Mäklarhuset Karlstad

Mäklarhuset Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mörmovägen 12A, Skoghall, Hammarö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00

Mörmovägen 12A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
995 000 kr
51,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 917 kr/mån
19 358 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Mörmovägen 12A. Här erbjuds du en perfekt kombination av trivsamhet och bekvämlighet. Med en stor grönskande uteplats kan du njuta av sommarens solstrålar och samtidigt ha gott om plats för trevliga utomhusaktiviteter. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service, vilket gör din vardag både smidig och bekväm. Från bostaden har du även en kort promenad till Vänern, där du kan njuta av vacker natur och avkopplande strandpromenader. Inne i lägenheten möts du av en välplanerad layout med fina ytskikt som ger en modern och fräsch känsla. Det nyrenoverade badrummet är stilrent och inbjudande, perfekt för avkopplande stunder. Köket är ljust och luftigt, vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och plats för matlagning i trevlig gemenskap. Det rymliga sovrummet ger dig lugn och ro, och erbjuder gott om utrymme för förvaring. Här bor du i en trevlig förening med tillgång till gym och övernattningslägenhet.

  • Plus
  • Uteplats
Eneboslingan 16P, Alster, Karlstads kommun

Eneboslingan 16P

Radhus
Alster, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
3 149 000 kr
120 m²
5 rum
5 243 kr/mån
26 242 kr/m²

När du parkerar vid huset carport, möts du av en inbjudande uteplats vid entrén som bjuder in till avkopplande stunder. Väl inne väntar ett flexibelt sovrum som kan anpassas efter dina behov – perfekt för tonåringen, som gästrum eller som inspirerande hemmakontor. Vidare finns sedan ett badrum som har både tvättmöjligheter och smart förvaring, som enbart är några steg bort. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är idealisk för både familjemiddagar och mysiga kvällar i soffan. Stig ut genom dörren från vardagsrummet och njut av den rymliga altanen som bjuder in till härliga grillkvällar och avkoppling. Det moderna köket är fullt utrustat och bjuder in till social samvaro med sin bardisk, perfekt för att hålla kocken sällskap. På övervåningen väntar ytterligare tre mysiga sovrum och en flexibel läs-, lek- eller arbetsyta som är optimalt för att skapa minnen med familjen. Här finns också ett badrum och en rymlig klädkammare för extra bekvämlighet. Med totalt fyra sovrum, två badrum, dubbla uteplatser och gott om förvaringsmöjligheter, erbjuder detta hus det perfekta hemmet för en familj att växa och skapa minnen i. Här har du även tryggheten av att även bo i en bostadsrättsförening med god gemenskap! Njut av närheten till skog och Vänern med Alsters Strandbad endast fem minuter bort med cykel. Alsters herrgård bjuder på vackra vyer över Vänerns vatten för en trevlig lunch eller fika under sommarmånaderna. Trots den idylliska miljön finns alla bekvämligheter nära. Förskolan ligger inom gångavstånd och centrala Karlstads shopping, arbetsplatser och nöjen nås på 10 minuter med bil. Matinköp görs enkelt nära hemmet på Välsvikens handelsområde. Bostaden är helt inflyttningsklar, så boka in dig på visning redan nu! OBS! Just nu bjuder vi dig på månadsavgiften i hela 12 månader om du är eller blir OBOS-medlem.

  • Energieffektiv
Valsvägen 2, Nolgård, Hammarö kommun
Valsvägen 2, Nolgård, Hammarö kommun, bild 2
Valsvägen 2, Nolgård, Hammarö kommun, bild 3

Valsvägen 2

Villa
Nolgård, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
3 920 000 kr
157 + 12 m²
6 rum
667 m² tomt

