MOHV Täby

MOHV Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kaveldunsvägen 2U, Löttingelund, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Kaveldunsvägen 2U, Löttingelund, Täby kommun, bild 2
Kaveldunsvägen 2U, Löttingelund, Täby kommun, bild 3

Kaveldunsvägen 2U

Radhus
Löttingelund, Täby kommun
MOHV Täby
4 795 000 kr
114 m²
5 rum
6 028 kr/mån
42 061 kr/m²

+ Gavelläge + Optimalt solläge + Generös uteplats + Pool i föreningen + Parkering Varmt välkommen till Kaveldunsvägen 2U. Välplanerat hem på totalt 114 kvadratmeter i ett plan. Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens sociala zoner slutar inte här utan det erbjuds också en stor uteplats i rakt söderläge. Bostaden erbjuder hela 4 sovrum, potentiellt 2 badrum och bra förvaringsutrymmen. På bostadsrättsförenings innergård finns en uppvärmd pool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Detta är en naturlig härlig samlingsplats att enkelt träffas på. Rönningesjön finns precis runt hörnet. Detta är en barnvänlig sjö med flertalet badplatser (både klippa, brygga och strand) som också erbjuder aktiviteter året runt. Under sommaren finns det goda möjligheter för fiske och på vintern plogas skridsko- och skidspår ut. Du kan cykla alt. promenera runt den cirka 7 km långa sjön och under din färd passerar du Skavlötens badplats (med bastu, café, elljusspår), Rönninge by som är en trivsam 4H gård samt även Roslagsbanans station Hägernäs. Runt hela sjön och i Löttingelund är det exceptionell grönska omgivet av skog och grönområden. Bostadsrättsföreningen är medlem i Löttingelunds föreningarna som är en sammanslutning av alla samfälligheter i området. Det innebär att du kan hyra den röda "ladan" nere vid Vassvägen/bryggan och där finns även utrustning att hyra/låna från föreningarna i form av kajaker, släpkärra, byggställning, partytält, stolar, bord, värmare och industridammsugare. Utanför dörren finns parkeringsplatser med eller utan laddstolpar. Det stannar tre busslinjer utanför föreningens område; Linje 615 (mot Arninge C och Täby C), Linje 612 (mot Arninge Station där Roslagsbanan och flertalet stora busslinjer ansluter in till Stockholm, Vaxholm, Åkersberga, Norrtälje) samt 612 (mot Kista). Nattbus 695 och buss 524 tar dig till Arninge och Vallentuna. Du kan också cykla smidigt till stationerna Hägernäs, Viggbyholm samt Visinge där Roslagsbanan finns. På gångavstånd finns Ica i Gribbylund samt Arninge centrum med fullt serviceutbud av shopping, träning, lek och restauranger. På cirka 10 minuter med bil når du Täby centrum, en galleria så storskalig att du slipper ta dig in till stan för att stilla shoppingbegäret och två stora golfbanor ligger bara en liten bit bort. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård på 072 555 10 71 alt. [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Gudmundvägen 5B, Djursholms Torg, Danderyds kommun

Gudmundvägen 5B

Lägenhet
Djursholms Torg, Danderyds kommun
MOHV Täby
2 395 000 kr
25 m²
1 rum
1 193 kr/mån
95 800 kr/m²

