Bjurfors Luleå

Bjurfors Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Genvägen 25, Lövskatan, Luleå kommun
  • Fre 26 apr kl 11:30

Genvägen 25

Villa
Lövskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 995 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
807 m² tomt

Mycket charmig 2-plansvilla med härlig takhöjd i båda planen! Bostaden inger en riktigt trivsam känsla redan vid första ögonkast. Nuvarande ägare har varsamt renoverat större delarna av entréplan där du finner ett fantastiskt kök som fylls med ljus tack vare fönster i två väderstäck. Här ramas allt in med en praktisk köksö med gott om förvaring och extra bänkyta. I anslutning till köket, som kan skärmas av med skjutdörrar, finns det väl tilltagna vardagsrummet, även det ljust och luftigt med fin utsikt mot den lummiga trädgården. Rummet pryds av en kamin med snyggt kakel bakom och väggarna här är målade i en grön behaglig kalkfärg. Vidare på entréplan finns ett badrum med dusch och wc. Hela entréplan har ett fint trägolv som är hårdvaxoljat, undantaget från hallen, där det ligger en snygg klinkersten med el-golvvärme. Det övre planet, likt entréplan, har rikligt med ljusinsläpp från dess fönster. Det första du möts av är ett stort allrum som nuvarande ägare använder som sovrum, härifrån finns även utgång till en balkong. På övre planet finns även två sovrum samt en WC. Ett av sovrummen har en eldningsbar öppenspis. Husets källare är rymlig och inrymmer både förvaring via klädkammare och matkällare. Här finns även en tvättstuga, bastu, hobbyrum/snickeri samt gillestuga. Från källarplan finns även utgång till gården. Huset står på en otroligt fin och lummig tomt där det finns fristående kallgarage med förvaring på vinden samt ett uterum med full takhöjd, vilket skapar en rymlig och ljus atmosfär. På baksidan av garaget sträcker sig en charmig grusad uteplats, omgiven av grönska och med ett litet växthus som pryder platsen. Med insynsskydd och pallkragar för odlingar är detta en perfekt plats för både gröna projekt och gemytliga umgängen utomhus. Tomten har en fantastisk utemiljö under sommartid, med många träd som lönn, rönn och hägg samt bärbuskar och äppelträd. Husets framsida, längs med staketet, ramas in av vackra syrener och häggen ger tomten ett fint insynsskydd hela sommaren. Lövskatan är ett trevligt och stadsnära område med gångavstånd till centrum. Här finns blandad bebyggelse bestående av både lägenheter och villor. Närhet till området Örnäset där bekvämligheter såsom skola, förskola, matvarubutik, restaurang och vårdcentral m.m. finns. Bra med bussförbindelser! Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Välkommen att uppleva detta hus på någon av visningarna!

  • Plus
Kompanivägen 21 vån 7, Kronan, Luleå kommun

Kompanivägen 21 vån 7

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 7/16
5 096 kr/mån
33 278 kr/m²

Välkommen upp till våning 7 och detta insynsfria & magiska läge med vackra vyer. Lägenheten nyproducerades 2017 och erbjuder delvis öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum. Det stilrena Marbodal-köket är tidlöst inrett och fullutrustat med vitvaror från Electrolux. Bostaden erbjuder en tilltagen & inglasad balkong som under de varma månaderna blir en förlängning på sällskapsytorna. Balkongen har sol från morgon fram mot middagstid, balkongen har vidsträckt utsikt över Luleå. Lägenheten har både ett badrum samt en gästtoalett. Badrummet är helkaklat och försett med behaglig el-golvvärme samt praktisk tvättavdelning med arbetsbänk där tvättmaskin samt torktumlare är inpassade undertill. Bostaden har tre fina sovrum varav två inrymmer dubbelsäng och är inredda med garderober. Ytterligare förvaring finns i praktisk klädkammare som nås från hallen. Bostaden har genomgående fina ytskikt med enhetligt ekparkettgolv och ljusa väggar i samtliga rum samt fönsterbänkar i granit. I månadsavgiften ingår värme, digital-TV och bredband. HSB Brf Arenan stod inflyttningsklar hösten 2017 och består av 98 lägenheter fördelade på två huskroppar. Inom föreningen finns ett enklare gym, gemensam bastu, samlingslokal, grovtvättstuga samt ett övernattningsrum som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra för övernattande gäster. Ett tilltaget kallförråd, som disponeras av lägenheten, finns på andra våningen i garagebyggnaden. Föreningen har gott om parkeringsplatser i ett stort kallgarage samt att det även finns parkeringsplatser utomhus (alla platser fördelas enligt separat kö). Kronan är en växande stadsdel med blandade boendeformer. Här planeras ett eget centrum med butiker och restauranger. På Kronan finns två förskolor, skola (F-6), företagsverksamhet, café m.m. Närhet till fina motions-och rekreationsområdet så som Ormberget, Östra länken och Lulsundsbadet.

