visbymäklarna AB

visbymäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bredgatan 2A, Visby Innerstad, Gotlands kommun
  • Sön 5 maj

Bredgatan 2A

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
2 310 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
2 092 kr/mån
79 655 kr/m²

Kvadratsmart bostadsrätt med balkong mot innergård samt genomgående fina materialval såsom golv av kalksten och ek samt kök med bänkskivor och stänkskydd i kalksten. Mycket välutrustat med egen tvättmaskin/torktumlare i våtutrymme med kakel/klinker och wc/dusch. Populär förening som tillåter juridisk person som köpare och som även godkänner såväl sommaruthyrning som annan andrahandsuthyrning. Ett innerstadsboende som passar både för övernattning eller för studerande med sitt både lugna och centrala läge. Gångavstånd till högskolan, hamnen och all tänkbar service.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Byrumsgatan 15, Visby Björken, Gotlands kommun

Byrumsgatan 15

Lägenhet
Visby Björken, Gotlands kommun
1 750 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 196 kr/mån
40 230 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och stilrena lägenhet! Perfekt för dig som söker en 'lagom stor' bostad och samtidigt ställer höga krav på välplanerade kvadratmeter, funktion med förvaring och centralt läge. Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Sovalkoven rymmer en dubbelsäng och gott om förvaring erbjuds i garderobsvägg. Här bor du straxt utanför ringmuren, med direkt närhet till mataffär, promenadstråk och hela Visby innerstads utbud av restauranger och butiker. Endast en kort promenad från färjeterminalen och universitetet.

Kung Magnus väg 46, Visby Öster, Gotlands kommun
  • Fre 26 apr

Kung Magnus väg 46

Lägenhet
Visby Öster, Gotlands kommun
2 700 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 080 kr/mån
41 860 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket fina bostad i en stabil och populär förening! Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningen, där ni bor med ett fritt läge utan direkt insyn från grannar. Kök och vardagsrum i en öppen social planlösning. Lättmöblerade ytor med utrymme för både större matplats vid fönstret och även soffmöblemang vid det uppskattade burspråket. Del av vardagsrummet har på ett klokt sätt delats av till ett andra sovrum, som även kan passa som hemmakontor eller gästrum. Härifrån finns utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare! Promenadavstånd till både Östercentrum med all tänkbar service och innerstaden med sitt utbud av restauranger och caféer! Nära till natursköna promenadstråk vid Galgberget, i Östergravar eller längs med strandpromenaden! I det direkta närområdet finns även skolor, lekplatser, fotbolls- och basketplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Irisdalsgatan 14, Visby Öster, Gotlands kommun
  • Tis 23 apr

Irisdalsgatan 14

Lägenhet
Visby Öster, Gotlands kommun
1 750 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
20 000 kr/m²

Här finns en riktigt välplanerad och rymlig 3:a med en flexibel och funktionell planlösning och med en skön balkong i sydostläge. Invändigt förråd har kompletterats med fönster vilket skapar ett tredje väl fungerande och naturligt sovrum. En bostad som är eftertänksamt och sobert färgsatt och som genomsyras av en trivsam 60-talskänsla. Belägen högst upp på tredje våningen vilket skänker mycket ljus och begränsar insynen. Äldre förening med nyare badrum med kakel/klinker och egen tvättmaskin. Stor flexibilitet på tillträdesdagen.

  • Plus
  • Balkong
S:t Göransgatan 1 A, Visby Strandgärdet, Gotlands kommun
  • Ons 24 apr

S:t Göransgatan 1 A

Lägenhet
Visby Strandgärdet, Gotlands kommun
4 200 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/4
5 738 kr/mån
45 161 kr/m²

Brf Piggvaren 3 ligger i härliga omgivningar vid Strandgärdet och denna 3:a om 93 kvm i markplan är belägen i den helt nybyggda huskroppen längst norrut. Bostaden har vattenburen golvvärme och exklusiva materialval såsom golv av kalksten i både hall och badrum samt genomgående i fönsterbänkar och i kökets bänkskivor. Detta kompletteras med ekparkett och listverk i ek samt med vitvaror i rostfritt från Miele. Två toaletter och ett badrum som även är utrustat med egen tvättmaskin/torktumlare. Stor västvänd och stensatt uteplats om ca 38 kvm från vilken du har havsutsikt och som löper runt egna lägenheten även på norrsidan. Uteplatsen är insynsskyddad via lagom glest plank/spalje med järnvitrol-behandlad yta. Här bor du med högsta bekvämlighet och har möjlighet om du önskar fler sovrum och mindre sociala ytor att med enkla medel bygga om den till en 4:a.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vibble Tvinnaregatan 110, Vibble, Gotlands kommun