+ Lågt belånad Brf och låg avgift + Insynsskyddad och solig uteplats + Nära flertalet kommunikationer + Gångavstånd till vacker natur och badplatser + 2 separata förråd ingår i månadsavgiften + Parkering för endast 300kr/mån Denna bostadspärla erbjuder 25 välutformade kvadratmeter. Här bor du smart utan att behöva kompromissa med den större bostadens funktioner. Här ryms såväl dubbelsäng som soffa och matplats. Här finns även en stor insynsskyddad och solig uteplats om cirka 13 kvm. På Djursholms torg finns många butiker och restauranger. På Monrads kan du avnjuta delikatesser, skaldjur och en fredags-AW. Torget erbjuder också Brasseri Greta, Gateau och Joe and the juice för att nämna några få. På torget finns en exklusiv second hand, blomsteraffär, Handelsbanken, uttagsautomat, apotek, gatukök och Coop Konsum. På kort avstånd finns också en nybyggd brygga och småbåtshamn, badplatser och vackra motionsspår. Via Djursholms torg passerar tre busslinjer, 601, 602 och 606. Det tar mellan 10–16 minuter med buss att åka till Danderyds Sjukhus där tunnelbanans röda linje finns. På ytterligare 10 minuter är du inne på Östermalms torg. I närheten ligger också Roslagsbanan som snabbt och smidigt tar dig in till Tekniska Högskolan/Östra station på ca 10 minuter. Närmsta stationerna heter Vendevägen och Djursholms Ösby. Vill du veta mer om bostaden, försäljningen eller bostadsrättsföreningen vänligen kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson 072 555 01 92 alt [email protected] för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Kometvägen 5, Grindtorp, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:50

Kometvägen 5

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
MOHV Täby
4 250 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/11
6 269 kr/mån
38 991 kr/m²

+ Solid förening + Totalrenoverad + Extra inkomst via separat uthyrningsdel + Nära kommunikationer Denna fantastiska bostad på 109 kvadratmeter är belägen i det populära området Grindtorp och erbjuder en unik möjlighet för dig som söker både flexibilitet och komfort. Med en perfekt blandning av utrymme och funktionalitet är detta hemmet där du kan leva och växa. Stig in i den ljusa och välkomnande huvuddelen av bostaden, där varje hörn är genomtänkt för att skapa en harmonisk atmosfär. De fyra rymliga rummen erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning, med generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en luftig känsla. Köket är utformat med omsorg och är utrustat med moderna apparater och stilfulla ytor, perfekt för matlagning och socialt umgänge och öppnar upp sig mot det stora fina vardagsrummet! Härifrån kommer ni enkelt ut på den rymliga balkongen där ni kan njuta av lugnet och ta in den vackra omgivningen. Med gott om plats för utemöbler och gröna växter blir detta din egna oas där du kan koppla av och njuta av soliga dagar och milda kvällar. Uthyrningsdelen: Med en separat ingång finns en separat del av bostaden som kan användas som uthyrningsdel, perfekt för extra inkomst eller för gäster eller unga vuxna som vill ha sin egen privata sfär. Detta ger dig en flexibilitet som är svår att hitta i andra bostäder och öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter. Detta är en unik möjlighet att förvärva en bostad som erbjuder både boende och investeringspotential. Kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 0735550373 alt [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
2 825 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/7
4 497 kr/mån
58 854 kr/m²

+ Balkong i söderläge! + 12 minuter till stan + Dubbla linjer på Roslagsbanan + Genomgående planlösning + Exklusiva materialval + Garage och förråd i huset Varmt välkommen till Stationsvägen 52. Lägenhet med genomgående planlösning och balkong i direkt söderläge för sol hela dagen! Här får du den perfekta bostaden för er som söker det lilla extra och vill bo nytt, fräscht och nära kommunikationer. Du slipper alla åtaganden och här får du chansen att flytta in i en lägenhet där allt känns som nytt. Bostaden disponerar hall, kök, vardagsrum, badrum och sovrum med stor sällskapsyta mellan kök och vardagsrum, samt ett väldisponerat och privat sovrum. Här är ett hem att trivas i. Här bor du nära Täby Centrum men slipper samtidigt trafiken, byggnaderna och stressen. En perfekt kombination för dig som vill komma närmare kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger och systembolag. Nära till förskolor och skolor, bland annat Internationella Engelska skolan, Näsbyskolan och Enebybergs skola. Från Roslags Näsby kan du med enkla medel ta dig till havet och Näsaäng. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 073-5 55 03 73 eller via e-post: [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 6, Grindtorp, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Meteorvägen 6

