SkandiaMäklarna Höör

SkandiaMäklarna Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hasselvägen 6, Enevången, Hörby kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Hasselvägen 6, Enevången, Hörby kommun, bild 2
Hasselvägen 6, Enevången, Hörby kommun, bild 3

Hasselvägen 6

Villa
Enevången, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
1 420 m² tomt

Varmt välkomna till Hasselvägen 6! På en lummig skogstomt omgiven av vitsippor hittar ni ett nyrenoverat och kvadratmetereffektivt boningshus på 58 kvm. Huset erbjuder ett luftigt vardagsrum, ett stilrent kök, ett mysigt sovrum, ett kontor/sovutrymme (mindre än 7 kvm), klädvårdsutrymme med tvättmaskin (tidigare sovutrymme, mindre än 7 kvm) samt ett funktionellt badrum. Den smarta planlösningen gör att huset känns större och är helt perfekt för både paret och den lilla familjen. Huset genomgick stora renoveringar 2022-2023 där samtliga utrymmen och ytskikt renoverades (förutom badrummet som är från 2006) för att lyfta in huset i 2020-talet. Både materialval och färgval förenar det moderna med det bästa denna 70-talsstuga har att erbjuda. På Hasselvägen 6 bor ni helt enkelt bekvämt och modernt. Utanför de stora vardagsfönsterna ser ni den stora tomten där möjligheterna är enorma - stor gräsmatta, diverse odlingar, pool eller bara behålla den som den lummiga vitsippeskog som det är? Ni väljer helt själva. Vatten och el är förberett vid uppfarten för att göra alla trädgårdsarbeten och bevattningar lättare. På Enevången bor ni lugnt och tryggt i det gamla stugområdet. I samfällighetsföreningen finns pool, gemensamhetslokaler och tennisbanor. Från Enevången är det 1,6 km in till Ludvigsborg där ICA-butik, kommunikationer, skola (Ludvigsborgs friskola F-9) och förskola (Skogsgläntan) ligger. I Ludvigsborg kan du ta bussen in till både Höör och Hörby. I Höör går tåget och i Hörby går Skåneexpressen så oavsett vart du vill pendla så finns det goda möjligheter! Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Björnlokevägen 9, null, Hörby kommun

Björnlokevägen 9

Villa
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 595 000 kr
54 m²
1 008 m² tomt

Varmt välkomna till Björnlokevägen 9! På en lummig hörntomt hittar ni detta mysiga enplanshuset - perfekt för den ensamstående, för paret eller för den lilla familjen. Huset är beläget i ett lugnt område med gång- och cykelavstånd till både butik, förskola, skola och kommunikationer. I det direkta närområdet finns det gott om promenadstråk och grönskande natur. Huset är från början en vinterbonad västkuststuga men sedan lång tid tillbaka så är det en charmigt permanentbostad. Huset erbjuder ett större allrum med matplats/kontorsplats och kamin, ett nyrenoverat badrum, ett kompakt men välutrustat kök samt ett sovrum med gott om förvaring. För er som behöver ytterligare sovrum går det med enkelhet att tillskapa 1-2 sovrum utan att behöva bygga till huset. På två sidor om huset finns uteplatser i både sydöstlig och nordvästlig riktning - en inglasad och en under tak för att kunna ta vara på alla härliga stunderna utomhus! Som grädden på moset har garaget fått en välbehövlig upprustning och fungerar nu utmärkt för en normalstor bil. Inne i Ludvigsborg där det finns en mycket trevlig ICA-butik, bra kommunikationer kommunikationer, skola (Ludvigsborgs friskola F-9) och förskola (Skogsgläntan). I Ludvigsborg kan du ta bussen in till både Höör och Hörby. I Höör går tåget och i Hörby går Skåneexpressen så oavsett vart du vill pendla så finns det goda möjligheter! Närområdet kring Björnlokevägen är lugnt, grönt och tyst. Som ett extra plus finns här också både lekplats och vandringsstråk i närområdet! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats
Kvarnstensvägen 47, null, Höörs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Kvarnstensvägen 47

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 795 000 kr
148 m²
4 rum
544 m² tomt

