Urban by ESNY

Urban by ESNY

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gubbkärrsvägen 15, BROMMA, Stockholms kommun

Gubbkärrsvägen 15

Lägenhet
BROMMA, Stockholms kommun
Urban by ESNY
4 850 000 kr
98 m²
4 rum
7 166 kr/mån
49 490 kr/m²

Välkommen till Gubbkärrsvägen 15 och denna välplanerade lägenhet för dig som är 55+. Här är det bara att flytta in i ett nybyggt hus från 2017 med alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten nyttjas idag som en trea men kan enkelt göras om till en fyra för den som önskar. Luftigt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge. I anslutning till vardagsrummet finns en matsalsdel med plats för 8-10 personer. Toppmodernt kök med gott om arbetsyta. Härifrån når man den ena balkongen med möjlighet att duka upp för flertalet gäster. Master bedroom med access till balkong i söderläge. Utöver detta finns ett gästrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Denna trivsamma bostad har ett utmärkt läge med närhet till Mälaren samt parkerna kring Åkeshov och Drottningholms slott. Den populära livsmedelsaffären Garpes finns i närområdet och promenadstråken i Judarskogens naturreservat lockar till utomhusaktiviteter. Det ligger en busshållplats alldeles utanför porten, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till Brommaplan och vidare till stadskärnan och andra destinationer. Varmt välkomma på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Krokvägen 5, Tandådalen, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon
Krokvägen 5, Tandådalen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Krokvägen 5, Tandådalen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Krokvägen 5

Villa
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
9 450 000 kr
130 m²
6 rum
1 396 m² tomt

I slutet av en återvändsgata finner ni detta nyrenoverade och stilrena fjällsboende på absolut bästa läge i Sälen - här har man fantastisk utsikt över Tandådalens backar och man når både längdskidspår samt skoterled precis utanför tomtgränsen. Här kan man njuta framför flera eldstäder både inomhus och utomhus, separat bastuhus samt välplanerat gästhus. Missa inte chansen att förvärva detta otroligt charmiga fjällboende! Kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning.

  • Premium
Axels väg 7, UTTRAN/TUMBA, Botkyrka kommun
  • Sön 21 apr
Axels väg 7, UTTRAN/TUMBA, Botkyrka kommun, bild 2
Axels väg 7, UTTRAN/TUMBA, Botkyrka kommun, bild 3

Axels väg 7

Villa
UTTRAN/TUMBA, Botkyrka kommun
Urban by ESNY
6 750 000 kr
236 + 84 m²
7 rum
1 088 m² tomt

I ett högt och skyddat läge finner ni detta trevliga hus i suterräng om ca 320 kvadratmeter i golvyta. Huset är i viss renoveringsbehov och är beläget på ett berg på en lugn återvändsgata. Med sina fyra fina sovrum och det generösa vardagsrummet passar denna bostad utmärkt för barnfamiljen med behov av utrymme. Dessutom finner ni här en fantastisk terrass som är vänd in mot den lugna och trivsamma tomten. Huset karaktäriseras bland annat av tegel i mörka toner, takbjälkar, eldstäder och stort dubbelgarage. Här bor du nära vattnet med badplats, skolor och bra kommunikationer. Måste upplevas på plats!

  • Premium
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 26B, Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 26B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala, Uppsala kommun
Urban by ESNY
6 300 000 kr
130 m²
4 rum
vån 2/4
6 417 kr/mån
48 462 kr/m²

Läcker nyproducerad 4 rok (möjlig 5 rok) belägen i attraktiva Fålhagen nära city. Optimalt planerad med exklusiva material och öppen planlösning. Idag disponerad med tre sovrum, stort vardagsrum, två badrum och två balkonger (en fransk). Bra förening med varmgarage och gym. Garageplats tillgänglig i dagsläget. Promenadavstånd till City och Resecentrum (5 min) med bussar och pendeln till Stockholm. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 20, Näsby Park / Täby, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Källtorpsvägen 20

