SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Scheelegatan 2B, Håkanstorp, Malmö kommun

Scheelegatan 2B

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 550 000 kr
72 m²
3 rum
vån 8/10
4 364 kr/mån
21 528 kr/m²

Varmt välkomna upp till åttonde våningen och njut av enastående panoramautsikt över staden, med Turning Torso som en magnifik kuliss och en glimt av det vackra havet som sträcker sig mot horisonten. I denna hörntrea omfamnas ni av naturligt ljus från fönster i två väderstreck. Stegen ut på den inglasade balkongen är som en inbjudan till avkoppling och njutning. Med söderläge fångar ni solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Förutom detta erbjuder denna bostad en bra planlösning, renoverat kök och även möjlighet att sätta egen prägel. Föreningen erbjuder en mysig innergård som går att nyttja i goda vänner lag! Här bor ni nära stan i ett familjärt område med goda förbindelser med närhet till matbutiker, restauranger, cafeér och kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Tis 23 apr kl 17:15
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
3 921 kr/mån
26 271 kr/m²

Vi har äran att presentera denna härligt ljusa våning med fantastisk takhöjd. Välplanerade 59 kvadrat med modern och stilren interiör. Öppen tvårumslägenhet med funktionell planlösning i omtyckta Vikhem. Utöver ljusa fräscha ytskikt och helkaklat badrum, bjuder bostaden på praktisk förvaring bakom skjutdörrar, ingångsbar garderob samt balkong. Fastigheten byggdes 2019 och här i Vikhem bor man i ett expansivt område med gång och cykelavstånd till centrum och samtidigt med närhet till grönområden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regissörgatan 3, Lindeborg, Malmö kommun

Regissörgatan 3

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/8
4 885 kr/mån
24 140 kr/m²

I mitten utav Lindeborgs populära höghus erbjuds nu denna fantastiska trea med en stor inglasad balkong i rakt söderläge! Här bor man på fjärde våningen vilket ger en fin kontakt med den grönskande och välskötta innergården. Balkongen blir som ett extra rum under hela året. Uppskattar man stilrena och ljusa ytskikt så kommer man trivas i denna bostad i många år framöver. Fina golv, släta väggar och tak samt ett bra ljusinsläpp i den genomgående planlösningen vilket ger en enhetlig och fräsch känsla. Interiört finns ett stort och öppet vardagsrum, två sovrum i bra storlek, ett praktiskt kök i ek (som fick uppdaterade vitvaror 2019), ett snyggt och renoverat badrum från 2019, samt en gästtoalett precis intill. Här finns det mycket att tycka om! Pricken över i:et är att detta huset ligger närmst Lindeborg Centrum med alla dess faciliteter. I närområdet runt Lindeborg/Hyllie finns Emporias shoppingutbud, tågstation, goda kommunikationer in till stan, skolor, dagis, mataffär samt lummiga grönområden. Dessutom på ett utmärkt läge i en populär förening med välskötta hus och innergårdar samt stora genomförda renoveringar bakom sig. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Ryttmästaregatan 17A, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra Ryttmästaregatan 17A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 739 kr/mån
38 984 kr/m²

På alltid lika attraktiva Västra Ryttmästaregatan välkomnar vi er till denna stilrena bostad. Här bor vi på en lugn bakgata med restauranger och caféer runt hörnet. 64 väldisponerade kvadratmeter, där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det eleganta och moderna köket. Vidare möts vi av handlagd originalparkett, ljuvligt brädgolv och stora fönster som visuellt tar tomtens lövverk in i huset. Slottsstaden är populärt tack vare den korta sträckan till såväl glimrande strand som in till city om mer puls önskas, dessutom ligger allt man behöver i form av matbutiker och service bara ett stenkast bort. Ett hem att trivas i helt enkelt. Hjärtligt välkomna på visning!

Furallén 27, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Furallén 27

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 475 000 kr
198 + 27 m²
6 rum
641 m² tomt

