Bronze Fastighetsförmedling AB

Bronze Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:45
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Settergatan 2

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
4 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
4 053 kr/mån
87 653 kr/m²

Stilren 2:a med härligt läge invid Husarviken. Stor möblerbar uteplats i västerläge i huset närmast Husarviken med utsikt över kanalen. Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat ljust badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med gott om förvaring utan insyn då det är ett suterränghus.   Utanför porten har ni närhet till parker och vacker natur, samt mycket goda kommunikationer till Stockholm City. Belägen i Norra Djurgårdsstadens med dess stora serviceutbud. Stort källarförråd.   Garage i huset (separat kö). Även kajakförråd och tillgång till 2 kajaker via föreningen. Föreningen äger marken. Mysig lugn innergård med lekytor för barnfamiljer. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast fyra minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 54, 75 och 6. Endast ca 3 km till Stureplan med 10 minuters cykeltur.   Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet.   Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 50C

Lägenhet
Bromma, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 848 kr/mån
56 509 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en tvårumslägenhet högt upp i det unika konceptet "The Bronze". Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med inredning från Ballingslöv utrustad med påkostade vitvaror från SMEG och vackra detaljer. Här bjuds det på en skön atmosfär med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Detta skapar utrymme för matbord och rejäl soffhörna för trevliga middagar och bjudningar. Stora fönsterpartier släpper in mängder med härligt ljus och från vardagsrummet når man den franska balkongen med sol från eftermiddagen fram tills solen går ner. Här finns även en rymlig balkong med utgång från köket med sol från eftermiddag fram till kvällen. Harmoniskt sovrum och ett påkostat badrum med de mest högkvalitativa materialen med utrustning från Tapwell, kaklat i ett underbart kalkstensmönster. Här finns duschvägg, golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till! Bostaden ligger i närheten av Bällstaån och erbjuder strandpromenader, kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottningholmsvägen 64, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Drottningholmsvägen 64

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
5 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/9
3 643 kr/mån
81 875 kr/m²

Underbar hörnlägenhet med stora fönsterpartier mot grönska och högt i tak! Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett fantastisk ljusinsläpp från de stora fönstren. Framför det stilrena köket möblerar du med köksö eller matbord och i vardagsrummet finns utrymme för generös sällskapsdel. Master bedroom har plats för såväl dubbelsäng och arbetsplats och har förvaring i garderobsvägg som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. I sovrum två når du lägenhetens härliga balkong som under sommarhalvåret blir som ett extra rum med sol från eftermiddagen till solnedgång. Badrummet helkaklat i ljusa toner och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående är lägenheten målad i vitt med golv i fin ekparkett. Här bor du med ett perfekt läge med cirka 2 minuters promenad från såväl Fridhemsplans puls samt grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden invid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, bagerier och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. I motsatt riktning ligger grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra härliga Norr Mälarstrand med promenadstråken som tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning. Längs med strandpromenaden ligger många favoriter som Boulebar, Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. Stabil förening som äger marken och har god ekonomi. Föreningen har stora intäkter från lokaler och garage samt amorterar årligen på sina lån. I föreningen finns bonusar som exempelvis gästlägenhet, samlingslokal, fina innergårdar samt soprum för källsortering och grovsopor. Föreningen förvaltar även ett stort garage (som du når via hissen) där flertalet platser har laddstolpar och där det idag finns lediga platser. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8 19tr, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Torsplan 8 19tr, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8 19tr, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8 19tr

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
9 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 19/36
7 633 kr/mån
119 620 kr/m²

Nu saluförs äntligen detta spektakulära och eleganta designboende belägen på perfekt insynsskyddat läge mitt i centrala Stockholm med tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Norra Tornen med sin magnifika höjd om 125 m är ett sällsynt lyxboende som utmärks av en sann New York-känsla med exklusiv design, påkostade materialval, stora exklusiva panoramafönster, vattenburen golvvärme i samtliga rum och rymliga sociala ytor. Genomgående hög standard och smakfulla materialval i samspel med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier präglar denna fantastiska bostad. Ta chansen att bo i Stockholms mest omtalade byggnad på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nina einhorns gata 1, Hagastaden, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Nina einhorns gata 1, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Nina einhorns gata 1, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Nina einhorns gata 1

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
9 500 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 5
5 668 kr/mån
102 703 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
6 795 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 9/15
5 985 kr/mån
86 561 kr/m²

