Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun
  • Sön 19 maj

Stenvägen 14

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
14 995 000 kr
220 + 45 m²
8 rum
1 764 m² tomt

Högt beläget i sydvästligt läge med sjöglimt mot Vaxholms inlopp. Välplanerade 220 kvm i två plan. Spatiösa sällskapsytor både exteriört med fantastiskt poolområde och på altan under tak och interiört med öppen planlösning. Bergvärme, solpaneler, kvalité och stor känsla. Garage, carport och ytterligare parkering. Nära affär, skola, förskola och kommunikationer. Ett hem att uppleva och förälska sig i. Välkommen!

  • Plus
Byholmsvägen 20, Byholmen - Särsö, Österåkers kommun

Byholmsvägen 20

Fritidshus
Byholmen - Särsö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 000 000 kr
56 m²
2 296 m² tomt

Ljuvliga röda stugor med vita knutar i böljande skärgårdslandskap. På Byholmen bor man lite för sig själv med havet och bryggan som närmaste granne. Brygganläggningen ligger skyddad och det är fin sandbotten och flata klippor intill. Trädgården är prunkande med en stor fauna, vackra ekar, fruktträd och skärgårdstallar. Charmig huvudbyggnad med glasveranda, allrum/kök med eldstad och ett sovrum. Fristående gäststuga ca 17 kvm intill klipphällen. Sommargästrum med våningssäng i snickarbod. Bastubyggnad med omklädningsrum, torrtoalett och vedförråd. Riktig matkällare. Rikt djur och fågelliv. Ett paradis med Waxholmsbåt året om. Strax över fjärden finns både Husarö och Finnhamn med affärer och krogar.

Ornö Söderviken 52, Söderviken - Ornö, Haninge kommun

Ornö Söderviken 52

Fritidshus
Söderviken - Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 150 000 kr
76 m²
4 rum
2 607 m² tomt

Fritidshus med åretrunstandard uppfört 2022 i en modern och tilltalade stil. Välplanerat med öppna ytor och generös takhöjd som ger ljus och rymd. Gäststuga och generösa altaner med sol från morgon till kväll. Beläget på fin bergstomt med släta hällar och tallar som ger en äkta skärgårdskänsla. Båtplats vid samfälld brygga strax nedanför. W-båtförbindelse från Dalarö året runt och sommartid från Strömkajen via Nacka, Saltsjöbaden och Tyresö.

Frönäs sjöväg 26, Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun

Frönäs sjöväg 26

Fritidshus
Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 450 000 kr
100 m²
4 rum
4 689 m² tomt

Charmigt fritidshus på stor tomt högt ovan havet. Sagolik utsikt över Svärdsfjärden och sol hela dagen. Huvudbyggnad om crika 100 kvm uppfört 1966 och är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Öppen spis som värmer svalare kvällar samt bastu. Egen båtplats på samfälld brygga precis nedanför fastigheten. Gästhus om cirka 15 kvm.

Norröra byväg 28, Norröra, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr

Norröra byväg 28

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 750 000 kr
116 + 10 m²
6 rum
1 156 m² tomt

Charmfull och vacker fastighet från slutet av 1800-talet mitt i byn på Norröra. Smakfullt renoverat hus om 116 kvm med bevarade originaldetaljer så som snickarglädje, vackra dörrar och fönster. Tomten är drygt 1 100 m² med plana gräsytor som blandas med lummig växtlighet. Egen sjöbod samt delad brygga. Hit tar man sig enkelt med egen fritidsbåt eller Waxholmsbåt. Fastigheten ligger med nära avstånd från ångbåtsbryggan med daglig trafik året om. Här finns många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra i Saltkråkan rörde sig kring. Varmt välkomna till Norröra – Tjorvens Saltkråkan!

  • Plus
Granösundsstigen 25, Arholma Lilla Espskär, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Granösundsstigen 25

Fritidshus
Arholma Lilla Espskär, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 750 000 kr
150 m²
6 rum
4 354 m² tomt

Stort komplett sjöställe på vackra Arholma och med den rätta känslan. Rymligt bostadshus med härliga sällskapsytor och med strålande utsikt över fjärden utanför. Intill ligger den tempererade poolen i skyddat läge. Egen strand och två bra bryggor med infälld belysning samt sjöviste med sovrum och som är vackert sammanbundet med bryggan. Intill ligger en vedeldad bastu och ytterligare ett gästhus med en härlig marin känsla. Egen sandstrand intill bryggorna för de minsta. Ladan om ca 50 m² innehåller snickarbod och garage för maskiner samt vedbod. Här kan man enkelt skapa ytterligare sovrum om man så behöver.