Lägenhet
Näsby Park / Täby, Täby kommun
Urban by ESNY
5 975 000 kr
107 m²
4 rum
6 185 kr/mån
55 841 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning med fönster i tre väderstreck och två fantastiska balkonger som erbjuder en exklusiv boendemiljö i det eftertraktade och attraktiva Näsby Park. Med sina generösa 107 kvm skapar denna bostad en perfekt balans mellan rymd och funktion. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder det bästa av två världar - en modern och välplanerad interiör kombinerat med en harmonisk och trivsam omgivning. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett bekvämt och trivsamt hem för både den lilla som den stora familjen. Lägenheten är genomgående mycket ljus och luftig, tack vare stora fönsterpartier i hela tre väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här möts du av, genomgående ekparkett som löper genom hela lägenheten och en välkomnande och effektiv hall som leder dig vidare in i bostadens hjärta - det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både umgänge, avkoppling samt långa middagar. Köket är stilrent och modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, vilket ger utmärkta möjligheter för såväl den växande familjen som för dig som uppskattar extra utrymme för arbete eller hobby. Lägenheten erbjuder även två fina badrum med dusch samt bad. Två generösa balkonger kompletterar bostaden perfekt och bjuder in till härliga stunder utomhus. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Strålgatan 29, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Strålgatan 29

Lägenhet
Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun
Urban by ESNY
4 995 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 917 kr/mån
78 047 kr/m²

Balkong i väster med sol hela dagen och med viss sjöglimt på vackra Lilla Essingen. Öppen planlösning där kök, matplats, vardagsrum och balkong hänger samman. Att beteckna som den bästa planlösningen eftersom vi spenderar mest av vår vakna tid här. Hela lägenheten håller hög standard då den totalrenoverades 2018. Dessutom vänder balkongen i väster så det är härligt att komma hem efter en framgångsrik dag och njuta av eftermiddagen och kanske en simtur nere vid badbryggorna. Välskött förening som underhåller fastigheten exemplariskt. Föreningens har en mysig takterrass för medlemmarna att nyttja. Här på Lilla Essingen är skärgårdskänslan påtaglig - samtidigt som ni tar er till Fridhemsplan (och vidare mot City) med buss på cirka 10 minuter. Bästa av två världar, fint och lugnt läge med närhet till god service, natur och vatten samtidigt som stadens puls finns riktigt nära tack vare öns goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Lindalsvägen  14H, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Lindalsvägen 14H

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
25 m²
1 rum
3 483 kr/mån
71 800 kr/m²

Sista enheten i projektet. Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Bilder är från tidigare försäljning men denna är tillgänglig för inflytt inom en månad och planlösning är densamma. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till dett fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm. Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil! Vid köp erbjuds du inte bara 12 månader avgiftsfritt, utan även en fantastisk värdecheck på otroliga 20 000 kronor att handla för på IKEA. BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och fyra studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta studiohus är färdigbyggt och det andra studiohuset väntas inflyttningsklart under kvartal 1. Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme. Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt och den andra studiovillan(som också är till salu) är planerad att vara färdigställd under första kvartalet 2024. Parhusen är redan inflyttade och klara. Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/ De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden. Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Åby 502, Uppsala, Heby kommun
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 2
Åby 502, Uppsala, Heby kommun, bild 3

Åby 502

Gård/Skog
Uppsala, Heby kommun
Urban by ESNY
8 995 000 kr
290 + 69 m²
10 rum
84,5 ha tomt

RING FÖR VISNING! Missa inte chansen att förvärva en lantbruksfastighet med generösa markområden och olika potentialer inom rimligt avstånd från Stockholm. Här kan du förvandla ladugården till ett praktiskt stall och njuta av närheten till ängar och åkrar för hästhållning och foderproduktion. Därutöver kan du uppleva spännande klövviltsjakt på den egna marken och delta i gemensam skjutbana. Dessutom har denna lantbruksfastighet ett fantastiskt läge, bara cirka två timmar från Stockholm. Du kan med andra ord enkelt kombinera lugnet och skönheten i landsbygden med närheten till storstadens bekvämligheter. Tveka inte att ta tillfället i akt och förverkliga din dröm om att bo på landet.

