Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östergården 16, Östergården, Vallentuna kommun

Östergården 16

Lägenhet
Östergården, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 500 kr/mån
23 688 kr/m²

Välkommen till gemytliga Östergården! En utmärkt trea i toppenläge med möjlighet till sol både morgon och kväll och hur bra är det inte att denna ligger i markplan med en härlig terrass att bara mysa och lata sig på, eller fika och härliga grillkvällar, eller för dig som vill utveckla ditt trädgårdsintresse. Lägenheten erbjuder ett kök med matplats vid fönster, vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till rummet och dörr ut till terassen i perfekt läge. Två bra sovrum och en intilliggande klädkammare, badrum med badkar som brukar uppskattas inte minst av de yngsta i familjen, separat tvättstuga. Här finner du en avslappnad atmosfär med närhet till skog och hästar och samtidigt närhet till både förskola, skola och kommunikationer. Varför inte låta barnen få sin energi från den närbelägna 4-H-gården där de kan träffa diverse djur.

  • Uteplats
Sågvägen 10, Brottby, Vallentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Sågvägen 10

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
2 820 m² tomt

Längst in på vägen finner du denna synnerligen välskötta villa med generösa ljusinläpp. Närheten till vattnet ger en härlig känsla av semester även mitt i vardagen, här har du verkligen badrocksavstånd till badplatsen. Huset består av två sovrum, vardagsrum med en skön värmande öppen spis med kassett. Stort kombinerat badrum och tvättstuga. Från köket nås den härliga altanen som inbjuder till härliga grillmiddagar. Här har du solen på två uteplatser hela dagen. Gästerna har sin alldeles egna stuga med rymligt sovrum, bastu och dusch samt relaxavdelning. Här finns en känsla av lugn där det känns som om man alltid är mitt i naturen. Fiber är installerat.

  • Plus
  • Uteplats
Dalbovägen 21, Sättra, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Dalbovägen 21, Sättra, Norrtälje kommun, bild 2
Dalbovägen 21, Sättra, Norrtälje kommun, bild 3

Dalbovägen 21

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
139,2 + 5,4 m²
6 rum
2 110 m² tomt

*MERPARTEN NYBYGGT 2007 *INDRAGET FIBER *STORT ÖPPET KÖK *FYRA SOVRUM *HÄRLIG ALTAN *ÅTERVÄNDSGATA *POOL I OMRÅDET Här erbjuds du en modern villa i två plan om totalt ca 144 kvm. Utöver det finns en gäststuga om 23 kvm, drömmen för tonåringen, lilla svärmor eller kanske för uthyrning om ni drar in V/A. År 2007 byggdes i princip hela huset utanpå tidigare stomme (se mer under allmänt). Redan vid entrén förstår man att huset inte gör en besviken. Separat hall med avhängning, stort kök med härlig takhöjd, utgång till altanen, full maskinell utrustning och en trevlig bardisk som elegant separerar matplatsen mot köksdelen. I vardagsrummet finner du en maffig putsad braskamin som inte bara ger en behaglig värme under kyligare dagar utan även bidrar till värmeekonomin. Husets baksida torde falla alla i smaken, en fantastisk altan i olika nivåer, solen strålar någonstans hela tiden! Ytterligare ett litet hus finns här, från början tänkt som bastuhus men det projektet avstannade och öppnar nu för köparens idéer. Tomten är lätt kuperad och blir en oas sommartid, alltid redo för lek och spel! Laddbox för elbil finns självklart och skolskjuts tillhandahålls av kommunen. Med bil tar man sig till Täby/Arninge samt Norrtälje på under 30 minuter (allmänna kommunikationer saknas för området).