  • Balkong
  • Hiss
Bergnäsvägen 14A, Bergnäset, Luleå kommun

Bergnäsvägen 14A

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 453 kr/mån
22 752 kr/m²

Fint renoverad 3:a på Bergnäset med stor inglasad balkong i soligt gavelläge. Lägenheten består av 74,5 yteffektiva kvadratmeter där nästa ägare kan flytta in och njuta av en genomgående fint renoverad boyta från 2022 med generös takhöjd och tidlösa detaljer bevarade från husets uppförande. Rymlig och lättmöblerad hall med förvaringsmöjligheter via garderober. Modernt kök med full maskinell utrustning och dekorativt väggkakel. Plats för matgrupp finns intill stort fönster. Tilltaget vardagsrum som tack vare lägenhetens gavelläge har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns även en tjusig braskamin samt utgång till den stora inglasade balkongen som stod klar sommaren 2019. Alla fönster har fönsterbänkar i marmor och hela lägenheten är försedd med vackert trägolv och neutral färgsättning på väggarna. I övrigt erbjuder bostaden ett stiligt badrum i tidlöst utförande med egen tvättmaskin samt två fina sovrum med plats för dubbelsäng och gott om klädförvaring i båda rummen. Brf Bergnäshus 1 består av 75 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bekvämt beläget i husets källare finns en av föreningens tvättstugor. Utöver detta har föreningen även bastu och övernattningsrum som kan hyras för gäster till boende i föreningen. Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd samt en mindre s.k. matkällare. Bergnäset har omtyckta elljusspår runt Höträsket och vintertid nås Luleås hyllade isväg från Bergnäsets båthamn. Kort promenadavstånd till matbutik, restauranger, hälsocentral och skolor. Busshållplats finns precis utanför lägenheten och avståndet till Luleå centrum är endast ca 2 km. Bergnäset trafikeras av linjebuss 3 & 4 varpå buss nr 4 startar vid Luleå flygplats och går genom Luleå centrum vidare ut till Porsön och universitetet. Buss 3 startar från Bergnäsets hälsovårdscentral och åker via centrum och vidare till Björkskatan. Varmt välkommen att boka dig på visning, anmälan sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Västra Varvsgatan 20A, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
4 730 kr/mån
22 981 kr/m²

Mycket trivsam och modernt planerad 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har ett tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i flertalet garderober samt ett stilrent badrum med våtrumsmatta och delvis kakel i stilrena kulörer med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett trivsamt och ljust kök med nya luckor från Härjedalskök med full maskinell utrustning. Fin laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Bostaden ligger även bekvämt belägen på våning 3 och har balkong som nås från vardagsrummet med fin sikt och glimtar av stadsfjärden. Brf Varvet-Hägern i Luleå erbjuder ett mycket bekvämt boende med möjlighet att hyra garageplats i stort garage under huskroppen, där även tvätthallar finns, och sedan ta hissen upp till lägenheten. Lugnt och naturskönt område med omtyckta promenadstråk längs vattenlinjen med bad - & grillplatser, kort gångavstånd till Coop samt till centrumkärnan, även bra busskommunikationer till Luleå Tekniska Universitet samt till Luleå Airport. Vintertid finns den mycket omtyckta isbanan, som plogas upp runt centrum, nära intill. Stor fördel för hela Varvet är att det för något år sedan byggdes ett nytt bostadshus på området där en matbutik idag inryms. Tvättstuga finns i huset och i källaren finns ett lägenhetsförråd som lägenheten disponerar, båda nås smidigt via hissarna. Inom föreningen finns även bastu, hobbyrum, samlingslokal och uthyrningsrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sunderbyvägen 155, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30

Sunderbyvägen 155

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
5 495 000 kr
175 + 48 m²
5 rum
2 550 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1½-plansvilla som utmärks av sin vackra exteriör med det brutna röda taket, på stor och generös tomt med både dubbelgarage och fristående kallgarage, där både trädgårdsmöbler och maskiner inryms. Villan är av typen Vittjärvshus och är uppförd 2006, där övervåningen tillkom 2009. Villan inrymmer 3 sovrum(möjlighet till 4) sovrum. I entrén möts du av en härlig luftig hall. I direkt anslutning nås ett klassiskt kök med träluckor som går i en halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket ramas in av en praktisk köksö. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och en braskamin som pryder rummet. Härifrån, via altandörr når du altanen där du kan njuta av vackra vyer med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns både badtunna och vedeldad bastu lättillgängligt. I entréplan finns ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga, groventré samt det vidbyggda garaget som inrymmer två bilar. På övre plan finns ett luftigt allrum och ytterligare två sovrum(detta rum går till sin fördel att dela av för att få ytterligare ett sovrum). Här finns även trivsam bastu med dusch, relax och wc. Vattenburen golvvärme i hela entréplan, uppvärmning med jordvärme. Fiber finns indraget. Södra Sunderbyn är en populär och barnvänlig by ca 1,5 mil från Luleå centrum och med Sunderby sjukhus på cykelavstånd. Här finns lågstadieskola (F-6), högstadieskola, förskolor, ishall, sporthall, fotbollsplaner samt restaurang, pizzeria och kiosk. Mycket nära till förskola och lågstadieskola. Villan är besiktad av Anticimex och kommer av säljarna att försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att uppleva detta fina hus på plats!