Välkommen till detta hus som rymmer 157 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett ljust boende där man känner sig hemma på en gång. Det första som möter dig i huset är en fin, funktionell och inbjudande hall med klädhängare, goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Längre in finns ett mysigt och socialt vardagsrum med fönster åt två håll samt en värmande kamin. Här finns det plats för en rymlig soffa och du tar dig även ut på den inglasade altanen. I vinkel till vardagsrummet finns även ett charmigt och vacker kök, där det finns gott om yta att laga mat på. Badrummet är fräscht och stilrent med toalett, dusch, kommod och handdukstork. Huset har sedan 4 sovrum där tre av dom är belägen på entréplan samt ett större på våning två. På våning två finns det gott om möjligheter att använda den öppna ytan till lekrum/kontor eller gästrum om så önskas. Huset är vackert beläget på en trevlig och barnvänlig tomt med välskött gräsmatta, stora gräsytor, pergola och många soltimmar. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Nolgårds hjärta. Djupsundsviken ligger ett stenkast från huset och Nolgårds handelsområde finns en promenad bort. Dessutom har man Karlstad centrum en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Valsvägen!

  • Premium
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun

Armégatan 9 A

Lägenhet
Centrum Forshaga, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
550 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 055 kr/mån
8 462 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i centrala Forshaga! Denna välplanerade bostadsrätt på Armégatan 9A erbjuder bra boendekvalitet och en perfekt balans mellan stil och funktion. Njut av soliga dagar på den härliga balkongen i söderläge, där du kan koppla av och må bra av den trevliga utsikten. De fräscha ytskikten ger en modern och trivsam atmosfär som gör att du direkt känner dig hemma. Det rymliga sovrummet med närliggande klädkammare ger gott om plats för förvaring och skapar en avkopplande oas för en god nattsömn. Det praktiska köket erbjuder gott om plats för matlagning och har även utrymme för en matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Hallen är välkommande med inbyggnad garderober och skulle må bra utav en lite uppfräschning. Med närhet till Forshagas centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger och kommunikationer. Denna bostadsrätt ingår i en stabil förening, vilket ger dig trygghet och med en bra avgift. Nyligen har föreningen också installerat solceller för att förbättra driftkostnaderna. Välkommen till ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet i hjärtat av Forshaga!

  • Balkong
Solgatan 28, Skoghall, Hammarö kommun

Solgatan 28

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 550 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
5 270 kr/mån
17 816 kr/m²

Välkommen till Solgatan 28 belägen i Skoghall! Här finner du en modern lägenhet med en härlig inglasad balkong i söderläge. Den trevliga planlösningen ger gott om ljus och rymd i vardagsrummet samt köket, medan de bekväma sovrummen erbjuder avkoppling. Balkongen ger en underbar plats att njuta av solen och den vackra omgivande naturen. Perfekt belägen nära bekvämligheter och med stilfullt inredda utrymmen är detta en idealisk plats att kalla hem. I bostaden finns det tre sovrum, ett badrum, en praktisk klädkammare samt ett stilfullt kök med mässingdetaljer. Lägenheten flödar av naturligt ljus, vilket ger en luftig atmosfär. Skoghall är en mysig ort i Värmland, omgiven av vacker natur med skogar och sjöar. Staden erbjuder bekvämligheter som livsmedelsbutiker och restauranger samt möjligheter till fritidsaktiviteter. Dess närhet till Vänern och Karlstad gör det till en attraktiv plats att bo på. Från Solgatan 28 har du närhet till Skoghall centrum där det bland annat finns matbutiker, restauranger och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Jupitergatan 34, Jupiter, Säffle kommun

Jupitergatan 34

Villa
Jupiter, Säffle kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 595 000 kr
139 m²
6 rum
571 m² tomt

Välkommen till detta nyrenoverade hus med optimalt söderläge och en rymlig altan där du kan njuta av solen hela dagen. Här möts du av fräscha ytskikt och nyrenoverade badrum som ger bostaden en modern och stilren känsla. Den stora altanen ger gott om plats för trivsamma utomhusaktiviteter och erbjuder en trevlig utsikt över den välskötta tomten, som dessutom är belägen på en hörntomt. På tomten finns det även ett praktiskt garage. Lugnt beläget i ett attraktivt område, erbjuder denna bostad en avkopplande atmosfär med närhet till handelsområdet Entré Säffle, skolor, idrottsanläggningar samt Säffle centrum. Med en yta på 139 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas på. Missa inte chansen att äga detta boende i vackra Säffle.

