tilltagna 2:a om hela 67 kvm med balkong i lugna och populära Lidåker! Bostaden ligger på tredje våningen med, utan direkt insyn, med fin utsikt mot både innergård samt mot områdets takåsar. Här finns en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig och inredd klädkammare, hemtrevligt och trivsamt kök med gott om arbetsyta och matplats, stort vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt söderläge, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Till bostaden hör också ett källarförråd. Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både restauranger, matbutiker, skola & förskola. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

  • Plus
  • Balkong
Björsgårdsvägen 6C, Källby, Götene kommun

Björsgårdsvägen 6C

Radhus
Källby, Götene kommun
Bostada Lidköping
1 095 000 kr
104 + 52 m²
4 rum
161 m² tomt

Välkomna till Björsgårdsvägen 6C och detta familjevänliga och välplanerade radhus beläget i fridfulla och barnvänliga Källby! Med en boyta om 104 kvadratmeter fördelat över 2 plan om 4 rum och kök samt en inredd källare om ca 52 kvm, erbjuder denna hemtrevliga bostad en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Invändigt möts du av en ljus och luftig hall samt en gästtoalett direkt till höger. Köket till vänster från hallen är ljust och praktiskt med en matplats för 4-6 personer beläget intill fönster med morgonsol. Rakt fram i hallen finns det rymliga vardagsrummet med plats för både matplats, TV-möblemang och soffa, fint ljusinsläpp från fönster och utgång till altan och trädgård i ett soligt västerläge. På entréplan finns även separata trappor till både ovanvåning och källare. På det övre planet välkomnas du av en hall som leder dig till tre sovrum, varav ett med utgång till balkong i västerläge. Samtliga sovrum har förvaringsmöjligheter i garderober. Från hallen nås även badrum med dusch samt en klädkammare med ytterligare förvaringsmöjligheter för hela familjen. I källaren finns en rymlig gillestuga som är fullt möblerbar och ger bostaden ytterligare yta för umgänge, en tvättstuga och även två rymliga förrådsutrymmen. Här bor man barnvänligt med närhet till både förskola, idrottsanläggning, kollektivtrafik och matbutik. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Odlingsgatan 66, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 66

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada Lidköping
2 595 000 kr
106 m²
5 rum
6 150 kr/mån
24 481 kr/m²

RABATT 255 000 kr – TIDIGARE PRIS 2 850 000 kr! (Erbjudandet gäller vid köp av bostaden innan 2024-03-31) Inflyttningsklara bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden - BRF Plantan i Skövde Först till kvarn - Välkommen att kontakta mäklare redan idag för mer information eller inbokning av visning! Bostäderna har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/plantan/

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Björnvägen 2B, Råda, Lidköpings kommun

Björnvägen 2B

Radhus
Råda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
3 795 000 kr
168 + 5 m²
6 rum
557 m² tomt

Välkomna till Björnvägen 2B och detta välplanerade kedjehus i 2-plan beläget i barnvänliga och naturnära Lillängen i populära Råda! Med hela 165 kvm fördelat på två plan om 6 rok så passar denna bostad perfekt för barnfamiljen. Bilen parkeras bekvämt i carporten, där laddbox för elbil finns, och i behov av fler platser finns en rymlig uppfart framför. På framsidan av bostaden finns både altan och balkong. På baksidan av bostaden finns en väl tilltagen altan där solen kan avnjutas från lunch till sen kväll. Baksidan har ett bra insynsskydd från alla håll tack vare hög häck samt högre plank mot granne. Välvårdad gräsyta som sträcker sig från södra gaveln runt mot bostadens baksida. Väl inne i bostaden finns ett stilfullt och modernt kök med påkostad maskinell utrustning samt en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Tack vare den öppna planlösningen och stora fönster från golv till tak får utrymmet ett härligt ljusinsläpp. På entréplan finns även två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga. Vidare upp för trappan i hallen når man ett rymligt allrum och vidare på övre plan finns två sovrum, ett badrum och en klädkammare. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både natur, lekplatser, skola, förskola, matbutik och gym. Goda kommunikationer in till centrum med både buss och cykel. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Södergatan 10A, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Södergatan 10A

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 732 kr/mån
10 156 kr/m²

Välkomna till denna rymliga och charmiga 2:a, med gavelläge, om 64 kvm med balkong i soligt läge belägen i lugnt område! I bostaden finns ett charmigt kök med matplats och utgång till balkong, stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderober och ett helkaklat badrum. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden men skulle inte det räcka till hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. I månadsavgiften om 4 732 kr ingår förutom värme och vatten även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Com Hem. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en skötsam förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola och förskola. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Smedjevägen 5, Garphyttan, Örebro kommun