  • Plus
Väster-Boda 52, Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Väster-Boda 52

Gård/Skog
Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 000 000 kr
266 m²
11 rum
35,3 ha tomt

Välkommen till denna välskötta Roslagsgård om 35 hektar med sjöläge. Mangårdsbyggnad om 156 kvm, Gårdshus om 110 kvm, Ladugård om ca 500 kvm innehållande ateljé, verkstad, snickeri, butik samt Garage, Vagnslider, Magasin och Orangeri. Här kan flera familjer samsas med hobbys och verksamhet. Djurhållning och båtliv. Vid stranden finns två rejäla båthus, bryggor och utanför två skärgårdsöar. Fiskevatten och småviltsjakt. När man kommer till Västerboda så möter man en genuin roslagsidyll. Skön känsla med fina gärdsgårdar och stenmurar i böljande öppet landskap. Gården är i gott skick. Byggnader är väl samlade i en vacker gårdsbild med mangårdsbyggnad från 1800-talet. Husen håller god komfort året om. Kort promenad till båthusen för bastubad och brygghäng. Cykelavstånd till året runt öppen lanthandel.

Östra Kasernvägen 6 B, Rindö, Vaxholms kommun

Östra Kasernvägen 6 B

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 875 000 kr
51,2 m²
2 rum
3 670 kr/mån
56 152 kr/m²

Att bo i Rindö Hamn är att bo i Skärgården med restaurang, bryggeri och ostmakeri på bekvämt avstånd. Här finns tennisbana och gym i området och möjlighet till härliga promenadvägar längs med vattnet eller skog, flera badplatser, ångbåtsbrygga med pendeltrafik till Stockholm och Vaxholm och vidare ut i Skärgården. Buss finns på gångavstånd och parkering utanför porten.

  • Balkong
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Örskärsvik 707 & 709

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 395 000 kr
9 334 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

  • Premium
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnåvägen 6

Villa
Nysättra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 850 000 kr
177 + 90 m²
6 rum
2 800 m² tomt

I populära Nysättra ligger denna villa som rymmer hela familjen och fungerar perfekt både som permanent- och fritidsboende. Urspungshuset är uppfört år 1954 och år 2013 gjordes en utbyggnad som gjorde huset komplett. Här finns idag 6 st sovrum, varav fyra på entréplanet. Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och mot allrummet i nya delen. Ett vackert rum med stora fönster, högt i tak och braskamin. Här finns också en rustik järntrappa upp till loftet. Förutom två sovrum i källaren finns här ett badrum med bastu, tvättstuga, pannrum och gott om ytterligare utrymme. Det är två fastigheter som säljs ihop vilket gör att man får en generös trädgård. Här finns även en gammal smedja med fina förvaringsutrymmen och garage med möjlighet till egen verksamhet. Möjlighet till båtplats finns vid brygga i Vätösundet. Ca. 1 km till Nysättra badet och till närmsta butik på Vätö är det ca. 5 km.

  • Premium
Fåglarö Ladholmen 44, Ladholmen - Fåglarö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Fåglarö Ladholmen 44

Fritidshus
Ladholmen - Fåglarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
71 m²
3 rum
3 015 m² tomt

Gedigna byggnader i fint skick med åretruntstandard och härliga altaner med bästa solläge. Rejäl brygganläggning med soldäck och plats för flera båtar. Avsaltningsanläggning och godkänt avlopp. Härlig sjötomt om 3.015 kvm med gräsytor och liten sandstrand samt 2.004 kvm vattenområde. Ca 5 minuters promenad från W-båtbrygga som trafikeras året runt från Dalarö.

Vättersö 11, Vättersö, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr

Vättersö 11

Fritidshus
Vättersö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 750 000 kr
51 m²
3 rum
3 828 m² tomt

På härliga Vättersö ett par minuters promenad från Waxholmsbåten ligger denna fina hörntomt om drygt 3800 kvm med charmigt rött hus och vita knutar. Gästhus och förrådslänga, två båtplatser ingår på ön. Bliplats och båtplats i Gärdsvik kan övertas och båt med motor medföljer. Detaljplan som ger goda möjligheter för den som vill bygga mer.

  • Plus
Lillsundsvägen 8, Rydbo - Saltsjöbad, Österåkers kommun
  • Sön 21 apr

Lillsundsvägen 8

Fritidshus
Rydbo - Saltsjöbad, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
22 500 000 kr
196 + 57 m²
6 rum
1 750 m² tomt

Ett sydvästläge endast 30 min från city men i lugn och fridfull skärgårdsmiljö. Varierad tomt med berghällar, gräsytor, sandstrand och stor brygga. Nyrenoverad, tillbyggd och välskött villa för året om. Nytt kök och nya kaklade våtrum. Rymlig undervåning med egen svit, kaklat duschrum samt flera förrådsrum. Vattenburen värme. Nybyggt Attefallshus med eget hushåll samt bastu vid bryggan. Sovstuga vid infarten. Generös detaljplan och kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns. Här bor man med skärgården runt udden i bästa väderstreck. Fantastiska solnedgångar över Svavelsö.