Rulle Bergmans väg 1, null, Munkfors kommun

Rulle Bergmans väg 1

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
700 000 kr
96 m²
3 rum
2 570 m² tomt

Välkommen till denna perfekta villa belägen på Rulle Bergmans Väg 1 i charmiga Munkfors! Här erbjuds du och din familj möjligheten att bo i ett lugnt och vackert område med gott om utrymme att trivas i. Med sina 96 kvm boarea och 3 rum är denna villa optimal för den som söker en bekväm och önskvärd livsstil. Du möts av charmiga och ljusa rum där ni kan umgås och ladda batterierna. Köket är trevligt och fullt utrustat, perfekt för att laga goda måltider tillsammans. På övervåningen finns två sovrum, en rymlig kattvind samt ett nyligen renoverat badrum. Här finns alla bekvämligheter för en avkopplande vardag. Dessutom har huset en stor och härlig trädgård, perfekt för både avkoppling och lek med barnen. Ett praktiskt uteförråd finns också tillgängligt för förvaring av verktyg och ved. Denna villa erbjuder mer än bara ett vackert hem. Du kommer att kunna njuta av en rad olika aktiviteter i närområdet, allt från skogspromenader till fiske i Klarälven. Här lever du en bekväm och önskvärd livsstil i en småstadsmiljö. Kom och upplev allt detta själv genom att boka en visning. Vi ser fram emot att visa dig runt i detta underbara hus!

Cordvägen 7C, Älvenäs, Karlstads kommun

Cordvägen 7C

Lägenhet
Älvenäs, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
130 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 564 kr/mån
2 407 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade bostadsrätt på Cordvägen 7C i Vålberg. Med en yta på 54 kvadratmeter erbjuder denna tvårummare en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Den franska balkongen släpper in generöst med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt mot innergården. Detta skapar en behaglig atmosfär och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft utan att behöva ge upp din integritet. Planlösningen är smart utformad, vilket gör det lätt att möblera efter dina behov och önskemål. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för umgänge med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt på Cordvägen 7C en harmonisk atmosfär, bra planlösning och en fantastisk utsikt mot innergården. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Välkommen på visning!

Aspliden 17, Skived, Forshaga kommun

Aspliden 17

Villa
Skived, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 995 000 kr
180 + 86 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till denna rymliga sexrumsvilla om 180+86 kvadratmeter, belägen i omtyckta, trivsamma och fridfulla Skived. Energianalysen av bostaden visar att möjligheten finns att sänka elförbrukningen med ca 46 % med en återbetalningstid på ca 1,3 år. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset. Det här är ett hemtrevligt boende med sociala ytor. Det vackra ljusinsläppet bidrar i allra högsta grad till den hemtrevliga atmosfär som genomsyrar detta hem. Här mår man bra. Villan är belägen mot ett mysigt skogsområde. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall med gott om plats för jackor och skor. Huset utgörs vidare av ett härligt och fint kök, fyra sovrum, två badrum, en trevlig gästtoalett samt ett rymligt, charmigt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Utöver det finns ett trevligt hobbyrum med stora ytor och plats för kreativa inslag. I bottenvåningen finns dessutom en stor gillestuga med sociala ytor, öppen spis och plats för soffgrupp. Källardelen bjuder på bra förvaring samt en tvättstuga med bastu (ej i bruk) och dusch. Till bostaden hör en stor och takbeklädd balkong med sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar samt en stor, underbar och takbeklädd altan med lättmöblerade ytor. Från dessa platser kan man betrakta husets trevliga och rogivande trädgårdstomt som vetter mot grönskan. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget! Lekpark och förskola ligger ett stenkast från huset och centrala Forshaga finns en cykeltur bort. Närhet till skidspår, fina löpspår samt ridhus. Dessutom har man Karlstad en biltur från bostaden. Varmt välkommen till Aspliden!