  • Plus
Norra Sunderbyvägen 716, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Norra Sunderbyvägen 716

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 995 000 kr
120 + 30 m²
5 rum
1 970 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa i naturnära läge med en stor och friköpt hörntomt. Till villan hör ett stort dubbelgarage om ca 100 kvm samt ett vidbyggt garage. Rejält Kvänumkök med granitbänkskivor och gott om förvaring via både över och underskåp. Rymligt vardagsrum med pelletskamin som bidrar med både värme och mysfaktor. Fräscht badrum från 2016 med stilrena val. Villan rymmer den större familjen med sina fyra fina sovrum och utöver det finns tillgång till ett inrett utrymme/rum innanför garaget som ger ytterligare plats. Utöver det finns en praktisk tvättstuga och dusch med bastu. Tomten är väl tilltagen om hela 1.970 kvm vilket ger gott om yta för lek och rekreation. På entrésidan har du en härlig altan med fint solläge och utsikt mot älven. På tomten finns ett rejält dubbelgarage med höga portar om ca 100 kvm tillsammans med det vidbyggda garget intill huset har man gott om förvaring för både bilar och andra intressen. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Klintvägen 109B, Klintbacken, Luleå kommun

Klintvägen 109B

Lägenhet
Klintbacken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 050 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
3 342 kr/mån
22 826 kr/m²

På populära Klintbacken finnes denna charmiga 2:a med fantastiskt fint läge mot vattnet. Lägenheten är ytsmart med sina 46 väldisponerade kvadratmeter och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med ljus inredning och gott om förvaring i skåp och lådor samt matplats nära intill. Vardagsrummet har plats för soffa och fönster med fin utsikt mot vattnet. Härifrån finns utgången till den inglasade balkongen där du kan njuta av kvällssolen utan närhet till några grannar. Badrum med tvättmaskin i anslutning till hallen där även en rymlig klädkammare finns. Insynsskyddat sovrum med utrymme för dubbelsäng och annat möblemang. Förråd att disponera finns placerat utanför lägenheten på samma våningsplan. Carportplats ingår i månadsavgiften om 3 342 kr (så även värme, vatten och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen) och i carporten finns ytterligare ett förråd som hör till bostaden. Låg driftkostnad med enhetsmätning på elen. Digital-TV (med grundutbud) och internet till en fast kostnad om 125 kr/månad. Brf Klintbacken är en välskött förening med fina innergårdar. Bastu med relax och renoverad kvartersgård finns vid vattnet. I föreningen finns också tvättstugor, hobbyrum, övernattningsrum, gym, vävstuga och biltvättplats. Området Klintbacken ligger naturskönt med närhet till badstrand, fina strövområden och friluftsområdet Ormberget. Livsmedelsbutik, Coop Arena och andra butiker finns även i närheten. Bekvämt cykelavstånd och goda bussförbindelser (ca 5 min bort) till både stan och Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Zakrivägen 6, Bälinge, Luleå kommun

Zakrivägen 6

Villa
Bälinge, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 825 000 kr
120 + 56 m²
5 rum
1 018 m² tomt

Välkommen att anmäla ditt intresse till denna välunderhållna och trivsamma enplansvilla i mysiga Bälinge! Bostaden är välplanerad och fördelar sig på bland annat ett stilrent renoverat kök med gott om utrymme för matplats. Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa och matbord, här återfinns också en gedigen Tullikivi-braskamin som bidrar till riktig mysvärme kalla vinterdagar. Tre fina sovrum i ena änden av huset och ett fjärde i anslutning till vardagsrummet samt möjlighet att bygga om i ekonomidelen så som många brukar göra för att skapa ytterligare ett femte sovrum, som passar perfekt som t.ex tonårsrum. Snyggt renoverat badrum -19 med behaglig golvvärme. Gäst-wc och en fräsch tvättvårsavdelning. Rymlig friköpt tomt med mysigt insynsskyddat läge och fina odlingar bestående av bland annat plommonträd, äppelträd, vinbärsbuskar, havtorn m.m. Bälinge ligger ca 1 mil utanför Luleå stadskärna och är ett omtyckt bostadsområde med naturskönt läge på södra sidan om Luleälven. Här finns populära Bälingeberget som är ett naturreservat med fina strövområden och rastplatser. Bälinge kännetecknas som en aktiv by med bagarstuga där man kan baka sitt eget bröd/pizza, båthamn samt Bälingegården där det ordnas pubkvällar och andra sammankomster. Vintertid finns spårade skid- och skoterspår mot Tomholmen som ligger mellan Gammelstad och Bälinge. Utöver detta finns i område hockeyrink samt elljusspår runt Bälingeberget. Under sommaren finns badplats i närheten med brygga samt tennisplan i området.