Smedjevägen 5

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Bostada Lidköping
1 995 000 kr
170 + 33 m²
6 rum
2 847 m² tomt

Nu är en väldigt speciell fastighet till salu i ett för Örebro nära på unikt läge. Enskilt beläget men samtidigt bara en kort promenad från Garphyttan hittar man nämligen Smedjevägen 5, en liten gård med både förmansbostad och statarlänga, precis intill Nyhammarsdammen. Fastigheten erbjuder fantastiska möjligheter för den som vill renovera och skapa en otrolig bostad åt sig själv samtidigt som den också lämpar sig för dig som helt enkelt bara behöver mycket utrymmen för projekt, företag eller liknande. Bostadshuset som är uppfört på 40-talet är ett 1,5-planshus i sten om ca 170 kvm som idag är indelat i två "lägenheter". Dessa kan man med fördel sammanföra för att på så vis få till ett sammanhängande och rymligt boende. Idag finns det två separata kök varav det ena används, två toaletter, ett badrum i källaren, två vardagsrum samt rum som lämpar sig som sovrum. Huset värms upp av en värmepump som är kopplad till ytvattenvärme/sjövärme. Statarlängan består av fyra separata bostäder/delar. Idag används dessa endast för förvaring men för den som vill så kan även detta rustas upp till något annat syfte så som gästhus, garage eller generationsboende. För mer information vänligen kontakta mäklaren Anderas Pontén - 073-0500897

Odlingsgatan 72, Trädgårdsstaden, Skövde kommun

Odlingsgatan 72

Radhus
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Bostada Lidköping
2 400 000 kr
106 m²
5 rum
6 150 kr/mån
22 642 kr/m²

RABATT 250 000 kr – TIDIGARE PRIS 2 650 000 kr! (Erbjudandet gäller vid köp av bostaden innan 2024-03-31) Inflyttningsklara bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden - BRF Plantan i Skövde Först till kvarn - Välkommen att kontakta mäklare redan idag för mer information eller inbokning av visning! Bostäderna har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/plantan/

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Hagagatan 19B, Gamla staden, Lidköpings kommun

Hagagatan 19B

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
650 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 177 kr/mån
12 621 kr/m²

Välkomna till Hagagatan 19B och denna hemtrevliga 2:a om 51,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt läge med fin utsikt mot Örthagsparken! Här bor man praktiskt på första våning, genomgående med fönster åt två håll samt en takhöjd om ca 2,70m. Väl inne i bostaden möts man direkt av den välkomnande hallen med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Direkt till vänster vid entrén finns det charmiga ljusa köket med bra arbetsytor och matplats. Stort vardagsrum med plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, samt utgång till den inglasade balkongen (ca 7 kvm) med ett soligt söderläge och utsikt över fina Örthagsparken. Helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte det räcka till så tillhör både ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Här bor man med gång/cykelavstånd till Lidköpings Centrum och i närheten finns livsmedelsbutiker som ICA och Coop samt även pizzerior, skolor och förskolor. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Södergatan 8C, Gamla Staden, Lidköpings kommun

Södergatan 8C

Lägenhet
Gamla Staden, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
730 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 864 kr/mån
11 145 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och hemtrevliga 2:a om 65,5 kvm med balkong i soligt söderläge, belägen i populärt område i Gamla stan! Bostaden ligger bekvämt på första våning, enbart några trappsteg upp. Väl inne i bostaden finns en välkomnande och rymlig hall med både garderob och klädkammare, ett stilfullt kök med modern maskinell utrustning samt en rymlig matplats. Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för det större sällskapet samt utgång till balkong, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob samt ett helkaklat badrum med tillgång till tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden men skulle inte det räcka till hör både ett källarförråd och matkällarförråd till bostaden. I månadsavgiften om 4 864 kr ingår förutom värme och vatten även grundutbud av bredband & Kabel-TV från Tele2. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en skötsam förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola och förskola. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

  • Balkong
Majorsallén 68B, Lidåker, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Majorsallén 68B

Lägenhet
Lidåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
895 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 759 kr/mån
12 345 kr/m²

Välkomna till Majorsallén 68B och denna charmiga och hemtrevliga 3:a om ca 72,5 kvm med en härlig inglasad balkong i soligt söderläge trivsamt belägen i Lidåker! Här bor man högst upp i huset, med fin utsikt mot innergård, utan direkt insyn. Stilrent kök från IKEA med trendig maskinell utrustning och matplats med plats för det större sällskapet, stort vardagsrum med utgång till härlig balkong, två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden, men skulle det inte räcka till så hör ett väldigt rymligt källarförråd till bostaden. Här bor man i ett lugnt och trevlig område i en populär förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns även både skola och förskola samt busshållsplats. I månadsavgiften om 4 759 kr ingår förutom värme och V/A även grundutbud av bredband och kabel-TV via Tele2. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