Varmt välkomna till denna oerhört eleganta bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för den kräsne som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig social karaktär, ett exklusivt badrum, två rogivande sovrum där master bedroom ligger i anslutning till rymlig walk in closet samt en mysig balkong som sträcker sig längst hela lägenhetens ena sida. Vidare erbjuds en fantastisk utsikt över grönområden och vackra takåsar. Balkongen är inglasad och ligger i ett soligt läge. Här bor du med närhet till såväl Hornsbergs Strand, med sin fina strandpromenad och restauranger, Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Med tre minuters gångavstånd till Stadshagens tunnelbana, når du Stockholm central på ca 6 minuter. Brf Gladan innefattar två huskroppar med adresserna Warfvinges väg 18 och Kellgrensgatan 10, uppförda med arkitektur och design av högsta klass. Husets entré är stilig och försedd med två rymliga hissar. Husets alla våningsplan är inredda med heltäckningsmattor och stengolv som ger en exklusiv hotellkänsla. Huset är certifierat silverhus vilket innebär att fastigheten uppfyller viktiga och höga krav vad gäller energianvändning, inomhusmiljö och material. Fastigheterna är också välisolerade passivhus och innebär att lägenheterna är oerhört tysta. Föreningen har mycket bra bekvämligheter för dess medlemmar. Cykel- och barnvagnsutrymmen, soprum med källsortering, trevlig innergård samt garage som rymmer totalt 167 platser. Det är dags att längta hem!

  • Balkong
  • Hiss
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Valfrid Palmgrens gata 7

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
26 950 000 kr
167 m²
4 rum
vån 9/9
5 638 kr/mån
161 377 kr/m²

Med ett eftersökt läge saluförs nu denna arkitektritade penthouse med fönster i fyra väderstreck. Våningen om 167 kvm på ett eget våningsplan, inrymmer en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du tre separata sovrum, två badrum, en gäst-WC, ett IT/förvaringsutrymme, separat tvättstuga och ett separat påkostat spa. Kronan på verket är den 30 kvm egna terrassen med utsikt som sträcker sig hela vägen över Hagaparken och Brunnsviken! Köket är välutrustat med toppmoderna vitvaror från Miele och skräddarsydda snickerier. Här är köksön, komplett med en inbyggd vinkyl, hjärtat i hemmet. Bänkskivorna är tillverkade av Silestone, vilket ger en stilren och naturlig estetik samtidigt som de är hållbara och motståndskraftiga mot fläckar. Både köket och vardagsrummet öppnar upp sig med stora fönster och panoramadörrar som ger en fantastisk utsikt över Hagaparken och Brunnsviken. Denna sociala planlösning är perfekt för att välkomna gäster och ordna trevliga middagsbjudningar. Från vardagsrummet är det en smidig övergång till en rymlig terrass på 30 kvadratmeter. Samtliga garderober och sovrumsförvaring är utrustade med högkvalitativa produkter och inredning från WL-systems. Den övergripande stilen, präglad av träpaneler och den vackert betsade ekparketten som löper genom hela våningen, skapar en modern nordisk känsla. I master bedroom finns dessutom en rymlig klädkammare med skräddarsydda garderober och en direkt utgång till terrassen, vilket ger både funktion och bekvämlighet. Denna unika lägenhet skiljer sig på flera sätt. Här finner du en separat spa-avdelning som innehåller en avkopplande bastu, ett elegant badkar och en generös dusch. Dessutom har lägenheten en dedikerad tvättstuga med en praktisk arbetsbänk som står ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Ventilationssystemet är av typen FTX och ger dig möjlighet att kontrollera temperaturen för ökad komfort. En extra fördel är det tillhörande källarförrådet som ger dig gott om plats för förvaring. En av sovrummen har potential att omvandlas till en separat uthyrningsdel med eget badrum och kök. Observera att juridiska personer godkänns. I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansökan om att hyra plats, som nås av rymliga hissar, vilket är bekvämt när man har barnvagn eller annat tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden. Sammantaget ett förstklassigt boende i vacker fastighet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Karlbergsvägen 70A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Karlbergsvägen 70A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 70A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 70A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
6 950 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2
4 211 kr/mån
105 303 kr/m²