  • Plus
Lill-Brevik 10, Mörbyfjärden - Ornö, Haninge kommun

Lill-Brevik 10

Fritidshus
Mörbyfjärden - Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 450 000 kr
61 m²
3 rum
2 302 m² tomt

Charmig timmerstuga i fint skick ca 45 kvm med högt, fritt och soligt läge nära bad och båtplats. Gäststuga ca 20 kvm och del en i sjöbod strax nedanför fastigheten. 2.302 kvm naturtomt med härligt söderläge, sjöutsikt och gräns mot samfällighet i tre väderstreck. Samfällt vatten och avlopp. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Hamngatan 7, 2 trappor, Vaxholm, Vaxholms kommun

Hamngatan 7, 2 trappor

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 400 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 002 kr/mån
47 222 kr/m²

Ljus och rymlig trea mitt i stadskärnan. Härlig balkong med sol hela dagen och utsikt över innergårdar och vackra hus. Sjöglimt mot Vaxholmsfjärden från både balkong och vardagsrum. Generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En ingång från Repslagargränd gör att det bara är 1 trappa upp till lägenheten. I källaren finns varmgarage så här slipper man parkeringsbekymmer. Den centrala placeringen gör att man har nära det mesta man behöver. Vill man båtpendla in till Stockholm tar det bara några minuter att promenera till kajen, där även utmärkta bussförbindelser finns.

Nämdövägen 39, Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun

Nämdövägen 39

Fritidshus
Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 850 000 kr
94 m²
4 rum
2 562 m² tomt

Välkomna till denna sjönära skärgårdsvilla på Dalarös fastlandssida. Härlig och gemytlig villa med bra planlösning och standard. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Braskamin och öppet till nock samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Generösa altaner med bästa solläge. Insynsskyddat läge med vacker skärgårdsnatur som granne. Båtplats, badplats, service och kommunikationer på bekvämt avstånd.

Gräskö Vadholmen 19, Gräskö, Norrtälje kommun

Gräskö Vadholmen 19

Tomt
Gräskö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 850 000 kr
1 891 m² tomt

Byggklar tomt om 1 891 m² på Gräskö nära fastlandet och ytterskärgård med generös byggrätt. Kommunalt VA finns framdraget och fiber kan anslutas. Byggrätten uppgår till totalt 200 m² och från tomten har man utsikt mot vattnet och solnedgångar i nordväst över grannfastighet på andra sidan vägen.

Furholmsvägen 4, Yxlan, Norrtälje kommun

Furholmsvägen 4

Fritidshus
Yxlan, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 500 000 kr
151 m²
5 rum
3 983 m² tomt

Välkommen till en oerhört väl underhållen fastighet som innefattar huvudbyggnad, två gästhus, orangeri, förråd, garage och egen brygga. Ett charmigt sekelskifteshus i 1 1/2 plan med 2-3 sovrum och en solig veranda i söderläge. Kommunalt vatten och avlopp och fiber är inkopplat. I köpet ingår även fastigheterna Yxlö 2:7 och 1:199.

Stornotsand 18, Backby - Singö, Norrtälje kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Stornotsand 18

Fritidshus
Backby - Singö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 450 000 kr
170 m²
7 rum
3 968 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta fina sjöställe med egen brygga i skyddad vik. På fastigheten finns två bostadshus i året runt standard med plats får många gäster över. Längs stranden finns den egna bryggan med badstege och sandstrand intill med sol från morgon till kväll. Från den skyddade viken tar man sig enkelt ut på öppet vatten och vidare i den vackra skärgården med oändligt mycket att utforska. Endast 5 minuter med bil ligger populära badet i Backby där olika aktiviteter anordnas om somrarna. Affären på Singö ligger ca. 10 minuter med bil. På 20 minuter med bil eller båt tar du dig till Grisslehamn med flera butiker och restauranger särskilt sommartid, även spahotellet Havsbaden. Till Norrtälje tar det drygt en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga stadskärnan.