Parkvägen 24, Bergnäset, Luleå kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Parkvägen 24

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 995 000 kr
106 + 75 m²
4 rum
963 m² tomt

Välkommen till denna mycket trivsamma 1 1/2-plansvilla på barnvänliga och populära Bergnäset. Invändigt består bostaden av 106 kvm boarea fördelade på två plan. På entréplan återfinns ett klassikt snyggt kök med vit köksinredning från Epoq -14. Vid köket finns gott om utrymme för större matplats i anslutning till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning tillsammans med matplatsen. Från detta utrymme nås det rymliga inglasade uterummet som är försedd med en stor eldstad. I anslutning till det inglasade uterummet finns även en trädäckad öppen altan. Utöver det finns ett av sovrummen på entréplanet samt ett badrum med dusch från ca -12. På övre plan återfinns bostadens andra två sovrum samt en mindre wc. Husets källare erbjuder gott om extra ytor såsom en stor och fin gillestuga med braskamin, utrymme inrett som gym i dagsläget men med möjlighet att inreda som gästurymme eller liknande, här finns också en tvättstuga samt bastu. Fin tomt med lekyta, pallkragar för odling med både smultron och hallon samt bärbuskar. Ett rymligt garage med innarförliggande förråd. Fiber, elbilsladdare och fjärrvärme finns installerat. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Tjänstemannavägen 1A, Karlsvik, Luleå kommun

Tjänstemannavägen 1A

Radhus
Karlsvik, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 595 000 kr
160 + 6 m²
4 rum
417 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i populära och barnvänliga Karlsvik. Här möts du av charmiga detaljer som präglar områdets karaktär redan från utsidan och följs som en röd tråd även på insidan med bland annat högt i tak och en mysig kakelugn. Bostaden som andas anor från sekelskiftet och består av 160 kvm som fördelar sig på en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv i tamburen och gott om garderobsförvaring längre in i hallen. Ett fantastiskt fint kök som renoverats med varsamhet för att hålla bostadens känsla. Stilfulla luckor med speglar där skåpen byggts in snyggt så de följer hela vägen upp till tak. Här erbjuds du gott om förvaring via både över och underskåp samt ett vackert vitrinskåp i samma stil. Invid köket har du fint utrymme för matbord i anslutning till bostadens altandörrar som är i dubbeldörrsformat och leder dig ut till den härliga trädäckade altanen i sydligt solläge. Vardagsrummet är som en sal med sina stora fönsterpartier och sin tilltagna yta, här kan du med enkelhet dela av för ytterligare rum eller inrymma både soffgrupp och exempelvis en extra matplats. Som hjärtat i detta utrymme finns en mysig kakelugn med insats som gör att du kan hjälpa värmen på traven under kalla vinterdagar. Utöver det finns ett badrum försett med badkar och tvättstuga med groventre. Även på övre plan är takhöjden tilltagen vilket ger en fantastisk rymd till husets alla delar. Här finns bostadens tre sovrum som alla är rymliga till ytan och kan inrymma dubbelsäng. Badrum med kakel och klinker finns också tillsammans med ett mindre förråd/klädkammare. Karlsvik är en aktiv stadsdel med byakänsla omgiven av vacker natur, vatten och fina stränder. Området ligger nära intill handelsområdet Storheden och ca 1 mil från Luleå Centrum.

Spränggatan 23B, Skurholmen, Luleå kommun

Spränggatan 23B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till Spränggatan och denna ljusa bostad! Med sin öppna planlösning, enhetliga materialval och golvvärme i hela lägenheten ger bostaden ett trivsamt första intryck. Det första du möts av är en praktisk hall med mörkt klinkergolv framför dörren och plats för avhängning. Lite längre in finns ett förråd som är ypperligt för mer förvaring. Direkt till höger återfinns det stora sovrummet som inrymmer en dubbelsäng och har inbyggda garderober. Här har nuvarande ägare målat i en trivsam grön kulör. I anslutning till hallen finns även lägenhetens fina badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Här finns även tvättmaskin för enkalre vardag. Vidare kommer kök och vardagsrum i öppen planlösning, här ryms både soffa och matbord. Det vita köket från Creoform erbjuder släta luckor med vitt kakel ovan bänkskivor i laminat. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Från matplatsen nås lägenhetens stora altan som ligger i ett lummigt läge. Hela lägenheten har enhetliga parkettgolv och målade väggar. Skurholmen är ett omtyckt bostadsområde med blandade boendeformer. Här bor du med närhet till trivsamma promenadstråk, närlivs, större matvarubutik och restauranger. Goda bussförbindelser till både centrumkärnan, Luleå tekniska universitet och Sunderby sjukhus. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Granövägen 27, Granön, Luleå kommun

Granövägen 27

Villa
Granön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 475 000 kr
71 m²
3 rum
1 959 m² tomt

Varmt välkommen till Granövägen 27 och detta gemytliga ställe med ett fint och lugnt läge. Stugan har använts som ett året om boende för nuvarande ägare samt ägaren innan det. Huvudbyggnaden har en fin entréhall som möter ett inglasat uterum som kan förlänga årstiderna om så önskas, här ligger även golvvärmen och inrymmer matbord eller annat möblemang. Väl inne i huvudbyggnaden går kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fin köksö ramar in köket som har nymålade luckor i vitt. I anslutning inryms både soffgrupp och matgrupp utan problem. Här pryds rummet av en öppenspis som kompletterar uppvärmningen på ett bra sätt. Här sitter även en luftvärmepump. Bostaden har 2 sovrum i bra storlek samt ett badrum med wc och dusch. Tomten ligger på en liten höjd med glimtar mot vattnet. Nuvarande ägare har gallrat lite för att få det luftigare. På tomten står även en carport, en förvaringsbod som använts som snickeri/hobbyrum samt en separat ”gäststuga” där det finns tvättmöjlighet samt bastu och dusch. Fiber finns indraget. Granövägen ligger cirka 20 minuter från Luleås stadskärna och kan nyttjas både som året om eller sommarställe. Längs Björkövägen och Granövägen bor det flertalet familjer året om. Besiktat via Anticimex och försäkras mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka er på visning!