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
MOHV Täby
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 200 kr/mån
39 444 kr/m²

+ Fantastisk planlösning som optimerar utrymmet + Fullständigt renoverat badrum med tvättmöjligheter + Modernt renoverat kök med plats för matlagning och måltider + Stor balkong för extra trivsel + Högst upp i huset Här är chansen att upptäcka denna underbara trea i Grindtorp, där både badrum och kök har genomgått en totalrenovering! Med smakfulla detaljer och en smart planlösning är detta hemmet där alla pusselbitar faller på plats. De två sovrummen vetter mot en lugn innergård, medan köket och vardagsrummet öppnar upp till den generösa balkongen. Balkongen blir din oas under sommarmånaderna och är perfekt för mysiga morgnar och avkopplande eftermiddagar. Det naturliga ljuset flödar genom lägenheten, vilket ger en behaglig atmosfär. Dessutom finns det gott om utrymme för din fyrbenta vän att utforska området, med Grindtorp som ett perfekt ställe för hundägare. Med närhet till vackra promenadstråk och Näsby park med dess strandpromenad blir varje promenad en njutning. Bostadsrättsföreningen Venus är välskött och innergårdarna är grönskande och inbjudande. Med gångavstånd till Täby Centrum och bekväm tillgång till kollektivtrafik är alla bekvämligheter nära till hands. För bilägare finns möjlighet att hyra parkeringsplatser av föreningen. Välkommen till ett hem där du kommer trivas! Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg 073 555 03 73 alt. [email protected]. Eller Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected] för att få mer information.

  • Plus
  • Balkong
Källtorpsvägen 20, 4/4 tr, Näsby Park, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45

Källtorpsvägen 20, 4/4 tr

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
4 395 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/4
4 771 kr/mån
49 382 kr/m²

+ Högst upp i huset + Dubbla balkonger + Sydvästläge + Solid föreningen Ring för privatvisning. Varmt välkommen till Källtorpsvägen 20. Är du en person som söker efter det lilla extra? Då bör du se hit. Med föreningen bästa läge kan vi stolt presentera detta stilfulla och välplanerade boende. Högst upp i huset med ett fantastisk gavelläge hittar du detta charmiga hem med dubbla balkonger mot innergård. Perfekt planerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning samt exklusiva tillval. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge". Här har du ett av områdets mest insynsskyddade läge med många soltimmar. Social våning med stora fönsterpartier med utsikt mot innergård. Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kragstalundsvägen 29, Kragstalund, Vallentuna kommun

Kragstalundsvägen 29

Radhus
Kragstalund, Vallentuna kommun
MOHV Täby
3 695 000 kr
103 m²
4 rum
125 m² tomt

+ Radhus i bra skick + Lekplats + Nära kommunikationer + Grönska + Insynssyddat + Besiktas onsdagen den 17/4 Varmt välkommen till Kragstalundsvägen 29. Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område med goda kommunikationer samt Ica runt hörnet. Radhuset disponerar tre sovrum, två badrum, tvättstuga, klädkammare och kök på två plan. Magisk uteplats där du kan umgås med familj och vänner. Kragstalundsområdet erbjuder bra kommunikationer med buss och Roslagsbana där du med enkla medel kan ta dig direkt till Tekniska Högskolan och Danderyds sjukhus. Fina grönområde med promenadsstråk för dig som gillar att promenera eller ta en löptur. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson på 0725-55 01 92 alt [email protected]

Åkerbyvägen 92, 10 Tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Åkerbyvägen 92, 10 Tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
MOHV Täby
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 10/16
3 356 kr/mån
44 352 kr/m²

