Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östergatan 7B, Bjuv, Bjuvs kommun

Östergatan 7B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
5 101 kr/mån
14 423 kr/m²

På Östergatan 7B i centrala Bjuv finner vi denna trevliga bostadsrätt om 52 kvadratmeter med 2 r o k samt inglasad balkong. Bostaden är nyrenoverad mellan 2023-2024 och ger en genomgående modern känsla direkt från hallen. Köket erbjuder god förvaring, kvalitets-vitvaror från Bosch och utrymme för en matplats. Vardagsrummet har plats till både matbord och soffgrupp. Här har man installerat en häftig takbelysning som ger vardagsrummet karaktär och belysningen kan ändras till mer varmt eller kallt sken. Den inglasade balkongen blir till en härlig förlängning av vardagsrummet som kan utnyttjas i alla väder. Sovrummet är i bra storlek och har plats till dina kläder i garderoben. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ. Till bostadsrätten hör även två förråd i källaren och bilen parkerar du enkelt på en av alla gratisparkeringar precis utanför lägenheten. Från bostaden är det gångavstånd till bl.a tågstation, dagligvaruhandel, friluftsbad, pizzerior och diverse butiker. I närområdet finns även vårdcentral, skola, förskola och olika idrottsaktiviteter. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

  • Balkong
Bjärshögsgatan 18, Åstorp, Åstorps kommun
  • Ons 3 apr kl 16:00

Bjärshögsgatan 18

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 295 000 kr
103,5 m²
4 rum
6 018 kr/mån
12 512 kr/m²

Praktiskt boende på 2-plan (utan snedväggar) och med bra planlösning. Inglasat uterum, carport, garage och uppställningsplats för 2 st bilar. Visst moderniseringsbehov föreligger.

  • Plus
  • Uteplats
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Mån 8 apr kl 16:45
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Torggatan 11B, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Torggatan 11B

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 695 000 kr
160 m²
5 rum
485 m² tomt

Varmt välkommen till detta rymliga parhus på Torggatan 11B i Bjuv! Bostaden har sedan 2017 och framåt genomgått stora renoveringar både in- och utvändigt vilket skapar ett genomgående fräscht hus med en tilltalande planlösning. De 160 kvadratmeterna fördelas på fem rum och kök varav tre sovrum samt ett badrum. Genom ytterdörren kommer vi till en luftig hall med en stor garderob och trappa upp till ovanvåningen. Direkt till vänster om hallen finns köket med ljusa luckor, mörkare bänkskivor och vitvaror i rostfritt stål. I mitten står en köksö med spis och extra förvaring. Vardagsrummet ligger innanför köket och skapar en stor härlig social yta med plats för både matbord och soffa, fåtöljer samt TV. Sovrummet på entréplan är stort och erbjuder både garderober samt en gästwc. Vidare upp på ovanvåningen kommer vi till ett härligt allrum som kan möbleras på många olika sätt. Dessutom finner vi ett fräscht badrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare två sovrum varav det ena är lite större med garderob. Trädgården erbjuder gott om gräsyta men framförallt ett stort trädäck samt ett härligt uterum. På tomten finns även en förrådsbyggnad och uppfart med plats till två bilar. Torggatan 11B ligger på ett trevligt läge och i närområdet finns allt man behöver för en enkel och smidig vardag. Bland annat mataffärer, tågstation, skola, förskola, idrottsplats och mycket mer. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Premium
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 7 apr kl 10:00
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Sotaregatan 4, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Sotaregatan 4

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 395 000 kr
150 + 33 m²
5 rum
516 m² tomt