Vibble Tvinnaregatan 110

Lägenhet
Vibble, Gotlands kommun
1 925 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
2 897 kr/mån
26 736 kr/m²

Trerummare på ett av föreningens mest uppskattade lägen! Ljusinsläpp från fönster i 3 väderstreck. Stor balkong i insynsskyddat läge med utsikt över åkermarken. Även plats för utemöbler på loftgången vid entrén. Hela lägenheten är smakfullt inredd med enhetliga golv som harmoniserar med färgvalen på väggarna. En riktigt skön hemtrevlig känsla! Egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Båda sovrummen inrymmer dubbelsäng och förvaring finns i garderober samt i den generösa klädkammaren. Här bor ni i en omtyckt förening med sköna grönytor mellan huskropparna. Carport ingår i månadsavgiften! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Volontärgatan 106, null, Gotlands kommun
  • Lör 27 apr

Volontärgatan 106

Villa
Gotlands kommun
5 500 000 kr
142 m²
5 rum
635 m² tomt

Optimalt läge i ytterkant av bostadsområdet med tilltalande och insynsskyddad baksida i sydväst som vetter mot grönområde. Ett mycket barnvänligt och bekymmersfritt boende i centrala Visby men ändå med en känsla av att bo på landet. Totalt 142 rymliga kvadratmeter med dubbla badrum/wc, tre naturliga sovrum som med enkla medel kan omvandlas till fem, kök med praktisk köksö och gott om skåpsutrymme samt två utgångar till altan med sol större delen av dagen och kvällen. Här finns också carport med tillhörande förrådsutrymme samt ytterligare ett fristående separat förråd i trädgården.

  • Plus
  • Uteplats
Norra Murgatan 34, Visby Innerstad, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår
  • Fre 26 apr

Norra Murgatan 34

Radhus
Visby Innerstad, Gotlands kommun
5 350 000 kr
55 m²
3 rum
87 m² tomt

I pittoresk och betagande innerstadsmiljö och mitt i världsarvet ligger denna fastighet. Med sitt läge på Klinten, alldeles innanför Dalmansporten med utgång till Östergravar samt med närhet till domkyrkan och Stora Torget så finns en hög tillgänglighet till restauranger, caféer och butiker inom några minuters promenad. Behaglig och lättskött trädgård som bjuder på sol från lunchtid och fram under eftermiddag / kvällen i en trivsam och insynsskyddad hemmiljö. Bostadshus med uppskattat byggår runt 1780-talet och som fungerar endera för året runt boende eller delårsboende. Mycket välskött med en tilltalande standard på såväl badrum renoverat 2015 som det platsbyggda köket från 2017-2018 med fina detaljer såsom bänkskivor i kalksten. Här finns även bekvämligheter som en ny luft-luftvärmepump samt bra utrymmen för åtminstone 4 stycken sängplatser på husets övre plan.

  • Plus
  • Uteplats
Byrumsgatan 12 A, Visby Södercentrum, Gotlands kommun

Byrumsgatan 12 A

Lägenhet
Visby Södercentrum, Gotlands kommun
2 750 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 759 kr/mån
40 741 kr/m²

Här finns en härligt tillgänglig bostadsrätt (nås via hiss) om 2 rum och kök ca 67,5 kvm på våning 5 (allra högst upp) med balkong i sydväst. En bostad med fönster både i sydväst och i nordost och med ovanligt långa vyer och tilltalande havsutsikt. Hög bekvämlighet med garageplats som ingår i avgiften, liksom två extra parkeringstillstånd, fiber, dubbla förråd (varav ett i lägenheten) och med gångavstånd till restaurang, livsmedelsaffär, innerstaden och hamnen. Mycket välskött förening med bra ekonomi och låg skuldsättning, endast 2 452 kr/kvm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Talluddskviar 6D, Visby Norr, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Talluddskviar 6D

Lägenhet
Visby Norr, Gotlands kommun
2 500 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
3 624 kr/mån
31 250 kr/m²

En trappa upp ligger denna bostadsrätt om 3 rum och kök med stora renoveringsbehov. Här finns den optimala möjligheten för den som gärna vill sätta sin egen prägel på sitt nästa boende. Golvytorna i lägenheten består av mestadels råa betonggolv (tidigare golv utrivet p g a en tidigare vattenskada som nu är åtgärdad) samt att samtliga ytskikt i övrigt behöver målas / tapetseras. Badrummet har bra storlek och är i gott skick med klinker på golvet och kakel på väggarna i neutrala färger. Det här är en lägenhetstyp i BRF Talludden med en osedvanligt trevlig planlösning och som inte säljs så ofta. Vi förstår varför för här förenas det bästa av två världar, staden och landet. Med stranden så nära att du kan gå dit i morgonrock och med endast 10 minuter med cykel till innerstan, så känns det nära till allt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrlanda Burs 544, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Norrlanda Burs 544