+ Populär och stabil BRF - God ekonomi + 1 minut från Täby centrum + Högt upp i huset + Parkeringsplats ingår i avgift + Optimal planlösning Söker du efter en lägenhet i en förening med mycket god ekonomi och historia? Då är du varmt välkommen till denna stora 2:a i populära Brf storstugan precis intill Täby centrum. Här har du en optimal planlösning med matplats och kök, stort vardagsrum och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Alla förutsättningar för att du ska kunna trivas på absolut bästa sätt. Badrummet gjordes i samband med föreningens stambyte. Optimal närhet till ett av nordens största shoppingcenter, Täby centrum. Här har du möjlighet att trivas till max. Brf storstugan har många faciliteter för att du som medlem ska trivas på absolut bästa sätt. En fin innergård med fontän och gräsytor samt en tennisplan som går att boka kostnadsfritt via föreningens hemsida. Även gym, bastu och tvättstugor finns att tillgå. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 10 71 alt [email protected]

  • Plus
  • Hiss
Götavägen 98, Gribbylund, Täby kommun
Götavägen 98, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Götavägen 98, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Götavägen 98

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
MOHV Täby
4 495 000 kr
105 m²
4 rum
127 m² tomt

Välkommen till ett mycket trivsamt radhus i barnvänliga Gribbylund. Här finns en unik renoveringsmöjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Flexibel planlösning med 3 sovrum plus möjlighet till ökad yta via vindsutrymmet för den växande familjen. På framsidan finns områdets gemensamma innergård och baksidan vetter mot en lummig allmänning. Närhet till både vatten och natur samt till populära förskolor och skolor. Goda kommunikationer precis runt knuten med bussar till Täby centrum och Danderyds sjukhus. Varmt välkommen på visning! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725551071 alt. [email protected] för mer information.

  • Premium
Djursholmsvägen 29B, Näsby Park, Täby kommun

Djursholmsvägen 29B

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
4 637 kr/mån
57 414 kr/m²

+ Totalrenoverad 2022 + Insynsskyddad + Parkering Varmt välkommen till Djursholmsvägen 29B. Charmig takvåning på hela 87 kvm där nuvarande ägare har låtit utföra en helrenovering med ny planlösning. Här erbjuds en öppen och social planlösning med fönster i alla väderstreck. Här kommer en bostad för dig som söker det lilla extra. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda! Här finns livsmedelsbutik, café, Roslagsbanan, slott och framförallt havet.

Mörbydalen 1, Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbydalen 1

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
MOHV Täby
4 495 000 kr
98,3 m²
4 rum
vån 2/7
6 589 kr/mån
45 727 kr/m²

En välplanerade 4:a i populära Mörbyskogen! Mörbyskogen 2 är stabil bostadsrättsförening med låg belåning och många renoveringar avklarade. Gemensam takterrass med häftig utsikt över närområdet och innerstan. Parkeringsplatser med kort kötid. På gångavstånd till Mörby Centrum har du tunnelbanan och Roslagsbanan vid Mörby station. Du är inne i Stockholms C på ca 10 minuter. Buss passerar i bostadsområdet som anknyter till ett flertal närliggande områden som tex Djursholms Torg där du hittar flera restauranger som Monrads, Brasseri Greta och La Piazza. Bostadsrättsföreningen erbjuder både p-platser och garage för sina medlemmar. Mörby centrum håller på att byggas ut och byggas om samt kommer byta namn till Danderyds centrum. Här kommer det att erbjudas ett större och rikare shoppingutbud, Deli, restauranger och välsorterade matbutiker. Idag finns här också Systembolag, tandläkare, vårdcentral och café. Närmaste ICA-butik finns redan i Mörbyskogen. För dig som gillar en hälsosam livsstil finns SATS-gym och Friskis och Svettis på gångavstånd från bostaden. Mörbyskogen är en central knutpunkt för Danderyd vilket gör att det är nära till flera motionsspår, badhuset och flertalet badplatser utomhus. Danderyds kommun erbjuder många bra skolor. I närområdet finns flera förskolor som Vitsippan, Kevingeskolan och Kyrkskolan ( ÅK F-6), Fribergaskolan (Åk 7-9). Danderyds kommun erbjuder också flertalet gymnasieskolor. Kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson för mer information. [email protected] alt 0725-55 01 92