  • Plus
Bodal 236, Ornö, Haninge kommun
  • Sön 21 apr

Bodal 236

Fritidshus
Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 450 000 kr
58 m²
3 rum
2 383 m² tomt

Med högt och skyddat läge ligger detta välplanerade och charmiga Danahus. Cirka 60 kvm fördelat på vardagsrum, matplats, kök, två sovrum samt loft med plats för två bäddar. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med naturen och havet alldeles intill. Strax nedanför fastigheten finns båtplats på gemensam brygga. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

  • Plus
Mor Annas väg 26, Trästa/ Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Mor Annas väg 26

Fritidshus
Trästa/ Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 250 000 kr
175 m²
4 rum
5 513 m² tomt

På generös tomt med vy ner mot Väddöviken ligger detta ståtliga hus om 175 kvm fördelat på två plan. Rött hus med vita knutar som passar perfekt in i Roslagsmiljön. På entréplanet ligger kök och allrum i öppen planlösning med härlig vy ner mot Väddöviken, även en kakelugn som pryder sin plats. Runt nästan hela huset sträcker sig en stor altan med plats för flera sittgrupper och där man enkelt kan följa solens vandring. På den grönskande naturtomten finns möjlighet att plocka både blåbär och smultron direkt på egen tomt. Gott om plats för flera bilar. På några minuter går man ner till vattnet där områdets badbrygga finns och fina miljöer att promenera i. Till både Älmsta och Grisslehamn är det lite mer än 10 minuter med bil där närmsta matbutik, affärer och restauranger finns. Till Norrtälje är det 4 mil där all tänkbar service finns.

  • Plus
Gräskö Österholm 21, Gräskö-Furusundsleden, Norrtälje kommun
  • Lör 20 apr kl 12:00
Gräskö Österholm 21, Gräskö-Furusundsleden, Norrtälje kommun, bild 2
Gräskö Österholm 21, Gräskö-Furusundsleden, Norrtälje kommun, bild 3

Gräskö Österholm 21

Fritidshus
Gräskö-Furusundsleden, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
11 500 000 kr
175 + 85 m²
6 rum
3 ha tomt

Nu erjuds möjlighet att förvärva denna unika fastighet med stor potential. Fastigheten är belägen på Gräskö, en kort tur från fastlandet med ytterskärgårdens öppna vatten och fria horisonter alldeles runt udden. Fastigheten uppgår till 29 500 m² varav 16 200 m² land och erbjuder en fin hamnanläggning med sjöhus intill, ett större bostadshus samt ett gästhus om ca 45 m². Potential finns i och med fastighetens storlek och att delar av den ej omfattas av strandskydd att bygga mer för generationsboende eller annat. Se bilagd karta. Gräskö trafikeras av reguljär trafik året om och är ansluten till kommunalt VA och fiber vilket ger möjligheter till ett rikt liv i vacker skärgård året om. Bil- och båtplats på Östernäs kan övertas av ny ägare.

  • Premium
Svartsö Björkholmen Karklö 421, Björkholmen vid Karklö, Värmdö kommun

Svartsö Björkholmen Karklö 421

Fritidshus
Björkholmen vid Karklö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 500 000 kr
45 m²
3 rum
3 210 m² tomt

Sjötomt med fridfullt läge mitt i mellanskärgården. Lättskött naturtomt med släta klippor, blåbärsris och berghällar. Stora huset är ca 45 m² och ligger med fritt läge med vidsträckt sjöutsikt. Vid bryggan inne i viken finns en gäststuga/förråd på ca 20 m². På västra sidan finns en sjöstuga med vedeldad bastu och bra badställe med kvällssol i direkt anslutning till bastun. Dessutom finns uthus, lusthus och många fina uteplatser. Magiskt bra läge i mellersta skärgården med närhet till Svartsö och Gällnö. Ö med fin skärgårdsnatur där stor del av ön är naturreservat. Svartsö med affär och krogar ligger bara några minuters båtfärd bort.

Vasavägen 11B, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Vasavägen 11B

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 395 000 kr
98,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 745 kr/mån
44 484 kr/m²

Välkommen till hemtrevliga Vasavägen och en tilltalande etagelägenhet i stadsvilla anno 2011. Inglasad balkong, stor terrass med direktutgång till trädgården och soligt sydvästläge. Plan gräsyta med staket, perfekt både för dig med småbarn och för dig med hund. Parkeringsplats med eluttag samt rymligt källarförråd finns till lägenheten. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dubbla badrum och två-tre sovrum. Ett stenkast till busshållplats och pendelbåt från Fredriksbergs ångbåtsbrygga, Campus Vaxholm, Söderfjärdsskolan (F-6), Kronängsskolan (7-9). Bogesundslandet och Eriksö friluftsområde finns på promenadavstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 2
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 3

Lilla Stenslättsvägen 10

Fritidshus
Stenslätten, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 500 000 kr
75 + 30 m²
5 rum
2 064 m² tomt

Sjönära fastighet med sluttande trädgårdstomt och en fantastisk sjöutsikt över Oxdjupet och Solöfjärden, båtlivet och skärgården. Här kan man njuta av solen hela dagen. Närhet till buss, bilfärja, mysig krog / värdshus och fina strövområden. Charmigt sekelskifteshus med vackra furugolv, kakelugn och hänförande utsikt. På fastigheten finns ytterligare ett hus samt gästfrigga.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 57