Välkommen till Sotaregatan 4 och detta välskötta 1-plans hus om ca 150 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum samt ett badrum och en gästwc. Via den inglasade verandan på framsidan kommer vi till den luftiga hallen med goda avhängningsmöjligheter i garderoben. Till vänster om hallen finns utrymme för en större matgrupp, perfekt för att umgås och äta något gott med familj och vänner. Till höger om hallen ligger köket som renoverades 2007 och erbjuder alla nödvändiga vitvaror, bra förvaring i skåp och lådor samt utrymme för en matplats. Vidare in i bostaden finns det väl tilltagna vardagsrummet som kan möbleras på ett antal olika sätt. Här finns gott om utrymme för både soffa, fåtöljer, matgrupp och varför inte en bardisk. Från vardagsrummet nås även trädäcket i trädgården där du får plats med dina utemöbler under sommarhalvåret. De tre sovrummen i bostaden är i olika storlekar där de två största erbjuder förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och renoverades 2015 i stilrent svart och vitt. Intill hallen finns gästtoaletten och innanför köket ligger tvättstugan där den nya frånluftsvärmepumpen från 2023 står. Trädgården är lättskött och ligger fritt med enbart en gröning och trädridå mittemot. Här finns gräsmatta, rabatter och trädäck samt ett staket runtom hela tomten. Bilarna parkeras enkelt på den asfalterade uppfarten och från uppfarten nås dessutom det isolerade och uppvärmda förrådet med bra förvaring (nås även från vardagsrummet). Från Sotaregatan 4 har du nära till bl.a mataffär, kollektivtrafik, skola, förskola, naturområden m.m. Helsingborg når du på drygt 15 minuter med bil. OBS!!! Eftersom säljaren delvis är ett dödsbo så säljs fastigheten med friskrivning. För att boka visning är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen!

  • Premium
Thalingatan 26, Nyvång, Åstorps kommun
  • Tis 2 apr kl 16:15

Thalingatan 26

Villa
Nyvång, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 395 000 kr
152 + 38 m²
6 rum
724 m² tomt

Välkommen till ett perfekt familjeboende med närhet till skola och dagis. Praktisk och öppen planlösning med ljus/fräsch interiör. Kök från 2011 och härlig inglasad vinterträdgård i västerläge. Bara att flytta in! Välkomna på visning.

  • Plus
Storgatan 2D, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 2D

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
5 447 kr/mån
5 985 kr/m²

Välkommen till Storgatan 2D och denna 2-rummare med stor potential! Bostadsrätten är 66 kvadratmeter stor och erbjuder en hall med garderob och klädkammare intill, ett kök med matplats precis bredvid, ett trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen samt ett rymligt sovrum med ytterligare en dörr till balkongen. Intill hallen finns även badrummet med dusch, wc och tvättställ. I denna lägenheten ges möjlighet att sätta sin egna prägel och utforma sitt drömboende! Bostaden är centralt belägen med mataffär, resecentrum, apotek, frisörer, tandläkare, vårdcentral, promenadstråk och mycket mer inom gångavstånd. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Rubinvägen 39, Hyllinge, Åstorps kommun
Rubinvägen 39, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 2
Rubinvägen 39, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 3

Rubinvägen 39

Villa
Hyllinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
3 695 000 kr
177 m²
5 rum
650 m² tomt

På Rubinvägen 39 i Hyllinge finner vi denna villa med egen "spaavdelning" i trädgården. Bostaden är 177 kvadratmeter stor och fördelar sig på 5 rum och kök varav 3 sovrum (går lätt att göra fler sovrum). En perfekt familjevilla då man har skola och idrottsplats runt hörnet. Trädgården är en oas med flera härliga platser där du kan spendera mycket tid under hela året. Exempelvis ett svalkande bad i poolen eller en timme i solstolen på ett av trädäcken. På vintern passar det perfekt med ett varmt bad i jacuzzin (som är placerad inne i orangeriet) eller varför inte ett bastubad (bastun placerad i förrådet intill poolen). Valmöjligheterna är många och denna villa vill du inte missa! Välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Fågelsångsgatan 16, Åstorp, Åstorps kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Fågelsångsgatan 16, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 16, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 16

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 695 000 kr
195 + 125 m²
5 rum
884 m² tomt