  • Balkong
  • Hiss
Hägerneholmsvägen 8A, Hägerneholm, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Hägerneholmsvägen 8A

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
MOHV Täby
3 350 000 kr
78 m²
3 rum
6 357 kr/mån
42 949 kr/m²

Stig in i din egen lilla oas i naturen med denna fantastiska trerummare! Belägen i en pittoresk och naturnära miljö erbjuder denna bostad en unik möjlighet att leva i harmoni med omgivande grönska samtidigt som du njuter av alla bekvämligheter ett modernt hem kan erbjuda. Det första som möter dig när du kliver in i denna välplanerade bostad är en känsla av lugn och ro. Det generösa ljusflödet skapar en inbjudande atmosfär där varje rum badar i naturligt ljus, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Köket, hjärtat av hemmet, är smakfullt utformat med moderna apparater och stilrena ytor, perfekt för den som älskar att laga mat och bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrummet är en bekväm och avslappnad plats att koppla av och njuta av lugnet i omgivningen, med stora fönster som ger en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Uteplatsen är det perfekta stället att njuta av det vackra landskapet och det friska luftens friskhet. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du lyssnar till fågelsången eller avsluta dagen med en avkopplande middag under stjärnorna. Det naturnära området erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för den äventyrslystne, från vandring och cykling till bärplockning och fiske. Samtidigt har du bekvämt nära till allt du behöver för din vardag, inklusive butiker, restauranger och kollektivtrafikförbindelser. Slutligen är denna trerummare inte bara ett hem, det är en livsstil. En chans att komma närmare naturen utan att kompromissa med bekvämligheten och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna underbara naturoas! Under våren 2019 stod Hägerneholms-torg klart som erbjuder bland annat livsmedelsbutik med postombud. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygard 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Boulevarden 91, Täby Park, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:50

Boulevarden 91

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 295 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 1/5
5 400 kr/mån
55 445 kr/m²

+ Välplannerad 4a i Täby Park + Exklusiva tillval i kök och badrum + Solcellsanläggning + Stor balkong och egen uteplats + Extra tillval: dimmerpaket i hela lägenheten Välkommen till Boulevarden 91 i Täby Park, en välskött 4a med exklusiva tillval i kök och badrum. Lägenheten har flera sociala ytor, stor balkong och egen uteplats. Byggd år 2022 och inflyttningsklar i våras erbjuder brf Scilla ett miljöhus med solcellspark på taket och modern boende med smart teknik. Med 95,5 kvadratmeter fördelade på 4 rum erbjuder hemmet en generös och öppen planlösning. Varje kvadratmeter är utformad för att maximera komfort och funktionalitet. Det moderna köket från Marbodal är utrustat med integrerad diskmaskin och vitvaror från Siemens, samt gott om arbetsyta för matlagning och social samvaro. I lägenheten finns ett Smarta Hem-system från Somfy installerat samt ett dimmerpaket för samtliga taklampor för anpassad belysning. I sydostläge finns en stor balkong som öppnar upp mot det planerade parkområdet, perfekt för trevliga kvällar med fin utsikt. Dessutom har du en uteplats med morgon och förmiddagssol som vetter mot den lummiga innergården från de öppna sociala delarna av lägenheten. Det här hemmet är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Läget i Täby Park ger närhet till stadslivets puls samtidigt som du har naturen som granne. Med kommunens planer för ett stort parkområde kan du se fram emot gröna promenader och avkopplande stunder. Samtidigt har du närhet till kommunikationer som buss och Roslagsbanans linje 28, Täby Centrum och Täbys nya simhall. ***Lägre energibehov än BBR-standard: Kvarteret Scilla är ett netto-nollenergihus, vilket innebär betydligt lägre energibehov än BBR-standard och lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt. 1 400 kvadratmeter solcellsanläggning! För att uppfylla högt satta hållbarhetskrav bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan och beräknas generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt), vilket motsvarar cirka 60 procent av den el fastigheten behöver per år. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 0735550373 eller [email protected] för mer information."