  • Premium
  • Balkong
Kronogårdsvägen 12, null, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning pågår

Kronogårdsvägen 12

Villa
Upplands-Bro kommun
Urban by ESNY
18 000 000 kr
325 + 501 m²
6 rum
7 678 m² tomt

Välkommen till detta imponerande hem där möjligheterna är lika stora som potentialen. En mindre hästgård med en mycket tilltalande villa om 320 kvm byggd 2008. Beläget i ett lugnt område i Upplands-Bro, bara tre mil ifrån Stockholm, erbjuder denna fastighet en harmonisk kombination av utrymme, komfort och investeringsmöjligheter. Fastigheten erbjuder inte bara bekvämt boende utan också en altan på ca 100kvm med privat pool och spabad för avkoppling och underhållning. Garaget ger gott om plats för två fordon och förvaring, medan de öppna utsikterna över omgivande åkrar skapar en känsla av lugn och ro. Det separata gästhuset inrymmer två lägenheter samt en bastu med utsikt över en åker. Perfekta för uthyrning eller som egna utrymmen för familjemedlemmar. Här finns flexibilitet för att skapa en extra inkomstkälla. Stor lada med flera möjligheter: Den rymliga ladugården erbjuder i dagsläget fyra stallplatser (godkänt för stor häst), ett kontor, en större vind som kan inredas och en verkstad som kan hyras ut. En mångsidig byggnad som öppnar upp för en rad olika användningsområden och affärsmöjligheter. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Fiskargatan 7, null, Trosa kommun

Fiskargatan 7

Villa
Trosa kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
192 m²
7 rum
1 085 m² tomt

Nu saluförs en attraktiv fastighet mitt i hjärtat av den välbesökta gästhamnen i Trosa! Fint renoverad villa med uthyrd verksamhet i en del av entréplanet. Här bor Ni med utsikt mot hamninloppet, och en stor insynsskyddad baksida. Generöst med sovrum och sociala ytor, renoverat med skärgård och sekelskifte som ledord. En fastighet som måste upplevas Mer info lämnas via mäklaren

  • Balkong
  • Uteplats
Hjortstigen 60c, Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 60c

Radhus
Tandådalen/Orrliden, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
4 500 000 kr
90 + 16 m²
5 rum
4 805 kr/mån
50 000 kr/m²

ARKITEKTRITAT & VÄLPLANERAT PARHUS MED GODA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER. Här erbjuds ett nybyggt, ljust & attraktivt boende med modern ski-lodge känsla. I husets allrum med öppen planlösning mot köket njuter man av middagar framför braskaminen med en milsvid panoramavy över fjällvärlden och backarna i Tandådalen och Hundfjället. Stora spröjsade fönsterpartier och fransk balkong ger huset en unik karaktär. Huset färdigställdes 2018, ritat av Thomas Sandell. Genomgående golvvärme, två badrum, bastu, platsbyggda snickerier, groventre, isolerat skidförråd, pjäxvärmare samt laddstolpe för elbil. Fyra rymliga sovrum med 10 bäddar samt en härlig altan i söderläge med spa-bad. Optimalt läge med längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder några meter bort. Skidbussen tar er till backarna på några minuter och i närområdet finns flertalet restauranger och affärer. Goda uthyrningsmöjligheter finns via Skistar eller privat. Kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fäbodvägen 4A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Fäbodvägen 4A

Villa
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Urban by ESNY
12 995 000 kr
306 + 30 m²
15 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet centralt belägen i det natursköna och populära Lindvallen! Här erbjuds tre kvalitativt byggda bostadshus som garanterar både stil och komfort. Med sin höga standard och mysiga atmosfär är detta det perfekta boendet för den stora familjen som söker en plats att njuta av såväl vinter- som sommaraktiviteter. Fastigheten erbjuder goda uthyrningsmöjligheter tack vare den smarta planlösningen i samtliga tre byggnader. Byggnaderna är byggda med högkvalitativa material och modern design, vilket bidrar till dess låga underhållskrav ihop med låg driftskostnad tack vare bergvärmen. Fastigheten är fördelaktigt belägen med närhet till en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Skidbackarna och längdspåren är bara en kort promenad bort, vilket ger enkel tillgång till vintersport och friluftsliv. Experium, Gustavtorget samt mycket annat är endast en kort promenad bort. Kontakta mäklaren Mido Salkic för intresseanmälan samt privatvisning!