  • Premium
Dagsländevägen 14, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Dagsländevägen 14

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
4 450 000 kr
136 + 1 m²
5 rum
403 m² tomt

*ALTAN I SYDVÄST *INSYNSSKYDDAT *GARAGE Läget, läget och återigen läget. Med baksidan i sydväst och avsaknad av insyn kan det inte bli bättre! Trivsamt kedjehus i populära och familjära kvarter ett stenkast från kommunikationer. Spännande planlösning där köparen har alla möjligheter att öppna mellan det lite äldre köket och vardagsrummet (se förslag) och därmed få en underbart ljus och luftig öppen planlösning som blivit så populärt:). Huset bjussar på fyra bra sovrum, två badrum där det ena är lite nyare och även en separat liten tvättstuga. Ägaren har bott här sedan det byggdes 1975 och var en av de första att välja tomt, detta visar ju på att man trivts utomordentligt bra. Men nu ska huset byta ägare och få en nystart under 2024. Kontakta banken, boka in dig på visning och se till att lägga vantarna på denna pärla.

  • Plus
Takpannevägen 139, Åby Park, Vallentuna kommun

Takpannevägen 139

Lägenhet
Åby Park, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 075 000 kr
129 m²
5 rum
vån 1/3
8 066 kr/mån
16 085 kr/m²

Välkommen till en lägenhet i ypperligt läge. Hall i entréplan med plats för ytterkläder. Trappa leder upp till mellanplanet, här möts vi av en rymlig hall och ett renoverat kök med matplats vid fönster. Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns också utgång till härlig balkong i ett toppenläge med fri utsikt, här njuter du hela dagen men framförallt av eftermiddags-och kvällssolen. På mellanplanet finner du också ett sovrum och badrum med badkar vilket brukar uppskattas inte minst av de yngsta i familjen. En trappa upp finns ett allrum som du enkelt kan göra om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Två sovrum samt en klädkammare och ett badrum med dusch, wc och handfat. Närhet till Vallentuna centrum med bra utbud av mataffärer, restauranger och vårdcentraler, kommunikationer och skolor samt förskolor.

Örtagårdsvägen 17, Västra Bällsta, Vallentuna kommun
Örtagårdsvägen 17, Västra Bällsta, Vallentuna kommun, bild 2
Örtagårdsvägen 17, Västra Bällsta, Vallentuna kommun, bild 3

Örtagårdsvägen 17

Radhus
Västra Bällsta, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 500 000 kr
76,7 m²
3 rum
5 072 kr/mån
45 632 kr/m²

*GAVELRADHUS *SYDVÄSTLÄGE *SJÖNÄRA I en skyddad familjeoas, ett stenkast från Vallentunasjön och fantastiska grönområden väntar här ett enplanshus. I lugna kvarter bland goda grannar kan man nu lägga vantarna på välplanerade 76 kvm i bostadsrättsform. Tack vare fönster i flera väderstreck kan dagsljus åtnjutas dagen lång. Huset har två sovrum, ett renoverat badrum och trivsamt kök med matplats. Dessutom finns separat tvättstuga med en härlig bastu. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Fint ljus kommer in från baksidan som bjuder på altan och odlingsmöjligheter. Ett klockrent boende med parkering, stort förrådsutrymme och med närhet till Roslagsbanans station, ca 3 minuters promenad bort närmare bestämt. Unikt område med direkt närhet till Vallentunasjön som året runt bjuder på något! Utmärkt möjlighet att åtnjuta tryggheten föreningen ger men ändå ha ”eget”.

  • Premium
  • Uteplats
Gräsdalsvägen 5, Sättra, Norrtälje kommun

Gräsdalsvägen 5

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 295 000 kr
67 m²
3 rum
2 289 m² tomt

Mycket välvårdat och fint litet hus vilket lämpar sig utmärkt för permanentboende (de flesta på gatan bor här året runt). Otroligt bekvämt och trivsamt boende med naturen runt knuten. Trevlig öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fantastiskt fin matplats med stora vida fönster mot skogsområde. Två sovrum samt ett modernt helkaklat badrum. Samtliga invändiga/utvändiga ytor är fräscha och i mycket bra skick. Tillbyggt 2021, nytt yttertak 2020, nya innergolv 2021, nytt BDT avlopp 2022. ny altan 2022. Stor vacker samt kuperad tomt med berg i dagen omgärdad av rejält Gunnebostängsel, vilket är perfekt för dig med hund. Med bil tar man sig till Täby/Arninge samt Norrtälje under 30 minuter.