  • Balkong
Stenportsgatan 22, Centrum, Lidköpings kommun

Stenportsgatan 22

Lägenhet
Centrum, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 250 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 016 kr/mån
14 970 kr/m²

Välkomna till Stenportsgatan 22 och denna centrala och stilfulla 3:a om ca 83,5 kvm mitt i hjärtat av Lidköping Centrum, bara ett stenkast från torget! Här bor man högst upp i huset, på takvåning, utan direkt insyn med fint ljusinsläpp från flertalet stora takfönster. Bostaden erbjuder en unik karaktär då den utgörs av två lägenheter som byggts ihop och på så sätt skapat detta rymliga och stilrena hem. Väl inne i bostaden finns ett ljust och inbjudande kök med modern utrustning och yta för matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både umgänge och avkoppling. Här finns även två sovrum, varav det ena imponerar med sin rymlighet och det andra passar utmärkt som kontor, barnrum eller varför inte en walk-in closet – flexibiliteten är din att utforska. Praktiskt badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden, men skulle inte det räcka till så hör både dubbla vindsförråd och ett källarförråd till bostaden. Placeringen mitt i centrala Lidköping är oslagbar. Med ett läge, bara ett stenkast från torget, har du närhet till stadens puls, butiker, restauranger och allt vad centrum har att erbjuda! En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

Riagatan 3, Majåker, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Riagatan 3

Villa
Majåker, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 995 000 kr
158 m²
6 rum
1 056 m² tomt

Välkomna till Riagatan 3 och denna välplanerade & familjevänliga villa i 1,5-plan, belägen i lugna och barnvänliga Majåker! Stort fristående dubbelgarage med plats för två bilar samt gott om förvaringsyta. Ytterligare parkeringsplatser finns på uppfarten framför garaget. Stor och lummig trädgård med fina gräsytor, insynsskyddande häck och gott om både träd och buskage av olika slag. Här finns även två uteplatser varav en altan i soligt söderläge samt en uteplats i västerläge och en rymlig balkong, även den i söderläge. Väl inne i bostaden finns kök med matplats och utgång till altan, rymligt vardagsrum med tillhörande matplats vilket ger plats för det större sällskapet. Vidare på entréplan finns även ett badrum, sovrum och tvättstugan med groventré . Uppe på övre plan möts man av ett rymligt allrum, tre sovrum varav ett med utgång till balkong samt ett badrum med bastu. I Majåker skapas perfekta förutsättningar för barnfamiljen med fina gång- och cykelvägar till förskola och skola. Lidköping centrum nås via kort biltur, men vill man ställa kvar bilen hemma finns även bra bussförbindelser samt cykelvägar. Kontakta mäklare för mer information eller inbokning av visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lagervägen 2, Källby, Götene kommun

Lagervägen 2

Villa
Källby, Götene kommun
Bostada Lidköping
2 795 000 kr
198 + 21 m²
6 rum
1 194 m² tomt

Välkomna till Lagervägen 2 och denna familjevänliga villa belägen i fridfulla och barnvänliga Källby! Med en imponerande boyta om 198 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan och 6 rum och kök, erbjuder denna hemtrevliga bostad en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Det första som möter dig är den gemytliga hörntomten med välskötta gräsytor som erbjuder gott om plats för lek och umgänge. En härlig altan bjuder in till gemensamma stunder med nära och kära samtidigt som spabadet erbjuder avkoppling och lyx i vardagen. På framsidan finns en charmig veranda och en balkong, perfekta platser för att njuta av de strålande solnedgångarna. Bilen parkeras bekvämt i garaget och på uppfarten framför finns ytterligare parkeringsmöjligheter. För den som söker avkoppling och välbefinnande finns ett relax- och basturum, vilket kompletteras av ett extra duschutrymme med direkt utgång mot altanen och spabadet. Invändigt möts du av en välkomnande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet på entréplanet lockar med en öppen planlösning mot en matplats där en härlig kamin sprider både värme och en inbjudande atmosfär. Köket är en dröm för den stora familjen, utrustat med moderna köksmaskiner men som samtidigt behåller en lantlig och ombonad känsla. På entréplanet finns även ett rymligt sovrum, en praktisk gästtoalett samt en klädkammare. För praktiska göromål finns en separat tvättstuga med groventré och som sagts tidigare ett duschrum med intilliggande relax & bastu. På det övre planet välkomnas du av tre sovrum, ett stort allrum med balkongutgång och ett helkaklat badrum med badkar. Ytterligare en klädkammare erbjuder extra förvaringsmöjligheter för hela familjen. En bostad man måste uppleva på plats. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Förmansvägen 5A, Sjölunda, Lidköpings kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30