Det är med stor glädje vi äntligen kan erbjuda marknaden ett riktigt stort kvalitetshus som är beläget vid den sköna naturparken Williams trädgård. Vi imponeras av hög byggkvalitet i sten och betong men också av den vackra designen i nyfunkisstil! När man träder in i huset så får man direkt en känsla av ljus, rymd och atmosfär och de stora skjutdörrspartierna från Hajom suddar ut gränserna mellan inne och ute på sommarhalvåret. Planlösningen är väl genomtänkt och känns mycket attraktiv för barnfamiljen med exempelvis fyra sovrum, två generösa badrum och gästtoalett samt två fina vardagsrum/allrum. För att övertyga er ytterligare lockar huset med vackra enstavs ekparkettgolv, natursten i fönsterbänkar, vattenburen golvvärme i båda planen, stilriktigt kök från Ballingslöv med modern maskinpark och svarta granitbänkskivor, stora funkisfönster samt braskamin med praktisk gasfunktion. Lägg därtill inbjudande uteplatser med stensättning på både fram- och baksidan av huset samt på andra plan i form av en stor terrass i söder- och västerläge, vilket gör huset nästintill oemotståndligt! Garage samt uppställningsplats för ytterligare bil skapar extra mervärden. Kort promenad-/cykelavstånd till fina förskolor och skolor, hav och strandängar, stadsbussarna (linje 4 och 6), mataffär och restauranger.

Lindeborgsgatan 56, Lindeborg, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 56

Radhus
Lindeborg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 095 000 kr
115 + 58 m²
4 rum
136 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till detta mycket funktionella tvåplansradhus i omåttligt populära Lindeborg. Planlösningen är ypperlig för barnfamiljen där entréplan inbjuder med fina sociala sällskapsytor, fräscht badrum samt kök med matplats, ovanplan lockar med tre rymliga sovrum, badrum med badkar samt klädkammare i hallen och källaren har förutom stora förvaringsmöjligheter även möjligheter till kontor/gästrum. Skön trädgård i söderläge med trädäck ger extra fina mervärden. Garage och extra parkering en kort gångväg från huset. Här bor man också på kort promenad-/cykelavstånd till fina grönområden (både på Lindeborg och Katrinetorp), skola och förskola samt livsmedelsaffär. Fina kommunikationsmöjligheter med buss, tåg från Hyllie samt smidig närhet med bil till inre och yttre ringvägen. Välkomna!

  • Energieffektiv
Lotshusgatan 8, Ön/Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Lotshusgatan 8

Lägenhet
Ön/Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
4 828 kr/mån
46 600 kr/m²

Välkommen till Lotshusgatan 8 på Ön i Limhamn, där denna moderna pärla stoltserar som en nyproducerad skatt från 2019. På våning 2 väntar en imponerande trea om 75 kvadratmeter, där varje detalj harmoniserar för att skapa en atmosfär av lugn och komfort. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande känsla som inspirerar till social samvaro och gemenskap. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila, med en smart förvaringslösning som håller ordning och reda. Badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och tvättmöjligheter för att öka livskvaliteten. Den mysiga balkongen bjuder på en fri utsikt över grönområde och magiska Öresund. Här kan man njuta av solen hela dagen och stillsamma kvällar med havets brus som sällskap. Det är en harmonisk och välkomnande bostad där kvalitet och bekvämlighet går hand i hand. Dess närhet till lokala butiker, restauranger och natursköna promenader längs vattnet gör detta till ett idealiskt boende. På Ön lever man granne med en fantastisk miljö, där ett lugnt och barnvänligt bostadsområde möter vidsträckta promenadstråk och enastående vyer. De senaste åren har området även utvecklats med ett bredare serviceutbud, inklusive COOP, vårdcentral och apotek i Multihuset. Restauranger som Dragörkajen, Mastio och Limhamns glassmejeri har etablerat sig, vilket kompletterar det redan rika utbudet med bland annat fiskrökeriet. Detta är ett hem där alla kommer att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Andréegatan 8, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Andréegatan 8

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 369 kr/mån
42 375 kr/m²

Intill Rörsjöstadens grönskande stråk, kring pampiga fastigheter, kan vi äntligen presentera en optimal enrummare högst upp i huset. Lägenheten är enastående anpassat till dig som värdesätter moderna bekvämligheter men även charmen från husets byggår. Här ligger samtliga rum i en öppen planlösning med vackra fönsterpartier, som släpper in rikligt med ljus och ger bostaden ett extra lyft. Vackert brädgolv, generös takhöjd och utsikt över takåsar är några få detaljer som utmärker bostaden. Det finns gott om plats för större möblemang såväl i allrum som kök, klädkammare för ytterligare förvaring samt både vinds- och källarförråd. Välkommen hem!