Marknadsgatan 7a, Molkom, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 16:30

Marknadsgatan 7a

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
365 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 082 kr/mån
5 984 kr/m²

På Marknadsgatan 7a välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet i genomgående fint skick. Här bor du på 61 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En ljus bostad vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla, bra förvaring, inbyggda garderober och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande, mysigt och fint sovrum med inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, praktiskt och fräscht med släta luckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det rymliga, sociala och stilrena vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, handfat, förvaringsskåp, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens takbeklädda, insynsskyddade och fina balkong med kvällssol och lättmöblerade ytor. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

  • Plus
Uddeholmsvägen 4, null, Munkfors kommun

Uddeholmsvägen 4

Övrigt
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 495 000 kr
5 281 m² tomt

Ta chansen att äga en kommersiell fastighet med massor av potential i det charmiga Munkfors. Denna fastighet erbjuder inte bara fyra redan uthyrda lägenheter för en stabil inkomst, utan ger dig även möjligheten att skapa ditt eget boende genom pågående renoveringar i den femte lägenheten. Den femte lägenheten genomgår för närvarande renovering, vilket ger dig friheten att anpassa den efter dina egna smakpreferenser. Denna lägenhet om 56kvm med rymlig balkong är inte reserverad vilket öppnar upp för alternativet att själv kunna bosätta sig i. Alternativt öka intäkterna ytterligare genom uthyrning. För den som söker en kombination av investering och boende är detta det perfekta tillfället. Uthyrbar area uppgår till 456 kvm med en genomsnittlig area per lägenhet om 91.2 kvm. Hyresintäkterna för de fyra lägenheter som nu hyrs ut uppgår till 271 tkr motsvarande 594 kr per kvm med ett bedömt driftnetto om 59 tkr. Observera att den lägenhet som renoveras inte är med i uträkningen. Det finns även möjlighet att hyra ut garage/förrådslokalen på fastigheten. Högre hyresintäkter är alltså möjligt. Överlåtelsen kommer att ske i bolagsform där man övertar hela aktiebolaget. Fastigheten är belägen nära skolor, bekvämligheter och natursköna områden, endast ett stenkast från Klarälven. Centrum ligger endast en kort promenad bort. Allt detta gör läget attraktivt för hyresgäster. Denna fastighet representerar inte bara en direkt inkomstkälla genom uthyrning, utan erbjuder också långsiktig potential och flexibilitet i en ort under utveckling. Missa inte chansen att vara en del av Munkfors framväxande samhälle och investera i din framtid. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck fördelarna med denna unika fastighet i hjärtat av Munkfors!

Engholmsgatan 26b, 1tr, Lamberget, Karlstads kommun

Engholmsgatan 26b, 1tr

Lägenhet
Lamberget, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
4 679 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet vars inredning är stilren och noga genomtänkt. En optimalt planerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning, renoverat kök och badrum samt mycket dagsljus. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en fin och ljus balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder sol hela dagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Utsikten är fantastisk mot det glittrande vattnet i Lambergstjärn. Läget på Lamberget kan inte bli bättre! Här finns Lambergstjärn direkt utanför bostaden och en kort cykeltur tar dig till Herrhagen. Bushållsplats finns nära, dessutom är det bara några minuter med bil till Centrum. I området finns även en populär idrottsanläggningen som erbjuder både padel och JumpYard! Kort sagt, i ett naturnära läge på Engholmsgatan 26B saknas inget! Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Bråtenvägen 75, null, Kristinehamns kommun

Bråtenvägen 75

Villa
Kristinehamns kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 795 000 kr
65 + 8 m²
3 rum
1 986 m² tomt

Välkommen till detta otroligt fina hus i idyllisk miljö! Här möts du av ett charmigt och mysigt hus om tre rum och kök som erbjuder härlig atmosfär. Ett inbjudande boende där solens strålar är en viktig del av karaktären. Det första som möter dig i huset är ett trevligt, inglasat uterum. Längre in finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett socialt, stilrent och nyrenoverat kök. Badrummet är fräscht och stort med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Längst in finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en stor, rogivande, välskött och trevlig tomt som omges av en fin gärdesgård och har fruktträd samt många soltimmar. Här kan du välja på flera uteplatser för umgänge med nära och kära. Huset kan användas både som fritids- eller åretruntboende. Ägarna har gjort stora investeringar i fastigheten det senaste året så som nytt avlopp, ny el och nytt kök. Fastigheten har även en stor och mycket praktisk carport samt en fin gäststuga och ytterligare en byggnad för förvaring.. Från huset har du Vänern ett stenkast bort med möjlighet till bad- och båtplats. Dessutom finns både Kristinehamn och Karlstad en halvtimme från bostaden. Varmt välkommen till Bråtenvägen!