Välkommen till Kvarnstensvägen 47! Belägen i ett lugnt naturskönt villaområde med cykelavstånd till centrum och tågstation ligger huset på Kvarnstensvägen. Huset erbjuder en luftig planlösning som är lätt att ändra för att passa just era behov. Idag erbjuder huset två sovrum men med enkla medel hade ni kunnat skapa ytterligare 2-3 sovrum utan ändra på känslan i huset. På bottenplan har ni de sociala ytorna med ett stort vardagsrum och ett rymligt lantlig kök. På bottenplan har ni också ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från både köket och vardagsrummet kommer ni ut till er lättskötta och insynsskyddade trädgård som omgärdas av en hög thujahäck. En trappa upp når ni er privat sfär med ett stort allrum (som kan omvandlas till sovrum), ett nästan lika stort sovrum, ett helkaklat badrum och en stor klädkammare. Från huset på Kvarnstensvägen har ni skolor, lekplatser, busshållplats m.m. på några minuters promenadavstånd. Huset ligger inne i centrala Höör men samtidigt lite utanför med naturen som en nära granne. In till Höörs station är det 2 km och på stationen finns det gratis pendlarparkering för er som vill åka kollektivt till Malmö, Lund eller ut på kontinenten. Inne i byn finns ett stort utbud på butiker, restauranger och aktiviteter. Varmt välkomna att boka en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Södergatan 24C, Centralt, Höörs kommun

Södergatan 24C

Villa
Centralt, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 450 000 kr
136 + 67 m²
5 rum
345 m² tomt

Mitt i centrum med en trädgårdssida likt en lugn innergård - Varmt välkomna till Södergatan 24 C! Bakom entrédörren döljer sig en bostad med total disponibel yta om 203 kvm, JA ni läste rätt! Alltså, en otroligt rymlig bostad för familjen som vill bo centralt med närheten till alla faciliteter Höör erbjuder. Ni kan alltså bo både bekvämt och miljövänligt, till och med utan bil, då tågstationen finns på gångavstånd. Lättskött trädgård, innergård med gatuhuskänsla. Flera uteplatser omgärdas av prunkande växtlighet, mitt i staden men med en känsla av avskildhet! Radhusets kvadratmeter är fördelat på två plan samt källare. En ytterst genomtänkt planlösning med stora sällskapsrum, tre sovrum, flera toaletter och hobbyrum. Många bevarade detaljer från förr, såsom dörrar med dekorglas, retro kök, mosaikklinkers och fina golv. Detaljerna från 60-talet flätas samman med den idag praktiska standarden, retro möter det moderna! En bostad som måste upplevas på plats - välkommen att boka en visning!

Koriandervägen 18A, Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 18A

Radhus
Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 395 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
5 601 kr/mån
20 470 kr/m²

Bo-Klok! Bostadsrättsradhus byggt 2022 - Välkommen hem till denna fantastiskt trevliga bostad! 117 mycket välplanerade kvadratmetrar där barnfamiljen får plats i både trevliga sällskapsrum och i de rymliga sovrummen. Dessutom erbjuds två helkaklade badrum, ett på vardera plan. Som i alla bostäder från Bo-Klok är materialen signerade Ikea. Ett riktigt snyggt, klassiskt kök i vitt med vitvaror i rostfritt. På övre plan finns tre sovrum samt ett allrum som med lätthet kan bli ett fjärde sovrum om man önskar det. Genomgående vitpigmenterad ekparkett i hela bostaden. Genomtänkt färgsättning på väggar i rummen, kulörerna går i grönt och beige ton samt givetvis klassiskt vitt. Terrass med trätrall och insynsskyddande plank mot grannar. Då just denna bostad är placerad på hörnläge har du extra fönster i både kök och trapphall. Gångavstånd till skolor, tågstation, butiker och samtidigt bo i naturskön omgivning med fina promenadstråk runt knuten. Till bostaden hör ett förråd som finns i anslutning till trädäcket, en parkeringsplats samt möjlighet till laddstation till elbilen. Flytta in i en så gott som alldeles ny bostad utan att behöva utföra några renoveringar på länge! Välkommen att boka visning!