  • Plus
Vikingaplan 5, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Vikingaplan 5

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
15 750 000 kr
242 + 95 m²
7 rum
865 m² tomt

På Bellevue sjösida bakom grönskan och parken på Vikingaplan reser sig denna majestätiska vitputsade sekelskiftesvilla. Här får vi totalt 337 kvm disponeringsytor inklusive inredd källare vilket skänker känsla av frihet och massor av valbara trivselzoner, praktiska utrymmen och vardagslyx. Villan rymmer salonger i fil med stuckaturer, kakelugn och fiskbensmönstrad ekparkett samt massor av andra tidstypiska stilleben och vackra detaljer - dessa blir till viktiga och prestigefyllda signum för bostaden. Även exteriört har fastigheten en spännande och vacker miljö med ack så många platser för lugna avkopplande stunder men också för stora umgängen och festligheter. Två fina balkonger och lika många terrasser pryder den vitputsade fasaden precis som smidesårtalet anno 1915. Vacker tomtgräns av välvuxen liguster och träsidda grindar ramar in stora gräsytor och stenlagda trädgårdsgångar. Vi är stolta över att få erbjuda ytterligare en fantastiskt områdestypisk representationsvilla. Välkomna hit efter att ni bokat in er på våra exklusiva visningar!

Roskildevägen 9B, null, Malmö kommun

Roskildevägen 9B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 975 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 4/6
6 704 kr/mån
37 324 kr/m²

En sällan skådad välskött och välbevarad 60-tals våning med inbjudande balkong i soligt söder- och västerläge. Här bor man med Pildammsparken som bästa granne och med kort promenadavstånd till Triangeln, tågstation, Malmö stadsteater och Opera samt Malmö FF:s hemmaarena, Eleda stadion. Den funktionella planlösningen imponerar med generöst kök (inklusive rymlig matplats), atmosfäriskt vardagsrum med utgång till balkong, matrum med plats för en stor bjudning (kan givetvis även fungera som ett ytterligare sovrum), två rejäla sovrum samt både badrum och gästtoalett. För er som älskar 60-tals design kommer ni inte att bli besvikna, då det finns många fina ursprungliga detaljer såsom klassisk ekparkett, fönsterbänkar i natursten samt originaldörrar. Här finns både vinds- och källarförråd. Varmt välkomna till denna orörda 60-tals pärla på absolut toppadress!

  • Balkong
  • Hiss
Sergels väg 6A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Sergels väg 6A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 995 000 kr
89 m²
3.5 rum
vån 3/4
6 945 kr/mån
44 888 kr/m²

Varmt välkommen till Sergels väg 6A på Ribersborg, där denna fantastiska 3,5:a om 89 kvadratmeter väntar på att bli ditt nya hem. Beläget på två gavlar erbjuder denna lägenhet ett underbart ljusinsläpp som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och matsal ger utrymme för gemensamma måltider och umgänge. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en balkong i söderläge, perfekt för avkopplande stunder och soliga dagar. De två sovrummen är generöst tilltagna och rymmer dubbelsängar för en god natts sömn. Badrummet är fräscht och helkaklat, vilket bidrar till en modern och stilren känsla. Lägenheten har en perfekt placering på Ribersborg, vilket ger närhet till både stadsliv och natursköna omgivningar. Här kan man njuta av både närhet till centrum och den avkopplande atmosfären vid Ribersborgsstranden. Detta är ett hem som erbjuder både bekvämlighet och en trivsam atmosfär, och det är redo att välkomna dig till en livsstil i harmoni med stadens bästa sidor. Välkommen att upptäcka allt som Sergels väg 6A har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 25, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Formgatan 25

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 803 kr/mån
50 892 kr/m²

En nyproducerad trea av högsta klass, med omsorgsfullt utvalda material och bekvämligheter som egna tvätt- och torkmöjligheter, diskmaskin och hiss från markplan/garaget. På våning fyra möts du av generösa ytor både i vardagsrummet och de två sovrummen. Dessutom erbjuds två stycken klädkammare för den som älskar förvaring. Balkongen i väst ger en fantastisk utsikt mot Öresund och kajkanten, där vågornas brus kan höras på avstånd. Det är en plats för avkoppling och njutning, med möjlighet till både morgon- och kvällsdopp. För den som uppskattar god mat och dryck finns det möjlighet att njuta av fika på det nyöppnade S:t Jakobs Stenugnsbageri. Och för den som föredrar en promenad i vacker miljö, finns det möjlighet att utforska Limhamnsfältet.