  • Plus
Stationsvägen 12, Roslags Näsby / Täby, Täby kommun

Stationsvägen 12

Lägenhet
Roslags Näsby / Täby, Täby kommun
Urban by ESNY
1 795 000 kr
31 m²
1 rum
2 754 kr/mån
57 903 kr/m²

Perfekt planerad enrummare med egen och privat uteplats om ca 9 kvm mot grönskande innergård. Genomgående premuimstandard med golv av sandborstad ek i 240 mm bredd, fullt utrustat kvalitetskök från HTH, vitvaror från Siemens, mycket snyggt badrum med tvättmaskin (kombi), vattenburen golvvärme och säkerhetsdörrar med digitala lås för att nämna några av alla fördelar. Omgående inflyttning möjlig eller enligt ök. OBS! För planritning se pdf under "Dokument" här nedan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning! Den spännande arkitekturen har hämtat inspiration från de närliggande villorna i nationalromantisk stil vilket ger hela kvarteret en alldeles egen levande känsla. Läget är centralt i Roslags-Näsby och här har du allting du behöver utanför dörren, bokstavligen. Det du mot förmodan inte hittar här eller i Täby Centrum, når du via Roslagsbanan som ligger i direkt anslutning med 12 minuter till Östra Station.

  • Uteplats
  • Hiss
Fagningsgatan 8, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Fagningsgatan 8

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Urban by ESNY
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 0,5
3 498 kr/mån

På lugn återvändsgata i Norra Djurgårdsstaden med direkt närhet till naturen finner ni denna välplanerade tvårummare med uteplats mot skyddad innergård. Här finner ni ett genomtänkt boende med kvalitativa materialval. En genomgående lägenhet med generös takhöjd, gott om förvaring, öppna sociala ytor och en uteplats mot lummig innergård, detta är endast några få av de attribut som utmärker denna bostad. Brf Lill-Jan är en välskött och äkta HSB förening med mycket god ekonomi. Varmt välkommen på visning.

Fredrikaberg 1, Mariefred, Strängnäs kommun

Fredrikaberg 1

Tomt
Mariefred, Strängnäs kommun
Urban by ESNY
1 095 000 kr
2 742 m² tomt

Här erbjuds en tomt om 2 742m² idealiskt placerad mellan de charmiga städerna Strängnäs och Mariefred. Njut av den lantliga atmosfären, vackra omgivningar och samtidigt ha nära till service och bekvämligheter. Oavsett om du söker en plats för permanent boende eller för en vacker fritidsbostad, så är detta en utmärkt tomt för det. Motorvägspåfarten ligger en kort bit bort vilket medför goda pendlingsmöjligheter. Även nära till Läggesta Station. Denna tomt ger dig friheten att designa och bygga det perfekta huset för dig och din familj. Skapa ett hem som passar just era behov och livsstil. Oavsett om du vill ha ett modernt hus med stora fönster för att maximera utsikten över den omgivande naturen eller en mer traditionell stil som smälter in i det vackra landskapet, är möjligheterna obegränsade. Elanslutning finns i närheten till tomten. Samtliga anslutningsavgifter tillkommer, se Strängnäs kommun hemsida för prisuppgifter. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Laxgatan 9, null, Timrå kommun

Laxgatan 9

Villa
Timrå kommun
Urban by ESNY
11 800 000 kr
740 m²
12 rum
2 630 m² tomt

En dröm på 740kvm saluförs nu äntligen! Här erbjuds ett kvalitativt boende som kan kombineras med en attraktiv intäkt på gårdshuset som hyrs ut stora delar av året. Extremt påkostade materialval, en dröm för Er med känsla för arkitektur, design samt önskan att leva nära hav och natur.

  • Balkong

Visar alla 16