Koriandervägen 9H, Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 9H

Radhus
Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 295 000 kr
90,2 m²
4 rum
5 796 kr/mån
25 443 kr/m²

Bostadsrätt från 2021/2022 - Radhus byggt i funkisstil med läcker fasad målad med järnvitriol för att få till en snygg grånad nyans. Stilfulla materialval med genomgående 3-stavsparkett på golv, helkaklade badrum, köksinredning från Noblessa och ljuvliga stora fönsterpartier. 90 kvadratmeter fördelat på två plan. Entréplan med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stora fönster där man kan öppna upp mot altanen med trätrall. Här får ni plats för det mest önskvärda, loungemöbeln, grillen och lättskötta blommor i krukor. Insynsskyddande plank mot båda grannarna bredvid. Vidare på plan ett finns badrum samt separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och IVT värmepanna. För bästa komfort vattenburen golvvärme i samtliga rum. Snyggt placerat trapphus som inte "tar över" planlösningen, trappsteg i ek matchar golvet perfekt. På plan två finns tre sovrum och ytterligare ett helkaklat badrum. Det största sovrummet, "Master Bedroom" - Wow -vilket sovrum! Lyxigt med skjutbart fönsterparti ut mot den rejäla balkongen. Fler detaljer som är värda att nämna är bostadens energiklass B, vilket innebär ett energisnålt boende med låga driftskostnader. Energiklass B ger även ränterabatt hos de flesta bankerna, ett sk grönt lån, fråga din bank angående detta. Förråd precis utanför entrén och en parkeringsplats tillhör bostaden. Från området Kvarnbäck har ni bokstavligen nära till precis allt, både till service och framförallt naturskön omgivning! Grundskolor, simhall, ishall, skatepark, butiker, vårdcentraler och mycket mer. Ni kan alltså bo både bekvämt och miljövänligt, då ni även har gångavstånd till tågstationen. Med snabb access nås Lund (20 min), Malmö (35 min) och Köpenhamn (60 min). Välkommen hem!

  • Energieffektiv
Västerstad 7151, null, Hörby kommun

Västerstad 7151

Villa
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 495 000 kr
116 m²
4 rum
1 777 m² tomt

Varmt välkomna till Västerstad 7151! Mitt ute på Hörbyslätten hittar ni detta härliga korsvirkeshus med en enastående utsikt. Huset är en avstyckad gård med två sidobyggnader; en med garage och möjlighet till verkstad samt en med stall och loge. På gården har det funnits allt från hästar till grisar och kycklingar. I det välskötta boningshuset finns det plats för hela familjen där det stora köket blir en naturlig samlingspunkt. Med en härlig kamin mitt i köket erbjuds det en mysig känsla under vinterhalvåret och under sommaren expanderar umgängesytorna ut genom altandörren till trädäcket med utsikt över fälten. Boningshuset består av två sovrum på ovanvåningen men här finns möjligheter att skapa fler sovrum på bottenplan genom enklare förändringar i planlösningen. I Västerstad bor ni lugnt och naturnära, samtidigt som ni har närheten in till Hörby. Från huset har ni 2,6 km till närmsta förskola (De La Gardie-förskolan i Västerstad) och 6,9 km till Östraby skola (t.o.m årskurs 6). Inne i Hörby finns det gott om butiker, restauranger, caféer och kommunikationer. Härifrån går bussarna till Höör, Lund, Malmö, Kristianstad, Eslöv och Sjöbo med jämna mellanrum. Varmt välkomna att anmäla ert till visning!

  • Uteplats
Fogdaröds Ängar, null, Höörs kommun
  • 27 lediga bostäder

Fogdaröds Ängar

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
fr. 3 333 000 kr
764 m² tomt

KAMPANJ - Fördelaktig finansiering, erbjudande t.o.m. 1 juni 2024! Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. Erbjudandet från byggherrarna gäller t.o.m. den 1 juni 2024 och innefattar: - Husavtalet tecknas i samband med tomtköpet, - 10% av tomtpriset betalas i samband med kontraktsskrivningen, resterande del av tomtpriset betalas 10 dagar innan slutbesiktningen av ert färdiga hus, - 10 dagar innan slutbesiktningen betalas 90% av hus- samt entreprenadkostnaden, resterande del (10%) betalas 10 dagar efter godkänd slutbesiktning. Sammanfattningsvis betalar ni enbart 10% av tomtpriset vid kontraktsskrivning och resterande del (av både tomt, hus samt entreprenad) betalas i anslutning till slutbesiktningen av ert färdiga hus. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset (dvs. inkl. tomt) ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Betalning av huset görs först när huset är uppfört och slutbesiktigat. Betalningen för tomten görs i anslutning med kontraktet. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från den mindre 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085 Smarta planlösningar och vackra exteriörer! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Västkustvillan tagit fram tre olika husmodeller som passar fint beroende på vilken tomt du väljer. Från den mindre enplansvillan till den större 1 1,5 plansvillan passande barnfamiljen. Givetvis finns det fler modeller och utförande att välja mellan, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av huskataloger eller se bifogade filer. Västkuststugan: Stefan Kristoffersson [email protected] 072-5611055 Finansieringserbjudande från Nordea i Lund: Hypotekslån även på tomtkostnaden. Belåning av tomtvärdet till 85% Amorteringsfritt under byggtiden. Kontakt gällande finansiering, Nordea i Lund. Erik Claesson, [email protected], 010-1572219 Kajsa Svensson, [email protected], 010-1570175 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lu