  • Plus
  • Hiss
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun

Disponentgatan 27

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 495 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/4
3 520 kr/mån
43 971 kr/m²

Bland S:t Knuts mysiga kullerstensgator, endast ett stenkast från livliga Folkets Park och mysiga S:t Knuts torg, kan vi nu presentera en modern lägenhet som möter tidstypiska attribut från husets byggår. Generös takhöjd, takrosetter och vackra fönsterpartier är några få detaljer som ni kan förvänta er. Utöver det har ni både kök och badrum som är smakfullt renoverat i tidlösa kulörer. Bostaden är välplanerad, elegant och mysig. Här bor ni i närhet till både restauranger och fik, samtidigt som ni med en kort cykeltur tar er in till Malmös citypuls. Kommers, handel och närbutiker når ni genom en kort promenad. Välkommen hem!

Limhamns stationsväg 22, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Limhamns stationsväg 22, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 22, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 22

Lägenhet
Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 195 000 kr
101 m²
4 rum
vån 7/8
6 303 kr/mån
51 436 kr/m²

Varmt välkomna till denna harmoniska fyra belägen på våning 7 med ett fint ljusinsläpp och utsikt mot kajkant & Öresund. Bostaden som är belägen på sjunde våningen är i absolut toppskick och utstrålar kvalité i dansk design. Här finns ljust parkett, påkostat kvalitetskök från HTH och stilrent badrum samt gäst-wc. Ytan är perfekt planerad och bjuder på ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum som avgränsas med en köksö, trea mysiga och generösa sovrum. Det största sovrummet har fina förvaringsmöjligheter med skjutdörrsparti. I fokus är balkongerna som ligger i bästa solläge med havsutsikt. Njut av härliga morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längs Limhamnsfältet. Ett drömboende att längta hem till varje dag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 145B, Ellstorp, Malmö kommun

Nobelvägen 145B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
4 604 kr/mån
25 776 kr/m²

Med glädje kan vi nu presentera ett karaktäristisk hem där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från husets byggår. Vackert brädgolv går igenom hela lägenheten tillsammans med stilfulla kulörer. Tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier i två olika väderstreck skapar härligt ljusinsläpp från sjätte plan. Vardagsrummet är enkelt att inreda där både matplats och en trevlig läshörna får plats. Utöver detta har ni ettsovrum som vetter ut mot föreningens lugna innergård, praktfullt kök och goda förvaringsmöjligheter. I bekvämlighetens namn bor ni en stabil och engagerad förening samt med hiss i byggnaden. På lugna Ellstorp bor du intill grönområden, mataffärer, köpcenter och gym. Här har du cykelavstånd till city, Malmö universitet och Centralstationen. Två kvarter bort ligger Värnhemstorget som blivit en av Malmös största knutpunkter med väldigt goda pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av restauranger och dagligvaruhandel. Östervärns tågstation ökar pendlingsmöjligheterna ytterligare ett stenkast från bostaden! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 9B, Nydala, Malmö kommun

Kollegiegatan 9B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 8/8
3 952 kr/mån
24 342 kr/m²

Totalrenoverad (2022) och optimalt planerad trea på våning 8 med magnifik utsikt mot bl.a. grönområde i väster! Två rejäla sovrum, mycket tjusigt badrum i exklusiv design med dusch och tvättmaskin/torktumlare, stor skjutdörrsgarderob i hall, stilriktigt och modernt kök med angränsande matplats, vackra golv samt större vardagsrum med plats för stort socialt umgänge gör denna lägenhet mycket attraktiv! Njut av solen på den inglasade balkongen i västerläge. Här bor ni nära grön park, Nydalaskolan, idrottsplats samt 8:ans busslinje. Varmt välkomna till en av de absolut finaste lägenheterna i brf-föreningen.

  • Plus
  • Hiss
Odonvidegatan 7C, Videdal/Husie, Malmö kommun

Odonvidegatan 7C

Radhus
Videdal/Husie, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 195 000 kr
102 m²
4 rum
5 920 kr/mån
31 324 kr/m²

Det är en stor glädje att få möjlighet att erbjuda marknaden detta mycket funktionella och inbjudande radhus i oerhört populära Brf Odonvidet! Här bor man med skön villakänsla i vacker 60-tals design med mycket ljus, rymd och atmosfär. Originaldetaljerna samt planlösningen i olika etage ger synnerligen fina mervärden för dig som är intresserad av arkitektur och inredning. På entréplan finns ett generöst sovrum/allrum samt badrum och tvätt, en halvtrappa upp lockar med stora sociala ytor och magnifik takhöjd samt kök, och på ovanplan finns två rymliga sovrum med extra toalett. Lägg därtill en attraktiv och rogivande trädgård i söderläge, förråd för praktisk förvaring samt en garageplats (och extra parkeringsrutor) och vi hoppas att ni har funnit ert nästa favoritboende. Här är det nära till förskolor, fritidshem, grundskolor, parker, lekplatser, sporthall och livsmedelsbutik. Det finns även bra bussförbindelser och närhet till inre och yttre ringvägen samt stora gemensamma grönytor. Välkomna.