På en av Vasastans mest eftertraktade adresser finns denna högkvalitativa våning om 66 kvm med öppen spis och fönster i dubbla väderstreck. Här möts det bästa av två världar för den med stora krav på ett riktigt bekvämt boende med goda förvaringsutrymmen och påkostade materialval. Interiört bjuds en uppsjö attraktiva attribut såsom halvöppen planlösning, 3,30 i takhöjd och generösa sällskapsytor. Köket är väl tilltaget och fullt utrustat, det renoverades samtidigt som resten av lägenheten under 2020. I det här fallet är klichén "ett hem som måste upplevas på plats" berättigat och mer sant än någonsin då den kommer helt till sin rätt först vid ett besök på plats. Stor förening med många renoveringar utförda och många dolda tillgångar. De har även goda intäkter från uthyrda lokaler samt garage. Representativ fastighet med trevligt centralt boende med närhet till det mesta staden kan erbjuda. Lummig gård med grillar, sittgrupper och ytor som uppmanar till lek. I området finns gott om restauranger, caféer, kommunikationer och butiker. Föreningen förväntas få in ca 43 000 000 sek under dem första kvartalen 2024. Här bor ni på ett mycket eftertraktat läge på Vasastan. I kvarteret finns allt man kan önska sig i form av trevliga kaféer, bra restauranger till både vardag och fest samt gott om matbutiker och vardagsservice. Kort promenad till både St Eriksplan och Odenplan. Närhet till grönska och vatten har du både Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergs slottspark och badplats. Direkt utanför porten nås Solvändan med sitt fina och lummiga parkområde. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

  • Premium
  • Hiss
Gösta Ekmans Väg 5, Hägersten, Stockholms kommun

Gösta Ekmans Väg 5

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
2 095 000 kr
30 m²
1 rum
1 278 kr/mån
69 833 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Nu har du möjligheten att förvärva en av Axelbergs mest charmiga 1-rumslägenheter på Gösta Ekmans väg 5 belägen på entréplan. Med en smart planlösning på 29.9 kvadratmeter, inklusive generösa förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum, praktisk sovalkov och stilrent badrum med både dusch och tvättmaskin, möter denna bostad dina behov för både vardag och avkoppling. Vid ankomsten möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme, inklusive tre inbyggda garderober med överskåp för organiserad förvaring. Säkerhetsdörren till lägenheten ger inte bara trygghet utan också god ljudisolering mot entrén, vilket skapar en behaglig atmosfär i hemmet. Med närhet till både stadsliv och natursköna områden erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil som inte får missas. Välkommen hem till Gösta Ekmans väg 5! Vidare erbjuds ett stilrent modernt renoverat (2022) kök som är komplett utrustat med gott om förvaring i både över- och underskåp, vilket gör matlagningen till en fröjd. Beläget på en lugn återvändsgata, men ändå nära tunnelbanans röda linje, har du bekväm tillgång till allt från kommunikationer till natursköna områden och shoppingmöjligheter. Föreningen erbjuder möjligheten att hyra parkeringsplatser och garage till separat kö. Dessutom finns planer på att installera laddstationer i garaget för elbilar. Området runt Axelbergs centrum erbjuder all tänkbar service inklusive matbutiker och apotek samt flera populära caféer och restauranger. Nära till tunnelbanans röda linje vid T-Axelberg för snabb förbindelse till Södermalm och City på 10–15 minuter. Hägerstenshamnen (Örnsbergs klippbad), belägen i närheten, är ett vackert naturområde vid Mälarens strand med mysiga promenadstråk och populära caféer som Café Uddvillan och Vintervikens café. Båthamnar och en 4H-gård med aktiviteter för barn finns också i området, tillsammans med badmöjligheter.

  • Hiss
Rissneleden 159, Rissne, Sundbybergs kommun

Rissneleden 159

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
2 295 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/7
3 028 kr/mån
48 316 kr/m²