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Adolf Lemons väg 42, Täby Kyrkby, Täby kommun

Adolf Lemons väg 42

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
112 m²
5 rum
195 m² tomt

+ Familjevänligt område + Insynsskyddad uteplats + Stora sociala ytor Välkommen till ditt drömhem i ett idylliskt och barnvänligt område! Detta charmiga kedjehus, spritt över två plan, är en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. På nedervåningen välkomnas du av en ljus och luftig atmosfär med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Här finns gott om plats för familjens sammankomster och umgänge. De stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus och ger samtidigt en utsikt över uteplats och jacuzzi. Uteplatsen, perfekt för sommarkvällar och grillfester, är lättåtkomlig från matplatsen och bjuder in till avkoppling och lek för både stora och små. Trädgården är ett paradis för barnen att utforska och leka i, samtidigt som den är lätt att underhålla för de vuxna. På övre våningen finner du sovrummen, varsamt designade för att erbjuda både avskildhet och komfort. Här finns gott om utrymme för hela familjen att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Det barnvänliga området erbjuder närhet till skolor, lekplatser och grönområden, perfekt för familjer som prioriterar en trygg och trivsam miljö för sina barn att växa upp i. Dessutom finns det gott om promenad- och cykelvägar i närheten, perfekt för naturnära utflykter och frisk luft. Sammanfattningsvis är detta kedjehus den perfekta platsen för den moderna familjen som söker en harmonisk balans mellan bekvämlighet, gemenskap och naturnära livsstil. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i denna underbara bostad! Här har du direkt närhet till Roslagsbanan/Busshållplats, ica, café, apotek, gym, förskolor samt natur. På Adolf Lemons väg kan barnen leka fritt på gatan och lekplats finns 20 m från fastigheten. Ta en promenad upp till Vikingavallen som erbjuder löparspår, utegym och en fantastisk träningsanläggning. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning

  • Plus
Brovallsvägen 100, Rydbo, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Brovallsvägen 100

Radhus
Rydbo, Österåkers kommun
MOHV Täby
5 395 000 kr
120 + 5 m²
4 rum
229 m² tomt

+ Solceller + Gångavstånd till tåg och buss + Gavelradhus med tillbyggt burspråk på lugn bilfri gata + Perfekt för barnfamiljen Här på populära och omtyckta Brovallsvägen ligger detta ljusa radhus i bra skick. Boendet erbjuder ett naturnära, barnvänligt och otrafikerat läge samt fint ljusinsläpp. Till bostaden hör en insynsskyddad och lummig uteplats I sydvästläge med lättmöblerade ytor, trätrall och markis. Utöver detta har bostaden även vid entrén en takbeklädd och charmig altan med trätrall, morgonsol och plats för ett mindre bord. Från dessa platser kan man betrakta husets lättskötta, rogivande och barnvänliga trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, bärbuskar och många soltimmar. Tomten tillhör samfälligheten. Stora delar av huset renoverat mellan 2018-2022. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Rydbos hjärta. Skogen ligger precis utanför huset och Rydbo station finns en kort promenad bort. Dessutom har man Stocklholm Östra några pendeltågsstationer från bostaden. Varmt välkommen till Brovallsvägen!

Boulevarden 61, 6/6 tr., Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 61, 6/6 tr.