Regementsgatan 25C, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Regementsgatan 25C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 895 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/5
3 131 kr/mån
37 900 kr/m²

På rofyllt läge öppnas ridån till en charmig etta i perfekt balans. Vi gör oss påminda av 40-talsattribut genom tilltagna fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp under årets alla årstider. Dessutom finns vacker parkett i original, kalkstensgolv och gedigen takhöjd. I centrum står dock balkongen i väster mot lummig omgivning. I hallen hittar vi förvaring i form av garderob, köket är stilrent med praktisk diskmaskin. Badrummet är fräscht med badkar. På Regementsgata n25C bor du dessutom i en föreningen med god ekonomi och erbjuder bland annat en övernattningslägenhet till sina medlemmar. Läget är optimalt i hjärtat av Slottsstaden, där du har nära till stadens puls samtidigt som grönskande områden och rekreation finns inom räckhåll. Regementsgatan 25C är helt enkelt det perfekta hemmet för den som söker en kombination av stil, komfort och strategiskt läge. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t knuts väg 2B, S:t Knut, Malmö kommun

S:t knuts väg 2B

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 095 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/5
5 737 kr/mån
41 824 kr/m²

Vårsolen tittar fram, fågelkvitter hörs bland träden och det är nu vårt fantastiska S:t Knut blomstrar som mest. Bland de pastellfärgade husen kan vi nu äntligen presentera en ypperligt planerad och rymlig lägenhet om två rum och praktisk halva. Planlösningen är genomgående med smarta kvadratmeter fördelade över tilltagna rum samt stora fönsterpartier åt två olika väderstreck som skänker mycket ljus och skapar den rätta känslan. I det spatiösa köket, som dessutom har en generös matplats, väntar gott om förvaring och arbetsytor. Resterande rum är lätta att möblera och vi erbjuds därtill förvaring i hela tre klädkammare samt ett helkaklat varmt och fräscht badrum. Området S:t Knut präglas av pastellfärgade byggnader, mysiga fik runt varje hörn och kulturell atmosfär. Ni har närhet till all tänkbar service som önskas såsom närhet till Malmös citypuls. Det omtalade S:t Knuts torg har ni endast ett stenkast från er bostad där restauranger och fik förlänger sina serveringar under sommarhalvåret såsom livliga Folkets Park. Välkommen hem!

  • Hiss
Köpenhamnsvägen 46A, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 46A

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 675 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/7
3 907 kr/mån
44 583 kr/m²

Låt oss presentera en stilfull och generös tvårummare i en av Malmös mest populära föreningar. På andra plan kliver ni in en en modern och fräsch bostad där planlösningen är något som sticker ut än resterande lägenheter i föreningen. Stora sociala sällskapsytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generöst sovrum med platsbyggda garderober och en behaglig balkong i österläge. Utöver detta har ni genomgående ekparkett, stilsäkra väggkulörer och ett helrenoverat badrum med tvättmöjligheter. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/8
5 134 kr/mån
52 164 kr/m²

Kontakta mäklaren för visningstider. Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel - Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen. Här flyttar du in i en helt ny bostad med hög standard och gårdsvänd balkong. Här lockar ett välplanerat boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Bostaden präglas av en elegant och enhetlig interiör med genomgående ekparkett och genomtänkta färgval, som tillsammans skapar ett hem att verkligen trivas i. Öppna och sociala ytor där matplats och vardagsrum möts - härifrån nås också bostadens balkong om ca 8 kvm med förmiddagssol. Vidare hittar vi ett rofyllt sovrum, stort badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Dessutom har vi bekväm närhet till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren eller resenären som vill till kontinenten finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Sandvångsgatan 3D, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 12:00
Sandvångsgatan 3D, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Sandvångsgatan 3D, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Sandvångsgatan 3D

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 773 kr/mån
32 936 kr/m²

Vilken pärla, nu är den här! Stilrent, ljust och välplanerat. Här bjuds det på ett härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och möjlighet till flera möbleringsmöjligheter samt når vi bostadens mysiga balkong. Ett smakfullt kök i vitt där många goda middagar kan lagas, ett sovrum i harmonisk färg som bjuder in till en god natts sömn. Badrummet är renoverat i vitt kakel och svart klinker med rymlig duschhörna. Hallen är rymlig med fina avhängningsmöjligheter och förvaring i inbyggd garderob. Detta är en bostad att trivas i! Här bor du på ett av Limhamn centrums trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg! Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller Ribban. Bostaden har nära till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik!

