Bjurfors Nyproduktion

Bjurfors Nyproduktion

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solö Ängsväg 18, Solö, Norrtälje kommun

Solö Ängsväg 18

Radhus
Solö, Norrtälje kommun
3 490 000 kr
105 m²
5 rum
4 495 kr/mån
33 238 kr/m²

** 24 månader avgiftsfritt ** I vacker gårdsmiljö med omringande gärdsgård, grönskande ängar och bland stora ekar uppförs 12 parhusbostäder samt 3 ängshus på Solö i Roslagens skärgård. Bostäderna har formats med varsam hand för att smälta in i omgivningen och kommer byggas i klassisk stil med smakfullt färgsatta fasader och spröjsade fönster. Varje bostad kommer ha en stor uteplats där ni kan njuta av den vackra och lummiga skärgårdsmiljön, en perfekt plats för sena sommarkvällar. Fastigheterna kommer vara anslutna till kommunalt vatten och avlopp för bekymmersfritt boende. Bostäderna lämpar sig därför både för permanentboende och som ett lyxigt lantställe när ni behöver komma från stadens pulsen och hämta andan i den idylliska och lantliga skärgårdsmiljön på Solö. På kort promenadavstånd finns även en havsvistelse med bastu för härliga sommardagar. Parhuset erbjuder generösa rum, gott om förvaring och två badrum. Här finns totalt 3 stora sovrum, ett allrum, ett L-format kök med köksö och ett stort vardagsrum. När du tar dig in genom entrén möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring. Här finns även ett av bostadens två badrum. Fullt utrustat med WC, handfat med kommod, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen tas du in i hjärtat av huset, köket. Ett välplanerat och generöst kök i anslutning till vardagsrummet med gott om förvaring och arbetsyta. Utrustningen består av kyl & frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt och diskmaskin. En praktisk köksö avgränsar köket mot vardagsrummet och ger extra arbetsyta eller frukostbar. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för både matgrupp samt soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den stora uteplatsen som förbinder ute med inne. Genom trappa nås boendets ovanvåning som fördelas av tre gedigna sovrum, ett badrum samt ett allrum. Samtliga sovrum har integrerade garderober för praktisk förvaring. Badrummet är helkaklat och är försett med badkar, WC, handfat med kommod samt spegel. För mer information besök projektets hemsida www.solöängar.se eller kontakta ansvarig mäklare

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Solö Ängar, null, Norrtälje kommun
  • 3 lediga bostäder

Solö Ängar

Radhus
Norrtälje kommun
fr. 2 290 000 kr
39-120 m²
1-5 rum
2 567 kr/mån

Samtliga bostäder är nu färdigställda och inflyttning pågår. ** 24 månader avgiftsfritt ** -Sjöglimt -Havsvistelse -Bastu -Tillgång till en gemensam båt (ny Buster m2) -Kommunalt vatten & avlopp I vacker gårdsmiljö med omringande gärdsgård, grönskande ängar och bland stora ekar uppförs 12 parhusbostäder samt 4 studiovillor på Solö i Roslagens skärgård. Bostäderna har formats med varsam hand för att smälta in i omgivningen och kommer byggas i klassisk stil med smakfullt färgsatta fasader och spröjsade fönster. Varje bostad kommer ha en stor uteplats där ni kan njuta av den vackra och lummiga skärgårdsmiljön, en perfekt plats för sena sommarkvällar. Fastigheterna kommer vara anslutna till kommunalt vatten och avlopp för bekymmersfritt boende. Bostäderna lämpar sig därför både för permanentboende och som ett lyxigt lantställe när ni behöver komma från stadens pulsen och hämta andan i den idylliska och lantliga skärgårdsmiljön på Solö. På kort promenadavstånd finns även en havsvistelse med bastu för härliga sommardagar. Föreningens medlemmar kommer gemensamt att disponera en ny Buster M2 som ligger förtöjd på föreningens båtplats. Nu erbjuds reducerad avgift i föreningen. Avgiften kommer att reduceras under de tre första åren för samtliga parhus. Månadsavgiften blir således enligt följande: - Parhus 90 kvm: 3 995kr/mån - Parhus 105 kvm: 4 495kr/mån - Parhus 120 kvm: 4 995kr/mån Status byggprocess: Samtliga bostäder är nu färdigställda och inflyttning pågår. Försäljningsprocess: Bostäder säljs enligt principen "först till kvarn". Tillträde: omgående Säljarna erbjuder nu 24 månader utan avgift för de kvarvarande bostäderna i projektet. Tvekan inte, kontakta ansvarig mäklare idag.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Skogshöjden, null, Nykvarns kommun
  • 9 lediga bostäder