Sandviksgatan 36D, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 36D

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 350 000 kr
61,5 m²
3 rum
vån 3/4
3 721 kr/mån
38 211 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna och yteffektiva 3:a på våning 3 med hiss. Inglasad balkong i söderläge med utsikt mot vattnet och isbrytarna. Lägenheten har generös takhöjd, vackra originalparkettgolv och djupa fönsterbänkar i sten. Klädkammare/förråd finns längre in bredvid badrummet. Mycket fint och smakfullt renoverat kök från Epoq 2020, renoverat i en stil som verkligen passar husets byggår och bostadens fina karaktär. I samband med renoveringen togs det gamla trägolvet fram och har då behandlats med hårdvaxolja. Fint vardagsrum med utrymme för både soffa och matsalsgrupp. Utgång till den inglasade balkongen som har utsikt mot vattnet och isbrytarna. Badrum med kakel, klinker och golvvärme samt tvättmaskin. Två bra sovrum varav det största har hel vägg med garderobsinredning och det mindre har fristående garderober. Alla väggar har målats och alla lister har bytts ut 2020. Lägenheten disponerar två förråd varav ett finns på vinden samt ett s.k matkällarförråd. Otroligt trivsam lägenhet i bra förening! Brf 36:an är en förening innehållande 65 bostadsrätter med mycket fina gemensamma utrymmen; tvättstuga, fin bastu/relax, hobbyrum, övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt samt gym. Här bor du i lugnt kvarter med absolut närhet till både centrumkärnan och Södra Hamn. Varmt välkommen att boka dig på visning av denna tjusiga bostad, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
  • Hiss
Höstvägen 254, Björkskatan, Luleå kommun

Höstvägen 254

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 795 000 kr
105 m²
4 rum
142 m² tomt

Gavelradhus på början av Björkskatan med friköpt tomt & fina uteplatser. Redan vid entrén till denna bostad möts Du av det fina utförande som detta boende bjuder på. Trevlig uteplats på med morgon/fm-sol på entrésidan med stilren inramning och på baksidan finns ytterligare en uteplats med rymlig altan som ramas in med bl.a. välväxt häck. Invändigt har radhuset fina sociala ytor på entréplan med ljust modernt kök där matplats och vardagsrumsdelen löper i öppen planlösning. Klädvårdsavdelningen är kombinerad med toalett och är placerad i anslutning till köket för en lättsam vardag. På övre plan finns familjens tre sovrum där dubbelsäng inryms i två av rummen. Ett av rummen har utgång till överbyggd balkong som har vy ut trädgården. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med el-golvvärme. Radhuset har nya 3-glasfönster 2021, internetanslutning via samfällighetens kabel-tv nät och uppvärmning via fjärrvärme (fjärrvärmeväxlare bytt av tidigare ägare ca -15). Parkering finns i garagelänga nära intill och på innergården finns lekplats för gårdens familjer. Detta område har direkt närhet till mysiga promenadstråk och hela Björkskatan har flera fina cykelvägar, som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå tekniska universitet och ut i naturen. Ormbergets friluftsanläggning ligger på promenadavstånd, med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till Björkskatans centrum med vårdcentral, bibliotek, sporthall, kyrka, och matvaruhandel. Radhuset har genomgått förbesiktning av Anticimex och kommer dolda fel-försäkras av säljarna. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via annonsen på Bjurfors hemsida.

  • Energieffektiv
Björngatan 20, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björngatan 20

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 250 kr/mån
22 752 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a om 74,5 kvm i hus med hiss! Bostaden är centralt belägen på Björngatan 20 vilket ligger lugnt till men med direkt närhet till allt centrum har att erbjuda. Lägenheten är genomgående i äldre skick men har en ljus och trivsam planlösning, vilket ger goda förutsättningar att få sätta sin egen prägel på bostaden. Fina sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens härliga inglasade balkong med fint läge med utsikt över föreningens innergård. Lägenheten har två sovrum i bra storlek och badrum med kakel och klinker. Brf Illern erbjuder ett mycket centralt & bekvämt boende mitt i Luleå. Här tar Du hissen direkt ner till nöjen, shopping & kommunikationer. Inom föreningen finns mycket fina gemensamma utrymmen som nyrenoverad bastu med relaxavdelning, samlings/festlokal utrustad med kök, övernattningsrum som kan bokas för gäster, mycket välutrustat hobbyrum, tvättstuga samt garage (separat kö). Föreningens innergård är otroligt lummig och trivsam! Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida; www.hsb.se/norr/brf/illern

  • Balkong
  • Hiss
Golfbanevägen 34, Rutvik, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Golfbanevägen 34