Hadar Grudes Gata 10, Inre Hamn, Karlstads kommun

Hadar Grudes Gata 10

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
4 695 000 kr
108 m²
3 rum
vån 5/5
7 208 kr/mån
43 472 kr/m²

Välkommen till denna takvåning där du bor i en lägenhet som är unik i sitt slag och den enda på detta våningsplan. En luftig trea i fint skick som bland annat erbjuder generös takhöjd, hög materiell standard, härlig atmosfär och en egen relaxavdelning.   Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum, WC, sovrum/arbetsrum och ett sovrum. I det öppna och rymliga vardagsrummet med en takhöjd om 3.70m möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, härliga sällskapsytor och plats för soffa samt matgrupp. Köket är socialt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, öppen planlösning mot vardagsrummet och köksö. I det stora, smakfulla och påkostade badrummet/relaxen finns en jacuzzi, bastu, dusch, kommod, förvaringsskåp, toalett och handdukstork. Sovrummet är harmoniskt med stora fönster som släpper in ett trevligt ljus och här finns även garderober med skjutdörrar. I hallen finns sedan en rymlig klädkammare samt en WC med tvättmaskin och torktumlare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från hallen samt köket och erbjuder eftermiddagssol. På den inglasade finns det plats för soffgrupp och matgrupp, från den tar du dig vidare till en öppen balkong med plats för solstolar. I hjärtat av Inre Hamn bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat förskola, restauranger, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Mariebergsskogen ligger en cykeltur bort och Centrum en kort promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Ett stort plus är att garageplatsen följer lägenheten! Varmt välkommen på visning.!

  • Hiss
Munkerudsvägen 13, Munkerud, Munkfors kommun

Munkerudsvägen 13

Övrigt
Munkerud, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 900 000 kr
1 581 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en stor fastighet på 345 kvm i härlig miljö, med många möjligheter! I hjärtat av Värmland - Munkfors finner du en fastighet som kan förverkliga dina drömmar. Munkerudsvägen 13 kan passa en egen företagare som vill bo i anslutning till sin verksamhet, en stor familj som vill ha ordentliga ytor eller kanske någon som vill bedriva verksamhet och hyra ut lägenheter för att få in en extra inkomst. Men andra ord är det bara dina drömmar som sätter stop för vad denna fastighet kan erbjuda. När du kliver in genom entrén möts du direkt av trevlig restaurang. Här finns en rymlig lokal som kan användas till det mesta och en trevlig altan för uteservering. Vidare in i lokalen finns ett diskrum med dubbla diskho, ett arbetskök med flera möjlighet att laga mat på. Genom en trappa ner tar du dig vidare till fastighetens källare där det finns flera rum som både kan användas till förvaring samt matlagning/bakning. Här nere finns även en mathiss som med enkelhet tar upp nödvändigheter till entréplan och som är godkänd. På övre plan finns även möjlighet att hyra ut en 4 r.o.k, där en vacker öppenspis finns samt två sovrum, ett kök och ett badrum. Bakom huvudbyggnaden finns sedan en stor byggnad som rymmer ett dubbelgarage och förvaringsytor ovanför. I bygganden finns även två rum som passar perfekt att hyra ut eller nyttja själv, det finns även ett vackert badrum med mörkt klinker som går fint ihop med de vita kaklade väggarna. En trappa upp finns sedan ett mysigt allrum och ett funktionellt kök som har stora fönster som släpper in dagens fina ljus. Området kring Munkerudsvägen 13 passar den som vill ha när till det mesta. Här finner du bland annat Klarälvens högsta naturliga vattenfall, nordens största dragspelsstämma och den unika bilfria cykelleden Klarälvsbanan. Munkfors-Ransäter- I hjärtat av Värmland är ett välanvänt uttryck, från Munkfors har du ca 6 mil till Karlstad, ca 3 mil till Hagfors och ca 3 mil till Sunne vilket gör att du enkelt kan transportera dig runt om i Värmland. I Munkfors finns sedan alla nödvändigheter som önskas såsom matbutiker, bensinstation, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning! Inventarier ingår, separat inventarielista kommer finnas!