Förmansvägen 5A

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
2 695 000 kr
114 m²
5 rum
7 296 kr/mån
23 640 kr/m²

Nytt pris! Välkomna till Förmansvägen 5A och detta bostadsrättskedjehus, nyproducerat 2022, om 114 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Sjölunda! Bostaden är belägen på stor hörntomt och har en genomgående stilfull helhet med flera påkostade detaljer både invändigt och utvändigt. På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats och en balkong. Tack vare hörnläget finns här en stor trädgård med lättskött gräsmatta som går hela vägen runt gaveln till baksidan där man möts av en rymlig altan i soligt västerläge som bjuder in till fina dagar med trevligt sällskap. Bilen ställs bekvämt i den egna carporten med tillhörande isolerat förråd. Har man två bilar så har detta lösts genom en skapad parkeringsyta på gaveln av bostaden. Väl inne i bostaden finns hall med både garderober och förråd för förvaring, här erbjuds även ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmöjligheter i separat tvättstuga, ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till altanen samt gott om yta för både soffa, tv-möblemang och en matplats tack vare den öppna planlösning mot det fina köket (Ballingslöv) med modern utrustning och ytterligare en matplats. Uppför den fina trappan i ek nås ovanvåningen, här möts man av en ljus hall, ett helkaklat badrum med badkar (golvvärme), ett sovrum (som idag används som allrum) med utgång till balkong och ytterligare 3 rymliga sovrum. Sjölunda är ett naturskönt område strax nordväst om Lidköping. I området finns bra bussförbindelser till centrum, fina cykelvägar till bad och naturliv samt Sjölunda Skola som erbjuder plats för ca 350 elever i klasserna F-6. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och bokning av visning. Kan ni inte vänta med att komma på visning? Testa då vår 360-graders visning av bostaden. Ett måste för den som redan nu vill gå en virtuell rundtur i bostaden. Nästan som att gå på en vanlig visning, men denna gång med några enkla klick direkt på nätet.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Förmansvägen 11D, Sjölunda, Lidköpings kommun

Förmansvägen 11D

Lägenhet
Sjölunda, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
1 695 000 kr
54,9 m²
2 rum
vån 2/2
3 604 kr/mån
30 874 kr/m²

Välkomna till Förmansvägen 11D och denna moderna och välplanerade 2:a om 54,9 kvm, nyproducerad 2022, belägen i naturnära och populära Sjölunda! Här bor man en trappa upp, utan direkt insyn, med både loftgångsbalkong på framsidan och en balkong på baksidan. Utvändigt finns även ett praktiskt förråd, bilen ställs bekvämt på den egna parkeringsplatsen som tillhör bostaden och strax bredvid bostaden finns tillgång till en gemensam pool inom föreningen! Väl inne i bostaden finns ett vardagsrum med fint ljusinsläpp samt gott om yta för både soffa, tv-möblemang och en matplats tack vare den öppna planlösning mot det fina köket (Ballingslöv) med modern utrustning. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett rymligt sovrum med fönster åt två håll, varav det ena med utsikt mot poolområdet. Goda förvaringsmöjligheter finns i både garderober samt en rymlig klädkammare i hallen. Sjölunda är ett naturskönt område strax nordväst om Lidköping. I området finns bra bussförbindelser, fina cykelvägar till bad och naturliv samt Sjölunda Skola som erbjuder plats för ca 350 elever i klasserna F-6. En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och bokning av visning.

  • Balkong
Spiken Solhaga 2, Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Spiken Solhaga 2

Villa
Kållandsö - Spiken, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
4 700 000 kr
170 m²
5 rum
2 365 m² tomt