  • Nybyggnadsprojekt
Zefyrvägen 3, Ludvigsborg, Hörby kommun

Zefyrvägen 3

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
4 095 000 kr
130 m²
5 rum
757 m² tomt

Välkommen in i detta nyproducerade hus som är smakfullt och funktionellt på alla sätt! Här erbjuds en härligt belägen bostad om 130 kvm med en genomtänkt planlösning samt mycket trevliga och ljusa utrymmen som passar för såväl vardagslivet som för avkoppling med familj och vänner. Entrèplan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den generösa takhöjden i vardagsrummet ger en härlig atmosfär! På detta plan finns det även två sovrum, varav det större har en generöst tilltagen walk in closet. På golvet i detta rum ligger det en mysig heltäckningsmatta som är underbar att sätta fötterna på när man kliver upp ur sängen på morgonen! Helkaklat badrum med dusch, allt i genomtänkta färger och fina materialval. Tvättstugan finner ni i direkt anslutning till köket, här finns tvättmaskin, torktumlare, vask samt väl tilltagna arbetsytor. Från tvättstugan kommer man vidare ut i carporten/garaget. På övre plan finner vi ett allrum som binder samman två väl tilltagna sovrum, ett på vardera gavel. Allrummet har härliga takfönster som ger rummet generöst med ljus. De rymliga sovrummen har gott om ljusinsläpp och charmiga snedtak. Ytterligare ett snyggt badrum med badkar, allt i smakfulla ljusa färger och fantastiska materialval. Takfönstret i detta badrum släpper in det underbara och efterlängtade solljuset! Fler detaljer som är värda att nämna är husets B-klass - Vilket innebär ett energisnålt hus med låga driftskostnader. Energiklass B ger även ränterabatt hos de flesta bankerna, ett sk grönt lån. Eftersom bostaden är nyproducerad så behöver man inte heller tänka på fastighetsskatten under flera år framöver! Ludvigsborg erbjuder förskola och skola i åk F-9 och centralt i byn hittar vi även en mycket välsorterad Ica-butik. Naturen finns runt knuten, kanske lockar ett dopp i sjön eller varför inte prova fiskelyckan? Från Ludvigsborg till Hörby är det ca 8 km och till Höör ca 7 km, bussen som går mellan Höör och Hörby stannar i Ludvigsborg. I Hörby finns bussförbindelser med täta avgångar till Lund, Malmö och Kristianstad, i Höör finns tågförbindelser för pendling till Lund, Malmö, Köpenhamn samt mot Hässleholm och Kristianstad. Närheten till E22 gör även att pendling med bil blir ett bekvämt alternativ! Det perfekta hemmet för den som värdesätter ett stilfullt och modernt boende med alla bekvämligheter och smakfulla material - Välkomna hem!

  • Energieffektiv
Tenorvägen 7, Karlslund, Höörs kommun

Tenorvägen 7

Villa
Karlslund, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 700 000 kr
121 + 38 m²
5 rum
729 m² tomt