  • Plus
Önnerud 140, Önnerud, Karlstads kommun

Önnerud 140

Tomt
Önnerud, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 300 000 kr
2 244 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig och naturskön villatomt om 2 244 kvm med skog och natur som närmsta granne. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Tomterna ligger inom Sörmons vattenskyddsområde vilket gör att kraven på vatten och avlopp är mer noggrann. Därför kommer säljaren att bekosta att göra en slutinfiltration och där köparen enbart behöver anlägga ett minireningsverk som kopplas på slutinfiltrationen samt borra för eget vatten. Här bor ni på ett lantligt läge men med korta kommunikationsavstånd till Karlstad centrum. På 10 minuter med bil befinner ni er på Bergviks köpcentrum med IKEA, mataffärer, gym och shopping. Även Karlstad centrum ligger 10 minuter bort, här finner ni all dess service. Några hundra meter från bostaden stannar buss som smidigt tar er till centrala Karlstad. Ca 20 minuters bilfärd till Karlstad Airport. Fastigheten är avstyckad och klar, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Positivt förhandsbesked finns. Besök gärna tomten på egen hand eller boka in en privat visning med mäklaren.

  • Plus
Önnerud 142, Önnerud, Karlstads kommun

Önnerud 142

Tomt
Önnerud, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 350 000 kr
2 296 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig och naturskön villatomt om 2 296kvm med skog och natur som närmsta granne. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Tomterna ligger inom Sörmons vattenskyddsområde vilket gör att kraven på vatten och avlopp är mer noggrann. Därför kommer säljaren att bekosta att göra en slutinfiltration och där köparen enbart behöver anlägga ett minireningsverk som kopplas på slutinfiltrationen samt borra för eget vatten. Här bor ni på ett lantligt läge men med korta kommunikationsavstånd till Karlstad centrum. På 10 minuter med bil befinner ni er på Bergviks köpcentrum med IKEA, mataffärer, gym och shopping. Även Karlstad centrum ligger 10 minuter bort, här finner ni all dess service. Några hundra meter från bostaden stannar buss som smidigt tar er till centrala Karlstad. Ca 20 minuters bilfärd till Karlstad Airport. Fastigheten är avstyckad och klar, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Positivt förhandsbesked finns. Besök gärna tomten på egen hand eller boka in en privat visning med mäklaren.

  • Plus
Önnerud 132, Önnerud, Karlstads kommun

Önnerud 132

Tomt
Önnerud, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 325 000 kr
2 312 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig och naturskön villatomt om 2 312 kvm med skog och natur som närmsta granne. Välj ett färdigt koncept av husleverantör eller varför inte en storslagen arkitektritad villa! Tomterna ligger inom Sörmons vattenskyddsområde vilket gör att kraven på vatten och avlopp är mer noggrann. Därför kommer säljaren att bekosta att göra en slutinfiltration och där köparen enbart behöver anlägga ett minireningsverk som kopplas på slutinfiltrationen samt borra för eget vatten. Här bor ni på ett lantligt läge men med korta kommunikationsavstånd till Karlstad centrum. På 10 minuter med bil befinner ni er på Bergviks köpcentrum med IKEA, mataffärer, gym och shopping. Även Karlstad centrum ligger 10 minuter bort, här finner ni all dess service. Några hundra meter från bostaden stannar buss som smidigt tar er till centrala Karlstad. Ca 20 minuters bilfärd till Karlstad Airport. Fastigheten är avstyckad och klar, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Positivt förhandsbesked finns. Besök gärna tomten på egen hand eller boka in en privat visning med mäklaren.