Fritidshus
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
1 650 000 kr
80 m²
4 rum
3 884 m² tomt

Välkommen till ett omhändertaget fritidshus i Norrlanda. Det här är en klassisk stuga i ett plan med mycket träpanel och bevarade detaljer från slutet av 60-talet. En utbyggnad av stugan genomfördes 1990 i en stil som efterliknar originalstugan. Även planlösningen är en tidstypisk sportstuga med vardagsrum/storstuga med öppen spis, arbetskök, ett stort sovrum, två sovkammare och separat dusch och wc. Här har fokus varit att samla familj, vänner och bekanta och kunna erbjuda bekväma sovplatser till alla sina gäster. Därav finns det även ett mindre sommarrum. Stugan har varit i samma familjs ägo sen det byggdes 1968 och har ett naturskönt läge omgivet av uppväxta björkar och ekar! Ett uthus, som tidigare varit båthus, inrymmer snickarbod, förråd och vedbod. Varmt välkommen på visning!

Anna Dubbes väg 9, Östra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 27 apr
Anna Dubbes väg 9, Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Anna Dubbes väg 9, Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Anna Dubbes väg 9

Fritidshus
Östra Gotland, Gotlands kommun
5 000 000 kr
92 + 7 m²
5 rum
2 072 m² tomt

Välkommen till en sommarpärla i idylliska omgivningar med ett vackert och avskilt läge från grannar. Fantastiskt charmigt hus som under senare år varsamt har renoverats och restaurerats med fingertoppskänsla! Med fokus på att bevara detaljer som ger karaktär och skapar ett drömskt boende med stor själ och personlighet! På den stora, lummiga tomten med sitt insynsskyddade läge och närvaron av havet, finns plats för rekreation och njutning. På tomten finns en gammal gedigen fiskebod från Östergarnsholm som om sommaren kan ge plats för övernattande gäster. Här finns även en lada i behändig storlek med snickarbod och vedbod! På promenadavstånd från huset finns Katthammarsviks Rökeri med både restaurang och butik. Mataffären i Katthammarsvik har öppet året-runt och är granne med bygdegården som är en naturlig mötesplats för hela socknen. På Östergarnslandet är det alltid nära till salta bad och den mest kända stranden är Sandviken med sin kilometerlånga långgrunda sandstrand!

  • Premium
Stenkyrka Ringvide 535, Lickershamn, Gotlands kommun
  • Fre 3 maj

Stenkyrka Ringvide 535

Fritidshus
Lickershamn, Gotlands kommun
6 500 000 kr
80 m²
4 rum
17,2 ha tomt

Fastighet som omfattar 17 ha mark, naturskön sådan, med högt läge och med flertalet raukar och skön avskildhet. Från altan och hus njuter du av en fantastisk utsikt över Lickershamns fiskeläge, havet och kan sträcka ut ögat och se flertalet klintar bort mot Ireviken. Fritidshus om 80 kvm byggt på 1980-talet samt två uthus för övernattande gäster och familj. Unikt läge i avstressande miljö och med bekväm närhet till gästhamn, fiskaffär (rökt fisk), restaurang och såväl sand- som klapperstensstrand liksom bryggbad. I Stenkyrka socken finns livsmedelsaffär (Tempo) och populära restauranger som ’ett litet creperie’ och Mejeriet.

  • Plus
  • Uteplats
Brissund Brissundsvägen 4A, Brissund, Gotlands kommun

Brissund Brissundsvägen 4A

Villa
Brissund, Gotlands kommun
4 900 000 kr
96 m²
6 rum
1 101 m² tomt

I attraktiva Brissund-området, inte långt från Visby, ligger detta smakfulla fritidsboende i ett plan med vattenburen golvvärme och med en genomtänkt planlösning för två familjer. Fasad i gotländsk kärnfuru och uppfört via lokal byggare efter egen design. Här finns nämligen två spegelvända enheter om vardera 48 kvm fördelade på 3 rum, kök och badrum. Den stora träaltanen med sol en stor del av dagen och hela kvällen förbinder de båda enheterna och ger möjlighet till umgänge tillsammans eller var för sig. Viss havsskymt och endast en kort promenad ned till havet och den vackra strandmiljön.