Välkommen till detta unika och omsorgsfullt utformade hus på Spiken där perfekt harmoni mellan natur och arkitektur skapar en unik livsstil. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort undangömd från stadens liv och rörelse. När du närmar dig längs den natursköna vägen, möts du av en idyllisk scen där huset i all sin prakt omfamnar den omgivande naturen och som har anpassats till bergets höjdskillnader vilket ger en fantastisk estetik. Träd i alla sina skiftande nyanser, från eleganta björkar till ståtliga ekar och tallar, ramar in denna vackra oas. Utöver den härliga miljön finns även en fantastisk pool som med en elegant form sömlöst smälter in i sin omgivning. Poolområdet med den tillhörande rymliga altanen, som omger poolen, bjuder in till avkoppling och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak. På tomten finns även en fullt vinterbonad komplementbyggnad där det idag finns två kontor med separat ingångar, vardera på cirka 10 kvadratmeter. Perfekt för dig som eventuellt vill bedriva verksamhet eller kunna arbeta hemifrån. Byggnaden innehåller också en verkstad om cirka 35 kvadratmeter utrustad med stora dubbeldörrar för enkel åtkomst. Väl inne i bostaden möts man av en ljus och trivsam hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen leds man vidare in mot köket som med sin klassiska karaktär fylls upp med ljus från stora fönster och en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Vidare in nås vardagsrummet där man slås av de fina limträbalkarna i taket, värmen från den vackra öppna spisen och den fina utsikten mot poolområdet. Från köket finns trappor som både leder upp mot det stora loftet och ner mot den inre hallen som leder en vidare in mot resten av bostaden. Uppe på loftet ges möjligheter till flera användningsområden och även detta utrymme får ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Från den inre hallen nås först ett rymligt badrum och sedan två sovrum. I mitten av hallen finns groventrén med praktisk tvättstuga och går man vidare in genom hallen finns Master bedroom med eget intilliggande helkaklat badrum med både bubbelbad, dusch samt bastu. Genom en kortare promenad är man nere i Spikens Fiskehamn och kan njuta av de faciliteter som erbjuds. Passa på att ta en lunch eller varför inte ett dopp i sjön! För den som vill ta sig in till Lidköping tar det ca 20-25 minuter med bil men vill man ställa kvar den hemma finns bra bussförbindelser. Detta hus är mer än bara en bostad, det är en inbjudan till ett liv i harmoni med naturen. Här kan du njuta av den vackra utomhusmiljön, koppla av vid poolen, njuta av grillmiddagar på altanen och skapa minnen för livet med familj och vänner.

  • Plus
  • Uteplats
Meijerhelmsgatan 10D, Varberga, Örebro kommun

Meijerhelmsgatan 10D

Radhus
Varberga, Örebro kommun
Bostada Lidköping
2 695 000 kr
121 m²
5 rum
210 m² tomt

Till salu finns nu det här rymliga äganderätts radhuset om 121 kvm byggt 2014. Bostaden erbjuder en öppen planlösning på entréplanet med bra sociala ytor. Kök/matplats binds ihop snyggt mot vardagsrummet genom en kökshalvö. I det stora vardagsrummet finns även utgången till uteplatsen. På entéplan finns utöver redan nämna ytor ett helkaklat badrum med wc, dusch, handfat och spegelskåp och en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen samlas de privata ytorna med 4 stycket fullstora sovrum med parkettgolv. Här uppe finns även ett badrum och en praktisk klädkammare. Till bostaden hör även en carport med förråd på framsidan..

  • Uteplats
Brf Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 st bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!, Trädgårdstaden, Skövde kommun

Brf Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 st bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!

Radhus
Trädgårdstaden, Skövde kommun
Bostada Lidköping
fr. 2 400 000 kr
106 m²
5 rum
6 150 kr/mån

Inflyttningsklara bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden - BRF Plantan i Skövde Först till kvarn - Välkommen att kontakta mäklare redan idag för mer information eller inbokning av visning! Bostäderna har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft. Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning. Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror. Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/plantan/

  • Nybyggnadsprojekt
Torggatan 11, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 11

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
114 000 kr
817 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 817 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Torggatan 13, Järpås, Lidköpings kommun

Torggatan 13

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
97 000 kr
698 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 698 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Orrslättsgatan 17, Järpås, Lidköpings kommun

Orrslättsgatan 17

Tomt
Järpås, Lidköpings kommun
Bostada Lidköping
168 000 kr
1 205 m² tomt

Nu finns möjligheten till att bygga nytt i Järpås! På denna tomt om 1205 kvm kan ni skapa ert nya Hem! I Järpås bor man i ett lugnt och naturnära område med badplats, idrottsplats och fina motionsspår. Här finns även Järpås skola med elever från förskoleklass till årskurs 6 samt en förskola vid Björkhaga äldreboende, livsmedelsaffär och pizzeria. Hållplatser för kollektivtrafik, både för tåg och buss samt pendelparkering ligger centralt och tillgängligt. För att hitta mer specifik information gällande tomten, klicka på "Läs mer hos mäklaren" nedan. Väl inne på vår hemsida finns bl.a. både plankarta och planbeskrivning under fliken "Viktiga dokument" och under rubriken "Övrigt" finns information om bl.a. anslutningsavgifter.

Visar alla 23