Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bybackavägen 4, Norröra, Norrtälje kommun

Bybackavägen 4

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 975 000 kr
94 + 12 m²
4 rum
2 163 m² tomt

Norröra detta skärgårdsparadis med havet och horisonten som granne. Här njuter ni lugnet med kobbar och skär alldeles runt hörnet. Ca 95 m² toppmodernt fritidshus för året runt bruk. Stora altandäck med sol hela dagen och sjöutsikt från nästan alla rum. Huset säljs fullt utrustat om så önskas så det är bara att flytta in. Arkitektritat utekök i strålande kvällssol. Gäststuga om ca 25 m²och vedeldad bastu. Stor brygganläggning i väst med solnedgångar ned i havet med 2 båtplatser delas med 2 grannar. Till ångbåtsbrygga är det 7 min gångväg. Båt/Bilplats i Furusund.

Arnövägen 16, Arnö Löparö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30

Arnövägen 16

Fritidshus
Arnö Löparö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 500 000 kr
74 m²
3 rum
2 041 m² tomt

Komplett sjöställe på vackra Arnö. Egen brygga med bra djup. Huvudbyggnad och gästhus. Endast kort färd med båt till fastland och gångbro på vintern. Bil och båtplats vid Urösundet på fastlandssidan.

  • Plus
Norsundsvägen 12, Svavelsö, Österåkers kommun
  • Lör 4 maj kl 14:30

Norsundsvägen 12

Fritidshus
Svavelsö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 000 000 kr
60 m²
4 rum
1 880 m² tomt

Sjötomt med både soluppgång och solnedgång på ett fridfullt norrläge. Bygg ut eller bygg nytt enligt gällande detaljplan. Vacker utsikt över skyddad vik och rejält djup vid dom båda bryggorna. Barnvänlig sjösida med sandstrand. Välskött fritidsvilla om 4 rok med kommunalt vatten och avlopp. Svavelsö är en oas i den inre skärgården endast 30 min från Stockholms city.

  • Plus
Lådna 259, Lådna mellanskärgården, Värmdö kommun

Lådna 259

Fritidshus
Lådna mellanskärgården, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
137 + 55 m²
8 rum
2 270 m² tomt

Sjötomt på ön Lådna mitt i mellanskärgården. Charmigt skärgårdshus ca 190 m² med renoveringsbehov. De gamla trägolven och kakelugnarna ger en mysig atmosfär. Idag är huset inrett till två enheter om 137 samt 55 kvm. På tomten finns både vackra klippor och vildvuxen trådgård med fruktträd. Utsikten över Träsköfjärden med aktivt båtliv är fantastisk och ständigt varierande. Servitut på båtplats vid brygga på grannfastigheten. På ön finns fina promenadstigar, slingrande grusvägar och grönområden. På gångavstånd når man ångbåtsbryggor, affär och sjömack. Lådna är en levande skärgårdsö som är lättillgänglig då Waxholmsbåten trafikerar ön året om.

Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun
Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun, bild 2
Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun, bild 3

Ornö Marieberg 23

Fritidshus
Marieberg, Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 950 000 kr
101 m²
4 rum
2 357 m² tomt

Skärgårdsvilla i fint skick med åretruntstandard. Härlig utsikt över skog, ängar och ut över kobbarna i ytterskärgården. Lantligt, sjönära och mycket idylliskt belägen strax ovanför härliga Grönviksviken med badstrand och möjlighet till båtplats vid delad brygga. Bilfärja från Dalarö och bilväg till fastigheten.

  • Premium
Storängsstigen 7, Skebobruk, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Storängsstigen 7

Fritidshus
Skebobruk, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 900 000 kr
100 m²
4 rum
3 527 m² tomt

Fint sjöställe i vackra Skebobruk. Stort huvudhus i bra skick med 4 rum och kök varav tre sovrum. Tre gästhus som alla har eget badrum. Trevlig innergård med pool och fina terrasser för avkoppling.

  • Plus
Alsviksvägen 21, Bammarboda, Österåkers kommun

Alsviksvägen 21

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
17 000 000 kr
232 + 144 m²
5 rum
1 750 m² tomt

Magnifik utsikt i näst intill 180 grader över Stockholms skärgård, här skådar du båttrafiken och följer de stora kryssarna längs farleden till och från innerstan. Stor brygganläggning, egen strandlinje och flera bostadshus. Boningshus om ca 210 kvm med möjlighet att inreda nedre plan. Gästhus om ca 72 kvm med två sovrum och eget kök samt duschrum. Sjöstuga om ca 40 kvm med kök, sovrum, bastuavdelning och härlig altan. En bilresa bara ca 40 min från innerstan och du befinner dig mitt i skärgården. Här tar du enkelt den egna båten till ett antal skärgårdskrogar i vår mellersta skärgård.