Villa
Rutvik, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 495 000 kr
115 + 52 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till denna välunderhållna enplansvilla i Rutvik. Bostaden består av 115 kvm boarea och 52 kvm biarea som fördelar sig på ett klassiskt snyggt kök med vita luckor. Här ges du gott med förvaring tack vare både skåp och lådor. Fint utrymme invid köket för matplats. Rymligt vardagsrum där både soffa och annat möblemang inryms. I vardagsrummet står även bostadens tilltagna täljstenskamin som bidrar med härlig värme under de riktigt kalla dagarna. Tre fina sovrum återfinns i ena änden av bostaden. Ett fräscht renoverat badrum med smakfulla val av vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv med behaglig golvvärme. Utöver det finns en mindre WC, tvättstuga med gott om praktisk förvaring. Bastu med tillhörande dusch och vidbyggt garage som nås från huset där förrådsutrymme även finns. Fiber är installerat. Huset är välunderhållet med bland annat nyare plåttak på huset och tjärpapp på garaget och badrum från -13. På lugn gata i populära Rutvik med närhet till Golfbanan finner du detta mysiga enplanshus med en gemytlig tomt om 1005 kvm med en omgärdande häck på framsidan och angränsning mot skogstomt bakåt, vilket ger ett mysigt och privat läge.

Rådstugatan 15B, Centrum, Luleå kommun

Rådstugatan 15B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 850 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
3 761 kr/mån
33 929 kr/m²

Mycket trivsam lägenhet som erbjuder ett högt läge på våning 4 i hus med hiss. Genomgående prydlig med fina parkettgolv i hela lägenheten och målade väggar i tidlösa kulörer. Inglasad balkong med vacker utsikt mot vattnet i Norra Hamn. Bostaden har ett stilfullt uttryck som inte återfinns i många bostäder. En ljus och praktiskt hall med gott om plats för avhängning på stilren hatt och skohylla. Lite längre in finns både klädkammare och förråd. I direkt anslutning till hallen finns lägenhetens ljusa kök med vit köksinredning och full utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt inbyggd mikrovågsugn. Vidare finns ett stilfullt renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet i tidlösa kulörer. Lägenhetens hjärna blir dess vardagsrum med sina fina samvaroytor och utgången till den inglasade balkongen och dess fina utsikt över Norra Hamn. Till sist erbjuder lägenheten två sovrum av större slag varav det ena idag disponeras som matrum. Brf Hackspetten ligger utmärkt belägen i omtyckt del av centrum med flera av Luleås finaste restauranger runt hörnet. På kort promenadavstånd nås Luleås upprustade stadspark samt omtyckta och natursköna promenadstråk som sträcker sig längs vattenlinjen och vintertid finns den populära isvägen nära intill. Föreningen erbjuder sina medlemmar en mycket fin och omtyckt bastu/relax som finns i källaren i detta hus och i intilliggande byggnad finns en gemensam tvättstuga. Föreningen har en skyddad innergård med uteplats som medlemmarna kan nyttja. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd samt ett sk matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skomakargatan 5, Centrum, Luleå kommun

Skomakargatan 5

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 795 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 760 kr/mån
25 461 kr/m²

Här bor du med ett mycket centralt läge på lugn gata ett stenkast från centrumkärnan. Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp med hiss i huset och har en trivsam planlösning om 70,5 m² med fönster i två väderstreck. I entréhallen finns plats för hallmöbler och förvaringsmöjligheter via garderob och städskåp. Vidare finns ett arbetsvänligt kök med ljus köksinredning och plats för matbord för 4-6 personer. Stort vardagsrum finns intill köket, här finns utrymme för både soffgrupp och annat önskat möblemang samt utgång till den inglasade balkongen. Badrummet finns i anslutning till hallen. Två rymliga sovrum som ligger åtskilda från varandra varpå båda rummen inrymmer dubbelsäng och garderober. Lägenheten disponerar även ett vindsförråd som nås smidigt med hissen. Inom föreningen finns två gemensamma tvättstugor, soprum, cykelförvaring samt en bastu som nyligen genomgått en renovering. Välskött och trivsam innergård med fina uteplatser för föreningens medlemmar. Här bor du mycket centralt med centrum ett stenkast bort med sina restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service inom kort promenadavstånd. Från Smedjegatan finns goda bussförbindelser till i princip hela Luleå. Varmt välkommen att boka dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hällbruksgatan 1, Örnäset, Luleå kommun

Hällbruksgatan 1

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 345 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 147 kr/mån
25 865 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a om 52m² med lugnt och insynsskyddat läge på våning 2! Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp och stor inglasad balkong i bästa solläget med vy ut mot innergården och grannvillorna. Bostaden består av ett luftigt och stilrent kök med gott om förvaring med både över- och underskåp med plats för matbord invid större fönster. Detta ger ett fint ljusinsläpp och med en trevlig utsikt mot innergården. Lägenheten inrymmer ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Fint badrum med matta på golv och och kaklade väggar i stilrena och tidlösa kulörer. Till sist, i anslutning till hallen finns ett mycket rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang om du önskar. Härifrån du når bostadens väl tilltagna inglasade balkong i härligt solläge där lounge-grupp ryms utan problem! Lägenheten disponerar idag ett källarförråd. Brf Ränseln är en stor och välskött HSB-förening med bra avgifter som gjort ett flertal större renoveringar de senaste åren där bl.a. fönster- och balkongbyte utförts. I föreningen finns flertalet fina utrymmen såsom flertalet gemensamma tvättstugor varav två är utrustade med grovtvättmaskiner. Föreningen erbjuder även en samlingslokal som medlemmar får hyra och i föreningen finns det en nyligen upprustad bastu med relax. Här bor du med kort avstånd till stor matbutik, bensinstation, restauranger, vårdcentral samt med goda bussförbindelser till stadskärnan och även direktlinje till universitetet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