  • Plus
Grava-Rud 734, null, Karlstads kommun

Grava-Rud 734

Tomt
Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
495 000 kr
530 m² tomt

För den som drömmer om att bygga sitt egna hem i natursköna Grava-Rud, Karlstad, erbjuder denna tomt en unik möjlighet. Med en bekväm yta på 530 kvm och kommunalt vatten vid tomtgränsen är grunden redan lagd för ditt drömprojekt. Tomten har fördelen av att redan ha ett godkänt bygglov sedan tidigare av nuvarande säljare, vilket ger dig friheten att forma ditt hem efter dina egna önskemål och behov. Det bästa är att du inte är bunden till en specifik husleverantör, vilket ger dig maximal flexibilitet och kontroll över byggprocessen. Läget i Grava-Rud bjuder på en fridfull atmosfär samtidigt som du har närhet till Karlstads bekvämligheter. Här får du chansen att skapa ditt eget personliga paradis, och med det redan befintliga bygglovet kan du snabbt påbörja ditt drömprojekt. Du måste självklart ansöka om ett eget bygglov för just ditt projekt. Missa inte chansen att förverkliga din vision av det perfekta hemmet på denna fantastiska tomt. Välkommen att på egen hand inspektera marken eller boka in dig på en anvisade visningstiden!

Östervik 242, null, Karlskoga kommun

Östervik 242

Villa
Karlskoga kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 995 000 kr
27 m²
2 rum
833 m² tomt

Varmt välkomna till Östervik 242 där du finner ett pittoreskt sommarhus om 27 kvadratmeter, som är redo för ditt personliga renoveringsäventyr. Med denna perfekta canvas har du möjligheten att skapa ditt egna drömställe vid den vackra sjön Möckeln i Karlskoga. Fastigheten har en möjlighet att utvecklas till ett helt unikt sommarparadis där du kan sätta din egna prägel. Förvandla det till en plats där du och din familj kan skapa minnen som varar livet ut. Allt detta omgivet av naturens skönhet vid sjön Möckeln. Huset har idag ett allrum där det får plats en säng samt ett köksbord, vidare finns ett arbetskök samt ett sovrum. På tomten finns även ett attefallshus, ett dass och en verkstadsbod med sommardusch. Huset har el och sommarvatten. Vid vägen finns även möjligheter att koppla på sig på kommunalt VA samt installera fiber. Huset ligger endast 10 minuter från centrala Karlskoga där all tänkbar service finns och några minuter till ett mysigt glasscafé, Strandvillan Labbsand. Här har du även närhet till Karlskoga Golfklubb. Om du är redo att ta steget och skapa ditt drömhus, tveka inte att kontakta oss för mer information om detta renoveringsprojekt med enastående potential. Det är din chans att göra din vision till verklighet!

  • Plus
Forellgatan 16, Skived, Forshaga kommun

Forellgatan 16

Villa
Skived, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 395 000 kr
150 + 32 m²
5 rum
889 m² tomt

Varmt välkommen till Forellgatan 16 och detta hemtrevliga hus där i princip allt är i gott skick. Den här bostaden är optimalt planerad. Det första som möter dig i huset är en stor, funktionell och välplanerad hall med klädhängare, platsbyggda garderober där det finns gott om plats för jackor samt skor. Längre in finns ett socialt, mysigt och fint vardagsrum med fönster åt två håll, stora fönster, fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp, följt av ett stort, socialt och öppet kök. Badrummet är trevligt och funktionellt med toalett, badkar, kommod, badrumsskåp, handfat och bidé. Vidare finns ett sovrum som kan användas som ett kontor och en matsal som med enkelhet kan göras om till ett sovrum. Genom en trappa ner tar vi oss till allrummet där en värmande kamin finns samt ett rymligt sovrum, ett förråd, nyligen renoverat badrum (2010) och en tvättstuga. Till bostaden hör en stor, trevlig och takbeklädd uteplats med trädäck, markis och pergola. Det finns även en rymlig, takbeklädd och härlig balkong i söderläge som har lättmöblerade ytor och plats för ett mindre bord. Från dessa platser kan man betrakta husets stora, härliga och barnvänliga tomt med pergola, vedbod, stora gräsytor, många soltimmar och välskött gräsmatta. Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Forshaga har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Klarälven är beläget inom gångavstånd och dessutom finns Karlstad en kort bilresa från bostaden. Bokade visningar efter förfrågan, kontakta mäklare för att boka in en tid.