  • Premium
Bülow Hübes väg 15D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Bülow Hübes väg 15D

Radhus
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 975 000 kr
184 m²
5 rum
138 m² tomt

Vilken glädje att äntligen få erbjuda marknaden ett av de de omåttligt populära och ikoniska 50-tals radhusen i sällsynt elegant modernism ritade av Fritz Jaenecke och Sten Samuelson! Här möts originaldetaljer med moderna inslag i en vacker symbios, där ljus, rymd och atmosfär är de slående karaktärsdragen. Utsikten mot Öresund och Köpenhamn ger en oslagbar känsla av välbefinnande. Balkonger, uteplats med trätrall, takhöjd, panoramafönster, natursten i bänkskivor samt ett oerhört vackert trapphus i original skapar fina mervärden. Planlösningen är mycket funktionell med allrum och badrum på entréplan, kök med matplats, badrum och två sovrum på mellanplan samt generöst vardagsrum och master bedroom på ovanplan. Garage samt uppställningsplats för bilar. Här bor man på lugn gata i gröna omgivningar med kort promenad till Limhamns centrum, kommunikationer, Hylliekrokens golfanläggning, Lagunens småbåtshamn, Limhamnsfältet samt Ribersborgsstranden och havet.

  • Plus
Vimpelgatan 23, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Vimpelgatan 23

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 195 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1/6
5 242 kr/mån
56 776 kr/m²

En lägenhet som har allt: en ljus och luftig planlösning, stilrena och klassiska materialval, samt en stor privat uteplats. Perfekt för socialt umgänge i solen! Med sin stora och välkomnande uteplats är den här lägenheten helt klart något utöver det vanliga. Här ute skapar man enkelt en ombonad och lyxig miljö med både matplats och loungedel omgärdat av grönska och planteringar. De stora fönsterpartierna i matplats och kök ger en härlig känsla av rymd. Köket är noga planerat med förvaring och arbetsytor och lämnar inget att sakna för den hängivne matlagaren. Vardagsrummet med sin öppna planlösning mot matplats och kök är hjärtat i lägenheten och inbjuder till både lugna hemmakvällar som större umgänge. I sovrummet hittar vi ett stillsamt lugn med gott om förvaring i den dubbla garderoben. För extra vardagslyx har badrummet utrustats med alla tänkbara faciliteter samt både tvättmaskin och torktumlare. Den här lägenheten flyttar man rakt in i, och bor kvar länge! Med havet, badplatser och vackra strövområden runt knuten är det en stadsdel att njuta av året om! Här finns allt som du kan tänkas behöva i form av restauranger, butiker, kiosker, ICA Maxi samt närhet till förskolor och lekplatser i det omedelbara området.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Annebergsgatan 10C, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Annebergsgatan 10C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 700 000 kr
123 m²
4 rum
vån 6/8
7 696 kr/mån
30 081 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavelfyra belägen på våning 6 i det populära området Borgmästaregården, med närhet till Pildammsparken och city. Bostaden har varit en femma men är omgjord till fyra med en yta på hela 123 kvadratmeter och har alla bekvämligheter du behöver. Lägenheten är genomgående och har fönster i tre väderstreck samt en stor inglasad balkong mot parken. Utsikten mot parkens dammar och city är slående och drar blickarna åt sig. Gavellägenheten är mycket välplanerad och välskött med stora sällskapsytor och massor med ljusinsläpp. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, matsal, kök, badrum och gästtoalett. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall med separat avhängning för ytterkläder, och i anslutning till hallen finns även gästtoaletten. Köket är rymligt med plats för köksbord och nås från hallen. De sociala ytorna är generösa med mycket ljusinsläpp. Den stora inglasade balkongen når man både från vardagsrummet och matsalen som ger ett stort extra värde. Vidare finns ett badrum med dusch och två stora sovrum. Borgmästaregården är ett populärt område och den gröna gården och närheten till skolor, gör detta till ett barnvänligt område. Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen övernattningslägenhet, fritidslokal, gym, tvättstuga och soprum. Området ligger strategiskt mycket bra med närhet till matbutiker, Mobilias köpcentrum, stadion och city! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 80