Välkomna till detta gedigna boende med gångavstånd till skola, affärer och kollektivtrafik. Stora generösa utrymmen och bra planlösning. Nytt kök från 2019 med tilltagen matplats och stora fönsterpartier. Förmånligt värmesystem i form av Luft/vatten från 2022. Härlig hörntomt med växthus, garage och 2 st uteplatser. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fjällvägen 23, Åstorp, Åstorps kommun

Fjällvägen 23

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
3 495 000 kr
122 + 25 m²
4 rum
583 m² tomt

På populära Öster/Tingdal i Åstorp, närmare bestämt Fjällvägen 23, finner vi denna unika 1-plansvilla längst upp på en återvändsgata. Bostaden byggdes 2011, är 122 kvadratmeter stor och fördelar sig på fyra rum och kök. Bilen parkeras med fördel precis intill entrén på den stenlagda uppfarten med carport. I hallen möts vi direkt av det moderna stuket som är genomgående för hela bostaden. Direkt till vänster om hallen ligger det första av två badrum och till höger finner vi groventrén/tvättstugan. Vidare in i bostaden ligger det spektakulära vardagsrummet med högt i tak och generöst ljusinsläpp. Intill vardagsrummet ligger det exklusiva HTH-köket med matplats bredvid. Eftersom kök och vardagsrum ligger intill varandra så skapas en härlig social yta där du kan umgås med dina nära och kära. Lägg därtill växthuset/uterummet som blir till ytterligare en trevlig yta att nyttja med familj och vänner. Bostaden erbjuder totalt tre sovrum där master bedroom har ett eget badrum samt plats till förvaring i garderober. Trädgården är lummig med mycket grönska som omringar och ger väldigt bra insynsskydd. Här finns ett trädäck där du kan ha utemöblerna och grillen samt en gräsmatta och rabatter för odling. Området kring Fjällvägen är fantastiskt och du har skogen på Söderåsen som närmsta granne med flera härliga promenadstråk och löpslingor. I Åstorp finner du allt som behövs för en enkel och bekväm vardag i form av skolor, mataffärer, kollektivtrafik m.m. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats så hör av dig till ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Varmt välkommen!

  • Plus
Storgatan 4C, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 4C

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
5 567 kr/mån
11 522 kr/m²

Välkommen till Storgatan 4C och denna fräscha lägenheten på första våningen! Lägenheten erbjuder en bra planlösning, kaklat badrum, balkong och nyrenoverat kök från 2021. Lägenheten är renoverad med ljusa och natursköna färger. Här bor ni centralt i Åstorp nära tågstationen, affärer och service.

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 39, Åstorp, Åstorps kommun

Storgatan 39

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/7
5 756 kr/mån
18 243 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna bostadsrätt om tre rum och kök med en boarea på 74 m2. Lägenheten är belägen på femte våningsplanet och ligger i nordvästligt läge. Därför finns möjligheten att avnjuta kvällssolen på den uppdelade balkongen med trevlig utsikt. Balkongen har delats upp i en inglasad del och ett fritt parti vilket ger möjligheten att få direktkontakt med solen men också förbruka det inglasade större området majoriteten av årets månader. Väl inne i lägenheten träder man in genom entrén till hallen som har klinkergolv och goda avhängnings och förvaringsmöjligheter bakom skjutparti dörrarna. Efter det mindre klinkergolvet i hallen går det genomgående ett parkettgolv genom lägenheten. Vidare leder hallen till det större av de två sovrummen som har klädkammare anslutet. Näst intill sovrummet finns badrummet i kakel och klinker som erbjuder både tvätt och torktumlare i lägenhet, större vikytor och ytterligare förvaring i skåpen. Via hallen leds du tillbaka mot det öppna köket i smakfulla färgval som ligger i anslutning till det större öppna allrummet som både har plats för soffhörna och matplats. I anslutning till allrummet finns utgång till det inglasade partiet av balkongen men också det sista sovrummet som idag agerar som kontor. Varmt välkomna med er anmälan på mäklarens hemsida!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bjuvsvägen 8, Bjuv, Bjuvs kommun