Vistmansvägen 4B, null, Forshaga kommun

Vistmansvägen 4B

Villa
Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 995 000 kr
110 + 4 m²
4 rum
520 m² tomt

Välkommen till detta ljusa parhus i nyskick! Färdigställt år 2021. Här bor du på en yta om 110 kvadratmeter och har tillgång till fyra rum och kök i två plan. Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med inbyggda garderober med skjutdörr och gott om plats för ytterkläder. Vidare finns ett socialt och modernt kök från Marbodal med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, plats för matgrupp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har två sovrum, två badrum, ett allrum och ett härligt samt socialt vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är smakfullt med toalett, kommod, badrumsskåp, handdukstork, duschvägg, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är stilrent med toalett, kommod, badrumsskåp och badkar. Huset står på en härlig hörntomt med många soltimmar. Dessutom har huset en altan med trätrall, sol hela eftermiddagen och kvällen samt plats för matgrupp. Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Forshaga har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Grönområden är beläget alldeles intill huset, Forshaga centrum en kort biltur bort dessutom finns Karlstad inom pendlingsavstånd. Välkommen på visning!

Geijersgatan 11a, Herrhagen, Karlstads kommun

Geijersgatan 11a

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 236 kr/mån
20 455 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna rymliga tvåa möts du av en ljus lägenhet med högt i tak och där den hemtrevliga stämningen är närvarande i varje rum. Tack vare lägenhetens charmiga karaktär är det här ett hem som sätter färg på vardagen. Bostaden är planerad på ett sätt som gör att varje kvadratmeter utnyttjas. Möjligheten finns att dela av det stora sovrummet till två rum och på så sätt få en praktisk och välplanerad trea. Förslag på detta finns i den alternativ planskissen. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall med garderob, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är socialt, trevligt och fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, skåpluckor i grå kulör och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och renoverat 2017 med toalett, dusch, duschvägg, handfat och kommod. Det stora och harmoniska sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp genom dubbla fönster och plats för dubbelsäng. I hjärtat av Herrhagen bor du attraktivt och trevligt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Coop ligger ett stenkast från lägenheten, Centrum en promenad bort och Univerisitetet ligger en kort bil- eller bussresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett lugnt men centralt läge har du hamnat rätt!

Valthornsgatan 13, null, Karlstads kommun

Valthornsgatan 13

Radhus
Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 300 000 kr
134 m²
6 rum
284 m² tomt

Detta parhus i två plan på Valthornsgatan 13 erbjuder ett hemtrevligt och inbjudande boende. I den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt. Ett hem med bra planlösning, mycket karaktär och härlig atmosfär. Här kommer du in i en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett rymligt och socialt vardagsrum, fem sovrum och ett socialt, praktiskt och härligt kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot matrummet . I huset finns två badrum – ett fräscht och trevligt med toalett, dusch, kommod och förvaringsskåp samt ett praktiskt med toalett, badkar och förvaringskåp på övre plan. Utöver det finns en klädkammare samt en stor och praktisk groventré med arbetsbänk, diskho och plats för tvättmaskin och torktumlare. Huset står på en lättskött och rogivande hörntomt med fruktträd och en vacker häck som skyddar mot insyn. Dessutom har huset en altan med lättmöblerade ytor, trätrall och plats för soffgrupp. Här bor ni ett trevligt och lugnt område där det finns både skola, förskola och Karlstad Universitet i området, samt bekvämt avstånd till centrala Karlstad. Varmt välkommen på visning! OBS!! Bokning av visning sker direkt till Mäklaren, anmäl ditt intresse via mail eller telefon.

  • Energieffektiv
Rörgatan 1, null, Karlstads kommun

Rörgatan 1

Övrigt
Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 750 000 kr
8 851 m² tomt

Fastighet innehållande bensinstation, butikslokal samt verkstad med en lokalyta på ca 250 kvm. Nuvarande ägaren har idag avtal gällande drivmedelsförsäljning samt bedriver verkstad för bilreparationer. Verkstad med 2 portar och gott om uppställningsplats/parkering på fastigheten. Friköpt hörntomt på 8 851 kvm med både asfalterade ytor samt gräsytor. Uppvärmning via fjärrvärme. Bra utvecklingsmöjligheter och mycket bra läge vid vältrafikerad väg i korsningen mellan 63:an och väg 240 mot Hagfors.

Visar alla 25