  • Plus
  • Uteplats
Byrumsgatan 1, Visby Björken, Gotlands kommun

Byrumsgatan 1

Lägenhet
Visby Björken, Gotlands kommun
2 950 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 214 kr/mån
31 892 kr/m²

Nu finns en av få 4:or till försäljning i kvarteret Björken strax utanför ringmuren. Med sitt centrala läge nära innerstan, universitetet, affärer, restauranger m.m. så är Visbyhus 15 (BRF Björken) historiskt sett en av de mest populära föreningarna utanför muren. Här trivs både gammal och ung och med två toaletter och tilltalande planlösning är den här lägenheten värd att satsa på och fräscha upp igen.

  • Plus
  • Balkong
Tranhusgatan 10, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Tranhusgatan 10

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
3 750 000 kr
81 + 12 m²
3 rum
vån 3/3
6 093 kr/mån
46 296 kr/m²

Invid Botaniska trädgården ligger denna unika vindsvåning i vackra innerstadskvarter med adress Tranhusgatan 10. Närhet till både Stora Torget med affärer och restauranger såsom gångavstånd till universitetet, Almedalsbiblioteket och lasarettet. Ett lugnt och fridfullt läge med vacker utsikt mot S:t Nicolai ruin i norr och S:t Clemens ruin i öster. Lägenheten är renoverad år 2009 och har gott skick och upplevs som mycket ljus med en behagligt öppen planlösning. Stora sociala ytor för umgänge och helt utan insyn är ytterligare fördelar med detta boende. Här har du även tillgång till en liten balkong i anslutning till den egna entrén där du sitter skyddat i morgon- och förmiddagssol.

  • Plus
  • Balkong
S:t Göransgatan 1 B, Visby Strandgärdet, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 1 B

Lägenhet
Visby Strandgärdet, Gotlands kommun
2 975 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 539 kr/mån
48 770 kr/m²

I härliga omgivningar vid Strandgärdet ligger denna välplanerade och totalutrustade bostadsrätt som ligger på andra våningen. Bostaden färdigställdes år 2017 och upplevelsen på plats kan jämföras med helt i nyskick. Genomgående exklusiva materialval såsom golv av kalksten i både hall och badrum samt genomgående i fönsterbänkar och i kökets bänkskiva. Detta kompletteras med ekparkett och listverk i ek samt med vitvaror i rostfritt från Miele. Badrummet har golvvärme och har även utrustats med egen tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum och kök med avdelande vägg, men trots det i en tillgängligt öppen planlösning, från vardagsrum finns utgång till en inglasad balkong i soligt söderläge med vy mot S:t Göransporten. Ej krav på mantalsskrivning vilket skapar flexibilitet i nyttjandet.

  • Plus
  • Balkong
Broväg 6 C, Visby Norr, Gotlands kommun
Broväg 6 C, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 2
Broväg 6 C, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 3

Broväg 6 C

Lägenhet
Visby Norr, Gotlands kommun
2 600 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 933 kr/mån
38 806 kr/m²

Smakfull och smart planerad 3:a om 67 kvm med genomgående fina trägolv och ett nyinlagt parkettgolv med fiskbensmönster i vardagsrummet. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste åren. Framförallt har man låtit bygga ut badrummet, med ny inredning från Ballingslöv, integrerad tvättmaskin/torktumlare, stor kvartskompositskiva, badkar med dusch, kaklade väggar och klinker med golvvärme. I det charmiga originalköket har mycket bevarats men uppdateras till modern standard. Köket har tilltalande detaljer såsom kalkstensbänkskivor och induktionsspis med dubbla ugnar från SMEG. En optimal och vacker bostad med äldre charm för den som värdesätter bekvämligheten att slippa renovera själv och bara vill flytta in och bo centralt i norra Visby.

  • Premium
  • Balkong
Artillerigatan 23 G, Visby A7-området, Gotlands kommun

Artillerigatan 23 G

Lägenhet
Visby A7-området, Gotlands kommun
4 200 000 kr
120 m²
4 rum
vån 2/4
10 967 kr/mån
35 000 kr/m²

Med ett mycket centralt läge i Visby och endast 800 meter till innerstaden finns detta unika radhusboende i två våningar där du köper något utöver det vanliga. Stilmedvetet såväl exteriört som interiört och med eftertänksamma och naturliga material som skapar en avskalad men väl så hemtrevlig miljö. Rejäl takhöjd, härliga ljusinsläpp, putsade väggar och med stilrena badrum på vardera våningsplan. Nedre plan har vattenburen golvvärme och betonggolv som harmonierar väl med putsade väggar och det gråtonade köket . Här finns tillgång till uteplats som ligger i anslutning till köket (med morgonsol) och i anslutning till vardagsrummet (med eftermiddags- och kvällssol). Vintertid njuter du av knastret från brasan i den tidlösa kaminen som är placerad i vardagsrummet. Övre plan nås via en praktfull spiraltrappa i stål som också fyller sin funktion som inredningsdetalj. Övre plan har en något mjukare framtoning med 3 sovrum, vackra spröjsade fönster, härlig takhöjd och genomgående trägolv i ask.