Hanstanäsvägen 20, Saltarö, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Hanstanäsvägen 20

Fritidshus
Saltarö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 000 000 kr
46 + 12 m²
3 rum
2 400 m² tomt

En sjönära, högt belägen fastighet på populära Saltarö. Renovera och bygg ut fritidshuset eller bygg ditt eget drömhus på en solig tomt. Fastigheten ligger utanför detaljplan och kommunalt vatten och avlopp kommer inom några år.

Söndagspromenaden 12, Tegelön, Nacka kommun

Söndagspromenaden 12

Fritidshus
Tegelön, Nacka kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 000 000 kr
124 + 40 m²
6 rum
3 477 m² tomt

Välkommen till Tegelön och denna stora härliga trädgårdstomt ett stenkast från vattnet där båtplats finns. Det vita vackra 1½-planshuset erbjuder fin sjöutsikt och hela 6 r o k och här bor man bekvämt året om. Här finns såpade trägolv, fungerande kakelugn och stort charmigt lantkök. Reguljär Waxholmsbåt från Vaxholm och från stan.

Monte Christos väg 13, Furusund, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Monte Christos väg 13

Fritidshus
Furusund, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 500 000 kr
68 + 4 m²
3 rum
2 957 m² tomt

På vackra skärgårdsön Furusund finns detta trevliga fritidshus som med fördel kan nyttjas året om. Bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget. Solig natur-och trädgårdstomt med växthus och sjöglimt. Två gästhus på tomten och bilväg hela vägen fram. Idylliskt läge med promenadavstånd till fin badvik med sandstrand och båtplats.

  • Plus
Svartgarnsvägen 34, Hästängsudd, Österåkers kommun

Svartgarnsvägen 34

Fritidshus
Hästängsudd, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 700 000 kr
86 m²
4 rum
2 451 m² tomt

Stor plan trädgårdstomt i perfekt söderläge gränsande till naturområde och endast ett femtiotal meter från tomtgräns till Svartgarnsbryggan med möjlighet till båtplats. Ett stenkast till badplats, hundrastgård, hästhagar och nybyggda Friluftsförskolan Svartgarn i grönområdet Bananen. Detaljplanerat område med kommunalt VA indraget och klart. Generös byggrätt medger huvudbyggnad om 241 kvm x två våningsplan samt komplementbyggnader om 50 + 30 kvm byggnadsarea! Dagens huvudbyggnad om ca 85 kvm har renoverats driftstekniskt och invändigt med en charmig stil, renovering exteriört kvarstår. Busshållplats, Marina och Seglarskola finns också i närområdet och i nyligen har en välsorterad matbutik, Tempo, öppnat i Svinninge!

  • Uteplats
Mefjärd 88, Mefjärd utanför Ornö, Haninge kommun

Mefjärd 88

Fritidshus
Mefjärd utanför Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 000 000 kr
90 + 21 m²
3 rum
3 452 m² tomt

På attraktiva Mefjärd på gränsen till ytterskärgården men ändå nära fastlandet finns denna härliga sjötomt med sol från morgon till kväll. Fastigheten är belägen på en södervänd udde som består av 3 stycken fastigheter som har gemensam strandlinje med bryggor och badstrand samt ett stort vattenområde med tillhörande kobbe. Trivsamma byggnader med enkel standard om tillsamman cirka 100 kvm boyta. En huvudbyggnad om 3 rum och kök , ett gästhus om 2 rum och kök, en friggebod/sovstuga, bodar och en brygga som delas med granne. Fin natur/bergstomt med odlade partier och en magisk utsikt över Fjärdlångsfjärden och ytterskärgården. Endast 4 minuters promenad till W-båtsbryggan som trafikeras året runt från Dalarö.

Telegrafberget 8, Smådalarö - Telegrafberget, Haninge kommun

Telegrafberget 8

Fritidshus
Smådalarö - Telegrafberget, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 500 000 kr
79 + 20 m²
4 rum
2 640 m² tomt

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms city. Smakfullt renoverat fritidshus med ljusa, öppna ytor och åretruntstandard. Här kan man hänföras av naturen och havets skiftningar oavsett årstid. Omgärdat av härliga altaner med sol från tidig morgon till sen kväll. Vacker bergs/naturtomt med ett högt, fritt söderläge och storslagen utsikt mot Jungfrufjärden och öarna utanför. Endast 2 km till Smådalarögård med golfbana, tennis- och padelbanor, Spa, hotell och restaurang. Cirka 3 km till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, butiker, lanthandel och restauranger.

Stenvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun
  • Sön 19 maj

Stenvägen 14

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
14 995 000 kr
220 + 45 m²
8 rum
1 764 m² tomt

Högt beläget i sydvästligt läge med sjöglimt mot Vaxholms inlopp. Välplanerade 220 kvm i två plan. Spatiösa sällskapsytor både exteriört med fantastiskt poolområde och på altan under tak och interiört med öppen planlösning. Bergvärme, solpaneler, kvalité och stor känsla. Garage, carport och ytterligare parkering. Nära affär, skola, förskola och kommunikationer. Ett hem att uppleva och förälska sig i. Välkommen!

  • Plus
Byholmsvägen 20, Byholmen - Särsö, Österåkers kommun

Byholmsvägen 20

Fritidshus
Byholmen - Särsö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 000 000 kr
56 m²
2 296 m² tomt

Ljuvliga röda stugor med vita knutar i böljande skärgårdslandskap. På Byholmen bor man lite för sig själv med havet och bryggan som närmaste granne. Brygganläggningen ligger skyddad och det är fin sandbotten och flata klippor intill. Trädgården är prunkande med en stor fauna, vackra ekar, fruktträd och skärgårdstallar. Charmig huvudbyggnad med glasveranda, allrum/kök med eldstad och ett sovrum. Fristående gäststuga ca 17 kvm intill klipphällen. Sommargästrum med våningssäng i snickarbod. Bastubyggnad med omklädningsrum, torrtoalett och vedförråd. Riktig matkällare. Rikt djur och fågelliv. Ett paradis med Waxholmsbåt året om. Strax över fjärden finns både Husarö och Finnhamn med affärer och krogar.

Ornö Söderviken 52, Söderviken - Ornö, Haninge kommun

Ornö Söderviken 52

Fritidshus
Söderviken - Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 150 000 kr
76 m²
4 rum
2 607 m² tomt

Fritidshus med åretrunstandard uppfört 2022 i en modern och tilltalade stil. Välplanerat med öppna ytor och generös takhöjd som ger ljus och rymd. Gäststuga och generösa altaner med sol från morgon till kväll. Beläget på fin bergstomt med släta hällar och tallar som ger en äkta skärgårdskänsla. Möjlighet till båtplats vid samfälld brygga strax nedanför. W-båtförbindelse från Dalarö året runt och sommartid från Strömkajen via Nacka, Saltsjöbaden och Tyresö.

Frönäs sjöväg 26, Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun

Frönäs sjöväg 26

Fritidshus
Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 450 000 kr
100 m²
4 rum
4 689 m² tomt

Charmigt fritidshus på stor tomt högt ovan havet. Sagolik utsikt över Svärdsfjärden och sol hela dagen. Huvudbyggnad om crika 100 kvm uppfört 1966 och är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Öppen spis som värmer svalare kvällar samt bastu. Egen båtplats på samfälld brygga precis nedanför fastigheten. Gästhus om cirka 15 kvm.

Norröra byväg 28, Norröra, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr

Norröra byväg 28

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 750 000 kr
116 + 10 m²
6 rum
1 156 m² tomt

Charmfull och vacker fastighet från slutet av 1800-talet mitt i byn på Norröra. Smakfullt renoverat hus om 116 kvm med bevarade originaldetaljer så som snickarglädje, vackra dörrar och fönster. Tomten är drygt 1 100 m² med plana gräsytor som blandas med lummig växtlighet. Egen sjöbod samt delad brygga. Hit tar man sig enkelt med egen fritidsbåt eller Waxholmsbåt. Fastigheten ligger med nära avstånd från ångbåtsbryggan med daglig trafik året om. Här finns många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra i Saltkråkan rörde sig kring. Varmt välkomna till Norröra – Tjorvens Saltkråkan!