Brf Skogshöjden

Radhus
Nykvarns kommun
fr. 3 350 000 kr
106 m²
5 rum
6 422 kr/mån

Välkommen till Brf Skogshöjden, där 24 färdigställda radhus skapar en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön omgivning. Med bara cykelavstånd till Nykvarns centrum och ett stenkast till skog och strövområden är detta område en idyllisk plats för ditt nya hem. Området Bergtorp erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör det till det idealiska valet för barnfamiljer. Förskolor och grundskolor finns inom gångavstånd, och Nykvarns centrum står för allt du behöver, från mataffär och apotek till vårdcentral och mycket mer. Resvägarna är smidiga med utmärkta kommunikationer från resecentrum, där tåg och bussar tar dig till större städer i regionen. Snabbtåg på Svealandsbanan tar dig till Stockholm och Eskilstuna på endast 30 minuter. För de som föredrar bilen är Stockholm city endast 45 minuter bort, medan Södertälje nås på 15 minuter. Radhusen, på 106 kvm, erbjuder 5 rum och kök med möjligheter att anpassa antalet sovrum efter dina behov. Varje hus är utrustat med nyckelfria kodlås och smart belysning för maximal bekvämlighet. Interiören präglas av hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen är elegant utformade med helkaklade väggar och klinkergolv. Köken, från Vedum, håller hög standard med utdragslådor, laminatstänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll. Bergtorp är en idealisk plats för familjer med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, från bad och fiske till idrottshallar och grönområden. Avstånd till nödvändigheter som förskola, skola, matbutik och centrum är bekvämt och nära. Välkommen till ditt framtida hem i harmoniska Brf Skogshöjden, där stad och natur möts på det bästa sättet! Just nu erbjuder vi 200.000kr i rabatt till de 3 första köparna, så kontakta ansvarig mäklare för en visning redan idag.

  • Nybyggnadsprojekt
Syrenlunden, null, Upplands-Bro kommun
  • 4 lediga bostäder

Syrenlunden

Radhus
Upplands-Bro kommun
fr. 3 490 000 kr
96 m²
5 rum
5 275 kr/mån

Försäljning pågår / Tillträde mars 2024 Välplanerade villor/parhus/radhus mellan 65-134 kvm i bostadsrättsform. Bostäderna har designats tillsammans med den erkända arkitektbyrån Arrhov-Frick som gett den ett tydligt designspråk. De präglas av stora fönsterpartier, raka linjer samt sociala planlösningar. Några attribut som bostäderna erbjuder är dubbla badrum, golvvärme på båda planen, stor uteplats, parkeringsplats samt energisnålt värmesystem. Närheten till Mälaren gjorde området vid Bro Mälarstad populärt redan på vikingatiden. Där kan vi inte annat än förstå vikingarna. Med flertalet naturreservat, öar och badplatser är en utflykt aldrig mer än några minuter bort. Men platsen har såklart uppdaterats något sedan 1000-talet, som tur är. Nu finns skolor, små mysiga caféer och mycket annat som gör livet socialt att leva. Dessutom finns två av Europas bästa golfbanor i närheten. 75 meter från hål 13 för att vara exakt. Det ger dig en utsikt över en vältrimmad gräsmatta, oavsett hur väl du tar hand om din. Vill ni veta mer? Lämna en intresseanmälan så ringer ansvarig mäklare upp.