  • Plus
  • Uteplats
Gärdestigen 14, Visby Söder, Gotlands kommun

Gärdestigen 14

Villa
Visby Söder, Gotlands kommun
6 500 000 kr
179 + 179 m²
732 m² tomt

I södra Visby ligger denna magnifika och även flexibla familjevilla som byggdes 1974. Huset har genomgått omfattande renovering från 2004 till dags dato och inrymmer ett modernt och tilltalande boende där större delen av entréplanet kännetecknas av generösa sociala ytor som möjliggör stort umgänge. Här finns ett påkostat kök med plats för många, stor köksö med granitbänkskiva och sittplatser, matrum och lounge i en tilltalande öppen planlösning med en vacker öppen spis som central mittpunkt. Vardagsrum om ca 50 kvm leder ut till en rättvänd altan i söder med ute-kök, grill och muurikka. Här kan dagen övergå till kväll i goda vänners lag och med endast begränsad insyn. Entréplanet har två sovrum, det ena sammanhängt med en walk in closet, här finns också badrum mm. Källaren har en behaglig relax/spa-avdelning med sköna avkopplande ytor med dusch, bastu och bubbelbad samt flera rum som kan nyttjas som sovrum. Separat lägenhet (ca 45 kvm) finns också i källaren och fördelas på 3 rum och pentry samt badrum vilket kan ge fina hyresintäkter. Denna del integreras lätt med det egna boendet om behovet finns av flera möjliga sovrum. Garagedel med plats för endera bilar eller som nu pingis- och biljardbord samt även här ett möjligt sovrum. Nytt yttertak (22) och ny luftvattenvärmepump (-24) och ny tillskottspanna (-24).

  • Plus
  • Uteplats
Strandgatan 16, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Strandgatan 16

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
3 795 000 kr
41,7 m²
2 rum
vån 4/7
2 076 kr/mån
91 007 kr/m²

I ett av Visbys vackraste hus och med troligt byggår 1234 (medeltida packhus) finns denna charmiga 2:a om ca 42 kvm. Inget krav att vara skriven på adressen och bostadsrättsföreningen godkänner sommaruthyrning under Almedals- och Medeltidsveckan samt ytterligare en valfri vecka. Låg månadsavgift om endast 2.076:- förstärker givetvis trivseln ytterligare. Här bor du i en vacker innerstadsmiljö på 4:e våningen och med chans att "sträcka ut ögat" längs Birgers Gränd hela vägen ned till Kruttornet och havet. Bostaden har en bra standard på både kök och badrum och i dess absoluta närhet finner du ett härligt restaurangutbud, caféer, hotell och annat som förgyller livet. Bekvämt gångavstånd till Almedalen, havet och högskolan och en bostad som fungerar både permanent och som övernattning.

  • Plus
Rute Bräntings 962, Norra Gotland, Gotlands kommun

Rute Bräntings 962

Fritidshus
Norra Gotland, Gotlands kommun
2 500 000 kr
230 + 260 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Marinens före detta fältsjukhus med bevarat bergrum! Unikt tillfälle att få förvärva och förädla Marinens före detta fältsjukhus! Knappt synligt från vägen ligger denna spännande byggnad med en totalyta om ca 490 kvm. Än mer osynligt för förbipasserande och omvärlden är det bevarade bergrummet på ca 70 kvm, som från början byggdes som skyddsrum för fältsjukhuset. Bergrummet har idag el, vatten och ventilation, här sätter bara din egna fantasi gränser för hur utrymmet kan användas. Själva bostadsbyggnaden används idag som fritidsbostad och den flexibla planlösningen sträcker sig över ett plan med en taxerad boarea på 230 kvm. Här finns idag kök, 5 sovrum, 2 stora salar, badrum, separata toaletter och ett antal förrådsutrymmen. Renoveringsbehov föreligger. I närområdet finns mycket att upptäcka bland annat populära Rute Stenugnsbageri, salta bad vid Valleviken, raukarna vid Lergrav och det karaktärsfulla landskapet på Furilden och Bungenäs.

Visar alla 22