  • Plus
Granösundsstigen 25, Arholma Lilla Espskär, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:00

Granösundsstigen 25

Fritidshus
Arholma Lilla Espskär, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 750 000 kr
150 m²
6 rum
4 354 m² tomt

Stort komplett sjöställe på vackra Arholma och med den rätta känslan. Rymligt bostadshus med härliga sällskapsytor och med strålande utsikt över fjärden utanför. Intill ligger den tempererade poolen i skyddat läge. Egen strand och två bra bryggor med infälld belysning samt sjöviste med sovrum och som är vackert sammanbundet med bryggan. Intill ligger en vedeldad bastu och ytterligare ett gästhus med en härlig marin känsla. Egen sandstrand intill bryggorna för de minsta. Ladan om ca 50 m² innehåller snickarbod och garage för maskiner samt vedbod. Här kan man enkelt skapa ytterligare sovrum om man så behöver.

  • Plus
Väster-Boda 52, Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Väster-Boda 52

Gård/Skog
Singö - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 000 000 kr
266 m²
11 rum
35,3 ha tomt

Välkommen till denna välskötta Roslagsgård om 35 hektar med sjöläge. Mangårdsbyggnad om 156 kvm, Gårdshus om 110 kvm, Ladugård om ca 500 kvm innehållande ateljé, verkstad, snickeri, butik samt Garage, Vagnslider, Magasin och Orangeri. Här kan flera familjer samsas med hobbys och verksamhet. Djurhållning och båtliv. Vid stranden finns två rejäla båthus, bryggor och utanför två skärgårdsöar. Fiskevatten och småviltsjakt. När man kommer till Västerboda så möter man en genuin roslagsidyll. Skön känsla med fina gärdsgårdar och stenmurar i böljande öppet landskap. Gården är i gott skick. Byggnader är väl samlade i en vacker gårdsbild med mangårdsbyggnad från 1800-talet. Husen håller god komfort året om. Kort promenad till båthusen för bastubad och brygghäng. Cykelavstånd till året runt öppen lanthandel.

Östra Kasernvägen 6 B, Rindö, Vaxholms kommun
  • Borttagen före visning

Östra Kasernvägen 6 B

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 875 000 kr
51,2 m²
2 rum
3 670 kr/mån
56 152 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Örskärsvik 707 & 709

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 395 000 kr
9 334 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

  • Premium
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnåvägen 6

Villa
Nysättra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 850 000 kr
177 + 90 m²
6 rum
2 800 m² tomt

I populära Nysättra ligger denna villa som rymmer hela familjen och fungerar perfekt både som permanent- och fritidsboende. Urspungshuset är uppfört år 1954 och år 2013 gjordes en utbyggnad som gjorde huset komplett. Här finns idag 6 st sovrum, varav fyra på entréplanet. Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och mot allrummet i nya delen. Ett vackert rum med stora fönster, högt i tak och braskamin. Här finns också en rustik järntrappa upp till loftet. Förutom två sovrum i källaren finns här ett badrum med bastu, tvättstuga, pannrum och gott om ytterligare utrymme. Det är två fastigheter som säljs ihop vilket gör att man får en generös trädgård. Här finns även en gammal smedja med fina förvaringsutrymmen och garage med möjlighet till egen verksamhet. Möjlighet till båtplats finns vid brygga i Vätösundet. Ca. 1 km till Nysättra badet och till närmsta butik på Vätö är det ca. 5 km.

  • Premium
Vättersö 11, Vättersö, Österåkers kommun

Vättersö 11

Fritidshus
Vättersö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 750 000 kr
51 m²
3 rum
3 828 m² tomt

På härliga Vättersö ett par minuters promenad från Waxholmsbåten ligger denna fina hörntomt om drygt 3800 kvm med charmigt rött hus och vita knutar. Gästhus och förrådslänga, två båtplatser ingår på ön. Bliplats och båtplats i Gärdsvik kan övertas och båt med motor medföljer. Detaljplan som ger goda möjligheter för den som vill bygga mer.

  • Plus
Lillsundsvägen 8, Rydbo - Saltsjöbad, Österåkers kommun

Lillsundsvägen 8

Fritidshus
Rydbo - Saltsjöbad, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
22 500 000 kr
196 + 57 m²
6 rum
1 750 m² tomt

Ett sydvästläge endast 30 min från city men i lugn och fridfull skärgårdsmiljö. Varierad tomt med berghällar, gräsytor, sandstrand och stor brygga. Nyrenoverad, tillbyggd och välskött villa för året om. Nytt kök och nya kaklade våtrum. Rymlig undervåning med egen svit, kaklat duschrum samt flera förrådsrum. Vattenburen värme. Nybyggt Attefallshus med eget hushåll samt bastu vid bryggan. Sovstuga vid infarten. Generös detaljplan och kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns. Här bor man med skärgården runt udden i bästa väderstreck. Fantastiska solnedgångar över Svavelsö.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 63