Bjuvsvägen 8

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
2 495 000 kr
107 + 8 m²
4 rum
1 470 m² tomt

På en stor tomt med härlig utsikt över Söderåsen och intilliggande åkrar ligger denna gedigna 1 1/2-plans villa som under 2018-2020 genomgick stora renoveringar. Bland annat så lades nytt tak, fasaden putsades, VA-ledningar i huset drogs om, likaså elen och dessutom nya ytskikt i hela huset. Via verandan på framsidan kommer vi till entrén med bra plats för ytterkläderna. Vidare in finns en större hall där du med fördel kan ha garderob och byrå. Rakt fram från den större hallen finner vi det snygga köket med alla nödvändiga vitvaror, plats för matbord och dessutom både tvättmaskin och torktumlare som säljarna valt att installera här istället för i källaren. Vardagsrummet erbjuder ett generöst ljusinsläpp och ger utrymme till soffgrupp och TV men kan såklart möbleras på andra sätt om så önskas. Innanför vardagsrummet finns ett sovrum som idag används till kontor. På ovanvåningen hittas vi två sovrum i bra storlek varav det ena har en rymlig garderob. Här uppe ligger också badrummet med dusch, wc, tvättställ samt kakel och klinker med golvvärme. Tomten erbjuder bland annat en gruslagd uppfart med plats till många bilar, ett väldigt fint garage med ett stort loft för extra förvaring samt en uteplats under tak, perfekt för grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är idag väldigt enkel men har stor potential. Här kan du bygga växthus, trädäck, anlägga rabatter och odlingslådor m.m. Anmälan till visning görs via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!

  • Plus
Släntgatan 6B, Bjuv, Bjuvs kommun

Släntgatan 6B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 925 kr/mån
12 516 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade 3an på centralt läge i Bjuv. Lägenheten genomgick en totalrenovering under 2020 och har målats på nytt så sent som april 2023. I hallen ges avhängningsyta direkt till vänster, garderober till höger samt en klädkammare rakt fram. Vardagsrummet har utrymme för en stor soffgrupp och erbjuder bra ljusinsläpp. Köket är ljust och fräscht med alla nödvändiga vitvaror samt gott om förvaring och utrymme för matplats. Härifrån nås även balkongen med utsikt över den gemensamma trädgården och lekplatsen. Lägenheten har två sovrum varav det ena är lite större med garderober. I badrummet finns dusch, wc och tvättställ samt kakel och klinker. Om du är intresserad av en visning är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
Björkvägen 4A, Björnås, Åstorps kommun

Björkvägen 4A

Tomt
Björnås, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
875 000 kr
596 m² tomt

Passa på att förvärva en tomt, ett stenkast ifrån Söderåsens härliga natur och strövområde. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Byggbar yta enligt detaljplan ca 149 kvm, 1 eller 1 1/2-plans hus. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Södra Kyrkogatan 8, Kvidinge, Åstorps kommun

Södra Kyrkogatan 8

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
1 995 000 kr
85 + 80 m²
3 rum
926 m² tomt

Välkommen till Södra Kyrkogatan 8 belägen i Kvidinge. På en boarea om 85 kvadratmeter och en biarea om 80 kvadratmeter med 3 r.o.k varav 2 sovrum finns det flertalet större ytor att disponera i linje med sitt eget tycke. Villan har ett stort uterum som kan anslutas både via ett av sovrummen på entréplanet och via vardagsrummet. Vardagsrummet i bra storlek där den som inreder kan låta kreativiteten flöda. Kök med yta för matplats. Utöver de två sovrummen på entréplan finns det ytterligare ett sovrum på källarplanet. Utöver detta finns ett tvättrum, ett hobbyrum och ett kombinerat badrum med bastu. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds även på källarplan. Varmt välkomna med er intresseanmälan för visning på vår hemsida!

  • Plus

Visar alla 15