  • Nybyggnadsprojekt
Assurs väg 30, null, Upplands-Bro kommun

Assurs väg 30

Radhus
Upplands-Bro kommun
3 490 000 kr
96 m²
5 rum
5 275 kr/mån
36 354 kr/m²

Tillträde mars 2024 Välplanerat parhus om 96 kvm i bostadsrättsform. Bostaden har designats tillsammans med den erkända arkitektbyrån Arrhov-Frick som gett den ett tydligt designspråk. De präglas av stora fönsterpartier, raka linjer samt sociala planlösningar. Några attribut som parhuset erbjuder är dubbla badrum, golvvärme på båda planen, stor uteplats, parkeringsplats samt energisnålt värmesystem. Närheten till Mälaren gjorde området vid Bro Mälarstad populärt redan på vikingatiden. Där kan vi inte annat än förstå vikingarna. Med flertalet naturreservat, öar och badplatser är en utflykt aldrig mer än några minuter bort. Men platsen har såklart uppdaterats något sedan 1000-talet, som tur är. Nu finns skolor, små mysiga caféer och mycket annat som gör livet socialt att leva. Dessutom finns två av Europas bästa golfbanor i närheten. 75 meter från hål 13 för att vara exakt. Det ger dig en utsikt över en vältrimmad gräsmatta, oavsett hur väl du tar hand om din. Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Murkelvägen 13, null, Nykvarns kommun

Murkelvägen 13

Radhus
Nykvarns kommun
3 350 000 kr
106 m²
5 rum
6 422 kr/mån
31 604 kr/m²

Välkommen till Brf Skogshöjden, där 24 färdigställda radhus skapar en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön omgivning. Med bara cykelavstånd till Nykvarns centrum och ett stenkast till skog och strövområden är detta område en idyllisk plats för ditt nya hem. Området Bergtorp erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör det till det idealiska valet för barnfamiljer. Förskolor och grundskolor finns inom gångavstånd, och Nykvarns centrum står för allt du behöver, från mataffär och apotek till vårdcentral och mycket mer. Resvägarna är smidiga med utmärkta kommunikationer från resecentrum, där tåg och bussar tar dig till större städer i regionen. Snabbtåg på Svealandsbanan tar dig till Stockholm och Eskilstuna på endast 30 minuter. För de som föredrar bilen är Stockholm city endast 45 minuter bort, medan Södertälje nås på 15 minuter. Radhusen, på 106 kvm, erbjuder 5 rum och kök med möjligheter att anpassa antalet sovrum efter dina behov. Varje hus är utrustat med nyckelfria kodlås och smart belysning för maximal bekvämlighet. Interiören präglas av hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. Våtrummen är elegant utformade med helkaklade väggar och klinkergolv. Köken, från Vedum, håller hög standard med utdragslådor, laminatstänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll. Bergtorp är en idealisk plats för familjer med ett brett utbud av fritidsaktiviteter, från bad och fiske till idrottshallar och grönområden. Avstånd till nödvändigheter som förskola, skola, matbutik och centrum är bekvämt och nära. Välkommen till ditt framtida hem i harmoniska Brf Skogshöjden, där stad och natur möts på det bästa sättet! Just nu erbjuder vi 200.000kr i rabatt till de 3 första köparna, så kontakta ansvarig mäklare för en visning redan idag.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Solö ängsväg 11B, Solö, Norrtälje kommun

Solö ängsväg 11B

Villa
Solö, Norrtälje kommun
2 290 000 kr
39 m²
1 rum
2 567 kr/mån

**24 månader avgiftsfritt** I vacker gårdsmiljö med omringande gärdsgård, grönskande ängar och bland stora ekar uppförs 12 parhusbostäder samt 4 ängshus på Solö i Roslagens skärgård. Bostäderna har formats med varsam hand för att smälta in i omgivningen och kommer byggas i klassisk stil med smakfullt färgsatta fasader och spröjsade fönster. Varje bostad kommer ha en stor uteplats där ni kan njuta av den vackra och lummiga skärgårdsmiljön, en perfekt plats för sena sommarkvällar. Fastigheterna kommer vara anslutna till kommunalt vatten och avlopp för bekymmersfritt boende. Bostäderna lämpar sig därför både för permanentboende och som ett lyxigt lantställe när ni behöver komma från stadens pulsen och hämta andan i den idylliska och lantliga skärgårdsmiljön på Solö. På kort promenadavstånd finns även en havsvistelse med bastu för härliga sommardagar. Ängshuset är helt fristående och har ett entréplan bestående av ett kombinerat kök/vardagsrum där både soffgrupp och matsalsdel ryms. Rummet har ett luftigt intryck då det är öppet hela vägen upp till nock vilket ger en fantastisk takhöjd på drygt 4 meter! Entréplan består också av en hall med flertalet förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med duschhörna, WC och kombimaskin. Med trappa från kök/vardagsrum tas du upp till loftet som ger ett separat och avskilt sovrum. Sadeltaket ger en nockhöjd på cirka 2.1m och loftet har en golvyta på cirka 12 kvm. Nu erbjuder säljarna 24 avgiftsfria månader. Tveka inte, kontakta ansvarig mäklare idag.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Assurs väg 28, null, Upplands-Bro kommun