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 6/6
6 174 kr/mån
60 385 kr/m²

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information + Högst upp i huset + Ingen insyn + Fantastisk utsikt + Öppen planlösning + Smakfulla materialval + Först att flytta in Varmt välkommen till Boulevarden 61. Äntligen börjar det blir dags att presentera denna fantastiska fyrarummare i Täby Park. Bostaden ha en optimal planlösning med dubbla badrum. Fantastiska materialval och stora fönsterpartier. Balkong i rakt söderläge med utsikt över hustaken och innergård. Här får du chansen som köpare att flytta in i en bostad i nyskick i ett av Täby Parks bästa lägen. Medlemmarna erbjuds förråd och garage i huset. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 9, Näsby Park, Täby kommun

Källtorpsvägen 9

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
3 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
4 997 kr/mån
49 304 kr/m²

Kontakta mäklare för visning + Högst upp i huset + Balkong mot innergård och grönområde + Insynsskyddat läge + Genomgående planlösning Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en trea i detta område kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med fönster i två väderstreck och perfekt planlösning. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge". Lägenheten ligger belägen vid populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad, utegym, tennisbana, motionsspår samt rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Reduttvägen 140, Gribbylund, Täby kommun

Reduttvägen 140

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
MOHV Täby
8 995 000 kr
134 m²
5 rum
367 m² tomt

+ Områdets bästa läge + Insynsskyddat + Gavelläge + Uterum Varmt välkommen till Reduttvägen 140. På en lugn återvändsgata hittar du detta härliga kedjehus med området bästa läge. Huset är beläget i en väldigt eftertraktad del av Gribbylund. Familjevänligt boende där barnen kan leka fritt i området. Optimal planlösning med sociala ytor på entréplan och sovdel på övre plan. Insynsskyddad och mysig tomt med stor fin terrass i bästa solläge, perfekt för sköna utekvällar. Populärt och barnvänligt område med närhet till naturen. Området präglas utav villor, radhus och en mindre del bostadsrätter. Direkt närhet till Rönningesjön med två attraktiva badplatser, Ängholmsbadet och Skavlöten. Här finns gott om förskolor och skolor för barnfamiljerna. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725551071 alt. [email protected] för mer information.

Solsta 21A, Solsta, Vallentuna kommun
Solsta 21A, Solsta, Vallentuna kommun, bild 2
Solsta 21A, Solsta, Vallentuna kommun, bild 3

Solsta 21A

Villa
Solsta, Vallentuna kommun
MOHV Täby
5 695 000 kr
6 rum
2 913 m² tomt

+ Pris inkl. inredd övervåning 6.895.000 kr + Var första ägaren att kliva in i detta sprillans nya hem! + Högt, majestätiskt läge! + Huset klarar alla gränser för grönt bolån + Energiförbrukning på under 10.000 kWh/år + Fiber är förberett och dras in av er nya ägaren + Egen brunn eget avlopp + Offert finns för att inreda övervåning enligt ritning + Kök från Vedum + Utanför detaljplanerat område Nu står huset redo och är inflyttningsklart! I lugna och natursköna Frösunda finns nu möjlighet för dig och din familj att förvärva detta fantastiska hus från Smålandsvillan, modell Huskvarna. Tomten är på c:a 2875 kvm och har stor potential för både garage och attefallshus. I närområdet finns cirka 20-30 hus och bildar som ett eget litet samhälle. Härlig naturtomt mot skogsområde, delvis berg i dagen. Det är drygt 3 kilometer till Frösunda station och därifrån går Roslagsbanan som tar dig till centrala Stockholm. Med bil tar det c:a 40 minuter in till centrala Stockholm. Från ytterdörr till Vallentuna Centrum tar det 16 minuter med bil men närmsta matbutik är ICA Nära Lindholmen och dit är det bara 5 minuters bilfärd! Här bor du i den perfekta kombinationen av landet och närhet till bekvämligheter. Varmt välkomna hem! Vill du veta mer om bostaden, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. [email protected] för att få mer information.

  • Premium

Visar alla 19