Varmt välkomna till Tenorvägen 7! Här har ni ett modernt Älvsbyhus från 2007 i ett våningsplan som, med sina 121 kvm och fyra sovrum, är det perfekta boendet för både barnfamiljen och paret. I huset flödar ljuset in genom de många fönsterna som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Detta hus är inte bara hemtrevligt utan det är även smart och miljövänligt. Nuvarande ägare har automatiserat allt från värmepannan till eluttag för att både kunna logga och enkelt styra hemmets faciliteter. På taket sitter en imponerande solcellsanläggning med hela 47 paneler som bidrar till energiklassningen "B", vilket hos många banker ger "Grönt bolån". Som grädde på moset finns det dessutom två elbilsladdare på utsidan av garaget för smidig och hållbar laddning. Husets placering är inte bara bra för elproduktionen på taket utan även för dig som älskar soliga dagar i trädgården. Längs hela baksidan av huset löper ett trädäck, placerat i direkt söderläge, som nås från både det stora sovrummet och från vardagsrummet. Ute i er lättskötta trädgård finns ett trädgårdsland och en tank på 1 kubik som samlar regnvatten - perfekt för bevattningen under sommarhalvåret! I Karlslund bor ni i ett lugnt och tryggt område med Orupsbacken som en av era närmsta grannar. Här finns trevliga vandringsslingor och grillplatser. Ett stenkast från huset finner ni även den populära lekplatsen i Karlslund med hundrastgård, kickbike-bana och pulkabacke. Från huset är det cirka 2,8 km till Höörs station, 2,1 km till Sätoftaskolan (förskola och klasser upp till årskurs 9) samt 1,8 km till Sätofta badplats. Bara några hundra meter från huset finns en busshållplats som kan ta dig in till både Höör och Hörby. Inne i Höör finns det gratis pendlarparkering på stationen, gott om restarunger, fik och butiker. I byn finns det också gott om fritidsaktivitet för små som stora. Med tåget från Höörs station tar ni er till Lund, Malmö och Kastrup på 25-59 minuter. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Energieffektiv
Norrehe 4070, Norrehe, Hörby kommun

Norrehe 4070

Gård/Skog
Norrehe, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
4 795 000 kr
240 m²
9 rum
4,1 ha tomt

Varmt välkomna till Heetorp! På Norrehe 4070 hittar vi Heetorp gård - en mindre hästgård med plats för den stora familjen, enbart ett stenkast ifrån centrala Hörby. Den snart 100 år gamla gården fick 2022 nytt liv då boningshuset sammanbyggdes med den fd. ladan och det "nya" stora huset togs in i 2020-talet genom smakfulla renoveringar. Historian som sitter i husets fasad, både i korsviket och i gråstensväggarna, är bevarat för framtiden och bidrar till ett hemtrevligt intryck. Med 4,1 ha mark erbjuder gården gott om plats för både hästskötsel och odling, detta samtidigt som de stora inneytorna öppnar upp för diverse hobbies. På ovanvåningen av den fd. ladan finns nämligen två stora rum/salar med en härlig utsikt över ängarna där barnen kan leka fritt, spela innebandy eller varför inte göras om till en häftig hemmabio? I det nyrenoverade köket med tillhörande matplats vid den öppna spisen kan det stora sällskapet slå sig ner för mysiga middagar och härligt umgänge. Gården är strategiskt placerad med bara 2,5 km ner till Hörbys centrum. Med både riksväg 13 och E22:an nära kommer ni snabbt ut på vägarna och kan med enkelhet ta er till Höör, Lund, Malmö och Kristianstad på 15-40 minuter. Inne i Hörby finns allt från mysiga restauranger/fik till gott om förskolor och skolor. I närområdet finns det trevliga strövområdet vid Lågedammarna och i anslutning till detta finns även idrottshall samt badhus. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Pers gränd 10, null, Hörby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pers gränd 10

Lägenhet
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 550 000 kr
60 m²
2 rum
3 797 kr/mån
25 833 kr/m²

Varmt välkomna till Pers Gränd! Inne i centrala Hörby har vi bostadsrättsföreningen Pers Äng i Hörby - en liten oas med markplanslägenheter i radhusform för er som är 50+ år. Lägenheten på Pers Gränd 10 är välplanerade med öppen planlösning mellan vardagsrum och köket, ett stort sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat badrum med golvvärme, allt på 60 kvadratmeter. Från vardagsrummet öppnar sig glasdörrarna ut mot er insynsskyddade uteplats som är delvis gräsmatta och delvis stenlagd. Här kan ni sitta under markisen och njuta av lugnet som området erbjuder. Lägenheterna på Pers Gränd omsluts av ett staket för att skapa en trygg och lugn miljö som bara de boende och deras gäster kan avnjuta. Inne på området finns det lummiga trädgårdar, gemensam boulebana och ett garage tillhörande varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen uppfyller kraven för att vara ett s.k. seniorboende vilket innebär att ni som vill flytta hit behöver vara fyllda 50 år. Från lägenheten på Pers Gränd har ni enbart 750 m till Gamla Torg med butiker, restauranger, caféer och kommunikationer. Härifrån går bussarna till Höör, Lund, Malmö, Kristianstad, Eslöv och Sjöbo med jämna mellanrum. Genom att bo på Pers Gränd kan ni alltså ta del av alla nöjen och samhällsservice som byn har att erbjuda samtidigt som ni får lugnet inne på området. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Uteplats
HÖÖR FOGDARÖD 8:46, Fogdaröd, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:46