Assurs väg 28

Radhus
Upplands-Bro kommun
3 650 000 kr
96 m²
5 rum
5 275 kr/mån
38 021 kr/m²

**Försäljning pågår** Välplanerat parhus om 96 kvm i bostadsrättsform. Bostaden har designats tillsammans med den erkända arkitektbyrån Arrhov-Frick som gett den ett tydligt designspråk. De präglas av stora fönsterpartier, raka linjer samt sociala planlösningar. Några attribut som parhuset erbjuder är dubbla badrum, golvvärme på båda planen, stor uteplats, parkeringsplats samt energisnålt värmesystem. Närheten till Mälaren gjorde området vid Bro Mälarstad populärt redan på vikingatiden. Där kan vi inte annat än förstå vikingarna. Med flertalet naturreservat, öar och badplatser är en utflykt aldrig mer än några minuter bort. Men platsen har såklart uppdaterats något sedan 1000-talet, som tur är. Nu finns skolor, små mysiga caféer och mycket annat som gör livet socialt att leva. Dessutom finns två av Europas bästa golfbanor i närheten. 75 meter från hål 13 för att vara exakt. Det ger dig en utsikt över en vältrimmad gräsmatta, oavsett hur väl du tar hand om din. Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Solö Ängsväg 9, Solö, Norrtälje kommun

Solö Ängsväg 9

Radhus
Solö, Norrtälje kommun
4 190 000 kr
120 m²
5 rum
4 995 kr/mån
34 917 kr/m²

I vacker gårdsmiljö med omringande gärdsgård, grönskande ängar och bland stora ekar uppförs 12 parhusbostäder samt 3 ängshus på Solö i Roslagens skärgård. Bostäderna har formats med varsam hand för att smälta in i omgivningen och kommer byggas i klassisk stil med smakfullt färgsatta fasader och spröjsade fönster. Varje bostad kommer ha en stor uteplats där ni kan njuta av den vackra och lummiga skärgårdsmiljön, en perfekt plats för sena sommarkvällar. Fastigheterna kommer vara anslutna till kommunalt vatten och avlopp för bekymmersfritt boende. Bostäderna lämpar sig därför både för permanentboende och som ett lyxigt lantställe när ni behöver komma från stadens pulsen och hämta andan i den idylliska och lantliga skärgårdsmiljön på Solö. På kort promenadavstånd finns även en havsvistelse med bastu för härliga sommardagar. Parhuset erbjuder generösa rum, gott om förvaring och två badrum. Här finns totalt 3 stora sovrum, ett allrum, ett L-format kök med köksö och ett stort vardagsrum. När du tar dig in genom entrén möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring. Här finns även ett av bostadens två badrum. Fullt utrustat med WC, handfat med kommod, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen tas du in i hjärtat av huset, köket. Ett välplanerat och generöst kök i anslutning till vardagsrummet med gott om förvaring och arbetsyta. Utrustningen består av kyl & frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt och diskmaskin. En praktisk köksö avgränsar köket mot vardagsrummet och ger extra arbetsyta eller frukostbar. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för både matgrupp samt soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den stora uteplatsen som förbinder ute med inne. Genom trappa nås boendets ovanvåning som fördelas av tre gedigna sovrum, ett badrum samt ett allrum. Samtliga sovrum har integrerade garderober för praktisk förvaring. Badrummet är helkaklat och är försett med badkar, WC, handfat med kommod samt spegel. För mer information besök projektets hemsida www.solöängar.se eller kontakta ansvarig mäklare

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 9