  • Balkong
Krongårdsringen 28, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 28

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 125 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 346 kr/mån
22 959 kr/m²

Högst upp i huset finns denna fina bostad som erbjuder snyggt renoverat kök och en yteffektiv planlösning. Här finns idag ett mycket stiligt kök som genomgått renovering 2021 med inredning i grått från Epoq. Bostadens badrum helrenoverads i dec -20 i tidlösa färgval och förbereddes då för installation av tvättmaskin. Trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet har utgång till den stora inglasade balkongen som byggdes 2019, balkongen är så tilltagen att den blir en fin förlängning på sällskapsytorna under de varma månaderna. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i fristående garderob. Denna bostadsrätt disponerar två förråd (ett källarförråd & en sk matkällare) som båda finns i husets källare. I husets källare finns tvättstuga och i ett av grannhusen finns fina gemensamhetsutrymmen så som hobbyrum och motionslokal, samlingslokal, renoverad bastu (2012 samt 2019). Det finns även cykelförråd, övernattningsrum samt stor festlokal inom föreningen. På föreningens innergård finns lekplats och trevliga uteplatser. Här bor du med närhet till Örnäsets centrum med flertalet butiker, bank och större matvarubutik samt närhet till fina promenadstråk och centrum. I området finns även skola samt förskola. Via Örnäset går ett flertal av LLT:s stadslinjer, bland annat finns direktlinjer till Sunderby Sjukhus och Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Sandviksgatan 62, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 62

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
4 649 kr/mån
28 506 kr/m²

Välkommen till denna modern och stilren 3:a i Brf Harren 16, ett bekvämt boende i centrum med hiss i huset, garageplatser i källaren och andra fina gemensamma utrymmen. Mycket trivsam och unik bostad sett till sitt centrala läge med en härlig egen uteplats med öppet mot föreningens trevliga innergård i soligt läge där bland annat gemensam grillplats återfinns. Bostaden består av 77 kvm som fördelar sig på en praktisk hall med utrymme för klädavhängning via klädstång närmast entrén och flertalet garderober vidare in i hallen. Snyggt och klassiskt kök med vit köksinredning och svarta handtag med fint utrymme för matplats. Vidare in i lägenheten finns det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet med gott om plats för både soffa och annat möblemang så som exempelvis en ytterligare matplats. Från vardagsrummet nås bostadens härliga trädäckade altan med mysigt läge mot föreningens innergård. Utöver det finns två fina och luftiga sovrum som båda inrymmer dubbelsäng och ett fräscht badrum med kakel och klinker. I källaren finns förrådsutrymmen för respektive lägenhet att disponera. Föreningen har även tillgång till tvättstugor, bastu med relaxavdelning på plan 1 (Timmermansgatan 3) samt en trevlig gästlägenhet för uthyrning. Gemensamma soprum med uppsamlingskärl och sopsortering samt cykelförråd finns också tillgängliga i föreningen. Parkering i varmgarage där föreningen nyligen installerat laddstolpar, separat kö till samtliga parkeringsplatser. Här bor du centralt med centrum ett stenkast bort med sina restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service inom kort promenadavstånd. Från Smedjegatan finns goda bussförbindelser till i princip hela Luleå.

  • Uteplats
  • Hiss
Yrkesgatan 13, Skurholmen, Luleå kommun

Yrkesgatan 13

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 245 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 422 kr/mån
19 762 kr/m²