  • Uteplats
Åkervägen 1, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun

Åkervägen 1

Tomt
Garns Ekskogen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 300 000 kr
2 882 m² tomt

Välkommen till en fin tomt allra först på den lilla vägen. Mycket är redan förberett här med nytt avlopp och vatten samt vattenpump och pumphus. Tidigare bygglov har funnits för fastigheten 50+20 kvm. Här finns också en ritning på nybyggnad. På tomten finns redan ett förråd. Trevligt område med närhet till flera sjöar och en golfbana och fina promenadvägar. Det är Långsjön som du ser på en av bilderna. Bara att sätta igång ditt projekt då markarbete för husgrund är färdigt och planterade tujor på framsidan samt att det finns gräsmatta på en stor del av tomten.

Rosengårdsvägen 41, Rosengården, Vallentuna kommun

Rosengårdsvägen 41

Lägenhet
Rosengården, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 295 000 kr
50 m²
1 rum
4 112 kr/mån
25 900 kr/m²

*Ingen bor ovanpå *Egen uteplats *Alla spekulanter ska ha fyllt 55 år I markplan utan någon granne ovanpå bor du med en uteplats i sydväst. Unik möjlighet att lägga vantarna på en bostad i eftertraktade markplan på Rosengårdens seniorboende. Bra ytor, hela och rena med visst moderniseringsbehov beroende på tycke och smak. Uteplatsen är mysig, här sitter man i solen och har även planteringar och buskar att sköta om såvida man vill. Bostaden fungerar lite som en tvåa i och med alkoven, med lätthet skulle en vägg kunna sättas upp för att få ett litet sovrum. På Rosengården kan den som vill umgås i biblioteket, matsalen eller på innergårdarna. Här finns många sociala aktiviteter, möjlighet till motion och härliga bridgekvällar! Välkommen till en trygg tillvaro i populära brf Rosengården- ett paradis för dig som är 55 år+!

  • Plus
  • Uteplats
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 2
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 3

Skärenvägen 65

Villa
Älgeby, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna pärla alldeles nära sjön Skären. Här är det på riktigt badrocksavstånd till sjön, tar bara någon minut att nå badplatsen. Huset är nyligen renoverat och tillbyggt så idag är boytan ca 65 kvm. Nytt elegant kök med integrerad diskmaskin, kyl/frys. Arbetsbänk av Indisk granit, kök i öppen planlösning med det utbyggda vardagsrummet som har tak till nock. En härlig Conturakamin pryder vardagsrummet, den skapar mys och värme under de kyliga dagarna. Här finns utgång till den spatiösa altanen i vinkel och den fina skogstomten som erbjuder både blåbär, svamp och smultron. Sovrum med vitmålade väggar och vitmålad träpanel i taket. Badrum med handfat i kommod och dusch med glasvikdörrar, här finns också en bastu. En plats skapad av önskningar om att bara få vara och där det känns som om man är mitt i naturen även när man sitter vid sitt matbord. En plats där tiden saktat in där du får tid att vila ut. Som grädde på moset finns också en isolerad gäststuga med el där du placerar dina gäster. Elstolpe finns för elbil. Nytt Bdt-avlopp installeras. Är du golfsugen så ligger golfbanan endast 10 min bort.

  • Premium
Lingsbergsvägen 36B, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36B

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 434 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 434 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 7 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

  • Plus
Påtåkervägen 41, lgh 7, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 7

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
3 225 kr/mån

Vuxenpoängen stiger rejält när man flyttar till "hus". Här kommer en finfin möjlighet att ha "sin egen" lilla villa med altan och parkering istället för att klämma in sig i nån liten etta med alkov och fransk balkong. Detta är ett riktigt litet lyxhus i bostadsrättsform! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Klassisk ekparkett och vitmålade väggar, exklusivt badrum i sobra toner och vardagsrum i öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Sovrummet är rymligt och här får dubbelsängen plats. Allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Två altaner förgyller långa sommarkvällar och skapar ett riktigt ha-begär! Parkering och förråd hör till denna lilla pärla.

  • Plus

Visar alla 12