Hall Inbjudande hall med grå nyans av klinker på golv som bryts av med ljus parkett. Här erbjuds generösa avhängningsmöjligheter i form av platsbyggd garderob med skjutdörrar. Badrum Modernt helkaklat badrum med klinker i ljus grå ton och kakel i vitt utförande. Badrummet är fullt utrustat med en kombinerad tvättmaskin, elhanddukstork, WC, duschhörna bakom vikbara dörrar, arbetsbänk och spegel med inbyggd belysning. Komfortvärmegolv som drivs av el och spotlights i tak. Kök Köket har miljöklassade rostfria vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro där kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. All skåpinredning är från Marbodal, släta vita målade luckor, rostfria handtag i metall och slitstark laminatbänkskiva. Vardagsrum Öppen planlösning mot köket inger en trevlig sällskapsyta. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, Lättmöblerade och luftiga ytor med gott om plats för soffgrupp, tv-möblemang samt en matplats för underbara middagsbjudningar. Sovrum Lägenhetens sovrum har ett rofyllt läge mot husets grönskande baksida och i hemmet finns även ett praktiskt förråd, som kan disponeras som walk in closet. Balkong Den rymliga balkongen har plats för möblering och är den perfekta platsen för morgonkaffet. Fridfullt läge och mysig plats att koppla av. Övrigt - Till lägenheten tillkommer ett förråd för nyttjanderätt. - Kostnad för hushållsel uppmäts separat efter faktisk förbrukning. Område I Rissne är det lätt att få vardagspusslet att gå ihop. Skolan och barnomsorgen är väl utbyggd och i Rissne centrum finns det mesta du behöver för vardagens inköp och ärenden. En liten stadsdel med stor och varm personlighet. Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Stadsdelen växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler, både intill Grönkulla och inne i centrum. När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på armlängds avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och gröna Rissne Park.

  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Hagastaden, Stockholms kommun

Torsplan 8

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
6 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/36
6 402 kr/mån
102 381 kr/m²

Nu saluförs en av Norra tornens mest eftertraktade tvårummare med stor terrass med många soltimmar. Ett elegant designboende om 2 rum och 63kvm belägen på perfekt läge mitt i centrala Stockholm. Tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Våningen har en stor terrass med oslagbar utsikt och ljusflöde. Här finner vi ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i master bedroom med tillhörande walk-in-closet. Rymligt badrum i absolut högsta klass med tillhörande tvättpelare. Stor sällskapsyta mellan vardagsrum och kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap. En matplats som rymmer 6-8 personer och med direkt anslutning till en terrass från vardagsrum. Fantastisk och solig terrass som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Fri från blåst gör denna plats perfekt för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap. w Vasastans kommande landmärke som ritats av Rotterdambaserade OMA grundat av Rem Koolhaas ligger denna fantastiska våning. Att bo i norra tornen är livskvalitet på en ny nivå, med inbyggda faciliteter och upplevelser utöver det vanliga. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande. Ta chansen att bo i en av de få våningar med riktigt stora terrasser i Stockholms mest omtalade byggnader på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls.

  • Balkong
  • Hiss
Krysshammarvägen 6, Västra Skogen, Solna kommun
  • Sön 28 apr

Krysshammarvägen 6

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/8
3 564 kr/mån
50 714 kr/m²

Välkommen till ditt framtida drömboende med härlig balkong! Här bor du i en välplanerad bostad med fönster i två väderstreck och där den stora inglasade balkongen ger plats för sällskapliga middagar med utsikt över grönska. Tilltaget vardagsrum med stort glasparti, bra med plats för mysig sällskapsdel samt matplats. Master bedroom ger gott om plats för såväl dubbelsäng som extra förvaring för den som önskar. Rymligt kök med mycket praktisk förvaring och riktigt bra arbetsytor med köksö samt möjlighet till matplats. Bostadens planlösning inkluderar en klädkammare (kan användas som arbetsrum), ett stilrent badrum och toalett med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en suverän planlösning där de generösa fönsterpartierna och den stora balkongen ger ett fantastiskt ljusflöde. Välkommen till Västra skogen - en förstad till Stockholm. Här bor du i en naturnära omgivning med många och långa promenadstråk längs både vatten och på öppna fält. I området har du på bekvämt gångavstånd flera anläggningar för rekreation, motion och bad med populära Huvudstabadet intill anrika Huvudsta gård och Huvudsta Ridskola. Längs med Ulvsundasjön, med sina badbryggor, finns många fina grönområden bevarade och för den som vill gå en längre promenad kan du gå längs Karlbergskanalen, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, hela vägen in till Stockholms stadshus. Det stora Huvudstafältet är ett populärt grönområde för hundägare och barnfamiljer. På fältet finns stora gräsplaner för bollspel och picknick, lekpark samt en liten skridskobana vintertid. Fortsätter du mot Solna Centrum når du Skytteholmsfältet med sina stora öppna ytor, grönområden och Skytteholms IP. För dig som vill åka kommunalt finns både två tunnelbanestationer (Huvudsta C och Västra Skogen) och bussar (113 och 196). Tunnelbanan tar dig till Stockholm City på ca 10 minuter och Sundbyberg (med pendeltågsstation) på ca 5 minuter. Du bor med cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Huvudsta Centrum är mittpunkten, med flertalet affärer, tunnelbanestation, restauranger och caféer.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12