Villa
Fogdaröd, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 390 000 kr
328 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. 28 villor kommer att uppföras varav 14 från Mjöbäcksvillan och 14 från Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 340 kvm till ca 760 kvm. Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med byggaren om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilden är endast ett exempelhus från byggaren och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggaren. Västkuststugan: Stefan Kristoffersson, [email protected], 072-5611055. I denna annons visar vi exempelhus från Västkustvillan med priser från 3 390 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Betalning för tomten görs vid kontraktet medan betalningen för huset först görs när huset är uppfört och slutbesiktigat. Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 Smarta planlösningar och vackra exteriörer! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Västkustvillan tagit fram tre olika husmodeller som passar fint beroende på vilken tomt du väljer. Från den mindre enplansvillan till den större 1 1,5 plansvillan passande barnfamiljen. Givetvis finns det fler modeller och utförande att välja mellan, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av huskataloger. I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

  • Nyproduktion
HÖÖR FOGDARÖD 8:45, null, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:45

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 333 000 kr
417 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. I denna annons visas exempelhus från Mjöbäcksvillan. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085. Hus att välja mellan med priser från 3 333 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

  • Nyproduktion
HÖÖR FOGDARÖD 8:61, null, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:61

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 333 000 kr
764 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. I denna annons visas exempelhus från Mjöbäcksvillan. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085. Hus att välja mellan med priser från 3 333 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Finansieringserbjudande från Nordea i Lund: Hypotekslån även på tomtkostnaden. Belåning av tomtvärdet till 85% Amorteringsfritt under byggtiden. Kontakt gällande finansiering, Nordea i Lund. Erik Claesson, [email protected], 010-1572219 Kajsa Svensson, [email protected], 010-1570175 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

  • Nyproduktion
Koriandervägen 5B, Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 5B

Lägenhet
Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
5 284 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Koriandervägen 5B! Här har ni ett nybyggt radhus på markplan med 3 rum där kvalité och funktionalitet genomsyrar lägenheten. Här finns gott om förvaring och välplanerade rum. Ett av de mest imponerande dragen i detta hem är den öppna planlösningen och den trevliga takhöjden som finns i köket/vardagsrummet. Här flödar ljus in genom de stora fönsterna och skapar en inbjudande atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om garderobsplats, ett helkaklat badrum och en egen tvättstuga. Uteplatsen med trädäck är perfekt för att njuta av det svenska sommarvädret eller för att grilla och koppla av efter arbetsdagen. Här kan du odla dina egna örter och blommor och skapa din egen gröna oas. Läget på Koriandervägen 5B är idealiskt med närhet till grönområden, skolor och bekväma kommunikationer. Enbart 1,4 km från lägenheten har ni Höörs station varifrån ni kan ta tåget till Lund (20 minuter), Malmö (35 minuter), Kastrup (58 minuter), Hässleholm (15 minuter) och Kristianstad (43 minuter). Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Uteplats
Lucernvägen 12, null, Höörs kommun

Lucernvägen 12

Tomt
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
395 000 kr
960 m² tomt

Varmt välkomna till Lucernvägen 12! Här har ni en tomt som väntar på att bebyggas med ert nya drömhus. Tomten är på 960 kvm och detaljplanen för området tillåter en byggnation om 20% fördelat på ett plan, dvs. 192 kvm. Till fastigheten finns VA, el och fiber framdraget och är redan bekostat av nuvarande ägare (påkopplingskostnader betalar köparen för) vilket gör att ni som nya ägare har ett perfekt utgångsläge när ni ska dra igång ert nästa projekt. I området finns härliga promenadstråk, lummig natur och trevliga grannar. Tomten är belägen enbart en 9 minuters promenad från Tjörnarp Station, varifrån du kan ta tåget till Hässleholm, Höör, Lund och Malmö på en lagom pendlingstid. Nuvarande ägare har ej ansökt om bygglov eller förhandsbesked utan detta är något som tillkommer för köparen. Är du intresserad av fastigheten på Lucernvägen 12? Hör då av dig till ansvarig mäklare för att delta i budgivningen. Vi ber er att ni kör förbi och kollar på fastigheten innan det att ni lägger bud. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 17