Välkommen till Skurholmen och denna mycket trivsamma gavel 2a med stor uteplats i anslutning. Bostaden har egen ingång och är i princip fri från insyn då den vetter mot föreningens trädgård. Mycket trevlig och ljus planlösning där vardagsrum och kök ligger i nära anslutning och matplatsen har öppen planlösning in mot vardagsrummet. Köket har ljus inredning och gott om bänkyta och tilltagen matplats med möjlighet för större matbord. Från vardagsrummet når du den fina uteplatsen, i västerläge, och föreningens gräsmattetomt. Mycket fint badrum renoverat 2024 med snygga val och mycket praktisk tvätthörna med arbetsbänk och tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten inrymmer även ett rymligt sovrum med garderober samt att det mitt emot sovrummet även finns en klädkammare. I husets källare finns ett varmförråd som denna lägenhet disponerar. Motorvärmarplats finns tillgänglig att hyra för köparen för 250 kr/månad. Även varmgarage finns inom föreningen (separat kö). Lägenheten har enhetliga parkettgolv och genomgående en fin färgsättning och ger ett mycket gott intryck. Brf Assistenenten 10 bildades 2007 och består av 7 bostadsrätter med byggår 1991. Föreningen ligger lugnt till på Skurholmen som är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Goda bussförbindelser till både centrum, Luleå Tekniska Universitet och Sunderby Sjukhus. Närhet till matvarubutik, apotek och restauranger. Fina promenadstråk i närområdet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Sandviksgatan 36A, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 36A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 975 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 249 kr/mån
38 350 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla 2:a som har ett utmärkt läge högst upp i huset med strålande utsikt över Stadsfjärden & Gråsjälören. Hissen tar dig smidigt upp till våning 4 där lägenheten och utsikten väntar. Ljust kök med vita köksluckor samt ek/rostfribänkskiva. Snyggt helkaklat badrum från 2018 med klassiskt marmorgolv och golvvärme för skön komfort. Bostaden har både bra med ljus och rymd tack vare dess takhöjd om drygt 2,60 och ljusinsläpp från två väderstreck. Rummen är försedda med vackra djupa fönsterbänkar i marmor. Vackert lutat trägolv är inlagt i hall och vardagsrum, i sovrummet är originalgolvet framtaget och behandlat. Tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som har en fantastisk utsikt ut över vattnet och ett strålande söderläge, härifrån kan Du njuta av båttrafiken sommartid och se den levande isvägen under soliga vårvinterdagar. Låg avgift om endast kr 3.249 kr inkl. bredband! Bostaden ligger på lugn återvändsgata i centrum med kort promenad in till absoluta stadskärnan och Varvets gröna strövområden runt knuten. Brf 36:an är en förening innehållande 65 bostadsrätter med mycket fina gemensamma utrymmen; tvättstuga, fin bastu/relax, hobbyrum, övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt samt gym. Lägenheten disponerar ett förråd som finns bekvämt beläget en trappa upp på vinden samt ett sk matkällarförråd som finns i husets källare och nås via hissen. Välkommen att uppleva denna trivsamma bostad på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 24C, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 24C

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/6
5 117 kr/mån
23 987 kr/m²

Välkommen till denna trivsam 3:a med fin utsikt och härligt solläge på natursköna Varvet! Du välkomnas av en öppen och rymlig hall med både garderobslänga som döljs bakom gardiner och plats för avhängning av ytterkläder via hatthylla. Från hallen har man låtit öppna upp väggen något för mer ljus och rymd mot köket. Köket är praktiskt inrett med både över- och underskåp med målade oiriginal-luckor. Matplatsen finner sin naturliga plats invid köksfönstret där du möts av en strålande utsikt över vattnet och isbrytarna. Vidare finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat möblemang. Här finns även utgång till balkongen som är inglasad med soligt läge. Uppfräschat originalbadrum som försetts med tvättmaskin. Bostaden har två sovrum och en praktisk klädkammare som nås från det större sovrummet. Här bor du insynsskyddat till på våning 4 i hus med hiss. Lägenheten har fräschats upp där visst färdigställande kvarstår. Brf Varvet-Hägern i Luleå erbjuder ett mycket bekvämt boende med möjlighet att hyra garageplats (separat kö) i stort garage där det även finns tvätthallar. Tvättstuga och tillhörande lägenhetsförråd finns i husets källare och nås smidigt via hissen. Inom föreningen finns även bastu, friskvårdsrum, hobbyrum, samlingslokal som kan hyras för 200 kr/tillfälle samt uthyrningsrum som kan bokas mot avgift. För mer information om länets största bostadsrättsförening, besök gärna deras informativa hemsida: www.hsb.se/norr/brf/hagern. Här bor du på lugnt och naturskönt område med omtyckta promenadstråk längs vattenlinjen med bad- & grillplatser samt kort gångavstånd till centrumkärnan. Vintertid finns den mycket populära isbanan nära intill som plogas upp runt centrumhalvön. Varvet är en väldigt omtyckt del av Luleå och här finns bl.a. en mindre Coop-butik, restauranger, cykelbutik & förskola. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Stationsgatan 63B, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stationsgatan 63B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 759 kr/mån
30 202 kr/m²

Med centralt läge finner du denna kvadratsmarta bostad bekvämt belägen en trappa upp i huset på våning 1. Lägenheten har modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och ger ett mycket fint intryck med stort och välutrustat kök från Ballingslöv, sovrum som inrymmer dubbelsäng och önskad förvaringsmöbel samt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för en smidig vardag. Brf Laxen är en förening med attraktiva månadsavgifter där värme, vatten, bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har gott om parkeringsplatser (20 p-platser och 19 lägenheter). Bostaden disponerar ett vindsförråd och i föreningen finns fina och väl omhändertagna gemensamhetsytor i form av gästrum, bastu/relax, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt hobbyrum. Föreningen har även en uteplats på innergården för föreningens medlemmar. Detta är ett utmärkt läge i Centrum för den som vill ha kort avstånd flera matbutiker, buss- och tågstation, shoppinggator samt nöjen. Södra Hamnen med småbåtshamn, skärgårdsturbåtar och den vackra strandpromenaden ligger även den på bekvämt gångavstånd. Välkommen att boka visning, anmälan sker genom annonsen på Bjurfors hemsida!

Visar 1 - 25 av 53